LeAnnDyIan
Well-known member
חח אני חושבת ש-Big Little Lies הרסו לי אותו. הוא כזה בעל חנון חסר עמוד שדרה שם שלא בא לי להתחתן איתותודה לונה
אבל הייתי לוקחת את שתי הנשים שלו משתי הסדרות
חח אני חושבת ש-Big Little Lies הרסו לי אותו. הוא כזה בעל חנון חסר עמוד שדרה שם שלא בא לי להתחתן איתותודה לונה
וואי הוא באמת היה על הפנים שם ועם שפם מזעזע אבל מי זוכר אותו משם, בן וואייט לנצחחח אני חושבת ש-Big Little Lies הרסו לי אותו. הוא כזה בעל חנון חסר עמוד שדרה שם שלא בא לי להתחתן איתו
אבל הייתי לוקחת את שתי הנשים שלו משתי הסדרות
המנצח של עונה 7 של אמריקן איידול.מי זה דיוויד קוק? זה בגלל המאלט?
את מתכוונת זקן מזעזע. למרות שלא התכוונתי מבחינת מראה (אגב בעונה 2 כבר לא היה לו את הזקן הזה) לא חושבת שהזקן הזה הפריע לי בכלל. פשוט הדמות שלו הייתה כזאת מעפנה שלא הבנתי בכלל מה מדליין עושה איתו.וואי הוא באמת היה על הפנים שם ועם שפם מזעזע אבל מי זוכר אותו משם, בן וואייט לנצח
אוקי במבט מהיר מאד השיער +הזקן + התאורה +הגיטרה קצת דומים אז אני אקבל את זה.המנצח של עונה 7 של אמריקן איידול.
לא יודעת למה, אולי כי הזקן שלו נראה ג׳ינג׳י, והשיער ככה והגיטרה.
משהו בשפת גוף שלו מאוד הזכיר לי את דיוויד קוק במבט חטוף כשגללתי.
אה נכון.את מתכוונת זקן מזעזע.
כן גם דמות מעפנה וגם לא חתיך כמו שהוא יכול להיות.פשוט הדמות שלו הייתה כזאת מעפנה שלא הבנתי בכלל מה מדליין עושה איתו.
לנצח בן וואייט מבחינתי אני לא רואה אותו כשום דבר אחרוגם אני מצטערת אבל כשאני חושבת אדם סקוט אני קודם חושבת BLL, אחרי זה ניתוק ורק אחרי זה אני נזכרת שהוא היה בן
את צריכה להיות מודחת מהג'נדר הנשי על האמירה הזאתי.וגם אני מצטערת אבל כשאני חושבת אדם סקוט אני קודם חושבת BLL, אחרי זה ניתוק ורק אחרי זה אני נזכרת שהוא היה בן
פפט אני מייצגת את הג׳נדר הנשי בהרבה יותר כבוד ממך!את צריכה להיות מודחת מהג'נדר הנשי על האמירה הזאתי.
זה כנראה נכון אבל עדיין מסקרן אותי מאיזה בחינה את מתכוונתפפט אני מייצגת את הג׳נדר הנשי בהרבה יותר כבוד ממך!
אמאל'ה לונה, בחרת ערימת תכונות שכל קשר ביני לבינן מקרי בהחלטאה אוקיי.
אבל בכל זאת אני מחשיבה את זה שאת יודעת לחיות את החיים, כי זה תוצאה של אוסף תכונות חיוביות שיש לך, שאני מניחה שהן כוללות אומץ, בטחון עצמי, יצר הרפתקנות מסוים, יוזמה, וכולי.
כן, לא חשבתי שהתכוונת ללכת פיזית לחפש אותה. פשוט בגלל שלא עשיתי את זה באותו הרגע (לגגל אותה) כבר שכחתי איך היא נראית אח"כ כדי לחפש אותה ולהיזכר. היא הייתה נראית כמו אמריקאית ממוצעת לחלוטין אז לא היה במראה שלה משהו זכיר במיוחד. ואני מניחה שאם היה לי מספיק אכפת הייתי שואלת את הילדה מה הטיקטוק שלה אבל הייתי עסוקה בסטוקינג לשייןאני התכוונתי לחפש אותה בטיקטוק אח"כ... לראות איזה תכנים היא מעלה ומה עשה אותה מפורסמת כזאת. למרות שאולי יש הרבה כוכבות טיקטוק בשם הזה אז לא בטוחה שזה קל למצוא.
