The A Team אוגוסט 2024 – סיכום חודש 🍉🏋️‍♂️🐦🌅🖨️🎱🌻

LeAnnDylan

Well-known member
חחחחחחחחח ווואו:-0
מה שכן שניכם מאד מחוייבים:-D
כן, אני לא יודעת מה עבר עליו באותו יום. זה ממש לא משהו שהוא היה עושה בדר"כ.
יופי עכשיו אני רעבה.
ומה מונע ממך לאכול?
|מאוהב||מאוהב|
לטוס ליום אחד לניו יורק??
חח יום וקצת.. אני טסה ל-29 שעות:-D
ומה אני אעשה, אין תקציב ליותר מידי ימי חופש. בטח לא בספטמבר.
הוא חתיך מאד!
טוב שיהיה. אני כבר רגילה לזה שאין לנו אותו טעם. אין לי מה להתווכח איתך.
82 ליטר כל אחד לא ביחד |מזיע|
אני רציתי להגיד שדווקא ביחס לזה שחם לי פה מאוד, אני דווקא לא מזיעה כמו שהייתי בארץ כי אין פה לחות גבוהה. אבל בשלושה ימים האחרונים הגוף שלי עולה בלהבות כשאני ישנה בניסיון להילחם בשפעת שלי ואני מתעוררת שלולית|מזיע||מזיע| לא כיף בכלל.
חנכתי את המזגן שלי. הוא הופעל לראשונה הקיץ.
מזל טוב! אבל את בטח מהנודניקים האלה ששמים את המזגן על 78|שפם| (לכו תחפשו לבד מה זה בצלזיוס, סירי לא לידי ואין לי כוח לבדוק|שפם|)
צפה בקובץ המצורף 111953
ואם כבר עד עצם היום הזה אז

צפה בקובץ המצורף 111956
לא נכון אוגוסט בשבילי אתה מושלם :-D
קצת בא לי לראות וואנס שוב. (אבל רק את עונה 1:-D)
כי שיורד גשם עדיף |שפם|
ברור שעדיף!!

It's Always Sunny

Well-known member
אוי :-( מקווה שהכל עבר ואת כבר מרגישה טוב עכשיו.
איך רואים שאת לא אדם דרמטי, איך דחפת לך את זה ככה בסוף ההודעה כמשהו שולי
דווקא אני בן אדם דרמטי לפי דעתי, אבל מעניין לראות שחושבים שלא :-):
וזה די מבאס, כי מוקדם יותר בבוקר, נפלתי ונחבלתי בפנים, שוב פעם שיניים, בתוספת של השפה העליונה והאף :-( אני נזק.

Reutk

Active member
דווקא אני בן אדם דרמטי לפי דעתי, אבל מעניין לראות שחושבים שלא :-):
וזה די מבאס, כי מוקדם יותר בבוקר, נפלתי ונחבלתי בפנים, שוב פעם שיניים, בתוספת של השפה העליונה והאף :-( אני נזק
אוי שוב פעם משהו שמצריך טיפול של רופא שיניים? תהיה בריאה |4U|

didalf

Well-known member
ומה מונע ממך לאכול?
אכלתי אבל זה לא היה מספק כמו חומוס-צ'יפס-סלט

טוב שיהיה. אני כבר רגילה לזה שאין לנו אותו טעם. אין לי מה להתווכח איתך.
כן תכלס

אני רציתי להגיד שדווקא ביחס לזה שחם לי פה מאוד, אני דווקא לא מזיעה כמו שהייתי בארץ כי אין פה לחות גבוהה. אבל בשלושה ימים האחרונים הגוף שלי עולה בלהבות כשאני ישנה בניסיון להילחם בשפעת שלי ואני מתעוררת שלולית|מזיע||מזיע| לא כיף בכלל.
את לוקחת כדורים? זה מה שהם עושים כשהם מורידים חום הם גורמים להזיע בטירוף. אני גם הופכת לשלולית כשאני חולה זה פיכסה.
בכל מקרה תחלימי כבר|נחמה|

וזה די מבאס, כי מוקדם יותר בבוקר, נפלתי ונחבלתי בפנים, שוב פעם שיניים, בתוספת של השפה העליונה והאף :-( אני נזק.
אוי:-(

מה את מנסה להוכיח? זה הכי פרצוף ממזרי.
בדיוק
פעם ראשונה השנה.
אה נרגעתי|מזיע|

Lion_Heart

Well-known member
|פרח| שם:נארוטו אוזומקי...הלוואי

|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו:כל חודש חוץ מ זה שנולדתי בו

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם:אמפטיה

|שקדיה| סדרות החודש:לא ראיתי כמעט טלויזיה החודש...

|פרפר| סרטי החודש:deadpool and wolverine שעדיין לא ראיתי

|פיל| ספרי החודש:

|סביון| שירי החודש:

|תמנון| ציטוט החודש:LETS FUCKING GO

|דולפין| דמות החודש:הינטה

|מדוזה| קראש החודש:לורה ביילי, אני כה מתגעגע

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: תפוח בדבש

🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה:הינטה

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם:אנימה...י= מאוד מנחם

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו:, אני אמנע מבחירה

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם:הרוזן ממונטה כריסטו

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה:בסוף אני אלך הביתה

🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת:

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): דרמה מרגשת אך מרירה

🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד:היריקו מצ'יו...

🍟 שיר שהכרתם בעקבות סדרה: (עכשיו ראיתי ששמתי את השאלה פעמיים :oops: מוזמנים לקחת אותה לאיזה כיוון שאתם רוצים)

🙌 משהו שאתם רוצים להוסיף:

• Love

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|פרח| שם: איתמר (רגע, רצית שם של מישהו ספציפי או סתם שם רנדומלי?)

|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: בעיקרון יוני הוא חודש מעולה שאני מאוד בעדו. בתור ילד היה יכול להיות נחמד אם הייתה לי יום הולדת ביולי/אוגוסט כי זה היה אולי מונע מאמא שלי לעשות לי מסיבת יום הולדת כיתתית (הגזמתי בכמות הת'?) בכיתות א' וב' למרות שלא רציתי. גם יום הולדת באחד מחודשי החורף היה יכול להיות נחמד בשביל הקור. אבל בעיקרון אין כמו יום הולדת בחודש שהוא גם חודש הגאווה וגם חודש הספר. באמת שכל שאר החודשים הם די חרא באופן יחסי.

