didalf
Well-known member
אובייסליספר החודש: Any Way the Wind Blows של ריינבו רוואל. מדהים!
למה לכל ההומואים קוראים סיימון?דמויות החודש: ווילהלם וסימון מYoung Royals
איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?
ניקיזם. האמונה באלוהותו של מנהל פורום טלוויזיה. לפי הדת העולם הוא רק בן כמה שנים. הוא למעשה נוצר רק כשניק הפך להיות מנהל הפורום. כלומר עד כמה שאתם זוכרים. כמובן שהפורום, וכל העולם סביבו לא היו קיימים בכלל לפני כן. ניק יצר את הפורום והעולם מסביב ונתן לאנשים החיים בו זכרונות של עולם שלם שהיה קיים לפני כן. כן, ניק הוא זה שיצר את עדי, עדי ואפילו את דילן (הוא היה במקום מוזר בראש שלו באותו יום). ניק גם יצר את כל הסדרות שאנשים זוכרים שהיו קיימים לפני כן. אבל הוא נתן לאנשים שהוא יצר חופש ליצור דברים בעצמם מנקודת זמן זו והלאה. אומנם ייתכן שעדיין לא נוצר שום דבר מקורי מאז כי כל מה שנוצר היה מבוסס על ספר, או סרט או משהו שהיה קיים לפני כן, אבל ניק מאמין שמתישהו משהו יווצר משהו מקורי.
בדת הניקיזם יש 3 חגים עיקריים: יום ההולדת של ניק, יום ההולדת של טום הולנד ויום השנה של התאריך שבו ניק הפך למנהל (כלומר יצר את העולם).
ביום החג הראשי נהוג לתת מתנות של גיפים ובובות של באפי קוטלת הערפדים ואוכלים שניצלים בארוחת חג מיוחדת שאליה לא מזמינים אף אחד כי אנשים אחרים פשוט יאכלו חלק מהשניצלים. חוץ מזה במקור היו מקריבים קורבן אדם לכבוד האל ניק, אבל היו תלונות.
המאמינים בניק נוהגים לקעקע את סמל הדת - - על כף היד השמאלית שלהם.
"ואפילו את דילן (הוא היה במקום מוזר בראש שלו באותו יום)" - חחחחחחחחח אבל כבר הסכמנו שאת דילן אפילו אתה לא יכול להמציא.
"ואוכלים שניצלים בארוחת חג מיוחדת שאליה לא מזמינים אף אחד כי אנשים אחרים פשוט יאכלו חלק מהשניצלים" אבל מי מכין את השניצלים?
"חוץ מזה במקור היו מקריבים קורבן אדם לכבוד האל ניק, אבל היו תלונות." - קורבן אדם כאילו נער בר מצווה לשעשע אותך?
זה בסדר כולם כבר בחרו בו יש כמה שכפולים של קילגרייב בעולם כרגע.אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?
אני מתפתה לבחור בקילגרייב מג'סיקה ג'ונס פשוט בשביל שיהיה עוד בן אדם בעולם שנראה כמו דייויד טננט. אבל אני מניח שזה דבר רע.
אוף אולי אני כן צריכה לראות את זה? אבל בקושי צלחתי את הטריילררררררררספוילר: הסדרה Young Royals
יסססס פליזזזזספוילר: לא ספוילר, רק כריס אוונס
או תודה! אבל אני מסמנת בדגל מה שצריך להתייחס אליו שלא יהיה בבולד (ואז שוכחת)כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? אני שונאת הודעות שלא נקראו. חייבת לסמן הכל כנקרא כמו בפורום... משאירה בבולד רק הודעות שדורשות המשך טיפול ומתישהו (בפרק זמן לא ידוע) אני אדיע אליהן. אז במייל הפרטי יש 8 הודעות. בעבודה יש 59
חתיכי החודש: או, טוב שאלת לונה!
אני מרגישה שזה השפעה של הפורום הזה ואני שמחה על כך.ציטוט חודשי: אין. הייתי עסוקה בלבהות בחתיכים ולא נשארו לי תאים פנויים לאחסון מידע כזה
אכןאם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? . יש מצב שהייתי מנצחת בלעצבן אנשים גם כשאני ממש לא מכוונת לשם. נראה לי שפה יש כבר כמה שיסכימו איתי
ועוד אחתתתאם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? וואי, כנראה שזה יהיה קילגרייב (במראה של טננט כמובן), אבל אני אמות מפחד
כפרעליה