Stay Alive... אוגוסט 2021 – סיכום חודשי 🎢🎺🔔✂️📺✈️🎵➿🔹⛲🏆🎉🏊‍♀️🎲

didalf

Well-known member
👈 ספר החודש: Any Way the Wind Blows של ריינבו רוואל. מדהים!
אובייסלי|מאוהב||מאוהב|

👈 דמויות החודש: ווילהלם וסימון מYoung Royals
למה לכל ההומואים קוראים סיימון?

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?
ניקיזם. האמונה באלוהותו של מנהל פורום טלוויזיה. לפי הדת העולם הוא רק בן כמה שנים. הוא למעשה נוצר רק כשניק הפך להיות מנהל הפורום. כלומר עד כמה שאתם זוכרים. כמובן שהפורום, וכל העולם סביבו לא היו קיימים בכלל לפני כן. ניק יצר את הפורום והעולם מסביב ונתן לאנשים החיים בו זכרונות של עולם שלם שהיה קיים לפני כן. כן, ניק הוא זה שיצר את עדי|חזיר|, עדי|נחש| ואפילו את דילן (הוא היה במקום מוזר בראש שלו באותו יום). ניק גם יצר את כל הסדרות שאנשים זוכרים שהיו קיימים לפני כן. אבל הוא נתן לאנשים שהוא יצר חופש ליצור דברים בעצמם מנקודת זמן זו והלאה. אומנם ייתכן שעדיין לא נוצר שום דבר מקורי מאז כי כל מה שנוצר היה מבוסס על ספר, או סרט או משהו שהיה קיים לפני כן, אבל ניק מאמין שמתישהו משהו יווצר משהו מקורי.
בדת הניקיזם יש 3 חגים עיקריים: יום ההולדת של ניק, יום ההולדת של טום הולנד ויום השנה של התאריך שבו ניק הפך למנהל (כלומר יצר את העולם).
ביום החג הראשי נהוג לתת מתנות של גיפים ובובות של באפי קוטלת הערפדים ואוכלים שניצלים בארוחת חג מיוחדת שאליה לא מזמינים אף אחד כי אנשים אחרים פשוט יאכלו חלק מהשניצלים. חוץ מזה במקור היו מקריבים קורבן אדם לכבוד האל ניק, אבל היו תלונות.
המאמינים בניק נוהגים לקעקע את סמל הדת - ➿ - על כף היד השמאלית שלהם.
:-D:-D:-D:-D
"ואפילו את דילן (הוא היה במקום מוזר בראש שלו באותו יום)" - חחחחחחחחח:-D אבל כבר הסכמנו שאת דילן אפילו אתה לא יכול להמציא.
"ואוכלים שניצלים בארוחת חג מיוחדת שאליה לא מזמינים אף אחד כי אנשים אחרים פשוט יאכלו חלק מהשניצלים" :-D אבל מי מכין את השניצלים?
"חוץ מזה במקור היו מקריבים קורבן אדם לכבוד האל ניק, אבל היו תלונות." - קורבן אדם כאילו נער בר מצווה לשעשע אותך?

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?
אני מתפתה לבחור בקילגרייב מג'סיקה ג'ונס פשוט בשביל שיהיה עוד בן אדם בעולם שנראה כמו דייויד טננט. אבל אני מניח שזה דבר רע.
זה בסדר כולם כבר בחרו בו יש כמה שכפולים של קילגרייב בעולם כרגע.

ספוילר: הסדרה Young Royals
אוף אולי אני כן צריכה לראות את זה?|תוהה| אבל בקושי צלחתי את הטריילרררררררר;-(

ספוילר: לא ספוילר, רק כריס אוונס
יסססס פליזזזז|מזיע||מאוהב|

|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? אני שונאת הודעות שלא נקראו. חייבת לסמן הכל כנקרא כמו בפורום... משאירה בבולד רק הודעות שדורשות המשך טיפול ומתישהו (בפרק זמן לא ידוע) אני אדיע אליהן. אז במייל הפרטי יש 8 הודעות. בעבודה יש 59 |שפם|
או תודה! אבל אני מסמנת בדגל מה שצריך להתייחס אליו שלא יהיה בבולד (ואז שוכחת:-D)

👈 חתיכי החודש: או, טוב שאלת לונה!
:-D:-D

👈 ציטוט חודשי: אין. הייתי עסוקה בלבהות בחתיכים ולא נשארו לי תאים פנויים לאחסון מידע כזה
אני מרגישה שזה השפעה של הפורום הזה ואני שמחה על כך.

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? :-D. יש מצב שהייתי מנצחת בלעצבן אנשים גם כשאני ממש לא מכוונת לשם. נראה לי שפה יש כבר כמה שיסכימו איתי :-D
אכן:-D

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? וואי, כנראה שזה יהיה קילגרייב (במראה של טננט כמובן), אבל אני אמות מפחד
ועוד אחתתת

Screenshot_2021-08-02-13-59-10-191_com.ecosia.android.jpg
:-D:-D כפרעליה|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
אני ממש רוצה להתחיל לענות על השאלון, אבל לונה למה השאלות הקשות על מחזמר?!?!?
בגלל שמיגדון.

