Lhuna3
Well-known member
שששששששששש!אז כרגע המזגן שלי מופעל בערך שעה ביום.
שלא ישמעו אותך כל שאר המזגנים בארץ שעובדים שעות נוספות ויתמרמרו על איך שהמזגן שלך התקמבן!
הם עוד יעשו לנו שביתה!
שששששששששש!אז כרגע המזגן שלי מופעל בערך שעה ביום.
כן, אני לא יודעת מה עבר עליו באותו יום. זה ממש לא משהו שהוא היה עושה בדר"כ.חחחחחחחחח ווואו
מה שכן שניכם מאד מחוייבים
ומה מונע ממך לאכול?יופי עכשיו אני רעבה.
חח יום וקצת.. אני טסה ל-29 שעותלטוס ליום אחד לניו יורק??
טוב שיהיה. אני כבר רגילה לזה שאין לנו אותו טעם. אין לי מה להתווכח איתך.הוא חתיך מאד!
אני רציתי להגיד שדווקא ביחס לזה שחם לי פה מאוד, אני דווקא לא מזיעה כמו שהייתי בארץ כי אין פה לחות גבוהה. אבל בשלושה ימים האחרונים הגוף שלי עולה בלהבות כשאני ישנה בניסיון להילחם בשפעת שלי ואני מתעוררת שלולית לא כיף בכלל.82 ליטר כל אחד לא ביחד
מזל טוב! אבל את בטח מהנודניקים האלה ששמים את המזגן על 78 (לכו תחפשו לבד מה זה בצלזיוס, סירי לא לידי ואין לי כוח לבדוק)חנכתי את המזגן שלי. הוא הופעל לראשונה הקיץ.
קצת בא לי לראות וואנס שוב. (אבל רק את עונה 1)צפה בקובץ המצורף 111953
ואם כבר עד עצם היום הזה אז
צפה בקובץ המצורף 111956
לא נכון אוגוסט בשבילי אתה מושלם
ברור שעדיף!!כי שיורד גשם עדיף
דווקא אני בן אדם דרמטי לפי דעתי, אבל מעניין לראות שחושבים שלאאוי מקווה שהכל עבר ואת כבר מרגישה טוב עכשיו.
איך רואים שאת לא אדם דרמטי, איך דחפת לך את זה ככה בסוף ההודעה כמשהו שולי
מה את מנסה להוכיח? זה הכי פרצוף ממזרי.
ידעתי!מי אמר שהיא לא?
פעם ראשונה השנה.זה שהרגשת צורך במזגן זה כבר מדאיג.
רגע פעם ראשונה השנה פעם ראשונה אי פעם???????
אוי שוב פעם משהו שמצריך טיפול של רופא שיניים? תהיה בריאהדווקא אני בן אדם דרמטי לפי דעתי, אבל מעניין לראות שחושבים שלא
וזה די מבאס, כי מוקדם יותר בבוקר, נפלתי ונחבלתי בפנים, שוב פעם שיניים, בתוספת של השפה העליונה והאף אני נזק
כן, יש שבר בשיניים ורק לפני חודש שברתי אותן.אוי שוב פעם משהו שמצריך טיפול של רופא שיניים? תהיה בריאה
אכלתי אבל זה לא היה מספק כמו חומוס-צ'יפס-סלטומה מונע ממך לאכול?
כן תכלסטוב שיהיה. אני כבר רגילה לזה שאין לנו אותו טעם. אין לי מה להתווכח איתך.
את לוקחת כדורים? זה מה שהם עושים כשהם מורידים חום הם גורמים להזיע בטירוף. אני גם הופכת לשלולית כשאני חולה זה פיכסה.אני רציתי להגיד שדווקא ביחס לזה שחם לי פה מאוד, אני דווקא לא מזיעה כמו שהייתי בארץ כי אין פה לחות גבוהה. אבל בשלושה ימים האחרונים הגוף שלי עולה בלהבות כשאני ישנה בניסיון להילחם בשפעת שלי ואני מתעוררת שלולית לא כיף בכלל.