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: הייתי מתאר עד כמה אני צנוע, אבל אני צנוע מידי בשביל זה. מצד שני עצם זה שציינתי את זה כנראה אומר שאני לא צנוע. אלא אם כן אני צנוע כי עכשיו ביטלתי את הצניעות שלי. זה עובד ככה?
אני חושב שאני די סבלני. חוץ מכלפי מחשבים שמטריפים אותי כשהם איטיים.

|שקדיה| סדרות החודש: שודדי הזמן, פיירפליי, בית הדרקון, הבנים

|פרפר| סרטי החודש: דדפול & וולברין!!!

|פיל| ספרי החודש: כל הזמן עם Children of Ruin.
אה, אבל גם התחלתי במקביל ספר עברי בשם ניצוצות שאני גם מתקדם בו באופן ספורדי

|סביון| שירי החודש: שמעתי בטח מיליון פעם את Another Love
אבל נראה לי שאבחר בשיר אחר בתור שיר החודש:

|תמנון| ציטוט החודש:
"שיט, אני צריך עכשיו לנסות לחשוב על ציטוט מחודש יולי?"
ניק, לפני רגע

אולי משהו כאן:

|דולפין| דמות החודש: קווין (שודדי הזמן), פנלופה (שודדי הזמן)

|מדוזה| קראש החודש: חתיך רנדומלי:
1724001128290.png

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: שוקולד (כי כל סוג אחר זה סוג לא נכון)

🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: הפלאש. כי פעם אחת הייתי רוצה לאכול גלידה עם מישהו ולא לסיים את הגלידה ראשון. (תכלס גם איתו זה בטח יהיה קרוב)

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: באפי. במיוחד פרק המחזמר

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: וואו שאלה יפה. אם כי בעיקרון על כל תשובה שאני לא אתן אני אז אחשוב "אם ככה למה אני לא רואה את הסדרה הזאת?" כי אין ממש מה שמונע ממני לראות כל סדרה שאני רוצה. חוץ מסדרות שממש בלתי ניתנות להשגה כמו למשל אם אין להם תרגום עדיין. אז אני אבחר ראשון בפריזמה כי האיטלקים מסרבים לתרגם את העונה השניה שלה לאנגלית וזה מרגיש לי כמו פעולה פאשיסטית נוראית. סדרה שניה תהיה דוקטור הו. כי תמיד בא לי לראות את כל הסדרה הישנה אבל אין לי גם כוח לזה. ויש גם חלקים ממנה שנאבדו לעד אבל אני מניח שהג'יני יוכל להשיג לי. עם הסדרה השלישית אני אנצל את הקטע של זמן בלתי מוגבל ואני אבקש לראות את שכנים האוסטרלית שהיא אופרת סבון עם מיליון פרקים והמון חתיכים אוסטרלים שממש ממש אין לי זמן עבורה. חוץ מזה שבאמת בלתי אפשרי להשיג את הפרקים הישנים שלה. בקושי את החדשים יותר.

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: כאילו באפי תמיד. אבל כרגע ראיתי לאחרונה. יש עוד כל מיני סדרות שכבר ראיתי ואני אשמח לראות שוב. למשל בא לי לאחרונה לעשות צפייה חוזרת לפארסקייפ. יש גם לא מעט סרטים שאני אשמח לראות שוב. אם עכשיו תציעו לי צפייה משותפת בלקום אתמול בבוקר אז אני אשמח. ויש עוד כל מיני. מבחינת ספרים - אז כמובן טריולוגיית סיימון סנוא. גם ממש בא לי לקרוא את אני קלאודיוס שוב. הרבה זמן רציתי לקרוא שוב את ספרי הארי פוטר אבל כל עניין הסופרת קצת הורס לי את זה (אולי זה לא צריך ואני לא שופט אנשים שכן נהנים לקרוא שוב).

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: נניח נתקעתי עם קווין מדקסטר - אז לפחות סיכוי שאני אפגוש את דקסטר. תכלס זה נכון עם רוב הדמויות שאני לא אוהב כי אם הן מעצבנות אותי אז כנראה הם בסדרה עם מישהו שאני אוהב. אני בהחלט אסבול את קנדי בשביל לפגוש את ווילו ובאפי.

🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: אני בטוח שיש.
אוי, הייתי מוכן לחלוטין לכתוב שאני לא מצליח לחשוב על אחד אבל אז נזכרתי בזה שהכרתי כמה שירים שאני ממש אוהב בזכות הסדרה The Leftovers. למשל laughing with של רג'ינה ספקטור:

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): אני כבר סלב. אנשים חוגגים אותי כל יום (או לפחות כל תשיעי ביוני). בעיקרון הייתי רוצה לכתוב ספר פנטזיה מודרני (כלומר מתרחש בעולם שלנו בהווה) בסגנון קומי.

🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד: סופרמן. נראה לי כיף להיות כמעט בלתי ניתן להשמדה ליום אחד. לעוף לחלל, לבקר באנטרקטיקה, להרים דברים מגוחכים בגודלם, להציל כמה אנשים, אולי להשתלט על כל כדור הארץ סתם בשביל הכיף.

🍟 שיר שהכרתם בעקבות סדרה: (עכשיו ראיתי ששמתי את השאלה פעמיים :oops: מוזמנים לקחת אותה לאיזה כיוון שאתם רוצים)
אז אם מקודם זה שיר שהכרתי שהיה ברקע של סדרה, עכשיו אני אקח שיר שהיה שיר פתיח של סדרה. אבל אני אלך על אותה סדרה ואקח את השיר המדהים שהיה שיר הפתיח בעונה 2 של The Leftovers. השיר נקרא Let The Mystery Be.

לא הבנתי למה זה יצא עכשיו על סדרה שיצאה מזמן

didalf

Well-known member
מטייל על קירות?

גם יום הולדת באחד מחודשי החורף היה יכול להיות נחמד בשביל הקור
לא זה לא.

אני חושב שאני די סבלני.
אני חושבת שזה נכון.

|שקדיה| סדרות החודש: שודדי הזמן, פיירפליי, בית הדרקון, הבנים
מי אתה ומה עשית לניק?:-0

זה שמתייחסים לזה עכשיו כ"שיר מדדפול" מטריף אותיייייייייייי תמותו ג'ן זי!!:-D
בדיוק זה עלה לי עכשי בשאפל חזרה מהעבודה והכרזתי לכל נוכחי האוטו (אני עצמי ואנוכי) שאני מתה על השיר הזה עוד הרבה לפני דדפול!

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: באפי. במיוחד פרק המחזמר
כמובן

הרבה זמן רציתי לקרוא שוב את ספרי הארי פוטר אבל כל עניין הסופרת קצת הורס לי את זה (אולי זה לא צריך ואני לא שופט אנשים שכן נהנים לקרוא שוב).
הייתי מצפה שיהיו לך עותקים פיזים של זה.

