The A Team אוגוסט 2024 – סיכום חודש 🍉🏋️‍♂️🐦🌅🖨️🎱🌻

didalf

Well-known member
חח אני חושבת ש-Big Little Lies הרסו לי אותו. הוא כזה בעל חנון חסר עמוד שדרה שם שלא בא לי להתחתן איתו😂😂
אבל הייתי לוקחת את שתי הנשים שלו משתי הסדרות😂😂
וואי הוא באמת היה על הפנים שם ועם שפם מזעזע אבל מי זוכר אותו משם, בן וואייט לנצח|מאוהב|

LeAnnDyIan

Well-known member
מי זה דיוויד קוק? זה בגלל המאלט?
המנצח של עונה 7 של אמריקן איידול.
לא יודעת למה, אולי כי הזקן שלו נראה ג׳ינג׳י, והשיער ככה והגיטרה.
משהו בשפת גוף שלו מאוד הזכיר לי את דיוויד קוק במבט חטוף כשגללתי.

LeAnnDyIan

Well-known member
וואי הוא באמת היה על הפנים שם ועם שפם מזעזע אבל מי זוכר אותו משם, בן וואייט לנצח|מאוהב|
את מתכוונת זקן מזעזע. למרות שלא התכוונתי מבחינת מראה (אגב בעונה 2 כבר לא היה לו את הזקן הזה) לא חושבת שהזקן הזה הפריע לי בכלל. פשוט הדמות שלו הייתה כזאת מעפנה שלא הבנתי בכלל מה מדליין עושה איתו.
וגם אני מצטערת אבל כשאני חושבת אדם סקוט אני קודם חושבת BLL, אחרי זה ניתוק ורק אחרי זה אני נזכרת שהוא היה בן😂

didalf

Well-known member
המנצח של עונה 7 של אמריקן איידול.
לא יודעת למה, אולי כי הזקן שלו נראה ג׳ינג׳י, והשיער ככה והגיטרה.
משהו בשפת גוף שלו מאוד הזכיר לי את דיוויד קוק במבט חטוף כשגללתי.
אוקי במבט מהיר מאד השיער +הזקן + התאורה +הגיטרה קצת דומים אז אני אקבל את זה.
אבל בעלי הרבה יותר חתיך|מאוהב| אפילו עם המאלט הזה.

את מתכוונת זקן מזעזע.
אה נכון.
אז במקום אחר היה לו שפם מכוער.
אבל גם הזקן היה מזעזע:-D

פשוט הדמות שלו הייתה כזאת מעפנה שלא הבנתי בכלל מה מדליין עושה איתו.
כן גם דמות מעפנה וגם לא חתיך כמו שהוא יכול להיות.
וגם אני מצטערת אבל כשאני חושבת אדם סקוט אני קודם חושבת BLL, אחרי זה ניתוק ורק אחרי זה אני נזכרת שהוא היה בן😂
לנצח בן וואייט מבחינתי אני לא רואה אותו כשום דבר אחר:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל

אני יודע שאני אדם מזוויע שאני לא הגבתי עדיין בשרשור הזה.
להגנתי אני חושב שכל העניין הזה של מתקפה גדולה על המדינה שאני חי בה קצת מערער אותי.
כמובן שיכול להיות שדווקא השרשור היה יכול להיות הסחת דעת טובה, אבל הייתי צריך דברים שדורשים פחות מאמץ.

