Lion_Heart
Well-known member
את סרט ה אקס מן הראשון ( חדשני, אבל...לוקה בחסר) ראיתי ב פעם הראשונה בצרפת...פופקורן מתוק\מלוח... good timesכנראה!
שקר
סנוב? אני? כן, ברור
את סרט ה אקס מן הראשון ( חדשני, אבל...לוקה בחסר) ראיתי ב פעם הראשונה בצרפת...פופקורן מתוק\מלוח... good timesכנראה!
שקר
היו ג'קמןרגע, מה קשור עלובי החיים?
מרגישה שפספסתי משהו.
מובן ביותר!קראש החודש: קארן גיליאן
מזל טוב לאמא והרבה בריאות ואושר, עד כמה שאפשר!סיבה למסיבה: אמא שלי בת 77 מחר!
אמבטיות קרח אני מבינה. על הליכה בחול עוד לא שמעתי כמשהו להקלה על כאבים.סיפור החודש: התחילה לכאוב לי כף רגל ימין. הליכה בחול ואמבטיות קרח שיפרו את המצב.
ציפיה מופרזת לעניות דעתי.למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: שהעולם יחזור להיות נורמלי
זה בהחלט מוזר.איזה תסביך מוזר יש לכם? אני אוהב לשמוע נשים מדברות רוסית.
מרשים.האם יש לך חברים מתקופת הלימודים? ארבעה מתוך השישה.
דבר אחד שונה שהייתם עושים בתיכון או קודם אם היה לכם את השכל והידע של היום? יותר ידידותי לסביבה ופחות מתנשא.
תודה רבה. אמסור.מזל טוב לאמא והרבה בריאות ואושר, עד כמה שאפשר!
טוב, למדת משהו חדש. אני לומד כל יום.אמבטיות קרח אני מבינה. על הליכה בחול עוד לא שמעתי כמשהו להקלה על כאבים
נכון, אבל תרשי לי להיות אופטימי. אם אהיה פסימי, אמות...ציפיה מופרזת לעניות דעתי.
יש לי סעיף נורמליות בחוזה?!זה בהחלט מוזר.
קודם כל, אני אוותריש פרס גדול למי שעושה דאבל פיצ'ר לוגאן + עלובי החיים.
בדיוק.או אולי פשוט אף פעם לא ידעתי איך ללמוד אבל בבית ספר יכלתי להצליח למרות זאת.
אני מדמיין את עדי הקטנה משפפת את פרופסור אקס ומגנטו. או את שני הבנים האלו מקטנטנות שאחר כך עברו להיות במורדים.
אני מסכימה שזו בחירה מאוד קשה בין לסבול את הפקקים או את החום.למרות שחוזרים הפקקים אז לאדעת.
האפליקציה הקודמת צוברת יוזרים לאיטה (מאוד לאיטה ) ואני ממשיכה לעבוד עליה ולנסות לקדם ולשפר אותה, במקביל להתחלה על החדשה.יאאא בהצלחה. מה היא עושה? ומה קרה לקודמת?
חחחחחחחחח כן אה? אנחנו פורום של תסביכים עם מקלדת
אפילו הוא עוד לא נולד.ברני הדינוזאור, אבל האמיתי לא איש בתוך בובה.
התעוררתי על הגב על הריצפה בכיתה כשמעלי רוכנים ובוהים בי פרצופים קצת מבוהלים של המורה והתלמידים. המחנכת באה ולקחה אותי למרפאה והזעיקו את אמא שלי ורצו לקחת לי בדיקת דם ולא הסכמתי (כאילו, הרגע התעלפתי רק מדיבורים על דם, איך זה נראה לכם הגיוני?!) אבל נתתי לדקור אותי עם המכשיר שדוקר את האצבע, ונתנו לי שוקולד כי אני "כנראה חלשה כי לא אכלה" ושלחו אותי הביתה לנוח יום אחד.ומה קרה? התעוררת מיד או לקחו אותך לבית חולים או מה?
לא מספיק מוזר! אפילו יש בזה הגיון שאפשר להבין.למשל אני לא נכנסת לטוויטר עד להפסקת צהריים כדי שיהיה לי מספיק מה לקרוא תוך כדי האוכל.
