The Brady Bunch ספטמבר 2024 – סיכום חודש 🌤️🧑‍🦽🐧🚢🗜️🤺

Lhuna3

Well-known member
💰קראש החודש: קארן גיליאן
מובן ביותר! |כן|
💰סיבה למסיבה: אמא שלי בת 77 מחר!
מזל טוב לאמא 🥳 והרבה בריאות ואושר, עד כמה שאפשר!
💰סיפור החודש: התחילה לכאוב לי כף רגל ימין. הליכה בחול ואמבטיות קרח שיפרו את המצב.
אמבטיות קרח אני מבינה. על הליכה בחול עוד לא שמעתי כמשהו להקלה על כאבים.
💰למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: שהעולם יחזור להיות נורמלי
ציפיה מופרזת לעניות דעתי.
🎀איזה תסביך מוזר יש לכם? אני אוהב לשמוע נשים מדברות רוסית.
:-D זה בהחלט מוזר.
🪑האם יש לך חברים מתקופת הלימודים? ארבעה מתוך השישה.
מרשים.
🪑דבר אחד שונה שהייתם עושים בתיכון או קודם אם היה לכם את השכל והידע של היום? יותר ידידותי לסביבה ופחות מתנשא.
|כן|

Lhuna3

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
למרות שחוזרים הפקקים אז לאדעת.
אני מסכימה שזו בחירה מאוד קשה בין לסבול את הפקקים או את החום.
אבל נראה לי שאם יצמידו לי אקדח לרקה אני אבחר בפקקים + מזג אוויר קריר יותר.
(כמובן אני יודעת שלא מובטחת שום התקררות בספט', אבל מותר לי עדיין לחלום)
יאאא בהצלחה. מה היא עושה? ומה קרה לקודמת?
האפליקציה הקודמת צוברת יוזרים לאיטה (מאוד לאיטה |שפם|) ואני ממשיכה לעבוד עליה ולנסות לקדם ולשפר אותה, במקביל להתחלה על החדשה.
חחחחחחחחח כן אה? אנחנו פורום של תסביכים עם מקלדת:-D
:-D
ברני הדינוזאור, אבל האמיתי לא איש בתוך בובה.
אפילו הוא עוד לא נולד.
ומה קרה? התעוררת מיד או לקחו אותך לבית חולים או מה?
התעוררתי על הגב על הריצפה בכיתה כשמעלי רוכנים ובוהים בי פרצופים קצת מבוהלים של המורה והתלמידים. המחנכת באה ולקחה אותי למרפאה והזעיקו את אמא שלי ורצו לקחת לי בדיקת דם ולא הסכמתי (כאילו, הרגע התעלפתי רק מדיבורים על דם, איך זה נראה לכם הגיוני?!) אבל נתתי לדקור אותי עם המכשיר שדוקר את האצבע, ונתנו לי שוקולד כי אני "כנראה חלשה כי לא אכלה" ושלחו אותי הביתה לנוח יום אחד.
אני לא חושבת שמישהו מהמבוגרים שם היה אפילו קרוב ללהבין שהסיבה היתה בכלל פסיכולוגית (פוביה), למרות שאני חושבת שאני כבר ידעתי את זה אז.

Lhuna3

Well-known member
למשל אני לא נכנסת לטוויטר עד להפסקת צהריים כדי שיהיה לי מספיק מה לקרוא תוך כדי האוכל.
לא מספיק מוזר! אפילו יש בזה הגיון שאפשר להבין.
אני משכתב שירים ראנדומליים ומכניס את המילה שניצל...וזה תמיד עובד...ולא אין לי דוגמה
אה אז זה כמו שאני עושה עם החתולה שלי (אפילו עד היום למרות שהיא כבר לא חיה).