אבל אני שמח שאתם מדברים על בן ווייאט (או איך שאנחנו לא רוצים לכתוב השם משפחה שלו בעברית)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב, כשחיפשתי גיף טוב של בן קלטתי שיש מספיק כאלו כדי לפתוח שרשור שלם רק של גיפים של בן. (אני לא מדבר על שרשור של גיפים של אדם סקוט, כלומר אפשר גם כזה, אבל אני מדבר על שרשור גיפים של רק של בן)

GJbJ.gif

LeAnnDylan

Well-known member
אה אוקיי.
אבל בכל זאת אני מחשיבה את זה שאת יודעת לחיות את החיים, כי זה תוצאה של אוסף תכונות חיוביות שיש לך, שאני מניחה שהן כוללות אומץ, בטחון עצמי, יצר הרפתקנות מסוים, יוזמה, וכולי.
אמאל'ה לונה, בחרת ערימת תכונות שכל קשר ביני לבינן מקרי בהחלט😂😂
אני התכוונתי לחפש אותה בטיקטוק אח"כ... לראות איזה תכנים היא מעלה ומה עשה אותה מפורסמת כזאת. למרות שאולי יש הרבה כוכבות טיקטוק בשם הזה אז לא בטוחה שזה קל למצוא.
כן, לא חשבתי שהתכוונת ללכת פיזית לחפש אותה. פשוט בגלל שלא עשיתי את זה באותו הרגע (לגגל אותה) כבר שכחתי איך היא נראית אח"כ כדי לחפש אותה ולהיזכר. היא הייתה נראית כמו אמריקאית ממוצעת לחלוטין אז לא היה במראה שלה משהו זכיר במיוחד. ואני מניחה שאם היה לי מספיק אכפת הייתי שואלת את הילדה מה הטיקטוק שלה אבל הייתי עסוקה בסטוקינג לשיין:-D
שפעת זה איכסה!
(בושה שעוד אין לנו תרופה או חיסון "מוחלט" למחלה הזאת שיכחיד אותה מהעולם כבר.)
אני גם חושבת. מה שכן נדבקתי מהתינוקת של הבוסית שלי. אבל בניגוד לילדה שהייתה חולה לאיזה שעתיים וחצי, אני והבוס שלי חולים כבר שבוע|חבול|
השותפה שלי אגב מנסה לשדל אותי לשתות כל מיני שיקויים שלה שהיא טוענת שבזכותם היא לא חולה|יעני| היא פאקינג הציעה לי לשתות סילבר כי "זה בריא". עכשיו אני משוכנעת שהיא הוחלפה ע"י אחד מהשייפ שיפטרים של פרינג' ששותים מדחום.
וואי אני לא זוכרת את הערוץ הזה, אני לא חושבת שידעתי על קיומו! אבל זה מצחיק שכל מה שעניין אותך היה "לנצח" ולא להקשיב לשיר :-D
הוא היה קיים בתחילת החיים של יס, אחרי איזה שנתיים כבר סגרו אותו כשהבינו שרק אני ועוד שלושה אנשים צופים בו:-D
כאילו מידי פעם שירים אחרים היו מקבלים איזה 3 הצבעות ואני כזה פפט הם בכלל מנסים???|שפם|
כי אני רוצה לחיות בעתיד (הרחוק רחוק), התקופה שלנו היא סתם חרא מצחין |שפם| (וכל העבר גם |שפם|)
איכשהו מרגיש לי שכל שנה נהיה גרוע יותר אז לא יודעת למה נראה לך שמיליון שנים בעתיד יהיה לך טוב יותר, אבל בהצלחה.
לא :-( מקווה למצוא משהו בקרוב.
בינתיים קוראת.
אני לא מנסה לגרום לך לראות, אבל רציתי לדעת אם יצא לך במקרה לראות Person of Interest בעבר?
(הסיבה אגב שאני לא ממליצה לך זה כי נראה לי שאם תהני ממנה זה רק מעונה 3 בערך וזה יותר מידי לעבור בשביל ליהנות מסדרה אז אם לא ראית לא נורא, אבל למקרה שכן, רוצה לשאול אותך משהו שקשור אליה)
חחחחחח מה היא עשתה לך? :-D [נלי פורטטדו]
