Stay Alive... אוגוסט 2021 – סיכום חודשי 🎢🎺🔔✂️📺✈️🎵➿🔹⛲🏆🎉🏊‍♀️🎲

Aranel Nenharma

Well-known member
|אליהו|שם: עוץ לי גוץ לי
|אליהו|גיל: 101 (כלבים דלמטיים)
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 1, וזה משהו שאני צריכה לטפל בו ודוחה את זה כל הזמן

👈 סדרות החודש: ברוקלין 99, Schmigadoon!
👈 סרטי החודש: האלמנה השחורה
👈 שירי החודש: תפוז הקקה לא נותן לי לשים יותר מ-5 שירים. וגם ככה יש לי מלא שירים בהמשך השאלון וסתם שמתי פה שיר מSchmigadoon אז החלטתי לוותר עליו. (השיר היה Corn Puddin' Singalong)
👈 ספר החודש: לצערי לא
👈 דמויות החודש: ילנה מהאלמנה השחורה
👈 שחקני החודש: ארון טייבט (ניק, אתה גאה בי?)
👈 ציטוט חודשי: מלוקי:love is hate
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: ברוקלין 99!!

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אני יכולה להיות חלק מנברחת הבייסבול? (ממתי זה ספורט לאומי???)

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?
וכל פעם הוא היה מוצא את אמא אחרי ה1.9 והייתי מפספסת את זה

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? כנראה שדרמה, אבל כל המחזות שהבית ספר יעלה יהיו מבוססות על סרטים

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? ברור.. לא באמת משנה לי איזה. אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מגולדה, זה פשוט גלידה כמו כולם

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?
ואו.... שאלה עם כל כך הרבה תשובות.
אם אני צריכה לבחור עכשיו (וזה משתנה כל הזמן)
אז מחזמר מודרני זה waitress
ואם הולכים על מחזמר קלאסי אז צלילי המוזיקה
ולמי שבקטע של מחזות זמר אז אני ממש ממליצה על dogfight
השירים נכתבו ע"י Benj Pasek and Justin Paul שכתבו את השירים לDear Evan Hansen ולה לה לנד
המחזמר היה בoff broadway אז לא יודעת כמה שמעו עליו, אבל הוא מדהים|מאוהב|

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?
Newsies!
מי שלא מכיר ממש ממליצה על המחזמר (עשו לו צילום מקצועי והוא בדיסני+)
ובלי קשר לכך שזה מחזמר טוב בכללי, הריקודים בו מושלמים :love:

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?
דת בנג'מין בהוטן
נולדים זקנים ומתים תינוקות
“In my next life I want to live my life backwards. You start out dead and get that out of the way. Then you wake up in an old people's home feeling better every day. You get kicked out for being too healthy, go collect your pension, and then when you start work, you get a gold watch and a party on your first day. You work for 40 years until you're young enough to enjoy your retirement. You party, drink alcohol, and are generally promiscuous, then you are ready for high school. You then go to primary school, you become a kid, you play. You have no responsibilities, you become a baby until you are born. And then you spend your last 9 months floating in luxurious spa-like conditions with central heating and room service on tap, larger quarters every day and then Voila! You finish off as an orgasm!”
(לצערי זה ציטוט של וודי אלן:sick:)

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? הנבל מגסיקה גונס, רק כי זה דיוויד טננט (אף פעם לא ראיתי את הסדרה אז אין לי מושג עליו כלום)

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? כל כך כן. היתה לי פעם שותפה שגזזה ציפורניים בפה וזה שיגע אותי, רק מלחשוב על זה בא לי לשבור את המחשב
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? גזזית ציפורנים, ושאיפת מרק מכף
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני עם OCD אז יש הרבה

🏓יש לכם טיקטוק? בהתחלה קראתי את זה כמטקות (אל תשאלו למה) אבל נראה לי זה עונה על השאלה

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? לא

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? לונה בשאלה של להיות מורה איך לא רשמת להיות מורה ללשון?

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? הטלפון בד"כ על שקט אז אני אפילו לא שמה לב שקפץ נוטיפיקציה

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). באופן מפתיע ירוק

🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
1627851976182.png

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
אבל לבנתיים: חדש או מוּכָּר?
תלוי במה אבל כמעט תמיד מעדיפה מוכר, כי נגיד אין לי כוח לאנשים חדשים או נעלים חדשות שצריך לחנוך, או ג'ינס חדש שצריך ללבוש עד שמקבל את הצורה הנוחה.
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של כריס המסוורת', סבסטיאן סטאן, קמרון מונאהן, ריצ'רד הרמון, ליאן ריימס, ג'ייסון מומואה, מישל יאו, ג'יליאן אנדרסון, ג'סטין ת'רו, סטיב קארל, אלכסנדר סקארסגארד, מליסה מקארתי, אהרון פול, ועוד
תיקנתי לך.
חוץ מזה שגם דילן תחגוג יום הולדת עברי בכ"ב באלול שנופל על ה-30 לחודש אז בבקשה להוסיף אותי לרשימה שם בתור בת ישראל כשרה למהדרין. תודה.
אגב פעם אחת נפל לי התאריך העברי על הימולדת של ליאן ורשמתי לה מזל טוב ואיזה כיף שגם אני חוגגת איתה יומולדת (בתור בדיחה) ואז היא הגיבה לי ורשמה לי happy birthday love וכמעט התעלפתי:-D|מאוהב|
ואז ליאורה המכבה הזאת עושה לי כזה "אם תגידי לי מה התאריך העברי בכל יום אחר בשנה אני אאחל לך מזל"ט" ולייק סתמי יא מעפנה, מי רוצה בכלל את הברכות שלך אחרי שליאן אמרה לי מזל טוב?! אני מעבירה רשמית את היומולדת שלי לתאריך שלה כדי שתגיד לי מזל טוב כל שנה!|שפם|
אבל האמת היא שהברכות של ליאורה הכי שוות, אז אני כן צריכה אותן אבל אל תגידו לה שאמרתי את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
|אליהו|שם: דילן
|אליהו|גיל: 34
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? האמת שאת המייל אני בודקת לעיתים דחופות אז הסתכלתי עכשיו ויש לי רק 2 אימיילים שלא נקראו על חבילות אמזון שהגיעו הרגע (אז תודה שאמרת לי:-P:) אבל תשאלי נגיד כמה סמסים יש לי שלא קראתי והתשובה היא 723.