זה איירון מן?
כן :-D [זה איירון מן בקליפ של אלטון ג'ון] זה קליפ קצת מוזר.

i got love brother i got freedom sister
זה השיר הראשון שרציתי לצרף משם... (אבל אז הבנתי שיש מלא שאני רוצה להביא ונמנעתי בכלל)

זה קטע מעולה, אני שרה אותו במקלחת אבל גרסת ברוקלין 99 עם now number 5
:-D
מישהו העלה את זה גם חודש שעבר, לא? כי זכור לי שהיה מיני דיון על השיר
[את השיר אמריקן פאי של דון מקלין] כן, אני הבאתי את זה והתפתח דיון על האורך שלו כי ניק היה צריך שיר להעביר לו פקק של 10 דקות או משהו כזה.

|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 1, וזה משהו שאני צריכה לטפל בו ודוחה את זה כל הזמן
אוי, זה המצב שאני הכי שונאת.

אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אני יכולה להיות חלק מנברחת הבייסבול? (ממתי זה ספורט לאומי???)
חחח כנראה ממתי שכמה אמריקאים עשו עליה ורצו להרגיש פה קצת יותר בבית.

איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?
וכל פעם הוא היה מוצא את אמא אחרי ה1.9 והייתי מפספסת את זה
איזה שיר מושלם.

אני אשקול את המחזות זמר שהמלצת עליהם אחרי שאצליח להביא את עצמי לצפות בהמילטון.
דת בנג'מין בהוטן
נולדים זקנים ומתים תינוקות
|כן|

אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? הנבל מגסיקה גונס, רק כי זה דיוויד טננט (אף פעם לא ראיתי את הסדרה אז אין לי מושג עליו כלום)
א. תראי את הסדרה. ב. ואז תביני למה אפילו אני לא בחרתי אותו, הוא יותר מידי אכזרי.

🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? גזזית ציפורנים, ושאיפת מרק מכף
אוי שאיפת מרק! או שתיה חמה... (יש לי קולגה במשרד ששותה קפה בשאיפות כאלה, זה נורא!)

יש לכם טיקטוק? בהתחלה קראתי את זה כמטקות (אל תשאלו למה) אבל נראה לי זה עונה על השאלה
:-D (אני הכנסתי לך מטקות לתת מודע עם האימוג'י שבחרתי לציון השאלות)

אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? לונה בשאלה של להיות מורה איך לא רשמת להיות מורה ללשון?
כי זה התפקיד של מילי פה.
אבל באמת לא חשבתי שאני אצטרך ללהזכיר מה זה מלעייל ומלרע לכל כך הרבה משיבים פה |שפם|

:-D יפה.

dory30

Well-known member
מה אתה חושב עליה עד עכשיו? שהיא נהדרת

נכתב ע"י dory30:
אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? כלכלת בית.
מה בעצם לומדים בזה? בישול ותזונה נכונים.

נכתב ע"י dory30:
[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? כן, אבל יותר ארטיקים של פרוטה. אם גלידה אמיתית, רק הסיציליאנית. לא סובל את גולדה. ואגב, אני תרמתי את השאלה.
לא סובל את גולדה כי לא טעים לך, או מסיבות אחרות? (ואישית אני רואה בארטיקים קטגוריה נפרדת מגלידה.) הסיצילאנית יותר מקצועיים מהם.

נכתב ע"י dory30:
אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? וילאנל, לא ברור?
ברור, אבל מפחידה מידי. לא אותי.

נכתב ע"י dory30:
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני חייב שהמגירות יהיו סגורות, כולל אצל אנשים שאני אורח שלהם.
ברור, איזה מן אנשים משאירים מגירות פתוחות? זה לא נשמע לי נורמלי. נכון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Lhuna3

Well-known member
ציטוט חודשי: הבוסית שלי ניסתה להסביר לי על איזה משהו שאנשים אוהבים ממש והיא כזה "תחשבי שהם אוהבים את זה כמו שאת אוהבת את הטרודי דודי הזה שלך" טרודי דודי אגב, למקרה שלא הצלחתם להבין לבד, אמור להיות דרו ברימור:-D:-D
טרודי דודי :-D

"בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" (טוב זה אני זוכרת שהייתה לי איזה מישהי מוזרה בצבא שהזכרונות בפייסבוק הזכירו לי אותה שאמרה את זה פעם בדמעות אחרי שהיא פלטה איזה משהו לא במקום לאחת המפקדות והיא הייתה ילדה ממש חננה שהכי לא מתאים לה להגיד דבר כזה ואני כזה 'מה, מאיפה זה בא לך?!:-D' והיא אמרה לי כזה "את יודעת מה אומרים, בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" ואני כזה "נשמה, אני לא יודעת מה אומרים, אבל זה בטח לא את זה:-D")
:-D אבל זה מצוין וצריכים להגיד את זה!

אני מניחה שאני יכולה לקפוץ ממקפצה ולעשות איזו סלטה בדרך למים🤷‍♀️ או אולי ג'ודו. לא אקבל מדלייה אבל לתת מכות אני יודעת.
עם כל כמה שצפיתי בג'ודו בגלל המשתתפים שלנו באולימפיאדה, עדיין לא הבנתי כלום מהחוקים של הספורט המוזר הזה.
וזה ברמה שיש מהלך שנראה לי ממש מוצלח של אחד המתחרים, ואז מתברר שזה בכלל נקודה עבודה הצד השני.

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? הייתי בקהל של כל מיני תוכניות והכיתה שלי הייתה בששטוס פעם. זה נחשב?
אם ראו אותך, אז כן.

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? לא יודעת
כאמריקאית בהווה די בטוח שבמלעייל (אחרת היו צוחקים עליך אנשים מסביב).