אויוזה די מבאס, כי מוקדם יותר בבוקר, נפלתי ונחבלתי בפנים, שוב פעם שיניים, בתוספת של השפה העליונה והאף אני נזק.
בדיוקמה את מנסה להוכיח? זה הכי פרצוף ממזרי.
אה נרגעתיפעם ראשונה השנה.
מטייל על קירות?שם: איתמר
לא זה לא.גם יום הולדת באחד מחודשי החורף היה יכול להיות נחמד בשביל הקור
אני חושבת שזה נכון.אני חושב שאני די סבלני.
מי אתה ומה עשית לניק?סדרות החודש: שודדי הזמן, פיירפליי, בית הדרקון, הבנים
זה שמתייחסים לזה עכשיו כ"שיר מדדפול" מטריף אותיייייייייייי תמותו ג'ן זי!!אבל נראה לי שאבחר בשיר אחר בתור שיר החודש:
כמובןהמקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: באפי. במיוחד פרק המחזמר
הייתי מצפה שיהיו לך עותקים פיזים של זה.הרבה זמן רציתי לקרוא שוב את ספרי הארי פוטר אבל כל עניין הסופרת קצת הורס לי את זה (אולי זה לא צריך ואני לא שופט אנשים שכן נהנים לקרוא שוב).
פחחחחאם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב ): אני כבר סלב. אנשים חוגגים אותי כל יום (או לפחות כל תשיעי ביוני)
וגיי.. בעיקרון הייתי רוצה לכתוב ספר פנטזיה מודרני (כלומר מתרחש בעולם שלנו בהווה) בסגנון קומי.
הם מועמדים לאמי. חלק מהעבודה בלהיות מועמד זה לקדם את עצמך בראיונות שוב.משהו שאתם רוצים להוסיף:
לא הבנתי למה זה יצא עכשיו על סדרה שיצאה מזמן
איזה חודש זה ומה רע בו בעצם?חודש שהייתם רוצים להיוולד בו:כל חודש חוץ מ זה שנולדתי בו
זו התכונה הכי חשובה.תארו תכונה חיובית שלכם:אמפטיה
אם אפשר לבחור סרטים שעוד לא ראיתי... אז כנ"ל.סרטי החודש:deadpool and wolverine שעדיין לא ראיתי
אבל אין לנו לאן.ציטוט החודש:LETS FUCKING GO
זה ברצינות או בצחוק?סוג הגלידה האהוב עליכם: תפוח בדבש
לכל דבר יש סוף.נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה:בסוף אני אלך הביתה
נקודה טובה.
אמ...איזה חודש זה ומה רע בו בעצם?
כן, לפעמים זה מעיק...אבל קשה להתעלם
זו התכונה הכי חשובה.
ראיתי ואני רוצה לראות שוב
אם אפשר לבחור סרטים שעוד לא ראיתי... אז כנ"ל.
קדימה, תמיד קדימה (כאילו יש לי ברירה) ולמעלה
אבל אין לנו לאן.
ברצינות
זה ברצינות או בצחוק?
ובכן...כן....לכל דבר יש סוף.
תודהנקודה טובה.
ואנימה באמת זה "אוכל הנחמה" שלי
שם יפה.שם: איתמר (רגע, רצית שם של מישהו ספציפי או סתם שם רנדומלי?)