כשיצא לה השיר אני כמו ציפור לא יכולתי לסבול אותו. הקול שלה עשה לי בחילה. ברמה קיצונית (כאילו, הייתי ילדה, הכל אצלי היה קיצוני. אבל ממש תיעבתי אותו) והייתה לי קלטת וידאו שהייתי מקליטה עליה כל מיני דברים שאני אוהבת כמו פרקים של הסדרה של אס קלאב 7, או קליפים של סטפס ובילי פייפר (בתקופה שהיה מאוד נדיר למצוא כאלה!!) נראה לי שגם הקלטתי עליה איזה טקס פרסי מוזיקה אירופאי שבריטני שרה שם את בייבי וואן מור טיים ולמדתי איתה את כל הריקוד של השיר!:-D יואו וגם ריקי מרטין עם ליבינג לה וידה לוקה!
ואז איזה יום אחד אחי הגדול החליט להיות אח גדול מעצבן והקליט לי על הקלטת הזאת את השיר ציפור המתועב הזה במשך שלוש שעות על כל ההקלטות הקודמות שלי! האידיוט הזה היה חולה בבית וזה מה שהוא בחר לעשות! לזפזפ בין ערוצי המוזיקה השונים, לחכות שהשיר הזה ישודר (שמן הסתם זה היה בתדירות גבוהה כי הוא פאקינג עשה את זה ביום לימודים אחד!) ולהקליט אותו פעם אחר פעם עד שהקלטת הסתיימה.
[עצם זה שהוא עדין חי היום אחרי היום ההוא זה נס רפואי]
של קוקילידה??? NEVER! |מאוהב|
כמה פעמים יצא לי כבר לאכול אחת שהעוגיה שלה הרגישה כאילו בני ישראל במצריים אפו אותה.
אוקיי, אז אני אבחר את "המגן". אני באמת רוצה לנסות אותה ועד היום עוד לא הצלחתי להביא את עצמי לזה.
אז הנה ההזדמנות שלך עכשיו כשאין לך בינג' אחר לעשות:-D
וואי איך שלפת את דיוויד קוק מתהום הנשיה! אני הולכת לגגל מה קורה איתו היום.
חח מידי פעם אני גם תוהה לעצמי עם צ'קיזי איזי עדין מזיע. אני בן אדם מוזר כזה.
אוי פיכסה.
|פנים|
עם כל הכבוד ללזלי שהיא מלכת העולם ויש כבוד, בן וואייט זה החלום.
בסדר, את ועדימון תמשיכו לריב על החננה הזה ואני אקח את לזלי.
מה שכן בא לי עכשיו שוב לצפות בפארקס. אולי אחרי שאסיים את POI אני אצפה בפארקס שוב.
חשבתי שלא אבל נזכרתי באחת: אוואטר: כשף האוויר האחרון.
(סדרה חמודה ואני לא מצטערת שצפיתי בה, אבל יכולתי לוותר).
באסוש. למרות שהתיאור של "סדרה חמודה, לא מצטערת שצפיתי אבל יכולתי לוותר" תקף לבערך 90% מהסדרות שראיתי בעשור האחרון.
האמת שהקונספט שכתבת פה נראה לי ממש נחמד (עם השחקנים). חבל שביזבזו אותו על תוכן מסוג כזה נוראי.
זה מרגיש לי כמו משהו שראיתי בעבר בכמה דברים אבל אני לא מצליחה לחשוב עכשיו על שום דוגמה כזאת.
חחחחחחחחחח היא קורעת:-D
וכן זה אותו במאי שעשה את הסרט הקודם עם אמה סטון המוזר שדווקא כן אהבת.
את Poor Things אהבתי כי זה סרט עם פואנטה. הייתה לו עלילה ומוסר השכל וערך מוסף. הוא גרם לך לחשוב על דברים.
הסרט הזה (Kind of Kindness) הוא כאילו כל הדברים המטורללים מהסרט הקודם רק בלי כל הדברים החיוביים שבו.
חחחחחחחחחחח את לא שפויה את:-D
כאילו שזה חדש לך.
תשאלי אותו מאיפה לי?
אני שואלת אותך כי את יודעת הכל!
חחחחחחחחח העיקר שלך יש עוד הופעה. וניו יורק!
אין במקרה תוכנית של דרו באזור?