אני גם חושבת. מה שכן נדבקתי מהתינוקת של הבוסית שלי. אבל בניגוד לילדה שהייתה חולה לאיזה שעתיים וחצי, אני והבוס שלי חולים כבר שבועשפעת זה איכסה!
(בושה שעוד אין לנו תרופה או חיסון "מוחלט" למחלה הזאת שיכחיד אותה מהעולם כבר.)
הוא היה קיים בתחילת החיים של יס, אחרי איזה שנתיים כבר סגרו אותו כשהבינו שרק אני ועוד שלושה אנשים צופים בווואי אני לא זוכרת את הערוץ הזה, אני לא חושבת שידעתי על קיומו! אבל זה מצחיק שכל מה שעניין אותך היה "לנצח" ולא להקשיב לשיר
איכשהו מרגיש לי שכל שנה נהיה גרוע יותר אז לא יודעת למה נראה לך שמיליון שנים בעתיד יהיה לך טוב יותר, אבל בהצלחה.כי אני רוצה לחיות בעתיד (הרחוק רחוק), התקופה שלנו היא סתם חרא מצחין (וכל העבר גם )
אני לא מנסה לגרום לך לראות, אבל רציתי לדעת אם יצא לך במקרה לראות Person of Interest בעבר?לא מקווה למצוא משהו בקרוב.
בינתיים קוראת.
כשיצא לה השיר אני כמו ציפור לא יכולתי לסבול אותו. הקול שלה עשה לי בחילה. ברמה קיצונית (כאילו, הייתי ילדה, הכל אצלי היה קיצוני. אבל ממש תיעבתי אותו) והייתה לי קלטת וידאו שהייתי מקליטה עליה כל מיני דברים שאני אוהבת כמו פרקים של הסדרה של אס קלאב 7, או קליפים של סטפס ובילי פייפר (בתקופה שהיה מאוד נדיר למצוא כאלה!!) נראה לי שגם הקלטתי עליה איזה טקס פרסי מוזיקה אירופאי שבריטני שרה שם את בייבי וואן מור טיים ולמדתי איתה את כל הריקוד של השיר! יואו וגם ריקי מרטין עם ליבינג לה וידה לוקה!חחחחחח מה היא עשתה לך? [נלי פורטטדו]
כמה פעמים יצא לי כבר לאכול אחת שהעוגיה שלה הרגישה כאילו בני ישראל במצריים אפו אותה.של קוקילידה??? NEVER!
אז הנה ההזדמנות שלך עכשיו כשאין לך בינג' אחר לעשותאוקיי, אז אני אבחר את "המגן". אני באמת רוצה לנסות אותה ועד היום עוד לא הצלחתי להביא את עצמי לזה.
חח מידי פעם אני גם תוהה לעצמי עם צ'קיזי איזי עדין מזיע. אני בן אדם מוזר כזה.וואי איך שלפת את דיוויד קוק מתהום הנשיה! אני הולכת לגגל מה קורה איתו היום.
אוי פיכסה.
בסדר, את ועדימון תמשיכו לריב על החננה הזה ואני אקח את לזלי.
עם כל הכבוד ללזלי שהיא מלכת העולם ויש כבוד, בן וואייט זה החלום.
באסוש. למרות שהתיאור של "סדרה חמודה, לא מצטערת שצפיתי אבל יכולתי לוותר" תקף לבערך 90% מהסדרות שראיתי בעשור האחרון.חשבתי שלא אבל נזכרתי באחת: אוואטר: כשף האוויר האחרון.
(סדרה חמודה ואני לא מצטערת שצפיתי בה, אבל יכולתי לוותר).