נימקת יפה, אבל יוני חודש מדכא כי כל הזמן חושבים שתיכף הסיוט של יולי-אוגוסט. (אבל כשילדים זה בטח כיף)חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: בעיקרון יוני הוא חודש מעולה שאני מאוד בעדו. בתור ילד היה יכול להיות נחמד אם הייתה לי יום הולדת ביולי/אוגוסט כי זה היה אולי מונע מאמא שלי לעשות לי מסיבת יום הולדת כיתתית (הגזמתי בכמות הת'?) בכיתות א' וב' למרות שלא רציתי. גם יום הולדת באחד מחודשי החורף היה יכול להיות נחמד בשביל הקור. אבל בעיקרון אין כמו יום הולדת בחודש שהוא גם חודש הגאווה וגם חודש הספר. באמת שכל שאר החודשים הם די חרא באופן יחסי.
ברגע שהזכרת את הצניעות שלך, אתה לא צנוע יותר, ואין דרך לבטל.תארו תכונה חיובית שלכם: הייתי מתאר עד כמה אני צנוע, אבל אני צנוע מידי בשביל זה. מצד שני עצם זה שציינתי את זה כנראה אומר שאני לא צנוע. אלא אם כן אני צנוע כי עכשיו ביטלתי את הצניעות שלי. זה עובד ככה?
לא יפה שאתה מפלה את המחשבים, וזה גם לא אשמתם שהם איטיים.אני חושב שאני די סבלני. חוץ מכלפי מחשבים שמטריפים אותי כשהם איטיים.
אני מתחילה לחשוב שאני היחידה שסיימה את הטריולוגיה הזאת (כי חוץ ממך המלצתי עליה גם לעוד 2 אנשים, וגם הם נתקעו שם). זה ממש מצער אותי.ספרי החודש: כל הזמן עם Children of Ruin.
מומלץ? מה הז'אנר?אה, אבל גם התחלתי במקביל ספר עברי בשם ניצוצות שאני גם מתקדם בו באופן ספורדי
שיר יפה, הקשבתי לו כבר בפעם הקודמת שהבאת.שירי החודש: שמעתי בטח מיליון פעם את Another Love
אפשר לדעת מה שם השיר והאומן בלי להכנס לוידאו שאולי יספיילר לי את הסרט?אבל נראה לי שאבחר בשיר אחר בתור שיר החודש:
זה באמת חבל שזה הורס לך לפי דעתי מתישהו תתחיל מחדש בכל זאת ואולי אחרי שתכנס לזה אז תצליח להוציא את העניין הזה מהמחשבה שלך ולהינות.ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: כאילו באפי תמיד. אבל כרגע ראיתי לאחרונה. יש עוד כל מיני סדרות שכבר ראיתי ואני אשמח לראות שוב. למשל בא לי לאחרונה לעשות צפייה חוזרת לפארסקייפ. יש גם לא מעט סרטים שאני אשמח לראות שוב. אם עכשיו תציעו לי צפייה משותפת בלקום אתמול בבוקר אז אני אשמח. ויש עוד כל מיני. מבחינת ספרים - אז כמובן טריולוגיית סיימון סנוא. גם ממש בא לי לקרוא את אני קלאודיוס שוב. הרבה זמן רציתי לקרוא שוב את ספרי הארי פוטר אבל כל עניין הסופרת קצת הורס לי את זה (אולי זה לא צריך ואני לא שופט אנשים שכן נהנים לקרוא שוב).
הוא חמוד וחתיך והכל, אבל אני לא בטוחה שהייתי רוצה לפגוש אותונתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: נניח נתקעתי עם קווין מדקסטר - אז לפחות סיכוי שאני אפגוש את דקסטר.
אתה והשנאה המוזרה שלך אליהתכלס זה נכון עם רוב הדמויות שאני לא אוהב כי אם הן מעצבנות אותי אז כנראה הם בסדרה עם מישהו שאני אוהב. אני בהחלט אסבול את קנדי בשביל לפגוש את ווילו ובאפי.
אתה לגמרי צריך (ויכול) לעשות את זה.אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב ): אני כבר סלב. אנשים חוגגים אותי כל יום (או לפחות כל תשיעי ביוני). בעיקרון הייתי רוצה לכתוב ספר פנטזיה מודרני (כלומר מתרחש בעולם שלנו בהווה) בסגנון קומי.
