מילי08
Well-known member
חח, לקח לי זמן להיזכר באחד השמות שקראו לך בגלל הכינוי הבלתי קריא שלך.אני ועדי כן משתמשות בשם האמיתי שלנו שהוא לא מה שכתוב בכינוי (במקרה שלי הדי בלתי קריא).
הי דיףדף
אם כי הפנימיות של קילגרייב קשורה לזה שגילם אותו דייויד טננט. אני לא חושב ששום שחקן אחר היה יוצר אותו באותה דרך.
אוקיי, טוב לדעת. אני עדיין לא מבינה למה זה טוב לחדש סדרה בת עשור וקצתהחידוש של ה4400 עדיין לא יצא (אפילו טריילר עדיין אין)(אני לא בטוח א התחילו לצלם למעשה)
חחח. לא אמרתי שאני נטולת קונפליקטים פנימיים. וחוץ מזה אולי אני לא ארגיש ככה כשהעולם יהיה טוב יותר כמו שאני אחנך את התלמידים הדמיוניים שליואת זה אומרת המורה לאזרחות.
רק מלקרוא את זה אני הולכת לאיבוד. מצד שני - זה גם היה החלק הממש חלש שלי בפסיכומטריהאמת היא הקורס התחיל נורא דומה לאיך שלימדו בפסיכומטרי. בהתחלה לימדו אותנו את כל הדברים הבסיסיים של השערה + השערה = מסקנה. אחר כך זה נהפך להיות יותר דומה קצת למתמטיקה בקטע שלימדו אותנו להצרין דברים לאותיות. נגיד הגענו למצב שנותנים נגיד שתי הנחות, נגיד "1. כל הבלונדינים הם בעלי אוזניות כחולות", ו-"2. יוסי הוא בלונדיני" ואז הייתי צריכים לייצג את הטענה הראשונה נגיד כ-p והטענה השניה כ-m, והיו כל מיני סימנים נגיד אני זוכרת שהיה סימן ל "אם-אז", היה סימן של "גם וגם". היה סימן של "או או" ועוד כמה שאני לא זוכרת, ובסוף הקורס אם אני לא טועה במבחן כבר לא היו משפטים בכלל, פשוט נתנו לנו תרגילים ממש ארוכים והיינו צריכים לפתור. אני לא מדברת ברמה של המשפט הזה שנתתי שנגיד צ"ל- אם p וגם m אז g (יוסי הוא בעל אוזניות כחולות) (רק שבמקום איפה שכתבתי"אם", "גם"ו-"אז"- היו סימנים שמוסכמים בלוקיגה שזה מה שהם אומרים). כך שנוצר בסוף הקורס פשוט תרגילים מאוד ארוכים שצריכים להוכיח לפי חוקים שלימדו, וזה כבר הגיע בצורת אותיות והסימנים של הלוגיקה, בגלל זה זה הזכיר לי קצת מתמטיקה לקראת סוף הקורס, כי זה נראה כמו תרגיל מתמטי, שבמקום הסימנים של החיבור והחיסור יש סימנים של "אם" ו"גם" וכו'. למדתי את זה ממש מזמן, אני אני מקווה שהצגתי את זה יחסית כמו שזה היה, וגם שזה היה יחסית ברור.
את הורסת לי כאן תזה שלמהלא באמת התעצבנתי אל תדאגי
אבל תודה
זה כי עשית קורס בלוגיקה
חס וחלילה! טפו. איך אתה מדבר?!(אבל עשית לזה ג'ינקס ועכשיו בטח ייצא עליו MeToo)
גם בלי לראות את הסדרה אני יכולה להסכים ש"דרך המלך" זה שם מטופש (ומעלה קונוטציות לגילי וגלית)אני מאוד מצפה לכך שמתישהו עדי תשבר ותראה גם את הסדרה ואז היא תוכל להסכים איתי שהתרגום הזה גרוע וצריך לקרוא לסדרה רק Young Royals.
ממש!!וואו איך אהבתי את הסרט המכשפות מאיסטוויק. זה כזה נוסטלגיה לחשוב עליו. אני בטוח שהכמה פעמים הראשונות שראיתי אותו היו מיליון דברים שאני לא קלטתי, אבל הוא כזה מגניב שזה לא משנה.
אה, טוב אז לא מעניין אותי. התרבות ההודית לא מדברת אליThe White Tiger זה סרט הודי אמריקאי שמבוסס על ספר באותו שם. כולו מתרחש בהודו,
יש מצב שהגבת להודעה הזאת שלי, אז לא יודעת למה הרגשת צורך להתנצל שובאני זוכר שכבר הגבתי לזה עם התנצלות גדולה.
[השיר של קורין אלאל] אני מאוד אוהבת אותהאבל חוץ מזה...
[לגבי SMG] יא, תודה!חשבתי עליך כשבחרתי לשים את זה
טוב, המזגן שלי מקולקל בדירה החדשה וזה אזור בלי אוויר באופן כללי אז אפילו לי קשה (ולרוב אין לי בעיה עם חום). זה ממש מרדים אותי אז הולכת לישון