לא באמת אכפת לי מניו יורק כי אני ווסט קוסטית מתנשאת. אני גם טסה רק ליום אחד. אבל סגרתי לי טיסת חזור בערב למקרה שדרו תחליט שבא לה לצלם בתחילת ספטמבר (למרות שלרוב היא מתחילה צילומים בסוף החודש אז אני לא מחזיקה את הנשימה שלי)
חמודה.
איזה שאלות מעצבנות?
וואי לא זוכרת בדיוק אבל שאלות בסגנון של "איך תהליך כתיבת השירים שלך היום שונה מזה של תחילת הקריירה שלך ובאיזה אופן זה מתבטא"
לייק סתמי את הפה שלך גברת ותשאלי אותה מה הקורנפלקס האהוב עליה:-D
וואי הייתה שם איזו ילדה בת איזה 14 ששאלה אותה "איזו עצה תוכלי לתת למישהי שרוצה להיות בברודווי" אבל היא לא הפסיקה לבכות כשהיא שאלה את זה ואידינה שאלה אותה למה היא כל כך אמוציונלית ואוף הלוואי שהיית רואה אמריקן איידול כדי להבין את הרפרנס של אשלי הילדה הבוכייה מההופעה של סנג'איה:-D אבל כזאת היא הייתה:-D והילדה הזאת, תוך כדי שהיא מורחת את הדמעות עם הנזלת שלה על כל הפרצוף אומרת לה "את האיידולית שלי, את ההשראה שלי, זה החלום שלי לפגוש אותך ואני כל כך אוהבת אותך אפילו עשיתי את עבודת הגמר שלי עליך!!" אידינה שאלה על מה הייתה העבודה והילדה ממשיכה ביבבות דרמטיות "על מי האיידול שלך. ואת האיידולית שלי!!" ואז היא אמרה עוד כמה דברים שלא הצלחתי להבין כי היא בכתה בכזאת היסטריה שזה היה קצת מוגזם. וחמודה, אם את רוצה להופיע בברודווי, את צריכה לשלוט ברגשות שלך. ואז אידינה כזה "אוי, אני כל כך רוצה לחבק אותך" (היא לא יכלה כי היא הייתה חולה והצוות שלה אסר עליה להתקרב למעריצים כדי לא להדביק אף אחד) והילדה ממשיכה בבכי ההיסטרי צורחת "גם אני רוצה לחבק אותך!!!" ואז עוד כל מיני צרחות ומלמולים לא קוהרטיים ואידינה שאלה אותה אם היא משחקת או שרה ובגלל זה היא שאלה על ברודווי, הילדה ענתה שכן וככה עוד איזה כמה שאלות ואז אידינה אחרי איזה כמה דקות פתאום "רגע! איזה ציון קיבלת על העבודה שלך?" הילדה ענתה A ואז אידינה כזה "פייו, כי הייתי מוכנה כבר לשלוח איזה מכתב זועם!" :-D:-D
מבחינתי יש רק צ'יפס
יש גם חומוס וסלט.
חחחחחחחחחחח טוב כבר התחלתי בשעה:-D
אל תשאלי, יש התפתחות דרמטית לסיפור הזה ואני ממוטטת ריגשית.
יש בישראל שבוע אחד בדיוק של חורף. הוא תמיד נופל על הימולדת שלי|שפם|
זה נשמע לי כמו אוי אוי אוי.
באט איימ נוט גיבינג אפ און דה מייקקקקק
סו גו אהד אנד ריגרט מי באט איים ביטינ' יו טו איט, דוד!💁‍♀️
1. כי הוא חתיך
2. כי כפרעליה היא מתישה
1. הוא לא באמת חתיך. הוא חמוד בגלל האישיות שלו אבל הוא נראה קצת כמו איטריה:-D
2. את בעצמך מתישה!
נכון. זה מה שאני אוהבת בלהוולד בפברואר אני בהתחלה. למרות שלפעמים זה באסה אני מזדקנת מהר יותר משאר השנתון שלי.
חח לאלא, לא הייתי רוצה להיוולד בינואר או פברואר כי אז בדיוק כמו שאמרת- מזדקנים מהר יותר, אבל ראש השנה שלנו הוא לרוב בספטמבר במילא, אז הייתי רוצה להישאר בחודש הלועזי שלי ורק להיוולד בראש השנה שלנו.

