Stay Alive... אוגוסט 2021 – סיכום חודשי 🎢🎺🔔✂️📺✈️🎵➿🔹⛲🏆🎉🏊‍♀️🎲

Aranel Nenharma

Well-known member
אם יצאת איתם מהבית אפילו פעם אחת, אני מצדיעה לך. אני לא הייתי מעיזה.
אני פתאום מרגישה נועזה שיש לי מכנס אדום ומכנס ירוק ואני לא רואה בעיה ללכת איתם ברחוב (ואני ממש שמרנית בבגדים)
אני מנסה לאמבד פה שוב את הסרטון שצירפתי כי נראה לי שאתם לא נכנסים אליו ואני חושבת שהוא ממש מעולה (וזה קצרצר) זה הילד הכי חמוד בעולם לדעתי.
(ועדיף לצפות בזה בלי האודיו)
זה היה מצחיק
[שאלת חתיך החודש]אצלי זה לרוב מקביל לשאלת שחקן החודש:-P:
נו מעולה, אז יש לך עוד קטגוריה לעצבן את ניק איתה
יאאא שכחתי שזה היה עם לין|מאוהב| הולכת לראות את המלא. אה שיט אמרת שנמחק:-0 בטוח????
אם את מוצאת תשימי פה כי אני חיפשתי ולא מצאתי וחבל , זה היה מעולה
יאא זה נראה חמוד, אני אחפש. [newsies]
תעדכני...
אני חושבת שממש תואהבי את זה. יש לזה גם בסיס מעריצים מטורף fansies

didalf

Well-known member
נו מעולה, אז יש לך עוד קטגוריה לעצבן את ניק איתה
:-D:-D:-D:-D:-D|כתר|

אם את מוצאת תשימי פה כי אני חיפשתי ולא מצאתי וחבל , זה היה מעולה
לא מצאתי:-( מה הקטע שכל הקרורודס מיוזקל קיימים חוץ מזה?????

אני פתאום מרגישה נועזה שיש לי מכנס אדום ומכנס ירוק ואני לא רואה בעיה ללכת איתם ברחוב (ואני ממש שמרנית בבגדים)
אני גם מסתבר. היה לי מכנס סגול-בורדו-אדום כזה אבל נקרע לו הרוכסן.

תעדכני...
אני חושבת שממש תואהבי את זה. יש לזה גם בסיס מעריצים מטורף fansies
הזמנתי מהדודים, בינתיים תקוע על אפס אחוז|שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל לבנתיים: חדש או מוּכָּר?
שכחתי לענות על זה.
בעיקרון קל יותר עם מוכר, אבל אני רוצה חדש שיהיה טוב יותר מהמוכר.
חעחע הכותרת הפעם היא סטיי אלייב, בקושי בחום הזה|מזיע|
זאת אכן הסיבה שבחרתי בזה הפעם
אה זה חדש? נתקלתי לא מזמן בקליפ מעריצים שלו ביוטיוב שסקרן אותי בעיקר כי לדמויות הראישות קראו דיוויד ואלקסיס אבל הם שני בנים מאוהבים ולא אח ואחות וזה הצחיק אותי. זה נראה ממש יפה אבל גם בצרפתית:-( אולי אני אראה מתישהו כשזה יגיע ליס.
כן, זה [קיץ 85] יצא כבר יחסית ממזמן. כלומר נראה לי שבזמן הקורונה.
יש עוד סרטים שיצאו בזמן הקורונה ובגלל זה עכשיו זוכים להגיע לקולנוע. גם הסרט Palm Springs בכיכוב אנדי סמברג שיצא בהולו לפני איזה שנה יוצא עכשיו בקולנוע בארץ.
נראה לי כמו יום חג לאומי בפורום|מאוהב| (במיוחד שמדובר ביומיים הפרש)
אם זה יום חג לאומי אז את צריכה לבחור באיזה יום זה יוצא...

נ.ב. אני בטח עושה לזה לחלוטין ג'ינקס, אבל מרגיש כאילו כל הבעיות של הפורום תוקנו. כלומר אני מצליח לערוך ודברים נשמרים לי אפילו בלי שאני לוחץ שמור טיוטה.
זה רק לי?

didalf

Well-known member
אם זה יום חג לאומי אז את צריכה לבחור באיזה יום זה יוצא...
14 כי זה היום באמצע. אבל בעצם הכי טוב סופ"ש חג לאומי 13-15:-P:

נ.ב. אני בטח עושה לזה לחלוטין ג'ינקס, אבל מרגיש כאילו כל הבעיות של הפורום תוקנו. כלומר אני מצליח לערוך ודברים נשמרים לי אפילו בלי שאני לוחץ שמור טיוטה.
זה רק לי?
כן גם לי|חמסה|