זה מרגיש לי כמו משהו שראיתי בעבר בכמה דברים אבל אני לא מצליחה לחשוב עכשיו על שום דוגמה כזאת.האמת שהקונספט שכתבת פה נראה לי ממש נחמד (עם השחקנים). חבל שביזבזו אותו על תוכן מסוג כזה נוראי.
את Poor Things אהבתי כי זה סרט עם פואנטה. הייתה לו עלילה ומוסר השכל וערך מוסף. הוא גרם לך לחשוב על דברים.חחחחחחחחחח היא קורעת
וכן זה אותו במאי שעשה את הסרט הקודם עם אמה סטון המוזר שדווקא כן אהבת.
כאילו שזה חדש לך.חחחחחחחחחחח את לא שפויה את
אני שואלת אותך כי את יודעת הכל!תשאלי אותו מאיפה לי?
לא באמת אכפת לי מניו יורק כי אני ווסט קוסטית מתנשאת. אני גם טסה רק ליום אחד. אבל סגרתי לי טיסת חזור בערב למקרה שדרו תחליט שבא לה לצלם בתחילת ספטמבר (למרות שלרוב היא מתחילה צילומים בסוף החודש אז אני לא מחזיקה את הנשימה שלי)חחחחחחחחח העיקר שלך יש עוד הופעה. וניו יורק!
אין במקרה תוכנית של דרו באזור?
וואי לא זוכרת בדיוק אבל שאלות בסגנון של "איך תהליך כתיבת השירים שלך היום שונה מזה של תחילת הקריירה שלך ובאיזה אופן זה מתבטא"חמודה.
איזה שאלות מעצבנות?
יש גם חומוס וסלט.מבחינתי יש רק צ'יפס
אל תשאלי, יש התפתחות דרמטית לסיפור הזה ואני ממוטטת ריגשית.חחחחחחחחחחח טוב כבר התחלתי בשעה
זה נשמע לי כמו אוי אוי אוי.יש בישראל שבוע אחד בדיוק של חורף. הוא תמיד נופל על הימולדת שלי
סו גו אהד אנד ריגרט מי באט איים ביטינ' יו טו איט, דוד!באט איימ נוט גיבינג אפ און דה מייקקקקק
1. הוא לא באמת חתיך. הוא חמוד בגלל האישיות שלו אבל הוא נראה קצת כמו איטריה1. כי הוא חתיך
2. כי כפרעליה היא מתישה
חח לאלא, לא הייתי רוצה להיוולד בינואר או פברואר כי אז בדיוק כמו שאמרת- מזדקנים מהר יותר, אבל ראש השנה שלנו הוא לרוב בספטמבר במילא, אז הייתי רוצה להישאר בחודש הלועזי שלי ורק להיוולד בראש השנה שלנו.נכון. זה מה שאני אוהבת בלהוולד בפברואר אני בהתחלה. למרות שלפעמים זה באסה אני מזדקנת מהר יותר משאר השנתון שלי.
לא השניים האלהאני גם חושבת. מה שכן נדבקתי מהתינוקת של הבוסית שלי. אבל בניגוד לילדה שהייתה חולה לאיזה שעתיים וחצי, אני והבוס שלי חולים כבר שבוע
השותפה שלי אגב מנסה לשדל אותי לשתות כל מיני שיקויים שלה שהיא טוענת שבזכותם היא לא חולה היא פאקינג הציעה לי לשתות סילבר כי "זה בריא"
איכשהו מרגיש לי שכל שנה נהיה גרוע יותר אז לא יודעת למה נראה לך שמיליון שנים בעתיד יהיה לך טוב יותר, אבל בהצלחה.
חחחחחחחחח ווואוואז איזה יום אחד אחי הגדול החליט להיות אח גדול מעצבן והקליט לי על הקלטת הזאת את השיר ציפור המתועב הזה במשך שלוש שעות על כל ההקלטות הקודמות שלי! האידיוט הזה היה חולה בבית וזה מה שהוא בחר לעשות! לזפזפ בין ערוצי המוזיקה השונים, לחכות שהשיר הזה ישודר (שמן הסתם זה היה בתדירות גבוהה כי הוא פאקינג עשה את זה ביום לימודים אחד!) ולהקליט אותו פעם אחר פעם עד שהקלטת הסתיימה.
