Shapo
בתפוז
אנשים

m i c k e y 15

New member
יא יש לך מבטא בריטי../images/Emo99.gif

איך? XDD ובאמת למה שיוריד... יש מבטאים, ואם תעשי מבטא אמריקאי דרומי אז? איזה שטות:-\

rox love BSM

New member
איך יש לי מבטא בריטי?

ההורים שלי בריטים אז מהבית.... ואני גם לא יודעת למה שזה יוריד נראה לי היא הבינה כלום אז היא סתם אמרה

m i c k e y 15

New member
יעני אתם מדברים רק

אנגלית בבית? חח יעני ההורים שלך [כל פעם שאת אומרת משהו על אנגלית אני מציקה לך
] סורי XDD זה מעניין כאילו אז מאיפה ממש למדת עברית.. בניחוש[הנחה] שההורים שלך דיברו רק אנגלית

rox love BSM

New member
XDD זה בסדר

אמא שלי יודעת ממש מעט ויש לה מבטא אז לא מבינים כלום מה שיוצר מצבים מצחיקים במיוחד אבא שלי יודע יותר מהעבודה אבל הוא מערבב שפה גבוהה עם שפת רחוב וזה ממש מצחיק לפעמים וכן אנחנו מדברים אנגלית בבית במיוחד כי אח שלי לא מבין ממש עברית ולמדתי עברית בגן,בבית ספר ובכיתה ד' נתנו לי לקרוא ממש הרבה ספרים כי השפה שלי הייתה ממש מבולבלת כי חלק למדתי מהילדים בגן וחלק מהגננת אז בכיתה ד' קראתי מלא ספרים וככה השפה שלי נהייתה נורמלית

m i c k e y 15

New member
הוו וואי ממש ממש מגניב!

אני רוצה לבוא אליך הביתה לדבר רק אנגליתתתת XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחח אמא שלך נשמעת כמו המורה שלי לאנגלית

בשנה שעברה. הו, קרוליין, האו איי מיס יו.
ברצינות, היא הייתה המורה הכי שולטת בעולם! XD

rox love BSM

New member
איך יש לי מבטא בריטי?

ההורים שלי בריטים אז מהם... וגם אני לא הבנתי למה שזה יוריד נראה לי שהיא לא הבינה כלום אז היא סתם אמרה

butbut

New member
../images/Emo191.gifאיזה בעסה...אבל למה הם כאלה?

כאילו אצלינו בבית ספר יש אמריקאיות, דרום..וקנדיות, ואוסטרליות-ובריטיות...וכול אחת מביאה איתה מבטא שונההה... אבל לא אמרו להן לעשות בלי מבטא. לא ידעתי שמורידים על זה. אחרי הכול..כאילו..זה בשפה כבר, נולדת עם זה[כאילו נו מגיל צעירXD]

butbut

New member
הבנים שבבית ספר ליד מכוערים-את יכולה לשאול

את שיר ונסטיה..LOL בטח יש שם כמה שנראים טוב.. LOL

sweet shir

New member
במטרו? יש מלא חתיכים! LOL

הבלונדיני ממגמת אומנות.
נראה לי שהוא גיי. לונוראXD אגב, נסטיה, אם את קוראת את זה, אני חושבת שהוא היה בדקל!! XDD

butbut

New member
יש אחד..מכיתה י"א...ממש חתיך!!XD הוא בא

איתנו בהסעה. וכלן שמו עליו עין...LOL בכללי הבנות שבבית ספר שלנו ממש שמות עין על הבנים מהבית ספר שלכם.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח הוא ממגמת מוזיקה? XD

יש אחד י"אניק חמוד ממוזיקהXD אבל נראלי שהוא גר ברעננה חחחחחחחחחחחח איך הוא נראה?

butbut

New member
אממ...שיער כזה ארוך טיפה, כאילו כמו אימו

ויש לו גוונים בלונדינים. ומה, את במגמת מוזיקה? אוף אני כזה מקנא בך! אצלינו יש מגמותץ מפגרות. אם השעות שלנו של המגמות היו מקבילות היו נותנים לי לעשות מגמה אצלכם. אבל זה לא><"

rox love BSM

New member
נראה לי המורה שלנו סתומה

אני באמת לא יודעת איך אני אמורה לשנות את המבטא

butbut

New member
אמרת להורים שלך? כאילו זה ממש ממש ממש לא

בסדר. אין בן-אדם שיכול בכוונה לשנות את המבטא שלו ליותר מכמה שורות במשפט. כאילו..זה פסיכי לגמרי. LMAO

butbut

New member
חחח אז זה מה שתעשי../images/Emo9.gif

LOL המורה שלי דורשת ממני לעשות מבטא כשאני קוראת או מדברת. היא אומרת שהיא אוהבת לשמוע אותי. התאמנתי על מבטא בריטי-אמריקאי[בגלל החברות מסביב] בצורה מפחידהLOL בכול אופן...XDDD זה מפחיד- שהיא מבקשת ממך לשנות מבטא.

למעלה