Shapo
בתפוז
אנשים

O0NoNi0O

New member
גמאצלנו יש מלא אמריקאיות

ועד 2 עם מבטא בריטי ולא אומרים להם כלום! כול עוד הן מדברות בסדר המבטא לא אמור לשנות! כי זה לא שהם אומר "דה אורס איז אין דה אאוס" יש להן מבטא פשוט בריטי! זה קצת גזעניXD;

rox love BSM

New member
XDDD זה באמת גזעני

בואנה לא חשבתי על זה ככה XDDD אם היא תגיד לי את זה עוד-פעם אני אגיד לה שהיא גזענית XDDD

O0NoNi0O

New member
תגידי לה! היא מניאקית

כול עוד האנגלית שלך בסדר ואין לך בעיות בדקדוק או משו כזה אין לה שומזכות להעיר לך! מה גם שמי אמר שמבטא אמריקאי יותר טו ממבטא בריטי? עם כבר הפוך!XDDD ד"א, היוםפ שאלתי חברה שלי שהיא בריטית ויש לה מבטא בריטי [זה כזה מגניב יואו] ממש כבד חחח והיא אמרה שף פעם לא אמרו לה שזה ישפיע לה על הציון בגרות.. חח קיצר המורה שלך אוכלת סרטים.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני בדיוק ההפך! ../images/Emo122.gif

אני שונאת בע"פ ><" איזה כייף שעברת את זה, אנחנו אמורים להגיש רק ב-4 לפברואר וזה רק לשבת עם המורה לתיקונים אחרונים נראלי שאנחנו לא מציגים את זה בפני הכיתה ורק מול הבוחן. באמת מפחיד
אני שמחה שהצלחת מיק
שיהיה בהצלחה גם מול הבוחן

Fall Out Inbar

New member
הלוואי עליי פרזינטציה כזאת. ../images/Emo69.gif

המורה העילגת שלי נותנת לנו נושאים לבחירה: איכות חיי הקשישים בארץ. ההיסטוריה של האיזור וכל מיני כאלה.. וחוץ מזה-גם לי יש מבטא, אבל זה בגלל שאני חצי אנגליה >< ופעם ידעתי ספרדית שוטף מהמורדים וקטנטנות.. LOL שמחה שהלך לך בסדר, ואל תפחדי מול הבוחן, פשוט תהני, כמה שאפשר להנות ממבחן.

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo207.gif יש לי היום משמרת ראשונה במד"א!!!

ואני כל כך בלחץ!
ואני מפחדת שיגידו לי להביא משהו ולא יהיה לי שמץ של מושג איפה הוא! ומה אם יגידו לי לנקות קיא? :-O אמאאאאאאא! כל היום אני הולכת לאנשים ואומרת להם שיש לי היום משמרת במד"א והם במקום לעודד אותי ולהגיד שאין לי ממה להילחץ אומרים לי :"נקווה שלא ימות לך מישהו" שבכללי ממש לא מלחיץ כי זה בצחוק אבל כשזה בדיוק מה שאני מפחדת לעשות זה לא כל כך נחמד לשמוע את זה!!! למרות שאסור לי עדין לעשות שום דבר עם חולים אני יכולה רק לשבת באנבולנס ולרשום טפסים קיצור תעזרו לי! חחחXDDD

גרבע

New member
XDD

משמרת במד"א?! זאת המחוייבות אישית הזאת?XD לא יכולת ללכת לעזור לילדים במועדונית?:) אוי אמאלה אני שונאת בתי חולים..אבל אם את כבר שם תעשי צחוקים XD אל תדאגי בטוח שיהיה לך כיף

JuSt My LuCk

New member
חחחחח כן XD

האמת שכל הקטע של הלמידה היה ממש כיף (חוץ מהשעות המוקדמות שהיינו צריכים לקום בשביל לבוא-->ועוד בחופש הגדול) אבל הקטע המעשי ממש מפחיד
אני מתה מפחד XD אוי אני חייבת ללכת להתארגן תאחלו לי בהצלחה

גרבע

New member
בהצלחה :)

קטע מעשי?!אוי וי O: כאילו עם דם והכל ?XD אוי מגניב

JuSt My LuCk

New member
חחח כן XD

אל תשאלי איזה סיפורים שמעתי שמה :-S על ילד שנפל מקומה רביעית ויצא לו מלא דם מאוזניים ואיכססה :X

talosh1234

New member
אין לי ניסיון בזה

אבל תנסי להפיק את הכי טוב מזה .. בטוחה שיילך לך טוב :]
- סתם כי בא לי D:

just orr

New member
האמת?