תכלסכאילו שזה חדש לך.
יופי עכשיו אני רעבה.יש גם חומוס וסלט.
יאאאא מה?????????אל תשאלי, יש התפתחות דרמטית לסיפור הזה ואני ממוטטת ריגשית.
סו גו אהד אנד ריגרט מי באט איים ביטינ' יו טו איט, דוד!
לטוס ליום אחד לניו יורק??לא באמת אכפת לי מניו יורק כי אני ווסט קוסטית מתנשאת. אני גם טסה רק ליום אחד. אבל סגרתי לי טיסת חזור בערב למקרה שדרו תחליט שבא לה לצלם בתחילת ספטמבר (למרות שלרוב היא מתחילה צילומים בסוף החודש אז אני לא מחזיקה את הנשימה שלי)
וואי היא כזאת חמודה.וואי הייתה שם איזו ילדה בת איזה 14 ששאלה אותה "איזו עצה תוכלי לתת למישהי שרוצה להיות בברודווי" אבל היא לא הפסיקה לבכות כשהיא שאלה את זה ואידינה שאלה אותה למה היא כל כך אמוציונלית ואוף הלוואי שהיית רואה אמריקן איידול כדי להבין את הרפרנס של אשלי הילדה הבוכייה מההופעה של סנג'איה אבל כזאת היא הייתה והילדה הזאת, תוך כדי שהיא מורחת את הדמעות עם הנזלת שלה על כל הפרצוף אומרת לה "את האיידולית שלי, את ההשראה שלי, זה החלום שלי לפגוש אותך ואני כל כך אוהבת אותך אפילו עשיתי את עבודת הגמר שלי עליך!!" אידינה שאלה על מה הייתה העבודה והילדה ממשיכה ביבבות דרמטיות "על מי האיידול שלך. ואת האיידולית שלי!!" ואז היא אמרה עוד כמה דברים שלא הצלחתי להבין כי היא בכתה בכזאת היסטריה שזה היה קצת מוגזם. וחמודה, אם את רוצה להופיע בברודווי, את צריכה לשלוט ברגשות שלך. ואז אידינה כזה "אוי, אני כל כך רוצה לחבק אותך" (היא לא יכלה כי היא הייתה חולה והצוות שלה אסר עליה להתקרב למעריצים כדי לא להדביק אף אחד) והילדה ממשיכה בבכי ההיסטרי צורחת "גם אני רוצה לחבק אותך!!!" ואז עוד כל מיני צרחות ומלמולים לא קוהרטיים ואידינה שאלה אותה אם היא משחקת או שרה ובגלל זה היא שאלה על ברודווי, הילדה ענתה שכן וככה עוד איזה כמה שאלות ואז אידינה אחרי איזה כמה דקות פתאום "רגע! איזה ציון קיבלת על העבודה שלך?" הילדה ענתה A ואז אידינה כזה "פייו, כי הייתי מוכנה כבר לשלוח איזה מכתב זועם!"
הוא חתיך מאד!1. הוא לא באמת חתיך. הוא חמוד בגלל האישיות שלו אבל הוא נראה קצת כמו איטריה
וואי אני מתה על לזלי אבל כמה אנרגיה יש לה לא הייתי עומדת בקצב שלה ובטח תמיד הייתי מרגישה אשמה ורגשי נחיתות תמידיים שאני לא בנאדם כ"כ איכפתי טוב ומשקיע כמוה.2. את בעצמך מתישה!
וואוווווווו אם רעות אומרת שחם לה זה אומר שכדור הארץ נשרף חברים!82 ליטר כל אחד לא ביחד
חנכתי את המזגן שלי. הוא הופעל לראשונה הקיץ.
את באמת לא כ״כ אכפתית ומשקיעה. אני חושבת שאת צריכה להשתדל יותר. בן אדם מקליט פודקאסט של שעה ואת מגיבה ב-״״אני מתה על לזלי אבל כמה אנרגיה יש לה לא הייתי עומדת בקצב שלה ובטח תמיד הייתי מרגישה אשמה ורגשי נחיתות תמידיים שאני לא בנאדם כ"כ איכפתי טוב ומשקיע כמוה.
