The A Team אוגוסט 2024 – סיכום חודש 🍉🏋️‍♂️🐦🌅🖨️🎱🌻

didalf

Well-known member
חחחחחח לקח לי זמן לקלוט שזה העתיד. לא יודעת, אני אישית מפחד to fuck with time, ואז מה אם זה העתיד, מי אומר שלא הפכנו לאיזה סיפורה של שפחה בעתיד? ובעבר אין סיכוי שהייתה תקופה שהיה עדייף לי להיות אישה מאשר התקופה הזאת.
זה נכון

[השיר ששמת, אני לא יודעת איך להגיב עם להעתיק] אהבתי |כן|
אי אפשר. בשביל להשאיר קישור יוטיוב בתגובה זה רק אם מגיבים לכל ההודעה עצמה. אי אפשר כשלוקחים חתיכה.
למה? כי זה אתר מטומטם.

אני אגיד לך את האמת, כל מה ששמעתי על הקאסט המקורי של שנות ה-70 בשנים האחרונות גרם לי אפילו לא להיות יכולה לראות פרק של הסדרה המקורית, לכולם יש שלדים שלדים בארון, רק השחקן של אריק צדיק, מסכן אמרו עליו בזמנו שהוא סנוב כי הוא לא היה מסתובב איתם, מסתבר שהלך שם סדום ואמורה. מעבר לדבר שבטח שמעת שהשחקן של הייד עכשיו בכלא על אונס, אני שמעתי עוד מלא דברים על זה. איזה באסה כי מה זה אהבתי את הסדרה המקורית. לא יודעת לא נראה לי שאני חוזרת לעונה 2 של מופע שנות ה-90, זוכרת שראיתי עונה ראשונה אבל לא היה משו, ועכשיו זה סתם עושה לי מחשבות ואכזבות על מה ששמעתי.
וואלה? לא ידעתי שהיו עוד דברים חוץ מהייד. בטח לא ידעתי שהיו שמועות על אריק שהוא לא מסתובב איתם ושהוא סנוב בגלל זה8-*
אבל אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת.
אבל זה ממש ממש ממש לא סדרת חובה אם לא בא לך אל תראי. אני סתם צופה בזה כי אני צריכה משהו דביילי בחיי וזה טמטום חצי מוכר כזה שזה נוח.
אני צריכה לראות כבר שיטס קריק |חבול|
נכון!

keren or5

Well-known member
ממשיכה להגיב רק לשירים (שעוד לא הגבתי אליהם):
אתם יודעים מה הדבר הכי חשוב באוגוסט:
(השיר אוגוסט של טיילור)- היי אני מכירה את זה. זה נחמד!
3. סהרה - טונה
אהבתי |לב|
4. בדיוק כמו שאני - רביד פלוטניק - מאוד אוהבת את המילים, מרגשות, מדויקות.
מעולה!!
Maneater - נלי פורטדו
|כן| אחלה שיר!
6. שיר שמזמן שכחתי מקיומו אבל התאהבתי בו שוב (ופתאום שמתי לב שמוזכרת בו ליאן ריימס :-D)
One week - Barenaked Ladies
אוי! זה חמוד מאוד!
פורטדו אדירה. בשנים 2001-2008 היא הייתה אחת הטובות בעולם. קצת נעלמה מאז.
זה שלה שאני הכי אוהבת, בעיקר בזכות ההפקה המעולה של טימברליין:
Fall - The Terrordactyls
הכרתי והתאהבתי בו בזכות פרק מיוחד ומקסים בסדרה "מסע אגדי: סעודת העורב".
אוי גם זה ממש נחמד!
|סביון| שירי החודש: היו לא מעט אייקונים אבל לאחרונה נדבקתי לזה:
|כן| מעולה!

|מדוזה|קראש החודש:|קדימה|בעלי היפהההה שצץ לו לרגע קט לשיר לנדסלייד עם סטיבי ניקס ואני כמעט נמסתיייי כי 1. הוא מהמםםםםם והתגעגעתי|מאוהב| 2. אני ככ אוהבת את השיר הזה!!|מאוהב|
hs113.gif