Lhuna3

Well-known member
📣שם:
הי, רות!
📣מרחק לממ"ד הקרוב: אין לי ממ"ד. אני מניחה שאני יכולה ללכת לחניון תת קרקעי, אבל עם הבניה של האמריקאים זה לא מרגיש לי כמו מקום בטוח במיוחד.
אז מה תעשי כשהאיראנים והחיזבאללה ישלחו כטב"מים לקליפורניה?
💰סדרות החודש:
The Good Wife - סיימתי אותה בשעה טובה. הסוף הכי גרוע אבר. אין פלא שהדחקתי את כל הסדרה.
אוף, כן :-(
Fringe - התחלתי אותה רק מעונה 4 וזה היה תענוג צרוף. עכשיו כשאני עומדת לסיים את העונה נראה לי שאחזור לעונה 3.
|מאוהב|
Person of Interest - ללא ספק סדרת החודש שלי. אמאל'ה שכחתי כמה שהיא מעולה!! למה לא מייצרים יותר סדרות כאלה|בוכה| כל ערב אני אומרת לעצמי שהיום אני אלך לישון מוקדם ואז אני שמה לי פרק של זה כדי להירדם ונקסט טינג איי קנואו השעה 02:00 בלילה🙈
זה מד"בי או סתם משטרתי רגיל?
City of Dreams - סרט מעולה ונוראי. ז"א הוא עשוי בצורה מעולה. אבל הנושא שלו (סחר בילדים) נוראי. זה מהיוצרים של Sound of Freedom (שאם לא יצא לכם לראות אני חושבת שהוא בגדר חובה. סרט קשה אבל מעולה).
אני אזכור את ההמלצות האלו לימים שהמציאות פה לא תהיה כל כך מדכאת, שאני אצטרך דיכאון מהטלויזיה שלי.
(על מי אני עובדת, זה כל כך רחוק, אם בכלל, שאין מצב שאני אזכור...)
💰סיבה למסיבה: אני טסה לניו יורק עוד יומיים. תאחלו לי בהצלחה עם להשיג כרטיס לדרו|הלוואי|
בהצלחה!!
💰סיפור החודש: אין לי כוח לכתוב מגילה עכשיו. בא לי ללכת לראות את בעלי.
איזה מהם?
💰למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לפי הסדר- תחילת עונה של ה-NFL, ניו יורק, הופעה של ברנדי קלארק, דרו(|הלוואי|), הופעה של ג'לי רול, אולי סיאטל, סופ"ש בביג סור (המקום האהוב עליי ביותר|מאוהב|), יומולדת.
נשמע אחלה חודש, תהני מהכל!
🎀איזה תסביך מוזר יש לכם? האם אובססיה למדליות וירטואליות נחשב לתסביך?
אממממ....
🎀עבור מה תצאו עכשיו להפגין? שום דבר. מקומות הומי אדם לא נשמעים לי אטרקטיבים. ובלי להעליב אף אחד אבל אני לא מאמינה שהפגנות משנות כלום. (אבל כמובן מכבדת מי שחושב שונה ממני).
לצערי אני מסכימה.
🪑מורה שהכי השפיע/ה עליכם? המורה שלי למדעים הייתה מורה מדהימה. לא הקשבתי אפילו לשניה בשיעור אבל היא המורה היחידה שנתנה לי לעשות מה שאני רוצה ולא שלחה אותי להירשם אפילו פעם אחת. היא הבינה שאי אפשר להכריח אותי ללמוד ולא התנכלה לי.
וגם המורה לאנגלית. בכיתה ז' הייתי ממש גרועה באנגלית (ותלמידה גרועה באופן כללי) והיא הייתה כל כך מתוסכלת ממני שיום אחד כשהיא חילקה מבחנים וקיבלתי נכשל היא צעקה עליי "שום דבר לא יצא ממך!!"
😮
הייתי נחושה להוכיח לה שהיא טועה ואז בכיתה ח' החלטתי להתחיל לקרוא מלא ספרים באנגלית ובסוף כיתה ט' (או י'? מתי שמחלקים להקבצות) המורה שהייתה לי המליצה עליי ל-5 יח"ל ואז קיבלתי שוב את המורה של כיתה ז', שלזכותה יאמר שהיא לא נטרה לי טינה והיא מאוד שמחה מהשינוי שעברתי והיא הייתה התומכת הכי נלהבת שלי בחטיבה עליונה. ובסוף גם הייתי התלמידה היחידה בשכבה שהגישו אותה לבגרות על 100|מאוהב|
|כתר|
🪑דבר אחד שונה שהייתם עושים בתיכון או קודם אם היה לכם את השכל והידע של היום? לא מאבדת עשתונות על המורה ללשון וצורחת עליה שהיא בת זונה במשך 5 דקות. לא מהרגעים היפים שלי..😑
חחחחח או וואו. מה היא עשתה לך שהביא עליה את המתקפה הזאת?
🪑בית ספר בדיוני מסרט, טלוויזיה או או ספר שהייתם שמחים ללמוד בו? אין שום בי"ס שהייתי רוצה ללמוד בו. אני מצטערת אבל המחשבה על ללמוד מעוררת בי בחילה. אומנם לא סבלתי בבית הספר מבחינה חברתית (שזה בדר"כ מה שגורם לאנשים לשנוא את ביה"ס) אבל המחשבה על לשבת עם ספרים (או מסכים, וואטאבר) וללמוד דברים כי הם בגדר חובה ולא בגלל שזה מענין אותי נשמע לי כמו סיוט ושום דמות לא תגרום לי לרצות לעבור את זה שוב.
זה באמת סיוט כשמכריחים אותך ללמוד דברים שלא מעניינים אותך.
(אבל בהוגוורטס לומדים דברים שהיו מעניינים אותי מאוד)