Lhuna3

Well-known member
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?כלכלת בית
יש לנו פה כבר 2 מורים לכלכלת בית, ואני עדיין לא יודעת מה זה אומר.
לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?FROZEN
באמת אחלה שירים.
בהתחלה, הדבר הראשון שעלה לי לראש, זאת דת סובלנית שמבוססת על אהבת וקבלת העצמי,הסביבה, דת עם המון חגים שנותנים חופשות וכרוכות בארוחה חגיגית עם מאכלים עשירי פחמימות וחלוקת מתנות זה לזו\ה, דת שלא מענישה, אלא מעודדת חשיבה עצמית ועצמאית , דת ש לא מפארת בני אדם או אל\ה ספציפי אלא חיים ומעשים טובים, לא מחשש מעונש אלא כי זה הדבר הטוב והנכון לעשות, דת שמתנתקת מכסף, אבל לא דורשת ממאמיניה שם תשורה חומרים או אפילו נאמנות ...דתית(?)
האמת , לא יודע אם אפשר לקרוא לדבר כזה דת...ואז פשוט עלתה לי השאלה, כמה זמן יעבור לפני שמישהו יבוא וישחית את מה ש"יצרתי"...והאם העולם באמת צריך עוד דת חדשה? ואז עלו לי עוד כמה שאלות ממש מדכאות...אז אפסיק כאן
דווקא אני בעד הדת שלך.
האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?שיר הנושא של פרפר נחמד...
מה? זה שיר ממש חמוד!
יש לכם טיקטוק?לא...ועדיי קשה לי להבין מה זה בדיוק
עדיף לך ככה.
כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם?ימים , אני יכול להעביר בלי להסתכל במסרים...פעם עשיתי מזה משחק קטן והגעתי לאיזה 300 הודעות לא קרואות בקבוצה(או 400, לא זוכר)
:eek: אין לי כל כך הרבה הודעות בשום קבוצה בכמה ימים.

dilia snake

Well-known member
אני קצת מפחדת לשאול מה הוא עשה למטופלים שלו. עד כמה זה מזעזע?
הוא היה נוירוכירורג, הוא הרג שניים מהמטופלים שלו וגרם נזק בלתי הפיך לעוד כמה(כולל לחבר הכי טוב שלו, הוא הפך אותו למשותק ב-4 גפיים). הקטע המפחיד הוא שבסוף הוא נכנס לכלא על התעללות בקשישה(אחת המטופלות שהוא שיתק הייתה מעל 60 ומשהו וזו הייתה הדרך היחידה להכניס אותו לכלא) ושהבתי חולים ידעו שמשהו רע קורה בניתוחים שלו ונתנו לו להמשיך לעבוד כי אלו ניתוחים שמכניסים המון כסף. הסדרה עצמה מעניינת, אבל למרות שכול השמונה פרקים שלה עלו יחד לא הייתי מסוגלת לראות יותר מאחד כול פעם.

Lhuna3

Well-known member
|אליהו|שם:
|אליהו|גיל:
אני לא מבינה למה שתי השאלות האלה תמיד קיימות בכל שאלון, כאילו הייתי מצפה שכבר נדע את השמות והגילאים של כולם. והקטע עם השם זה ליטרלי פשוט להסתכל קצת ימינה ולראות את השם.
כי צריך להתחשב בזקני הפורום שלא זוכרים דברים! (והשם שונה מהניק אצל רובנו)

אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? בלי לחשוב יותר מדי, אני מניחה שלוגיקה. לא שמעתי על בית ספר שמלמד את המקצוע הזה, אבל כשלמדתי באונ' לתקופה ממש קצרה, היה לי קורס של מתחילים בלוגיקה וממש אהבתי אותו, וזה נראה לי שיהיה לי יותר קל ללמד את זה וגם לבדוק מבחנים, כי בשלב מסויים התרגילים ממש פשוט הופכים לשאלות היגיון ונראים כמו מתמטיקה.
גם אני אוהבת לוגיקה, וזה חבל שלא מלמדים את זה בבתי ספר כי זה חשוב ובמפתיע הרבה אנשים מתקשים בזה.

או אפילו מילקשייק (לכן אני מנסה הרבה פעמים להפוך גלידה שאני אוכל למעין מילקשייק).
כן הכי כיף לערבב אותה עד שהיא נוזלית!

לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? אני מניחה שהכוונה למחזות זמר על במה, אבל מאחר שאני לא ממש טיפוס של מחזות זמר, אני אתן סרט שהוא מחזה זמר- והוא שיקאגו. אני חושבת שזה הסרט-מחזמר האהוב עלי, והוא גם היה מחזה בברודווי לפני שהוא היה סרט, אבל אני ראיתי אותו רק בצורת סרט.
התכוונתי לכל הסוגים, גם סרטים וגם בחרתי סרט.

אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? אני פסיכופטית אם התשובה הראשונה שעלתה לי היא קילגרייב מג'סיקה ג'ונס? לא יודעת, יש לי סקרנות מורבידית לראות איך העולם יוכל להתמודד עם מישהו עם כוח על כזה, כי זה נראה לי באמת אין דרך להילחם בו כל עוד הכוחות שלו פועלים עליך, וזה לא משנה כמה חזק תהיה.
כן, זה די פסיכופטי, הוא באמת אחד מהכי מסוכנים שיש וגם מאוד מאוד אכזרי.

🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? הממ... לא יודעת. הקול של אמא שלי נראה לי...:-P:
:-D

אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)- ocd, חרדות, דיכאון :cautious:
|נחמה| OCD וחרדות זה גם אני...