אה אז זה כמו שאני עושה עם החתולה שלי (אפילו עד היום למרות שהיא כבר לא חיה).אני משכתב שירים ראנדומליים ומכניס את המילה שניצל...וזה תמיד עובד...ולא אין לי דוגמה
הי, רות!
אז מה תעשי כשהאיראנים והחיזבאללה ישלחו כטב"מים לקליפורניה?מרחק לממ"ד הקרוב: אין לי ממ"ד. אני מניחה שאני יכולה ללכת לחניון תת קרקעי, אבל עם הבניה של האמריקאים זה לא מרגיש לי כמו מקום בטוח במיוחד.
אוף, כןסדרות החודש:
The Good Wife - סיימתי אותה בשעה טובה. הסוף הכי גרוע אבר. אין פלא שהדחקתי את כל הסדרה.
Fringe - התחלתי אותה רק מעונה 4 וזה היה תענוג צרוף. עכשיו כשאני עומדת לסיים את העונה נראה לי שאחזור לעונה 3.
זה מד"בי או סתם משטרתי רגיל?Person of Interest - ללא ספק סדרת החודש שלי. אמאל'ה שכחתי כמה שהיא מעולה!! למה לא מייצרים יותר סדרות כאלה כל ערב אני אומרת לעצמי שהיום אני אלך לישון מוקדם ואז אני שמה לי פרק של זה כדי להירדם ונקסט טינג איי קנואו השעה 02:00 בלילה
אני אזכור את ההמלצות האלו לימים שהמציאות פה לא תהיה כל כך מדכאת, שאני אצטרך דיכאון מהטלויזיה שלי.City of Dreams - סרט מעולה ונוראי. ז"א הוא עשוי בצורה מעולה. אבל הנושא שלו (סחר בילדים) נוראי. זה מהיוצרים של Sound of Freedom (שאם לא יצא לכם לראות אני חושבת שהוא בגדר חובה. סרט קשה אבל מעולה).
בהצלחה!!סיבה למסיבה: אני טסה לניו יורק עוד יומיים. תאחלו לי בהצלחה עם להשיג כרטיס לדרו
איזה מהם?סיפור החודש: אין לי כוח לכתוב מגילה עכשיו. בא לי ללכת לראות את בעלי.
נשמע אחלה חודש, תהני מהכל!למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לפי הסדר- תחילת עונה של ה-NFL, ניו יורק, הופעה של ברנדי קלארק, דרו(), הופעה של ג'לי רול, אולי סיאטל, סופ"ש בביג סור (המקום האהוב עליי ביותר), יומולדת.
אממממ....איזה תסביך מוזר יש לכם? האם אובססיה למדליות וירטואליות נחשב לתסביך?
לצערי אני מסכימה.עבור מה תצאו עכשיו להפגין? שום דבר. מקומות הומי אדם לא נשמעים לי אטרקטיבים. ובלי להעליב אף אחד אבל אני לא מאמינה שהפגנות משנות כלום. (אבל כמובן מכבדת מי שחושב שונה ממני).
מורה שהכי השפיע/ה עליכם? המורה שלי למדעים הייתה מורה מדהימה. לא הקשבתי אפילו לשניה בשיעור אבל היא המורה היחידה שנתנה לי לעשות מה שאני רוצה ולא שלחה אותי להירשם אפילו פעם אחת. היא הבינה שאי אפשר להכריח אותי ללמוד ולא התנכלה לי.
וגם המורה לאנגלית. בכיתה ז' הייתי ממש גרועה באנגלית (ותלמידה גרועה באופן כללי) והיא הייתה כל כך מתוסכלת ממני שיום אחד כשהיא חילקה מבחנים וקיבלתי נכשל היא צעקה עליי "שום דבר לא יצא ממך!!"