didalf

Well-known member
אני גם חושבת. מה שכן נדבקתי מהתינוקת של הבוסית שלי. אבל בניגוד לילדה שהייתה חולה לאיזה שעתיים וחצי, אני והבוס שלי חולים כבר שבוע|חבול|
השותפה שלי אגב מנסה לשדל אותי לשתות כל מיני שיקויים שלה שהיא טוענת שבזכותם היא לא חולה|יעני| היא פאקינג הציעה לי לשתות סילבר כי "זה בריא"
לא השניים האלה|פנים|

איכשהו מרגיש לי שכל שנה נהיה גרוע יותר אז לא יודעת למה נראה לך שמיליון שנים בעתיד יהיה לך טוב יותר, אבל בהצלחה.
|כן||פנים|

ואז איזה יום אחד אחי הגדול החליט להיות אח גדול מעצבן והקליט לי על הקלטת הזאת את השיר ציפור המתועב הזה במשך שלוש שעות על כל ההקלטות הקודמות שלי! האידיוט הזה היה חולה בבית וזה מה שהוא בחר לעשות! לזפזפ בין ערוצי המוזיקה השונים, לחכות שהשיר הזה ישודר (שמן הסתם זה היה בתדירות גבוהה כי הוא פאקינג עשה את זה ביום לימודים אחד!) ולהקליט אותו פעם אחר פעם עד שהקלטת הסתיימה.
חחחחחחחחח ווואו:-0
מה שכן שניכם מאד מחוייבים:-D

כאילו שזה חדש לך.
תכלס:-D

יש גם חומוס וסלט.
יופי עכשיו אני רעבה.

אל תשאלי, יש התפתחות דרמטית לסיפור הזה ואני ממוטטת ריגשית.
יאאאא מה?????????
סו גו אהד אנד ריגרט מי באט איים ביטינ' יו טו איט, דוד!💁‍♀️

לא באמת אכפת לי מניו יורק כי אני ווסט קוסטית מתנשאת. אני גם טסה רק ליום אחד. אבל סגרתי לי טיסת חזור בערב למקרה שדרו תחליט שבא לה לצלם בתחילת ספטמבר (למרות שלרוב היא מתחילה צילומים בסוף החודש אז אני לא מחזיקה את הנשימה שלי)
לטוס ליום אחד לניו יורק??