LeAnnDylan

Well-known member
📣מלחמה ראשונה: דינוזאורים נגד חרפוזים. (שניהם זנים שכבר נכחדו, אבל לחרפוזים לא נשארו מאובנים כי הם היו עשויים מחומר שמתאדה אחרי שהם מתים).
כמובן:-D
רק שאני לא מבינה איזה זן את אם כל השאר נכחדו ואת עדין כאן??
📣מרחק לממ"ד הקרוב: אין לי ממ"ד. יש מקלט והמרחק אליו נראה לי 100 מטר בערך.
וכמה זמן לוקח לקשישה בימינו לעשות 100 מטר?
💰שירי החודש:
הראשון לא מענין, השני מזכיר לי את הילדות במושב.
💰קראש החודש: אין.
חודש ללא קראשים הוא חודש מבוזבז.
💰ציטוט חודשי:
להזמינה לסרט הוא מוכרח
אך זוהי שטות גמורה, כי נמצא הוא בתנ"ך
(דני סנדרסון)
זה טוב
💰סיבה למסיבה: נגמר אוגוסט.
בהחלט סיבה למסיבה. הלוואי אבל שזה היה אומר גם שיתחיל להתקרר קצת.
💰סיפור החודש: התחלתי לפתח אפליקציה חדשה.
יאיי!! מגניב! בהצלחה!!
💰למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לראות את הטמפרטורות המירביות באיזה יום יורדות מתחת ל-30 מעלות.
לא יודעת מה זה אומר אבל אמן כן יהי רצון.
🎀איזה תסביך מוזר יש לכם? פששש כמה זמן יש לך? :-D
סביר להניח שהרבה יותר משלך:-D |אליהו|
🎀האם אי פעם ראו אותכם בטלוויזיה? כן (אבל רק לאיזה שניה בקושי)
🎀אם כן מתי וכיצד? היתה פעם כתבה על חברה שעבדתי בה וצילמו שם. (לא יכולה להגיד יותר מזה)
בטח איזה חברת רשע כזאת סטייל מאסיב דיינמיק והיית אחראית לפרויקטים מרושעים, אבל את חכמה מספיק בשביל שהרשויות לא יחשדו בך אז כשהחברה נפלה, דאגת שהאשמה תיפול על כל הבחירים ואת סתם התחבאת שם ברקע|שפם|
🪑מורה שהכי השפיע/ה עליכם? המחנכת של כיתה ז' (היתה מאגניבה כזאת)
האמת שלמזלי יאמר שכל המחנכות שהיו לי היו מעולות. כאילו תמיד הרגיש לי שהכיתה שלי תמיד קיבלה את המחנכת הכי טובה. זה אמור להרגיש ככה כי המחנכת אמורה לאהוב את התלמידים שלה יותר מאת האחרים, או שבאמת במקרה המחנכות שלי היו הכי מוצלחות?
🪑האם יש לך חברים מתקופת הלימודים? לא.
בטח, כולם מתו בשאלה השניה|שפם|
🪑סיפור מעניין מתקופת הלימודים? פעם התעלפתי בכיתה בשיעור טבע/ביולוגיה כשהמורה דיברה על מערכת הדם והעורקים וכל זה והראתה לנו דגם של זה.
אוי לא 🙈
🪑בית ספר בדיוני מסרט, טלוויזיה או או ספר שהייתם שמחים ללמוד בו? הוגוורטס! (בהאפלפאף, שם נראה לי יש הכי פחות צרות)
נראה לי מפחיד מידי
🪆תמונה, שיר, סרטון או משפט שמשקף אותכם עכשיו
צפה בקובץ המצורף 115165
אבל משהו מצחיק בשביל האסקפיזם, כי בשביל זה התכנסנו כאן:
צפה בקובץ המצורף 115166