הייתי נחושה להוכיח לה שהיא טועה ואז בכיתה ח' החלטתי להתחיל לקרוא מלא ספרים באנגלית ובסוף כיתה ט' (או י'? מתי שמחלקים להקבצות) המורה שהייתה לי המליצה עליי ל-5 יח"ל ואז קיבלתי שוב את המורה של כיתה ז', שלזכותה יאמר שהיא לא נטרה לי טינה והיא מאוד שמחה מהשינוי שעברתי והיא הייתה התומכת הכי נלהבת שלי בחטיבה עליונה. ובסוף גם הייתי התלמידה היחידה בשכבה שהגישו אותה לבגרות על 100
חחחחח או וואו. מה היא עשתה לך שהביא עליה את המתקפה הזאת?דבר אחד שונה שהייתם עושים בתיכון או קודם אם היה לכם את השכל והידע של היום? לא מאבדת עשתונות על המורה ללשון וצורחת עליה שהיא בת זונה במשך 5 דקות. לא מהרגעים היפים שלי..
זה באמת סיוט כשמכריחים אותך ללמוד דברים שלא מעניינים אותך.בית ספר בדיוני מסרט, טלוויזיה או או ספר שהייתם שמחים ללמוד בו? אין שום בי"ס שהייתי רוצה ללמוד בו. אני מצטערת אבל המחשבה על ללמוד מעוררת בי בחילה. אומנם לא סבלתי בבית הספר מבחינה חברתית (שזה בדר"כ מה שגורם לאנשים לשנוא את ביה"ס) אבל המחשבה על לשבת עם ספרים (או מסכים, וואטאבר) וללמוד דברים כי הם בגדר חובה ולא בגלל שזה מענין אותי נשמע לי כמו סיוט ושום דמות לא תגרום לי לרצות לעבור את זה שוב.
גם שלילא מספיק מוזר! אפילו יש בזה הגיון שאפשר להבין.
אה אז זה כמו שאני עושה עם החתולה שלי (אפילו עד היום למרות שהיא כבר לא חיה).
שם: עדי
כמובןמלחמה ראשונה: דינוזאורים נגד חרפוזים. (שניהם זנים שכבר נכחדו, אבל לחרפוזים לא נשארו מאובנים כי הם היו עשויים מחומר שמתאדה אחרי שהם מתים).
וכמה זמן לוקח לקשישה בימינו לעשות 100 מטר?מרחק לממ"ד הקרוב: אין לי ממ"ד. יש מקלט והמרחק אליו נראה לי 100 מטר בערך.
הראשון לא מענין, השני מזכיר לי את הילדות במושב.שירי החודש:
חודש ללא קראשים הוא חודש מבוזבז.קראש החודש: אין.
זה טובציטוט חודשי:
להזמינה לסרט הוא מוכרח
אך זוהי שטות גמורה, כי נמצא הוא בתנ"ך
(דני סנדרסון)
בהחלט סיבה למסיבה. הלוואי אבל שזה היה אומר גם שיתחיל להתקרר קצת.סיבה למסיבה: נגמר אוגוסט.
יאיי!! מגניב! בהצלחה!!סיפור החודש: התחלתי לפתח אפליקציה חדשה.
לא יודעת מה זה אומר אבל אמן כן יהי רצון.למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לראות את הטמפרטורות המירביות באיזה יום יורדות מתחת ל-30 מעלות.
סביר להניח שהרבה יותר משלךאיזה תסביך מוזר יש לכם? פששש כמה זמן יש לך?
בטח איזה חברת רשע כזאת סטייל מאסיב דיינמיק והיית אחראית לפרויקטים מרושעים, אבל את חכמה מספיק בשביל שהרשויות לא יחשדו בך אז כשהחברה נפלה, דאגת שהאשמה תיפול על כל הבחירים ואת סתם התחבאת שם ברקעהאם אי פעם ראו אותכם בטלוויזיה? כן (אבל רק לאיזה שניה בקושי)
אם כן מתי וכיצד? היתה פעם כתבה על חברה שעבדתי בה וצילמו שם. (לא יכולה להגיד יותר מזה)
האמת שלמזלי יאמר שכל המחנכות שהיו לי היו מעולות. כאילו תמיד הרגיש לי שהכיתה שלי תמיד קיבלה את המחנכת הכי טובה. זה אמור להרגיש ככה כי המחנכת אמורה לאהוב את התלמידים שלה יותר מאת האחרים, או שבאמת במקרה המחנכות שלי היו הכי מוצלחות?מורה שהכי השפיע/ה עליכם? המחנכת של כיתה ז' (היתה מאגניבה כזאת)
בטח, כולם מתו בשאלה השניההאם יש לך חברים מתקופת הלימודים? לא.