ראו אתכם פעם בטלויזיה? כשהייתי ממש קטנה הייתי בלהקת ריקוד עירונית ופעם צילמו אותנו לערוץ 1 בזמנו, ויש לי את ההקלטה של הדבר הזה איפשהו על קלטת כי ראו את הפנים שלי לאיזה שניה. וגם בתיכון הייתי מגמת תאטרון, והיה כזה בארץ שעשו גירסה ל"סטודיו למשחק", מי שמכיר את הגירסה האמריקאית שבאנגלית קוראים לה- Inside the Actors Studio, שהיו עושים שם כל פעם מעין חיים שכאלה כל תוכנית לשחקן הוליוודי מפורסם אחר. קיצר הייתה גירסה כזאת גם בארץ, היא כנראה בוטלה דיי מהר כי נראה לי שלא הרבה אנשים מכירים, וגם אני לא הייתי מכירה אם לא הייתי בקהל במסגרת מגמת תיאטרון לשני פרקים (אחד היה עם אלון בוטבול, לא זוכרת מה השני או מי הנחה אפילו). וגם שם ראו את הפנים שלי לשניה. אני לגמרי מוכנה לתהילת עולם!
מרשים!

אני תמיד שוכחת מה זה המלעל ומה זה המלרע (כאילו אני יודעת למה זה מתייחס אבל אני תמיד שוכחת איזה מהם זה המדגיש את ההברה הראשונה ואיזה מהם זה מדגיש את השניה). אז בדקתי עכשיו וברור שאני אומרת מארוול במלעל. מי הווירדוז שאומרים את זה במילרע? בחיים לא שמעתי מישהו בחיים אומר את זה במילרע.
חחח אני אמרתי במלרע די הרבה זמן |פנים|

ואוקיי אני אצטרך לקחת את הזמן אח"כ לצפות בסרטונים כי הם נראים עם פוטנציאל אבל גם קצת ארוכים.

Lhuna3

Well-known member
למה מצפים בחודש אוגוסט: סדרה נוספת של מארוול, עונה חדשה של ST:LD
מה זה ST:LD? אה, משהו של סטאר טרק?
נראה לי הכי בטוח שאני אלך על הליכה. (כי אני מניח שאין תחרות של שכיבה)
הזכרת לי את התחרות ישיבה שהיתה בברוקלין 99 :-D
בעיקרון תנך זה די מגניב כי זה משלב היסטוריה ופנטזיה, אבל זה כתוב בשפה מעצבנת.
וגם מעצבן בקטע שלא עושים את ההפרדה הברורה בין החלקים שהם פנטזיה לחלקים שהם היסטוריה (לא כל בתי הספר אמנם).

טוב, זאת רשמית שאלה קשה מידי. אני רוצה להיות מקורי ולומר משהו שהוא לא המילטון. כמו למשל שיער. אבל להמילטון יש את השירים הכי טובים, אי אפשר להתווכח עם עובדות.
אני מקווה להיות יכולה לשפוט את זה בקרוב, אבל קשה לי להאמין שהם יותר טובים משל שיער.

המאמינים בניק נוהגים לקעקע את סמל הדת - ➿ - על כף היד השמאלית שלהם.
למה זה הסמל של הדת? ואני מפחדת מקעקועים אז תצטרך לוותר לי על החלק הזה.
אני מתפתה לבחור בקילגרייב מג'סיקה ג'ונס פשוט בשביל שיהיה עוד בן אדם בעולם שנראה כמו דייויד טננט. אבל אני מניח שזה דבר רע.
אתה כבר השלישי... וכן, זה דבר רע.

אני לא יודע אם אני אמור לבחור בנבל ממש גרוע בשביל שלא להעמיד אנשים בסכנה, או במישהו מגניב ושלא יהיה לי אכפת מאנשים
אתה בעצם שואל אותנו עד כמה אתה סוציופאת? רק אתה יכול להשיב על זה חוששני.

אוקי, אז אני גרוע בכל הנושא הזה. אני מתכוון לא רק שאני תמיד שוכח מה זה מלעל ומה זה מלרע, אלא אני גם מתקשה מאוד בלהבין איפה היה דגש במילה שנאמרה, בלזכור איפה הדגש אמור להיות ואפילו בלשים את הדגש במקום הנכון (כלומר זה כמו נשימה, כשאני חושב על זה אני לא מצליח לעשות את זה נכון).
אז הייתי צריך עזרה של הסרטון המצורף. אני חושב שאני אומר את זה במלעל. אבל אני באמת לא בטוח.
זה מאוד מוזר.

Lhuna3

Well-known member
חתיכי החודש: או, טוב שאלת לונה! הממלכה האחרונה מספקת לי מגוון אדיר של חתיכים.
חחחח אני שמחה שהוספת שאלה זו, ובעד הוספה קבועה שלה |כן|
ובעקבות התמונות ששמת - את צריכה לצפות בסדרה ויקינגים.

👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: --- אני אף פעם לא מצפה. אני אדם נטול ציפיות
אז מה את שמה על הכריות שלך?

אבל אני הייתי מלמדת אזרחות. לא האזרחות המשעממת שיש כיום, אלא אזרחות טובה, שיוצרת חברה איכפתית, מכילה וסובלנית.
אני חשבתי שאת המורה ללשון שלנו, אבל אהבתי מאוד את הרעיון הזה, זה לגמרי צריך להיות מקצוע.

איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? טבעונות כמובן. אם אני אפרט אז (שוב) אצליח לעצבן כמה אנשים, אז מוותרת.
|כתר|

אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? וואי, כנראה שזה יהיה קילגרייב (במראה של טננט כמובן), אבל אני אמות מפחד
את כבר הרביעית :-D מה יהיה? אתם לא מבינים שכולנו נמות?

ראו אתכם פעם בטלויזיה? הייתי בהופעה של הופה היי כשצילמו אותם אבל לא חושבת שראו אותי. הסרט של הבת מצווה נחשב?
אם לא שידרו אותו בטלויזיה (מחוץ לבית שלך) אז... לא |שפם|

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? מישהו מבטא את זה במלרע? :-0 נשמע אשכנזי כזה
מודה באשמה.

היו לי דווקא מכנסיים אדומים פעם, אדום בולט אבל קצת התפדחתי ללבוש אותם למרות שאהבתי.
אם יצאת איתם מהבית אפילו פעם אחת, אני מצדיעה לך. אני לא הייתי מעיזה.

מקווה שתפוז ירשה לי.
Screenshot_2021-08-02-13-59-10-191_com.ecosia.android.jpg
:-D:-D
ואיזה שאלת סקר מוזרה, מה זה לא ברור למישהו??

Lhuna3

Well-known member
אני מנסה לאמבד פה שוב את הסרטון שצירפתי כי נראה לי שאתם לא נכנסים אליו ואני חושבת שהוא ממש מעולה (וזה קצרצר) זה הילד הכי חמוד בעולם לדעתי.
(ועדיף לצפות בזה בלי האודיו)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אליהו|שם: תורג'י
|אליהו|גיל: 99
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? - אין. מדי יום אני עונה ומוחק את כל השאר
מרגיש לי שהזדקנת הרבה בחודש האחרון.
וכל הכבוד על הדיספלניות עם המייל.
👈 סדרות החודש: 7 חטאים קטלניים, בית הפרחים, שושלתץ [כן בהחלט :p]
👈 סרטי החודש: דקטטורת הזין ב - YESדוקו
מה זה דיקטטורת הזין לכל הרוחות?
👈 שירי החודש: צביקה פיק/מרי לו
מזכיר לי את המיני סדרה "תמיד אותו חלום" שהייתה מלאה כולה בשירים של צביקה פיק
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: לכלום, בחיי
טוב זה אוגוסט, אנחנו מצפים שהוא יסתיים
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? לא היה קורה דבר כזה.
זה מה שנקרא התחכמות כדי לא לענות. ואפילו לא התחכמות חכמה. אני מוריד לך 5 נקודות תפוז.
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? שיער
זה אולי כי עדיין לא ראית המילטון
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? במנהיג עשרת הדברות, דרול
מה? מי זה דרול? איך יש מנהיג לעשרת הדברות?
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) - יש גבול לחשיפה אישית בפורום אינטרנטי לא טיפולי
אבל אנחנו כן פורום אינטרנטי טיפולי (או לפחות זה מרגיש ככה לפעמים)
🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? יותר מפעם
דרך יפה לענות על השאלה בלי לספק מידע...
🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? - הרבה תלונות מוגשות נגדי בשל עצלנותי
דווקא חשבתי שמישהו שיסודי כל כך עם המייל שלו יהיה גם יסודי וזריז עם נוטיפיקציות בטלפון

מרגיש לי שהזדקנת הרבה בחודש האחרון.
וכל הכבוד על הדיספלניות עם המייל.

מה זה דיקטטורת הזין לכל הרוחות?
זה מה שנקרא התחכמות כדי לא לענות. ואפילו לא התחכמות חכמה. אני מוריד לך 5 נקודות תפוז.
למה? מי היה מציע לי דבר כזה בכלל? צריך לדעת את הגבולות העצמיים.
מה? מי זה דרול? איך יש מנהיג לעשרת הדברות?
אהה, אתה לא צופה באנימה המטורפת הזו, כנראה
דרך יפה לענות על השאלה בלי לספק מידע...
נו בחיאת, אני נראה לך כוכבנית רשת?
דווקא חשבתי שמישהו שיסודי כל כך עם המייל שלו יהיה גם יסודי וזריז עם נוטיפיקציות בטלפון
נייח ונייד - מכיר את התיאוריה של גדי טאוב על ההגמוניה ועל הפריפריה המזרחית? אהה זה אב"ח, אבל טאוב כתב אותו דבר במלים אחרות. אז אני מהנייחים בעיקר.

Aranel Nenharma

Well-known member
חתיכי החודש:
את גאונה, צריך לאמץ את זה לכל שאלון
וואי, כנראה שזה יהיה קילגרייב (במראה של טננט כמובן), אבל אני אמות מפחד
אני פסיכופטית אם התשובה הראשונה שעלתה לי היא קילגרייב מג'סיקה ג'ונס?
אני מתפתה לבחור בקילגרייב מג'סיקה ג'ונס פשוט בשביל שיהיה עוד בן אדם בעולם שנראה כמו דייויד טננט.
ואוו, אשכרה מלא בחרו בו (גם אני) מה זה אומר עלנו כפורום?
|מאוהב| גם שלי, האמת שהתחלתי להביא לפה קישורים [שיער] להם אבל לא יכולתי לבחור רק אחד או שניים אז ויתרתי.
יש לזה פתרון
(הסרטו המקורי נמחק מיוטיוב אז נסתפק בזה)
ו[newsies]ואלה? אולי אני אבדוק אותו אז. אני מכירה רק את השם, על מה זה? הוידאו היה ממש חמוד (הקטע עם הדפים ממש מגניב!)
זה מחזמר בהפקת דיסני שמבוסס על סרט של דיסני מ1992. הסרט עצמו הוא עם השירים (שנכתבו ע"י אלן מנקן). הסיפור מבוסס על סיפור אמיתי של שביתת נערי מחלקי עיתון ב1899 בארה"ב על תנאי ההסכה שלהם.
המחזמר הוא מ2012 ובמקור הוא היה אמור להיות רק 12 שבועות בברודווי, אבל בגלל ההצלחה ההאדירה שלו הוא שרד שנתיים בברודווי ואז היה במופע נודד בארה"ב ולפני שלוש שנים החליטו להחזיר את השחקנים המקורים ולצלם גרסה מוסרטת שנמצאת בדיסני +
מצרפת עוד שיר מהמחזמר שגם שם יש ריקודים מטורפים (הסרטון הזה צולם בפארק דיסני)

