Stay Alive... אוגוסט 2021 – סיכום חודשי 🎢🎺🔔✂️📺✈️🎵➿🔹⛲🏆🎉🏊‍♀️🎲

מילי08

Well-known member
אני ועדי|נחש| כן משתמשות בשם האמיתי שלנו שהוא לא מה שכתוב בכינוי (במקרה שלי הדי בלתי קריא).
חח, לקח לי זמן להיזכר באחד השמות שקראו לך בגלל הכינוי הבלתי קריא שלך.
הי דיףדף :-D
אם כי הפנימיות של קילגרייב קשורה לזה שגילם אותו דייויד טננט. אני לא חושב ששום שחקן אחר היה יוצר אותו באותה דרך.
|כן|
החידוש של ה4400 עדיין לא יצא (אפילו טריילר עדיין אין)(אני לא בטוח א התחילו לצלם למעשה)
אוקיי, טוב לדעת. אני עדיין לא מבינה למה זה טוב לחדש סדרה בת עשור וקצת
ואת זה אומרת המורה לאזרחות.
חחח. לא אמרתי שאני נטולת קונפליקטים פנימיים. וחוץ מזה אולי אני לא ארגיש ככה כשהעולם יהיה טוב יותר כמו שאני אחנך את התלמידים הדמיוניים שלי
האמת היא הקורס התחיל נורא דומה לאיך שלימדו בפסיכומטרי. בהתחלה לימדו אותנו את כל הדברים הבסיסיים של השערה + השערה = מסקנה. אחר כך זה נהפך להיות יותר דומה קצת למתמטיקה בקטע שלימדו אותנו להצרין דברים לאותיות. נגיד הגענו למצב שנותנים נגיד שתי הנחות, נגיד "1. כל הבלונדינים הם בעלי אוזניות כחולות", ו-"2. יוסי הוא בלונדיני" ואז הייתי צריכים לייצג את הטענה הראשונה נגיד כ-p והטענה השניה כ-m, והיו כל מיני סימנים נגיד אני זוכרת שהיה סימן ל "אם-אז", היה סימן של "גם וגם". היה סימן של "או או" ועוד כמה שאני לא זוכרת, ובסוף הקורס אם אני לא טועה במבחן כבר לא היו משפטים בכלל, פשוט נתנו לנו תרגילים ממש ארוכים והיינו צריכים לפתור. אני לא מדברת ברמה של המשפט הזה שנתתי שנגיד צ"ל- אם p וגם m אז g (יוסי הוא בעל אוזניות כחולות) (רק שבמקום איפה שכתבתי"אם", "גם"ו-"אז"- היו סימנים שמוסכמים בלוקיגה שזה מה שהם אומרים). כך שנוצר בסוף הקורס פשוט תרגילים מאוד ארוכים שצריכים להוכיח לפי חוקים שלימדו, וזה כבר הגיע בצורת אותיות והסימנים של הלוגיקה, בגלל זה זה הזכיר לי קצת מתמטיקה לקראת סוף הקורס, כי זה נראה כמו תרגיל מתמטי, שבמקום הסימנים של החיבור והחיסור יש סימנים של "אם" ו"גם" וכו'. למדתי את זה ממש מזמן, אני אני מקווה שהצגתי את זה יחסית כמו שזה היה, וגם שזה היה יחסית ברור.
רק מלקרוא את זה אני הולכת לאיבוד. מצד שני - זה גם היה החלק הממש חלש שלי בפסיכומטרי
לא באמת התעצבנתי אל תדאגי |חיבוק||לב|
את הורסת לי כאן תזה שלמה :-D
אבל תודה |חיבוק|
זה כי עשית קורס בלוגיקה|זורו|
:-D
(אבל עשית לזה ג'ינקס ועכשיו בטח ייצא עליו MeToo)
חס וחלילה! טפו. איך אתה מדבר?!
אני מאוד מצפה לכך שמתישהו עדי תשבר ותראה גם את הסדרה ואז היא תוכל להסכים איתי שהתרגום הזה גרוע וצריך לקרוא לסדרה רק Young Royals.
גם בלי לראות את הסדרה אני יכולה להסכים ש"דרך המלך" זה שם מטופש (ומעלה קונוטציות לגילי וגלית)
וואו איך אהבתי את הסרט המכשפות מאיסטוויק. זה כזה נוסטלגיה לחשוב עליו. אני בטוח שהכמה פעמים הראשונות שראיתי אותו היו מיליון דברים שאני לא קלטתי, אבל הוא כזה מגניב שזה לא משנה.
ממש!!
The White Tiger זה סרט הודי אמריקאי שמבוסס על ספר באותו שם. כולו מתרחש בהודו,
אה, טוב אז לא מעניין אותי. התרבות ההודית לא מדברת אלי
אני זוכר שכבר הגבתי לזה עם התנצלות גדולה.
יש מצב שהגבת להודעה הזאת שלי, אז לא יודעת למה הרגשת צורך להתנצל שוב :-D
אבל חוץ מזה...
[השיר של קורין אלאל] אני מאוד אוהבת אותה
חשבתי עליך כשבחרתי לשים את זה
[לגבי SMG] יא, תודה! |מאוהב|

טוב, המזגן שלי מקולקל בדירה החדשה וזה אזור בלי אוויר באופן כללי אז אפילו לי קשה (ולרוב אין לי בעיה עם חום). זה ממש מרדים אותי אז הולכת לישון

Aranel Nenharma

Well-known member
עיקרון אני זוכר חלקית את הפתיח הזה של פיטר פן. אבל אני לא ממש זוכר את עצמי צופה בתוכנית הזאת. כל זכרונות הפיטר פן שלי קשורים לסרט המצויר של דיסני. וקצת להצגת פיטר פן שבה הפנטומימאי הזה (חנוך רוזן) שיחק את פיטר פן ובשלב מסוים עף מעל הקהל. ואז קצת מאוחר יותר הסרט הוק עם רובין וויליאמס.
הוק זה באמת סרט טוב.
אני חושב שכבר היו לנו שני שרשורים השנה שהוקדשו לתמונות של סבסטיאן סטאן
אוקי.... ומה הבעיה עם זה???
אני לא זוכר שיר של ביאליק חוץ מקן לציפור
נד נד, רוץ בן סוסי, יוסי בכינור
אלא אם כן אתה גיס שלי שאיכשהו חי 45 שנה בלי לראות את הסרט - הוא תירץ את זה הערב בכך שהסרט אף פעם לא נחשב למשהו מיוחד
פה אתה אשם. אתה צריך לחנך אותו. שב איתו ותצפו בסרט..

נראה לי שאני מכיר רק שיר אחד ממנו והוא באמת טוב.
אם כי אני תמיד מקשיב לגרסת הבנים של זה עם בן פלאט ולזלי אודום ג'וניור:
משהו שקפץ לי עכשיו ביוטיוב