א. אני לא זכרתי את השיר הזה.שיר שהכרתם בעקבות סדרה: (עכשיו ראיתי ששמתי את השאלה פעמיים מוזמנים לקחת אותה לאיזה כיוון שאתם רוצים)
אז אם מקודם זה שיר שהכרתי שהיה ברקע של סדרה, עכשיו אני אקח שיר שהיה שיר פתיח של סדרה. אבל אני אלך על אותה סדרה ואקח את השיר המדהים שהיה שיר הפתיח בעונה 2 של The Leftovers. השיר נקרא Let The Mystery Be.
[ספרי הארי פוטר]זה באמת חבל שזה הורס לך לפי דעתי מתישהו תתחיל מחדש בכל זאת ואולי אחרי שתכנס לזה אז תצליח להוציא את העניין הזה מהמחשבה שלך ולהינות.
בכלל לא חשבתי על הסוגיה של לקנות את הספרים. האמת שיש לי עותקים פיזיים רק של הספרים האחרונים. את הספרים הראשונים קראתי בעברית מהספרים של אחיינית שלי. רק החל מהחמישי קניתי לעצמי באנגלית.הייתי מצפה שיהיו לך עותקים פיזים של זה.
האמת שהסרטון בכלל לא מספלייר לסרט כי זה פשוט הקליפ של bye bye bye של הלהקה NSYNC כמו שהוא יצא לפני 24 שנה. זה די מצחיק ששינו את שם הסרטון, אבל את יכולה לראות שהסרטון הוא בעצם מ2009.אפשר לדעת מה שם השיר והאומן בלי להכנס לוידאו שאולי יספיילר לי את הסרט?
[ספר עברי בשם ניצוצות]מומלץ? מה הז'אנר?
אז אשמת מי זה?לא יפה שאתה מפלה את המחשבים, וזה גם לא אשמתם שהם איטיים.
האמת שאומנם ברור לי שאני אסיים את הספר הזה, אבל אני באמת לא בטוח שאני אמשיך לספר השלישי.אני מתחילה לחשוב שאני היחידה שסיימה את הטריולוגיה הזאת (כי חוץ ממך המלצתי עליה גם לעוד 2 אנשים, וגם הם נתקעו שם). זה ממש מצער אותי.
הרסת את הבדיחהברגע שהזכרת את הצניעות שלך, אתה לא צנוע יותר, ואין דרך לבטל.
כשהייתי ילד באופן כללי לא אהבתי את היום הולדת שלי. וכל עניין חודש הגאווה היה יותר קטן ולא משהו שהזדהיתי איתו באופן גלוי. אז הרבה יותר התחברתי ליוני בתור חודש יום ההולדת שלי בגיל מאוחר יותר.נימקת יפה, אבל יוני חודש מדכא כי כל הזמן חושבים שתיכף הסיוט של יולי-אוגוסט. (אבל כשילדים זה בטח כיף)
תלכי לראות את דדפול & וולבריןאם אפשר לבחור סרטים שעוד לא ראיתי... אז כנ"ל.
כל הכבוד לך. וגם אני רוצה. (אבל אני כבר אחכה שיגיע לדיסני+)ראיתי ואני רוצה לראות שוב
כן, אבל זה קצת מוזר.הם מועמדים לאמי. חלק מהעבודה בלהיות מועמד זה לקדם את עצמך בראיונות שוב.
אני איתמר וחתכתי את ניק לחתיכות ופיזרתי אותן בין תמונות שונות.מי אתה ומה עשית לניק?
זה נשמע כאילו ניק ניסה להכריח אותך לעשות משהו שאת לא רוצה.לא זה לא.
ביי ביי ביי של אנסינק. אין כאן ספוילר זה הקליפ הרגיל מהניינטיז, הם סתם הוסיפו דדפול לכותרת כי השיר חזר בגלל הסרט.אפשר לדעת מה שם השיר והאומן בלי להכנס לוידאו שאולי יספיילר לי את הסרט?