זה בסדר כולם כבר בחרו בו יש כמה שכפולים של קילגרייב בעולם כרגע.
וזה לא בגלל הדמות אלא רק בגלל דיוויד טננט :love:
אני אשקול את המחזות זמר שהמלצת עליהם אחרי שאצליח להביא את עצמי לצפות בהמילטון.
לא ראית המילטון עדיין???????:eek:
אוי שאיפת מרק! או שתיה חמה... (יש לי קולגה במשרד ששותה קפה בשאיפות כאלה, זה נורא!)
אוי מסכנה
:-D (אני הכנסתי לך מטקות לתת מודע עם האימוג'י שבחרתי לציון השאלות)
אפילו לא עליתי על זה לפני שאמרת את זה, זה כנראה מה שקרה
אבל באמת לא חשבתי שאני אצטרך ללהזכיר מה זה מלעייל ומלרע לכל כך הרבה משיבים פה |שפם|
קראתי את כל ההסברים שכתבתם ואני עדיין לא יודעת מה ההבדל

מילי08

Well-known member
👈 שירי החודש: צביקה פיק/מרי לו
קלאסיקה
👈 שחקני החודש: גרנט שואו [דוגמה לאיך להזדקן בכבוד ]
זכרתי שזה מישהו ממלרוז אבל הייתי צריכה לחפש. באמת הזדקן יפה
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? שיער
🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? שיער
|כן||כן|
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? כרגע 2420.
אף פעם לא הבנתי ולא אבין איך אפשר. רק מלראות את המספר על הצג בא לי למות
👈 שירי החודש: Elton John - I Want Love
רוברט הצעיר והמהם. אבל הוא מאכזב בוידאו הזה. בקושי זז
דמויות החודש: קפטן הולט
👈 שחקני החודש: אנדרה ברואר
זו תמיד התשובה הנכונה!! בשני המקרים.
הו, אנדרה אהובי |מאוהב|
👈 ציטוט חודשי:
משובחים אחד אחד :-D
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: לעונה 8 של ברוקלין99, בבקשה שתהיה טובה.
|הלוואי||הלוואי|
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? נראה לי שפינג פונג.
מגניב, כל הכבוד. אני גרועה בזה. ממש חסרת קואורדינציה
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? אמיתי תכנות. פחות אמיתי:
חסרה תשובה..?
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? Hair (גרסת הסרט).
כן|!|
וקיי אני אמציא דת שמותר בה לעבוד רק 3 ימים בשבוע. בשאר הימים מותר רק לנוח, לאכול, לטייל, קניות, טלויזיה, מוזיקה.
(אני אגיד שהאל שלנו היה חרוץ יותר מזה של התנ"ך וברא את העולם רק ב-3 ימים ובשאר הימים הוא שבת ממלאכתו, ולכן הם כמו שבת עבורנו.)
אני בעד. איפה נרשמים?
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? המאסטר (מדוקטור הו, בגרסת ג'ון סים)
אווו, כן!!! הוא נבל כייפי
🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? כן :-(
מבאס |נחמה|. מזל שאנחנו ממש שקטים כאן בפורום :-P:
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) יש לי גם OCD וכמה פוביות.
יש לך OCD ואת לא מתחרפנת מ 2420 הודעות שלא נקראו?!?!?!?!
נזכרתי במשהו שלי. הגישה הבסיסית שלי היא הכל או כלום... אם משהו לא הולך כמו שאני רוצה, אז אני כבר מוותרת לגמרי. וכך הגעתי עד הלום, בלי כיוון ברור בחיים.
🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? כן (לכמה שניות).
מגניב. תספרי איפה?
🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? במשך כמה זמן ביטאתי במלרע, עד ששמתי לב שזאת המילה באנגלית שאמורים להגיד במלעייל ולא סתם שם |פנים|
:-D טוב, זה קרה לי עם מילים אחרות. היה בר בחיפה- פרנג'ליקו שתמיד ביטאתי הפוך ולקח לי זמן להיפתר מההרגל (ועכשיו הצלחתי לבלבל את עצמי שוב כשחשבתי על המילה |פנים|)
:-D הראשון אני מכירה. מצחיק על פעם מחדש. כנ"ל הסרטון
התמונה השניה מעולה