לא החוצפה!!!את באמת לא כ״כ אכפתית ומשקיעה. אני חושבת שאת צריכה להשתדל יותר. בן אדם מקליט פודקאסט של שעה ואת מגיבה ב-״״
לזלי ואני דורשות יותר!
אוי ואבוי, מה קרה ליין ?אני שיכורה מבירה
ויש לה מבט תמים? I don't think soנכון מאד טיילור בורשה היום!
תכונה מקסימה. רק לא שמדובר בצ'אק מסמוך על סול.תארו תכונה חיובית שלכם: נטיה לשים את עצמי בנעליים של הזולת (מטאפורית!) ולהבין למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג, במקום סתם לכעוס עליו
איזה מין בן אדם את??? טוב בעצם מה אני מתפלאת שאת מעדיפה את העוגייה על הגלידה.סוג הגלידה האהוב עליכם: קוקילידה (אבל אני מודה שזה יותר בזכות החלק של העוגיה...)
בדיוק.זה שאלה קשה, כי מה שלא ראיתי אני עוד לא יודעת אם אני אוהב.
כל הכבוד! תשובה מעולה.ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: הארי פוטר, קל (הספרים!)
כי שיורד גשם עדיףחודש שהייתם רוצים להיוולד בו: חודשי החורף כדי לדעת איך זה לחגוג יום הולדת כשלא חם גיהנום בחוץ..
כל הכבוד! זה באמת אחד הדברים הקשים לעשות, להמשיך להתמיד.אני עדיין מתמידה בדברים?
מעניין לדעת ואכן מוזר.מגי סמית' הייתה פעם צעירה ועם שיער ג'ינג'י
אני אוהבת את השיר הזה.שירי החודש: היו לא מעט אייקונים אבל לאחרונה נדבקתי לזה:
לא ידעתי שיש קונספירציות כאלה. אולי זה קונספירציות שמסתובבות רק בחוג לספרות אנגלית?שייקספיר!! זהו באופן רשמי אני יודעת שהקונספירציות על כך ששייקספיר לא היה קיים הן מופרכות.
גם אני הכי אוהבת שוקולד אבל שאני קונה גלידה בגלידריה אז בדרך כלל אני כן משתדלת לנסות טעמים אחרים.סוג הגלידה האהוב עליכם: שוקולד ורק שוקולד
אצלי זה הפוך. לא ידעתי שהיא שחקנית.האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: שירים של בילי פייפר!! כשצפיתי בדוקטור הו לראשונה גיליתי שבילי הייתה זמרת והקשבתי לחלק מהשירים שלה והם טובים!
אוי מקווה שהכל עבר ואת כבר מרגישה טוב עכשיו.מוסיפה פיצוי על החודש הקודם: אחרי ששברתי השיניים הקדמיות שלי, הלכתי לרופאה כדי לתקן את הבעיה אבל במהלך הטיפול הלסת שלי ננעלה והייתי צריכה ללכת לחדר מיון כדי לשחרר אותה
אכן.וואוווווווו אם רעות אומרת שחם לה זה אומר שכדור הארץ נשרף חברים!
ויש לה מבט תמים? I don't think so
מי אמר שהיא לא?חוץ מזה, אני לא מבינה איך היא לא בפריז היא בטח יכולה לשבור כמה שיאים אולימפיים שם.
תכונה מקסימה. רק לא שמדובר בצ'אק מסמוך על סול.
זה שהרגשת צורך במזגן זה כבר מדאיג.אכן.
אבל למען ההגינות שאמרתי שהוא הופעל לא פירטתי את פרק הזמן שזה קרה. כרגע אני והמזגן עדיין רק בתקופת ההסתגלות, כמו עם ילדים קטנים שבימים הראשונים בגן הם נשארים רק חצי יום כדי להתרגל לגן, אז כרגע המזגן שלי מופעל בערך שעה ביום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.