אה ניק ענה.האמת שהסרטון בכלל לא מספלייר לסרט כי זה פשוט הקליפ של bye bye bye של הלהקה NSYNC כמו שהוא יצא לפני 24 שנה. זה די מצחיק ששינו את שם הסרטון, אבל את יכולה לראות שהסרטון הוא בעצם מ2009.
לא זה ממש רגיל כולם עושים את זה לקראת טקסי פרסים.כן, אבל זה קצת מוזר.
אני איתמר וחתכתי את ניק לחתיכות ופיזרתי אותן בין תמונות שונות.
*בסיקוול האפל של "איתמר מטייל על קירות", הוא משתמש ביכולת שלו להכנס לתמונות על קירות בשביל פשעים איומים והעלמה של ראיות.
*כן, אני יודע שיש איזה חמישה סיקוולים רשמיים שכתב דויד גרוסמן, אבל אם תקראי אותם תראי שאפשר להבחין שאיתמר מתדרדר למקומות אפלים. (לא סתם באחד מהם יש לו כובע שחור)
מדאיג ממש אולי הוא באמת הוחלף באיתמר.אבל זה באמת מוזר שניק ראה כל כך מעט סדרות בחודש האחרון. וגם בחודש הזה למעשה.
חחח אף אחד אפילו לא חשב לכיוון הזה רובינו חשבנו מבחינת עונהחודש שהייתם רוצים להיוולד בו: ממש לא אכפת לי, לא מאמינה באסטרולוגיה
אני חושבת שאני יודעת מה זה אומר אבל לא בטוחה, תסביריתארו תכונה חיובית שלכם: אני אינטרוספקטיבית
חחחח עושה לנו חפש את המטמון?סדרות החודש:
דיוני סדרות #130
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאןwww.tapuz.co.ilדיוני סדרות #129
כן היא אמריקאית. איזה שיר. זה של ברבי? לא יודעת למה תמיד חשבתי שהיא בריטית או אירית8-*. ואין לי מושג, אני לא מכירה שירים שלה. השיר שלה היה שקט כזה והיא לחשה לתוך המקרופון לא הבנתי בכלל על מה היא שרה. וואי סנופ לאורך כל האולימפידה היה הדבר הכי רנדומלי מצחיק וחמוד בעולם:-D אני חושבת שהביאו...www.tapuz.co.il
חחחחחחחחחחחוהנה משהו מפדח - האלופה עונה 2 (אל תשפטו אותי)
איך אני אוהבתגאווה ודעה קדומה - סתם הרגשתי שאני צריכה לראות משהו של הסיפור הזה כי הוא מאוד ידוע, והיה בטלוויזיה. הכרתי את קירה נטלי והבחורה שהיא האחות הגדולה הייתה זאת מ-gone girl, ונדמה לי הייתה שם עוד אחת מפורסמת באחיות מלפני שהיא התפרסמה. הסיפור עצמו צפוי, לא היה יותר מדי מה להתלהב, ראיתי דיון אחר כך שמסתבר שהייתה מיני סדרה על הספר גם ודרסי היה קולין פירת' ואמרו שהסדרה יותר טובה, אם ייצא לי לראות מתישהו
זה הסרט המעצבן הזה שהיה להיט בשנות ה2000?Knocked Up - לא יודעת, קומדיה רומנטית לא כזה התלהבתי.
יאללה שיתנו לו אוסקר, מה הוא ערבי?
