second star to the right
|ספו

Macphista

New member
באמת?

גולדנלייס היה משעמם?
לדעתי היה לוהט.
בכל מקום ברשת אני קוראת כמה שהיה סקסי וכאן כולם... לא... חולקים את המחשבה הזאת...
:(

OneWayOrAnother

New member
האמ בנוגע למשהו ספוילר

יש תמונות בטמבלר של ניל, אורורה והפרינס של אורורה מהצילומים
אז ניל הגיע לאנצ'טד פורסט :)
אני צריכה לחפש תתמונה

Macphista

New member
זה נחשב למש"ש

אבל כן, אגב אחת התמונות טוענת שיש סימן כלשהו על היד של ניל והשוו את זה לסימן של המדליה הזאת של הדבר הזה ששואב נשמות וכך חשבו שהוא ימות.
יש מצב שזה סתם דם כי החזיק את פצע הירי שלו.

אכן סוף סוף פרק שהזכיר לי מדוע אני אוהבת

את הסדרה הזו כל כך, חבל שנזכרו פרק אחד פני סוף העונה.....

מסכימה עם לא מעט ממה שנאמר בשרשור, מאוד אהבתי את הפרק.

אמה וניל

הצל

Shiri from the block

Active member
וואו אני מזה לא חושבת כמוכם....... אני אתחיל עם הדבר הכי מגוחך בכל הפרק הזה:

אמה אומרת לניל שהיא אוהבת אותו????? באמת??????
לא ראתה את הבחור 10 שנים ופתאום היא אוהבת אותו??
ואיפה ניל שכל כך הגן על תמרה והיה מאורס אליה ומאוהב בה וצריך אותה נואשות איתו בסטוריברוק ואומר לאמה שהוא גם אוהב אותה פתאום???

בחיי שזה היה סצינה פשוט כל כך לא אמינה לדעתי
וזה באמת באמת בלי שום קשר לסוואן קווין. אני סופר אובייקטיבית פה ואין שום סיבה להגיד איי לאב יו אחרי 10 שנים של ניתוק מוחלט.

טוב רג'ינה סובלת... בהחלט היה לא נעים לראות את זה אבל לאור העובדה שלאנה התעלמה ממני שבוע שלם, פחות לקחתי את זה קשה

אבל רג'ינה באמת הרגה את קית'?? לא יודעת למה אפילו הייתי כל כך מופתעת! ואו.

לגבי כל השאר אין לי יותר מידי מה להרחיב גם כי אני יודעת מה קורה בהמשך אז נחסוך את הכל.. אבל בגדול לא התלהבתי כמו רוב הפורום נראה ככה..

את לא היחידה שלא התלהבה

אחותי אמרה שהיא לא תמשיך לראות את הפרק שבוע הבא..... וקראתי בפורום של הסדרה כמה תגובות מאוד לא שמחות.

אני גם הופתעתי שרג'ינה אמרה שהיא הרגה את קית'. לא יודעת מה אני חושבת על זה, מקווה שזה לא נכון....
מה חשבת על הצל / פיטר פאן

Shiri from the block

Active member
חח מה הכוונה לא תמשיך? יש רק עוד פרק אחד שתסיים עם זה כבר..

בנוגע לרג'ינה, כשחושבים על זה היא עוד הייתה המלכה הרעה שם, כאילו... עוד לא היה לה את הנרי שריכך אותה קצת ואהב אותה.. לא שזה הפריע לה לרצוח את גרהאם
אבל עדיין.. רג'ינה לא ידעה מה לעשות עם אנשים שהפריעו לה בדרך אז היא הרגה אותו כמו שהיא הורגת את כולם ב FTL..

הממ בנוגע לצל... לא יודעת, מה אני אמורה לחשוב? חח
השותף שלי לא הבין למה עשו אותו רע, אבל כמו שיוצרי הסדרה אמרו- הם מספרים את הסיפור בצורה אחרת. כמו שרובי היא גם הזאב אז הצל של פיטר פן יכול להיות רע... אבל בהחלט עשו אותו קצת קריפי חח
האמת שאמרו שבאי לא פיטר פן עכשיו אני מתחילה לחשוב בכל זאת שהוא כן.. כי אם זה הצל של פיטר פן.. איפה פיטר פן עצמו?? טוב אולי נגלה עוד דברים בפרק הבא שגם אמור להיות פלאשבק על נילפייר.....

אמרה שלא מעניין אותה לדעת מה קורה

לא אהבה את הטוויסט של פיטר פן
לא סובלת את רמפל מהשנייה הראשונה שראתה אותו
הצטערה שלא הרגו את רג'ינה
וכמוך, לא הבינה את הקטע של ניל ואמה.

ולכן החליטה שהיא לא מעוניינת לראות שבוע הבא מה קורה.....