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): אני כבר סלב. אנשים חוגגים אותי כל יום (או לפחות כל תשיעי ביוני)
פחחחח
. בעיקרון הייתי רוצה לכתוב ספר פנטזיה מודרני (כלומר מתרחש בעולם שלנו בהווה) בסגנון קומי.
וגיי.

לא הבנתי למה זה יצא עכשיו על סדרה שיצאה מזמן
הם מועמדים לאמי. חלק מהעבודה בלהיות מועמד זה לקדם את עצמך בראיונות שוב.

Lhuna3

Well-known member
|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו:כל חודש חוץ מ זה שנולדתי בו
איזה חודש זה ומה רע בו בעצם?
|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם:אמפטיה
זו התכונה הכי חשובה.
|פרפר| סרטי החודש:deadpool and wolverine שעדיין לא ראיתי
אם אפשר לבחור סרטים שעוד לא ראיתי... אז כנ"ל.
|תמנון| ציטוט החודש:LETS FUCKING GO
אבל אין לנו לאן.
|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: תפוח בדבש
:unsure:זה ברצינות או בצחוק?
🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה:בסוף אני אלך הביתה
|כן| לכל דבר יש סוף.

נקודה טובה.

Lion_Heart

Well-known member
איזה חודש זה ומה רע בו בעצם?
אמ...
כן, לפעמים זה מעיק...אבל קשה להתעלם

ראיתי ואני רוצה לראות שוב
קדימה, תמיד קדימה (כאילו יש לי ברירה) ולמעלה
ברצינות

|כן| לכל דבר יש סוף.
ובכן...כן....

נקודה טובה.
תודה

ואנימה באמת זה "אוכל הנחמה" שלי :-]

Lhuna3

Well-known member
|פרח| שם: איתמר (רגע, רצית שם של מישהו ספציפי או סתם שם רנדומלי?)
שם יפה.
|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: בעיקרון יוני הוא חודש מעולה שאני מאוד בעדו. בתור ילד היה יכול להיות נחמד אם הייתה לי יום הולדת ביולי/אוגוסט כי זה היה אולי מונע מאמא שלי לעשות לי מסיבת יום הולדת כיתתית (הגזמתי בכמות הת'?) בכיתות א' וב' למרות שלא רציתי. גם יום הולדת באחד מחודשי החורף היה יכול להיות נחמד בשביל הקור. אבל בעיקרון אין כמו יום הולדת בחודש שהוא גם חודש הגאווה וגם חודש הספר. באמת שכל שאר החודשים הם די חרא באופן יחסי.
נימקת יפה, אבל יוני חודש מדכא כי כל הזמן חושבים שתיכף הסיוט של יולי-אוגוסט. (אבל כשילדים זה בטח כיף)
|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: הייתי מתאר עד כמה אני צנוע, אבל אני צנוע מידי בשביל זה. מצד שני עצם זה שציינתי את זה כנראה אומר שאני לא צנוע. אלא אם כן אני צנוע כי עכשיו ביטלתי את הצניעות שלי. זה עובד ככה?
ברגע שהזכרת את הצניעות שלך, אתה לא צנוע יותר, ואין דרך לבטל.
אני חושב שאני די סבלני. חוץ מכלפי מחשבים שמטריפים אותי כשהם איטיים.
לא יפה שאתה מפלה את המחשבים, וזה גם לא אשמתם שהם איטיים.
|פיל| ספרי החודש: כל הזמן עם Children of Ruin.
אני מתחילה לחשוב שאני היחידה שסיימה את הטריולוגיה הזאת (כי חוץ ממך המלצתי עליה גם לעוד 2 אנשים, וגם הם נתקעו שם). זה ממש מצער אותי.
אה, אבל גם התחלתי במקביל ספר עברי בשם ניצוצות שאני גם מתקדם בו באופן ספורדי
מומלץ? מה הז'אנר?
|סביון| שירי החודש: שמעתי בטח מיליון פעם את Another Love
שיר יפה, הקשבתי לו כבר בפעם הקודמת שהבאת.
אפשר לדעת מה שם השיר והאומן בלי להכנס לוידאו שאולי יספיילר לי את הסרט?
🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: כאילו באפי תמיד. אבל כרגע ראיתי לאחרונה. יש עוד כל מיני סדרות שכבר ראיתי ואני אשמח לראות שוב. למשל בא לי לאחרונה לעשות צפייה חוזרת לפארסקייפ. יש גם לא מעט סרטים שאני אשמח לראות שוב. אם עכשיו תציעו לי צפייה משותפת בלקום אתמול בבוקר אז אני אשמח. ויש עוד כל מיני. מבחינת ספרים - אז כמובן טריולוגיית סיימון סנוא. גם ממש בא לי לקרוא את אני קלאודיוס שוב. הרבה זמן רציתי לקרוא שוב את ספרי הארי פוטר אבל כל עניין הסופרת קצת הורס לי את זה (אולי זה לא צריך ואני לא שופט אנשים שכן נהנים לקרוא שוב).
זה באמת חבל שזה הורס לך :-( לפי דעתי מתישהו תתחיל מחדש בכל זאת ואולי אחרי שתכנס לזה אז תצליח להוציא את העניין הזה מהמחשבה שלך ולהינות.
🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: נניח נתקעתי עם קווין מדקסטר - אז לפחות סיכוי שאני אפגוש את דקסטר.
הוא חמוד וחתיך והכל, אבל אני לא בטוחה שהייתי רוצה לפגוש אותו ;-#
תכלס זה נכון עם רוב הדמויות שאני לא אוהב כי אם הן מעצבנות אותי אז כנראה הם בסדרה עם מישהו שאני אוהב. אני בהחלט אסבול את קנדי בשביל לפגוש את ווילו ובאפי.
:-D אתה והשנאה המוזרה שלך אליה |פנים|
🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): אני כבר סלב. אנשים חוגגים אותי כל יום (או לפחות כל תשיעי ביוני). בעיקרון הייתי רוצה לכתוב ספר פנטזיה מודרני (כלומר מתרחש בעולם שלנו בהווה) בסגנון קומי.
אתה לגמרי צריך (ויכול) לעשות את זה.
אז אם מקודם זה שיר שהכרתי שהיה ברקע של סדרה, עכשיו אני אקח שיר שהיה שיר פתיח של סדרה. אבל אני אלך על אותה סדרה ואקח את השיר המדהים שהיה שיר הפתיח בעונה 2 של The Leftovers. השיר נקרא Let The Mystery Be.
א. אני לא זכרתי את השיר הזה.
ב. הפתיח הזה היה מצמרר כשצפיתי בסדרה, והיום הוא מעורר בי אסוציאציות חדשות :(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה באמת חבל שזה הורס לך :-( לפי דעתי מתישהו תתחיל מחדש בכל זאת ואולי אחרי שתכנס לזה אז תצליח להוציא את העניין הזה מהמחשבה שלך ולהינות.
[ספרי הארי פוטר]
אני מניח שאני באמת אכנס לזה ולא אחשוב על זה.
תכלס זאת תהיה לי יותר סוגיה כנראה כשכנראה תצא הסדרה המתוכננת שמבוססת על הספרים. כי מצד אחד זה היה חלום שלי שיעשו סדרה לפי הספרים (יהיה מקום להתעמק בדברים שבסרטים פסחו עליהם לחלוטין) ומצד שני זה ירגיש שאני תורם לרולינג בהווה (או לפחות הדודים שלי תורמים לה)
הייתי מצפה שיהיו לך עותקים פיזים של זה.
בכלל לא חשבתי על הסוגיה של לקנות את הספרים. האמת שיש לי עותקים פיזיים רק של הספרים האחרונים. את הספרים הראשונים קראתי בעברית מהספרים של אחיינית שלי. רק החל מהחמישי קניתי לעצמי באנגלית.
האמת שהסרטון בכלל לא מספלייר לסרט כי זה פשוט הקליפ של bye bye bye של הלהקה NSYNC כמו שהוא יצא לפני 24 שנה. זה די מצחיק ששינו את שם הסרטון, אבל את יכולה לראות שהסרטון הוא בעצם מ2009.
מומלץ? מה הז'אנר?
[ספר עברי בשם ניצוצות]
בעצם די הז'אנר שאני הייתי רוצה לכתוב - פנטזיה מודרנית עם להטבים. ואני לא יכול להמליץ או לא להמליץ כי קראתי ממש מעט. אני לא יכול לומר שזה הפיל אותי בנתיים.
לא יפה שאתה מפלה את המחשבים, וזה גם לא אשמתם שהם איטיים.
אז אשמת מי זה?
אני מתחילה לחשוב שאני היחידה שסיימה את הטריולוגיה הזאת (כי חוץ ממך המלצתי עליה גם לעוד 2 אנשים, וגם הם נתקעו שם). זה ממש מצער אותי.
האמת שאומנם ברור לי שאני אסיים את הספר הזה, אבל אני באמת לא בטוח שאני אמשיך לספר השלישי.
ברגע שהזכרת את הצניעות שלך, אתה לא צנוע יותר, ואין דרך לבטל.
הרסת את הבדיחה
נימקת יפה, אבל יוני חודש מדכא כי כל הזמן חושבים שתיכף הסיוט של יולי-אוגוסט. (אבל כשילדים זה בטח כיף)
כשהייתי ילד באופן כללי לא אהבתי את היום הולדת שלי. וכל עניין חודש הגאווה היה יותר קטן ולא משהו שהזדהיתי איתו באופן גלוי. אז הרבה יותר התחברתי ליוני בתור חודש יום ההולדת שלי בגיל מאוחר יותר.
תלכי לראות את דדפול & וולברין
ראיתי ואני רוצה לראות שוב
כל הכבוד לך. וגם אני רוצה. (אבל אני כבר אחכה שיגיע לדיסני+)
הם מועמדים לאמי. חלק מהעבודה בלהיות מועמד זה לקדם את עצמך בראיונות שוב.
כן, אבל זה קצת מוזר.
מי אתה ומה עשית לניק?:-0
אני איתמר וחתכתי את ניק לחתיכות ופיזרתי אותן בין תמונות שונות.
*בסיקוול האפל של "איתמר מטייל על קירות", הוא משתמש ביכולת שלו להכנס לתמונות על קירות בשביל פשעים איומים והעלמה של ראיות.
*כן, אני יודע שיש איזה חמישה סיקוולים רשמיים שכתב דויד גרוסמן, אבל אם תקראי אותם תראי שאפשר להבחין שאיתמר מתדרדר למקומות אפלים. (לא סתם באחד מהם יש לו כובע שחור)

