The Brady Bunch ספטמבר 2024 – סיכום חודש 🌤️🧑‍🦽🐧🚢🗜️🤺

dory30

Well-known member
כשהייתי בצבא (2005-2006) לא זוכרת כבר איזה מלחמה נלחמנו אבל היה שלב שהמח"ט שלנו הכריח את כל החיילים לצאת מהבסיס עם שכפ"צ וקסדה (על הראש!!) וחשבתי שהוא משוגע.
מניח שמדובר בלבנון השנייה (יולי-אוגוסט 2006).

LeAnnDylan

Well-known member
טוב שקלתי את זה אבל אין לי את זה בשום שירות.
לא הבנתי מה שווים כל השירותים האלה אם באף אחד מהם אין סדרות???????????
חח אם באמת בא לך אני יכולה לתת לך את המשתמש שלי בפריים ואת יכולה לצפות ביחד עם סהר מההתחלה:-D

didalf

Well-known member
ב-2003 הייתי בי"ב ולא הלכנו עם שום מסכות אב"כ לבית הספר|תוהה| היה איום רק על המרכז ואני לא זוכרת?:-D
מזניחים אתכם שם בצפון🤷‍♀️

אני כן זוכרת שבכיתה א' היינו צריכים ללכת עם מסכות אב"כ לבית ספר וגם נתנו לנו לקשט את הקופסאות של המסכות עם מלא מדבקות כדי שזה לא יראה מפחיד. אני גם זוכרת שהיינו יושבים איתן בתוך הממ"ד בבית ומקשיבים לרדיו (וכל מה שהבנתי זה שיש מפלצת בשם סדאם חוסיין).
זה כנראה מלחמת המפרץ הראשונה ב91 לפני שהייתי:-P:
כשהייתי בצבא (2005-2006) לא זוכרת כבר איזה מלחמה נלחמנו אבל היה שלב שהמח"ט שלנו הכריח את כל החיילים לצאת מהבסיס עם שכפ"צ וקסדה (על הראש!!) וחשבתי שהוא משוגע.
ווי מוגזם.
2006 היה לבנון השניה.

תלכי להורים שלך!
הייתי אצלם כל אוקטובר בגלל שיש להם ממד!

לראות 10 פרקים בבת אחת זה בהחלט הופך את המוח לעיסה. אני בדר"כ יכולה לראות עד 4-5 פרקים בבת אחת מבלי שזה יהפוך למטלה וירגיש לא כיף.
כן אני גם עד 4. אולי יותר אם הם קצרים.

חח הוא עדיך חתיך. סתם עשו לו שיער מכוער בדייזי.
נכון. למה עשו לו ככה לא יפה?:-D

יש חודשים שלוקח לו איזה 3 ימים לעשות לי סיכום ויש חודשים שכבר ב-12 בלילה בשניה שהיום מתחלף הוא נותן לי סיכום. לפחות במקרה שלי מה ששמתי לב הוא שבגלל שאני מחוברת לאותו משתמש מכל המכשירים שלי (מחשב, נייד, אייפדים, הום, טיוי) צריך לדאוג שכולם מחוברים לוייפיי כדי שזה יקח את האינפורמציה מכולם אחרת לוקח לו זמן לחשב את ההשמעות של הכל.
אה אני גם מחוברת לכמה מכשירים למרות ש98% מהשימוש בטלפון.
אצלי תמיד הוא מביא לי את הסיכום ב2 לחודש.

יאא לא ידעתי שראית ורוניקה מארס
תני לו ליהנות מהופעות.
שיהנה חיים שלי|מאוהב| אבל אני מתגעגעת;-(
וגם הוא מגדל שפם ממש מכוער אבל אני מקווה שזה רק לחופשה.
יא אני באמת זוכרת את זה:-D (ואני לא עדימון אז אני לא זוכרת דברים לא רלוונטים:-D)
אבל זה דווקא מהסרט חשבתי שלא ראית סרטי דיסני כי שיחקת בחוץ8-*

חח כי טיילור עכשיו צריכה ללכת לכל המשחקים של קלסי, היא לא יכולה להיות באירופה. זה לא נוח!
מכפת לי מפוטבול רוצה שירי הפתעה בשעות נורמליות!!
מעניין אם העונה היא תהיה ככ הרבה שאנשים כבר יתרגלו וירגעו בעניין.