👈 סדרות החודש: רמת אביב גימל, לוציפר, 4400, סקס/לייף.
👈 סרטי החודש: האלמנה השחורה, אף פעם לא התנשקה, לא רק בלונדינית, 365 ימים, האישה בחלון.
👈 שירי החודש:
נועה קירל - Please Don't Suck
אנה זק - Block
אגם בוחבוט - מגבות
מרגי - אנג'ל
👈 ספר החודש: Wildflower
👈 דמויות החודש: ג'וזי גלר (אף פעם לא התנשקה), אל וודס (לא רק בלונדינית), והאחות של נטשה.
👈 שחקני החודש: נועה תשבי ודרו ברימור.
👈 ציטוט חודשי: הבוסית שלי ניסתה להסביר לי על איזה משהו שאנשים אוהבים ממש והיא כזה "תחשבי שהם אוהבים את זה כמו שאת אוהבת את הטרודי דודי הזה שלך" טרודי דודי אגב, למקרה שלא הצלחתם להבין לבד, אמור להיות דרו ברימור:-D:-D

אגב ניסיתי את שיטת הפתקים של מילי ורשמתי במהלך החודש של מיני דברים שהצחיקו אותי, אבל עכשיו אני לא זוכרת הרבה מההקשרים שלהם:-D
אבל בכל זאת הנה כמה מהדברים שכתבתי:
"איי גונפלסטה דה דאונלאוד" (מניחה שניסיתי להוריד משהו אבל אני לא משוכנעת מה:-D)
"כולה רציתי לגרבץ בשין, מה כבר ביקשתי" (זה משפט שאני אמרתי)
"בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" (טוב זה אני זוכרת שהייתה לי איזה מישהי מוזרה בצבא שהזכרונות בפייסבוק הזכירו לי אותה שאמרה את זה פעם בדמעות אחרי שהיא פלטה איזה משהו לא במקום לאחת המפקדות והיא הייתה ילדה ממש חננה שהכי לא מתאים לה להגיד דבר כזה ואני כזה 'מה, מאיפה זה בא לך?!:-D' והיא אמרה לי כזה "את יודעת מה אומרים, בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" ואני כזה "נשמה, אני לא יודעת מה אומרים, אבל זה בטח לא את זה:-D")

ויש לי גם 2 צילומי מסך של סהר, אחד מאיזה שיחה שלו בטינדר או גריינדר או משהו אחר של גייז שאיזה אחד עם כינוי של "אגרוף בעכוז" רושם לו "רוצה להגשים לי חלום?" וסהר הגיב לו "מה אני עוזי חיטמן?!" זה אומנם היה רעיון שלי אבל זה מצחיק אותי כאילו קראתי את זה בפעם הראשונה:-D
ויש לי גם צילום מסך מפליל של סהר מצטט מרגי|זורו| (אחרי שהוא אומר לי לפחות 7 פעמים ביום what happened to you?! בהקשר לטעם המוזיקלי שלי|שפם|)
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: ליומולדת שלי ושל ליאני כמובן:-]
סתם, אני טסה לוורמונט לחתונה של בת של בת דודה שלי ואני אראה משפחה שלא ראיתי 7 שנים. אז אושר|מאוהב|
וגם כמובן שבשעה טובה ומוצלחת סוף סוף חוזר הפוטבול ואני לא צריכה לחפש תכנים רדודים ועלובים בטלוויזיה כדי להעסיק אותי|מאוהב|

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אני מניחה שאני יכולה לקפוץ ממקפצה ולעשות איזו סלטה בדרך למים🤷‍♀️ או אולי ג'ודו. לא אקבל מדלייה אבל לתת מכות אני יודעת.

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? בונה פאזלים אם חם בחוץ או אם לא חם מידי- רוכבת על אופניים/בונה מחנה על העצים/משחקת שוטרים וגנבים במושב עם כל הילדים.

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? מזתומרת הייתי מורה להיסטוריית תולדות הברימורים כמובן.
סתם, בטח הייתי מורה לדרמה או לחיבור.

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? אני מעדיפה סופט סרב (של ריטה, ובתדירות גבוהה|מאוהב|) אבל אם כבר גלידה אז כמעט תמיד אלך על וניל רגיל ואוסיף לו בעצמי פקאנים קצוצים, מייפל ושברי טופינג קרמל ברולה (של סטארבקס) אבל אם אני צריכה לקנות, בטח האגן דאז. בארץ 'גומי גם' הייתה הגלידה האהובה עליי.
ובאיזו תדירות? לא גבוהה נראה לי. אולי פעם בחודש. מה שכן, תמיד תמצאו אצלי במקרר לפחות 5 קופסאות של גלידה למקרה הצורך, כדי שלא אתעלל בשותפה שלי על זה שהיא הורסת לי את החיים כי אין שום דבר מתוק בבית.

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? רנט, גריז, וויקד או המלצרית.

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? מאיפה לי

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? סיילר מגיבורים. גם הייתי מכינה לו רשימת אנשים שהייתי שמחה שהיה מנסר להם את המוח|שפם|

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? בתאכלס לא, אבל כשיש אנשים שמעצבנים אותי, כל הרעשים שהם משמיעים מעצבנים אותי.
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? כשאני מדברת עם סהר והוא בעבודה הוא כל הזמן מדביק דברים עם סלוטייפ והרעש של זה באוזניות זה בערך הדבר הכי נוראי ששמעתי בחיי. אין הרבה דברים שאני שונאת יותר מהפאקינג סלוטייפ הזה:-[
ואני יודעת שזה לא באמת נחשב אבל שאלת על רעשים שמעצבנים אותי אז גם רעש של אגזוז של אנשים עם זין קטן שרוצים שהפאקינג הונדה סיביק האומללה שלהם תישמע כמו איזה מכונית מרוץ ומתקינים לה אגזוז מחריש אוזניים מעצבנים אותי:-[
וגם רעש של אנשים שמדברים לפני 9 לפנו"ב מתחת לחלון שלי מעצבן אותי במיוחד:-[
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) יש לי הרבה הפרעות ולא הרבה זמן לפרט אותן.

🏓יש לכם טיקטוק? כן אבל אני לא באמת נכנסת אליו. נראה לי הורדתי אותו לפני איזה שנה ומאז נכנסתי אליו אולי 4 פעמים כמישהו קישר לאיזה סרטון שם מהסטורי שלהם באינסטגרם.

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? הייתי בקהל של כל מיני תוכניות והכיתה שלי הייתה בששטוס פעם. זה נחשב?

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? לא יודעת

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? האמת הנוטיפיקציות מופיעות לי בשעון אז אני רואה אותן כל הזמן. אבל נגיד אם השעון בהטענה או משהו ואני שומעת רעש של התראה והטלפון לא לידי, הסיכוי שאקום לבדוק אותה שואף לאפס.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). האמת היא שהמלתחה שלי יחסית מגוונת בצבעים, יש לי כמעט את כל הצבעים. אבל השולטים ללא ספק הם כחול וירוק לבגדי יום-יום ובבגדי יציאה זה בעיקר שחור ואולי אדום. אבל נראה לי שיש לי יותר בגדי יום-יום אז כחול וירוק (הצבעים של הקבוצה שלי- אל תשפטו אבל חצי מהארון שלי זה בגדים שלהם).