Lhuna3

Well-known member
זה רק לי?
זה בדיוק ההגדרה של לעשות ג'ינקס ולכן אני גם שמתי לב אבל נמנעתי מלכתוב את זה, אבל עכשיו גם אתה וגם מילי ועדי כתבתם, אז תתכוננו לזה שבקרוב זה שוב יתקלקל, ואנחנו נדע את מי להאשים. |שוטר|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אליהו|שם: לונה3
|אליהו|גיל: |אליהו|
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? כרגע 2420.
אה יופי, אז לי יש קצת פחות.
(אם כי זה רק במייל המרכזי וזה פחות ממה שבאמת יש כי בג'ימייל יש את הטאבים הנוספים שלדעתי לא נספרים)
👈 סדרות החודש: ברוקלין99
👈 סרטי החודש: אין
וואו, לא יכלת לכתוב את Young Royals בסדרות החודש שלך? זה מנוסח ברבים.
👈 שירי החודש: Elton John - I Want Love
איזה נהדר זה :love:
אני מניח שאם היו לוקחים את רוברט דאוני ג'וניור לקליפ של אלטון ג'ון כיום אז היו בוחרים בRocket Man
👈 דמויות החודש: קפטן הולט
👈 שחקני החודש: אנדרה ברואר |פטיש|
כולכם עושים לי דווקא. אבל אני אצחק אחרון אחרי שאני אחסום את כולכם
Holt: Diaz and I have that kind of easy chemistry where we finish each others'
Diaz: sentences
Holt: Please, don't interrupt me
:-D
Captain Holt: A child tying his tie. Uh-huh. I'm trying to do a simple Half Windsor so she knows I'm a baby. Look at this. See how basic this knot is?
:-D :-D
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? נראה לי שפינג פונג.
גם אני יודע לשחק פינג פונג.
אבל זה דווקא יהיה נורא משפיל. שחקני פינג פונג מקצועיים יכסחו את הצורה לאדם רגיל. וזה יהיה מביך מאוד להפסיד 21-0 למישהו.
לפחות בדברים כמו ריצה אף אחד לא רואה את המושפלים שמגיעים בסוף.
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? אמיתי תכנות. פחות אמיתי:
נעלמה לך מילה בסוף או שזה אמור להיות ככה?
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? Hair (גרסת הסרט).
באמת שירים מדהימים, (אבל נראה תראי המילטון כדי להחליט באמת)
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? זו שאלה קשה מידי, אני כבר מתחרטת ששאלתי אותה.
אוקיי אני אמציא דת שמותר בה לעבוד רק 3 ימים בשבוע. בשאר הימים מותר רק לנוח, לאכול, לטייל, קניות, טלויזיה, מוזיקה.
(אני אגיד שהאל שלנו היה חרוץ יותר מזה של התנ"ך וברא את העולם רק ב-3 ימים ובשאר הימים הוא שבת ממלאכתו, ולכן הם כמו שבת עבורנו.)
אני חושב שאם אל כלשהו היה בורא את העולם ב3 ימים אז במקום שבוע היה רבוע - כלומר היו מחלקים את הימים ליחידות של 4 ימים שבהם עובדים 3 ימים ונחים ביום הרביעי. זה עדיין עדיף מהגישה הנוכחית. אבל עדיף אל שבורא את העולם ביום אחד (שזה מה שיש בדת שלי)
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? המאסטר (מדוקטור הו, בגרסת ג'ון סים)
אני גם חשבתי אולי לבחור במאסטר. וכן, הגרסה של ג'ון סים בהחלט הכי טובה.
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? הכי גרוע זה כשאוכלים לידי, והכי הכי גרוע זה כשאוכלים לידי תפוח. עוד גרוע מאוד: רעש של אופנוע שעובר ברחוב.
מוזר, לי הכי מפריע שנוסעים באופנוע לידי וכשמישהו אוכל תפוח ברחוב.
anteaters.jpg
חחחחחח גדול :-D
ראיתי שעשית לסרטון הזה מפייסבוק גם אמבד מאוחר יותר. זה חמוד, אבל לא הצחיק אותי ממש.

🏓יש לכם טיקטוק? לא

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? לא

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? ברור שבמלעיל, במלרע זה נשמע כמו מאר-ול.

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? אם לא לידי - לא דחוף.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). סגול

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? ברור שבמלעיל, במלרע זה נשמע כמו מאר-ול.
נשמע כמו מארוול בצרפתית, שהאמת, הרבה יותר סקסי ממארוול מלעלי B-) [אצלי זה: מארוול עם לשון לוקקת שפה עליונה אח"כ]