וזהו הלך לאיבוד שוב|שפם|
זה יפה, אבל למה הוא הסתפר? |לב-ש|
|סביון|שירי החודש:|קדימה|Daisy Jones & The Six - Look At Us Now|מאוהב||מאוהב|
בסדר כזה.
|סביון|שירי החודש:ספוטיפיי טענו שהטופ אמנים שלי החודש הם (בסדר הזה- קרלי פירס, אידינה מנזל, ליאן ריימס)
את אינדינה מנזל אני לא אוהבת אז שמעתי רק את השני- נחמד
שיר שהכרתם בעקבות סדרה: בתאכלס יש לי מלא שירים באייטונס שהכרתי בזכות סדרות/סרטים. תמיד כשמתנגן משהו ברקע שאני אוהבת אני משזמת אותו ומוסיפה לי. נראה לי שהשיר האחרון שהוספתי ככה היה מהסדרה Apples Never Fall
דווקא אהבתי!
ואני כמובן הייתי תמיד בוחרת ב-Something Deep Inside ודואגת שאיך שהוא משודר, כבר בסוף שלו יהיו לו שם 999 הצבעות (שזה המקסימום) עד לשעה הבאה. שעכשיו כשאני קולטת את זה אני מבינה איזה מפגרת הייתי כי א'- בכלל לא טרחתי ליהנות מהשיר כשהוא שודר כי הייתי על הטלפון כדי לנצח איזה פנגירלית משומעממת אחרת. ו-ב' זו הייתה תקופה שהשיחות האלה היו עולות כסף😬🙈
חמוד כזה!
|סביון| שירי החודש: שמעתי בטח מיליון פעם את Another Love
שיר יפה.. נראה לי ששמעתי אותו הרבה כי משתמשים בו הרבה בסרטוני מעריצים!
אוי, הייתי מוכן לחלוטין לכתוב שאני לא מצליח לחשוב על אחד אבל אז נזכרתי בזה שהכרתי כמה שירים שאני ממש אוהב בזכות הסדרה The Leftovers. למשל laughing with של רג'ינה ספקטור:
דווקא אני אוהבת בד"כ את רג'ינה ספקטור, אבל את השיר הזה לא כזה אוהבת.

didalf

Well-known member
(השיר אוגוסט של טיילור)- היי אני מכירה את זה. זה נחמד!
זה שאת מכירה זה כבר טוב|לב|

זה יפה, אבל למה הוא הסתפר? |לב-ש|
אה עכשיו זה מצב טוב. הוא גילח את השיער לגמרי לגמרי לפני כמה חודשים סתם כי הוא בחופש ובא לו. בינתיים זה כבר צמח יפה.

את בסדר כזה|שפם|
אוף תראי את הסדרה זה הרבה יותר משמעותי אם צופים בה. למרות שלדעתי אם זה היה שיר אמיתי בסבנטיז הוא לגמרי היה להיט והיום נחשב קלאסיקה.

keren or5

Well-known member
אוף תראי את הסדרה זה הרבה יותר משמעותי אם צופים בה. למרות שלדעתי אם זה היה שיר אמיתי בסבנטיז הוא לגמרי היה להיט והיום נחשב קלאסיקה.
אם לא הייתי צריכה להתעסק עם דודים בשבילי הייתי רואה!!

didalf

Well-known member
אני רוצה לנזוף בך אבל אני מבינה כי גם לי אין סבלנות לדודים:-(
[למרות #1 שזה מיני סדרה ולא סדרה מרובת עונות]
[למרות #2 שיש שבוע חינם באמזון]
סתם אבל אני מבינה. אני מקווה שמתישהו יהיה לך אמזון ותצפי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני רוצה לנזוף בך אבל אני מבינה כי גם לי אין סבלנות לדודים:-(
[למרות #1 שזה מיני סדרה ולא סדרה מרובת עונות]
[למרות #2 שיש שבוע חינם באמזון]
סתם אבל אני מבינה. אני מקווה שמתישהו יהיה לך אמזון ותצפי.
אני לא ניסיתי בכלל את התוכנית של עדי|חזיר| עם הדייזי שלה (אני מניח שעל זה היא עוסקת)
אבל יש המון דברים טובים באמת באמזון.
והדבר החכם באמת זה לעשות מינוי, לעשות בינג' על כמה דברים שרוצים ואז לבטל את המינוי עד שמצטברים עוד דברים טובים.

didalf

Well-known member
אני לא ניסיתי בכלל את התוכנית של עדי|חזיר| עם הדייזי שלה (אני מניח שעל זה היא עוסקת)
כן זה לא בשבילך

|כן|
וגם סדרות ספריה (שם מצאתי את ורוניקה)
והדבר החכם באמת זה לעשות מינוי, לעשות בינג' על כמה דברים שרוצים ואז לבטל את המינוי עד שמצטברים עוד דברים טובים.
חבל שאני לא חכמה:-D אני פשוט משלמת לכולם כל הזמן כי אני עצלנית|פנים|
ועדיין יש דברים שאני רוצה ואין בשומקום$%#@%@

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן זה לא בשבילך
פסיכולוגיה הפוכה...
זה עבד ועכשיו אני אראה את זה ואוכיח לך שזה כן בשבילי.
וגם סדרות ספריה (שם מצאתי את ורוניקה)
נכון.
גם יש שם את One tree hill נראה לי
גם אני לא "חכם". אני משלם כל הזמן על נטפליקס, אמזון ודיסני+.
לזכותי רוב הזמן אני גם באמת רואה דברים בשלושתם. אבל היו פעמים שאני איזה 3 חודשים לא ממש ראיתי באחד מהם.
זה לא מפריע לי כי באמת שאין לי בעיה עם הדודים