כן האמת קצת נהניתי להיות חולה:-]:-D חוץ מהקטע של המחלה.
גם לי בא ירושלים:-(
בואי
לא נעים לי לספר לך אבל את כבר משוגעת.
אני יודעת:-D

להתפרסם בטעות:-D
חחחח כן. נגיד שקורה לי משהו שבגללו אני מופיעה בחדשות. לא רוצה את זה.

חח אל תאשימי את המוזיקה!
זה היה הכל ביחד! הלחץ והמוזיקה החזקה מידי ותשומת הלב שהיא גרמה לה וחברה שלי שעשתה רעש ולא נתנה לי להתרכז והחניות הצרות וזה שאני נהגת חדשה וזה שאני תמיד גרועה בחניות.
זה כמו שבת דודה שלי אף פעם לא מצליחה לחנות עם חגורה, איך שמגיעים לחניה היא צריכה לשחרר את החגורת בטיחות כדי לחנות:-D
חחחחחחחחחחח אני גם משחררת את החגורה:-D ומנמיכה את המוזיקה.
באוטו החדש כשמעבירים לרוורס הוא מנמיך לבד.

אבל את צריכה לדעת לשיר בשביל זה. את יודעת לשיר??
לא:-( אני אהיה מילדי המקהלה הניצבים ואעשה ליפסינק מאחורה וארקוד מאחורה. (אני גם לא יודעת לרקוד).

חח יואו את מהנודניקים האלה??
יש לי מישהי בעבודה שכל הזמן מתלנונת שקר, ולייק המזגן על 74 זה לא פאקינג קר!!!
לא אני פשוט לוקחת איתי סוודר כל הקיץ וקופאת בשקט|שפם|
האמת במשרד שלנו יש מזגן נפרד לכל קיוביק אז לפעמים אני מכבה רק את שלי עד שאחד הגברים שם לב.
74 זה 23 מעלות זה עוד סביר. הם שמים על איזה 16-17!!!!

חח אם באמת בא לך אני יכולה לתת לך את המשתמש שלי בפריים ואת יכולה לצפות ביחד עם סהר מההתחלה:-D
לא כזה דחוף:-D למרות שהשקעת בזה הרבה:-D

LeAnnDylan

Well-known member
זה רוט!|שפם|

אז מה תעשי כשהאיראנים והחיזבאללה ישלחו כטב"מים לקליפורניה?
אברח לנברסקה. אין מצב שהאיראנים שמעו על נברסקה. אפילו אמריקאים לא יודעים למצוא אותה על המפה.
אני אזכור את ההמלצות האלו לימים שהמציאות פה לא תהיה כל כך מדכאת, שאני אצטרך דיכאון מהטלויזיה שלי.
(על מי אני עובדת, זה כל כך רחוק, אם בכלל, שאין מצב שאני אזכור...)
:-(
ריס|לב|

חחחחח או וואו. מה היא עשתה לך שהביא עליה את המתקפה הזאת?
היא הייתה בת זונה!
זה באמת סיוט כשמכריחים אותך ללמוד דברים שלא מעניינים אותך.
(אבל בהוגוורטס לומדים דברים שהיו מעניינים אותי מאוד)
את סתם רוצה להפוך את כולנו לקרפדות|שפם|

LeAnnDylan

Well-known member
8-*8-*

מותר להיות קוויטרית בסדרות
בסדר, יש כמה שפרשתי מהן באמת. אבל אני עדין מרגישה קצת אשמה.
אה אשתי של הבעל של שרה שאהי!
בדיוק!!
למרות שהיא כבר לא אישתו;-(
היי אבי!
אה נכון אמרת שאהבת אותה פה קודם.
כן!! הדמות שלה מהממת פה!|מאוהב|