LeAnnDylan

Well-known member
זה מד"בי או סתם משטרתי רגיל?
[מבוקש לחקירה] זה לא בדיוק משטרתי (למרות שיש שם כמה דמויות של שוטרים).
בעיקרון (תקציר בקטנה שמגלים כבר בכמה דקות הראשונות של הסדרה אז בקושי ספוילר אבל כי ניק נודניק) אחרי אסון התאומים, הממשלה האמריקאית רצתה לבנות מערכת מעקב אחרי כל התושבים כדי לזהות איומי טרור. אחת הדמויות הראשיות בסדרה- מילארדר גאון, הוא זה שבנה את המכונה הזאת [AI] והוא תיכנת אותה בצורה כזאת שהממשלה לא תוכל לנצל אותה לרעה - כלומר, היא רואה ושומעת הכל אבל כשהיא מזהה איום, היא מספקת רק מספר ת.ז לממשלה והם צריכים לבד לנטרל את הבן אדם.
הבעיה היא שהמכונה רואה הכל, אבל היא מטרגטת רק איומים לבטחון הלאומי, כלומר שפשעים קטנים (נגיד בעל שרוצה לרצוח את אישתו שבגדה בו) נחשבים "לא רלוונטים" כי הם לא מסכנים את כלל האוכלוסיה. אבל הבחור שבנה את המכונה הרגיש אשם על זה שניתן למנוע את כל הפשעים האלו, אז הוא בחר להעסיק יוצא יחידה צבאית מובחרת כדי לעזור לו וביחד הם עוזרים לכל המספרים הלא רלוונטיים. אז בהתחלה זה קצת איטי וכל פרק עומד בפני עצמו עם מספר שצריך להציל. אבל בהמשך זה מתחבר לעלילה כללית שבעיני היא אחת מהטובות ביותר שראיתי בטלוויזיה. ומה שכיף בסדרה זה שבניגוד לסדרות אחרות שמתחילות טוב ומסתיימות רע או נמשכות יותר מידי, פה כל עונה יותר טובה מהקודמת והסדרה הסתיימה בשיאה והשאירה טעם של עוד, לכן היא תמיד תהיה זכורה לי לטובה|לב|

didalf

Well-known member
[האפליקציה החדשה] היא תהיה סוג של לו"ז יומי, שנותן לך פרסים וירטואליים כשאתה עושה את המטלות שלך. (כן, אני בונה על אנשים מהסוג שלך ושל דילן :-D)

רגע, מה קשור עלובי החיים?
מרגישה שפספסתי משהו.
יו ג'קמן.
הפרס הוא סרטון מצחיק שמשלב את שניהם.
אני מסכימה שזו בחירה מאוד קשה בין לסבול את הפקקים או את החום.
אבל נראה לי שאם יצמידו לי אקדח לרקה אני אבחר בפקקים + מזג אוויר קריר יותר.
(כמובן אני יודעת שלא מובטחת שום התקררות בספט', אבל מותר לי עדיין לחלום)
:unsure::unsure::unsure:

האפליקציה הקודמת צוברת יוזרים לאיטה (מאוד לאיטה |שפם|) ואני ממשיכה לעבוד עליה ולנסות לקדם ולשפר אותה, במקביל להתחלה על החדשה.
אם היית מספרת לי מה היא אולי הייתי מורידה גם.