אבל זה באמת מוזר שניק ראה כל כך מעט סדרות בחודש האחרון. וגם בחודש הזה למעשה.
הוא גם התחיל לדבר על עצמו בגוף שלישי שזה אף פעם לא סימן טוב.

זה נשמע כאילו ניק ניסה להכריח אותך לעשות משהו שאת לא רוצה.

didalf

Well-known member
ביי ביי ביי של אנסינק. אין כאן ספוילר זה הקליפ הרגיל מהניינטיז, הם סתם הוסיפו דדפול לכותרת כי השיר חזר בגלל הסרט.

האמת שהסרטון בכלל לא מספלייר לסרט כי זה פשוט הקליפ של bye bye bye של הלהקה NSYNC כמו שהוא יצא לפני 24 שנה. זה די מצחיק ששינו את שם הסרטון, אבל את יכולה לראות שהסרטון הוא בעצם מ2009.
אה ניק ענה.

כן, אבל זה קצת מוזר.
לא זה ממש רגיל כולם עושים את זה לקראת טקסי פרסים.

אני איתמר וחתכתי את ניק לחתיכות ופיזרתי אותן בין תמונות שונות.
*בסיקוול האפל של "איתמר מטייל על קירות", הוא משתמש ביכולת שלו להכנס לתמונות על קירות בשביל פשעים איומים והעלמה של ראיות.
*כן, אני יודע שיש איזה חמישה סיקוולים רשמיים שכתב דויד גרוסמן, אבל אם תקראי אותם תראי שאפשר להבחין שאיתמר מתדרדר למקומות אפלים. (לא סתם באחד מהם יש לו כובע שחור)
:-0:-0
אני לא זוכרת כלום מהספר הזה חוצמזה שאהבתי אותו כילדה. מעניין אם גם היו לי את ההמשכים.

אבל זה באמת מוזר שניק ראה כל כך מעט סדרות בחודש האחרון. וגם בחודש הזה למעשה.
מדאיג ממש אולי הוא באמת הוחלף באיתמר.

keren or5

Well-known member
|פרח| שם: מיקי טוויסטד

|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: ממש לא אכפת לי, לא מאמינה באסטרולוגיה

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: אני אינטרוספקטיבית

|שקדיה| סדרות החודש:
ועוד בהמשך הלינק.
וחוץ מזה גם את הסדרה "איסט סייד", בלאקספייס (רק עונה 1), ואת העונה האחרונה של "בנים". והנה משהו מפדח - האלופה עונה 2 (אל תשפטו אותי)

|פרפר| סרטי החודש:
The Roads Not Taken - האמת סרט יפייפה עם חוויאר ברדם. הגעתי אליו בטעות. מי שרגיש לדמנציה שלא יראה. מדבר על איש זקן שסובל מדמנציה וזה פחות או יותר מתאר יום עם הבת שלו. יש שלושה סיפורים שרצים איתו במקביל, לא ברור לגמרי אם מדובר בחלומות/הזיות/זיכרונות. אני אישית אהבת מאוד אבל הוא עצוב!
לחזור - ראיתי את זה כי זה של אלמודובר, אבל תכלס סתם סרט. לא יודעת לא יכולה לפרט על העלילה כי כולה ספוילר.