טוב התמונה הזאת קורעת אותי בפני עצמה, אבל עצם זה שארין פוסטר (הבת של דיוויד פוסטר) שיתפה את זה ותייגה את קת'רין מקפי (שכידוע, או לא, בת 37 ונשואה לדיוויד פוסטר בן ה-71) הרסה אותי מצחוק:-D
thumbnail_IMG_8964.png

בהקשר של השאלה של לונה על מארוול זה הזכיר לי את זה
thumbnail_0DA3A100-04D6-43E6-9FD3-10C6E50686CE.jpg

ובהקשר לשאלה שלה על הספורט האוליפי שלא אבייש את ישראל בו:-D
thumbnail_E2498086-5081-4A95-AAD7-89DE82ECCB3E.jpg
וסתם עוד כמה דברים קטנים שהצחיקו אותי:-D
thumbnail_IMG_8942.png
thumbnail_IMG_8943.png
thumbnail_IMG_8940.png

Lion_Heart

Well-known member
תשובות (אגב, אני שמאלי):
ה-ש-א-ל-ו-ן
(סליחה מראש אם חלק מהשאלות היו כבר, לא הצלחתי לחפש)

|שם: דורי
|גיל: 40 ו-4 חודשים בערך
כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? גג 2

👈 סדרות החודש: שיט'ס קריק (עונה 5 כבר), פמת"א, החנות שיש בה הכל, לא משתפים(סדרת רשת ישראלית, מומלצת מאוד), רגשות אשמה, שבאבניקים
👈 סרטי החודש: הדברים הקטנים עם דנזל וושינגטון וראמי מאלק.
👈 שירי החודש: נגיע לזה
👈 ספר החודש:דרור משעני, אמונה
👈 דמויות החודש: מורדוך מפמת"א, יוחנן מהחנות שיש בה הכל, האחיינית של וולטר מרגשות אשמה.
👈 שחקני החודש: השחקנים של הדמויות מהסעיף הקודם
👈 ציטוט חודשי "זה לא בריא להעריץ וגם לא לזגזג ולהקצין מהערצה לביקורת וזלזול", משתמשת מפורום אקטואליה לאחר ויכוח סוער בסוגיה פוליטית בוערת.

👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: שייגמר, החום לא הגיוני. צריך רק גמל ודיונה, כדי שארגיש שאני במדבר. ואני בכלל גר בת"א.

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אכילת עוגיות, שיכחת דברים ושבירת כלי מטבח.

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? חוגים של נוער שוחר מדע, חבירה להורים בעבודה ולפעמים הייתי הולך לסבתות. כמובן, גם בריכה.

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? כלכלת בית.

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? כן, אבל יותר ארטיקים של פרוטה. אם גלידה אמיתית, רק הסיציליאנית. לא סובל את גולדה. ואגב, אני תרמתי את השאלה.

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? לא הטעם שלי בגדול.

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? כנ"ל.

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? תנו לי לישון על זה...

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? וילאנל, לא ברור?

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?יש, תיכף אפרט.
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? העלאת גרה בעת לעיסת מסטיק, בעיקר נשים.
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני חייב שהמגירות יהיו סגורות, כולל אצל אנשים שאני אורח שלהם.

🏓יש לכם טיקטוק? לא!

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? לא!

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? אפשרות ראשונה. אבל אני לא צורך את הדברים שלהם.

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? באיחור של כמה דקות.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). ירוק או חום.

תמיד אהבתי כלכלת בית

Lion_Heart

Well-known member
ה-ש-א-ל-ו-ן

|אליהו|שם:
|אליהו|גיל:
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?

👈 סדרות החודש:
👈 סרטי החודש:
👈 שירי החודש:
👈 ספר החודש:
👈 דמויות החודש:
👈 שחקני החודש:
👈 ציטוט חודשי:
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט:

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות?

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות?

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)

🏓יש לכם טיקטוק?

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה?

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)?

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם?

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון).

ה-ש-א-ל-ו-ן

|אליהו|שם:לב ארי
|אליהו|גיל:44
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?יותר מ200

👈 סדרות החודש:CRITICAL ROLE XEU
👈 סרטי החודש: JUNGLE CRUISE
👈 שירי החודש:
👈 ספר החודש:
👈 דמויות החודש:דריאקס
👈 שחקני החודש:מאט מרסר
👈 ציטוט חודשי:"Sorry, two's company, and three's an adult movie."
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט:

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות?

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?מי זוכר, עבר כל כך הרבה זמן (אבל זה היה קשור ל D&D ולמשחק QUEST FOR GLORY

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?כלכלת בית

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות?לא זוכר איזה מותג, אבל תדירות? מתי ש בא לי

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?FROZEN

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?FROZEN

בהתחלה, הדבר הראשון שעלה לי לראש, זאת דת סובלנית שמבוססת על אהבת וקבלת העצמי,הסביבה, דת עם המון חגים שנותנים חופשות וכרוכות בארוחה חגיגית עם מאכלים עשירי פחמימות וחלוקת מתנות זה לזו\ה, דת שלא מענישה, אלא מעודדת חשיבה עצמית ועצמאית , דת ש לא מפארת בני אדם או אל\ה ספציפי אלא חיים ומעשים טובים, לא מחשש מעונש אלא כי זה הדבר הטוב והנכון לעשות, דת שמתנתקת מכסף, אבל לא דורשת ממאמיניה שם תשורה חומרים או אפילו נאמנות ...דתית(?)
האמת , לא יודע אם אפשר לקרוא לדבר כזה דת...ואז פשוט עלתה לי השאלה, כמה זמן יעבור לפני שמישהו יבוא וישחית את מה ש"יצרתי"...והאם העולם באמת צריך עוד דת חדשה? ואז עלו לי עוד כמה שאלות ממש מדכאות...אז אפסיק כאן

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?אף אחד מהם , לא לוקח אחריות על הנזק שיגרם

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?שיר הנושא של פרפר נחמד...
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)כמה שזה עצוב, אני אשאל "איפה להתחיל?"

🏓יש לכם טיקטוק?לא...ועדיי קשה לי להבין מה זה בדיוק

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה?א-ו-ל-י

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)?אני מבטא את זה |מארוול|

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם?ימים , אני יכול להעביר בלי להסתכל במסרים...פעם עשיתי מזה משחק קטן והגעתי לאיזה 300 הודעות לא קרואות בקבוצה(או 400, לא זוכר)

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון).שחור.

🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...לא בא לי

keren or5

Well-known member
|אליהו|שם:
|אליהו|גיל:
אני לא מבינה למה שתי השאלות האלה תמיד קיימות בכל שאלון, כאילו הייתי מצפה שכבר נדע את השמות והגילאים של כולם. והקטע עם השם זה ליטרלי פשוט להסתכל קצת ימינה ולראות את השם.
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? אני לא רוצה אילו להיכנס לבדוק |פנים|

👈 סדרות החודש: אממ.. לוקי, ריק ומורטי שזו הסדרה היחידה שאני עדיין עוקבת אחריה שבועית, ואני אגיד גם את העונה הראשונה של "למה נשים רוצחות", נראה לי שראיתי את זה בחודש שעבר אבל לא עניתי על השאלון חודש שעבר.
👈 סרטי החודש: ראיתי רק את האלמנה.
👈 שירי החודש:
(יודעת שזה לא סופר חדש, אבל גיליתי את זה רק עכשיו ופעם ראשונה שהקשבתי לזה בכיתי את העיניים שלי החוצה)
נראה לי שהפכתי לסטאן של ליל נאז אקס, הוא ובילי הם זמרים שמאוד מעניינים אותי כרגע שאני כנראה אשמע ואראה כל דבר חדש שהם יוציאו, ודיי מזמן לא התעניינתי בכלל במוזיקה או באומנים סצפיציים, אז אולי זה מוזר אבל זה כייף כי זה מזמן לא היה לי. אה וגם שמעתי הרבה שירים ישנים של בריטני בגלל כל הקטע של פרי בריטני עשה אותי סופר נוסטלגית אליה ועצוב לי עליה ;-(

👈 ספר החודש: מה זה ספר? |תוהה|
👈 דמויות החודש: סימון וקארל מהעונה 1 של "למה נשים רוצחות"

👈 שחקני החודש: לוסי לו, וזה שמשחק את קארל בלמה נשים רוצחות
👈 ציטוט חודשי:

👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: האמת שהסרט old יצא לדודים, ממש בא לי לראות אותו, ואני לא ממש יכולה לחשוב על משהו אחר.