היי וזה אבא של ורוניקה.
מלא פרצופים מוכרים בסדרה הזאת אני רואה.
חח כן, וואי לקח לי הרבה זמן לשחרר מזה שהוא אבא של ורוניקה!
יאאא בהצלחההההה הגיע הזמן שתהיי בקהל שלה כבר!!
אני גם חושבת!! אבל היא לא חושבת כמונו|שפם|
או מלא כיף.
מה זה ג'לי רול?
חח לא יודעת. חברה שלי אמרה שהיא רוצה לראות אותו ובגלל שאני כל הזמן כופה עליה לראות הופעות של אנשים שאני אוהבת, החלטתי להיות נחמדה ולהסכים לראות את הדבר הזה איתה (רק כי זה במרחק הליכה מהבית שלי)
יאא היית בששטוס??
כן, הכיתה שלי הייתה והשתתפתי באחד המשחקים. רק שאני ממש לא זוכרת איזה עכשיו.
אה יפה מצידה שהיא לא הייתה קטנונית.
וגם כל הכבוד לך שהתאמצת ולמדת.
הייתי נחושה לעבור לבוורלי הילס כדי להתחתן עם נוח האנטר:-D
וואי חמודה|לב|
לב חם חעחע קלירלי היא לא מכירה אותך ולא יודעת שאת מרשעת. (סתם בפנים את טובה)
אני גם חשבתי שאולי היא מתבלבלת ביני לבין מישהי אחרת. בכל זאת אנחנו כבר זקנות ואלצהיימר זה לא מופרך:-D
לגמרי.
לפעמים יש לי חלומות שיש לי בגרות ולא למדתי ואני נבהלת ממש ואז קמה ונזכרת שאני בת 30+|פנים|
חח אוי ווי.
וואט, לייק איטס הארד?

didalf

Well-known member
באנג'ל קראו לה פרד.
אם אני לא מתבלבלת יש דמות בסדרה הזאת שהיא בעצם מכונה/רובוט? היא המכונה?

בסדר, יש כמה שפרשתי מהן באמת. אבל אני עדין מרגישה קצת אשמה.
אל תרגישי אשמה כנראה הגיע להן.
בדיוק!!
למרות שהיא כבר לא אישתו;-(
אוי חבל.
היא ממש יפה, פרייאר.

כן!! הדמות שלה מהממת פה!|מאוהב|

פה היא לא נהיית מעצבנת עם הזמן?
היא נראית מאד אבי. כאילו יחסית לזה שכולם אפוקליפטים ומלוכלכים ב100 היא לא נראית שונה מאד.
חח כן, וואי לקח לי הרבה זמן לשחרר מזה שהוא אבא של ורוניקה!
לא חושבת שאני אשחרר בחיים:-D במיוחד שרק עכשיו ראיתי שוב.

אני גם חושבת!! אבל היא לא חושבת כמונו|שפם|
כן איכשהו תמיד יש לך ביש מזל כשאת צריכה להגיע לתוכנית שלה.

חח לא יודעת. חברה שלי אמרה שהיא רוצה לראות אותו ובגלל שאני כל הזמן כופה עליה לראות הופעות של אנשים שאני אוהבת, החלטתי להיות נחמדה ולהסכים לראות את הדבר הזה איתה (רק כי זה במרחק הליכה מהבית שלי)
וואי זה מרגיש הדבר הכי אנטי-דילני בעולם:-D
למרות שכן יש לו קול יפה אני כן אוהבת צרוד כזה.

כן, הכיתה שלי הייתה והשתתפתי באחד המשחקים. רק שאני ממש לא זוכרת איזה עכשיו.
אני חייבת לראות עכשיו:-D

הייתי נחושה לעבור לבוורלי הילס כדי להתחתן עם נוח האנטר:-D
לאדעת מי זה אבל נשמע כמו מטרה נעלה.