גאווה ודעה קדומה - סתם הרגשתי שאני צריכה לראות משהו של הסיפור הזה כי הוא מאוד ידוע, והיה בטלוויזיה. הכרתי את קירה נטלי והבחורה שהיא האחות הגדולה הייתה זאת מ-gone girl, ונדמה לי הייתה שם עוד אחת מפורסמת באחיות מלפני שהיא התפרסמה. הסיפור עצמו צפוי, לא היה יותר מדי מה להתלהב, ראיתי דיון אחר כך שמסתבר שהייתה מיני סדרה על הספר גם ודרסי היה קולין פירת' ואמרו שהסדרה יותר טובה, אם ייצא לי לראות מתישהו
Knocked Up - לא יודעת, קומדיה רומנטית לא כזה התלהבתי.
Nomadland - טוב, צ'מעו, זה לא סרט זה וולג. כי עלילה אין פה והוויזואליות נראה כמו סרט דוקומנטרי. זה נראה מהסרטים האלה שמראש יודעו לזכות בהרבה פרסים, וזה עבד כי אני יודעת על הסרט הזה מכל האוסקרים שלו. לא זוכרת איך קוראים לשחקנית- נו היא קיבלה על זה אוסקר- זאת ששיחקה בסרט פארגו שגם עליו קיבלה אוסקר. פסדר לא מתלוננת. שיחקה טוב לא זוכרת מי הייתה מולה. היא משחקת מישהי שהתחילה לחיות בקארוון ולנסוע לאורך כל ארה"ב אחרי שבעלה נפטר, וזהו. זה מה שקורה כל הסרט. אנחנו פשוט רואים סיטואציות מהחיים שלה. פסדר נו, אני מרגישה כאילו בטוח היו סרטים יותר טובים, אז אולי היה צריך לתת את האוסקר לסרט אחר, אבל זה בסדר שהיא זכתה.
The Revenant - טוב, לא יכולה לשקר. מרגישים שדיקפריו מענה את עצמו בשביל האוסקר הזה כל הסרט, והוא אכן קיבל אותו על זה, יאללה שיתנו לו אוסקר, מה הוא ערבי? גם ככה הוא רוצה את האוסקר הזה כל כך, וכל שנה הוא חושב השנה זה יגיע. יאללה מגיע לו. טוב, בסופו של דבר קיבל. אבל האמת לא הייתי אומרת, אולי בניגוד לסרט הקודם שההופעה שלו זה הדבר הכי טוב שהייתה פה, פה יש מלא מה לאהוב חוץ מזה. זה ביים את זה הבמאי ההוא הארגנטינאי שעשה את כוח המשיכה ובירדמן. זה דומה לכוח המשיכה בזה שבניגוד לבירדמן, הסיפור עצמו קטן. אפשר לספר אותו בשתי מילים, אבל בניגוד לכוח המשיכה שיודעים בזמן הצפייה שהתרחש רובו מול מסך ירוק, פה מי שקצת יודע משהו על הסרט, יודע שהם היו שם וניסו לתת את החוויה הכי אוטנטית של מה זה להיות בטבע, עם כל מה שקשור לזה. בסרט הזה הקו בין מציאות לדמיון מיטשטש. זה סרט שסינפילים מסניפים. השוטים הארוכים לגמרי מהפנטים וכ"כ יפים (לובינצקי או משהו, השם היחיד של צלם שאני מכירה, בגלל שכולם נופלים מאיך שהוא מצלם), הנוף מהמם, הקלוזאפים המטורפים, כאילו בהחלט מרגיש שמבחינת כל משהו שקשור לצילום הסרט הזה פורץ דרך בהרבה תחומים. ראיתי אנשים שכתבו שהסרט משעמם, ונו כן, כאילו יש סצנות של דקות שלמות שרואים את ליאונרדו דיקפריו פשוט זוחל על האדמה כדי להתקדם, הסיפור פה לא מסובך. זה איש שתקף אותו דוב אז הוא כמעט משותק, ובנוסף הוא צריכה לנקום במישהו על משהו, אבל לפחות יש סיפור. ולפחות מעניין להגיע לסוף לראות מה יקרה הקטעים ה"משעממים" הם כדי להוסיף לחוויה, כדי שנהיה שם איתו, עם האיש שצריך לשרוד וכדי להרגיש את הסבל שלו אז אנחנו צריכים להיות איתו בזמן אמת ושהיה קלוזאפים על הפרצוף הסובל שלו. קולנוע זה מדיום ויזואלי בין השאר וסבבה שמישהו מנסה להביא אותו לקצה בפן הזה. קיצר, אני בטוחה שכולם יצאו מבסוטים - ליאו קיבל את האוסקר שלו, ואנחנו קיבל לכל הפחות סרט שאי אפשר להשוות לכלום.

|סביון| שירי החודש:

כשהייתי בת 12, ואמינם הוציא את דה מרשל מדרס, הוא כנראה היה הבן אדם הנערץ עלי בעולם. זה פחות או יותר המשיך אחרי שנתן הופעה מעולה (בגילום עצמו, אבל עדיין) בסרט 8 מייל שעוצב באופן חצי ביוגרפי על דמותו, ובמקביל הוציא גם פסקול שכולל את שיר הראפ המדהים הזה שכולם מכירים (לוז יורסלף) בפסקול הסרט (שמכיל עוד כמה פנינים), ובמקביל הוציא את אלבומו השלישי אמינם שואו שהיה לא רע בכלל. אחר כך הוא התדרדר בעיני (ובעיני כולם פחות או יותר, לא משנה שהוא המשיך להוציא מוזיקה, הוא לא מה שהוא היה פעם), ויכול להיות שזה גם קשור לגיל שלי. את אמינם הכרתי בשלב הכי תיכוניסטי מרדני, עצבני וכעוס שלי. בים של פופ מתוק וורוד של להקות בנים, הוא היה הסמל המושלם לכעס האינסופי שהיה בי. לאחותי היה את קורט קוביין, ולי היה את אמינם. מה זה משנה שלא כעסנו בכלל על אותם דברים? הוא כעס על זה שהוא היה תפרן לפני שגילו אותו, ואז שהוא מבואס כי הוא מפורסם, דברים שכמובן לא היו משותפים לי, אבל אני כעסתי על העולם, אז מה זה משנה על מה כועסים? כעס זה כעס. אחרי האלבום הרביעי שלו הוא לקח הפסקה של 4 שנים חלק גדול מזה היה בגלל שהוא התמכר לסמים אחרי שהוא איבד את החבר הכי טוב שלו- פרוף (חבר ילדות, והופיע הרבה עם אמינם, כי הוא גם ראפר בעצמו). הוא הגיע לסף מוות כמעט אחרי שהיה לו אובד-דוס מסמים. האלבום הבא (רילאפס, שאומר בעצם נפילה חוזרת לסמים) נחשב כישלון בדיסקוגרפיה שלו, ואני דווקא חושבת שיש לו גרועים יותר. יש פה משהו הרבה יותר ניסיוני ואפל, ואהבתי שבתור בסינגל הראשון הוא הוציא איזה שיר שמדמה מה עובר בראש של רוצח סדרתי (ולא הלך לשטיק הקבוע שלו של "להוציא שיר מצחיק שצוחק על המפורסמים באותה תקופה " או לעשות הומאז'ים לעצמו (ממש נמאס לי מהקטע הזה), אבל הוא חזר לזה לצערי אחר כך). אבל דה ז'ה וו- זאת יצירת המופת של האלבום הזה. כ"כ חבל לי שכ"כ מעט אנשים מכירים את זה, אני מרגישה שלא רק מעריצים של אמינם צריכים להכיר. בשיר הזה הוא מתאר התמכרויות בשלבים שלבים בדיוק איך שזה קורה, כולל הויכוחים הפנימיים של המכור, אמינם משלב כל מה שהוא יודע לעשות טוב פה- הפלואו שלו מדהים, יכולת החריזה הדהימה שלו פה (זה לא רק חריזה, הוא משחק עם מילים בצורה גאונית, יש פה אלמנטים ספרותיים כמו מצלול ודברים כאלה זה מטורף), ובתוך כל זה אי אפשר להתעלם מהכנות העצמית המהממת שהוא מביע פה, בואו נגיד שיצא לי להזיל דמעה או שניים שאני שומעת את השיר הזה לפעמים

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: משהו עם שוקולד ובלי טעם של פרי כלשהו, אני לא קטנונית על משהו מדוייק מעבר לזה.

🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: שאלה מעניינת, נראה לי עם יהודה לוי לא משנה באיזה תפקיד (כי גם ככה מרגישים שהוא תמיד קצת הוא בכל תפקיד שהוא עושה, ונראה לי יהיה מעניין לדבר איתו.

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: האלופה אני מניחה?

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: היה לי פעם באקט ליסט של סדרות שאני צריכה להשלים אבל אני כבר יודעת שאני לא אשלים את כולם. אני מרגישה שאני צריכה לצפות לפחות בכמה עונות של על טבעי ודר' הו מתישהו כי זה קצת חור בהשכלה שלא ראיתי אף אחד מהם. וכשהשלמתי "סדרות איכותיות" (כמו הסופרנוס ומד מן), אז עצרתי כשהמגן היה הבא ברשימה, אז אולי אותו אני אראה ביום אחד.

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: אין לי תשובה לזה, כי הסדרה הכי טובה בעיני היא ש"ש, אבל לא עבר מספיק זמן מהפעם האחרונה שראיתי כדי שאני ארצה ממש לראות הכל הכל. אני רואה מדי פעמים פרקים שאני אוהבת, ונתקלתי גם בערוץ יוטיוב שעושה סיכום נחמד לכל פרק עם עובדות שלא ידעתם ועוד דברים נחמדים אחרים (מציין קולבקים ואיסטר אגס), ואני זוכרת את הכל בקטע מפחיד, אז לא בא לי סדרה שאני לא זוכרת כ"כ טוב, אבל שאני יודעת שהיא ממש טובה מההתחלה עד הסוף ולא עולה לי עוד משהו.
ואת כל הסרטים שאהבתי מאוד ראיתי מסיק פעמים עד שגם אותם אין לי כוח לראות יותר.
🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה:
, מה שחיובי בסיטואציה היא שהיא נותנת לי הזדמנות להתמודד עם בן אדם שאני לא אוהבת, כי זו יכולת שצריך אותה לפעמים.
🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת:
עכשיו עולה לי לראש רק שיר אחד מ-girls-

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): משהו בין מותחן/אימה.

🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד: נראה לי דיי מגניב להיות על כוחות על, אז באפי, או גוון סטייסי מהספיידרמנים האחרונים

didalf

Well-known member
|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: ממש לא אכפת לי, לא מאמינה באסטרולוגיה
חחח אף אחד אפילו לא חשב לכיוון הזה רובינו חשבנו מבחינת עונה:-D

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: אני אינטרוספקטיבית
אני חושבת שאני יודעת מה זה אומר אבל לא בטוחה, תסבירי:-]
|שקדיה| סדרות החודש:
חחחח עושה לנו חפש את המטמון?
את יודעת אבל שאת אמורה לענות על יולי ואלה התשובות לחודש הבא כבר כן?:-D

והנה משהו מפדח - האלופה עונה 2 (אל תשפטו אותי)
חחחחחחחחחחח:-D
אני אשפוט אותך על זה שדילגת על עונה 1:-P: (סתם למה אבל ישר עונה 2? או שראית גם עונה 1 ולא סיפרת?)
אני הייתי ילדת יס אז אני טים השיר שלנו לא ראיתי האלופה.

גאווה ודעה קדומה - סתם הרגשתי שאני צריכה לראות משהו של הסיפור הזה כי הוא מאוד ידוע, והיה בטלוויזיה. הכרתי את קירה נטלי והבחורה שהיא האחות הגדולה הייתה זאת מ-gone girl, ונדמה לי הייתה שם עוד אחת מפורסמת באחיות מלפני שהיא התפרסמה. הסיפור עצמו צפוי, לא היה יותר מדי מה להתלהב, ראיתי דיון אחר כך שמסתבר שהייתה מיני סדרה על הספר גם ודרסי היה קולין פירת' ואמרו שהסדרה יותר טובה, אם ייצא לי לראות מתישהו
איך אני אוהבת|מאוהב|
וכן הסיפור צפוי אבל תזכרי שהוא בעצם הבסיס להרבה דברים אחרים שהתבססו עליו והפכו את הטרופים שלו לחרושים.
Knocked Up - לא יודעת, קומדיה רומנטית לא כזה התלהבתי.
זה הסרט המעצבן הזה שהיה להיט בשנות ה2000?