אוי לאסיפור מעניין מתקופת הלימודים? פעם התעלפתי בכיתה בשיעור טבע/ביולוגיה כשהמורה דיברה על מערכת הדם והעורקים וכל זה והראתה לנו דגם של זה.
נראה לי מפחיד מידיבית ספר בדיוני מסרט, טלוויזיה או או ספר שהייתם שמחים ללמוד בו? הוגוורטס! (בהאפלפאף, שם נראה לי יש הכי פחות צרות)
תמונה, שיר, סרטון או משפט שמשקף אותכם עכשיו
צפה בקובץ המצורף 115165
אבל משהו מצחיק בשביל האסקפיזם, כי בשביל זה התכנסנו כאן:
צפה בקובץ המצורף 115166
[מבוקש לחקירה] זה לא בדיוק משטרתי (למרות שיש שם כמה דמויות של שוטרים).זה מד"בי או סתם משטרתי רגיל?
[האפליקציה החדשה] היא תהיה סוג של לו"ז יומי, שנותן לך פרסים וירטואליים כשאתה עושה את המטלות שלך. (כן, אני בונה על אנשים מהסוג שלך ושל דילן )
יו ג'קמן.רגע, מה קשור עלובי החיים?
מרגישה שפספסתי משהו.
אני מסכימה שזו בחירה מאוד קשה בין לסבול את הפקקים או את החום.
אבל נראה לי שאם יצמידו לי אקדח לרקה אני אבחר בפקקים + מזג אוויר קריר יותר.
(כמובן אני יודעת שלא מובטחת שום התקררות בספט', אבל מותר לי עדיין לחלום)
אם היית מספרת לי מה היא אולי הייתי מורידה גם.האפליקציה הקודמת צוברת יוזרים לאיטה (מאוד לאיטה ) ואני ממשיכה לעבוד עליה ולנסות לקדם ולשפר אותה, במקביל להתחלה על החדשה.
איזה סתומיםהתעוררתי על הגב על הריצפה בכיתה כשמעלי רוכנים ובוהים בי פרצופים קצת מבוהלים של המורה והתלמידים. המחנכת באה ולקחה אותי למרפאה והזעיקו את אמא שלי ורצו לקחת לי בדיקת דם ולא הסכמתי (כאילו, הרגע התעלפתי רק מדיבורים על דם, איך זה נראה לכם הגיוני?!) אבל נתתי לדקור אותי עם המכשיר שדוקר את האצבע, ונתנו לי שוקולד כי אני "כנראה חלשה כי לא אכלה" ושלחו אותי הביתה לנוח יום אחד.
אני לא חושבת שמישהו מהמבוגרים שם היה אפילו קרוב ללהבין שהסיבה היתה בכלל פסיכולוגית (פוביה), למרות שאני חושבת שאני כבר ידעתי את זה אז.
כן בחרתי בפחות מוזר בתור דוגמהלא מספיק מוזר! אפילו יש בזה הגיון שאפשר להבין.
היי פרד
מותר להיות קוויטרית בסדרותאמרתי בחודש שעבר שאני לא קוויטרית אז סיימתי אותה
כמובןCoyote Ugly - הייתי אצל חברה. אחותה והחבר שלה לא שמעו על הסרט הזה מעולם אז כמובן שהייתי צריכה לכפות אותו עליהם.
אה אשתי של הבעל של שרה שאהי!שרה שאהי,
היי אבי!
היי וזה אבא של ורוניקה.
יאאא בהצלחההההה הגיע הזמן שתהיי בקהל שלה כבר!!סיבה למסיבה: אני טסה לניו יורק עוד יומיים. תאחלו לי בהצלחה עם להשיג כרטיס לדרו
או מלא כיף.למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לפי הסדר- תחילת עונה של ה-NFL, ניו יורק, הופעה של ברנדי קלארק, דרו(), הופעה של ג'לי רול, אולי סיאטל, סופ"ש בביג סור (המקום האהוב עליי ביותר), יומולדת.
