STAR WARS ROCKS!!!

pakapaka

New member
אני בעד! חשבתי על הרעיון אבל אין

לי זמן לתפקד כמנהל אז אני אהיה פעיל בתווקה שיהיה כזה פורום

mara jade

New member
צודקת

באמת זו קונספירציה!! אני למשל באתי עם דאבל לייט סייבר ותחפושת של מול הסרט היה מדהים!!! yoda kicks ass!!!!!!!

Leia Organa

New member
אלעד...

תהיה היענות..תראה מה הולך פה...

pakapaka

New member
פורום Star Wars

עומד להיות או שזה עדיין מדע בידיוני ופנטזיה?

אמן שזה יקרה../images/Emo70.gif

שרוף על זה
ראיתי את כל הסרטים שהיו והראשון מגיל 5
וכל המשחקים שיחקתי ומלא דגמים יש לי שלהם וספרים שלהם קראתי הדבר הכי טוב שקרה לי זה מלחמת הכוכבים נ.ב מישהו יודע על אתר של מלחמת הכוכבים עם מבוכים ודרקונים יאני משחק רשת של כתב

החרב ממלחמת הכוכבים

שלום לכולם מישהו יודע איפה ניתן להשיג חרב דומה לזו שבסרט שאם לוחצים על כפתור אם משהו יוצאת קרן אור? אם בכלל יש דבר כזה תודה

xon25

New member
מלניום פלקון

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המלניום פלקון ? לא חייב להגיע למהירות של אחד וחצי ממהירות האור אבל העיקר שיעוף... אה, שחכתי, זה מדע בדיוני סתם צוחק:)

preacher

New member
סמן לייזר נמספיק לך?

אם אתה רוצה משהו שיוצאת ממנו קרן אור שניתן לראות מכל כיוון ושנעצרת פתאום מטר וקצת אחרי נקודת היציאה, מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לגשת ליקום-המקביל-בעל-חוקי-פיזיקה-שונים-מכל-הידוע-לנו-כיום ולהשיג לך אחת. אני סומך עליך שתצליח.

אפשרות נוספת - בקבוק מגנטי

בנה בקבוק מגנטי עם טופולוגיה מתאימה, לכוד בפנים גז מיונן (פלסמה) שייצור מקדם שבירה גבוה דיו לעומת האטמוספירה סביב, ופמפם פנימה אור מונוכרומטי (לייזר?). לא בטוח שיראה דומה ללייט סייבר (אם בכלל ניתן לבנות כיום) אך מן הסתם סרט של התוצאה בהילוך איטי לאחור יהיה דרך נהדרת להעביר את הזמן.

preacher

New member
אם כבר הולכים על רצינות

תייל סופר-חזק שמוחזק ישר ע"י שדה מגנטי, מולהט לטמפרטורה של אלפי מעלות. אם צריך עובי לחרב, אז אולי כמות של תיילים כאלה מסודרים על בסיס החרב. כשסוגרים את החרב היא גוללת את התייל פנימה במהירות. יצא לי משהו כמו החרב של ניבן מ"הנשק הרך", למען האמת.

לא הנשק הרך - להב משתנה

מופיע בספרים אחרים שלו. ולמה שתרצה עובי? להיפך, להשגת חדות גבוהה תרצה תייל דק ככל האפשר.

סיביל

New member
תגובה רצינית

אתה יכול לקנות אפילו באמאזון לייט סייברים מפלסטיק (כלומר, במקום קרן אור שיוצאת החוצה, פלסטיק שנשלף החוצה). $9 עבור חרבות פושטיות מפלסטיק דק ומנורה ו-$20 עבור החרבות האיכותיות יותר מפלסטיק עבה שגם מוארות וגם עושות את כל הרעשים הנכונים כשנותנים איתן מכות לכל מיני דברים . :)

Dorfl

New member
ג´ורג´ לוקאס וזוועת מלחמת הכוכבים

במשך שנים נחשב STAR WARS לסרט המד"ב הטוב ביותר אי פעם (יש אנשים שלא מכירים שום דבר אחר - והם הרב המוחלט ככל הנראה), וזאת למרות היותו בעל אחת העלילות בגרועות ביותר אי פעם. הסרט למעשה מצליח רק בגלל שהוא "יפה" - אפקטים, תחפושות, רעיון כללי מאוד מושך (אך מאוד לא עמוק), אקשן - כל המרכיבים. בסרטים האלו הושקעו מיליונים על מיליונים של דולרים, אבל לשכור כותב טוב זה יקר מדי ככל הנראה. בפרק החדש אנחנו רואים את כל הדוגמאות של כתיבה גרועה: 1. התעלמות מחוקי פיסיקה בסיסיים (אדם שנופל מגובה רב נתפס על ידי רכב מעופף - הוא היה אמור לחוות את כמעט אותה התנגשות שהיה חווה לו היה נופל על האדמה [בדקתי, והרכב איננו בנפילה ואח"כ מאט אותה, כמו שצריך היה להיות]). 2. פעולות חסרות כל היגיון של הדמויות - האבירים תופסים מישהו ומתחקרים אותו, ומתנקש יורה בו בכדי למנוע מהם מלגלות דברים, במקום לירות באבירים עצמם (כאן עוד ניתן לספק הסברים, אבל עדיין). ועוד (ויש המון!) מדוע זכתה הסדרה הגרועה הזו לסטטוס היוקרתי הזה, שכל כך לא מגיע לה? מדוע ספרים טובים לא עובדו לסרטים וזכו לתהילה שכל כך מגיעה להם? למה? למה ג´ורג´ לוקאס כל כך טיפש וזוכה לכל כך הרבה הערצה? מקרה קלאסי של צדיק ורע לו, טיפש וטוב לו.

xon25

New member
הכל עניין של טעם...

כמו שחצי מהעולם דבוק לטלויזיה יום יום על אופרות סבון (שאני לא סובל) ככה חצי עולם "דלוק" הל סדרת הסרטים הזאת (ואני אחד מהם) לטעמי שלושת הסרטים הראשונים שיצאו מצויינים (אפיסודות 4-5-6) והאפיסודה הראשונה טובה, לא יותר מזה. את האפיסודה השניה לא ראיתי עדיין... טיפש וטוב לו...?

elad2040

New member
אני איתך.

אומנם מעולם לא טענתי לטעם טוב בסרטים, אבל לדעתי הסרטים המקוריים של סטארוורז הם תענוג טהור ואני מוכן לראות אותם שוב ושוב.

למעלה