Severance - ניתוק - עונה 2

limors2

Active member
לא התבאסתי עד כדי כך מהפרק, כי למרות שהוא לא נתן לי את מה שרציתי לראות (מארק אחרי המיזוג סעמק איתכם) הוא עדיין היה מעניין והוסיף הרבה משקל ורקע לעלילה, והופך את הרגע שבו נראה את מארק סופסוף אחרי המיזוג (בתקווה שבקרוב אמן) ליותר עוצמתי, כי אנחנו יודעים גם מה הוא עבר בדרך ועכשי וגם מה אשתו וקובל עברו. מבחינתי הדקה האחרונה שבה דבון מתקשרת ומדברת עם קובל הפכה את הכל לשווה את זה, עד שקראתי את הביקורת בוואלה שגרמה לי לחשוב שאולי כן, דבון קצת מטומטמת ואין הצדקה לזה. |פנים| כי נכון שמבחינתה ההיא שעזרה להם רק הכניסה את מארק למצב מסכן חיים, אבל באמת מה ההיגיון שהיא תתקשר לשקרנית שחטפה לרגע את הבת שלה ושאין לה שום סיבה לסמוך עליה כי היא מהרעים? לא ברור בכלל. וחבל.

ולגבי העלילה עצמה וההיסטורה של קובל- מאד הגיוני. החיים בתוך כת שמנצלת אותך ואז מנכסת את הרעיונות הגאוניים שלך לעצמה בהחלט יכולים להכעיס (וראינו את זה בסדרות אחרות ממש לא מזמן), וגם אמונה חזקה לא יכולה לעמוד בזה לנצח, אם יש משבר אמון חמור שכזה.
ואגב, אני בטוחה שמר איגן לא סיפר לאף אחד שהרעיונות הם של הרמוני וסביר להניח שעד שהיא התפוצצה היא גם הייתה די בסדר עם זה, מינוס שבב קטן וגאה שהחביא את הרעיונות המקוריים שלה כהוכחה/תזכורת לעצמה. אף פעם לא ברור לגמרי אם הסדרה באמת מתרחשת קצת בעבר או שזו סתם הכת של לומן שאוהבת דברים יותר מיושנים למראה (מצד אחד טכנולוגיה סופר חדשנית אבל מצד שני מכוניות ישנות ורמקולים מיושנים), אבל אם זו העדפה של לומן הגיוני שתהיה להם תפיסה מיושנת ושוביניסטית של ״נשים נחותות מגברים ורק גברים יכולים להוביל דברים״. התפיסה הזו כנראה ודי בטוח השתנתה במהלך השנים כי עכשיו הלנה מובילה דברים בגאון, אבל אי שם בשנות שבהן הטכנולוגיה באמת הייתה יותר מיושנת וגבר גדול וחזק עמד בראש החברה, מאד הגיוני לי שהוא יחליט לנכס כל דבר כקניין רוחני שלו ושמאמינה אדוקה תזרום עם זה. אבל ברגע שמפסיקים להוקיר אותה על התרומה שלה מגיל 8.... יאללה בלאגן.

ועכשיו נקווה שפרק 9 כבר ילכד לנו את כל העלילות האלה, ונראה את מארק אחרי מיזוג במהרה בימינו אמן

Lhuna3

Well-known member
פרק 2X09
אוקיי רשמית זאת התוכנית המתסכלת בהיסטוריה.
אני מרגישה שבקושי התקדמנו במשהו כל הפרק הזה וזה פאקינג פרק לפני אחרון בעונה.
לא שאני מבינה למה אתם כזה מצפים לראות את מארק "הממוזג", אבל בשביל מה בכלל היה כל המיזוג הזה אם עדיין צריך להביא אותו לבקתת היולדות בשביל לדבר עם האיני? בינתיים זה נראה כאילו תהליך המיזוג לא עבד בכלל.
הדבר היחיד הנחמד בפרק היה לראות את מילצ'יק מתמרד קצת סופסוף.

למעלה