Stay Alive... אוגוסט 2021 – סיכום חודשי 🎢🎺🔔✂️📺✈️🎵➿🔹⛲🏆🎉🏊‍♀️🎲

קודם כל אני רוצה להתחיל בלציין מזל טוב מראש לליאן ריימס ודילן שחוגגות החודש יומולדת ופעם אחת בהיסטוריה חלקו יום הולדת משותף של העם היהודי.

|אליהו|שם: סהר מון הדה איזה קאמינג רקון קנדל קלאון פייס אוראלי ריצ'ראונד.
|אליהו|גיל: 30
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 8

👈 סדרות החודש: העוקץ, העוקץ רידמפשיין.
👈 סרטי החודש: לא רק בלונדינית.
👈 שירי החודש: שיר החודש זה ההמנון הלאומי Tu Veneno
👈 ספר החודש: דילן לא סיפרה לי כלום.
👈 דמויות החודש: אל וודס.
👈 שחקני החודש: ריס ווית'רספון, אלי לארטר וכמובן ג'יימס מרסדן.
👈 ציטוטי חודשי: "דילן את כלבה בת כלבה ומגיע לך כל מה שאני מאכיל אותך"
"יאללה יאללה סהר אל תרוץ שיורים עליך שלא תמות עייף"
וגם הדבר הגאוני הזה:
732b7713-b93e-4840-a6e5-a34c6f03bfdf.png
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: כלום, אין לי משהו מיוחד בחודש אוגוסט היומולדת של הבסטי שלי ושל ליאן ריימס. אני לא יכול לחכות לקבל שיחת טלפון של צרחות על הבוקר "סהר קווווום יש לי יומולדת1!!!" עם מחרוזת שירים של ליאן ריימס.

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? ריצת מכשולים. פעם ידעתי לרוץ אבל בטח המכשולים יהרגו אותי וזו גם דרך לנגן את ההמנון, נראה לי.

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? מחכה ל-6 בבוקר לראות את הביגבגים ואז חוזר לישון.

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? תנ"ך.

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? גלידת שטראוס כי טוב למות בעד ארצנו. +תדירות גבוהה.

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? מולאן רוז' בגלל ניקול קידמן.

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? הפרק מחזמר של על טבעי.

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? דת לקסה- הדה איז קאמינג.
אמונה: מעבר לסגידה ללקסה, צריך לכרוע ברך כל בוקר וערב בשעה 6:00 בדיוק לצלילי השיר ג'וס דריין ג'וס דאון ולהלל את שם ההדה לעד.
סמלים: רקון + נרות.
מנהגים: להדליק נרות.
מאכלים: Sky Pussy. אוזני המן (מכיוון שמן זה לחם מן השמים).

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? מגנטו.

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? אני מדבר עם דילן 5 שעות ביום והיא עושה מלא מלאאאא רעשים ואני מצליח לשמור על קור רוח, אז כנראה שלא.
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? כן, מתעצבן כששואלים שאלות מטומטמות.

🏓יש לכם טיקטוק? כמובן שלא.

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? לא.

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? במלעייל.

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? בודק.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). שחור.

🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...

