phoenix force
Member
קודם כל אני רוצה להתחיל בלציין מזל טוב מראש לליאן ריימס ודילן שחוגגות החודש יומולדת ופעם אחת בהיסטוריה חלקו יום הולדת משותף של העם היהודי.
שם: סהר מון הדה איזה קאמינג רקון קנדל קלאון פייס אוראלי ריצ'ראונד.
כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 8
סדרות החודש: העוקץ, העוקץ רידמפשיין.
סרטי החודש: לא רק בלונדינית.
שירי החודש: שיר החודש זה ההמנון הלאומי Tu Veneno
ספר החודש: דילן לא סיפרה לי כלום.
דמויות החודש: אל וודס.
שחקני החודש: ריס ווית'רספון, אלי לארטר וכמובן ג'יימס מרסדן.
ציטוטי חודשי: "דילן את כלבה בת כלבה ומגיע לך כל מה שאני מאכיל אותך"
"יאללה יאללה סהר אל תרוץ שיורים עליך שלא תמות עייף"
וגם הדבר הגאוני הזה:
למה מצפים בחודש אוגוסט:כלום, אין לי משהו מיוחד בחודש אוגוסט היומולדת של הבסטי שלי ושל ליאן ריימס. אני לא יכול לחכות לקבל שיחת טלפון של צרחות על הבוקר "סהר קווווום יש לי יומולדת1!!!" עם מחרוזת שירים של ליאן ריימס.
אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? ריצת מכשולים. פעם ידעתי לרוץ אבל בטח המכשולים יהרגו אותי וזו גם דרך לנגן את ההמנון, נראה לי.
איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? מחכה ל-6 בבוקר לראות את הביגבגים ואז חוזר לישון.
אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? תנ"ך.
[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? גלידת שטראוס כי טוב למות בעד ארצנו. +תדירות גבוהה.
לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? מולאן רוז' בגלל ניקול קידמן.
לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? הפרק מחזמר של על טבעי.
איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? דת לקסה- הדה איז קאמינג.
אמונה: מעבר לסגידה ללקסה, צריך לכרוע ברך כל בוקר וערב בשעה 6:00 בדיוק לצלילי השיר ג'וס דריין ג'וס דאון ולהלל את שם ההדה לעד.
סמלים: רקון + נרות.
מנהגים: להדליק נרות.
מאכלים: Sky Pussy. אוזני המן (מכיוון שמן זה לחם מן השמים).
אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? מגנטו.
האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? אני מדבר עם דילן 5 שעות ביום והיא עושה מלא מלאאאא רעשים ואני מצליח לשמור על קור רוח, אז כנראה שלא.
אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?
אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? כן, מתעצבן כששואלים שאלות מטומטמות.
יש לכם טיקטוק? כמובן שלא.
ראו אתכם פעם בטלויזיה? לא.
אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? במלעייל.
כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? בודק.
מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). שחור.
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
שם: סהר מון הדה איזה קאמינג רקון קנדל קלאון פייס אוראלי ריצ'ראונד.
כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 8
סדרות החודש: העוקץ, העוקץ רידמפשיין.
סרטי החודש: לא רק בלונדינית.
שירי החודש: שיר החודש זה ההמנון הלאומי Tu Veneno
דמויות החודש: אל וודס.
שחקני החודש: ריס ווית'רספון, אלי לארטר וכמובן ג'יימס מרסדן.
ציטוטי חודשי: "דילן את כלבה בת כלבה ומגיע לך כל מה שאני מאכיל אותך"
"יאללה יאללה סהר אל תרוץ שיורים עליך שלא תמות עייף"
וגם הדבר הגאוני הזה:
למה מצפים בחודש אוגוסט:
אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? ריצת מכשולים. פעם ידעתי לרוץ אבל בטח המכשולים יהרגו אותי וזו גם דרך לנגן את ההמנון, נראה לי.
איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? מחכה ל-6 בבוקר לראות את הביגבגים ואז חוזר לישון.
אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? תנ"ך.
[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? גלידת שטראוס כי טוב למות בעד ארצנו. +תדירות גבוהה.
לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? מולאן רוז' בגלל ניקול קידמן.
לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? הפרק מחזמר של על טבעי.
איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? דת לקסה- הדה איז קאמינג.
אמונה: מעבר לסגידה ללקסה, צריך לכרוע ברך כל בוקר וערב בשעה 6:00 בדיוק לצלילי השיר ג'וס דריין ג'וס דאון ולהלל את שם ההדה לעד.
סמלים: רקון + נרות.
מנהגים: להדליק נרות.
מאכלים: Sky Pussy. אוזני המן (מכיוון שמן זה לחם מן השמים).
אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? מגנטו.
האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? אני מדבר עם דילן 5 שעות ביום והיא עושה מלא מלאאאא רעשים ואני מצליח לשמור על קור רוח, אז כנראה שלא.
אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?
אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? כן, מתעצבן כששואלים שאלות מטומטמות.
יש לכם טיקטוק? כמובן שלא.
ראו אתכם פעם בטלויזיה? לא.
אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? במלעייל.
כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? בודק.
מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). שחור.
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...