מילי08

Well-known member
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?|קדימה|אפס. שונאת שיש דברים שלא נקראו. אם זה לא חשוב אני עומדת על זה רק כדי שירד הסימון.
בדיוק. אבל מהיכרות עם עצמי, אם זה לא יהיה בבולד, אני לא אזכור שאני צריכה לטפל בזה...
סדרות החודש:|קדימה|לוקיייי|מאוהב|
no surprise here
👈 שירי החודש:|קדימה|Big Red Machine - Renegade (feat. Taylor Swift)
אני מנסה להיזכר אם שמת אי פעם שיר שהוא לא שלה :-D כי גם כאן - זה כאילו של מישהו אחר, אבל בשיתוף עם טיילור :-D
וגם אמריקן פאי
זה היה של לונה לא מזמן, לא?
דמויות החודש:|קדימה| ילנה ונטשה|מאוהב|
כנראה לא תהיה לי ברירה ואצטרך לבקש מהדודים. וסליחה מסקרלט |4U|
👈 ציטוט חודשי:|קדימה|"Is it insensitive for me to say Get your shit together So I can love you"
אהבתי
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט:|קדימה|ברוקלין 99 עונה אחרונה!!|מאוהב|:-( וגם מארוול וואט איף נראה מגניב. ושיגמר ויבואו החגים של ספטמבר.
אוו, נכון להכל, בעיקר לחגים
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות?|קדימה|טריווית טיילור סוויפט? או שחייב ספורט? כי אני ליטרלי מתנשפת אחרי כמה מדרגות:-D אני יכולה לעשות גלגלון עם רגליים ישרות אז נגיד התעמלות:-P:
:-D :-D
שאלה טובה באמת כאילו אני לא זוכרת איך העברתי חודשיים של כלום.
כשילדים זה בכלל לא משנה לנו נראה לי...
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?|קדימה|אנגלית אבל במקום תוכנית הלימודים היינו מנתחים שירים של טיילור.
:-D יצירתי
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?זאת דת קיימת, יותר נכון כת, והיא נקראת סוויפטים. האלה העליונה והסופרים לידר זה אובייסלי טיילור סוויפט. המספר שלנו זה 13, חג המולד ב 13.12, 1989 זאת השנה שמבחינתו נברא היקום, הסמל שלנו זה 3 חתולים שמנמנים, הדגל שלנו אדום כחול ואפור עם שלושת החתולים עליו והמספר 13. ההמנון הוא ALL TOO WELL. כמו כן כל יום יציאת אלבום הוא יום חג בפני עצמו כשמנהג הוא כמובן להקשיב לאלבום ביום זה. יש שירים שחובה לשמוע בימים מסויימים, למשל אוגוסט בתחילת אוגוסט.
all hail Taylor..?
אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?|קדימה|לוקיייייי.
אבל זאת הבעיה, הוא ממש לא ענה להגדרה של נבל בסדרה
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?|קדימה|אנשים שלועסיייייים דברים כמו מללפון או קבוקים כמו מגרסותתתת מה יש לכם;-(
:-D אבל מלפפון זה קרנץ' ממש שקט...
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)|קדימה|כל כך הרבה:-D למשל מציק לי שיש סטוריז באינסטגרם עם עיגול ורוד אז אני צופה בהכל גם אם זה לא מעניין. מה שלא מעניין מריצה מהר העיקר שירד העיגולים מהכל.
:-D השריטה שלך עקבית לפחות
|אקשן|הקטע עם איי וואנט איט דאט וואי מברוקלין 99. אני רואה אותו ליטרלי פעם ביום כבר חודש וזה עדיין מצחיק אותי!:-D
סדרה גאונית
|אקשן|אמיליה קלארק אלופת המבטאים. היא חמודה אבל לא מעניינת אותי ברגיל אבל אני מתה על אנשים שעושים מבטאים והיא עושה מעולה:
וואו, ממש אלופה!. אני מתה על סרטוני מבטאים מהעולם (ועדיין לא מבחינה בין אמריקאי רגיל לבין קנדי...)
כל הכבוד לונה שאלון ראוי|כפיים|
מצטרפת!

מילי08

Well-known member
מוכר, אני טיפוס של הרגלים.
aren't we all...
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 40.
שתחזרי אליהם או שהם שם ליופי?
👈 סדרות החודש: האולימפיאדה? לא ממש ראיתי טלוויזיה.
אז יצא לך טוב, כי גם ככה היה לך מחסום צפייה
👈 ספר החודש: טכנית החודש קראתי שלושה ספרים: משפט שדה, wind of strife ו-my dark vanessa (אבל מאחרון בינתיים רק את עשרת העמודים הראשונים)
בקטנה כזה
שחקני החודש: כריסטיאן סלייטר
וואי, כמה זמן לא חשבתי עליו. ממש אהבתי אותו פעם
כמה קשה זה כבר יכול להיות לשחק עם סרטים וכדורים?
:-D :-D
🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? כמו שאני מבלה את רוב החיים הבוגרים שלי, ברביצה מול המחשב.
את גורמת לי להרגיש את גילי המופלג. לנו לא היה מחשב בכלל.. רק אחרי כמה שנים
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? שסוגדת לספרים כמובן.
חובשים ספר כמו כיפה על הראש ובטח אין עמודים ברחוב בכלל כדי שאנשים יוכלו לקרוא בהליכה בלי להיתקע בהם
אני מצטרפת!!! אבל תזהרי שלא בטעות יעשו לך כמו ביהדות ואז 4 ימים הכל שבת אין טלוויזיה אין תחבורה אין מקומות פתוחים מליון איסורים וזה.
חח, נקודה טובה
את פה אז את לא.