מאמ ספגטי!ובמקביל הוציא גם פסקול שכולל את שיר הראפ המדהים הזה שכולם מכירים (לוז יורסלף)
טוב אני מקשיבה.אבל דה ז'ה וו- זאת יצירת המופת של האלבום הזה. כ"כ חבל לי שכ"כ מעט אנשים מכירים את זה, אני מרגישה שלא רק מעריצים של אמינם צריכים להכיר. בשיר הזה הוא מתאר התמכרויות בשלבים שלבים בדיוק איך שזה קורה, כולל הויכוחים הפנימיים של המכור, אמינם משלב כל מה שהוא יודע לעשות טוב פה- הפלואו שלו מדהים, יכולת החריזה הדהימה שלו פה (זה לא רק חריזה, הוא משחק עם מילים בצורה גאונית, יש פה אלמנטים ספרותיים כמו מצלול ודברים כאלה זה מטורף), ובתוך כל זה אי אפשר להתעלם מהכנות העצמית המהממת שהוא מביע פה, בואו נגיד שיצא לי להזיל דמעה או שניים שאני שומעת את השיר הזה לפעמים
חחח לונה בדיוק מחפשת חבריםודר' הו מתישהו כי זה קצת חור בהשכלה
כן אה?, מה שחיובי בסיטואציה היא שהיא נותנת לי הזדמנות להתמודד עם בן אדם שאני לא אוהבת, כי זו יכולת שצריך אותה לפעמים.
אבל מעייף להיות באפיעם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד: נראה לי דיי מגניב להיות על כוחות על, אז באפי,
אה, חחח כן באמת יותר הגיוני אבל מה זה משנה באיזה עונה נולדתי גם?חחח אף אחד אפילו לא חשב לכיוון הזה רובינו חשבנו מבחינת עונה
אוח זה קשה להסביר. הנה קחי ההגוגל שעשיתי - Introspection is the examination of one's own conscious thoughts and feelingsאני חושבת שאני יודעת מה זה אומר אבל לא בטוחה, תסבירי
הקונספט של זמן לא רלוונטי כבר לגבי, התקדמתי למישור אחר.את יודעת אבל שאת אמורה לענות על יולי ואלה התשובות לחודש הבא כבר כן?
חחחח לא דילגתי, נראה לי את עונה 1 אני יודעת בע"פ מרוב שראיתי בש"חים בזמן אמת, לא היה בא לי לראות אותה עוד פעם, למרות שהיו שם דברים שאהבתי, וגם את עונה 2 ראיתי, אבל בעונה 2 יש קו עלילה מהמם שתום שלייפר שהוא עופר שכטר הוא משחק מישהו שחברה שלו מתה והוא משתגע מזה שהיא מתה אז הוא מתחיל להזות אותה וזה כזה עצוב אני מתה. והוא שובר לי את הלב והייתי כ"כ מאוהבת בו כשראיתי את זה כשזה יצא. הייתה סצנה שהוא שומע פעם ראשונה שיר שהיא כתבה לו והקליטה לו לפני שהיא מתה ואז הוא מתחיל לבכות במיטה ואני נגמרת! פעם הסצנה הזאת הייתה ביוטיוב אבל אני לא מוצאת אותה כברחחחחחחחחחחח
אני אשפוט אותך על זה שדילגת על עונה 1 (סתם למה אבל עונה 2)
אני הייתי ילדת יס אז אני טים השיר שלנו לא ראיתי האלופה.
יכול להיות (אפשר להגיד את זה על הרבה סרטים ). זה של ג'אד אפטו שעשה גם את בתול בן 40, נראה לי נוקטד אפ היה הסרט הכי מפורסם שלו אבל אף פעם לא ראיתי באופן מסודר אז הייתה לי הזדמנות החלטתי להשלים. משחק זה הסטלן עם התלתלים וזאת שהייתה הבלונדה באנטומיה של גריי.זה הסרט המעצבן הזה שהיה להיט בשנות ה2000?
