STAR WARS ROCKS!!!

לא בדיוק.

כשלוקאס הפך את מלחמת הכוכבים לפרק בשם תקווה חדשה, הוא טען שהטרילוגיה דאז (פרקים 4,5,6) היא טרילוגיה אמצעית, וייוצרו עוד שתי טרילוגיות - 1~3 ו 7~9. מאז עבר יותר מדי זמן עד הופעת פרק 1, וכנראה שללוקאס נמאס. הוא כבר הודיע שטרילוגיה נוספת הוא לא יעשה.

Leia Organa

New member
בדיוק...

אז בהחלט יש סיבה להתייאש. האמת שגם נמאס לו וגם השחקנים מהטרילוגיה המקורית לא היו נלהבים להמשך..וכך תמה האגדה.

mara jade

New member
לצערינו כן

נו נכון הריי מזמן כבר הוא אמר שהוא יתן אוליי לספילברג להמשיך אותו...אבל זה מזה לא יהיה אותו הדבר....ספילברג הוא ורוד כזה אין לו את הספייק של לוקאס...לוקאס גאון...

היי, מרה, אהבתי את השם ../images/Emo13.gif

אני רואה שיש עוד אנשים בחור הנידח הזה שנקרא "ישראל" שנכנסים קצת ל- EU. ידעת שטים זאהן קרא למרה ג´ייד כך בגלל המילה הישראלית, "מרה"? -אלעד

Obi Wan Kenobi

New member
החור הנידח ישראל?

אולי ישראל היא לא בדיוק מעצמה טכנולוגית ואולי היא לא בדיוק המדינה הכי טובה בעולם אבל גם פה, כןכן גם בישראל יש מעריצים רבים של סטאר וורס וכן הם יודעים שיש עולם אחרי הסרטים (וכמובן הכוונה היא לעולם המורחב של סטאר וורס הידוע גם כ Expended Universe ואני מקווה שאיתתי את זה נכון)... בעירי שלי פתח-תקוה בקושי היו מקומות בקולנוע שביום הראשון שהקרינו את סטאר וורס...

Rogue 7

New member
לא יש עוד

אם את זוכרת, ROGUE הוא האו"ק (אות קריאה- למי שלא בצבא) של הטייסת של לוק וודג´

Rogue 7

New member
וכמובן האימייל שלי

הוא OB1K... נ.ב. אהבתי את הקטעים הפנימיים שבסרט: שאובי וואן אומר לאנאקין "ONE DAY YOU´LL BE THE DEATH OF ME" או העבודה של ג´ון וויליאמס על הפסקול, במיוחד הקטע שבו אנקין מתחיל לעבור לצד האפל (כשאמא שלו מתה). הוא משתמש במוטיבים מה DUAL OF FATES והקטע המוסיקלי שבו דארת´ ויידר הורג את הקיסר. ג´ון וויליאמס שולת!!!

Leia Organa

New member
וודאי וודאי..

וודג´, הובי ושאר החבר´ה... עכשיו בא לי לראות את זה שוב !

Leia Organa

New member
וואלה?../images/Emo12.gif

מפתיע...לפי מה שהבנתי יש גם כתוביות בעברית איפשהוא במתקן של מגן הכוח באנדור... הציגו את זה בסמיתסוניאן. אז לא אנטישמיים

Rogue 7

New member
לוקאס בעצמו אמר

שהוא לקח את האותיות שנראו לו מוזרות מכל שפה שהוא היה יכול לשים עליה יד כדי להרכיב את השפה של האימפריה. דרך אגב כמובן שכל הג´דיים משתמשים בציוד עם סמל האימפריה עליו (מסיבות מובנות, אבל זה עדיין משעשע)

Leia Organa

New member
Star Wars...

האם מישהו יודע למה לא נפתח כאן פורום Star Wars? אז נכון שמידת ההערצה וההערכה לסדרת הסרטים בארץ היא לא בדיוק כמו בארה"ב ושאר העולם...אבל לדעתי יש כאן עדיין כמות לא מבוטלת של מעריצים שישמחו... גם בהחלט אין לי בעייה לנהל אותו...
אגב,ראיתי את "מתקפת המשובטים" וחבל לי לתת ספוילרים.. אבל היה לא רע בכלל...

tukh

New member
תציע את עצמך בתור מנהל.

יש טופס בפורום של תפוז משוב.

Kobbie Williams

New member
אוייייייש!

שכחתי שאני מפרסמת תחת הכינוי של אחי... טוב,אני בעצם Leia Organa

tukh

New member
אז

סליחה, הטופס נמצא בפורום תפוז משוב. הלינק הכי תחתון בלינקים לפורומים.

למעלה