וואי הייתה שם איזו ילדה בת איזה 14 ששאלה אותה "איזו עצה תוכלי לתת למישהי שרוצה להיות בברודווי" אבל היא לא הפסיקה לבכות כשהיא שאלה את זה ואידינה שאלה אותה למה היא כל כך אמוציונלית ואוף הלוואי שהיית רואה אמריקן איידול כדי להבין את הרפרנס של אשלי הילדה הבוכייה מההופעה של סנג'איה:-D אבל כזאת היא הייתה:-D והילדה הזאת, תוך כדי שהיא מורחת את הדמעות עם הנזלת שלה על כל הפרצוף אומרת לה "את האיידולית שלי, את ההשראה שלי, זה החלום שלי לפגוש אותך ואני כל כך אוהבת אותך אפילו עשיתי את עבודת הגמר שלי עליך!!" אידינה שאלה על מה הייתה העבודה והילדה ממשיכה ביבבות דרמטיות "על מי האיידול שלך. ואת האיידולית שלי!!" ואז היא אמרה עוד כמה דברים שלא הצלחתי להבין כי היא בכתה בכזאת היסטריה שזה היה קצת מוגזם. וחמודה, אם את רוצה להופיע בברודווי, את צריכה לשלוט ברגשות שלך. ואז אידינה כזה "אוי, אני כל כך רוצה לחבק אותך" (היא לא יכלה כי היא הייתה חולה והצוות שלה אסר עליה להתקרב למעריצים כדי לא להדביק אף אחד) והילדה ממשיכה בבכי ההיסטרי צורחת "גם אני רוצה לחבק אותך!!!" ואז עוד כל מיני צרחות ומלמולים לא קוהרטיים ואידינה שאלה אותה אם היא משחקת או שרה ובגלל זה היא שאלה על ברודווי, הילדה ענתה שכן וככה עוד איזה כמה שאלות ואז אידינה אחרי איזה כמה דקות פתאום "רגע! איזה ציון קיבלת על העבודה שלך?" הילדה ענתה A ואז אידינה כזה "פייו, כי הייתי מוכנה כבר לשלוח איזה מכתב זועם!" :-D:-D
וואי היא כזאת חמודה.

1. הוא לא באמת חתיך. הוא חמוד בגלל האישיות שלו אבל הוא נראה קצת כמו איטריה:-D
הוא חתיך מאד!
2. את בעצמך מתישה!
וואי אני מתה על לזלי אבל כמה אנרגיה יש לה לא הייתי עומדת בקצב שלה ובטח תמיד הייתי מרגישה אשמה ורגשי נחיתות תמידיים שאני לא בנאדם כ"כ איכפתי טוב ומשקיע כמוה.

Reutk

Active member
הזענו 82 ליטר של זיעה
82 ליטר כל אחד לא ביחד |מזיע|

נשתמש במזגנים שלנו עד דם
חנכתי את המזגן שלי. הוא הופעל לראשונה הקיץ.

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של פו הדוב (שיחגוג יום הולדת 103)
כפרעליו לא נראה יום יותר מ3

2b62fbfd164308f9f6612a55d9bf7d7b.jpg

נסיכה או מכשפה?
tumblr_nnfxjtuHGP1s1pdw2o1_400.gif

ואם כבר עד עצם היום הזה אז

giphy (8).gif

לא נכון אוגוסט בשבילי אתה מושלם :-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אני מתה על לזלי אבל כמה אנרגיה יש לה לא הייתי עומדת בקצב שלה ובטח תמיד הייתי מרגישה אשמה ורגשי נחיתות תמידיים שאני לא בנאדם כ"כ איכפתי טוב ומשקיע כמוה.
את באמת לא כ״כ אכפתית ומשקיעה. אני חושבת שאת צריכה להשתדל יותר. בן אדם מקליט פודקאסט של שעה ואת מגיבה ב-״:-D״
לזלי ואני דורשות יותר!

Reutk

Active member
אני שיכורה מבירה
אוי ואבוי, מה קרה ליין 8-* ?

נכון מאד טיילור בורשה היום!
ויש לה מבט תמים? I don't think so
חוץ מזה, אני לא מבינה איך היא לא בפריז היא בטח יכולה לשבור כמה שיאים אולימפיים שם.

תארו תכונה חיובית שלכם: נטיה לשים את עצמי בנעליים של הזולת (מטאפורית!) ולהבין למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג, במקום סתם לכעוס עליו
תכונה מקסימה. רק לא שמדובר בצ'אק מסמוך על סול.