מילי08

Well-known member
זה מזכיר לי משהו שראיתי:
tumbl 005.jpg
:-D זה נכון
מעכשיו על כך דבר שאנחנו אומרים ומתחרטים בפורום צריך לומר: "בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה"
סגור
זה (יחד עם כל הדיבורים על דייויד טננט) הזכיר לי שהוא שיחק רוצח סדרתי אמיתי באיזו סדרה לאחרונה. ועכשיו בנטפליקס יוצא איזה סרט תיעודי על אותו רוצח.
לכן לא צפיתי בסדרה שלו. קשה לי עם זה שממשיכים לתת במה לטינופת אנושית, גם כשזה במסווה של תיעודי. להבין מניעים ולהציג את הרוצח כמסוכן. זה עדיין במה ממש מיותרת.
בסדר, בפורום אז נהיה רק שנינו.
נשמע טוב. הולם את העולם המבודד שאני רוצה ליצור :-D
אני ברצינות במשך איזה עשר שניות לא הצלחתי להבין למה את אומרת שקילגרייב הוא נבל ספוקי - כי אני פירשתי את זה "נבל שמזכיר את ספוק" (ספוק החייזר מסדרת מסע בין כוכבים הקלאסית)
אגב, בנתיים גיליתי שחוץ מאלו שציינתי יש עוד ימי הולדת באוגוסט - אנדי סמברג, מארק אוון ג'קסון, ניקול באייר ומליסה פומרו (ג'ייק, קווין, טרודי ג'ודי ואיימי מברוקלין 99)
יא! בתור אחת מסדרות הפורום, אנחנו צריכים לציין את זה איכשהו. איפה סהר שישלח להם הודעות רנדומליות בטוויטר?
טוב. בשביל זה אלוהים המציא ערכים בויקיפדיה (אני לא זוכר באיזה יום הוא המציא את זה, אולי ביום שלישי)
(תמיד אני צעד לפני מילי! :p)
|שפם| מתישהו אני אשיג את כולכם ואזכה באולימפיאדה. בכולה!
בדקתי בגללך בגוגל עכשיו, ומסתבר שזה הבבלים הקדמונים שחילקו ל-7 ימים וזה בגלל שהם היו חובבי אסטרונומיה והבחינו ב-7 גופים שמימיים: הירח, השמש, ו-5 מהפלנטות.
זה מעניין! תודה. ולחשוב שהם הצליחו לראות 5 עצמים כאלה (חוץ מהשמש והירח) בלי אמצעים אופטיים זה מדהים
האימיילים האלו מטרידים אתכם יותר ממה שהם הטרידו אותי אי פעם
כיף לך. זה כמו הטוויט שניק שם מקודם - נותן את התחושה שקידמנו משהו בחיים :-D
טוב, אף אחד לא ילך לאמץ כלבים שהוא כבר אוהב. אהבה לוקחת זמן.
בדיוק. זה כמו השאלות לוגיקה של מיקי
איך יכול להיות משטר דיקטטורי אם אין דיקטטור (אני אל, לא דיקטטור)
נראה לי שרוב האלים המונותאיסטים הם בהגדרה דיקטטורים (אסור לקבל אף אל אחר וכו')
אני הייתי אלוהים (כבר אז בגיל צעיר ידעתי שיש לי את זה :p )
סיקרנת אז בדקתי וזאת רותי הולצמן. שאין לי מושג מי היא.
היתה זמרת (אולי עדיין שרה, לא יודעת) ונודעה בעיקר כחלק משלישיית שוקולד מנטה מסטיק, אבל לא יודעת איזה טעם היא היתה מבינהן.
אני חושב שכבר היו לנו שני שרשורים השנה שהוקדשו לתמונות של סבסטיאן סטאן
נו, אז?
אני מניח שהתכוונת לכתוב דסייפלס. (אבל כבר הודת שאת עוברת שבץ)
כן. ניסיתי להגיב אתמול מהטלפון (אפשר כפיים?) והוא תמיד מתקן לדברים שאני ממש לא מתכוונת אליהם
גיס שלי בן 45 והוא אף פעם לא ראה שיער.
טוב, 45 זה גיל ממש מבוגר. בטח קשה לו עם כל ההיפים האלה...
במצב הרגיל בחורף הוא שאני לוקח איתי סווטשירט ואף פעם לא לובש אותו. כלומר בדרך כלל בשיא החורף אז אני לובש אותו בבוקר.
איזה כיף לך. אנשים לא מבינים שהקור ממש ממש קשה לי. פיזית כואב לי העור ואפילו הגוף מבפנים
כן, מבוגרים שבכוונה משבשבים מילים הם כאלו טמבלולים. כאילו באמת, תפתחו אנצלקופדיה.
חחח ניק. התגובה הרגילה שלי תהיה |פנים|
האם ראית את הסרטון שאני צירפתי בנושא?
התחלתי אבל איבדתי סבלנות אחרי 10 שניות בערך |מובך|
זה סתם קטע מסדרה ישנה (ומוזרה ולא בדיוק טובה) של בו בורנהאם שבה הוא משחק צעיר שרק רוצה להתפרסם בדרך הכי מהירה שאפשר (ולא משנה איך) ואז הוא קולט שצעירים כיום לא רוצים שירים מלאים אלא רק קטע מוזיקלי קצר וקליט. וזה משהו שיש המון בטיקטוקים, רק קטע מוזיקלי קצר משיר.
אהה, אוקי. אני הולכת להלשין לטום שאתה רואה יותר דברים של בו ומדבר עליו יותר מאשר על טום
אני יכול לשים את זה בחתימה שלי (אני באמת צריך לשנות את החתימה)
אבל רציתי לשים שם איזושהי בדיחה על מוות של קרובי משפחה שלי.
חח, אבל אני עדיין צוחקת אז כנראה הבעיה גם בי
הם לא יכולים להיות ספורטאים אמיתיים ועדיין במקביל שזופים וסתומים?
תשמע, הבחור שעליו עשו את הסרט (בחור... כבר קשיש בן 50 פלוס בערך) הוא אדם די מרשים. לקח את זה ממש ברצינות לעומת גולשים אחרים. אני ממש ממליצה על הסדרה
קודם כל אני בשוק ממך שאת הוספת a באמצע של Once more with feeling. אני חושב שאת צריכה ללכת לעשות מרתון של כל באפי מיד.
אתה צודק, אבל תן לי ח"ח על עצם זה שבכלל זכרתי. אני גרועה בשמות. נדמה לי שאתה אמרת פעם שאתה זוכרת את רוב שמות הפרקים לפי הסדר
בשיער השירים באמת מאוד עומדים בפני עצמם מחוץ לעלילה. כלומר אפשר היה להוריד את כל השירים (כלומר כן להראות חלק ממה שמתרחש על המסך בזמן השירים, אבל להוריד את מילות השירים) ועדיין הייתה עלילה. והשירים באמת לא עוסקים בעלילה יותר מידי ככה שהם עומדים בפני עצמם.
אבל נראה לי שזה מצב יחסית נדיר במחזות זמר. אבל השירים של מחזות זמר כמו גריז עדיין גם יכולים לעמוד בפני עצמם. הם מתקיימים גם מחוץ לקונטקסט של העלילה שבה הם נמצאים.
בדיוק

הגיע הזמן להדליק טלוויזיה כי אני רוצה לראות האלמנה, אם עוד לא אמרתי
וחוץ מזה מה יהיה לי לעשות בעבודה מחר אם אני אגיב היום על הכל?
תזכורת לעצמי - להמשיך להגיב מהודעה 134