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אליהו|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וונקרו סטאן
|אליהו|גיל:|קדימה|29
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?|קדימה|אפס. שונאת שיש דברים שלא נקראו. אם זה לא חשוב אני עומדת על זה רק כדי שירד הסימון.
נשמע כמו הרבה עבודה
👈 סרטי החודש:|קדימה|האלמנה השחורה!!!!|מאוהב| וגם אין דה הייטס|לב|
אוי, איך שכחתי לציין את האלמנה השחורה בסרט החודש שלי 🤦‍♂️
👈 ספר החודש:|קדימה|Any Way The Wind Blows אעהאהההה|מאוהב| ואז קראתי שוב את Carry On|מאוהב| ועכשיו אני קוראת שוב את AWTWB רק את הקטעים של סיימון ובאז|פנים|
אני חושב שכדאי לך גם לקרוא את הספר השני. אבל מה אני יודע...
👈 דמויות החודש:|קדימה|לוקיייי|מאוהב| ילנה ונטשה|מאוהב| סיימון ובאז|מאוהב|
👈 שחקני החודש:|קדימה|טום הידלסטון|מאוהב| ופלורנס פיו|מאוהב| ניק החוקים שלך מטופשים!!!
הא, אבל את לא יכולה לבחור בשחקנים של סיימון ובאז
(לפחות עד שיהיה עיבוד קולנועי/טלוויזיוני)
(האם זה יהיה נוראי? כי עדיין די בא לי)
👈 ציטוט חודשי:|קדימה|"Is it insensitive for me to say Get your shit together So I can love you"
מאוד לא סנסטיבי
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט:|קדימה|ברוקלין 99 עונה אחרונה!!|מאוהב|:-( וגם מארוול וואט איף נראה מגניב. ושיגמר ויבואו החגים של ספטמבר.
הכי חשוב שיגמר
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות?|קדימה|טריווית טיילור סוויפט? או שחייב ספורט? כי אני ליטרלי מתנשפת אחרי כמה מדרגות:-D אני יכולה לעשות גלגלון עם רגליים ישרות אז נגיד התעמלות:-P:
וואו יפה.
הכי קרוב לגלגלון שאני יכול לעשות זה לגלגל את העיניים כשמישהו אומר משהו נורא מטופש
🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?|קדימה|מממ הרבה כלום, ישנה הרבה, טלוויזיה, קצת עם חברות, בתפוז ובמסנג'ר בלילות. בתיכון נסעתי עם חברות לאילת. בגיל צעיר יותר עם ההורים לחו"ל. קייטנות כשהייתי ממש קטנה נראה לי עד כיתה ג'. שאלה טובה באמת כאילו אני לא זוכרת איך העברתי חודשיים של כלום.
לי יותר קשה להבין איך העברתי 10 חודשים של בית ספר
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?|קדימה|אנגלית אבל במקום תוכנית הלימודים היינו מנתחים שירים של טיילור.
זאת באמת שיטה טובה מאוד ללמד שפה.
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?|קדימה|וואה וואה:-0 המילטון? לאדעת;-(
המילטון הכי טוב. אני מת מהשירים האלו.
🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?|קדימה|נו מהההההההה;-( המילטון גם? לא בטוחה. אולי אין דה הייטס היו כמה נאמברים של ריקוד ממש יפים. פתאום יש לי בלאקאאוט.
הריקודים בהמילטון הם טובים, אבל זה לא משהו שהם מצטיינים בו.
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?זאת דת קיימת, יותר נכון כת, והיא נקראת סוויפטים. האלה העליונה והסופרים לידר זה אובייסלי טיילור סוויפט. המספר שלנו זה 13, חג המולד ב 13.12, 1989 זאת השנה שמבחינתו נברא היקום, הסמל שלנו זה 3 חתולים שמנמנים, הדגל שלנו אדום כחול ואפור עם שלושת החתולים עליו והמספר 13. ההמנון הוא ALL TOO WELL. כמו כן כל יום יציאת אלבום הוא יום חג בפני עצמו כשמנהג הוא כמובן להקשיב לאלבום ביום זה. יש שירים שחובה לשמוע בימים מסויימים, למשל אוגוסט בתחילת אוגוסט.
עכשיו אני רוצה להמציא דת אחרת שמבוססת על טום הולנד.
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?|קדימה|לוקיייייי. אני מוכנה לכרוע ברך לבקשתך:-P:
אבל האם לוקי הוא הנבל?
בעצם אולי השאלה היא איזה לוקי...
🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?|קדימה|ווואי כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?|קדימה|אנשים שלועסיייייים דברים כמו מללפון או קבוקים כמו מגרסותתתת מה יש לכם;-(
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)|קדימה|כל כך הרבה:-D למשל מציק לי שיש סטוריז באינסטגרם עם עיגול ורוד אז אני צופה בהכל גם אם זה לא מעניין. מה שלא מעניין מריצה מהר העיקר שירד העיגולים מהכל.
אחד הדברים הכי טובים בפורום זה שהוא גורם לי להרגיש שפוי לפעמים.
מה הכוונה שאת צריכה לצפות בכל הסטוריז? כלומר ברור שהסטוריז של אנשים שאת עוקבת אחריהם. אני מקווה שאת לא מתכוונת גם כל אדם אחר שאת מגיע לדף שלו או רואה אותו בחיפוש.
🏓יש לכם טיקטוק?|קדימה|לא אני זקנה.
אבל weirdly לונה אומרת שיש לה. וגם תרנגול.
🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)?|קדימה|אם רק הייתי זוכרת מה זה מה|מובך| מה שטבעי יותר אני מניחה.
גם אני לא זוכר. השאלה היא בעצם איפה את שמה את הדגש במילה מארוול, בהברה הראשונה או האחרונה?
הסרטון שאני שמתי בתגובה לשאלה הזאת מסביר את זה.
|אקשן|הקטע עם איי וואנט איט דאט וואי מברוקלין 99. אני רואה אותו ליטרלי פעם ביום כבר חודש וזה עדיין מצחיק אותי!:-D
גם אותי זה מצחיק כל פעם מחדש
|אקשן|אמיליה קלארק אלופת המבטאים. היא חמודה אבל לא מעניינת אותי ברגיל אבל אני מתה על אנשים שעושים מבטאים והיא עושה מעולה:
זה היה מאוד מפתיע ובאמת מעולה.
עוד פאנרט של לוקי אין לזה סוף (ספוילר לסדרה כמובן)
מעולים :love:
*אגב יצא סרטון של HISHE ללוקי, אבל זה Villain Pub ולא הכי מוצלח לטעמי. חשבתי לפתוח שרשור אוף כדי לשים את זה, אבל אז חשבתי, לא, שעדי תעשה את זה.