התעוררתי על הגב על הריצפה בכיתה כשמעלי רוכנים ובוהים בי פרצופים קצת מבוהלים של המורה והתלמידים. המחנכת באה ולקחה אותי למרפאה והזעיקו את אמא שלי ורצו לקחת לי בדיקת דם ולא הסכמתי (כאילו, הרגע התעלפתי רק מדיבורים על דם, איך זה נראה לכם הגיוני?!) אבל נתתי לדקור אותי עם המכשיר שדוקר את האצבע, ונתנו לי שוקולד כי אני "כנראה חלשה כי לא אכלה" ושלחו אותי הביתה לנוח יום אחד.
אני לא חושבת שמישהו מהמבוגרים שם היה אפילו קרוב ללהבין שהסיבה היתה בכלל פסיכולוגית (פוביה), למרות שאני חושבת שאני כבר ידעתי את זה אז.
איזה סתומים|פנים|

לא מספיק מוזר! אפילו יש בזה הגיון שאפשר להבין.
כן בחרתי בפחות מוזר בתור דוגמה:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איזה כיף שהיה לי קצת זמן להגיב אתמול.
היום אין לי.
אני מקווה שאני אוכל לחזור לקרוא ולהגיב בהמשך השבוע.

didalf

Well-known member
היי פרד|מאוהב|

אמרתי בחודש שעבר שאני לא קוויטרית אז סיימתי אותה
מותר להיות קוויטרית בסדרות

Coyote Ugly - הייתי אצל חברה. אחותה והחבר שלה לא שמעו על הסרט הזה מעולם|שפם| אז כמובן שהייתי צריכה לכפות אותו עליהם.
כמובן:-D

אה אשתי של הבעל של שרה שאהי!

היי אבי!
אה נכון אמרת שאהבת אותה פה קודם.
היי וזה אבא של ורוניקה.
מלא פרצופים מוכרים בסדרה הזאת אני רואה.

💰סיבה למסיבה: אני טסה לניו יורק עוד יומיים. תאחלו לי בהצלחה עם להשיג כרטיס לדרו|הלוואי|
יאאא בהצלחההההה הגיע הזמן שתהיי בקהל שלה כבר!!
💰למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לפי הסדר- תחילת עונה של ה-NFL, ניו יורק, הופעה של ברנדי קלארק, דרו(|הלוואי|), הופעה של ג'לי רול, אולי סיאטל, סופ"ש בביג סור (המקום האהוב עליי ביותר|מאוהב|), יומולדת.
או מלא כיף.
מה זה ג'לי רול?
🎀איזה תסביך מוזר יש לכם? האם אובססיה למדליות וירטואליות נחשב לתסביך?
ממ כן קצת כן.

🎀האם אי פעם ראו אותכם בטלוויזיה? בקהל של כל מיני דברים וגם בששטוס פעם.
יאא היית בששטוס??

וגם המורה לאנגלית. בכיתה ז' הייתי ממש גרועה באנגלית (ותלמידה גרועה באופן כללי) והיא הייתה כל כך מתוסכלת ממני שיום אחד כשהיא חילקה מבחנים וקיבלתי נכשל היא צעקה עליי "שום דבר לא יצא ממך!!"
וול וול ביץ' מי גרה בארה"ב עכשיו?
הייתי נחושה להוכיח לה שהיא טועה ואז בכיתה ח' החלטתי להתחיל לקרוא מלא ספרים באנגלית ובסוף כיתה ט' (או י'? מתי שמחלקים להקבצות) המורה שהייתה לי המליצה עליי ל-5 יח"ל ואז קיבלתי שוב את המורה של כיתה ז', שלזכותה יאמר שהיא לא נטרה לי טינה והיא מאוד שמחה מהשינוי שעברתי והיא הייתה התומכת הכי נלהבת שלי בחטיבה עליונה. ובסוף גם הייתי התלמידה היחידה בשכבה שהגישו אותה לבגרות על 100|מאוהב|
אה יפה מצידה שהיא לא הייתה קטנונית.
וגם כל הכבוד לך שהתאמצת ולמדת.