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני בסדר גמור עם זה שאף אחד מכם לא יבין כמה מושלם השם דרך המלך לסדרה הזאת, יש דברים שרק אני חושבת (וצודקת בהם).
אבל באמת תפסיקי עם המחסום הזה ותצפי.
טוב אני לא אסכים איתך לגבי השם (כי את טועה)
אבל נשים את זה בצד ונאחד כוחות בשביל לגרום לעדי להתמודד עם המחסומים הנפשיים שלה.
כלבים וחתולים אני מסוגלת לאהוב ממבט ראשון.
אהבה ממבט ראשון היא אגדה שמספרים לילדים על מנת שיאכלו את הירקות שלהם
אצלי (ואני יודעת שזו עמדה נדירה), מאט ודיוויד הם במקום הראשון ביחד. אני מאוהבת בהם באותה רמה.
ואת העונה של אקלסטון ראיתי רק אח"כ מתוך הכרח. אבל התאהבתי בו (כשחקן) אחר כך בסדרות אחרות: הנותרים ו-the A word (הגרסה הבריטית המצוינת ל"פלפלים צהובים") שהוא מדהים בשתיהן.
טוב לפחות זאת לא עמדה מגוחכת כמו הקטע שלך עם השם "דרך המלך"...
אבל עם כל הכבוד למאט, איך את יכולה לומר שהוא שווה לדייויד טננט. אני צריך לבדוק בנהלים, אבל יש סיכוי שאפילו להציע דבר כזה זאת סיבה לחסימה.
אקלסטון באמת שחקן מעולה.
כל כך עצוב שהוא בוזבז במארוול על תפקיד הנבל בת'ור 2 שבכלל לא נקלט שזה הוא.
סליחה, אני גם קוראת את כל השרשורים בפורום!
(אבל זה בסדר אני לא רוצה להיות דסייפל! |שפם|)
מאוחר מידי, את דסייפל. במיוחד עכשיו שראית גם המילטון (ולמרות הדבר לגבי טננט)
אני אפילו לא זוכרת אם ראיתי את החצי השני שלה |פנים| את החצי הראשון ראיתי ועל סמך זה אני ממליצה לך... לוותר עליה.
טוב, אנחנו גילינו עליך שגם אין לך בעיה לפרוש מסדרה פרק לפני שהיא מסתיימת. אז אני לא מקשיב לך.
(אני מאוד רגשי עם ups and downs איתך בהודעה הזאת)
בטוח אתה זוכר גם את "נד נד נד נד רד עלה עלה ורד"
ואת הכניסיני תחת כנפך.
נד נד כמובן שאני מכיר (אפילו שרתי לאחיינית שלי לפני שבוע). פשוט לא זכרתי שזה של ביאליק.
אבל אני לא זוכר את "הכניסיני תחת כנפך".
*הסתכלתי גם על הטקסט וזה לא הזכיר לי
**אבל עכשיו השבתי לביצוע של אריק איינשטיין וזה נשמע לי באמת מוכר קצת.
יכול להיות שזה רק אני בור בדברים כאלו.
אבל את גם חשבת שכולם יודעים על מלעיל ומלרע, אז אני לא שופט את עצמי לפי מה שאת יודעת.
אל תגזים, אני לא סמכות לתקן אנשים שהיה להם מספיק בטחון בידע שלהם בשביל לפרסם סרטונים עליו.
כיום כל אידיוט וחצי מפרסם סרטוני יו-טיוב. אני לא סומך עליהם בעיניים עצומות.
מצטערת. רק רציתי להעביר את הנקודה שטיקטוק זה כבר מיינסטרים ולא רק משהו של ילדים (וחבל שכך, אני לא תומכת, אבל זה המצב, זה מנהגו של העולם).
זה שפוליטיקאים מנצלים את זה כדי להגיע לבני נוער, זה לא אומר שזה גם דבר של מבוגרים.
פוליטיקאים בכלל לא נחשבים לבני אדם.
אי אפשר. אבל משום מה אני לא זוכרת שאי פעם דובר פה בפורום על המחזמר הזה.
(בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה אני דיברתי עליו הרבה, כלומר במצעד שירי שנות ה-70 שלי שפרסמתי הוא כיכב בגדול. אם זה מעניין מישהו הרשימה המלאה באחת התגובות כאן)
דווקא זכור לי פעם שדיברנו עליו.
אבל צריך לפנות להיסטוריונית של הפורום - @didalf מה את אומרת?
לאור משהו אחר שכתבת פה נראה לי שיותר חשוב ללמד מבוגרים ששכחו איך עושים חילוק ארוך!! B-|
על מה את מדברת?
א. נכון.
ב. חשוב גם לדעת שלא תמיד correlation מצביע על causation. יש אתר נחמד שמוקדש לגרפים שמראים קורלציות מרשימות למרות שסביר להניח שרובן מקריוצ לחלוטין:
causation היא המילה האחרת שחיפשתי כשכתבתי על זה אתמול.
זה מזכיר לי שיש את כנסיית מפלצת הספגטי המעופפת שאחד הדברים שהיא מדברת עליו זה שצריך לחזור ללבוש בגדי פיראטים כי יש התאמה ברורה בין זה שעם השנים פחות אנשים לובשים בגדי פיראטים וזה שכדור הארץ מתחמם.
מה רע בשיר הנושא של פרפר נחמד?
שונא אותו בצורה אלימה
אוקי, אבל למה?
היה לך איזה אירוע טראומטי שמתקשר עם זה?
כי אנחנו מאגניבים!!! ( אין צורך בביטחון,אני ידע את הדרך החוצה)
לא צריך שום דבר - אנחנו באמת מאגניבים:cool::cool:
מה בעצם עושים בכלכלת בית? אני לא זוכר שהיה לי משהו כזה
לימדו אותנו לבשל...פיתה עם פלאפל היה טעים,סלט כרוב ווגם הדבר הראשון שאיי פעם בישלתי ,תפוחי אדמה מבושלים עם פטריות
לימדו אותכם איך מכינים את הפלאפל. זה משהו שאני באמת אשמח ללמוד.

Aranel Nenharma

Well-known member
זה שיר שלומדים לבגרות.
אבל אני לא זוכרת מלעייל ומלרע אז יכול להיות ששכחת את הכניסי תחת כנפייך.
וכמו שציינת יש ביצוע של אריק איינשטיין.
וזה מזכיר לי מערכון מעולה של היהודים באים