מילי08

Well-known member
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 1, וזה משהו שאני צריכה לטפל בו ודוחה את זה כל הזמן
פעם גם לי היה רק אחד מעצבן. מאז נוספו עוד כמה כאלה שדורשים טיפול (כמו למשל מיילים של העבודה שממשיכים להצטבר, אבל כמו שאתם רואים, יש לי סדרי עדיפויות)
תפוז הקקה לא נותן לי לשים יותר מ-5 שירים
כן! פתאום נהיו להם חוקים פה! :-[
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: ברוקלין 99!!
דת הפורום החדשה |רוק|
🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?
וכל פעם הוא היה מוצא את אמא אחרי ה1.9 והייתי מפספסת את זה
ברור, כנ"ל. וגם נילס. אבל כולנו פספסנו את האיחוד שלו עם אמא, כל שנה מחדש
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? כנראה שדרמה, אבל כל המחזות שהבית ספר יעלה יהיו מבוססות על סרטים
מגניב
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?
ואו.... שאלה עם כל כך הרבה תשובות.
וואלה לא ידעתי שיש כל כך הרבה מחזות זמר...
דת בנג'מין בהוטן
נולדים זקנים ומתים תינוקות
“In my next life I want to live my life backwards. You start out dead and get that out of the way. Then you wake up in an old people's home feeling better every day. You get kicked out for being too healthy, go collect your pension, and then when you start work, you get a gold watch and a party on your first day. You work for 40 years until you're young enough to enjoy your retirement. You party, drink alcohol, and are generally promiscuous, then you are ready for high school. You then go to primary school, you become a kid, you play. You have no responsibilities, you become a baby until you are born. And then you spend your last 9 months floating in luxurious spa-like conditions with central heating and room service on tap, larger quarters every day and then Voila! You finish off as an orgasm!”
(לצערי זה ציטוט של וודי אלן:sick:)
תכלס, זה באמת מוצלח. ו-וודי אלן, דוחה ופדופיל ככל שיהיה, הוא עדיין אדם חכם ומצחיק וזה מעלה את הדילמה התמידית - אין להתייחס לאומנות של אנשים שהם חארות (ע"ע ג'וס ווידון)
הנבל מגסיקה גונס, רק כי זה דיוויד טננט (אף פעם לא ראיתי את הסדרה אז אין לי מושג עליו כלום)
הוא באמת באמת באמת אחד המפחידים EVER
🏓יש לכם טיקטוק? בהתחלה קראתי את זה כמטקות (אל תשאלו למה) אבל נראה לי זה עונה על השאלה

מילי08

Well-known member
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? האמת שאת המייל אני בודקת לעיתים דחופות אז הסתכלתי עכשיו ויש לי רק 2 אימיילים שלא נקראו על חבילות אמזון שהגיעו הרגע (אז תודה שאמרת לי:-P:) אבל תשאלי נגיד כמה סמסים יש לי שלא קראתי והתשובה היא 723.
א. כיף לך (לגבי המייל). אצלי כל מה שלא נקרא זה אומר המשך טיפול אז מבאס אותי ולכן אני דוחה את זה עוד יותר :-P:
ב. מי עדיין שולח סמסים?!
ג. איך מגיעים ל 723 סמסים שלא נקראו?! :-0
מגניב. נהנית? (אני לא אורן אז לא זוכרת בדיוק - האם זו הסדרה המקורית או החידוש?)
👈 סרטי החודש: האלמנה השחורה, אף פעם לא התנשקה, לא רק בלונדינית, 365 ימים, האישה בחלון.
סחתיין על ההספק
נועה קירל - Please Don't Suck
אנה זק - Block
אגם בוחבוט - מגבות
מרגי - אנג'ל
את חזק בכוכבי/ות פופ ישראלים צעירים הא?
👈 ציטוט חודשי: הבוסית שלי ניסתה להסביר לי על איזה משהו שאנשים אוהבים ממש והיא כזה "תחשבי שהם אוהבים את זה כמו שאת אוהבת את הטרודי דודי הזה שלך" טרודי דודי אגב, למקרה שלא הצלחתם להבין לבד, אמור להיות דרו ברימור:-D:-D
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