"את תמיד שם שצריך אותך, אבל ריגשת שעם השנים את נשארת את עם אותו הלב החם. מתגעגעת. מקווה שמתישהו יצא לנו להיפגש שוב"
וואי חמודה|לב|
לב חם חעחע קלירלי היא לא מכירה אותך ולא יודעת שאת מרשעת. (סתם בפנים את טובה)

🪑דבר אחד שונה שהייתם עושים בתיכון או קודם אם היה לכם את השכל והידע של היום? לא מאבדת עשתונות על המורה ללשון וצורחת עליה שהיא בת זונה במשך 5 דקות. לא מהרגעים היפים שלי..😑
8-*:-D

🪑בית ספר בדיוני מסרט, טלוויזיה או או ספר שהייתם שמחים ללמוד בו? אין שום בי"ס שהייתי רוצה ללמוד בו. אני מצטערת אבל המחשבה על ללמוד מעוררת בי בחילה. אומנם לא סבלתי בבית הספר מבחינה חברתית (שזה בדר"כ מה שגורם לאנשים לשנוא את ביה"ס) אבל המחשבה על לשבת עם ספרים (או מסכים, וואטאבר) וללמוד דברים כי הם בגדר חובה ולא בגלל שזה מענין אותי נשמע לי כמו סיוט ושום דמות לא תגרום לי לרצות לעבור את זה שוב.
לגמרי.
לפעמים יש לי חלומות שיש לי בגרות ולא למדתי ואני נבהלת ממש ואז קמה ונזכרת שאני בת 30+|פנים|
ולמרות הדיסקליימר הזה, אם אתה מכריח אותי לבחור משהו, אני בוחרת בהרוורד של אל וודס (בתקווה שבתקופה שלה הם לא אנטישמים) רק כדי לצפות בה בורוד|לב|
וואט, לייק איטס הארד?
:-D :-D

חודש ללא קראשים הוא חודש מבוזבז.
|כן|

didalf

Well-known member
[מבוקש לחקירה] זה לא בדיוק משטרתי (למרות שיש שם כמה דמויות של שוטרים).
בעיקרון (תקציר בקטנה שמגלים כבר בכמה דקות הראשונות של הסדרה אז בקושי ספוילר אבל כי ניק נודניק) אחרי אסון התאומים, הממשלה האמריקאית רצתה לבנות מערכת מעקב אחרי כל התושבים כדי לזהות איומי טרור. אחת הדמויות הראשיות בסדרה- מילארדר גאון, הוא זה שבנה את המכונה הזאת [AI] והוא תיכנת אותה בצורה כזאת שהממשלה לא תוכל לנצל אותה לרעה - כלומר, היא רואה ושומעת הכל אבל כשהיא מזהה איום, היא מספקת רק מספר ת.ז לממשלה והם צריכים לבד לנטרל את הבן אדם.
הבעיה היא שהמכונה רואה הכל, אבל היא מטרגטת רק איומים לבטחון הלאומי, כלומר שפשעים קטנים (נגיד בעל שרוצה לרצוח את אישתו שבגדה בו) נחשבים "לא רלוונטים" כי הם לא מסכנים את כלל האוכלוסיה. אבל הבחור שבנה את המכונה הרגיש אשם על זה שניתן למנוע את כל הפשעים האלו, אז הוא בחר להעסיק יוצא יחידה צבאית מובחרת כדי לעזור לו וביחד הם עוזרים לכל המספרים הלא רלוונטיים. אז בהתחלה זה קצת איטי וכל פרק עומד בפני עצמו עם מספר שצריך להציל. אבל בהמשך זה מתחבר לעלילה כללית שבעיני היא אחת מהטובות ביותר שראיתי בטלוויזיה. ומה שכיף בסדרה זה שבניגוד לסדרות אחרות שמתחילות טוב ומסתיימות רע או נמשכות יותר מידי, פה כל עונה יותר טובה מהקודמת והסדרה הסתיימה בשיאה והשאירה טעם של עוד, לכן היא תמיד תהיה זכורה לי לטובה|לב|
טוב שקלתי את זה אבל אין לי את זה בשום שירות.
לא הבנתי מה שווים כל השירותים האלה אם באף אחד מהם אין סדרות???????????

