שם:
עדי
וונקרו סטאן
כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?
אפס. שונאת שיש דברים שלא נקראו. אם זה לא חשוב אני עומדת על זה רק כדי שירד הסימון.
נשמע כמו הרבה עבודה
סרטי החודש:
האלמנה השחורה!!!!
וגם
אין דה הייטס
אוי, איך שכחתי לציין את האלמנה השחורה בסרט החודש שלי
ספר החודש:
Any Way The Wind Blows אעהאהההה
ואז קראתי שוב את
Carry On ועכשיו אני קוראת שוב את AWTWB רק את הקטעים של סיימון ובאז
אני חושב שכדאי לך גם לקרוא את הספר השני. אבל מה אני יודע...
דמויות החודש:
לוקיייי
ילנה ונטשה
סיימון ובאז
שחקני החודש:
טום הידלסטון
ופלורנס פיו
ניק החוקים שלך מטופשים!!!
הא, אבל את לא יכולה לבחור בשחקנים של סיימון ובאז
(לפחות עד שיהיה עיבוד קולנועי/טלוויזיוני)
(האם זה יהיה נוראי? כי עדיין די בא לי)
ציטוט חודשי:
"
Is it insensitive for me to say Get your shit together So I can love you"
מאוד לא סנסטיבי
למה מצפים בחודש אוגוסט:
ברוקלין 99 עונה אחרונה!!
וגם מארוול וואט איף נראה מגניב. ושיגמר ויבואו החגים של ספטמבר.
הכי חשוב שיגמר
אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות?
טריווית טיילור סוויפט? או שחייב ספורט? כי אני ליטרלי מתנשפת אחרי כמה מדרגות
אני יכולה לעשות גלגלון עם רגליים ישרות אז נגיד התעמלות
וואו יפה.
הכי קרוב לגלגלון שאני יכול לעשות זה לגלגל את העיניים כשמישהו אומר משהו נורא מטופש
איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?
מממ הרבה כלום, ישנה הרבה, טלוויזיה, קצת עם חברות, בתפוז ובמסנג'ר בלילות. בתיכון נסעתי עם חברות לאילת. בגיל צעיר יותר עם ההורים לחו"ל. קייטנות כשהייתי ממש קטנה נראה לי עד כיתה ג'. שאלה טובה באמת כאילו אני לא זוכרת איך העברתי חודשיים של כלום.
לי יותר קשה להבין איך העברתי 10 חודשים של בית ספר
אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?
אנגלית אבל במקום תוכנית הלימודים היינו מנתחים שירים של טיילור.
זאת באמת שיטה טובה מאוד ללמד שפה.
לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?
וואה וואה
המילטון? לאדעת
המילטון הכי טוב. אני מת מהשירים האלו.
לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?
נו מהההההההה
המילטון גם? לא בטוחה. אולי אין דה הייטס היו כמה נאמברים של ריקוד ממש יפים. פתאום יש לי בלאקאאוט.
הריקודים בהמילטון הם טובים, אבל זה לא משהו שהם מצטיינים בו.
איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?זאת דת קיימת, יותר נכון כת, והיא נקראת סוויפטים. האלה העליונה והסופרים לידר זה אובייסלי טיילור סוויפט. המספר שלנו זה 13, חג המולד ב 13.12, 1989 זאת השנה שמבחינתו נברא היקום, הסמל שלנו זה 3 חתולים שמנמנים, הדגל שלנו אדום כחול ואפור עם שלושת החתולים עליו והמספר 13. ההמנון הוא ALL TOO WELL. כמו כן כל יום יציאת אלבום הוא יום חג בפני עצמו כשמנהג הוא כמובן להקשיב לאלבום ביום זה. יש שירים שחובה לשמוע בימים מסויימים, למשל אוגוסט בתחילת אוגוסט.
עכשיו אני רוצה להמציא דת אחרת שמבוססת על טום הולנד.
אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?
לוקיייייי. אני מוכנה לכרוע ברך לבקשתך
אבל האם לוקי הוא הנבל?
בעצם אולי השאלה היא איזה לוקי...
האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?
ווואי כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?
אנשים שלועסיייייים דברים כמו מללפון או קבוקים כמו מגרסותתתת מה יש לכם
אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)
כל כך הרבה
למשל מציק לי שיש סטוריז באינסטגרם עם עיגול ורוד אז אני צופה בהכל גם אם זה לא מעניין. מה שלא מעניין מריצה מהר העיקר שירד העיגולים מהכל.
אחד הדברים הכי טובים בפורום זה שהוא גורם לי להרגיש שפוי לפעמים.
מה הכוונה שאת צריכה לצפות בכל הסטוריז? כלומר ברור שהסטוריז של אנשים שאת עוקבת אחריהם. אני מקווה שאת לא מתכוונת גם כל אדם אחר שאת מגיע לדף שלו או רואה אותו בחיפוש.
יש לכם טיקטוק?
לא אני זקנה.
אבל weirdly לונה אומרת שיש לה. וגם תרנגול.
אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)?
אם רק הייתי זוכרת מה זה מה
מה שטבעי יותר אני מניחה.
גם אני לא זוכר. השאלה היא בעצם איפה את שמה את הדגש במילה מארוול, בהברה הראשונה או האחרונה?
הסרטון שאני שמתי בתגובה לשאלה הזאת מסביר את זה.
הקטע עם איי וואנט איט דאט וואי מברוקלין 99. אני רואה אותו ליטרלי פעם ביום כבר חודש וזה עדיין מצחיק אותי!
גם אותי זה מצחיק כל פעם מחדש
אמיליה קלארק אלופת המבטאים. היא חמודה אבל לא מעניינת אותי ברגיל אבל אני מתה על אנשים שעושים מבטאים והיא עושה מעולה:
זה היה מאוד מפתיע ובאמת מעולה.
עוד פאנרט של לוקי אין לזה סוף (ספוילר לסדרה כמובן)
מעולים
*אגב יצא סרטון של HISHE ללוקי, אבל זה Villain Pub ולא הכי מוצלח לטעמי. חשבתי לפתוח שרשור אוף כדי לשים את זה, אבל אז חשבתי, לא, שעדי תעשה את זה.