גם אני גיליתי את זה לפני כמה שנים! איזה הזוי נכון?לימים גיליתי שהראפר שהוא עושה איתו דו קרב בסוף זה הפלקון ממארוול
כן ראיתי, אבל זה לא נראה לי משהו שאני אראה בקרוב, למרות שדייוויד טנט מפתה, אני לא אכחיש.חחח לונה בדיוק מחפשת חברים
מזג אוויר למשל. נגיד אני אוהבת טיול יומולדת ותמיד יש גשם ביומולדת שלי שזה טיפה באסה.אה, חחח כן באמת יותר הגיוני אבל מה זה משנה באיזה עונה נולדתי גם?
כן לגמרי מתאים לךאוח זה קשה להסביר. הנה קחי ההגוגל שעשיתי - Introspection is the examination of one's own conscious thoughts and feelings
(מישהו שטוב בהתבוננות פנימית
הקונספט של זמן לא רלוונטי כבר לגבי, התקדמתי למישור אחר.
באמת נשמע יפהאבל בעונה 2 יש קו עלילה מהמם שתום שלייפר שהוא עופר שכטר הוא משחק מישהו שחברה שלו מתה והוא משתגע מזה שהיא מתה אז הוא מתחיל להזות אותה וזה כזה עצוב אני מתה. והוא שובר לי את הלב והייתי כ"כ מאוהבת בו כשראיתי את זה כשזה יצא. הייתה סצנה שהוא שומע פעם ראשונה שיר שהיא כתבה לו והקליטה לו לפני שהיא מתה ואז הוא מתחיל לבכות במיטה ואני נגמרת! פעם הסצנה הזאת הייתה ביוטיוב אבל אני לא מוצאת אותה כבר
בילדותי זאת הייתה ממש מלחמה אם הייתם ילדי יס ראיתם השיר שלנו ואם ילדי הוט ראיתם האלופה וחלילה לראות את השני כי כל אחד האמין שמה שיש לו יותר טוב (ילדי יס צדקו כמובן)את השיר שלנו ראיתי בטוח עונה 1, יש מצב שגם את השניה, אבל אני זוכרת הרבה פחות, אבל יש דברים שאני זוכרת. לא ראיתי את העונה הזאת שכולם חיילים
כן זה איזה סרט מעצבןןןןןןןן כולם שם בלתי נסבלים אף פעם לא הבנתי למה הוא כזה אהוב.יכול להיות (אפשר להגיד את זה על הרבה סרטים ). זה של ג'אד אפטו שעשה גם את בתול בן 40, נראה לי נוקטד אפ היה הסרט הכי מפורסם שלו אבל אף פעם לא ראיתי באופן מסודר אז הייתה לי הזדמנות החלטתי להשלים. משחק זה הסטלן עם התלתלים וזאת שהייתה הבלונדה באנטומיה של גריי.
חחחחח כןגם אני גיליתי את זה לפני כמה שנים! איזה הזוי נכון?
אהבת? קראת בעברית או באנגלית?ספרי החודש: "מחשבות על קולנוע" של טרנטינו.
שיר יפייפה!האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: Shape of my heart של סטינג (הזמר האהוב עליי אגב).
[השיר ששמת, אני לא יודעת איך להגיב עם להעתיק] אהבתימשהו שאתם רוצים להוסיף:
חחחחחח לקח לי זמן לקלוט שזה העתיד. לא יודעת, אני אישית מפחד to fuck with time, ואז מה אם זה העתיד, מי אומר שלא הפכנו לאיזה סיפורה של שפחה בעתיד? ובעבר אין סיכוי שהייתה תקופה שהיה עדייף לי להיות אישה מאשר התקופה הזאת.חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: אני בסדר עם החודש שלי (אפריל) אבל בשנת 50000.
חיכיתי שתיגמר העונה כדי לראות את הכל ביחד.צפיתי גם בפרקים שיצאו של טיפול לילי (התחיל מאוד טוב אבל האמת היא שקצת פחות התלהבתי מהאחרון).
וואו לגמרי.1. במקום בו אני גר - ג'מבו ג'יי - מילים שפוגעות בול ואחרי 7/10 בכלל.