יאללה שיתנו לו אוסקר, מה הוא ערבי?
:-D

ובמקביל הוציא גם פסקול שכולל את שיר הראפ המדהים הזה שכולם מכירים (לוז יורסלף)
מאמ ספגטי!
מתה על השיר הזה ואהבתי גם את הסרט.
לימים גיליתי שהראפר שהוא עושה איתו דו קרב בסוף זה הפלקון ממארוול:-D

אבל דה ז'ה וו- זאת יצירת המופת של האלבום הזה. כ"כ חבל לי שכ"כ מעט אנשים מכירים את זה, אני מרגישה שלא רק מעריצים של אמינם צריכים להכיר. בשיר הזה הוא מתאר התמכרויות בשלבים שלבים בדיוק איך שזה קורה, כולל הויכוחים הפנימיים של המכור, אמינם משלב כל מה שהוא יודע לעשות טוב פה- הפלואו שלו מדהים, יכולת החריזה הדהימה שלו פה (זה לא רק חריזה, הוא משחק עם מילים בצורה גאונית, יש פה אלמנטים ספרותיים כמו מצלול ודברים כאלה זה מטורף), ובתוך כל זה אי אפשר להתעלם מהכנות העצמית המהממת שהוא מביע פה, בואו נגיד שיצא לי להזיל דמעה או שניים שאני שומעת את השיר הזה לפעמים
טוב אני מקשיבה.
הבעיה בשביל להבין מה שאת אומרת צריך להקשיב בסבלנות עם המילים כמה פעמים.

ודר' הו מתישהו כי זה קצת חור בהשכלה
חחח לונה בדיוק מחפשת חברים

, מה שחיובי בסיטואציה היא שהיא נותנת לי הזדמנות להתמודד עם בן אדם שאני לא אוהבת, כי זו יכולת שצריך אותה לפעמים.
כן אה?|בוקס|

🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד: נראה לי דיי מגניב להיות על כוחות על, אז באפי,
אבל מעייף להיות באפי
מצד שני יש לך ספייק:-P:

keren or5

Well-known member
חחח אף אחד אפילו לא חשב לכיוון הזה רובינו חשבנו מבחינת עונה:-D
אה, חחח כן באמת יותר הגיוני אבל מה זה משנה באיזה עונה נולדתי גם?
אני חושבת שאני יודעת מה זה אומר אבל לא בטוחה, תסבירי:-]
אוח זה קשה להסביר. הנה קחי ההגוגל שעשיתי - Introspection is the examination of one's own conscious thoughts and feelings
(מישהו שטוב בהתבוננות פנימית)
את יודעת אבל שאת אמורה לענות על יולי ואלה התשובות לחודש הבא כבר כן?:-D
הקונספט של זמן לא רלוונטי כבר לגבי, התקדמתי למישור אחר.
חחחחחחחחחחח:-D
אני אשפוט אותך על זה שדילגת על עונה 1:-P: (סתם למה אבל עונה 2)
אני הייתי ילדת יס אז אני טים השיר שלנו לא ראיתי האלופה.
חחחח לא דילגתי, נראה לי את עונה 1 אני יודעת בע"פ מרוב שראיתי בש"חים בזמן אמת, לא היה בא לי לראות אותה עוד פעם, למרות שהיו שם דברים שאהבתי, וגם את עונה 2 ראיתי, אבל בעונה 2 יש קו עלילה מהמם שתום שלייפר שהוא עופר שכטר הוא משחק מישהו שחברה שלו מתה והוא משתגע מזה שהיא מתה אז הוא מתחיל להזות אותה וזה כזה עצוב אני מתה. והוא שובר לי את הלב והייתי כ"כ מאוהבת בו כשראיתי את זה כשזה יצא. הייתה סצנה שהוא שומע פעם ראשונה שיר שהיא כתבה לו והקליטה לו לפני שהיא מתה ואז הוא מתחיל לבכות במיטה ואני נגמרת! פעם הסצנה הזאת הייתה ביוטיוב אבל אני לא מוצאת אותה כבר ;-(
את השיר שלנו ראיתי בטוח עונה 1, יש מצב שגם את השניה, אבל אני זוכרת הרבה פחות, אבל יש דברים שאני זוכרת. לא ראיתי את העונה הזאת שכולם חיילים.
זה הסרט המעצבן הזה שהיה להיט בשנות ה2000?
יכול להיות (אפשר להגיד את זה על הרבה סרטים :-D). זה של ג'אד אפטו שעשה גם את בתול בן 40, נראה לי נוקטד אפ היה הסרט הכי מפורסם שלו אבל אף פעם לא ראיתי באופן מסודר אז הייתה לי הזדמנות החלטתי להשלים. משחק זה הסטלן עם התלתלים וזאת שהייתה הבלונדה באנטומיה של גריי.
לימים גיליתי שהראפר שהוא עושה איתו דו קרב בסוף זה הפלקון ממארוול:-D
גם אני גיליתי את זה לפני כמה שנים! איזה הזוי נכון? :-D
חחח לונה בדיוק מחפשת חברים
כן ראיתי, אבל זה לא נראה לי משהו שאני אראה בקרוב, למרות שדייוויד טנט מפתה, אני לא אכחיש.

didalf

Well-known member
אה, חחח כן באמת יותר הגיוני אבל מה זה משנה באיזה עונה נולדתי גם?
מזג אוויר למשל. נגיד אני אוהבת טיול יומולדת ותמיד יש גשם ביומולדת שלי שזה טיפה באסה.
או להפך אנשים שנולדו בקיץ וחם מידי לחגוג בחוץ והם מוגבלים.
או מישהו שנולד בתקופת החגים והיומולדת שלו תמיד מוזנח.
יש לאמא שלי חברה שתכננה את ההריונות שלה שיוולדו באביב קיץ כי היא נולדה בחורף ותמיד שנאה את זה.