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? קפיצה לנומך, או קפיצה לקוצר.

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? בעיקר משתעממת ומחפשת איך להעסיק את עצמיץ

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? בלי לחשוב יותר מדי, אני מניחה שלוגיקה. לא שמעתי על בית ספר שמלמד את המקצוע הזה, אבל כשלמדתי באונ' לתקופה ממש קצרה, היה לי קורס של מתחילים בלוגיקה וממש אהבתי אותו, וזה נראה לי שיהיה לי יותר קל ללמד את זה וגם לבדוק מבחנים, כי בשלב מסויים התרגילים ממש פשוט הופכים לשאלות היגיון ונראים כמו מתמטיקה.

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? אוהבת בגדול, אבל זה לא ה"גו טו" אוכל שלי. אם יש ובא לי משהו מתוק אז אני אוכל, אבל אני מעדיפה משהו יותר שוקלדי מרוכז (כמו עוגת פאג'), או אפילו מילקשייק (לכן אני מנסה הרבה פעמים להפוך גלידה שאני אוכל למעין מילקשייק). בגלל שזה לא סופר מאכל שאני אוהבת, אני לא ממש מבדילה בין המותגים השונים.

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? אני מניחה שהכוונה למחזות זמר על במה, אבל מאחר שאני לא ממש טיפוס של מחזות זמר, אני אתן סרט שהוא מחזה זמר- והוא שיקאגו. אני חושבת שזה הסרט-מחזמר האהוב עלי, והוא גם היה מחזה בברודווי לפני שהוא היה סרט, אבל אני ראיתי אותו רק בצורת סרט.

אוי, לא ממש יודעת לענות על השאלה הזאת, כי אני לא זוכרת ריקודים מיוחדים ברמה ממש מיוחדת בשיקאגו (למרות שכן היו נאמברים עם ריקודים יפים). אם הייתי צריכה סתם לבחור את הסרט עם הריקודים שהכי אהבתי אני חושבת שהייתי בוחרת במעודדות צמודות, אבל זה לא מחזמר.

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? אני צריכה לחשוב על השאלה הזאת יותר ממש שיש לי כוח עכשיו, אז אולי אני אענה עליה אחר כך, אבל אל תעצרו את הנשימה.

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? אני פסיכופטית אם התשובה הראשונה שעלתה לי היא קילגרייב מג'סיקה ג'ונס? לא יודעת, יש לי סקרנות מורבידית לראות איך העולם יוכל להתמודד עם מישהו עם כוח על כזה, כי זה נראה לי באמת אין דרך להילחם בו כל עוד הכוחות שלו פועלים עליך, וזה לא משנה כמה חזק תהיה.

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? בד"כ לא, אלא אם אני עצבנית בלי קשר, ואז כל דבר מעצבן אותי.
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? הממ... לא יודעת. הקול של אמא שלי נראה לי...:-P:
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)- ocd, חרדות, דיכאון :cautious:

🏓יש לכם טיקטוק? לא. אני עדיין סופר נובית באינסטגרם, יש לי חשבון אבל אני לא מעלה כלום, וגם זה שיש לי חשבון זה כדי שאני אוכל לראות דברים אם מישהו שם לינק. אני לא מרגישה שזה נכון לעבור לטיק טוק לפני שהתמחתי באינסטגרם. מה גם שלא נראה לי שצריך חשבון בטיק טוק כדי לראות סרטונים (תקנו אותי אם אני טועה), ואם זה המצב, אין לי ממש סיבה לפתוח חשבון בזה.

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? כשהייתי ממש קטנה הייתי בלהקת ריקוד עירונית ופעם צילמו אותנו לערוץ 1 בזמנו, ויש לי את ההקלטה של הדבר הזה איפשהו על קלטת כי ראו את הפנים שלי לאיזה שניה. וגם בתיכון הייתי מגמת תאטרון, והיה כזה בארץ שעשו גירסה ל"סטודיו למשחק", מי שמכיר את הגירסה האמריקאית שבאנגלית קוראים לה- Inside the Actors Studio, שהיו עושים שם כל פעם מעין חיים שכאלה כל תוכנית לשחקן הוליוודי מפורסם אחר. קיצר הייתה גירסה כזאת גם בארץ, היא כנראה בוטלה דיי מהר כי נראה לי שלא הרבה אנשים מכירים, וגם אני לא הייתי מכירה אם לא הייתי בקהל במסגרת מגמת תיאטרון לשני פרקים (אחד היה עם אלון בוטבול, לא זוכרת מה השני או מי הנחה אפילו). וגם שם ראו את הפנים שלי לשניה. אני לגמרי מוכנה לתהילת עולם!

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? אני תמיד שוכחת מה זה המלעל ומה זה המלרע (כאילו אני יודעת למה זה מתייחס אבל אני תמיד שוכחת איזה מהם זה המדגיש את ההברה הראשונה ואיזה מהם זה מדגיש את השניה). אז בדקתי עכשיו וברור שאני אומרת מארוול במלעל. מי הווירדוז שאומרים את זה במילרע? בחיים לא שמעתי מישהו בחיים אומר את זה במילרע.

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? יש מקרים נדירים שאני מסוגלת להתעלם. זכורים לי כמה פעמים ששמעתי נוטייקציה מתוך שינה ולא התייחסתי. אבל כשאני ערה ולא באמצע משהו, אני לא ממש יכולה לא לבדוק. זה חזק ממני.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). שחור

הנה סרטון מצחיק של ריאן ג'ורג' למי שמכיר. הוא יוטיובר סופר מצחיק ואני מתה על המערכונים שלו:

יכול להיות שהוא יותר מוכר לחלכם מזה מהפינה שלו של ה- pitch meeting, שאני חולה על זה. אני הרבה יותר אוהבת לראות את זה מאשר את HISHE, או הונסט טריילרס. לא יודעת, זה קצת בסיגנון זה פשוט פי אלף יותר מצחיק אותי ואני אוהבת את זה. הנה האחרון שהוא עשה על הסדרה של לוקי למי שלא מכיר את הפורמט (ספוילרים כמובן לכל ה-mcu וללוקי, (לא לאלמנה)):

Aranel Nenharma

Well-known member
שירי החודש:
אנה זק - Block
אגם בוחבוט - מגבות
בת כמה את בדיוק?!?!
דמויות החודש: ג'וזי גלר (אף פעם לא התנשקה), אל וודס (לא רק בלונדינית), והאחות של נטשה.
בחירות ממש טובות. עשית לי חשק לראות אף פעם לא התנשקה (עם כל הבעיות הרבות בסרט הזה, הוא עדיין טוב)
ראו אתכם פעם בטלויזיה? הייתי בקהל של כל מיני תוכניות והכיתה שלי הייתה בששטוס פעם. זה נחשב
מגניב! זכתם במשהו?
מעולה!

אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)?אני מבטא את זה |מארוול|
😅

דמויות החודש: סימון וקארל מהעונה 1 של "למה נשים רוצחות"
Relationship goal.

אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? בלי לחשוב יותר מדי, אני מניחה שלוגיקה. לא שמעתי על בית ספר שמלמד את המקצוע הזה, אבל כשלמדתי באונ' לתקופה ממש קצרה, היה לי קורס של מתחילים בלוגיקה וממש אהבתי אותו, וזה נראה לי שיהיה לי יותר קל ללמד את זה וגם לבדוק מבחנים, כי בשלב מסויים התרגילים ממש פשוט הופכים לשאלות היגיון ונראים כמו מתמטיקה
לוגיקה זה באמת מקצוע טוב, מפתח הרבה את החשיבה.

לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?
אוי, לא ממש יודעת לענות על השאלה הזאת, כי אני לא זוכרת ריקודים מיוחדים ברמה ממש מיוחדת בשיקאגו
בשיקגו יש ריקודים ממש יפים. כל הjazz hands
שמופיע גם במעודדות צמודות.
קרן זה הgo to dance move שלך?

keren or5

Well-known member
Relationship goal
לגמרי!! |מאוהב|
בשיקגו יש ריקודים ממש יפים
האמת שנכון, אולי הייתי צריכה באמת לכתוב שיקאגו, כי מישהו כתב פרוזן בשאלה על הריקודים |שפם|. אני זוכרת ש-Cell Block Tango היה מאוד מרשים מבחינת ריקוד גם.
קרן זה הgo to dance move שלך?
מה? jazz hands? כאילו אם אני רוקדת אז אם זה המוב שאני בד"כ עושה? ממש לא אם זה נשאל ברצינות :-D

מילי08

Well-known member
סדרות חוזרות (ברוקלין 99, Star Trek: Lower Decks
מעולה
נחגוג את יום החתול הבינלאומי, יום הכלב הבינלאומי, יום הפילים הבינלאומי ויום השמאליים הבינלאומי
אני מאמינה לך שהכל אמיתי
ימי ההולדת|נרות| של כריס המסוורת', סבסטיאן סטאן,
|מזיע| |מזיע| שניהם ביחד, בחום אוגוסט הזה... להתעלף
תודה!
נראה לי כמו יום חג לאומי בפורום|מאוהב| (במיוחד שמדובר ביומיים הפרש)
לגמרי! |מאוהב| איך נציין את זה?
ליאן ריימס
שמחה בשביל דילן! קולולוש
אבל לבנתיים: חדש או מוּכָּר?
אני לא מתה על שינויים. מוכר זה טוב
תיקנתי לך.
הגיוני
חוץ מזה שגם דילן תחגוג יום הולדת עברי בכ"ב באלול שנופל על ה-30 לחודש אז בבקשה להוסיף אותי לרשימה שם בתור בת ישראל כשרה למהדרין. תודה.
אגב פעם אחת נפל לי התאריך העברי על הימולדת של ליאן ורשמתי לה מזל טוב ואיזה כיף שגם אני חוגגת איתה יומולדת (בתור בדיחה) ואז היא הגיבה לי ורשמה לי happy birthday love וכמעט התעלפתי:-D|מאוהב|
ואז ליאורה המכבה הזאת עושה לי כזה "אם תגידי לי מה התאריך העברי בכל יום אחר בשנה אני אאחל לך מזל"ט" ולייק סתמי יא מעפנה, מי רוצה בכלל את הברכות שלך אחרי שליאן אמרה לי מזל טוב?! אני מעבירה רשמית את היומולדת שלי לתאריך שלה כדי שתגיד לי מזל טוב כל שנה!
עכשיו רק צריך לוח שנה עברי.. ואיזו חמודה ליאן!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אליהו|שם: ניק
|אליהו|גיל: 38
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 2012

👈 סדרות החודש: Young Royals, לוקי, ברוקלין 99, Never have I ever, ממלכת החיות, הנסיך, שמיגדון, ריק ומורטי
👈 סרטי החודש: הסרט White Tiger שראיתי בנטפליקס בתחילת החודש הוא ממש טוב ואני מאוד ממליץ.
את הסרט Jungle Cruise ראיתי ביום חמישי האחרון בקולנוע - הוא מספק את הסחורה לסרט הרפתקאות של דיסני, לא ממש יותר (הוא מאוד מזכיר אבל לא ממש טוב כמו המומיה {של ברנדן פרייזר} ושודדי הקריבים הראשונים)
👈 שירי החודש: נשים משהו ישן של בו בורנהאם בשביל השינוי
👈 ספר החודש: Any Way the Wind Blows של ריינבו רוואל. מדהים!
👈 דמויות החודש: ווילהלם וסימון מYoung Royals
👈 שחקני החודש: Maitreyi Ramakrishnan מהסדרה Never have I ever
👈 ציטוט חודשי: “Everything is fake. Everything in the world is fake. But I like you. And that is not fake.”
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: סדרה נוספת של מארוול, עונה חדשה של ST:LD, זה שיהיה כל כך חם שכל האנושות תקום יחד ותעשה באמת משהו לגבי התחממות גלובלית.

נראה לי הכי בטוח שאני אלך על הליכה. (כי אני מניח שאין תחרות של שכיבה)

טלוויזיה. חברים. לא משהו מיוחד.

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?
היסטוריה. נראה לי הכי מעניין. בעיקרון תנך זה די מגניב כי זה משלב היסטוריה ופנטזיה, אבל זה כתוב בשפה מעצבנת.

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות?
בהחלט. גלידת שוקולד. הכי טוב של בן אנד ג'ריס. הייתי בשמחה הולך על תדירות של כל יום, אבל יש בעיות עם זה.

טוב, זאת רשמית שאלה קשה מידי. אני רוצה להיות מקורי ולומר משהו שהוא לא המילטון. כמו למשל שיער. אבל להמילטון יש את השירים הכי טובים, אי אפשר להתווכח עם עובדות.

אולי כאן אני אכניס את שיער?
בעיה מאוד גדולה היא שקשה בכלל לחשוב על כל המחזמרים אני מכיר.