אני גם חשבתי שאולי היא מתבלבלת ביני לבין מישהי אחרת. בכל זאת אנחנו כבר זקנות ואלצהיימר זה לא מופרך:-D
:-D:-D

|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה מה שאני רציתי להגיד

אגב, לגבי הסדרה הזאת [Person of Interest]:
נורא רציתי לראות אותה בגלל איימי אקר המדהימה, אבל שני הפרקים הראשונים שלה היו כל כך נוראיים שאני כמעט בכיתי. גם הקונספט הכללי של הסדרה כמו שנראה משני הפרקים האלו הוא מעצבן למוות (אתה מקבל מספר תעודת זהות אבל לא יודע מה העניין שאתה צריך לטפל בו) וגם שני השחקנים הראשיים היו דורשי כאפה כל אחד יותר מהשני (במין מעגל אינסופי כזה). כמובן שלא עזר שכלפי אחד מהם היו לי רגשות שליליים עוד מאבודים (כלומר זה לא רק ששנאתי אבודים בסוף, כי דווקא אהבתי את רוב השחקנים שם, אבל האדם הזה שם היה בלתי נסבל ברמות).

עדיין אולי הייתי נותן לזה הזדמנות נוספת אם כמה אנשים היו מצטרפים לי כאן לצפייה ראשונה.

didalf

Well-known member
גם הקונספט הכללי של הסדרה כמו שנראה משני הפרקים האלו הוא מעצבן למוות (אתה מקבל מספר תעודת זהות אבל לא יודע מה העניין שאתה צריך לטפל בו)
חחחח לפי מה שאתה אומר (וגם דילן) זה קצת דומה לאנג'ל. גם שם הם מקבלים חזיון לא ברור וצריכים להציל מישהו בלי לדעת מי ולמה. רק במקום חזיון זה מכונה.

Lhuna3

Well-known member
אני גם בעניין של POI אבל נצטרך לחכות שהיא תגיע אף פעם לשירות כלשהו בישראל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחח לפי מה שאתה אומר (וגם דילן) זה קצת דומה לאנג'ל. גם שם הם מקבלים חזיון לא ברור וצריכים להציל מישהו בלי לדעת מי ולמה. רק במקום חזיון זה מכונה.
זה באמת מאוד דומה בעיקרון מהבחינה הזאת.
זה מעצבן אותי כי המכונה יודעת מה ומי וכל זה.
אבל בעצם אפשר לטעון שהpowers that be גם יודעים הכל. קצת פשוט קל לי יותר לבלוע את זה כשמדובר בכוחות מיסטיים.
חוץ מזה ההתחלה של אנג'ל באמת לא טובה ובטח לא הייתי ממשיך איתה מעבר לכמה פרקים לולא הדמויות המוכרות.

זה ממש מעצבן על מה אני משלמת ככ הרבה אם בסוף כל מה שאני רוצה לראות אין??
יש טריליון סדרות שאי פעם יצאו. המון מתוכם נמצאות בשירותי סטרימינג, אבל זה הגיוני שזה לא הרוב. וזה פשוט מרגיש שתמיד מה שאנחנו רוצים לראות לא נמצא שם.

אבל בגלל שאני משלם הרבה לשירותי סטרימינג אני לא מרגיש אשם שאני מבקש מהדודים שלי לשלוח לי קלטות של דברים שכרגע לא נמצאים בהם (כמו שאני עושה כרגע עם פארגו ודוקטור הו). ואומנם זה נוח יותר בשירותי הסטרימינג (חוץ מאשר באפל שהם נוראיים) אבל זה גם לא כל כך נורא עם הדודים.

didalf

Well-known member
אבל בגלל שאני משלם הרבה לשירותי סטרימינג אני לא מרגיש אשם שאני מבקש מהדודים שלי לשלוח לי קלטות של דברים שכרגע לא נמצאים בהם (כמו שאני עושה כרגע עם פארגו ודוקטור הו). ואומנם זה נוח יותר בשירותי הסטרימינג (חוץ מאשר באפל שהם נוראיים) אבל זה גם לא כל כך נורא עם הדודים.
אה אני גם לא מרגישה אשמה זה לא עניין של אשמה זה עניין של עצלנות.

