Shapo
בתפוז
אנשים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאהבתי את זה../images/Emo23.gif

גרבע

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

השיער שלו נורא כאן!

גרבע

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

איזה טיפשה אני ): הרגע גיליתי שבקוראן היו 114 פרקים ולא 28 O: אני הולכת לקבל 0 בהיסטוריה XD *-* שלמות,שלמות

YuvalJones

New member
היי גמני למדתי אתזה לפני מספר חודשים D:

באיזה כיתה את שאת לומדת אתזה? O:

גרבע

New member
../images/Emo210.gif

קקי! אחרון חביב :) מקווה ששירשרתי נכון? תהנו :)

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifחה! היום הייתה לי פרזינטציה על מקפליי

כי זה היה הפרויקט שלי באנגלית, עשיתי עליהם ולקחתי חומר מוידיפדיה ומהאתר הרשמי והיום המורה עשתה לנו חזרה לקראת הבגרות
והיא מתחילה לשאול אותי איך הכרתי אותם, ועל השירים שלהם, למה הם האוהבים עליי וחפרתי לה!! והכל באנגלית
היא אמרה לי שיש לי מבטא אמריקאי ושעשיתי ממש טוב
גאד אני טובה בעל פה... רק עאם ככה היו כל המבחנים XDD עכשיו רק לעמוד מול הבוחן ולהגיד
אני מפחדת XD

גרבע

New member
XD

אוי אני מתה לגמור בצפר!אני אטוס לי לאי מדגסקר ואגור באיזה קבוק
אוי אני שונאת מבחנים באנגלית!זה תמיד קקה כזה ומפחידO: איך הצלחת ?!XD ואו את אמריקאית?

m i c k e y 15

New member
אני לא אמריקאית../images/Emo6.gif הלוואי אני פשוט יודעת

ממש טוב אנגלית ואני מדברת במבטא.. אני לומדת הכל מטלויזיה וגם תירגלתי בפולין כשהייתי שם עם אמריקאים

גרבע

New member
../images/Emo9.gif

חח כמוני הלואי שהייתי יודעת טוב אנגלית אבל כל המורות שלנו לאנגלית קקות .. חח זה כיף לדבר במבטא D: XD לי כשאני רוצה זה מצליח.יש לי חברה אמריקאית אבל אין לה מבטא בכלל \= אוי הלואי שירשו לי לסוע לפולין\= למה נסעת?זה לא מצמרר כזה?כאילו נסעת דרך הבצפר למחנות השמדה והכל?

butbut

New member
זה לא כזה כייף לדבר עם מבטא..ת'אמת כבר נמאס

לי לדבר בכללי באנגלית כשאני בבית ספר וזה. חצי בית ספר שלי הוא אמריקאי. ככה שאני באמת חושבת שזה נטחן מכול הצדדים. חברות..וזה.

גם אצלי ככה..

יש לי מלא חברות שהיו באמריקה והן יודעות ממש טוב אנגלית והן כל הזמן מדברות באנגלית וזה מה זה מעצבן! אנחנו בישראל לא בארה"ב!

m i c k e y 15

New member
מה זה למה נסעת? זה ממש חשוב לי

כאילו זה היה ממש חשוב לי לראות את כל הדברים ולהבין ממש טוב מה קרה שם.. ממש להיות שם וזה זה מהנה הטיול, זה לא רק תמיד עצוב מדכא ממש לא.. זה כיף.. צחוקים ואחדות כזה... דרך הביצפר ב-1250 שקל
שברגיל זה עולה 5000 שקל

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif לגמרי, אין לי בכלל ספק שאני אסע למסע

לפולין. הייתי בטוחה שכולם ככה, רק בזמן האחרון גיליתי שלא.

חצמבוש

New member
למה היית בפולין עם אמריקאים?

יום יבוא,ואני אהיה שם עם בריטים. לא

m i c k e y 15

New member
חהחה כי כי כי

אמ אנחנו יצאנו רק הכיתה שלי באפריל אחרי שכל השכבה יצאה.. והיינו במצעד החיים אז הצטרפו אלינו משלחת אמריקאית ואח"כ אירחנו אותם בבית שלנו XD והיה ממש כיף ומגניבבבבב

rox love BSM

New member
איזה כיף לך...

אני לא יודעת על מה אני אעשה [אני רק בי"א] אבל עשינו משהו דומה פעם על נושא שהמורה הביאה,והיא אמרה לי לשנות את המבט הבריטי שלי כי הבוחן לא יוריד לי על זה נקודות WTF? איך אני אשנה את המבטא? ולמה שהוא יוריד לי על זה נקודות?

למעלה