אני בטוחה שהיא מטרילה אותך.
אגב ניסיתי את שיטת הפתקים של מילי ורשמתי במהלך החודש של מיני דברים שהצחיקו אותי, אבל עכשיו אני לא זוכרת הרבה מההקשרים שלהם:-D
אבל בכל זאת הנה כמה מהדברים שכתבתי:
"איי גונפלסטה דה דאונלאוד" (מניחה שניסיתי להוריד משהו אבל אני לא משוכנעת מה:-D)
"כולה רציתי לגרבץ בשין, מה כבר ביקשתי" (זה משפט שאני אמרתי)
"בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" (טוב זה אני זוכרת שהייתה לי איזה מישהי מוזרה בצבא שהזכרונות בפייסבוק הזכירו לי אותה שאמרה את זה פעם בדמעות אחרי שהיא פלטה איזה משהו לא במקום לאחת המפקדות והיא הייתה ילדה ממש חננה שהכי לא מתאים לה להגיד דבר כזה ואני כזה 'מה, מאיפה זה בא לך?!:-D' והיא אמרה לי כזה "את יודעת מה אומרים, בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" ואני כזה "נשמה, אני לא יודעת מה אומרים, אבל זה בטח לא את זה:-D")
:-D :-D והאחרון בכלל שוחט :-D
ויש לי גם 2 צילומי מסך של סהר, אחד מאיזה שיחה שלו בטינדר או גריינדר או משהו אחר של גייז שאיזה אחד עם כינוי של "אגרוף בעכוז" רושם לו "רוצה להגשים לי חלום?" וסהר הגיב לו "מה אני עוזי חיטמן?!" זה אומנם היה רעיון שלי אבל זה מצחיק אותי כאילו קראתי את זה בפעם הראשונה:-D
:-D. אבל למה הוא מתכתב עם אנשים שקוראים להם אגרוף בעכוז?
וגם כמובן שבשעה טובה ומוצלחת סוף סוף חוזר הפוטבול ואני לא צריכה לחפש תכנים רדודים ועלובים בטלוויזיה כדי להעסיק אותי|מאוהב|
אורות ליל שישי!! ותודי לי אחר כך
אני מניחה שאני יכולה לקפוץ ממקפצה ולעשות איזו סלטה בדרך למים
אני מגלה כאן כשרונות חבויים בכולם
או אולי ג'ודו. לא אקבל מדלייה אבל לתת מכות אני יודעת.
אני לא יכולה להגיד שזה מפתיע אותי :-D
רוכבת על אופניים/בונה מחנה על העצים/משחקת שוטרים וגנבים במושב עם כל הילדים.
תאמת שקשה אני הייתי קטנה הייתי פחות חננה וחוץ מלבנות מחנות על עצים (בכל זאת בעיר אין באמת עצים) הייתי עושה את כל השאר
סתם, בטח הייתי מורה לדרמה או לחיבור.
לדרמה. היית מורה לדרמה ללא שום ספק
ובאיזו תדירות? לא גבוהה נראה לי. אולי פעם בחודש. מה שכן, תמיד תמצאו אצלי במקרר לפחות 5 קופסאות של גלידה למקרה הצורך, כדי שלא אתעלל בשותפה שלי על זה שהיא הורסת לי את החיים כי אין שום דבר מתוק בבית.
win win
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? רנט, גריז, וויקד או המלצרית.
יואו, איך שכחתי את גריז ברשימה שלי |פנים| |מאוהב|
🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? בתאכלס לא, אבל כשיש אנשים שמעצבנים אותי, כל הרעשים שהם משמיעים מעצבנים אותי.
הגיוני
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? כשאני מדברת עם סהר והוא בעבודה הוא כל הזמן מדביק דברים עם סלוטייפ והרעש של זה באוזניות זה בערך הדבר הכי נוראי ששמעתי בחיי. אין הרבה דברים שאני שונאת יותר מהפאקינג סלוטייפ הזה:-[
חח, בטוח הוא עושה לך דווקא. מי משתמש בסלוטייפ היום?
ואני יודעת שזה לא באמת נחשב אבל שאלת על רעשים שמעצבנים אותי אז גם רעש של אגזוז של אנשים עם זין קטן שרוצים שהפאקינג הונדה סיביק האומללה שלהם תישמע כמו איזה מכונית מרוץ ומתקינים לה אגזוז מחריש אוזניים מעצבנים אותי:-[
וגם רעש של אנשים שמדברים לפני 9 לפנו"ב מתחת לחלון שלי מעצבן אותי במיוחד
ממש ממש!
🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). האמת היא שהמלתחה שלי יחסית מגוונת בצבעים, יש לי כמעט את כל הצבעים. אבל השולטים ללא ספק הם כחול וירוק לבגדי יום-יום ובבגדי יציאה זה בעיקר שחור ואולי אדום. אבל נראה לי שיש לי יותר בגדי יום-יום אז כחול וירוק (הצבעים של הקבוצה שלי- אל תשפטו אבל חצי מהארון שלי זה בגדים שלהם).
העיקר שזה צבעוני