LeAnnDyIan

Well-known member
זה מה שאני רציתי להגיד

אגב, לגבי הסדרה הזאת [Person of Interest]:
נורא רציתי לראות אותה בגלל איימי אקר המדהימה, אבל שני הפרקים הראשונים שלה היו כל כך נוראיים שאני כמעט בכיתי. גם הקונספט הכללי של הסדרה כמו שנראה משני הפרקים האלו הוא מעצבן למוות (אתה מקבל מספר תעודת זהות אבל לא יודע מה העניין שאתה צריך לטפל בו) וגם שני השחקנים הראשיים היו דורשי כאפה כל אחד יותר מהשני (במין מעגל אינסופי כזה). כמובן שלא עזר שכלפי אחד מהם היו לי רגשות שליליים עוד מאבודים (כלומר זה לא רק ששנאתי אבודים בסוף, כי דווקא אהבתי את רוב השחקנים שם, אבל האדם הזה שם היה בלתי נסבל ברמות).

עדיין אולי הייתי נותן לזה הזדמנות נוספת אם כמה אנשים היו מצטרפים לי כאן לצפייה ראשונה.
אוקיי תן לי להבין משהו, התחלת לראות סדרה בצורה רנדומלית מהאמצע שלה (כי הדמות של איימי אקר לא מופיעה מההתחלה) ראית שני פרקים והחלטת שהסדרה גרועה?
אז קודם כל - כן, הדמות של איימי בהתחלה הייתה נוראית. זה הקטע שלה. אבל ההתפתחות שלה מעולה.
היא קצת מזכירה לי את דיוזה של המאה, שבהתחלה לא אוהבים אותה אבל אז היא פאקינג מלכה. רק שהדמות של איימי אפילו יותר שווה מזו של דיווה. ככה שאם רצית לראות בשבילה, היא לגמרי שווה את זה!
את הדמות של מייקל אמרסון גם אני תיעבתי באבודים ולכן לקח לי הרבה זמן להתחבר אליו. אבל הוא גם לא כזה מענין.
לעומת זאת איך אפשר לשנוא את ג׳ון?! קודם כל הוא הגבר הכי יפה עלי אדמות, ודבר שני כשהוא מדבר בקול הצרוד הזה שלו, אמאלה אני שלולית|מזיע||מזיע|

LeAnnDyIan

Well-known member
אם אני לא מתבלבלת יש דמות בסדרה הזאת שהיא בעצם מכונה/רובוט? היא המכונה?
את מתכוונת באנג׳ל? כי ראיתי את זה לפני מיליון שנה ואני לא זוכרת כלום.
אם את מתכוונת ל-POI אז לא, היא לא רובוט ולא מכונה. היא האקרית

