second star to the right
|ספו

היא לגמרי טראשית!

וזה מה שעושה את זה צורם עוד יותר. היא כל כך לא שייכת לסגנון העיירה המנומנת, כל כך יוצאת דופן בוולגריות שלה. אני חושבת שהיא גם טיפשה, אומנם היא לא שופטת את רמפל, אבל היא גם מתלהבת מכל דבר שיוצא לו מהפה, ובעיקר מההתנהגות השלילית שלו, ולא חושדת אפילו שהוא לא מספר לה כל מיני פרטים על עברו או על התוכניות שלו. זו לא משהי שהייתי רוצה שתגור בבית לידי, וגם לא בשכונה שלי.
הדבר החיובי היחידי שיש לי להגיד עליה זה שיש לה טונות ביטחון עצמי, אולי זה נובע מחוסר מודעות (או טיפשות), בצורה שונה מהביטחון שבל רחשה לעצמה לפני האמניז'ה. למרות סילדתי הרבה מבל היא התבגרה הרבה, ונהיה לה ביטחון עצמי באישה שהיא הפכה להיות, וברמפל. זה אולי הדבר המשותף היחיד לשתי המעצבנות שתופסות זמן מסך יקר.

לכל השחקנים יש עדר מעריצים, אני לא יודעת אם זה קשור לכישורי משחק (אני בספק), יופי חיצוני, או אהבה כלפי הדמות שהם משחקים (אני חושבת שזו הסיבה העיקרית להערצה). אני חושבת שאם היו כותבים את רובי יותר, נותנים לה טקסט ומערבים אותה בעלילה, אז היה לה יותר זמן מסך, והיא לא הייתה לקוחת פרוייקטים אחרים.....

Macphista

New member
גם רובי הייתה טראשית

וולגרית וזנותית לפני שהקללה נשברה.
בכל מקרה לייסי לא מתפרשת בעיני כטיפשה. היא אופורטוניסטית שמצאה שוגר דאדי שיתן לה תכשיטים ונעורי נצח. מעבר לזה, מה אכפת לה?
לא הייתי רוצה שהיא תהיה שכנה שלי (למרות שבכיף הייתי יוצאת איתה לשתות) אבל ... היא לא! זו תכנית טלוויזיה.

אחד הפרקים השנואים עלי ביותר העונה היה הפרק של רובי, 7 אולי. שק של שעמום. לחלוטין הפכו את הדמות לזניחה ומשעממת.
אני מסכימה שיש מקרים שהערצה לא קשורה לכשרון. אבל אני מחבבת את אמילי כאן. היא לא צורמת לי כמו שחקנים אחרים בסדרה...
בכל מקרה התחלתי לראות את remember me איתה ועם ההוא מדמדומים וזה היה כל כך גרוע שהפסקתי אחרי חצי שעה.
אבל בסדרה שלנו אני סבבה איתה, במיוחד כשהיא טראשית.

מסכימה לגבי רובי

פשוט בושה מה שעשו לדמות שלה בעונה הזאת, במיוחד אחרי שהכריזו שנה שעברה שהיא הופכת להיות חלק חשוב ומרכזי מהקאסט.

יסמין@

New member
זה שלייסי

לא שופטת את רמפל על התנהגותו הבריונית הוצג בכמה הודעות כיתרון, ואני רואה בכך חיסרון. מה זה אומר עליה שהיא לא רואה שום פסול בהתנהגות נבזית כזו ועוד מעודדת אותה?
אני לא בטוחה שהיא טפשה וזה שהיא לא חושדת וכו' - אולי היא פשוט לא חופרת משום שלא אכפת לה בעצם. היא נראית לי אגוצנטרית ושקועה במה שהיא רוצה כאן ועכשיו ולא נראה לי שרמפל כשלעצמו מעניין אותה (בניגוד לבל שבאמת התעניינה בו). כמו שכתבו כאן בשרשור, נראה שהיא חושבת שתפסה לה שוגר דדי מזדקן שמהאוויר מוציא לה תכשיטים ויכול להבטיח לה חיי נצח ולהיות צעירה ויפה לנצח. כלומר, הוא אובייקט לסיפוק צרכיה ולא נראה שהיא מתעניינת בו כאדם בפני עצמו. מה 'כפת לה מה הוא עשה בעבר? מה גם שהיא כנראה לא תשפוט אותו - צריך שיהיה אכפת מהזולת כדי לשפוט... העיקר שייתן לה מה שהיא רוצה. אחרת היא תמצא לה גבר צעיר ותיקח אותו לקיר שמאחורי הפאב...

ayalam44

New member
חחח עכשיו קראתי את מה שכתבת..

וזה ממש דומה למה שרשמתי

ודווקא הצל לא היה נראה לי חשוד (כי נו הוא מהסרט ועוד מעט פיטר יבוא והיא תתפור לו אותו
)
וחשבתי שבאי סתם פרנואיד ואני כזה שחרר אבל מעכשיו אני תמיד אקשיב לו

אוי וגון ומייקל כאלה פשושים

וצריך לקרוא את הספר
אלה המליצה לי ולפי מה שהיא ספרה לי באי הוא ביילי הוא הנער הסיפון של הוק שעוזר לילדים לפעמים (אם זה באמת השם שלו
)
תאמת הייתה לי ולחברות שלי שיחה על האגדות האמתיות של גרים.. זה היה משעשע
(את יודעת שלגיה נחנקה מהמחוך ולסינדרלה ניתקה המסרק בראשש..מה באמת!? ידעת שאריאל התאבדה? חח מעניין כמה מזה אמיתי
)

shirush3

New member

תראי הצל הוא מהסרט, אז לא חשדתי שיש צל
המראה שלו, העיניים שלו וכל ההוויה שלו נראתה לי חשודה