*תכלס אני ממש ממש לא חכם כי אני גם משלם על סטינג למרות שנדיר מאוד שאני רואה שם משהו ולרוב מעדיף לקבל מדודים מאשר לראות שם.
אבל לפחות לתקופה קצרה לאחרונה ראיתי שם את טיפול לילי הישראלית (והמעולה)

didalf

Well-known member
פסיכולוגיה הפוכה...
זה עבד ועכשיו אני אראה את זה ואוכיח לך שזה כן בשבילי.
מוההאהא
סתם אני באמת חושבת שלא תאהב.

נכון.
גם יש שם את One tree hill נראה לי
נכון אבל ארוך לי מידי. גם לאדעת אני מפחדת שאני פחות אוהב כיום.
אגב יש שם שיימלס!

*תכלס אני ממש ממש לא חכם כי אני גם משלם על סטינג למרות שנדיר מאוד שאני רואה שם משהו ולרוב מעדיף לקבל מדודים מאשר לראות שם.
זה ממש דבילי מצידך לבקש מהדודים דברים שזמינים לך שם.

Lhuna3

Well-known member
אוף גם אני יותר עצלנית מחכמה :( וכל הזמן אומרת לעצמי שאבטל את המינויים המיותרים כשלא צריך ולא עושה את זה.
אבל די, בסופ"ש הקרוב אני עושה את זה!!! מבטלת אמאזון ואפל ודיסני.

didalf

Well-known member
אוף גם אני יותר עצלנית מחכמה :( וכל הזמן אומרת לעצמי שאבטל את המינויים המיותרים כשלא צריך ולא עושה את זה.
אבל די, בסופ"ש הקרוב אני עושה את זה!!! מבטלת אמאזון ואפל ודיסני.
אה אני לא חכמה באופן מודע אני אוהבת כשכל האפשרויות פתוחות לי.

keren or5

Well-known member
אוף תראי את הסדרה זה הרבה יותר משמעותי אם צופים בה
ראיתי עכשיו את הטריילר, וזה לא נראה לי כזה מעניין.
על איזה דברים אתה ממליץ משם?

אני לא משלמת על כלום. נטפליקס ודיסני גונבת מאחותי גם ככה היא משלמת על זה.

keren or5

Well-known member
אה חצופה כמו אחותי שחיה על חשבוני|שפם|:-D
מה אחותך לוקחת לך? וזה לא שהיא (אחותי) מפסידה משהו מזה שאני משתמשת בחשבונות דיסני ונטפליקס שלה שכבר שכבר קיימים, ויהיו קיימים גם אם אני לא אשתמש בהם :-D

didalf

Well-known member
מה אחותך לוקחת לך?
נטפליקס, דיסני ואמזון (בעצם אני לא חושבת שהיא לקחה אמזון עדיין, אבל זה סתם כי כל מה שהיא רואה זה אנימה במילא והיא לא מצאה שם משהו שהיא צריכה).
כולם רוכבים על המנויים שלי במשפחה הזאת. גם אח שלי. וההורים שלי, שביום שבו נטפליקס התקמצנו על שיתוף סיסמאות לא טרחו לעשות חשבון משל עצמם:-D
וזה לא שהיא (אחותי) מפסידה משהו מזה שאני משתמשת בחשבונות דיסני ונטפליקס שלה שכבר שכבר קיימים, ויהיו קיימים גם אם אני לא אשתמש בהם :-D
אם היא הייתה קטנונית היא הייתה מבקשת ממך שתחזירי חלק מהסכום ואם לא משנה לך את הססמאות.
מזל שהיא מלאך כמוני|מלאך|
כי את צודקת כי הנה אני גם משלמת על הדברים האלה בין אחותי תרצה ואם לא אז שתיקח מכפת לי שתהנה.

It's Always Sunny

Well-known member
כולם רוכבים על המנויים שלי במשפחה הזאת. גם אח שלי. וההורים שלי, שביום שבו נטפליקס התקמצנו על שיתוף סיסמאות לא טרחו לעשות חשבון משל עצמם:-D
גם ההורים??? איך קרה המצב שאת הפיה הטובה שמנדבת לכולם את הנטפליקס?

אם היא הייתה קטנונית היא הייתה מבקשת ממך שתחזירי חלק מהסכום ואם לא משנה לך את הססמאות.
מזל שהיא מלאך כמוני|מלאך|
כי את צודקת כי הנה אני גם משלמת על הדברים האלה בין אחותי תרצה ואם לא אז שתיקח מכפת לי שתהנה.
אווו, איזו אחות טובה :-]

למעלה