dory30
Well-known member
כן, קראתי בעברית. סיימתי בשבת. היה מעולה. ממליץ גם למי שלא מעריץ (ואני לא, מעדיף את האחים כהן ואת לוק בסון).אהבת? קראת בעברית או באנגלית?
כן, קראתי בעברית. סיימתי בשבת. היה מעולה. ממליץ גם למי שלא מעריץ (ואני לא, מעדיף את האחים כהן ואת לוק בסון).אהבת? קראת בעברית או באנגלית?
נתתי לך, אז קחי.[השיר ששמת, אני לא יודעת איך להגיב עם להעתיק] אהבתי
זה נכוןחחחחחח לקח לי זמן לקלוט שזה העתיד. לא יודעת, אני אישית מפחד to fuck with time, ואז מה אם זה העתיד, מי אומר שלא הפכנו לאיזה סיפורה של שפחה בעתיד? ובעבר אין סיכוי שהייתה תקופה שהיה עדייף לי להיות אישה מאשר התקופה הזאת.
אי אפשר. בשביל להשאיר קישור יוטיוב בתגובה זה רק אם מגיבים לכל ההודעה עצמה. אי אפשר כשלוקחים חתיכה.[השיר ששמת, אני לא יודעת איך להגיב עם להעתיק] אהבתי
וואלה? לא ידעתי שהיו עוד דברים חוץ מהייד. בטח לא ידעתי שהיו שמועות על אריק שהוא לא מסתובב איתם ושהוא סנוב בגלל זהאני אגיד לך את האמת, כל מה ששמעתי על הקאסט המקורי של שנות ה-70 בשנים האחרונות גרם לי אפילו לא להיות יכולה לראות פרק של הסדרה המקורית, לכולם יש שלדים שלדים בארון, רק השחקן של אריק צדיק, מסכן אמרו עליו בזמנו שהוא סנוב כי הוא לא היה מסתובב איתם, מסתבר שהלך שם סדום ואמורה. מעבר לדבר שבטח שמעת שהשחקן של הייד עכשיו בכלא על אונס, אני שמעתי עוד מלא דברים על זה. איזה באסה כי מה זה אהבתי את הסדרה המקורית. לא יודעת לא נראה לי שאני חוזרת לעונה 2 של מופע שנות ה-90, זוכרת שראיתי עונה ראשונה אבל לא היה משו, ועכשיו זה סתם עושה לי מחשבות ואכזבות על מה ששמעתי.
נכון!אני צריכה לראות כבר שיטס קריק
(השיר אוגוסט של טיילור)- היי אני מכירה את זה. זה נחמד!אתם יודעים מה הדבר הכי חשוב באוגוסט:
אהבתי3. סהרה - טונה
מעולה!!4. בדיוק כמו שאני - רביד פלוטניק - מאוד אוהבת את המילים, מרגשות, מדויקות.
אחלה שיר!Maneater - נלי פורטדו
אוי! זה חמוד מאוד!6. שיר שמזמן שכחתי מקיומו אבל התאהבתי בו שוב (ופתאום שמתי לב שמוזכרת בו ליאן ריימס )
One week - Barenaked Ladies
זה שלה שאני הכי אוהבת, בעיקר בזכות ההפקה המעולה של טימברליין:פורטדו אדירה. בשנים 2001-2008 היא הייתה אחת הטובות בעולם. קצת נעלמה מאז.
אוי גם זה ממש נחמד!Fall - The Terrordactyls
הכרתי והתאהבתי בו בזכות פרק מיוחד ומקסים בסדרה "מסע אגדי: סעודת העורב".
מעולה!שירי החודש: היו לא מעט אייקונים אבל לאחרונה נדבקתי לזה:
זה יפה, אבל למה הוא הסתפר?קראש החודש:בעלי היפהההה שצץ לו לרגע קט לשיר לנדסלייד עם סטיבי ניקס ואני כמעט נמסתיייי כי 1. הוא מהמםםםםם והתגעגעתי 2. אני ככ אוהבת את השיר הזה!!