ממ כן קצת כן.איזה תסביך מוזר יש לכם? האם אובססיה למדליות וירטואליות נחשב לתסביך?
יאא היית בששטוס??האם אי פעם ראו אותכם בטלוויזיה? בקהל של כל מיני דברים וגם בששטוס פעם.
וול וול ביץ' מי גרה בארה"ב עכשיו?וגם המורה לאנגלית. בכיתה ז' הייתי ממש גרועה באנגלית (ותלמידה גרועה באופן כללי) והיא הייתה כל כך מתוסכלת ממני שיום אחד כשהיא חילקה מבחנים וקיבלתי נכשל היא צעקה עליי "שום דבר לא יצא ממך!!"
אה יפה מצידה שהיא לא הייתה קטנונית.הייתי נחושה להוכיח לה שהיא טועה ואז בכיתה ח' החלטתי להתחיל לקרוא מלא ספרים באנגלית ובסוף כיתה ט' (או י'? מתי שמחלקים להקבצות) המורה שהייתה לי המליצה עליי ל-5 יח"ל ואז קיבלתי שוב את המורה של כיתה ז', שלזכותה יאמר שהיא לא נטרה לי טינה והיא מאוד שמחה מהשינוי שעברתי והיא הייתה התומכת הכי נלהבת שלי בחטיבה עליונה. ובסוף גם הייתי התלמידה היחידה בשכבה שהגישו אותה לבגרות על 100
וואי חמודה"את תמיד שם שצריך אותך, אבל ריגשת שעם השנים את נשארת את עם אותו הלב החם. מתגעגעת. מקווה שמתישהו יצא לנו להיפגש שוב"
דבר אחד שונה שהייתם עושים בתיכון או קודם אם היה לכם את השכל והידע של היום? לא מאבדת עשתונות על המורה ללשון וצורחת עליה שהיא בת זונה במשך 5 דקות. לא מהרגעים היפים שלי..
לגמרי.בית ספר בדיוני מסרט, טלוויזיה או או ספר שהייתם שמחים ללמוד בו? אין שום בי"ס שהייתי רוצה ללמוד בו. אני מצטערת אבל המחשבה על ללמוד מעוררת בי בחילה. אומנם לא סבלתי בבית הספר מבחינה חברתית (שזה בדר"כ מה שגורם לאנשים לשנוא את ביה"ס) אבל המחשבה על לשבת עם ספרים (או מסכים, וואטאבר) וללמוד דברים כי הם בגדר חובה ולא בגלל שזה מענין אותי נשמע לי כמו סיוט ושום דמות לא תגרום לי לרצות לעבור את זה שוב.
וואט, לייק איטס הארד?ולמרות הדיסקליימר הזה, אם אתה מכריח אותי לבחור משהו, אני בוחרת בהרוורד של אל וודס (בתקווה שבתקופה שלה הם לא אנטישמים) רק כדי לצפות בה בורוד
איזה מהם?
חודש ללא קראשים הוא חודש מבוזבז.
טוב שקלתי את זה אבל אין לי את זה בשום שירות.[מבוקש לחקירה] זה לא בדיוק משטרתי (למרות שיש שם כמה דמויות של שוטרים).
בעיקרון (תקציר בקטנה שמגלים כבר בכמה דקות הראשונות של הסדרה אז בקושי ספוילר אבל כי ניק נודניק) אחרי אסון התאומים, הממשלה האמריקאית רצתה לבנות מערכת מעקב אחרי כל התושבים כדי לזהות איומי טרור. אחת הדמויות הראשיות בסדרה- מילארדר גאון, הוא זה שבנה את המכונה הזאת [AI] והוא תיכנת אותה בצורה כזאת שהממשלה לא תוכל לנצל אותה לרעה - כלומר, היא רואה ושומעת הכל אבל כשהיא מזהה איום, היא מספקת רק מספר ת.ז לממשלה והם צריכים לבד לנטרל את הבן אדם.