כן התכוונתי לספורט אמיתי!
יש מצב שקראתי רק מה שרציתי לקרוא ודילגתי על חלק מהשאלה בתשובה שלי |פנים|. כנראה הבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלי :-D
אני לא בטוחה שהוא יכול להחשב עכשיו נבל... אבל אני אוותר לך.
תודה
כן, בנג'מין באטן, אוליביה בנסון ומרידית' גריי . שלושה כדורי פרוה עצומים ומפונקים.
חחח, השמות. אני מתחילה לחבב אותה יותר ויותר
לוקי של הסרטים כן:-P: אפשר גם את זימו אז נלך למועדון ביחד:-P:
:-D מצטרפת
חשבתי שאני אצליח להגיב על כל העמוד אבל אני תיכף הופכת לדלעת (כלומר, לדלעת מעוכה יותר מהדלעת שאני בד"כ) ולא יודעת אם מחר יהיה לי זמן בעבודה כי יש את הדבר המעיק הזה שנקרא עבודה |שפם|
אני רק אראה אם הגבתם לחתיכים שלי או שהשארתם אותי תלויה באוויר. מזל ששמתי אותם. השארתי אותם באמצע המסך בטלפון וכל כמה דקות הלכתי להסתכל ולקבל קצת נחת

** השמירה האוטומטית עבדה :-0 בכל מקרה עשיתי העתקתי את ההודעה, אבל לא הייתי צריכה להדביק אותה אחרי ריענון
אבל עכשיו תפוז אומר שההודעה שלי ארוכה מידי :-[ :-[ :-[ איזה אתר מתיש. פיצלתי לשלוש. נראה אם הוא ירשה לי

didalf

Well-known member
את גאונה, צריך לאמץ את זה לכל שאלון
[שאלת חתיך החודש]אצלי זה לרוב מקביל לשאלת שחקן החודש:-P:

ואוו, אשכרה מלא בחרו בו (גם אני) מה זה אומר עלנו כפורום?
או שאנחנו למעשה פורום מעריצים של דיוויד טננט או שאנחנו פורום של פסיכופטים (התשובה היא אגב שניהם)

יש לזה פתרון
(הסרטו המקורי נמחק מיוטיוב אז נסתפק בזה)
יאאא שכחתי שזה היה עם לין|מאוהב| הולכת לראות את המלא. אה שיט אמרת שנמחק:-0 בטוח????

זה מחזמר בהפקת דיסני שמבוסס על סרט של דיסני מ1992. הסרט עצמו הוא עם השירים (שנכתבו ע"י אלן מנקן). הסיפור מבוסס על סיפור אמיתי של שביתת נערי מחלקי עיתון ב1899 בארה"ב על תנאי ההסכה שלהם.
המחזמר הוא מ2012 ובמקור הוא היה אמור להיות רק 12 שבועות בברודווי, אבל בגלל ההצלחה ההאדירה שלו הוא שרד שנתיים בברודווי ואז היה במופע נודד בארה"ב ולפני שלוש שנים החליטו להחזיר את השחקנים המקורים ולצלם גרסה מוסרטת שנמצאת בדיסני +
מצרפת עוד שיר מהמחזמר שגם שם יש ריקודים מטורפים (הסרטון הזה צולם בפארק דיסני)
יאא זה נראה חמוד, אני אחפש.

אף פעם לא הבנתי ולא אבין איך אפשר. רק מלראות את המספר על הצג בא לי למות
|כן||!||!||!|

אני מנסה להיזכר אם שמת אי פעם שיר שהוא לא שלה :-D כי גם כאן - זה כאילו של מישהו אחר, אבל בשיתוף עם טיילור :-D
כן. בחודשיים הקודמים שמתי שירים של אוליביה רודריגו (שטכנית היא הבת המוזיקלית שלה.. אבל היו גם חודשים עם שירים אחרים לגמרי, ועכשיו זה אתגר שלך לחפש!)
מה אני אשמה שהיא הוציאה כ"כ הרבה מוזיקה חדשה בשנה האחרונה.

[הציטוט שלי] יופי אז תשמעי את השיר ששמתי ממנו הוא נלקח.

all hail Taylor..?
בדיוק!

אבל זאת הבעיה, הוא ממש לא ענה להגדרה של נבל בסדרה
בסדרררררררררררררר קטנוניים. לוקי של הסרט כן ואני תמיד מרמה בשאלות.

:-D אבל מלפפון זה קרנץ' ממש שקט...
תלוי מי הלועס|שפם|

:-D השריטה שלך עקבית לפחות
נכון?|זורו|

חחח, השמות. אני מתחילה לחבב אותה יותר ויותר

** השמירה האוטומטית עבדה :-0 בכל מקרה עשיתי העתקתי את ההודעה, אבל לא הייתי צריכה להדביק אותה אחרי ריענון
כן לאחרונה טפו טפו טפו זה עובד:-0 וגם לא עושה בעיות בשליחה|חמסה|

dilia snake

Well-known member
שתחזרי אליהם או שהם שם ליופי?
ליופי, הרוב זה מהקופת חולים והבנק ולכול מה שיש במיילים שלהם יש גם גישה באפליקציות וזה יותר נוח ככה(ולא אני לא רוצה 10 טיפים לאורח חיים בריא8-{).
בקטנה כזה
הם באנגלית, אז לקח לי כול ספר בין עשרה ימים לשבועיים.
חובשים ספר כמו כיפה על הראש ובטח אין עמודים ברחוב בכלל כדי שאנשים יוכלו לקרוא בהליכה בלי להיתקע בהם
חובשים משהו עמיד לגשם שהספר לא יירטב או יקרה לו משהו רע אחר.

למעלה