וזהו הלך לאיבוד שובHL Daily on Instagram: "Harry performing Landslide with Stevie Nicks this evening at BST Hyde Park! (12/7/24) 🎥: martareismatias . . . #harrystyles #harry #fineline #harryshouse #harrystylespics #harrystylesupdates #harrystylesphotos #hldaily #hld #h
7,020 likes, 38 comments - hldupdate on July 12, 2024: "Harry performing Landslide with Stevie Nicks this evening at BST Hyde Park! (12/7/24) 🎥: martareismatias . . . #harrystyles #harry #fineline #harryshouse #harrystylespics #harrystylesupdates #harrystylesphotos #hldaily #hld #hs3 #AsItWas...www.instagram.com
בסדר כזה.שירי החודש:Daisy Jones & The Six - Look At Us Now
את אינדינה מנזל אני לא אוהבת אז שמעתי רק את השני- נחמדשירי החודש:ספוטיפיי טענו שהטופ אמנים שלי החודש הם (בסדר הזה- קרלי פירס, אידינה מנזל, ליאן ריימס)
דווקא אהבתי!שיר שהכרתם בעקבות סדרה: בתאכלס יש לי מלא שירים באייטונס שהכרתי בזכות סדרות/סרטים. תמיד כשמתנגן משהו ברקע שאני אוהבת אני משזמת אותו ומוסיפה לי. נראה לי שהשיר האחרון שהוספתי ככה היה מהסדרה Apples Never Fall
חמוד כזה!ואני כמובן הייתי תמיד בוחרת ב-Something Deep Inside ודואגת שאיך שהוא משודר, כבר בסוף שלו יהיו לו שם 999 הצבעות (שזה המקסימום) עד לשעה הבאה. שעכשיו כשאני קולטת את זה אני מבינה איזה מפגרת הייתי כי א'- בכלל לא טרחתי ליהנות מהשיר כשהוא שודר כי הייתי על הטלפון כדי לנצח איזה פנגירלית משומעממת אחרת. ו-ב' זו הייתה תקופה שהשיחות האלה היו עולות כסף
שיר יפה.. נראה לי ששמעתי אותו הרבה כי משתמשים בו הרבה בסרטוני מעריצים!שירי החודש: שמעתי בטח מיליון פעם את Another Love
דווקא אני אוהבת בד"כ את רג'ינה ספקטור, אבל את השיר הזה לא כזה אוהבת.אוי, הייתי מוכן לחלוטין לכתוב שאני לא מצליח לחשוב על אחד אבל אז נזכרתי בזה שהכרתי כמה שירים שאני ממש אוהב בזכות הסדרה The Leftovers. למשל laughing with של רג'ינה ספקטור:
זה טימבלנד, או טימותי מוסלי למי שרוצה. אבל העיקר הכוונה.זה שלה שאני הכי אוהבת, בעיקר בזכות ההפקה המעולה של טימברליין:
זה שאת מכירה זה כבר טוב(השיר אוגוסט של טיילור)- היי אני מכירה את זה. זה נחמד!
אה עכשיו זה מצב טוב. הוא גילח את השיער לגמרי לגמרי לפני כמה חודשים סתם כי הוא בחופש ובא לו. בינתיים זה כבר צמח יפה.זה יפה, אבל למה הוא הסתפר?
את בסדר כזהבסדר כזה.
אם לא הייתי צריכה להתעסק עם דודים בשבילי הייתי רואה!!אוף תראי את הסדרה זה הרבה יותר משמעותי אם צופים בה. למרות שלדעתי אם זה היה שיר אמיתי בסבנטיז הוא לגמרי היה להיט והיום נחשב קלאסיקה.
אני רוצה לנזוף בך אבל אני מבינה כי גם לי אין סבלנות לדודיםאם לא הייתי צריכה להתעסק עם דודים בשבילי הייתי רואה!!
אם לא הייתי צריכה להתעסק עם דודים בשבילי הייתי רואה!!
אני לא ניסיתי בכלל את התוכנית של עדי עם הדייזי שלה (אני מניח שעל זה היא עוסקת)אני רוצה לנזוף בך אבל אני מבינה כי גם לי אין סבלנות לדודים
[למרות #1 שזה מיני סדרה ולא סדרה מרובת עונות]
[למרות #2 שיש שבוע חינם באמזון]
סתם אבל אני מבינה. אני מקווה שמתישהו יהיה לך אמזון ותצפי.
כן זה לא בשבילךאני לא ניסיתי בכלל את התוכנית של עדי עם הדייזי שלה (אני מניח שעל זה היא עוסקת)
אבל יש המון דברים טובים באמת באמזון.