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נו ו? אין דבר כזה יותר מידי שרשורים שמוקדשים לתמונות של סבסטיאן סטאן.
אם כבר צריך שרשור שמוקדם לתמונות של טום הולנד
חחחח בכלל לא חשבתי בהקשר הזה
For all forum kind
קודם כל ספרדית הרבהההההההההה יותר נעימה לאוזן וגם הסכמנו כשהייתי ילדה הייתה פתוחה יותר לשפות חדשות.
אז תמצאי את הילדה שבתוכך
נווווו והם שינו את החלק הכי לחמוד לסצנה פומבית קרינג'ית!!! ויש לי הרבה יותר רגשות כלפי טרילוגית סנובאז מאשר לאב סיימון שקראתי פעם אחת וחיבבתי.
אני באמת לא יודעת כי אני רוצה ולא רוצה שיעשו מזה סרט/סדרה באותה מידה.
אני מסכים שהרסו את הסצנה הזאת.
אבל לא ענית על השאלה שלי - האם היית מעדיפה שלא היו יוצרים את Love Simon בכלל?
אוקיי, טוב לדעת. אני עדיין לא מבינה למה זה טוב לחדש סדרה בת עשור וקצת
אני מסכים
גם בלי לראות את הסדרה אני יכולה להסכים ש"דרך המלך" זה שם מטופש (ומעלה קונוטציות לגילי וגלית)
אני לא יודע מי הן גילי וגלית, אבל אני שמח שאת מצטרפת לחכמים שבעד השם הנכון.
הייתי אומר שתלכי עכשיו לראות את Young Royals, אבל את צריכה קודם לראות המילטון.
יש מצב שהגבת להודעה הזאת שלי, אז לא יודעת למה הרגשת צורך להתנצל שוב :-D
אני כתבתי שהתנצלתי כבר. והתנצלתי שוב כי זה דבר חשוב.
טוב, המזגן שלי מקולקל בדירה החדשה וזה אזור בלי אוויר באופן כללי אז אפילו לי קשה (ולרוב אין לי בעיה עם חום). זה ממש מרדים אותי אז הולכת לישון
אין לך מזגן?!?:eek:
זה נשמע לי מטורף
הוק זה באמת סרט טוב.
כן אהבתי אותו. בשמחה אראה שוב.
אוקי.... ומה הבעיה עם זה???
בסדר בסדר, נעשה כל יום שרשור תמונות לסבסטיאן סטאן. עד שכולנו נרצה להקיא מלראות יותר מידי את הפרצוף שלו.
נד נד, רוץ בן סוסי, יוסי בכינור
נד נד גם לונה הזכירה ואני באמת מכיר (אבל לא זכרתי שזה של ביאליק)
גם את רוץ בן סוסי כמובן אני מכיר (וגם אותו אני שיר לאחיינית שלי)
יוסי בכינור אני לא מכיר
פה אתה אשם. אתה צריך לחנך אותו. שב איתו ותצפו בסרט..
מה אני אמור לעשות עם בן אדם מבוגר ואקשן?
משהו שקפץ לי עכשיו ביוטיוב
נראה מעולה, אבל זה מעצבן שזה באיכות גרועה ולא הצלחתי להבין איזה חצי ממה שהם אומרים.
לכן לא צפיתי בסדרה שלו. קשה לי עם זה שממשיכים לתת במה לטינופת אנושית, גם כשזה במסווה של תיעודי. להבין מניעים ולהציג את הרוצח כמסוכן. זה עדיין במה ממש מיותרת.
זאת סוגיה בעייתית באמת - אם כי זה בן אדם שמת כבר, זה לא שמפרסמים אותו. אבל באמת יש קטע אמיתי נראה שרוצחים סדרתיים חולמים על כך שהם יהיו ידועים וזה בגלל כמה שמדברים על רוצחים סדרתיים מהעבר. וזה ממש לא משהו חדש.
יותר בעייתי בעניין הזה כשעושים כתבות על כל מיני טיפוסים נוראיים שכן בחיים ושלא בכלא. דובר על זה בסדרה שאני ראיתי לאחרונה שעשו כתבה על משפחה של מתבדלים געניים אמריקאים ואז הייתה ביקורת על זה כי למה בכלל לתת לאנשים כאלו במה.
יא! בתור אחת מסדרות הפורום, אנחנו צריכים לציין את זה איכשהו. איפה סהר שישלח להם הודעות רנדומליות בטוויטר?
מעריצים גדולים באמת מארגנים כל מיני הפקות גדולות לכבוד ימי הולדת של אנשים שהם מעריצים.
זה מעניין! תודה. ולחשוב שהם הצליחו לראות 5 עצמים כאלה (חוץ מהשמש והירח) בלי אמצעים אופטיים זה מדהים
זה באמת מדהים. אבל אנחנו גם לא ממש מכירים מה זה להסתכל על השמים בלילה בלי זיהום אור.
אבל בהחלט מדהים הרמה של חקר החלל שהגיעו אליה בתקופות קדומות.
נראה לי שרוב האלים המונותאיסטים הם בהגדרה דיקטטורים (אסור לקבל אף אל אחר וכו')
על זה אני פוסק שיש לשרוף אותף במוקד
...
בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה
היתה זמרת (אולי עדיין שרה, לא יודעת) ונודעה בעיקר כחלק משלישיית שוקולד מנטה מסטיק, אבל לא יודעת איזה טעם היא היתה מבינהן.
אה, הז נשמע מוכר באמת...
טוב, 45 זה גיל ממש מבוגר. בטח קשה לו עם כל ההיפים האלה...
חחחחח...
אבל איך מישהו שנולד בשנות ה70 וגדל בשנות ה80 לא צפה בסרט הזה?
איזה כיף לך. אנשים לא מבינים שהקור ממש ממש קשה לי. פיזית כואב לי העור ואפילו הגוף מבפנים
זה באמת מטורף. היו מקרים שהרגשתי משהו כזה בחו"ל. אבל זה באמת כל כך נדיר אצלי.
התחלתי אבל איבדתי סבלנות אחרי 10 שניות בערך |מובך|
הדור שלך כל כך חסר סבלנות
אהה, אוקי. אני הולכת להלשין לטום שאתה רואה יותר דברים של בו ומדבר עליו יותר מאשר על טום
באמת רמת ההערצה שלי אל בו בורנהאם כנראה יותר גדולה מאשר זאת אל טום הולנד. פשוט רוב הזמן הייתה הרבה פחות אופציה להתאבסס עליו כי הוא עשה הרבה פחות דברים. אבל מאז שיצא הספיישל הגאוני שלו במאי זה לחלוטין מוטה אליו.
כמובן שגם עם בו זה הרבה יותר ברמה אינטלקטואלית. אם כי הוא נראה טוב.
לא שעם טום זה לחלוטין רק שטחי, אני גם חושב שהוא שחקן מעולה ואני גם מעריך אותו בתור בן אדם. אבל הוא גם אוהב גולף שאני לא מצליח להבין.
אתה צודק, אבל תן לי ח"ח על עצם זה שבכלל זכרתי. אני גרועה בשמות. נדמה לי שאתה אמרת פעם שאתה זוכרת את רוב שמות הפרקים לפי הסדר
אני מצטער, אבל לא. כלומר אני מבין לא לזכור שמות פרקים אחרים. אבל once more with feeling זה פרק שצריך לזכור את השם שלו.
זה גם אחת משני פעמים בודדות שבהן שם הפרק מופיע בפרק עצמו (הפעם האחרת היא Conversation with dead people בעונה 7.
וכן, אני זוכר את רוב שמות הפרקים. וחלק גדול לפי סדר.
אני לפעמים בודק את עצמי בזה:
הגיע הזמן להדליק טלוויזיה כי אני רוצה לראות האלמנה, אם עוד לא אמרתי
וחוץ מזה מה יהיה לי לעשות בעבודה מחר אם אני אגיב היום על הכל?
תזכורת לעצמי - להמשיך להגיב מהודעה 134
אני שוב סיימתי את כל ההודעות שכבר יש.
אם כי כנראה כתבו עוד הודעות מאז שהתחלתי את זה.

didalf

Well-known member
אי אפשר. אבל משום מה אני לא זוכרת שאי פעם דובר פה בפורום על המחזמר הזה.
דווקא זכור לי פעם שדיברנו עליו.
אבל צריך לפנות להיסטוריונית של הפורום - @didalf מה את אומרת?
אמרתי כבר לפני ששאלת|שפם||למטה|
באמת? זכור לי שכן דיברנו עליו לפעמים דווקא.

חחחח בכלל לא חשבתי בהקשר הזה
:-0
למה איזה אסוציאציה אחרת יש לך למילה דיסייפל??

אז תמצאי את הילדה שבתוכך
חחח זה מצחיק שאמרת כי זה ליטרלי שיר של קטנטנות

ועדיין ספרדית הרבה יותר נעימה לאוזן אין סיכוי שסדרות בשוודית היו תופסות אותי ככה בילדותי.

אני מסכים שהרסו את הסצנה הזאת.
אבל לא ענית על השאלה שלי - האם היית מעדיפה שלא היו יוצרים את Love Simon בכלל?
נראה לי שלא (כאילו שאני כן שמחה שיצרו אותו) (וגם זה באמת הביא לנו את לאב ויקטור|מאוהב|)
אבל גם אני אתעצבן הרבה יותר על כל שינוי שיעשו לסיימון סנואו.

בסדר בסדר, נעשה כל יום שרשור תמונות לסבסטיאן סטאן. עד שכולנו נרצה להקיא מלראות יותר מידי את הפרצוף שלו.
פפףף כאילו זה אפשרי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה שיר שלומדים לבגרות.
אבל אני לא זוכרת מלעייל ומלרע אז יכול להיות ששכחת את הכניסי תחת כנפייך.
וכמו שציינת יש ביצוע של אריק איינשטיין.
וזה מזכיר לי מערכון מעולה של היהודים באים
בעיקרון יכול להיות שלמדתי אותו לבגרות לפני 20 שנה ושכחתי. אבל אני דווקא לרוב זוכר לפחות במעומעם דברים כאלו.
בהחלט ייתכן שבשנה שאני למדתי זה נחתך והיה משהו אחר.
המערכון הראשון מצחיק (ושורה אחרונה קוטלת)
במערכון השני הרגשתי שאני לא מבין משהו וזה הוביל לחקירה ארוכה בדף ויקיפדיה של ביאליק ובדף של השיר.
אז יכול להיות שזה שיר אהבה למאהבת שהייתה לביאליק. אבל מה שלא הצלחתי להבין זה האם בכלל היה לביאליק אח.
אמרתי כבר לפני ששאלת|שפם||למטה|
אבל אני הגבתי על זה בעמוד הקודם - לפני שהגעתי להודעה שבה הגבת.
בכל מקרה חשבתי שאת תמצאי ממש את השרשור שבו כתבנו על שיער. בשביל מה אני משלם לך?
למה איזה אסוציאציה אחרת יש לך למילה דיסייפל??
לא אסוסיאציה אחרת. פשוט פירוש המילה. נחשפתי אליה בכל מיני מקרים שונים. לישו היו דיסייפלס למשל.
חחח זה מצחיק שאמרת כי זה ליטרלי שיר של קטנטנות

