It's Always Sunny
Well-known member
יש לי FOMO כשאני עוברת על השרשור הזה
כן!! הדמות שלה מהממת פה!
את מנסה להרוג אותי פה? ממילא רציתי לראות את הסדרה הזאת מזמן, אז כשאת שמה גיפים של שתי שחקניות שאני אוהבת, זה עוד יותר יוצר רצון לראות אותה ואני לא יכולה
חח סליחה, לא התכוונתיאת מנסה להרוג אותי פה? ממילא רציתי לראות את הסדרה הזאת מזמן, אז כשאת שמה גיפים של שתי שחקניות שאני אוהבת, זה עוד יותר יוצר רצון לראות אותה ואני לא יכולה
אני כבר התייאשתי מזמן מלנסות.אנחנו מתקרבים לסוף השנה ואז אני אגלה לך מה הקטע. אלא אם כן תגלי בעצמך.
חחחח, הכל בסדר. אני סתם עושה רגשי, יכולתי לראות את הסדרה מזמן. אבל תודה על הנחמדותחח סליחה, לא התכוונתי
תחזרי ללמוד, זה יותר חשוב.
הסדרה הסתיימה מזמן אז היא תמשיך לחכות לך עד שגם את תסיימי את המטלות שלך
מבטיחה שמתי שיהיה לך זמן לראות, אני אראה איתך שוב
הכל בסדר?רק עכשיו נזכרתי שאמור היה לעלות ביום ראשון סיכום חודשי ולא שמתי לב בכלל שיש .
(אני אאוט לגמרי מיום ראשון. אולי אני רק אכתוב מה קראתי, אין לי כוח לכל השאלון.)
חוץ מהמצב במדינה, הכל בסדר.הכל בסדר?
נשמע קשה, תחשבי גם על עצמך ותטפלי בכצמך טוב!חוץ מהמצב במדינה, הכל בסדר.
לקחתי קשה את הרצח של החטופים ועוד לפני כן היו לי מגרנות והתקפי חרדה ולא ישנתי בלילות בגלל המצב.
כרגע אני בעיקר עסוקה בלקוות שלא תהיה בחודש הבא מלחמת עולם שלישית ואני אוכל לברוח מכאן לכמה ימים(ואני אוכל לשם שינוי גם לחגוג יום הולדת כמו שצריך!).נשמע קשה, תחשבי גם על עצמך ותטפלי בכצמך טוב!
רעיון לא רע...אני גם אשקול, ובהצלחה!! (ומזל טוב)כרגע אני בעיקר עסוקה בלקוות שלא תהיה בחודש הבא מלחמת עולם שלישית ואני אוכל לברוח מכאן לכמה ימים(ואני אוכל לשם שינוי גם לחגוג יום הולדת כמו שצריך!).
וואי מעולה!שירי החודש:
נחמד!תמונה, שיר, סרטון או משפט שמשקף אותכם עכשיו
נוסטלגיה!!אבל בתכלס שיר הנחש
מהממוש!אני חיה בשביל החיוך הזה
חמוד! אהבתי! ואימצתישירי החודש:
נחמד מאודבכל זאת, קטע מוסיקלי:
או, אני מכירה משהו! לא הטעם שלי.חח לא יודעת. חברה שלי אמרה שהיא רוצה לראות אותו ובגלל שאני כל הזמן כופה עליה לראות הופעות של אנשים שאני אוהבת, החלטתי להיות נחמדה ולהסכים לראות את הדבר הזה איתה (רק כי זה במרחק הליכה מהבית שלי)
את חברה ממש אתנוסטלגיה!!
נכון רואה שאת חברה ממש?מהממוש!
או תודה סופסוף מישהי עם טעם במוזיקה שמעריכה!וואי מעולה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.