ניקיזם. האמונה באלוהותו של מנהל פורום טלוויזיה. לפי הדת העולם הוא רק בן כמה שנים. הוא למעשה נוצר רק כשניק הפך להיות מנהל הפורום. כלומר עד כמה שאתם זוכרים. כמובן שהפורום, וכל העולם סביבו לא היו קיימים בכלל לפני כן. ניק יצר את הפורום והעולם מסביב ונתן לאנשים החיים בו זכרונות של עולם שלם שהיה קיים לפני כן. כן, ניק הוא זה שיצר את עדי|חזיר|, עדי|נחש| ואפילו את דילן (הוא היה במקום מוזר בראש שלו באותו יום). ניק גם יצר את כל הסדרות שאנשים זוכרים שהיו קיימים לפני כן. אבל הוא נתן לאנשים שהוא יצר חופש ליצור דברים בעצמם מנקודת זמן זו והלאה. אומנם ייתכן שעדיין לא נוצר שום דבר מקורי מאז כי כל מה שנוצר היה מבוסס על ספר, או סרט או משהו שהיה קיים לפני כן, אבל ניק מאמין שמתישהו משהו יווצר משהו מקורי.
בדת הניקיזם יש 3 חגים עיקריים: יום ההולדת של ניק, יום ההולדת של טום הולנד ויום השנה של התאריך שבו ניק הפך למנהל (כלומר יצר את העולם).
ביום החג הראשי נהוג לתת מתנות של גיפים ובובות של באפי קוטלת הערפדים ואוכלים שניצלים בארוחת חג מיוחדת שאליה לא מזמינים אף אחד כי אנשים אחרים פשוט יאכלו חלק מהשניצלים. חוץ מזה במקור היו מקריבים קורבן אדם לכבוד האל ניק, אבל היו תלונות.
המאמינים בניק נוהגים לקעקע את סמל הדת - ➿ - על כף היד השמאלית שלהם.

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?
אני מתפתה לבחור בקילגרייב מג'סיקה ג'ונס פשוט בשביל שיהיה עוד בן אדם בעולם שנראה כמו דייויד טננט. אבל אני מניח שזה דבר רע.
אני לא יודע אם אני אמור לבחור בנבל ממש גרוע בשביל שלא להעמיד אנשים בסכנה, או במישהו מגניב ושלא יהיה לי אכפת מאנשים

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)
לא אין לי את זה. למעשה יש לי יכולת די טובה בלהתעלם בקולות. היה לי פעם ציפצוף קבוע באוטו שהיה מטריף את כל מי שהסעתי, אבל אני תמיד שכחתי שהוא קיים.
הפרעות... יש לי מידה מסויימת של OCD. אני בודק דלתות באופן מוגזם לחלוטין וזה ממש מעצבן

🏓יש לכם טיקטוק? לא.

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה?
כשהייתי ילד הכיתה שלי הייתה במשהו של ערוץ הילדים (לא ששטוס, מה שאיכזב את כולם)

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)?
אוקי, אז אני גרוע בכל הנושא הזה. אני מתכוון לא רק שאני תמיד שוכח מה זה מלעל ומה זה מלרע, אלא אני גם מתקשה מאוד בלהבין איפה היה דגש במילה שנאמרה, בלזכור איפה הדגש אמור להיות ואפילו בלשים את הדגש במקום הנכון (כלומר זה כמו נשימה, כשאני חושב על זה אני לא מצליח לעשות את זה נכון).
אז הייתי צריך עזרה של הסרטון המצורף. אני חושב שאני אומר את זה במלעל. אבל אני באמת לא בטוח.

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם?
אני דווקא לא אובססיבי לגבי זה. לפעמים הטלפון עושה איזה רעש ואני אומר לעצמי שאני תכף אבדוק את זה ואז שוכח מזה לשעות (מה שגורם לאנשים מסוימים לשנוא אותי).

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון).
אני מניח ששחור.

ראפ באטל בין נסיכות:
tumbl 004.jpg

Lion_Heart

Well-known member
|אליהו|שם:
|אליהו|גיל:
אני לא מבינה למה שתי השאלות האלה תמיד קיימות בכל שאלון, כאילו הייתי מצפה שכבר נדע את השמות והגילאים של כולם. והקטע עם השם זה ליטרלי פשוט להסתכל קצת ימינה ולראות את השם.

אז ככה : כי יש שאלות הכרחיות על מנת שהשאלון יתקיים,לא,באמתמי מי שכותב את השאלון מחויב לשים את השאלות האלו

מילי08

Well-known member
|אליהו|שם: מילי
|אליהו|גיל: 28
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? אני שונאת הודעות שלא נקראו. חייבת לסמן הכל כנקרא כמו בפורום... משאירה בבולד רק הודעות שדורשות המשך טיפול ומתישהו (בפרק זמן לא ידוע) אני אדיע אליהן. אז במייל הפרטי יש 8 הודעות. בעבודה יש 59 |שפם|

👈 סדרות החודש: החודש ראיתי לא מעט דווקא. בהתחלה זה היה סוג של זפזופ עד שאמצא משהו להתביית עליו, ובסוף התאפסתי על עצמי ומצאתי שתי סדרות שאני מושקעת בהן לחלטין: סיימתי קומיוניטי צפייה 2; ברוקלין 99 (לא זוכרת איפה הפסקתי. איפשהו בעונה 6 נדמה לי); איירון פיסט 2; never have I ever שני פרקים; הלוטוס הלבן שני הפרקים הראשונים, ברק שחור סוף עונה 1 (נרשם שיפור); אמהות עובדות עונה 5; והאובססיות החדשות הן הממלכה האחרונה ו Feel Good
👈 סרטי החודש: טכנית זה לא סרט, אבל אני מחשיבה ככן כי זה תעודה - גל של 30 מטר. אז מה אם זו תעודה של 3 פרקים וראיתי בינתיים רק את הראשון.
👈 שירי החודש: שמעתי המון והבוקר לא קמתי עם שיר ספציפי אז לא יודעת מה לבחור. אני אלך על מדור פיות המעולה כתמיד של פורטיס; ספניש אפרו של מארש דונדורמה (לא מצאתי קישור ביוטיוב); הופעת מילואים של בנאי; Fiona Aple - Valentine; Fiona Apple - Under The Table
👈 ספר החודש: סיימתי את the Subtle knife ועכשיו התחלתי את החלק השלישי בטרילוגיה אבל לא זוכרת איך נקרא, ובינתיים התחלה פחות מלהיבה. ביחד עם הממלכה האחרונה אני מרגישה שיש לי קצת מנת יתר של תכנים דתיים עם אוריינטציה נוצרית מתישה.
👈 דמויות החודש: מיי מ- feel good, אותרד מהממלכה האחרונה
👈 שחקני החודש: שניים לא מוכרים שהייתי צריכה לבדוק ב IMDB- הארי מקינטייר ותו'רד לינדהרט מהממלכה האחרונה. אני מאוד אוהבת שחקנים שמצליחים להביע עולם של רגשות בכמה הבעות או מחוות גוף קטנות. שני אלה משחקים דמויות סטנדרטיות אבל מידי פעם מצליחים לייצר רגש (פחד, כעס, ייראה וכו') בצורה מדהימה.
👈 חתיכי החודש: או, טוב שאלת לונה! הממלכה האחרונה מספקת לי מגוון אדיר של חתיכים. כל הקטע הזה של שיער ארוך לא עובד לי אצל גברים בד"כ, וגם זקנים זה לא יפה בעיני, אבל כשהם שריריים, עם איפור עיניים וקעקועים אני פתאום בוהה בהם בערגה. הנה דוגמא:
זה מי שמשחק את אותרד. כאן הוא יפה אבל ילדון משעמם

וכאן הוא אותרד המעלללללללף |מאוהב||מזיע|

וכמה ויקינגים על אותו רעיון (בלי המראה המשעמם שלהם)

👈 ציטוט חודשי: אין. הייתי עסוקה בלבהות בחתיכים ולא נשארו לי תאים פנויים לאחסון מידע כזה
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: --- אני אף פעם לא מצפה. אני אדם נטול ציפיות