מילי08

Well-known member
אבל אם כבר ג'ונגל אז:
איזה קלאסיקה.
מי עוד זוכר (ת. בעיקר זוכרת) את הריקוד שורות של זה? נדמה לי שאני זוכרת את רוב התנועות
נזכרתי עכשיו בפרק של ברוקלין 99 שוונץ' מתה. והולט מחלק לאנשים בייגלים של שמחה :-D
חח, האושר
אבל זה לא עולם שבו הרבה אנשים מתו בבת אחת. פשוט טכנולוגיה הפסיקה לעבוד.
כלומר ממשיכים לחיות, אבל בלי חלק כל הדברים שהתרגלנו אליהם.
עדיין לא דואגת, כי אני פשוט ארשה לעצמי להפוך לסמרטוט ואני ארים ידיים מלעשות דברים מהותיים
*אני מכריז כבר עכשיו שאם זה קורה אז בגלל שהפורום כבר לא יכול להתקיים באינטרנט נמשיך אותו על הקיר הדרומי של הבניין באיינשטיין 8 בתל אביב.
וואי, להגיע עד לשם?
קודם כל אני רוצה להתחיל בלציין מזל טוב מראש לליאן ריימס ודילן שחוגגות החודש יומולדת ופעם אחת בהיסטוריה חלקו יום הולדת משותף של העם היהודי.
יא, נכון! פספסנו? יצאתי חברה עלובה שלא מאחלת בזמן?
מצד שני, אני מאשימה את עחו"ס כי היא התזכורן שלנו לימי הולדת
שכחתי מזה! איך אהבתי את השיר הזה פעם! היה לה עוד אחד ממש טוב אבל אני לא זוכרת מה. מלכה
👈 ספר החודש: דילן לא סיפרה לי כלום.
:-D
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? ריצת מכשולים. פעם ידעתי לרוץ אבל בטח המכשולים יהרגו אותי וזו גם דרך לנגן את ההמנון, נראה לי.
:-D :-D
דת לקסה- הדה איז קאמינג.
אמונה: מעבר לסגידה ללקסה, צריך לכרוע ברך כל בוקר וערב בשעה 6:00 בדיוק לצלילי השיר ג'וס דריין ג'וס דאון ולהלל את שם ההדה לעד.
הגיוני וגם עונה על כל הדרישות הדתיות
🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? אני מדבר עם דילן 5 שעות ביום והיא עושה מלא מלאאאא רעשים ואני מצליח לשמור על קור רוח, אז כנראה שלא.
:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תגיד לדילן שהיא צריכה לבוא להגיד לנו שלום כדי שנחגוג לה את היום הולדת (היהודי) כמו שצריך.
לא פיספסנו. אני לא יודע מתי היום הולדת היהודי של דילן יהיה אבל זה בטח קרוב יותר לסוף החודש כי היום הולדת הלועזי שלה הוא חודש הבא.
|אליהו|שם: סהר מון הדה איזה קאמינג רקון קנדל קלאון פייס אוראלי ריצ'ראונד.
|אליהו|גיל: 30
הריצ'ראונד מרגיש לי חדש
👈 ציטוטי חודשי: "דילן את כלבה בת כלבה ומגיע לך כל מה שאני מאכיל אותך"
"יאללה יאללה סהר אל תרוץ שיורים עליך שלא תמות עייף"
מישהו בטוח מקליט את השיחות שלכם ומוכר את זה במאות שקלים בתחנה המרכזית
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: כלום, אין לי משהו מיוחד בחודש אוגוסט היומולדת של הבסטי שלי ושל ליאן ריימס. אני לא יכול לחכות לקבל שיחת טלפון של צרחות על הבוקר "סהר קווווום יש לי יומולדת1!!!" עם מחרוזת שירים של ליאן ריימס.
רגע, זה ביום הולדת של דילן או ביום הולדת של ליאן ריימס. אם הבנתי נכון זה לא קורה במשותף בדרך כלל.
אם ספורטאי מת בזמן תחרות אולימפית אז מנגנים את ההמנון של המדינה שלו? כמה פעמים זה קרה?
🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? הפרק מחזמר של על טבעי.
היו שם ריקודים?
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? דת לקסה- הדה איז קאמינג.
חלק מזה זה פשוט הדת של הגראונדרים.
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? מגנטו.
למה מגנטו?
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? כן, מתעצבן כששואלים שאלות מטומטמות.
כמו "למה מגנטו?"

עדיין לא דואגת, כי אני פשוט ארשה לעצמי להפוך לסמרטוט ואני ארים ידיים מלעשות דברים מהותיים
וואי, להגיע עד לשם?
את אומנם תרצי לוותר על החיים. אבל יהיה לך פומו חזק מידי. את תגידי לעצמך שרק תגיעי אל קיר הפורום לקרוא מה נכתב שם ואז תוותרי על החיים, אבל ברגע שכבר תגיעי לשם את תהיי עסוקה מידי בלקרוא ולהגיב.

didalf

Well-known member
👈 סדרות החודש: העוקץ, העוקץ רידמפשיין.
יאיי|כן| אני עדיין אבל בצפיה חוזרת של העונות הישנות.

חח וואי איזה נוסטלגיה

וואי כן|מאוהב|

לא פספסת כלום זה היומולדת העברי שלה זה לא נחשב.

שכחתי מזה! איך אהבתי את השיר הזה פעם! היה לה עוד אחד ממש טוב אבל אני לא זוכרת מה. מלכה
cambio dolor?

או בעצם היה אחד יותר יפה איך קראו לו? אהה כן me muero de amor|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
*אני מכריז כבר עכשיו שאם זה קורה אז בגלל שהפורום כבר לא יכול להתקיים באינטרנט נמשיך אותו על הקיר הדרומי של הבניין באיינשטיין 8 בתל אביב.
:-D (ושכל אחד יגיע בתחפושת של האווטאר שלו כדי לשמור על אנונימיות.)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השאלה הייתה על סדרות אז זה מגנטו מסדרת האנימציה של האקס-מן, לא מייקל פסבנדר. אז אל תתלהבי יותר מידי.
אני כבר עכשיו אכין מסכת סקי שמכסה את כל הפנים שלי עם בובת תרנגולת סרוגה מעליה.

מילי08

Well-known member
חח, כן! תודה.
גם את השני אני זוכרת. איזו זמרת מחורבנת היא, אבל אדירה
הרובוט שלי כבר מוכן

תגידו, יש מצב שסהר ושירן בלוק הם בעצם אותו אדם?🤔
כי נראה לי שכל חודש רק אחד מהם כותב, מי שיצא החוצה באישיות לאותו חודש

LeAnnDyIan

Well-known member
אני חושבת שגרמת לסהר לעוגמת נפש כזאת גדולה שסביר להניח שהוא לא יכתוב כאן יותר לעולם😂😂

didalf

Well-known member
גם את השני אני זוכרת. איזו זמרת מחורבנת היא, אבל אדירה
מחורבנת למה?