הבעיה היא שהמכונה רואה הכל, אבל היא מטרגטת רק איומים לבטחון הלאומי, כלומר שפשעים קטנים (נגיד בעל שרוצה לרצוח את אישתו שבגדה בו) נחשבים "לא רלוונטים" כי הם לא מסכנים את כלל האוכלוסיה. אבל הבחור שבנה את המכונה הרגיש אשם על זה שניתן למנוע את כל הפשעים האלו, אז הוא בחר להעסיק יוצא יחידה צבאית מובחרת כדי לעזור לו וביחד הם עוזרים לכל המספרים הלא רלוונטיים. אז בהתחלה זה קצת איטי וכל פרק עומד בפני עצמו עם מספר שצריך להציל. אבל בהמשך זה מתחבר לעלילה כללית שבעיני היא אחת מהטובות ביותר שראיתי בטלוויזיה. ומה שכיף בסדרה זה שבניגוד לסדרות אחרות שמתחילות טוב ומסתיימות רע או נמשכות יותר מידי, פה כל עונה יותר טובה מהקודמת והסדרה הסתיימה בשיאה והשאירה טעם של עוד, לכן היא תמיד תהיה זכורה לי לטובה
ב-2003 הייתי בי"ב ולא הלכנו עם שום מסכות אב"כ לבית הספר היה איום רק על המרכז ואני לא זוכרת?שם:עדי וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
מלחמה ראשונה:קמת כיפי היום הא? אממ זכור לי ב2003 כזה נראה לי היה את המלחמה ההיא שהלכנו לבית ספר עם מסכות אב"כ כאלה כבדות ובסוף לא היה כלום. נראה לי מלחמה רצינית ב2006 בלבנון.
תלכי להורים שלך!מרחק לממ"ד הקרוב:יש לי רק חדר מדרגות בדירה
לראות 10 פרקים בבת אחת זה בהחלט הופך את המוח לעיסה. אני בדר"כ יכולה לראות עד 4-5 פרקים בבת אחת מבלי שזה יהפוך למטלה וירגיש לא כיף.סדרות החודש:
ורוניקה מארס - הייתי חולה ומשועממת וגם היה שבוע מבאס באינטרנט ורציתי הסחת דעת אז דפקתי בינג' מטורף לשתי העונות הראשונות. נהניתי ממש! לא זכרתי כמעט כלום כלום כלום אז הכל היה לי הפתעה הייתי במתח כמו צפיה ראשונה רק בלי קושי לזהות דמויות חח. מומלץ! אני לא מבינה אבל איך אתם עושים בינג'ים כאלה ברגיל. יום אחד ראיתי 10 פרקים הרגשתי שהמוח שלי עיסה. את העונה הראשונה סיימתי ב3 ימים, לשניה לקח לי שבוע כי כבר הבראתי ואז אני לא מסוגלת ככה.
מופע שנות ה90 חלק 3 (עונה 3? עונה 2 חלק ב'? נודניקים)
חח הוא עדיך חתיך. סתם עשו לו שיער מכוער בדייזי.באהבה, רוזי - האמת זה היה חודש שעבר ושכחתי אותו. רומקום חמודה מאד מפתיע שעד כה לא צפיתי בה. יתכן וצפיתי בגלל בילי מדייזי ג'ונס. זכרתי שהוא היה חתיך פעם!
היה קצת קרינג'י חח.פרשה משפחתית - רומקום עם זאק אפרון וניקול קידמן. ככה ככה. אבל לא נורא.
יש חודשים שלוקח לו איזה 3 ימים לעשות לי סיכום ויש חודשים שכבר ב-12 בלילה בשניה שהיום מתחלף הוא נותן לי סיכום. לפחות במקרה שלי מה ששמתי לב הוא שבגלל שאני מחוברת לאותו משתמש מכל המכשירים שלי (מחשב, נייד, אייפדים, הום, טיוי) צריך לדאוג שכולם מחוברים לוייפיי כדי שזה יקח את האינפורמציה מכולם אחרת לוקח לו זמן לחשב את ההשמעות של הכל.שירי החודש וואלה הייתי לא החלטית החודש שמתי את כל הספריה על שאפל וזהו זה רץ כל החודש בכל נסיעה קצת. והסיכום של אפל מיוזיק עוד לא עלה אני אוסיף מחר.