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? :-D. יש מצב שהייתי מנצחת בלעצבן אנשים גם כשאני ממש לא מכוונת לשם. נראה לי שפה יש כבר כמה שיסכימו איתי :-D

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? כמו ילדה חננה - עם מוזיקה וספרים בחדר. אבל ביסודי הייתי בקייטנה כמו כולם

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? מה זתומרת אם הייתם חייבים?! אני מורה באופי שלי, רק לא עובדת בתחום. אבל אני הייתי מלמדת אזרחות. לא האזרחות המשעממת שיש כיום, אלא אזרחות טובה, שיוצרת חברה איכפתית, מכילה וסובלנית. ומידי פעם הייתי נותנת שיעורים בעצלנות למתחילים ולמתקדמים

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? כן

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? אני לא מתה על מחזות זמר רגילים, אלא כאלה שהשירים יכולים לעמוד בפני עצמם. במקרה הזה יש תחרות כבדה בין הקלאסיקות - האחים בלוז, שיער, צלילי המוזיקה ומרי פופינס. בחירה מאוד קשה

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? לאחים בלוז, by far!

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? טבעונות כמובן. אם אני אפרט אז (שוב) אצליח לעצבן כמה אנשים, אז מוותרת.

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? וואי, כנראה שזה יהיה קילגרייב (במראה של טננט כמובן), אבל אני אמות מפחד

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? לא, אבל מכירה מישהי שכן ולכן שונאת לדבר איתה בטלפון כי אני צריכה לא לנשום אחרת מציק לה
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? לא מיזופוניה, אבל החתול המניאק שלי עושה מאמצים אמיתיים לקרוע לי את הבסיס של המיטה וכשאני שומעת את זה בלילה בא לי לרצוח אותו
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) מללללא אבל הן לא סקסיות בכלל. הכי קרוב למשהו מגניב זה המיזנתרופיה הקיומית שלי

🏓יש לכם טיקטוק? בלעע, לא!

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? הייתי בהופעה של הופה היי כשצילמו אותם אבל לא חושבת שראו אותי. הסרט של הבת מצווה נחשב?

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? מישהו מבטא את זה במלרע? :-0 נשמע אשכנזי כזה

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? חייבת, ברור. כמו שלא יכולה שיהיו הודעות שלא נקראו. אני לא אדם קול ומגניב אם זה לא היה ברור.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). היו לי דווקא מכנסיים אדומים פעם, אדום בולט אבל קצת התפדחתי ללבוש אותם למרות שאהבתי. נראה לי חום, אבל לא מבחירה אלא כי סתם יצא ככה

🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק... אני אצרף בעריכה כי זה שמרתי בנייד
מקווה שתפוז ירשה לי.
Screenshot_2021-08-02-13-59-10-191_com.ecosia.android.jpg

Lhuna3

Well-known member
לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? שיער
|מאוהב| גם שלי, האמת שהתחלתי להביא לפה קישורים להם אבל לא יכולתי לבחור רק אחד או שניים אז ויתרתי.
ראו אתכם פעם בטלויזיה? יותר מפעם
מרשים! מוכן לפרט קצת על הנסיבות?
מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). [דווקא יש לי גיוון רב במכנסיים, כן אני מאלה.. ] אדום
אפילו עוד יותר מרשים.

didalf

Well-known member
👈 דמויות החודש: ילנה מהאלמנה השחורה
👈 שחקני החודש: ארון טייבט (ניק, אתה גאה בי?)
👈 ציטוט חודשי: מלוקי:love is hate
כן וכן וכן|כן||מאוהב| (אבל מה את מתחנפת לניק|שפם|)

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? כנראה שדרמה, אבל כל המחזות שהבית ספר יעלה יהיו מבוססות על סרטים
אוו כיף

ואם הולכים על מחזמר קלאסי אז צלילי המוזיקה
|מאוהב|

Newsies!
מי שלא מכיר ממש ממליצה על המחזמר (עשו לו צילום מקצועי והוא בדיסני+)
ובלי קשר לכך שזה מחזמר טוב בכללי, הריקודים בו מושלמים :love:
וואלה? אולי אני אבדוק אותו אז. אני מכירה רק את השם, על מה זה? הוידאו היה ממש חמוד (הקטע עם הדפים ממש מגניב!)

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? הנבל מגסיקה גונס, רק כי זה דיוויד טננט (אף פעם לא ראיתי את הסדרה אז אין לי מושג עליו כלום)
תשובה טובה|מאוהב|

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? כל כך כן. היתה לי פעם שותפה שגזזה ציפורניים בפה וזה שיגע אותי, רק מלחשוב על זה בא לי לשבור את המחשב
איייייכסס מה?

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? לונה בשאלה של להיות מורה איך לא רשמת להיות מורה ללשון?
המורה ללשון זאת מילי.

אבל האמת היא שהברכות של ליאורה הכי שוות, אז אני כן צריכה אותן אבל אל תגידו לה שאמרתי את זה.
:-D אני אלשין.

Lhuna3

Well-known member
אני לא זוכרת את השני8-*
אני מרגישה שהציטוט השני של הולט שהבאתי ראוי לקישור אבל לא הצלחתי למצוא אותו ביוטיוב :-( זה באמת קטע טוב.

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? אמיתי תכנות. פחות אמיתי:

פחות אמיתי מה???????
חחח השארתי לעצמי מקום לחשוב על זה וכמובן ששכחתי.

אני מצטרפת!!! אבל תזהרי שלא בטעות יעשו לך כמו ביהדות ואז 4 ימים הכל שבת אין טלוויזיה אין תחבורה אין מקומות פתוחים מליון איסורים וזה.
כמובן, לכן פירטתי מפורשות מה מותר לעשות בסופ"שים הארוכים שלנו.

רגע ואינסטגרם? אל תגידי לי שיש לך טיקטוק אבל לא אינסטגרם.
יש לי טיקטוק אבל לא אינסטגרם.
אני לא מתחברת לקונספט של אינסטגרם בכלל. את הטיקטוק האמת שהורדתי לצרכי עבודה בעקרון (לא יכולה להסביר, אבל אני צריכה לפעמים לבדוק שם דברים) וכמשתחילים לצפות שם זה די שואב. זה לא שפרסמתי שם אי פעם משהו.
פרטי בבקשה.
לא יכולה ;-#

Lhuna3

Well-known member
אני תמיד אוהבת את השיר הזה אבל החודש ספציפית בגלל השימוש שלו בבלאק ווידו.
אוי נכון, התלהבתי כששמעתי שם את זה... כל כך אהבתי את הפתיחה של הסרט הזה.

כן, בנג'מין באטן, אוליביה בנסון ומרידית' גריי . שלושה כדורי פרוה עצומים ומפונקים.

:love::love::love:

לוקי של הסרטים כן:-P: אפשר גם את זימו אז נלך למועדון ביחד:-P:
:-D אוי כן זימו זה רעיון מצוין!

Lhuna3

Well-known member
סדרות החודש: שיט'ס קריק (עונה 5 כבר)
ומה אתה חושב עליה עד עכשיו?

אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? כלכלת בית.
מה בעצם לומדים בזה?

[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? כן, אבל יותר ארטיקים של פרוטה. אם גלידה אמיתית, רק הסיציליאנית. לא סובל את גולדה. ואגב, אני תרמתי את השאלה.
לא סובל את גולדה כי לא טעים לך, או מסיבות אחרות? (ואישית אני רואה בארטיקים קטגוריה נפרדת מגלידה.)

אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? וילאנל, לא ברור?
ברור, אבל מפחידה מידי.

🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני חייב שהמגירות יהיו סגורות, כולל אצל אנשים שאני אורח שלהם.
ברור, איזה מן אנשים משאירים מגירות פתוחות? זה לא נשמע לי נורמלי.

didalf

Well-known member
👈 שירי החודש:
אנה זק - Block
אגם בוחבוט - מגבות
מרגי - אנג'ל
(אחרי שהוא אומר לי לפחות 7 פעמים ביום what happened to you?! בהקשר לטעם המוזיקלי שלי|שפם|)
אני נאלצת להסכים עם סהר.

👈 דמויות החודש: ג'וזי גלר (אף פעם לא התנשקה), אל וודס (לא רק בלונדינית), והאחות של נטשה.
יאיי כולם אוהבים את ילנה|לב|

👈 ציטוט חודשי: הבוסית שלי ניסתה להסביר לי על איזה משהו שאנשים אוהבים ממש והיא כזה "תחשבי שהם אוהבים את זה כמו שאת אוהבת את הטרודי דודי הזה שלך" טרודי דודי אגב, למקרה שלא הצלחתם להבין לבד, אמור להיות דרו ברימור:-D:-D
חחחח למה היא עדיין לא למדההההההההההההההה

"בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" (טוב זה אני זוכרת שהייתה לי איזה מישהי מוזרה בצבא שהזכרונות בפייסבוק הזכירו לי אותה שאמרה את זה פעם בדמעות אחרי שהיא פלטה איזה משהו לא במקום לאחת המפקדות והיא הייתה ילדה ממש חננה שהכי לא מתאים לה להגיד דבר כזה ואני כזה 'מה, מאיפה זה בא לך?!:-D' והיא אמרה לי כזה "את יודעת מה אומרים, בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" ואני כזה "נשמה, אני לא יודעת מה אומרים, אבל זה בטח לא את זה:-D")

ויש לי גם 2 צילומי מסך של סהר, אחד מאיזה שיחה שלו בטינדר או גריינדר או משהו אחר של גייז שאיזה אחד עם כינוי של "אגרוף בעכוז" רושם לו "רוצה להגשים לי חלום?" וסהר הגיב לו "מה אני עוזי חיטמן?!" זה אומנם היה רעיון שלי אבל זה מצחיק אותי כאילו קראתי את זה בפעם הראשונה:-D
:-D:-D:-D

סתם, אני טסה לוורמונט לחתונה של בת של בת דודה שלי ואני אראה משפחה שלא ראיתי 7 שנים. אז אושר|מאוהב|
אוו תהני. חשבתי שאת שונאת חתונות.

לא אקבל מדלייה אבל לתת מכות אני יודעת.
ישראלית טובה.

thumbnail_IMG_8964.png

בהקשר של השאלה של לונה על מארוול זה הזכיר לי את זה
thumbnail_0DA3A100-04D6-43E6-9FD3-10C6E50686CE.jpg

וסתם עוד כמה דברים קטנים שהצחיקו אותי:-D
thumbnail_IMG_8942.png

thumbnail_IMG_8943.png

thumbnail_IMG_8940.png
חחחחח כל התמונות הצחיקו אותי:-D:-D
אני כנראה אהיה מתחרה ראויה לך בשינה אולימפית.

ואז פשוט עלתה לי השאלה, כמה זמן יעבור לפני שמישהו יבוא וישחית את מה ש"יצרתי"...והאם העולם באמת צריך עוד דת חדשה? ואז עלו לי עוד כמה שאלות ממש מדכאות...אז אפסיק כאן
עלית על הבעיה בכל דת שהיא, ברכותיי.

1. כי השם בכינוי אצל רובנו זה לא השם שבו קוראים לנו (למשל: אני, את, ניק, עדי|נחש|)
2. גיל משתנה פעם בשנה
3. לאנשים פה יש זיכרון של דג זהב
4. תמיד יכול להיות שזאת פעם ראשונה של מישהו להציג את עצמו או להכיר אותנו.

:-D:-D

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? בלי לחשוב יותר מדי, אני מניחה שלוגיקה. לא שמעתי על בית ספר שמלמד את המקצוע הזה, אבל כשלמדתי באונ' לתקופה ממש קצרה, היה לי קורס של מתחילים בלוגיקה וממש אהבתי אותו, וזה נראה לי שיהיה לי יותר קל ללמד את זה וגם לבדוק מבחנים, כי בשלב מסויים התרגילים ממש פשוט הופכים לשאלות היגיון ונראים כמו מתמטיקה.
את מתכוונת לגועל נפש הזה שנקרא גם אלגברה בולינאית או בדידה? כי זה השטן בהתגלמותו.

אוי, לא ממש יודעת לענות על השאלה הזאת, כי אני לא זוכרת ריקודים מיוחדים ברמה ממש מיוחדת בשיקאגו (למרות שכן היו נאמברים עם ריקודים יפים). אם הייתי צריכה סתם לבחור את הסרט עם הריקודים שהכי אהבתי אני חושבת שהייתי בוחרת במעודדות צמודות, אבל זה לא מחזמר.
אני מאשרת, הנאמברים במעודדות צמודות מהממים|מאוהב| (אגב גם יש מחזמר בעקבות הסרט)
ובשיקגו אני זוכרת בעיקר את סל בלוק טנגו שהוא כמובן מהמם.

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? אני פסיכופטית אם התשובה הראשונה שעלתה לי היא קילגרייב מג'סיקה ג'ונס? לא יודעת, יש לי סקרנות מורבידית לראות איך העולם יוכל להתמודד עם מישהו עם כוח על כזה, כי זה נראה לי באמת אין דרך להילחם בו כל עוד הכוחות שלו פועלים עליך, וזה לא משנה כמה חזק תהיה.
קודם כל זה דיוויד טננט סביר להניח שחצי פורום יבחר אותו. וכן זה יכול להיות מעניין.

🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)- ocd, חרדות, דיכאון :cautious:
|נחמה||לב|

בשיקגו יש ריקודים ממש יפים. כל הjazz hands
שמופיע גם במעודדות צמודות.
אהההההה סליחה! זה לא ג'אז הנדס במעודדות צמודות זה ספיריט פינגרס!!!

לגמרי! |מאוהב| איך נציין את זה?
שרשור תמונות משותפות?:-D

Lhuna3

Well-known member
ממש לא, זו סדרת פשע אמיתי-מבוססת על פודקאסט שעלתה בפיקוק על רופא מטקסס שפגע במטופלים שלו ושני רופאים (בולדווין וסלייטר) שמנסים לעצור אותו כדי שלא יפגע יותר באנשים.
אני קצת מפחדת לשאול מה הוא עשה למטופלים שלו. עד כמה זה מזעזע?

למעלה