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: קוקילידה (אבל אני מודה שזה יותר בזכות החלק של העוגיה...)
איזה מין בן אדם את??? טוב בעצם מה אני מתפלאת שאת מעדיפה את העוגייה על הגלידה.
זה שאלה קשה, כי מה שלא ראיתי אני עוד לא יודעת אם אני אוהב.
|כן| בדיוק.
ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: הארי פוטר, קל (הספרים!)
כל הכבוד! תשובה מעולה.
חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: חודשי החורף כדי לדעת איך זה לחגוג יום הולדת כשלא חם גיהנום בחוץ..
כי שיורד גשם עדיף |שפם|

אני עדיין מתמידה בדברים?
כל הכבוד! זה באמת אחד הדברים הקשים לעשות, להמשיך להתמיד.

מגי סמית' הייתה פעם צעירה ועם שיער ג'ינג'י :oops:
מעניין לדעת ואכן מוזר.

שירי החודש: היו לא מעט אייקונים אבל לאחרונה נדבקתי לזה:
|מאוהב| אני אוהבת את השיר הזה.
הבעיה היא שהזה באמת סוף העולם עכשיו ואני לא ממש לא מרגישה בסדר עם זה.

שייקספיר!! זהו באופן רשמי אני יודעת שהקונספירציות על כך ששייקספיר לא היה קיים הן מופרכות.
לא ידעתי שיש קונספירציות כאלה. אולי זה קונספירציות שמסתובבות רק בחוג לספרות אנגלית?

סוג הגלידה האהוב עליכם: שוקולד ורק שוקולד
גם אני הכי אוהבת שוקולד אבל שאני קונה גלידה בגלידריה אז בדרך כלל אני כן משתדלת לנסות טעמים אחרים.

האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: שירים של בילי פייפר!! כשצפיתי בדוקטור הו לראשונה גיליתי שבילי הייתה זמרת והקשבתי לחלק מהשירים שלה והם טובים!
אצלי זה הפוך. לא ידעתי שהיא שחקנית.

מוסיפה פיצוי על החודש הקודם: אחרי ששברתי השיניים הקדמיות שלי, הלכתי לרופאה כדי לתקן את הבעיה אבל במהלך הטיפול הלסת שלי ננעלה והייתי צריכה ללכת לחדר מיון כדי לשחרר אותה 🙈
אוי :-( מקווה שהכל עבר ואת כבר מרגישה טוב עכשיו.
איך רואים שאת לא אדם דרמטי, איך דחפת לך את זה ככה בסוף ההודעה כמשהו שולי

Reutk

Active member
וואוווווווו אם רעות אומרת שחם לה זה אומר שכדור הארץ נשרף חברים!
:-D אכן.
אבל למען ההגינות שאמרתי שהוא הופעל לא פירטתי את פרק הזמן שזה קרה. כרגע אני והמזגן עדיין רק בתקופת ההסתגלות, כמו עם ילדים קטנים שבימים הראשונים בגן הם נשארים רק חצי יום כדי להתרגל לגן, אז כרגע המזגן שלי מופעל בערך שעה ביום.

didalf

Well-known member
ויש לה מבט תמים? I don't think so
ts117.gif
חוץ מזה, אני לא מבינה איך היא לא בפריז היא בטח יכולה לשבור כמה שיאים אולימפיים שם.
מי אמר שהיא לא?:-P:
1722889229992.png

(היא באמת הופיעה בפריז בתחילת מאי בגלל האולימפיאדה)

תכונה מקסימה. רק לא שמדובר בצ'אק מסמוך על סול.
|כן|:-D

:-D אכן.
אבל למען ההגינות שאמרתי שהוא הופעל לא פירטתי את פרק הזמן שזה קרה. כרגע אני והמזגן עדיין רק בתקופת ההסתגלות, כמו עם ילדים קטנים שבימים הראשונים בגן הם נשארים רק חצי יום כדי להתרגל לגן, אז כרגע המזגן שלי מופעל בערך שעה ביום.
זה שהרגשת צורך במזגן זה כבר מדאיג.
רגע פעם ראשונה השנה פעם ראשונה אי פעם???????

למעלה