Shiri from the block

Active member
חחחחח עדיין קצת לא הגיוני לדעתי כנראה כי אני לא יכולה לדמיין את עצמי מפסיקה לצפות בסדרה, במיוחד לא פרק לפני אחרון.. אז נראה לי מוזר.

אותי מבעס שנזכרו עכשיו חהתעורר עם הסדרה

כל העונה נתנו הרגשה של מסטיק או יותר נכון של משוך בגזר.. צעד אחד קדימה ומיליון צעדים אחורה.... אני גם כן שוקלת אם להמשיך לצפות כי איןלי וונה לענות את עצמי עוד עונה ככה.

Macphista

New member
הרהרתי בזה

שלשמור על מתח כל כך גבוה כמו שהיה בפרק האחרון זה בלתי אפשרי לאורך זמן.
אז יהיה לנו עוד פרק מלא התרחשויות בפינלה והחשש הגדול הוא שהעונה הבאה תתחיל בצורה איטית ותצעד במקום.
וזה בעצם מה שהפריע לי במיוחד בעונה הזו- קצב התפתחות העלילה.
טוב, אולי חצי ממה שהפריע לי בעונה הזו, כשהחצי השני מוקדש לקווי עלילה שפשוט לא עניינו אותי ותפסו פרקים שלמים- המוות של אמא של סנואו הקטנה, טייני, כיפה אדומה, פרנקנשטיין ושות'.

לצערי זה ההרגשה שקיבלתי העוונה הזו

הפינאלה של שנה שעברה היה מעולה.. הסיפתח היה טוב ואחרי זה הייתה רק הרגשה של במקום דרוך עם זריקת עצם פה ושם ותו לא.

היה צפוי שיהיה פרקי "סתם" שכאלה אבל לא כמעט כל העונה...

shirush3

New member
אני מסכימה איתך

אומנם אהבתי את רוב הפרקים העונה, אבל מבט לאחור היא סובלת מחוסר אחידות קשה ביחס לראשונה.
אני זוכרת שבעונה הראשונה מפרק 15 היה רצף של פרקים מעולים וטובים ומותחים עד לסוף העונה
והעונה יש הרבה פרקים של "טוב אין לנו מושג מה רצינו להעביר פה"

אני לא מסכימה איתך בכלל על ניל/אמה

אין חוק בנוגע לכמה אתה יכול לאהוב בן אדם... אהבתם של ניל ואמה הייתה אהבת נעורים שמעולם לא בדיוק הגיעו להשלמה איתה אחרי מה שקרה בגלל גוסט.. (הנטישה/פרידה)

מה שקרה בעצם היה שהבינו שהם עדיין אוהבים אחד את השני...

יסמין@

New member
מסכימה

אמה הייתה מאווווווווווד פגועה מניל. הוא עשה מעשה פשוט נורא, ומתברר שצדקתי כשחשבתי שהעצה שנתן לו אוגוסט הייתה ממש גרועה וחבל ששמע בקולו. במסתרים היא המשיכה לאהוב אותו כל השנים האלה, אבל ניסתה להדחיק ולהכחיש זאת משום שכל כך נפגעה. אימא שלה אמרה לה שהיא אוהבת את ניל אבל היא הכחישה זאת גם בפניה. אולי לא הייתה לגמרי מודעת.

גם ניל כמובן נפגע מאוד מהעצה שקיבל מאוגוסט (באמת, לקבל עצה מפינוקיו...). והוא היה אכול רגשות אשמה. כמו שאמר לאמה: לא עבר יום שלא חשב על העוול הגדול שעשה לה. הוא התגעגע אליה וחשב עליה. אבל אי אפשר לחיות ככה לאורך שנים ולכן הוא שמח שהיה לו רומן נעים עם תמרה. אבל לאחר שהוא ראה מי היא תמרה, הוא פתאום הבין שלמעשה כל הזמן אהב את אמה.

בקיצור, שניות לפני שנפל לפורטל ולעולם אחר - לא היה יותר זמן למשחקים ולפלפולים ולמסכות ולהעמדות פנים - ושניהם היו פתאום מודעים מאוד לרגשותיהם ולאפשרות שהם יאבדו זה לזו לעולם ולכן התוודו על אהבתם. מרגש מאוד ורומנטי מאוד

מסכימה בריבוע!

אני חושבת שאם יש אהבה לא ממומשת, למרות שממשיכים בחיים יש הרגשה של פספוס ותמיד מקנן בפנים רצון לסגור מעגל.
אם הייתי פוגשת היום את אהוב נעורי, אהבה שמעולם לא ממושה, הלב שליה הי רועד ובטח הייתי מתוודה על אהבתי (כן, למרות שאני אוהבת את בעלי, והבנות שלי)

shirush3

New member

עם כמה שזה נשמע מטופש, אין חוקים במקרים האלה ואהבה היא חסרת גבולות

למעלה