גם שיר יפה!2. תביאו חטיפים - ג'ימבו ג'יי - השיר מחאה הכי מצחיק ששמעתי. אני מתה על הקטע "זה ג'ימבו. אז ג'אמבו..."
וואי ראיתי את זה, איזה טריפי זה אימלה!!משהו שאתם רוצים להוסיף:
נתנו ל-AI לעשות סרטון מתוך ממים נפוצים וזה מה שיצא
מה את מתכוונת שאת סתם רואה סצנות לא קשורות לכלום מסדרות? גם אני עושה את זה.סדרות החודש: האם כל הסדרות שראיתי תוך כדי גלילה בפייסבוק נחשבות?
מי לא יאמין לך אור, את צדיקה! באיזה שיעור ראית את זה?ראינו באחד השיעורים קטע מבנות גילמור אבל אני לא יכולה לומר בוודאות מתי זה קרה, אז תאלצו להאמין לי שזה קרה ביולי
וואי לא קלטתי שאני מכירה עד שהגיע הפזמון. אבל אחלה שיר!!שירי החודש: היו לא מעט אייקונים אבל לאחרונה נדבקתי לזה:
את יודעת שרוס שקרן כי יש את הפרק שמגלים שהוא לא אוהב גלידה, אבל מישהו גילה שהייתה סצנה מכמה עונות קודם שהוא הולך עם אמילי ברחוב ואוכל גלידה או משהו. יש כ"כ הרבה חורים בחברים ועוד יותר מצחיק, מספיק אנשים שרואים חברים מספיק זמן כדי לעשות על זה רשימות, ראיתי מלא באינטרנט.עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: אולי רוס, כי לא בטוח מה דעתו על גלידה, אז אם הוא אוהב גלידה הוא יסכים לבוא איתי לאכול גלידה אבל אם הוא לא אוהב גלידה אני אוכל לאכול את הגלידה שלו.
וואי, איך בנתיים? (עם שני הדברים?).משהו שאתם רוצים להוסיף: בהצלחה לי בחודשיים הקרובים בזמן תקופת המבחנים, הכל יהיה בסדר (אמרה זאת נכתבה לאחר שאתמול היה לי מיני משבר ואני מנסה לשכנע את עצמי שהכל יהיה בסדר).
מוסיפה פיצוי על החודש הקודם: אחרי ששברתי השיניים הקדמיות שלי, הלכתי לרופאה כדי לתקן את הבעיה אבל במהלך הטיפול הלסת שלי ננעלה והייתי צריכה ללכת לחדר מיון כדי לשחרר אותה
אני אגיד לך את האמת, כל מה ששמעתי על הקאסט המקורי של שנות ה-70 בשנים האחרונות גרם לי אפילו לא להיות יכולה לראות פרק של הסדרה המקורית, לכולם יש שלדים שלדים בארון, רק השחקן של אריק צדיק, מסכן אמרו עליו בזמנו שהוא סנוב כי הוא לא היה מסתובב איתם, מסתבר שהלך שם סדום ואמורה. מעבר לדבר שבטח שמעת שהשחקן של הייד עכשיו בכלא על אונס, אני שמעתי עוד מלא דברים על זה. איזה באסה כי מה זה אהבתי את הסדרה המקורית. לא יודעת לא נראה לי שאני חוזרת לעונה 2 של מופע שנות ה-90, זוכרת שראיתי עונה ראשונה אבל לא היה משו, ועכשיו זה סתם עושה לי מחשבות ואכזבות על מה ששמעתי.מופע שנות ה90 עונה 2 - מטומטם כל כך אבל איכשהו אני לא סובלת מספיק כדי להפסיק אני קצת נהנית אפילו חח
אני צריכה לראות כבר שיטס קריקהמקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם:ש"חים ביס קומדי, עדיף סדרות שאני אוהבת כמו פארקס ושיטס קריק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.