הקבלה בסוף ושאלת ה data :-D :-D :-D

מילי08

Well-known member
👈 שירי החודש:
זה ממש חמוד
👈 שחקני החודש:מאט מרסר
חיפשתי בגוגל כי חשבתי שאני מכירה אותו, אבל לא
🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?מי זוכר, עבר כל כך הרבה זמן (אבל זה היה קשור ל D&D ולמשחק QUEST FOR GLORY
ברור
בהתחלה, הדבר הראשון שעלה לי לראש, זאת דת סובלנית שמבוססת על אהבת וקבלת העצמי,הסביבה, דת עם המון חגים שנותנים חופשות וכרוכות בארוחה חגיגית עם מאכלים עשירי פחמימות וחלוקת מתנות זה לזו\ה, דת שלא מענישה, אלא מעודדת חשיבה עצמית ועצמאית , דת ש לא מפארת בני אדם או אל\ה ספציפי אלא חיים ומעשים טובים, לא מחשש מעונש אלא כי זה הדבר הטוב והנכון לעשות, דת שמתנתקת מכסף, אבל לא דורשת ממאמיניה שם תשורה חומרים או אפילו נאמנות ...דתית(?)
האמת , לא יודע אם אפשר לקרוא לדבר כזה דת...ואז פשוט עלתה לי השאלה, כמה זמן יעבור לפני שמישהו יבוא וישחית את מה ש"יצרתי"...והאם העולם באמת צריך עוד דת חדשה? ואז עלו לי עוד כמה שאלות ממש מדכאות...אז אפסיק כאן
זה יפה ונכון. בקיצור צריך דת בלי אנשים, או עולם בלי אנשים ואז יהיה מושלם
🏓יש לכם טיקטוק?לא...ועדיי קשה לי להבין מה זה בדיוק
נראה לי שאף אחד לא יודע, אבל בגלל שהצעירים שם אז זה נחשב לחשוב 🤷‍♀️
🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם?ימים , אני יכול להעביר בלי להסתכל במסרים...פעם עשיתי מזה משחק קטן והגעתי לאיזה 300 הודעות לא קרואות בקבוצה(או 400, לא זוכר)
הייתי מתה. גם כדי יעצבן אותי בעין וגם כי אני ארגיש לא בעניינים
שם:
|אליהו|גיל:
אני לא מבינה למה שתי השאלות האלה תמיד קיימות בכל שאלון, כאילו הייתי מצפה שכבר נדע את השמות והגילאים של כולם. והקטע עם השם זה ליטרלי פשוט להסתכל קצת ימינה ולראות את השם.
אמרה קרןאור, טוויסטד, מיקי. תזכירי לי מה השם? :-D
(יודעת שזה לא סופר חדש, אבל גיליתי את זה רק עכשיו ופעם ראשונה שהקשבתי לזה בכיתי את העיניים שלי החוצה)
הוידאו צריך לבוא עם אזהרה - "לא לצפייה במקומות עבודה" :-D
אה וגם שמעתי הרבה שירים ישנים של בריטני בגלל כל הקטע של פרי בריטני עשה אותי סופר נוסטלגית אליה ועצוב לי עליה
מאוד עתוב עליה. וגם הזוי שהאפוטרופסות לא הוסרה עדיין. כל הסיפור שם הזוי נורא
👈 דמויות החודש: סימון וקארל מהעונה 1 של "למה נשים רוצחות"
ממש! למעשה הם הדמויות שעשו את הסדרה והייתי שמחה לסדרה של שניהם בלבד
👈 ציטוט חודשי:
זה מעולה :-D
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? קפיצה לנומך, או קפיצה לקוצר.
:-D :-D יש מצב שהייתי מתחרה חזקה שלך
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? בלי לחשוב יותר מדי, אני מניחה שלוגיקה. לא שמעתי על בית ספר שמלמד את המקצוע הזה, אבל כשלמדתי באונ' לתקופה ממש קצרה, היה לי קורס של מתחילים בלוגיקה וממש אהבתי אותו, וזה נראה לי שיהיה לי יותר קל ללמד את זה וגם לבדוק מבחנים, כי בשלב מסויים התרגילים ממש פשוט הופכים לשאלות היגיון ונראים כמו מתמטיקה.
וואלה
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? אני פסיכופטית אם התשובה הראשונה שעלתה לי היא קילגרייב מג'סיקה ג'ונס? לא יודעת, יש לי סקרנות מורבידית לראות איך העולם יוכל להתמודד עם מישהו עם כוח על כזה, כי זה נראה לי באמת אין דרך להילחם בו כל עוד הכוחות שלו פועלים עליך, וזה לא משנה כמה חזק תהיה.
הסקרנות הרגה את החתול. אבל זה באמת מעניין לדעת
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? הממ... לא יודעת. הקול של אמא שלי נראה לי...:-P:
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)- דיכאון :cautious:
כן...
או אתכם פעם בטלויזיה? כשהייתי ממש קטנה הייתי בלהקת ריקוד עירונית ופעם צילמו אותנו לערוץ 1 בזמנו, ויש לי את ההקלטה של הדבר הזה איפשהו על קלטת כי ראו את הפנים שלי לאיזה שניה. וגם בתיכון הייתי מגמת תאטרון, והיה כזה בארץ שעשו גירסה ל"סטודיו למשחק", מי שמכיר את הגירסה האמריקאית שבאנגלית קוראים לה- Inside the Actors Studio, שהיו עושים שם כל פעם מעין חיים שכאלה כל תוכנית לשחקן הוליוודי מפורסם אחר. קיצר הייתה גירסה כזאת גם בארץ, היא כנראה בוטלה דיי מהר כי נראה לי שלא הרבה אנשים מכירים, וגם אני לא הייתי מכירה אם לא הייתי בקהל במסגרת מגמת תיאטרון לשני פרקים (אחד היה עם אלון בוטבול, לא זוכרת מה השני או מי הנחה אפילו). וגם שם ראו את הפנים שלי לשניה. אני לגמרי מוכנה לתהילת עולם!
לגמרי תהילת עולם. את מחלקת חתימות?
ריאן ג'ורג' למי שמכיר. הוא יוטיובר סופר מצחיק ואני מתה על המערכונים שלו:
אני אראה אחר כך. לא הכרתי אותו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אנדרה בראואר זכור מסדרת קודמות כשחקן מהליגה הראשונה בסדרה רצח מאדום לשחור. אהבתי אותו פחות בסדרה - גברים בגיל הזה, ובברוקלין 99 הוא עושה תפקיד נפלא, לטעמי ולדעתי הוא הכוכב האמיתי והיחיד בין שפעת הכשרונות הבלתי רגילים בסדר. הציטוט שהבאת הוא מובהק "הולטי"
אני לא הכרתי את השחקן מלפני ברוקלין 99.
אבל זה באמת ברור מאוד שהוא שחקן מעולה.
הפכתי את הטיקטוק לכלי תקשורת ביני לבין התלמידים. כך הם מקבלים ממני הודעות על בחינות, עבודות, ברכות על הצלחות וכו'
זה מגניב

didalf

Well-known member
נשמע כמו הרבה עבודה
לא אם עושים את זה כל הזמן.

אני חושב שכדאי לך גם לקרוא את הספר השני. אבל מה אני יודע...
לאאאא יותר מידי דכאון.

הא, אבל את לא יכולה לבחור בשחקנים של סיימון ובאז
(לפחות עד שיהיה עיבוד קולנועי/טלוויזיוני)
(האם זה יהיה נוראי? כי עדיין די בא לי)
וואי לגמרי כן ולא. כן כי אני רוצה המחזה ויזואלית של כל זה|מאוהב| לא כי 100% יהרסו את זה.

אחד הדברים הכי טובים בפורום זה שהוא גורם לי להרגיש שפוי לפעמים.
פפפפפףףףףףף ממש אתה:-D

מה הכוונה שאת צריכה לצפות בכל הסטוריז? כלומר ברור שהסטוריז של אנשים שאת עוקבת אחריהם. אני מקווה שאת לא מתכוונת גם כל אדם אחר שאת מגיע לדף שלו או רואה אותו בחיפוש.
אה ברור רק מי שאני עוקבת אחריו ומופיע לי בפיד הראשי.