ועדיין ספרדית הרבה יותר נעימה לאוזן אין סיכוי שסדרות בשוודית היו תופסות אותי ככה בילדותי.
אז תקשיבי באמת לצ'יקטיטס.
מה שנשמע נעים לאוזן זה סובייקטיבי לחלוטין. בהחלט יכול להיות שאם בתור ילדה הייתה נחשפת לתוכן בשבדית כן היית נמשכת לזה.
נראה לי שלא (כאילו שאני כן שמחה שיצרו אותו) (וגם זה באמת הביא לנו את לאב ויקטור|מאוהב|)
אבל גם אני אתעצבן הרבה יותר על כל שינוי שיעשו לסיימון סנואו.
את כאילו כתבת משהו אחד ואז סתרת את זה לחלוטין בסוגריים.
ואנ מתכוון לאם את מתעלמת מלאב ויקטור.
מבחינתי נכון שהסרט פחות טוב מהספר, אבל אני עדיין מאוד שמחתי לראות את איך שהציגו את זה.

*אגב, ראיתי לפני יומיים את הסרט קיץ 85 ומסתבר שגם הוא מבוסס על ספר. זה במיוחד מוזר כי הספר שהוא מבוסס עליו הוא בכלל באנגלית ומתרחש באנגליה. אבל הבמאי החליט לשנות את זה לצרפת (כי הוא צרפתי)
פפףף כאילו זה אפשרי.
אני מצטער, אבל לא. כלומר אני מבין לא לזכור שמות פרקים אחרים. אבל once more with feeling זה פרק שצריך לזכור את השם שלו.
זה גם אחת משני פעמים בודדות שבהן שם הפרק מופיע בפרק עצמו (הפעם האחרת היא Conversation with dead people בעונה 7.
אני לפעמים בודק את עצמי בזה:
אני בשוק עד כמה חלוד אני. הצלחתי רק 99 שמות פרקים מתוך ה144:
1628362080834.png

didalf

Well-known member
בכל מקרה חשבתי שאת תמצאי ממש את השרשור שבו כתבנו על שיער. בשביל מה אני משלם לך?
לא זוכרת משהו ספציפי, זה עלה מידי פעמים בשאלונים וכאלה.

לא אסוסיאציה אחרת. פשוט פירוש המילה. נחשפתי אליה בכל מיני מקרים שונים. לישו היו דיסייפלס למשל.
בסדר זה לא שלמדתי מילה חדשה, אבל מאז זה ההקשר הראשון והמיידי מבחינתי.

מה שנשמע נעים לאוזן זה סובייקטיבי לחלוטין. בהחלט יכול להיות שאם בתור ילדה הייתה נחשפת לתוכן בשבדית כן היית נמשכת לזה.
לא חושבת. ספרדית יותר נעימה לאוזן, היא מתגלגלת ולא קשה כמו שוודית וגרמנית, ומאד מאד קלה ללמידה ובגלל זה הסדרות האלה היו כאלה הצלחה כאן.

את כאילו כתבת משהו אחד ואז סתרת את זה לחלוטין בסוגריים.
לא נכון.
השאלה היא "האם היית מעדיפה שלא היו יוצרים את Love Simon בכלל?" והתשובה היא נראה לי שלא - כלומר לא הייתי מעדיפה שלא היו יוצרים אותו בכלל, כלומר אני שמחה שכן יצרו אותו. זאת שלילה כפולה, ושלילה כפולה = חיובי.

*אגב, ראיתי לפני יומיים את הסרט קיץ 85 ומסתבר שגם הוא מבוסס על ספר. זה במיוחד מוזר כי הספר שהוא מבוסס עליו הוא בכלל באנגלית ומתרחש באנגליה. אבל הבמאי החליט לשנות את זה לצרפת (כי הוא צרפתי)
כןן ראיתי בראיון עם הבמאי והתעצבנתי כי למה לקחת משהו שכבר באנגלית ולעשות אותו בשפה מעצבנת??????????????
אגב אתה מכיר ספר בשם History is all you left me? נתקלתי בו עכשיו ונשמע מעניין ועצוב אבל השאלה אם גם רומנטי מספיק שזה לא הצלחתי להבין.

:-0|פנים|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא חושבת. ספרדית יותר נעימה לאוזן, היא מתגלגלת ולא קשה כמו שוודית וגרמנית, ומאד מאד קלה ללמידה ובגלל זה הסדרות האלה היו כאלה הצלחה כאן.
אני בספק גדול. הרי זה לא שסדרות מספרד עצמה הצליחו כאן (ואת בעצמך אמרת שסדרות מספרד את לא מסוגלת לשמוע גם)
אני מניח שפשוט התפתחה שם תעשייה של סדרות ילדים שהייתה מאוד מצליחה ולכן הצליחה להמכר בעולם.
לא נכון.
השאלה היא "האם היית מעדיפה שלא היו יוצרים את Love Simon בכלל?" והתשובה היא נראה לי שלא - כלומר לא הייתי מעדיפה שלא היו יוצרים אותו בכלל, כלומר אני שמחה שכן יצרו אותו. זאת שלילה כפולה, ושלילה כפולה = חיובי.
כןן ראיתי בראיון עם הבמאי והתעצבנתי כי למה לקחת משהו שכבר באנגלית ולעשות אותו בשפה מעצבנת??????????????
עדיין סרט שווה.
ויתרון אחר ברור זה שצרפתים צעירים הם חתיכים
אגב אתה מכיר ספר בשם History is all you left me? נתקלתי בו עכשיו ונשמע מעניין ועצוב אבל השאלה אם גם רומנטי מספיק שזה לא הצלחתי להבין.
זה של הסופר Adam Silvera - אני מודע לספרים שלו כבר הרבה מאוד שנים וקניתי את More Happy Than Not לפני שנים כבר.
אני החלטתי שלא לקנות ספרים נוספים שלו עד שאני אקרא את זה ואראה אם אני בכלל מסכים שהוא סופר טוב.
העניין הוא שהוא בהחלט נחשב לטוב, אבל ממה שהבנתי הוא ידוע שהספרים שלו מאוד עצובים.
(לכל הרוחות שניים מהספרים שלו בעצם נקראים: They Both Die at the End)
אז אני כל הזמן דוחה את הקריאה של הספר שיש לי.
אבל אולי אני באמת צריך כבר לקרוא אותו. אז הנה אנימחליט קבל עם ועדה שהספר הבא שאני אקרא יהיה More Happy Than Not

didalf

Well-known member
אני בספק גדול. הרי זה לא שסדרות מספרד עצמה הצליחו כאן (ואת בעצמך אמרת שסדרות מספרד את לא מסוגלת לשמוע גם)
אני מניח שפשוט התפתחה שם תעשייה של סדרות ילדים שהייתה מאוד מצליחה ולכן הצליחה להמכר בעולם.
אבל היא לא נמכרה בכל העולם, זה הצליח בארגנטינה, קצת מדינות דרום אמריקה, וכאן. זה לא שמישהו בארה"ב מכיר את זה. וכן הסיבה שכנראה בכלל הביאו את זה לכאן דווקא זה שהיה מעורב בסדרות האלה מפיק ישראלי, אבל עדיין זה לא מבטיח שזה יתפוס ככה. משהו בספרדית הארגנטינאית יחד עם העלילות והשירים מאד התחבר לילדים הישראלים. טלנובלות נוער מקסיקניות נגיד הרבה פחות הצליחו פה.
ונובאמת אתה באמת חושב ששוודית או גרמנית נעימות לאוזן כמו ספרדית או איטלקית?