didalf

Well-known member
את מתכוונת באנג׳ל? כי ראיתי את זה לפני מיליון שנה ואני לא זוכרת כלום.
אם את מתכוונת ל-POI אז לא, היא לא רובוט ולא מכונה. היא האקרית
כן התכוונתי ב POI, באנג'ל היא רק בת אדם חח.
אה אז לא יודעת למה החלטתי שיש שם דבר כזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקיי תן לי להבין משהו, התחלת לראות סדרה בצורה רנדומלית מהאמצע שלה (כי הדמות של איימי אקר לא מופיעה מההתחלה) ראית שני פרקים והחלטת שהסדרה גרועה?
אז קודם כל - כן, הדמות של איימי בהתחלה הייתה נוראית. זה הקטע שלה. אבל ההתפתחות שלה מעולה.
היא קצת מזכירה לי את דיוזה של המאה, שבהתחלה לא אוהבים אותה אבל אז היא פאקינג מלכה. רק שהדמות של איימי אפילו יותר שווה מזו של דיווה. ככה שאם רצית לראות בשבילה, היא לגמרי שווה את זה!
את הדמות של מייקל אמרסון גם אני תיעבתי באבודים ולכן לקח לי הרבה זמן להתחבר אליו. אבל הוא גם לא כזה מענין.
לעומת זאת איך אפשר לשנוא את ג׳ון?! קודם כל הוא הגבר הכי יפה עלי אדמות, ודבר שני כשהוא מדבר בקול הצרוד הזה שלו, אמאלה אני שלולית|מזיע||מזיע|
אני אף פעם לא מתחיל סדרה באמצע. התחלתי אותה עם הפרקים הראשונים של הסדרה.
לגבי ג'ון. לא הייתי אומר שהוא ממש לא יפה, אבל הוא די נראה כמו פלקט קרטון של בן אדם. ואולי זה פשוט הייתה ההתנהגות של הדמות בפרקים האלו שגרמה לי לחשוב על פלקט קרטון ועכשיו אני לא מצליח להפריד במוח שלי בינו ובין קרטון. אבל לגבי "יפה"... כאילו הוא כן יפה יותר משני הגברים הראשיים האחרים שידוע לי שיש בסדרה. מעבר לכך זה טעם וריח כנראה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני אף פעם לא מתחיל סדרה באמצע. התחלתי אותה עם הפרקים הראשונים של הסדרה.
אוי אז הבנתי אותך לא נכון. חשבתי שהתכוונת שראית את שני הפרקים הראשונים עם איימי אקר. אוקיי אני מוכנה לקבל שראית את שני הפרקים הראשונים של העונה הראשונה ופרשת. כמו שאמרתי זה מתחיל קצת איטי. במקרה שלי, ליאורה המליצה לי על הסדרה ואולי אם הייתי מתחילה לבד הייתי פורשת גם, אבל סמכתי בעיניים עצומות על ההמלצה שלה וזה בהחלט היה שווה לעבור את ההתחלה האיטית כי כשזה טוב- זה מעולה!
לגבי ג'ון. לא הייתי אומר שהוא ממש לא יפה, אבל הוא די נראה כמו פלקט קרטון של בן אדם. ואולי זה פשוט הייתה ההתנהגות של הדמות בפרקים האלו שגרמה לי לחשוב על פלקט קרטון ועכשיו אני לא מצליח להפריד במוח שלי בינו ובין קרטון. אבל לגבי "יפה"... כאילו הוא כן יפה יותר משני הגברים הראשיים האחרים שידוע לי שיש בסדרה. מעבר לכך זה טעם וריח כנראה.
טוב בהתחלה כשהוא עוד לא סומך על פינץ׳ במאה אחוז זה באמת קצת מציק כי אתה יודע שזה הולך לקרות אז כאילו בשביל מה להעמיד פנים שהוא לא הולך לעזור.
ומי שני הגברים האחרים בסדרה? פסקו? :-D אם כבר בפרק השני החשבת אותו זה בהחלט יפה מצידך:-D
אבל אם כבר מההתחלה לא חשבת שהוא מושלם הטעם שלך מקולקל. מצד שני, הוא לא בן 13 אז לא יכולה להגיד שזה מפתיע אותי.

LeAnnDylan

Well-known member
פה היא לא נהיית מעצבנת עם הזמן?
היא נראית מאד אבי. כאילו יחסית לזה שכולם אפוקליפטים ומלוכלכים ב100 היא לא נראית שונה מאד.
לא, הדמות שלה שווה לאורך כל הסדרה. (כאילו שווה מבחינת ההתנהגות שלה)(למרות שגם מבחינת מראה, היא די שווה, כי אומנם היא די דומה לעצמה אבל היא בהחלט נראית צעירה מאבי באיזה עשור. שזה לא כל כך ברור לי כי מרגיש לי שהסדרות צולמו די סמוך אחת לשניה)

למעלה