אבל weirdly לונה אומרת שיש לה. וגם תרנגול.
לרגע חשבתי שללונה יש תרנגול:-D

*אגב יצא סרטון של HISHE ללוקי, אבל זה Villain Pub ולא הכי מוצלח לטעמי. חשבתי לפתוח שרשור אוף כדי לשים את זה, אבל אז חשבתי, לא, שעדי תעשה את זה.
חחחחח ראיתי אותו גם אתמול אבל אני גם חשבתי שהוא לא כ"כ מוצלח ולכן החלטתי לא להביא.

כן! פתאום נהיו להם חוקים פה! :-[
בסדר כנראה הם הצליחו לתקן את הבעיות שלהם במחיר של הגבלת ההודעות באורך או כמות סרטונים וכאלה. נראה לי מחיר סביר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מוכר, אני טיפוס של הרגלים.
אוקי בקריאה ראשונה זה היה נראה כאילו כתבת שאת טיפוס של רגליים. שזה בסדר, כל אחד ומה שעושה לו את זה.
|אליהו|שם: עדי |נחש|
|אליהו|גיל: 29 ו-7 חודשים
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 40.
אני עדיין לא זוכר שאמרתי לך לדייק בגיל, אבל אני דווקא אוהב את זה. אולי כולנו צריכים לכתוב את החודש גם.
ו40 זה כלום. זה יותר מידי בשביל להצביע שאת משאירה הודעות לא נקראות באופן רגיל אז אני מניח שאת מתכוונת לפתוח אותן בקרוב.
👈 סדרות החודש: האולימפיאדה? לא ממש ראיתי טלוויזיה.
הפרק ההוא שכולם ניסו לקפוץ הכי גבוה היה האהוב עלי.
👈 שירי החודש: כרגיל לא שומעת
בשביל זה יש כתוביות
👈 ספר החודש: טכנית החודש קראתי שלושה ספרים: משפט שדה, wind of strife ו-my dark vanessa (אבל מאחרון בינתיים רק את עשרת העמודים הראשונים)
האמת שאם ככה אז טכנית גם אני קראתי 3 ספרים. סוף של אחד, אחד מלא ואז התחלתי אחר. אני השתוותי אליך, את צריכה להתבייש.
my dark vanessa - זה מסוג השמות ספרים שישר תופסים את העין. ועכשיו כשקראתי על מה זה אז נשמע ממש טוב.
👈 שחקני החודש: כריסטיאן סלייטר ואלק בולדווין מד"ר מוות.
אז כן ראית גם סדרה החודש. איך היא באמת?
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אני נוראית בספורט, אני שונאת להיות בחוץ אם אני לא חייבת אז התעמלות אומנותית? כמה קשה זה כבר יכול להיות לשחק עם סרטים וכדורים?
האמת שאם הולכים על הכי פחות מאמץ אז בטח זה ירי. ירי באקדחים, כי חץ וקשת זה עדיין יותר מאמץ.
זה מדהים שזה בכלל נחשב ספורט.
🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? כן, בן אנד ג'ריס אחת לכמה חודשים.
אחת לכמה חודשים?!?:eek:
🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? לא יודעת, אני מנסה לזכור מתי פעם אחרונה או אם אי פעם ראיתי מחזמר|פנים|
אוקי, צריך לעשות חושבין לגבי איזה מחזמר לגרום לך לראות.
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? פיסק מדרדוויל או מישהו בסגנון הזה.
את פשוט רוצה את פיסק כי את רוצה שצ'ארלי קוקס יצטרך לבוא לעצור אותו
🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? לא, לאחי יש וזה סיוט לחיות איתו.
אחותי גם סופר רגישה למיליון דברים כמו אור חזק מיד ועוד. וזה היה לפעמים סיוט לחיות איתה.
אחות אחרת הייתה רגישה רק לקולות מסויימים כמו סכין שבטעות חורק על צלחת או כשמושכים בלון דרך משהו שזה היה ברמה שרוב האנשים בכלל לא הצליחו לשמוע את זה.
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני נורמלית לגמרי.
חוץ מהקטע הזה שאת יכולה לעבור חודשים בלי לאכול גלידה.
🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? כבר לא זוכרת את ההבדלים ביניהם, לא הייתי בשיעור לשון מכיתה י'.
אחד זה לשים את הדגש בהברה האחרונה של המילה והאחר זה כשהדגש הוא על ההברה הלפני אחרונה. זה כמו ההבדל בין ניסים השם (דגש על ה"ני") וניסים המילה (דגש על ה"סים").
🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). שחור.
twinsies

