כשלוקאס הפך את מלחמת הכוכבים לפרק בשם תקווה חדשה, הוא טען שהטרילוגיה דאז (פרקים 4,5,6) היא טרילוגיה אמצעית, וייוצרו עוד שתי טרילוגיות - 1~3 ו 7~9. מאז עבר יותר מדי זמן עד הופעת פרק 1, וכנראה שללוקאס נמאס. הוא כבר הודיע שטרילוגיה נוספת הוא לא יעשה.
נו נכון הריי מזמן כבר הוא אמר שהוא יתן אוליי לספילברג להמשיך אותו...אבל זה מזה לא יהיה אותו הדבר....ספילברג הוא ורוד כזה אין לו את הספייק של לוקאס...לוקאס גאון...
אולי ישראל היא לא בדיוק מעצמה טכנולוגית ואולי היא לא בדיוק המדינה הכי טובה בעולם אבל גם פה, כןכן גם בישראל יש מעריצים רבים של סטאר וורס וכן הם יודעים שיש עולם אחרי הסרטים (וכמובן הכוונה היא לעולם המורחב של סטאר וורס הידוע גם כ Expended Universe ואני מקווה שאיתתי את זה נכון)... בעירי שלי פתח-תקוה בקושי היו מקומות בקולנוע שביום הראשון שהקרינו את סטאר וורס...
הוא OB1K... נ.ב. אהבתי את הקטעים הפנימיים שבסרט: שאובי וואן אומר לאנאקין "ONE DAY YOU´LL BE THE DEATH OF ME" או העבודה של ג´ון וויליאמס על הפסקול, במיוחד הקטע שבו אנקין מתחיל לעבור לצד האפל (כשאמא שלו מתה). הוא משתמש במוטיבים מה DUAL OF FATES והקטע המוסיקלי שבו דארת´ ויידר הורג את הקיסר. ג´ון וויליאמס שולת!!!
שהוא לקח את האותיות שנראו לו מוזרות מכל שפה שהוא היה יכול לשים עליה יד כדי להרכיב את השפה של האימפריה. דרך אגב כמובן שכל הג´דיים משתמשים בציוד עם סמל האימפריה עליו (מסיבות מובנות, אבל זה עדיין משעשע)
האם מישהו יודע למה לא נפתח כאן פורום Star Wars? אז נכון שמידת ההערצה וההערכה לסדרת הסרטים בארץ היא לא בדיוק כמו בארה"ב ושאר העולם...אבל לדעתי יש כאן עדיין כמות לא מבוטלת של מעריצים שישמחו... גם בהחלט אין לי בעייה לנהל אותו...
אגב,ראיתי את "מתקפת המשובטים" וחבל לי לתת ספוילרים.. אבל היה לא רע בכלל...