לא סהר ולא שירי בלוק הם אנשים אמיתים, זה הכל פיצולי אישיות של דילן.
(אבל אני יכולה לאשר שמדובר בשני אנשים שונים ויש מצב שהסתבכת כי העזת להציע רעיון כזה בכלל)

אני חושבת שגרמת לסהר לעוגמת נפש כזאת גדולה שסביר להניח שהוא לא יכתוב כאן יותר לעולם😂😂
רק דיברתי:-P:

lemon lyman

Well-known member
נכתב ע"י keren or5:
נראה לי שהפכתי לסטאן של ליל נאז אקס

מה זה בדיוק אומר סטאן?
גם אני אוהבת אותו
במיוחד את השיר
Montero (Call Me by Your Name)
הוא תמיד מזכיר לי את הסרט קרא לי בשמך (למרות שלא ראיתי אותו)

אני גם אוהבת שאין החפצה של נשים בקליפים שלו (מן הסתם כי הוא הומו ) אבל זה עדיין נחמד לא משנה למה

אוף איך אני מתגעגעת לסיימון וקארל
העם דורש ספין אוף |שפם|

בקשר לבגדים שחורים
אני גם אוהבת .זה תמיד מזכיר לי את דרלין מרוזאן :-]

lemon lyman

Well-known member
נראה לי שהפכתי לסטאן של ליל נאז אקס

מה זה בדיוק אומר סטאן?
גם אני אוהבת שירים שלו
במיוחד את השיר
הוא גם תמיד מזכיר לי את הסרט קרא לי בשמך (למרות שלא ראיתי אותו)

אני גם אוהבת שאין החפצה של נשים בקליפים שלו (מן הסתם כי הוא הומו ) אבל זה עדיין נחמד לא משנה למה

את בילי גם אהבתי אבל אני פחות מתחברת לשירים החדשים שלה

העם דורש ספין אוף |שפם|

בקשר לבגדים שחורים
אני גם אוהבת .זה תמיד מזכיר לי את דרלין מרוזאן :-]

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
מה זה בדיוק אומר סטאן?
סלנג ל"מעריץ משוגע" מקור מהשיר סטאן של אמינם שסיפר סיפור של מעריץ משוגע (אבל באמת משוגע) של אמינם. עכשיו משום מה אולי 10 שנים או יותר אחרי שהשיר יצא, הוא הפך להיות סלנג של "מעריץ משוגע", אבל הרבה אנשים סתם משתמשים בזה בתור פשוט "מעריצ/ה" (וכך גם אני התכוונתי לזה).
גם אני אוהבת שירים שלו
במיוחד את השיר
וואי, על זה חרשתי כ"כ הרבה כשזה יצא, למעשה התחלתי לאהוב את ליל נאז בעקבות השיר הזה, לא כזה התרשמתי ממנו אחרי אול טאון רוד, אבל מונטרו לחלוטין קנה אותי. היי אם אתה (ספוילר לקליפ מונטרו) עושה קליפ שבו אתה מגיע לגיהנום על מוט חשפנות בגלל שאתה גיי, עושה לאפ דאנס לשטן ואז הורג אותו, איך אתה מצפה ממני לא לאהוב אותך?!
הוא תמיד מזכיר לי את הסרט קרא לי בשמך (למרות שלא ראיתי אותו)
השיר נקרא ככה בגלל הסרט, שגם אני עוד לא ראיתי, אבל אני רוצה לראות מתישהו.
העם דורש ספין אוף |שפם|
לגמרי (y)

lemon lyman

Well-known member
" מקור מהשיר סטאן של אמינם שסיפר סיפור של מעריץ משוגע (אבל באמת משוגע) של אמינם. עכשיו משום
יאי מגניב
אגב לא מזמן היה חיקוי של שיר הזה בsnl ותהיתי לעצמי אם הצופים הצעירים יותר אלו שנולדו אחרי שקליפ יצא מכירים את הרפרנס אבל אז עניתי לעצמי שהם בטח בכלל לא צופים בsnl
וואי, על זה חרשתי כ"כ הרבה כשזה יצא
זה שיר שלא עוזב
השיר נקרא ככה בגלל הסרט, שגם אני עוד לא ראיתי, אבל אני רוצה לראות מתישהו
בקטע של מחווה?

keren or5

Well-known member
אגב לא מזמן היה חיקוי של שיר הזה בsnl ותהיתי לעצמי אם הצופים הצעירים יותר אלו שנולדו אחרי שקליפ יצא מכירים את הרפרנס אבל אז עניתי לעצמי שהם בטח בכלל לא צופים בsnl
וואלה? יש אולי קישור? מעניין אותי לצפות בזה. באופן מעניין זה שיר שעשו עליו הרבה פארודיות. בארץ זכורה לי הגירסה של אסי וגורי:
אבל יותר מבריק בעיני הפארודיה שנעשתה ב"יהודים באים":
בקטע של מחווה?
נראה לי. לא ראיתי את הסרט, אבל יודעת שהוא עוסק במערכת יחסים של שני גברים ובכל מקום שחיפשתי מידע על השיר, כולל וידאו שנאז הסביר את מילות השיר בעצמו, הזכירו את הסרט, אז כנראה שכן.

למעלה