אני חושבת שאחרי פרוייקט הארי ומשחקי הכס ויבוא פיטר

האגדות האמיתיות של גרים הן מזעזעות :|

ayalam44

New member
כן טוב

התכוונתי שלא חשדתי עד שראו את העיינים המפלצתיות שלו
כאילו כשהם עומדים בחלון ומביטים בו והוא אומר לה לא להאמין לו.. אז הוא סתם היה נראלי פרנואיד

איפה את? בסופת החרבות? כי הוא מושלם! החלק הראשון
ובכלל החלק השני
לי מחכה בצד את משתה לעורבים.. שאני אסיים את רעות מלידה (שהוא אגב אכלה ספר
)
וחוץ מזה יהיה לנו מספיק זמן לפיטר עד שיצא השישי אז אין מה לדאוג

האגדות של גרים לא מיודעות לילדים

סיפרו אותן בטרקלינים מגמרניים מכובדים ביותר. האחים גרים אספו אותן, שינו אותן בחלקן, ויצרו את הספרים המוכרים. הידעת שהמכשפה הרעה משלגיה עונתה למוות עם נעליים ברזך מלובנות....
חלק מהאגדות המוכרות לנו בכלל לא שייכות לאחים גרים, למשל פיטר פן.
בתולת הים הקטנה למשל נכתבה ע"י הנס כריסטאין אנדרסון הגאון (שכתב גם את הברזוון המכוער ומוכרת הגפרורים הקטנה). בתולת הים הקטנה הייתה אמורה לרצוח את הנסיך, אולם היא לא הייתה מסוגלת והפכה לקצף שעל הגלים.

כמה מזה אמיתי?! סיפורים ואגדות עוברות מדור לדור, מוסיפים להם פרטים, מורידים מהם פרטים. חלקם אכן מבוססים על אנשים אמיתיים או מקרים שקרו, הרבה פעמים הוספו פרטים כדי להרשים את הסביבה, המציאו פרטים....הסיפוריםהחלו לעלות על הכתב בתקופת אביב העמים (שהפך להיות נחלת הכלל רק בתקופת הראנסנס, עד אז רק שכבת האצולה והכנסייה ידעו לכתוב <ולפעמים מדוייק להגיד העתיקו>) ו

ayalam44

New member
כן אני יודעת שחלק של אנדרסון

יש לי בבית שני ספרים של אגדות אחד של אנדרסון ואחת של גרים (שמשם אני הכי אהבתי את 12 הנסיכות הרוקדות או משו כזה
) פשוט רציתי שם כללי כזה

וכשאמרתי אם זה אמיתי התכוונתי לשיחה שלנו.. אם מה שאמרנו באמת היה באגדות האמתיות או שזה סתם שמועה

יסמין@

New member
ויש סיפורי אגדות

שגרסאות שונות שלהן מופיעות אצל עמים שונים. למשל, יש סינדרלה סינית. ויש מחקרים אקדמיים שמוקדשים לסיפורי האגדות, להשוואת גרסאות שונות אצל עמים שונים וגם גרסאות שונות לאותו סיפור בעם מסוים - כל השינויים והתוספות וההתאמה לרוח הדור המסוים שבו נעשו השינויים וכו' וכו'.

והגרסה של האחים גרים היא לפעמים באמת מאוד קודרת ואפלה וממש לא מתאימה לילדים.

shirush3

New member
הזכרת לי עוד דברים

אני גם הייתי מופתעת שרג'ינה באמת הרגה את אבא של אואן

מעניין אם יהרסו את סטורי! האמת שרציתי שהפרק יגמר אחרי שהם יהרסו

עוד תהייה שעלתה לי בעקבות הפרק - מעניין אם הצל נשאר צל בנברלנד או שהוא מתחבר שם לפיטר פן

גם מעניין אם יראו את טינקרבל ואיך היא תהיה שם

ayalam44

New member
אתם לא יודעים כמה זה קשה לא לפתוח..

את ההודעות שלכם
אני במתח.. הלכתי לשבת בצד ולחכות ליום רביעי

ayalam44

New member
זהו שזה מה שאני תמיד עושה

אבל אני רוצה להיות מופתעת וזה פרק לפני אחרון! שיצא כבר תרגום! |אייקון קוצץ ציפורניים|

Macphista

New member
אז תפתחי שרשור בנושא אחר

שיסיח את דעתך.
או שתראי את הפרק כבר היום.

ayalam44

New member
יש לי מתכונת במתמטיקה שאמורה להסיח את דעתי

נראלי אני אחכה לרביעי

אוקי אז...

באי נשאב לעולם אחר - סבבה לא מתנגד. ואמה הסתומה ההיא אומרת "Hes gone" כשהוא סה"כ פצוע ואיפה הנרי כל הזמן הזה?!

פיטר פן- נחמד שהוא דמות מרושעת אף פעם לא הרגשתי בנוח עם מישהו ש"משחק עם ילדים בחושך" עד כמה קריפי שזה נשמע...

והארגון שאוון [לא סובל את הפרצוף המתבכיין שלו] ותמרה חברים בו מאוד מזכיר לי את הסרט ג'אמפר.
בסרט ההוא מסופר על אנשים שיכולים להשתגר ממקום למקום אך יש ארגון שרודף אותם מכיוון שהם "תועבה"... לא מקורי, אה?

לייסי וגולד- BORING

למעלה