עדיין סרט שווה.
ויתרון אחר ברור זה שצרפתים צעירים הם חתיכים
יש גם בריטים צעירים וחתיכים. ובסדר במילא זה לא מסוג הסרטים שאני רואה בקולנוע. אני אחכה שיגיע ליס/נטפליקס.

זה של הסופר Adam Silvera - אני מודע לספרים שלו כבר הרבה מאוד שנים וקניתי את More Happy Than Not לפני שנים כבר.
אני החלטתי שלא לקנות ספרים נוספים שלו עד שאני אקרא את זה ואראה אם אני בכלל מסכים שהוא סופר טוב.
העניין הוא שהוא בהחלט נחשב לטוב, אבל ממה שהבנתי הוא ידוע שהספרים שלו מאוד עצובים.
(לכל הרוחות שניים מהספרים שלו בעצם נקראים: They Both Die at the End)
אז אני כל הזמן דוחה את הקריאה של הספר שיש לי.
אבל אולי אני באמת צריך כבר לקרוא אותו. אז הנה אנימחליט קבל עם ועדה שהספר הבא שאני אקרא יהיה More Happy Than Not
חחח כן גם בספר הזה התקציר שלו זה שמישהו מת וזה מכניס את האקס שלו לסחרור.
טוב אז אני מחכה למסקנות שלך.

נערך לאחרונה ב:

Aranel Nenharma

Well-known member
אם כבר דיברנו בשרשור על סדרות מצוייירות לילדים ומחזות זמר
אז נראה לי מתאים בהחלט לשים את זה
מסתבר שיש סדרה אנימה המבוססת על צלילי המוזיקה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי גרמנית נשמעת כמו מוות, אבל זה בעיקר כי אני רגיל אליה בתור השפה של הרעים בהרבה סרטים.
שבדית נשמעת שונה. ואני באמת לרוב לא שם לב להבדל בין שפות זרות שונות.
האמת שגם בגרמנית ממש אין לי בעיה לראות סדרות.
יש גם בריטים צעירים וחתיכים. ובסדר במילא זה לא מסוג הסרטים שאני רואה בקולנוע. אני אחכה שיגיע ליס/נטפליקס.
אחרי שראיתי את הסרט הזה אני כבר לא בטוח לגבי אנשים מארצות אחרות.
ויש את קיץ 85 כבר אצל דודים. אבל זה גם לא כל כך טוב שזה דחוף.
חחח כן גם בספר הזה התקציר שלו זה שמישהו מת וזה מכניס את האקס שלו לסחרור.
טוב אז אני מחכה למסקנות שלך.
מזל שאני כאן בתור הטועם המלכותי.

אם כבר יש לי אותך כאן אז:
1. אני מניח שראית שהאמנית שלנו פירסמה תמונה ראשונה של סיימון ובאז מהספר החדש
2. סבסטיאן סטאן כנראה ממש רוצה שאני אעשה לו שרשור תמונות כי הוא שיקר באינסטגרם שיש לו יום הולדת (הוא גם טען שהוא בן 50 ומשהו אז אנשים יכלו להבין בעצמם שהוא לא רציני)

אם כבר דיברנו בשרשור על סדרות מצוייירות לילדים ומחזות זמר
אז נראה לי מתאים בהחלט לשים את זה
WTF
אבל למה אינטרו עם תמונות לא זזות?
ומה הקטע שהיה ליפנים שהם הפכו כל סיפור מערבי לאנימה?
*אולי זה היה חלק מהעיסקה בסוף מלחמת העולם השניה. ארה"ב כזה: "אנחנו נפסיק לזרוק עליכם פצצות אטום, אבל אתם צריכים להכנע וגם... להפוך את כל הסרטים שלנו לסדרות אנימה."

didalf

Well-known member
אוקי גרמנית נשמעת כמו מוות, אבל זה בעיקר כי אני רגיל אליה בתור השפה של הרעים בהרבה סרטים.
שבדית נשמעת שונה. ואני באמת לרוב לא שם לב להבדל בין שפות זרות שונות.
שוודית נשמעת לי די דומה לגרמנית.

1. אני מניח שראית שהאמנית שלנו פירסמה תמונה ראשונה של סיימון ובאז מהספר החדש
כןןןןן|מאוהב| כמעט בכיתי מהציור שוב. אבל הוא ממש יפה|מאוהב| ועצוב.

2. סבסטיאן סטאן כנראה ממש רוצה שאני אעשה לו שרשור תמונות כי הוא שיקר באינסטגרם שיש לו יום הולדת (הוא גם טען שהוא בן 50 ומשהו אז אנשים יכלו להבין בעצמם שהוא לא רציני)
הוא צחק כי הוא נראה זקן ממורמר בתמונה:-D|מאוהב|

מילי08

Well-known member
אוי ואבוי, איזה סיוט. אבל מה הוא צריך לצאת החוצה - בטח יש לך תיבת חתול בשבילו לצרכים.
הוא חתול רחוב בנפש. מוכן לעשות טובה ולהיות בבית לכמה שעות ואחר כך נכנס לקריז וחייב לצאת
הייתה לי בעבר כלבה שבגיל מבוגר היא כבר כמעט כל הזמן הייתה בתוך הבית והייתי צריך לתת לה לצאת. ואז היא הייתה חוזרת ובוכה ליד הדלת כדי שאני אתן לה להכנס. ובעיקרון נשערתי ער עד שהיא עשתה את זה, אבל לפעמים הייתי נרדם ולא מתעורר מהבכי שלה.
:-( גם הכלבה שלי היתה במצב כזה. אבל נראה לי שרק אתה חסר לב שנרדם ולא שומע את הבכי שלה. העיקר חושבים שאני רובוט
וזה שלא התלהבת מהעונה הראשונה זה בגלל הקטע הזה שאת רובוט או משהו כזה.
ראה לעיל
העניין הוא שבמצב טבעי לא רק שאני לא חושב על איך שאני הולך להגות דברים, אלא אני לא קולט כיצד אני הוגה דברים. כלומר כשאני אומר מילה כמו סמרטוט אין לי מושג באיזה הרבה שמתי את הדגש.
רובנו לא באמת עוצרים לחשוב על זה כי זה לא משהו שנחוץ לנו ביומיום. אם תיתקל במילה חדשה אז אולי תעצור לחשוב כדי להבין איך היא אמורה להישמע
אני רשמתי את זה על נייר ליד המחשב שלי ומסתבר שזו הייתה החלטה חכמה מאוד.
איזה תלמיד חרוץ! הפכת אותי למורה גאה (אל תספר ללונה שגנבתי לה קרדיט. בכל זאת, אני המורה של הפורום הרי...)
במיוחד עם גיס שלי שהוא בריטי והוגה דברים באופן שגוי המון ומתקשה להבין למה אנחנו אומרים שאיך שהוא אומר זה לא נכון
היה לי ויכוח דומה בעבר גם כן עם בריטי. אבל אצלם זאת יותר גרוע, כי יש מלא מילים שנשמעות דומה אבל הכיתוב שונה ויש הבדל דק בהגייה (שאותנו לא מלמדים). למשל bold - bald; cold -called; which-witch וכו'
זה כמו שאני יודע להגיד דני הסתפר במספרה, שלומי סיפר אותו, ואני ספרתי כבשים
עכשיו תגיד "אשה נעלה נעלה נעלה נעלה את הדלת בפני בעלה"
אחד האהובים עלי
משל מהניסיון שלי רוב המבוגרים לא זוכרים בכלל איך עושים חילוק ארוך
גם בתור ילדה לא ידעתי...
איכס איכס איכס איכס.
אני לא מאמין שגרמת לי לראות שוב את הפרצוף של הבן אדם הזה בלי אזהרה. עד שנפטרנו ממנו.
חח, זאת גם היתה התגובה הראשונית שלי
הוא תירץ את זה הערב בכך שהסרט אף פעם לא נחשב למשהו מיוחד באנגליה - סליחה... מנצ'סטר אינגלנד אינגלד
יש אולי קצת אנטי אליו כי הוא מאוד התנער מהתפקיד אחרי שהוא עזב - הוא תמיד אמר שזאת הייתה חוויה לא טובה והוא סירב לחזור לתפקיד (למשל בספיישל ה50 שנה) אבל עדיין לא נתקלתי בשנאה אליו.
זה תמיד ביאס
אוקי, נאלצתי לפצל את ההודעה הזאת לשתיים,
העיקר שבאת אלי בטענות מקודם...
עוד חודש בכלל נוכל לעשות מינוי לדיסני+ ולראות המילטון חוקי
אה, מעולה. זה עונה על משהו שכתבתי בשרשור סדרות
לי יש אחיין בשם רם ולפעמים היינו קוראים לו רמבו ולפעמים הרמבם.
חח, זה באמת חמוד
כלבים וחתולים אני מסוגלת לאהוב ממבט ראשון.
|כן| איך אפשר שלא
סליחה, אני גם קוראת את כל השרשורים בפורום!
(אבל זה בסדר אני לא רוצה להיות דסייפל! |שפם|)
אני אפילו לא זוכרת על מה הצעתי להיות דסייפל :-D
וואו, חשבתי שרק אצלי יש צרה כזאת. אני עכשיו אחרי לילה שהחתולה לא נתנה לי לישון כמעט בכלל! :-(
חתולים... |שפם|. באמת יש להם מזל שהם כל כך חמודים
לאור משהו אחר שכתבת פה נראה לי שיותר חשוב ללמד מבוגרים ששכחו איך עושים חילוק ארוך!! B-|
אבל מה זה יתן לי היום...?