בהחלט!ספרי החודש:טכנית יש את המילה ספר בספר הג'ונגל
דמויות החודש:ורוניקה ולוגן
תני לו ליהנות מהופעות.קראש החודש:בעלי היפההההה מסתובב לו ברחבי לונדון ובהופעות מוזיקה ברחבי אירופה (כלומר צופה בהן) אולי תחזור כבר??
אני חיה בשביל החיוך הזה
צפה בקובץ המצורף 115167
וגם קצת לוגן כי איך אפשר שלא?
יא אני באמת זוכרת את זה (ואני לא עדימון אז אני לא זוכרת דברים לא רלוונטים)ציטוט חודשי:"כפר של בני אדם? הם יהרסו אותו הם יעשו ממנו בן אדם!"
חח כי טיילור עכשיו צריכה ללכת לכל המשחקים של קלסי, היא לא יכולה להיות באירופה. זה לא נוח!סיבה למסיבה:טיילור העלתה את פלורנס לביצוע מרהיב של פלורידה. (אני אשים למטה)
סיבה ללא מסיבה: הסתיים הטור האירופי ועכשיו יש הפסקה של חודשיים ואז הופעות בארה"ב שזה אמצע הלילה פה ואני לא אקום באמצע הלילה יש גבול אבל אני מתגעגעת לשעת שירי ההפתעה שליייי מה אני אעשה עם חיי עכשיו??
כיף.סיפור החודש:הייתי חולה וראיתי מלא טלוויזיה. סוף.
גם לי בא ירושליםלמה אתם מצפים בחודש ספטמבר:אני ואחותי צריכות לחדש דרכון וכמובן אין תורים וזה אז מצאנו מתישהו החודש בירושלים ואמרנו כבר נעשה מזה יום כיף חח
לא נעים לי לספר לך אבל את כבר משוגעת.איזה תסביך מוזר יש לכם?וואי וואי כל כך הרבה. אחד שקופץ לי לראש עכשיו זה שיש לי חוקים מוזרים לעצמי למתי להכנס לכל מיני אפליקציות או אתרים. אני מבינה אותם עם עצמי אבל אם אני אצטרך להסביר אני אשמע משוגעת.
להתפרסם בטעותהאם אי פעם ראו אותכם בטלוויזיה?לא תודה
אם כן מתי וכיצד?הונסטלי אחד הפחדים שלי זה להתפרסם בטעות.
חח אל תאשימי את המוזיקה!סיפור מעניין מתקופת הלימודים?הממממממ כשנגמר לי המלווה חברה שכנעה אותי לבוא עם האוטו לביתספר ולאסוף אותה וההיא התלהבה בשבילי שמה לי מוזיקה חזקה וזה. רק מה, אני גרועה בחניות והחניות בחניון של הבית ספר די צרות וצפופות ועוד הייתי נהגת חדשה. לא הצלחתי להכנס טוב, גירדתי קצת אוטו אחר ומישהי מהשכבה החנתה בשבילי.
אבל את צריכה לדעת לשיר בשביל זה. את יודעת לשיר??בית ספר בדיוני מסרט, טלוויזיה או או ספר שהייתם שמחים ללמוד בו?הזה מהייסקול מיוזיקל הסדרה המחזמר. תמיד שרים שם ונחמד.
חח יואו את מהנודניקים האלה??תמונה, שיר, סרטון או משפט שמשקף אותכם עכשיו
חחח שמחה ששאלת כי זה ממש משקף אותי כל הקיץ במשרד:
Modaramo Media on Instagram: "When the forecast says ‘beach day’ but the office feels like the North Pole 🏖️➡️❄️ #temperatureshock #workclimate #icecold #weatherconfusion #frosty #suntosnow #officetemperature #winterintheworkplace #sunnyday #summerti
26K likes, 49 comments - modaramo on August 21, 2024: "When the forecast says ‘beach day’ but the office feels like the North Pole 🏖️➡️❄️ #temperatureshock #workclimate #icecold #weatherconfusion #frosty #suntosnow #officetemperature #winterintheworkplace #sunnyday #summertime".www.instagram.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.