LeAnnDylan

Well-known member
📣שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
📣מלחמה ראשונה:|קדימה|קמת כיפי היום הא? אממ זכור לי ב2003 כזה נראה לי היה את המלחמה ההיא שהלכנו לבית ספר עם מסכות אב"כ כאלה כבדות ובסוף לא היה כלום. נראה לי מלחמה רצינית ב2006 בלבנון.
ב-2003 הייתי בי"ב ולא הלכנו עם שום מסכות אב"כ לבית הספר|תוהה| היה איום רק על המרכז ואני לא זוכרת?:-D
אני כן זוכרת שבכיתה א' היינו צריכים ללכת עם מסכות אב"כ לבית ספר וגם נתנו לנו לקשט את הקופסאות של המסכות עם מלא מדבקות כדי שזה לא יראה מפחיד. אני גם זוכרת שהיינו יושבים איתן בתוך הממ"ד בבית ומקשיבים לרדיו (וכל מה שהבנתי זה שיש מפלצת בשם סדאם חוסיין).
כשהייתי בצבא (2005-2006) לא זוכרת כבר איזה מלחמה נלחמנו אבל היה שלב שהמח"ט שלנו הכריח את כל החיילים לצאת מהבסיס עם שכפ"צ וקסדה (על הראש!!) וחשבתי שהוא משוגע.
📣מרחק לממ"ד הקרוב:|קדימה|יש לי רק חדר מדרגות בדירה😬
תלכי להורים שלך!
💰סדרות החודש:|קדימה|
ורוניקה מארס - הייתי חולה ומשועממת וגם היה שבוע מבאס באינטרנט ורציתי הסחת דעת אז דפקתי בינג' מטורף לשתי העונות הראשונות. נהניתי ממש! לא זכרתי כמעט כלום כלום כלום אז הכל היה לי הפתעה הייתי במתח כמו צפיה ראשונה רק בלי קושי לזהות דמויות חח. מומלץ! אני לא מבינה אבל איך אתם עושים בינג'ים כאלה ברגיל. יום אחד ראיתי 10 פרקים הרגשתי שהמוח שלי עיסה. את העונה הראשונה סיימתי ב3 ימים, לשניה לקח לי שבוע כי כבר הבראתי ואז אני לא מסוגלת ככה.
לראות 10 פרקים בבת אחת זה בהחלט הופך את המוח לעיסה. אני בדר"כ יכולה לראות עד 4-5 פרקים בבת אחת מבלי שזה יהפוך למטלה וירגיש לא כיף.
מופע שנות ה90 חלק 3 (עונה 3? עונה 2 חלק ב'? נודניקים)
באהבה, רוזי - האמת זה היה חודש שעבר ושכחתי אותו. רומקום חמודה מאד מפתיע שעד כה לא צפיתי בה. יתכן וצפיתי בגלל בילי מדייזי ג'ונס. זכרתי שהוא היה חתיך פעם!
חח הוא עדיך חתיך. סתם עשו לו שיער מכוער בדייזי.
פרשה משפחתית - רומקום עם זאק אפרון וניקול קידמן. ככה ככה. אבל לא נורא.
היה קצת קרינג'י חח.
💰שירי החודש|קדימה| וואלה הייתי לא החלטית החודש שמתי את כל הספריה על שאפל וזהו זה רץ כל החודש בכל נסיעה קצת. והסיכום של אפל מיוזיק עוד לא עלה אני אוסיף מחר.
יש חודשים שלוקח לו איזה 3 ימים לעשות לי סיכום ויש חודשים שכבר ב-12 בלילה בשניה שהיום מתחלף הוא נותן לי סיכום. לפחות במקרה שלי מה ששמתי לב הוא שבגלל שאני מחוברת לאותו משתמש מכל המכשירים שלי (מחשב, נייד, אייפדים, הום, טיוי) צריך לדאוג שכולם מחוברים לוייפיי כדי שזה יקח את האינפורמציה מכולם אחרת לוקח לו זמן לחשב את ההשמעות של הכל.
💰ספרי החודש:|קדימה|טכנית יש את המילה ספר בספר הג'ונגל:-P:
בהחלט!
💰דמויות החודש:|קדימה|ורוניקה ולוגן|מאוהב|
|לב|
💰קראש החודש:|קדימה|בעלי היפההההה מסתובב לו ברחבי לונדון ובהופעות מוזיקה ברחבי אירופה (כלומר צופה בהן) אולי תחזור כבר??
אני חיה בשביל החיוך הזה|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 115167
תני לו ליהנות מהופעות.
וגם קצת לוגן כי איך אפשר שלא?
|לב|
💰ציטוט חודשי:|קדימה|"כפר של בני אדם? הם יהרסו אותו הם יעשו ממנו בן אדם!"
יא אני באמת זוכרת את זה:-D (ואני לא עדימון אז אני לא זוכרת דברים לא רלוונטים:-D)
💰סיבה למסיבה:|קדימה|טיילור העלתה את פלורנס לביצוע מרהיב של פלורידה. (אני אשים למטה)
סיבה ללא מסיבה: הסתיים הטור האירופי ועכשיו יש הפסקה של חודשיים ואז הופעות בארה"ב שזה אמצע הלילה פה ואני לא אקום באמצע הלילה יש גבול אבל אני מתגעגעת לשעת שירי ההפתעה שליייי מה אני אעשה עם חיי עכשיו??;-(
חח כי טיילור עכשיו צריכה ללכת לכל המשחקים של קלסי, היא לא יכולה להיות באירופה. זה לא נוח!
💰סיפור החודש:|קדימה|הייתי חולה וראיתי מלא טלוויזיה. סוף.
כיף.
💰למה אתם מצפים בחודש ספטמבר:|קדימה|אני ואחותי צריכות לחדש דרכון וכמובן אין תורים וזה אז מצאנו מתישהו החודש בירושלים ואמרנו כבר נעשה מזה יום כיף חח
גם לי בא ירושלים:-(
🎀איזה תסביך מוזר יש לכם?|קדימה|וואי וואי כל כך הרבה. אחד שקופץ לי לראש עכשיו זה שיש לי חוקים מוזרים לעצמי למתי להכנס לכל מיני אפליקציות או אתרים. אני מבינה אותם עם עצמי אבל אם אני אצטרך להסביר אני אשמע משוגעת.
לא נעים לי לספר לך אבל את כבר משוגעת.
🎀האם אי פעם ראו אותכם בטלוויזיה?|קדימה|לא תודה
🎀אם כן מתי וכיצד?|קדימה|הונסטלי אחד הפחדים שלי זה להתפרסם בטעות.
להתפרסם בטעות:-D
🪑סיפור מעניין מתקופת הלימודים?|קדימה|הממממממ כשנגמר לי המלווה חברה שכנעה אותי לבוא עם האוטו לביתספר ולאסוף אותה וההיא התלהבה בשבילי שמה לי מוזיקה חזקה וזה. רק מה, אני גרועה בחניות והחניות בחניון של הבית ספר די צרות וצפופות ועוד הייתי נהגת חדשה. לא הצלחתי להכנס טוב, גירדתי קצת אוטו אחר ומישהי מהשכבה החנתה בשבילי|פנים|.
חח אל תאשימי את המוזיקה!
זה כמו שבת דודה שלי אף פעם לא מצליחה לחנות עם חגורה, איך שמגיעים לחניה היא צריכה לשחרר את החגורת בטיחות כדי לחנות:-D
🪑בית ספר בדיוני מסרט, טלוויזיה או או ספר שהייתם שמחים ללמוד בו?|קדימה|הזה מהייסקול מיוזיקל הסדרה המחזמר. תמיד שרים שם ונחמד.
אבל את צריכה לדעת לשיר בשביל זה. את יודעת לשיר??
🪆תמונה, שיר, סרטון או משפט שמשקף אותכם עכשיו|קדימה|
חחח שמחה ששאלת כי זה ממש משקף אותי כל הקיץ במשרד:
חח יואו את מהנודניקים האלה??
יש לי מישהי בעבודה שכל הזמן מתלנונת שקר, ולייק המזגן על 74 זה לא פאקינג קר!!!

למעלה