חבל שאני לא חכמה אני פשוט משלמת לכולם כל הזמן כי אני עצלניתוהדבר החכם באמת זה לעשות מינוי, לעשות בינג' על כמה דברים שרוצים ואז לבטל את המינוי עד שמצטברים עוד דברים טובים.
פסיכולוגיה הפוכה...כן זה לא בשבילך
נכון.וגם סדרות ספריה (שם מצאתי את ורוניקה)
גם אני לא "חכם". אני משלם כל הזמן על נטפליקס, אמזון ודיסני+.חבל שאני לא חכמה אני פשוט משלמת לכולם כל הזמן כי אני עצלנית
זה לא מפריע לי כי באמת שאין לי בעיה עם הדודיםועדיין יש דברים שאני רוצה ואין בשומקום$%#@%@
מוההאהאפסיכולוגיה הפוכה...
זה עבד ועכשיו אני אראה את זה ואוכיח לך שזה כן בשבילי.
נכון אבל ארוך לי מידי. גם לאדעת אני מפחדת שאני פחות אוהב כיום.נכון.
גם יש שם את One tree hill נראה לי
זה ממש דבילי מצידך לבקש מהדודים דברים שזמינים לך שם.*תכלס אני ממש ממש לא חכם כי אני גם משלם על סטינג למרות שנדיר מאוד שאני רואה שם משהו ולרוב מעדיף לקבל מדודים מאשר לראות שם.
אוף גם אני יותר עצלנית מחכמה וכל הזמן אומרת לעצמי שאבטל את המינויים המיותרים כשלא צריך ולא עושה את זה.חבל שאני לא חכמה אני פשוט משלמת לכולם כל הזמן כי אני עצלנית
ועדיין יש דברים שאני רוצה ואין בשומקום$%#@%@
אה אני לא חכמה באופן מודע אני אוהבת כשכל האפשרויות פתוחות לי.אוף גם אני יותר עצלנית מחכמה וכל הזמן אומרת לעצמי שאבטל את המינויים המיותרים כשלא צריך ולא עושה את זה.
אבל די, בסופ"ש הקרוב אני עושה את זה!!! מבטלת אמאזון ואפל ודיסני.
ראיתי עכשיו את הטריילר, וזה לא נראה לי כזה מעניין.אוף תראי את הסדרה זה הרבה יותר משמעותי אם צופים בה
על איזה דברים אתה ממליץ משם?אבל יש המון דברים טובים באמת באמזון.
אה חצופה כמו אחותי שחיה על חשבוניאני לא משלמת על כלום. נטפליקס ודיסני גונבת מאחותי גם ככה היא משלמת על זה.
מה אחותך לוקחת לך? וזה לא שהיא (אחותי) מפסידה משהו מזה שאני משתמשת בחשבונות דיסני ונטפליקס שלה שכבר שכבר קיימים, ויהיו קיימים גם אם אני לא אשתמש בהםאה חצופה כמו אחותי שחיה על חשבוני
נטפליקס, דיסני ואמזון (בעצם אני לא חושבת שהיא לקחה אמזון עדיין, אבל זה סתם כי כל מה שהיא רואה זה אנימה במילא והיא לא מצאה שם משהו שהיא צריכה).מה אחותך לוקחת לך?
אם היא הייתה קטנונית היא הייתה מבקשת ממך שתחזירי חלק מהסכום ואם לא משנה לך את הססמאות.וזה לא שהיא (אחותי) מפסידה משהו מזה שאני משתמשת בחשבונות דיסני ונטפליקס שלה שכבר שכבר קיימים, ויהיו קיימים גם אם אני לא אשתמש בהם
גם ההורים??? איך קרה המצב שאת הפיה הטובה שמנדבת לכולם את הנטפליקס?כולם רוכבים על המנויים שלי במשפחה הזאת. גם אח שלי. וההורים שלי, שביום שבו נטפליקס התקמצנו על שיתוף סיסמאות לא טרחו לעשות חשבון משל עצמם
אווו, איזו אחות טובהאם היא הייתה קטנונית היא הייתה מבקשת ממך שתחזירי חלק מהסכום ואם לא משנה לך את הססמאות.
מזל שהיא מלאך כמוני
כי את צודקת כי הנה אני גם משלמת על הדברים האלה בין אחותי תרצה ואם לא אז שתיקח מכפת לי שתהנה.
ראית מה זה??גם ההורים??? איך קרה המצב שאת הפיה הטובה שמנדבת לכולם את הנטפליקס?
נכוןאווו, איזו אחות טובה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.