בסוף לא היה לי זמן בעבודה :-/
לפחות סיימתי את עמוד 6

טוני החתול

Well-known member
מנהל
:-( גם הכלבה שלי היתה במצב כזה. אבל נראה לי שרק אתה חסר לב שנרדם ולא שומע את הבכי שלה. העיקר חושבים שאני רובוט
אני הייתי כמו אח טיפולי לכלבה שלי. כל המשפחה שלי לא הבינה איך אני עושה את זה כי אף אחד לפני לא החזיק כלב בבית.
והמון פעמים היה בורח לה שתן בתוך הבי והייתי צריך לנקות אחריה.
רובנו לא באמת עוצרים לחשוב על זה כי זה לא משהו שנחוץ לנו ביומיום. אם תיתקל במילה חדשה אז אולי תעצור לחשוב כדי להבין איך היא אמורה להישמע
נכון עם מילה חדשה אני אחשוב באמת איך לומר אותה נכון. אבל מילים שאני מכיר זה לחלוטין עובר בלי מחשבה.
איזה תלמיד חרוץ! הפכת אותי למורה גאה (אל תספר ללונה שגנבתי לה קרדיט. בכל זאת, אני המורה של הפורום הרי...)
כן. ויש לי קובץ במחשב שכתבתי בו איזה סרט כבר ראיתי החודש כדי שאני אזכור בתחילת חודש הבא.
היה לי ויכוח דומה בעבר גם כן עם בריטי. אבל אצלם זאת יותר גרוע, כי יש מלא מילים שנשמעות דומה אבל הכיתוב שונה ויש הבדל דק בהגייה (שאותנו לא מלמדים). למשל bold - bald; cold -called; which-witch וכו'
which witch? the evil witch, the wicked old witch is dead
עכשיו תגיד "אשה נעלה נעלה נעלה נעלה את הדלת בפני בעלה"
אחד האהובים עלי
אני גם מאוד אוהב את זה. לפני כמה שנים הפכתי את זה לשאלה בשאלון החודשי.
בקטע שונה קצת אבל יש את שרה שרה שיר שמח
אה, מעולה. זה עונה על משהו שכתבתי בשרשור סדרות
כן, אבל לכן החל מאוקטובר לא יהיה לך תירוץ לא לראות המילטון
אני אפילו לא זוכרת על מה הצעתי להיות דסייפל :-D
גם אני כבר לחלוטין לא זוכר איך זה התחיל. זה בעיה בשרשורים האלו שזה נורא קשה לחזור אחורה כדי לראות איך שיחה התחילה.
זה כבר לא קורה לי הרבה שאני ממש מתגעגע לפורמט העץ הנפלא שהיה לנו...
אבל מה זה יתן לי היום...?
נניח את עושה עבודה עם 6 חברי צוות נוספים ואתם מקבלים כשכר 1563 ש"ח. איך תדעו כיצד לחלק את הכסף באופן שווה.
*קחי בחשבון שזה קורה בעולם פוסטאפוקליפטי שבו הטלפונים כבר לא עובדים אז אין לכם מחשבונים.

מילי08

Well-known member
אבל עם כל הכבוד למאט, איך את יכולה לומר שהוא שווה לדייויד טננט. אני צריך לבדוק בנהלים, אבל יש סיכוי שאפילו להציע דבר כזה זאת סיבה לחסימה.
אקלסטון באמת שחקן מעולה.
אני מסכימה. הייתי כל כך בהלם מהקביעה הזאת של לונה שלא ידעתי איך להגיב על זה.
גם אני מצביעה בעד חסימה בעוון חילול קודש
לפחות כולנו מסכימים לגבי אקלסטון (ראיתי אותו גם בגרסה האנגלית של פלפלים צהובים, אבל פחות אהבתי את הגרסה ההיא והפסקתי)
(אני מאוד רגשי עם ups and downs איתך בהודעה הזאת)
נד נד כמובן שאני מכיר (אפילו שרתי לאחיינית שלי לפני שבוע). פשוט לא זכרתי שזה של ביאליק.
יכול להיות שזה רק אני בור בדברים כאלו.
אבל את גם חשבת שכולם יודעים על מלעיל ומלרע, אז אני לא שופט את עצמי לפי מה שאת יודעת.
התלבטתי אם לשים או לא, אבל הנה דוגמא לשיר שלם של ביאליק בהיגוי אשכנזי. אחד השירים האהובים עלי בעולם
אחח, שלמה ארצי הצעיר |מאוהב| היה מלחין מצוין וזמר נפלא. איך הוא התקלקל.
פוליטיקאים בכלל לא נחשבים לבני אדם.
בדיוק B-|
(בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה אני דיברתי עליו הרבה, כלומר במצעד שירי שנות ה-70 שלי שפרסמתי הוא כיכב בגדול. אם זה מעניין מישהו הרשימה המלאה באחת התגובות כאן)
כמעט שכחתי להגיב לזה!
הרשימה משובחת. חוץ מזה שאני לא אוהבת את ניל יאנג וההגשה הבכיינית שלו, אהבתי הכל (וגם פינק פלויד, בעיקר בגלל האנטישם הידוע - רוג'רס)
אח, אני אוהבת אותם. אחת האמונות הנהדרות שנוצרו וגם by far הכי הגיונית