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מצטרפת!!! אבל תזהרי שלא בטעות יעשו לך כמו ביהדות ואז 4 ימים הכל שבת אין טלוויזיה אין תחבורה אין מקומות פתוחים מליון איסורים וזה.
כן, צריך לזכור שזה שאתה ממציא דת לא אומר שאתה שולט על איך יפרשו אותה בעתיד.
גם הדת היהודים סוגדת לספרים. טוב לספר אחד:-P:
זה נראה לי 3 ספרים.
ויש גם את כל המשנות, תלמודים ודברים כאלו
|מאוהב| זה היה שלי לפני חודשיים או משהו! מבטיחה להקשיב אח"כ לשני השירים האחרים שלא מכירה.
היה זכור לי שמישהו אחר בחר אמריקן פאי לפני זמן קצר.
הייתי אומר שאסור לבחור שיר שמישהו אחר בחר בו לאחרונה, אבל זה רק יגרום לכם לעשות את זה באופן קבוע.
אני תמיד אוהבת את השיר הזה אבל החודש ספציפית בגלל השימוש שלו בבלאק ווידו.
אוקי, אז יש לך תירוץ...
:-D כן התכוונתי לספורט אמיתי! גם אני מתנשפת אחרי כמה מדרגות... אבל גלגלון עם רגליים ישרות זה מרשים!!
רואים שאתן עושות את זה לא נכון. קחו מעלית.
האמת שזו באמת שאלה קשה יותר משחשבתי.
זה תמיד קורה לי
:-D מפתיע...
ולמה ה-3 חתולים? זה החתולים שלה?
זה מזכיר לי שראיתי סרטון מאחורי הקלעים של צילומי קליפ של טיילור סוויפט (בטח עדי שמה כאן) ושני החתולים שלה צולמו כחלק מהקליפ. ואז בחלק אחר מקליפ צילמו עם גור חתול והיא כל כך הוקסמה ממנו שהיא שאלה אם אפשר לאמץ אותו ואמרו לה שכן.
אז אני מניח שאלו שלושת החתולים שלה. (עדי|חזיר| - האם זכרתי נכון?)
כן, בנג'מין באטן, אוליביה בנסון ומרידית' גריי . שלושה כדורי פרוה עצומים ומפונקים.
בשביל מי שרוצה לדעת אילו סדרות וסרטים היא אוהבת
לטובת כל מי שלא זוכר: מלעייל זה דגש על ההברה לפני האחרונה, מלרע זה על האחרונה.
אני שמחתי לראות שאני לא היחיד שלא זכר את זה.
הסרטון שאני קישרתי אלי לדעתי מסביר את זה מעולה:
כן, שקלתי גם את הריקוד הזה עם הסרטים, תכלס זה נראה לא כזה קשה :-D
(אם בכלל עוד יש את זה באולימפיאדה. משום מה לא ראיתי את זה השנה וצפיתי די הרבה.)
אני לא חושב שמורידים דברים מהאולימפיאדה. נראה לי שרק מוסיפים דברים כל הזמן.
(השנה היה בפעם הראשונה מירוץ שליחים שכלל שני בנים ושתי בנות)

dilia snake

Well-known member
אני עדיין לא זוכר שאמרתי לך לדייק בגיל, אבל אני דווקא אוהב את זה. אולי כולנו צריכים לכתוב את החודש גם.
אולי זה היה במאי?
ו40 זה כלום. זה יותר מידי בשביל להצביע שאת משאירה הודעות לא נקראות באופן רגיל אז אני מניח שאת מתכוונת לפתוח אותן בקרוב.
לא אני לאB-| חצי מהם זה מקופת חולים מכבי, שרוצה שאני אנהל אורח חיים בריא ואעשה בדיקות 8-{ .
הפרק ההוא שכולם ניסו לקפוץ הכי גבוה היה האהוב עלי.
אני מתה על השדרנים של ההתעמלות הם הזויים לגמרי.
איך היא באמת?
היא לא קלה, אבל מעניינת.
אחת לכמה חודשים?!?
הגלידה של בן אנד ג'ריס, זה גילטי פלז'ר כזה. וכן, אני אוהבת גלידה אבל לא לאכול הרבה.
את פשוט רוצה את פיסק כי את רוצה שצ'ארלי קוקס יצטרך לבוא לעצור אותו
לא חשבתי על זה, התת מודע עובד בדרכים מסתוריות:cool:.

Lhuna3

Well-known member
יש לך OCD ואת לא מתחרפנת מ 2420 הודעות שלא נקראו?!?!?!?!
נזכרתי במשהו שלי. הגישה הבסיסית שלי היא הכל או כלום... אם משהו לא הולך כמו שאני רוצה, אז אני כבר מוותרת לגמרי. וכך הגעתי עד הלום, בלי כיוון ברור בחיים.
את הסברת בדיוק את מה שקרה לי עם המייל. בשלב מסוים לא הצלחתי להשתלט על זה אז ויתרתי לגמרי.
זה כבר מצב שאני לא יודעת איך לתקן.
מגניב. תספרי איפה?
לא יכולה (אבל זה לא כזה מעניין כמו שנשמע).
:-D הראשון אני מכירה. מצחיק על פעם מחדש. כנ"ל הסרטון
|כן| את היחידה פה שהעריכה את הסרטון האדיר!

:-D אבל מלפפון זה קרנץ' ממש שקט...
וואו וואו כל כך לא!! הייתה לי בעבר קולגה, בחורה מקסימה ושקטה שאהבתי אותה באמת, אבל היה לה מנהג להוציא מהתיק שלה כל יום ב-16:00 ירקות חתוכים לנשנוש כמו מלפפונים ואין לה אפילו מושג כמה הייתי קרובה לחנוק אותה בערך 400 פעם.
וואי, כמה זמן לא חשבתי עליו. ממש אהבתי אותו פעם
אני חושבת עליו רק בהקשר של "מניח רעפים נוצרי", שככה כתבו פעם את השם שלו בכתוביות באיזו סדרה וזה הפך לדחקת אינטרנט ידועה על תרגומים.
חובשים ספר כמו כיפה על הראש ובטח אין עמודים ברחוב בכלל כדי שאנשים יוכלו לקרוא בהליכה בלי להיתקע בהם
:-D:-D

למעלה