נשמע מגניב XD אבל אני גם רואה "האנטומיה של גריי", אז לא צריך להתייחס יותר מדי למה שאני אומרת..
בהצלחה

O0NoNi0O

New member
אעאעאעאע!!!! איזה כיף לךךך.

נראה לי אני היחידה בעולם שמקנאה בך כרגע! אומגאש אני כול כך מחכה למשמרת הראשונה שלי במד"א!! אומגאש את בטוח תהני מלא! ורוב הסיכויים שבכלל לא יזמינו אותך..יענו יקראו לאמבולנס. הלוואי הלוואי הלוואי טפו טפו טפו שכולם ישארו בריאים. מצד שני, לא!!! חחח שיהיה לך עבודה [גם אם זה לרשום טפסים] חחחחח עדי להצלה! מעכשיו כול פעם אני אקרא לך [איפה את גרה?] חחח אבל בהצלחה! ואינלך מה להיות בצלחץ! באמת! יוו המון בהצלחה, איזה כיף לך יוו הקנאה חחחח. בהצלחה מאמי33>

JuSt My LuCk

New member
חחחחחחח XD תודה../images/Emo24.gif

היה דווקא ממש מגניב
עזבי שהתביישתי לדבר עם שאר המתנדבים אז כשלא הייתי על האנמולנס ישבתי בצד ודיברתי בטלפון XD היה כל כך מצחיק XD המתנדבים שמה כל כך שרוטים חחחחחחח ועשו לי השתלמות על האמבולנס והם אמרו שאני היחידה שיודעת להבדיל בין אלונקה למין מיטה כזאתי XD ונסעתי באמבולנס בשביל להוריד עובדים בבית שלהם ובהתחלה חשבתי שיש באמת קריאה אז אני כולי בלחץ וכשהגענו לבית של מי שהסענו אז אני כזה:"אני גם צריכה לרדת?" והם כזה:"אנחנו רק מורידים אותה בבית אבל את יכולה לרדת אם את רוצה" חחחחחח XD וואי את גם במד"א!?!?!? איזה מגניב XD בטח אני אראה אותך בכל המפגשים האלה שמארגנים
אני חושבת... חחחחח XD קיצור שגם לך תהיה בהצלחה
אהה ואני מכפר תבור
מהצפון כאילו XD

O0NoNi0O

New member
הלוואיי!! שנה הבא בעזרת השם!!

חחחחחחחחחח הרגת אותי עם הקטע של האלה, האנשים שצריך להוריד אותך חחחחח . חחח בקטנה בטח לכול המתחילים יש פאדיחותXDDDDD חחחחחח אבל איזה כיף לך! אני ממש מקנאה בך חחח.. כפר תבור? אויש בדיוק קראתי את הספר לאהוב עד מוות של דבורה עומר והדמיות שם הם כאלה.עושים שם איזה קורס אנערף. או שזה היה קיבוץ תבור? שיהיהXDDDD אבל זה כאילו סיפור אמיתי על מישי שקראו לה זהרה משו..אם היא הייתה חיה בקום המדינה היא הייתה החיילת הראשונה של חיל האוויר, בטח את מכירה אותהXD

Fall Out Inbar

New member
בהצלחה! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אין לך ממה להילחץ, את בעצמך אמרת שבסה"כ את רושמת טפסים >< חח אל תילחצי, פשוט תנסי להנות..

m i c k e y 15

New member
Matisyahu - King Without A Crown../images/Emo47.gif

וואי יש לו שירים יפים כן הוא יהודי מאמריקה ששר רגאי משהו XD והוא כניס מילים בעברית לשירים שכולם באנגלית I WANT משיח NOW XDD

גרבע

New member
XD ואט ?!

את יכולה להעלות שיר אחד שלו לפה?XDD אוי אני כל כך משועממת ): המסנג'ר שלי מת.בתאבד ונגוז והוא אומר לי שהסיסמא שלי לא נכונה
מישהו יודע מאיפה מורידים גרסאות חדשות למסנג'ר?

למעלה