אם כבר צריך שרשור שמוקדם לתמונות של טום הולנד
הוא כבר חגג בר מצווה? כי אם לא אז נראה לי בעייתי לשים כאן תמונות של ילדים
אני לא יודע מי הן גילי וגלית, אבל אני שמח שאת מצטרפת לחכמים שבעד השם הנכון.
איזה חור בהשכלה! הם היו מעמודי הטווח של התרבות הישראלית בסוף שנות ה - 80 (לא יודעת אם כבר שמו קישור, אבל שיהיה בכל מקרה)
עברו כבר יומיים וחצי וטרם נפתח שרשור
יוסי בכינור אני לא מכיר
שוב, חור בהשכלה. גדלת בגו'נגל?
זאת סוגיה בעייתית באמת - אם כי זה בן אדם שמת כבר, זה לא שמפרסמים אותו. אבל באמת יש קטע אמיתי נראה שרוצחים סדרתיים חולמים על כך שהם יהיו ידועים וזה בגלל כמה שמדברים על רוצחים סדרתיים מהעבר. וזה ממש לא משהו חדש.
יותר בעייתי בעניין הזה כשעושים כתבות על כל מיני טיפוסים נוראיים שכן בחיים ושלא בכלא. דובר על זה בסדרה שאני ראיתי לאחרונה שעשו כתבה על משפחה של מתבדלים געניים אמריקאים ואז הייתה ביקורת על זה כי למה בכלל לתת לאנשים כאלו במה.
גם אם הוא מת - עדיף לכולנו שיישכח וייעלם. לא נותנים את אותה הבמה לקורבנות. אני לא רואה שעושים ערימות של סרטים תיעודיים וסדרות על מישהו שנרצח באכזריות על יד חולרות
ל זה אני פוסק שיש לשרוף אותף במוקד
...
:-D :-D
כמובן שגם עם בו זה הרבה יותר ברמה אינטלקטואלית. אם כי הוא נראה טוב.
אהה. ווינק ווינק. רק אינטלקטואלי
לא שעם טום זה לחלוטין רק שטחי, אני גם חושב שהוא שחקן מעולה ואני גם מעריך אותו בתור בן אדם. אבל הוא גם אוהב גולף שאני לא מצליח להבין.
כנראה הספורט הכי משעמם שהומצא אי פעם. גם אני לא מבינה
כלומר אני מבין לא לזכור שמות פרקים אחרים. אבל once more with feeling זה פרק שצריך לזכור את השם שלו.
|שפם| שוויצר
לפחות אני יודעת שלדרו ברימור קוראים דרו ברימור ולא טרודי דודי

מילי08

Well-known member
אני בכלל לא בטוחה.. זה מאוד עניין של שיווק נכון
בדיוק
כמו שסיכמנו בשרשור הקודם - אני חושבת שלא, אבל מצד שני ילדים באופן כללי פחות שמים לב ליופי של שפה ויכול להיות שאם היינו רגילים מילדות לראות סדרות בשפות שנחשבות ל"קשות" לאוזן, זה לא היה נשמע לנו מוזר בכלל
לישו היו דיסייפלס למשל.
וזה בדיוק באותו ואפן שהדסייפלס של מה שמו מה 100 הלכו אחריו
אתה בשוק?! אני בקושי זכרתי את שם המחזמר..
אבל סחתיין. לגמרי כל הכבוד
אוי, זה עושה לי ממש רע. חילול קודש
חחח, איזה חמוד
*אולי זה היה חלק מהעיסקה בסוף מלחמת העולם השניה. ארה"ב כזה: "אנחנו נפסיק לזרוק עליכם פצצות אטום, אבל אתם צריכים להכנע וגם... להפוך את כל הסרטים שלנו לסדרות אנימה."
אני הייתי כמו אח טיפולי לכלבה שלי. כל המשפחה שלי לא הבינה איך אני עושה את זה כי אף אחד לפני לא החזיק כלב בבית.
והמון פעמים היה בורח לה שתן בתוך הבי והייתי צריך לנקות אחריה.
אוי, מסכנה. אז אני לוקחת בחזרה (בהלט היצרים וגו') ושולחת חיבוק במקום |נחמה|
כן. ויש לי קובץ במחשב שכתבתי בו איזה סרט כבר ראיתי החודש כדי שאני אזכור בתחילת חודש הבא.
כל הכבוד! שיטת הפתקים לנצח
which witch? the evil witch, the wicked old witch is dead
:-D קונוטציות לוונץ'
בקטע שונה קצת אבל יש את שרה שרה שיר שמח
(לגבי אשה נעלה נעלה נעלה) זה לא בקטע של להגיד מהר משהו מבלבל, אבל מילה שיש לה משמעות שונה בכל חלק במשפט
זה כבר לא קורה לי הרבה שאני ממש מתגעגע לפורמט העץ הנפלא שהיה לנו...
כן :-(
נניח את עושה עבודה עם 6 חברי צוות נוספים ואתם מקבלים כשכר 1563 ש"ח. איך תדעו כיצד לחלק את הכסף באופן שווה.
*קחי בחשבון שזה קורה בעולם פוסטאפוקליפטי שבו הטלפונים כבר לא עובדים אז אין לכם מחשבונים.
חח, אני מהראשונים שימותו אז אין לי מה לדאוג. אני כמו הניצבים, כאן רק כדי להיות רקע לגיבורים :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הוא כבר חגג בר מצווה? כי אם לא אז נראה לי בעייתי לשים כאן תמונות של ילדים
טום הולנד הוא יותר גבר מכל סבסטיאן סטאן או מישהו אחר.
ואת לא ממש יכולה לדבר אחר שהעלת גם סרטון ל ילד שר וגם את שלמה ארצי בתקופה שהוא היה פדופיל (לפי השפם).
שוב, חור בהשכלה. גדלת בגו'נגל?
קודם כל בדקתי והשיר לא באמת נקרא יוסי בכינור.
השיר כן נשמע לי מוכר כשאני שומע אותו כאן, אבל הטקסט לא. הידע שלי בשירים בעיקר מסתמך על ספרי 100 שירים ראשונים. אם הוא לא שם אז זה לא אשמתי. ואם הוא כן שם אז כנראה הוא לא קיבל מקום טוב ולכן הוזנח.
תנו לי גן סגור, אמא יקרה לי, במדינת הגמדים או פזמון ליקינטון
אבל אם כבר ג'ונגל אז:
גם אם הוא מת - עדיף לכולנו שיישכח וייעלם. לא נותנים את אותה הבמה לקורבנות. אני לא רואה שעושים ערימות של סרטים תיעודיים וסדרות על מישהו שנרצח באכזריות על יד חולרות
מישהו צריך להוציא ספר על 5 הנשים שג'ק המרטש רצח
לפחות אני יודעת שלדרו ברימור קוראים דרו ברימור ולא טרודי דודי
אה, אני חשבתי שקוראים לה דרו בארימור
mine is bigger
overcompensating?
רואים, לפי התזוזה הקלה של הגבות
אתה בשוק?! אני בקושי זכרתי את שם המחזמר..
אבל סחתיין. לגמרי כל הכבוד
אני לא סתם אומר שאני בשוק. בעבר הייתי מצליח 135 מתוך ה144.
אני שכחתי לרשום את passion ואת bad eggs הם כאלו קלים.
אני בעצם זכרתי את Sleeper ואת Pangs אבל איזה שבץ מוחי גרם לי לכתוב Sleaper וFangs
כל הכבוד! שיטת הפתקים לנצח
כן, רק שהיא מסתמכת על זה שאני זוכר לכתוב בפתקים.
ביולי זכרתי לכתוב סרט שראיתי בתחילת החודש בנטפליקס, אבל אז שכחתי לכתוב את האלמנה השחורה ולכן לא כתבתי אותה בתשובות שלי.
אוי, זה עושה לי ממש רע. חילול קודש
נאי יכול להבין שלך אנימה של צלילי המוזיקה נראה כמו חילול קודש, אבל זה בגלל שאת לא רגילה לקונספט.
אם עכשיו לראשונה היית שומעת שעשו אנימה לסרט הקלאסי הקוסם מארץ עוץ או לספר נשים קטנות, אז כנראה גם היית חושבת שזה חילול קודם.
:-D קונוטציות לוונץ'
נזכרתי עכשיו בפרק של ברוקלין 99 שוונץ' מתה. והולט מחלק לאנשים בייגלים של שמחה :-D
חח, אני מהראשונים שימותו אז אין לי מה לדאוג. אני כמו הניצבים, כאן רק כדי להיות רקע לגיבורים :-D
אבל זה לא עולם שבו הרבה אנשים מתו בבת אחת. פשוט טכנולוגיה הפסיקה לעבוד.
כלומר ממשיכים לחיות, אבל בלי חלק כל הדברים שהתרגלנו אליהם.
*אני מכריז כבר עכשיו שאם זה קורה אז בגלל שהפורום כבר לא יכול להתקיים באינטרנט נמשיך אותו על הקיר הדרומי של הבניין באיינשטיין 8 בתל אביב.

למעלה