אוח זה קשה להסביר. הנה קחי ההגוגל שעשיתי - Introspection is the examination of one's own conscious thoughts and feelings
(מישהו שטוב בהתבוננות פנימית
כן לגמרי מתאים לך

הקונספט של זמן לא רלוונטי כבר לגבי, התקדמתי למישור אחר.
:-D

אבל בעונה 2 יש קו עלילה מהמם שתום שלייפר שהוא עופר שכטר הוא משחק מישהו שחברה שלו מתה והוא משתגע מזה שהיא מתה אז הוא מתחיל להזות אותה וזה כזה עצוב אני מתה. והוא שובר לי את הלב והייתי כ"כ מאוהבת בו כשראיתי את זה כשזה יצא. הייתה סצנה שהוא שומע פעם ראשונה שיר שהיא כתבה לו והקליטה לו לפני שהיא מתה ואז הוא מתחיל לבכות במיטה ואני נגמרת! פעם הסצנה הזאת הייתה ביוטיוב אבל אני לא מוצאת אותה כבר ;-(
באמת נשמע יפה
את השיר שלנו ראיתי בטוח עונה 1, יש מצב שגם את השניה, אבל אני זוכרת הרבה פחות, אבל יש דברים שאני זוכרת. לא ראיתי את העונה הזאת שכולם חיילים
בילדותי זאת הייתה ממש מלחמה אם הייתם ילדי יס ראיתם השיר שלנו ואם ילדי הוט ראיתם האלופה וחלילה לראות את השני כי כל אחד האמין שמה שיש לו יותר טוב (ילדי יס צדקו כמובן)

יכול להיות (אפשר להגיד את זה על הרבה סרטים :-D). זה של ג'אד אפטו שעשה גם את בתול בן 40, נראה לי נוקטד אפ היה הסרט הכי מפורסם שלו אבל אף פעם לא ראיתי באופן מסודר אז הייתה לי הזדמנות החלטתי להשלים. משחק זה הסטלן עם התלתלים וזאת שהייתה הבלונדה באנטומיה של גריי.
כן זה איזה סרט מעצבןןןןןןןן כולם שם בלתי נסבלים אף פעם לא הבנתי למה הוא כזה אהוב.

גם אני גיליתי את זה לפני כמה שנים! איזה הזוי נכון?
חחחחח כן

keren or5

Well-known member
|פיל| ספרי החודש: "מחשבות על קולנוע" של טרנטינו.
אהבת? קראת בעברית או באנגלית?
🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: Shape of my heart של סטינג (הזמר האהוב עליי אגב).
שיר יפייפה! |מאוהב|
[השיר ששמת, אני לא יודעת איך להגיב עם להעתיק] אהבתי |כן|
|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: אני בסדר עם החודש שלי (אפריל) אבל בשנת 50000.
חחחחחח לקח לי זמן לקלוט שזה העתיד. לא יודעת, אני אישית מפחד to fuck with time, ואז מה אם זה העתיד, מי אומר שלא הפכנו לאיזה סיפורה של שפחה בעתיד? ובעבר אין סיכוי שהייתה תקופה שהיה עדייף לי להיות אישה מאשר התקופה הזאת.
צפיתי גם בפרקים שיצאו של טיפול לילי (התחיל מאוד טוב אבל האמת היא שקצת פחות התלהבתי מהאחרון).
חיכיתי שתיגמר העונה כדי לראות את הכל ביחד.
1. במקום בו אני גר - ג'מבו ג'יי - מילים שפוגעות בול ואחרי 7/10 בכלל.
וואו לגמרי. |לב-ש|
2. תביאו חטיפים - ג'ימבו ג'יי - השיר מחאה הכי מצחיק ששמעתי. אני מתה על הקטע "זה ג'ימבו. אז ג'אמבו..." :-D
גם שיר יפה!
אני אשתדל לשמוע גם את שאר השירים בהמשך..
נתנו ל-AI לעשות סרטון מתוך ממים נפוצים וזה מה שיצא :-D
וואי ראיתי את זה, איזה טריפי זה אימלה!!
|שקדיה| סדרות החודש: האם כל הסדרות שראיתי תוך כדי גלילה בפייסבוק נחשבות?
:-D מה את מתכוונת שאת סתם רואה סצנות לא קשורות לכלום מסדרות? גם אני עושה את זה.
ראינו באחד השיעורים קטע מבנות גילמור אבל אני לא יכולה לומר בוודאות מתי זה קרה, אז תאלצו להאמין לי שזה קרה ביולי |היי|
מי לא יאמין לך אור, את צדיקה! |מלאך| באיזה שיעור ראית את זה?
|סביון| שירי החודש: היו לא מעט אייקונים אבל לאחרונה נדבקתי לזה:
וואי לא קלטתי שאני מכירה עד שהגיע הפזמון. אבל אחלה שיר!!
🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: אולי רוס, כי לא בטוח מה דעתו על גלידה, אז אם הוא אוהב גלידה הוא יסכים לבוא איתי לאכול גלידה אבל אם הוא לא אוהב גלידה אני אוכל לאכול את הגלידה שלו.
את יודעת שרוס שקרן כי יש את הפרק שמגלים שהוא לא אוהב גלידה, אבל מישהו גילה שהייתה סצנה מכמה עונות קודם שהוא הולך עם אמילי ברחוב ואוכל גלידה או משהו. יש כ"כ הרבה חורים בחברים ועוד יותר מצחיק, מספיק אנשים שרואים חברים מספיק זמן כדי לעשות על זה רשימות, ראיתי מלא באינטרנט.
🙌 משהו שאתם רוצים להוסיף: בהצלחה לי בחודשיים הקרובים בזמן תקופת המבחנים, הכל יהיה בסדר|תפילה| (אמרה זאת נכתבה לאחר שאתמול היה לי מיני משבר ואני מנסה לשכנע את עצמי שהכל יהיה בסדר).
מוסיפה פיצוי על החודש הקודם: אחרי ששברתי השיניים הקדמיות שלי, הלכתי לרופאה כדי לתקן את הבעיה אבל במהלך הטיפול הלסת שלי ננעלה והייתי צריכה ללכת לחדר מיון כדי לשחרר אותה 🙈
וואי, איך בנתיים? (עם שני הדברים?).
מופע שנות ה90 עונה 2 - מטומטם כל כך אבל איכשהו אני לא סובלת מספיק כדי להפסיק אני קצת נהנית אפילו חח
אני אגיד לך את האמת, כל מה ששמעתי על הקאסט המקורי של שנות ה-70 בשנים האחרונות גרם לי אפילו לא להיות יכולה לראות פרק של הסדרה המקורית, לכולם יש שלדים שלדים בארון, רק השחקן של אריק צדיק, מסכן אמרו עליו בזמנו שהוא סנוב כי הוא לא היה מסתובב איתם, מסתבר שהלך שם סדום ואמורה. מעבר לדבר שבטח שמעת שהשחקן של הייד עכשיו בכלא על אונס, אני שמעתי עוד מלא דברים על זה. איזה באסה כי מה זה אהבתי את הסדרה המקורית. לא יודעת לא נראה לי שאני חוזרת לעונה 2 של מופע שנות ה-90, זוכרת שראיתי עונה ראשונה אבל לא היה משו, ועכשיו זה סתם עושה לי מחשבות ואכזבות על מה ששמעתי.
🍪המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם:|קדימה|ש"חים ביס קומדי, עדיף סדרות שאני אוהבת כמו פארקס ושיטס קריק.
אני צריכה לראות כבר שיטס קריק |חבול|

למעלה