dory30
Well-known member
מניח שמדובר בלבנון השנייה (יולי-אוגוסט 2006).כשהייתי בצבא (2005-2006) לא זוכרת כבר איזה מלחמה נלחמנו אבל היה שלב שהמח"ט שלנו הכריח את כל החיילים לצאת מהבסיס עם שכפ"צ וקסדה (על הראש!!) וחשבתי שהוא משוגע.
מניח שמדובר בלבנון השנייה (יולי-אוגוסט 2006).כשהייתי בצבא (2005-2006) לא זוכרת כבר איזה מלחמה נלחמנו אבל היה שלב שהמח"ט שלנו הכריח את כל החיילים לצאת מהבסיס עם שכפ"צ וקסדה (על הראש!!) וחשבתי שהוא משוגע.
חח אם באמת בא לך אני יכולה לתת לך את המשתמש שלי בפריים ואת יכולה לצפות ביחד עם סהר מההתחלהטוב שקלתי את זה אבל אין לי את זה בשום שירות.
לא הבנתי מה שווים כל השירותים האלה אם באף אחד מהם אין סדרות???????????
מזניחים אתכם שם בצפוןב-2003 הייתי בי"ב ולא הלכנו עם שום מסכות אב"כ לבית הספר היה איום רק על המרכז ואני לא זוכרת?
זה כנראה מלחמת המפרץ הראשונה ב91 לפני שהייתיאני כן זוכרת שבכיתה א' היינו צריכים ללכת עם מסכות אב"כ לבית ספר וגם נתנו לנו לקשט את הקופסאות של המסכות עם מלא מדבקות כדי שזה לא יראה מפחיד. אני גם זוכרת שהיינו יושבים איתן בתוך הממ"ד בבית ומקשיבים לרדיו (וכל מה שהבנתי זה שיש מפלצת בשם סדאם חוסיין).
ווי מוגזם.כשהייתי בצבא (2005-2006) לא זוכרת כבר איזה מלחמה נלחמנו אבל היה שלב שהמח"ט שלנו הכריח את כל החיילים לצאת מהבסיס עם שכפ"צ וקסדה (על הראש!!) וחשבתי שהוא משוגע.
הייתי אצלם כל אוקטובר בגלל שיש להם ממד!תלכי להורים שלך!
כן אני גם עד 4. אולי יותר אם הם קצרים.לראות 10 פרקים בבת אחת זה בהחלט הופך את המוח לעיסה. אני בדר"כ יכולה לראות עד 4-5 פרקים בבת אחת מבלי שזה יהפוך למטלה וירגיש לא כיף.
נכון. למה עשו לו ככה לא יפה?חח הוא עדיך חתיך. סתם עשו לו שיער מכוער בדייזי.
אה אני גם מחוברת לכמה מכשירים למרות ש98% מהשימוש בטלפון.יש חודשים שלוקח לו איזה 3 ימים לעשות לי סיכום ויש חודשים שכבר ב-12 בלילה בשניה שהיום מתחלף הוא נותן לי סיכום. לפחות במקרה שלי מה ששמתי לב הוא שבגלל שאני מחוברת לאותו משתמש מכל המכשירים שלי (מחשב, נייד, אייפדים, הום, טיוי) צריך לדאוג שכולם מחוברים לוייפיי כדי שזה יקח את האינפורמציה מכולם אחרת לוקח לו זמן לחשב את ההשמעות של הכל.
יאא לא ידעתי שראית ורוניקה מארס
שיהנה חיים שלי אבל אני מתגעגעתתני לו ליהנות מהופעות.
אבל זה דווקא מהסרט חשבתי שלא ראית סרטי דיסני כי שיחקת בחוץיא אני באמת זוכרת את זה (ואני לא עדימון אז אני לא זוכרת דברים לא רלוונטים)
מכפת לי מפוטבול רוצה שירי הפתעה בשעות נורמליות!!חח כי טיילור עכשיו צריכה ללכת לכל המשחקים של קלסי, היא לא יכולה להיות באירופה. זה לא נוח!
כן האמת קצת נהניתי להיות חולה חוץ מהקטע של המחלה.כיף.
בואיגם לי בא ירושלים
אני יודעתלא נעים לי לספר לך אבל את כבר משוגעת.
חחחח כן. נגיד שקורה לי משהו שבגללו אני מופיעה בחדשות. לא רוצה את זה.להתפרסם בטעות
זה היה הכל ביחד! הלחץ והמוזיקה החזקה מידי ותשומת הלב שהיא גרמה לה וחברה שלי שעשתה רעש ולא נתנה לי להתרכז והחניות הצרות וזה שאני נהגת חדשה וזה שאני תמיד גרועה בחניות.חח אל תאשימי את המוזיקה!
חחחחחחחחחחח אני גם משחררת את החגורה ומנמיכה את המוזיקה.זה כמו שבת דודה שלי אף פעם לא מצליחה לחנות עם חגורה, איך שמגיעים לחניה היא צריכה לשחרר את החגורת בטיחות כדי לחנות
לא אני אהיה מילדי המקהלה הניצבים ואעשה ליפסינק מאחורה וארקוד מאחורה. (אני גם לא יודעת לרקוד).אבל את צריכה לדעת לשיר בשביל זה. את יודעת לשיר??
לא אני פשוט לוקחת איתי סוודר כל הקיץ וקופאת בשקטחח יואו את מהנודניקים האלה??
יש לי מישהי בעבודה שכל הזמן מתלנונת שקר, ולייק המזגן על 74 זה לא פאקינג קר!!!
לא כזה דחוף למרות שהשקעת בזה הרבהחח אם באמת בא לך אני יכולה לתת לך את המשתמש שלי בפריים ואת יכולה לצפות ביחד עם סהר מההתחלה
זה רוט!הי, רות!
אברח לנברסקה. אין מצב שהאיראנים שמעו על נברסקה. אפילו אמריקאים לא יודעים למצוא אותה על המפה.אז מה תעשי כשהאיראנים והחיזבאללה ישלחו כטב"מים לקליפורניה?
אני אזכור את ההמלצות האלו לימים שהמציאות פה לא תהיה כל כך מדכאת, שאני אצטרך דיכאון מהטלויזיה שלי.
(על מי אני עובדת, זה כל כך רחוק, אם בכלל, שאין מצב שאני אזכור...)
ריסאיזה מהם?
היא הייתה בת זונה!חחחחח או וואו. מה היא עשתה לך שהביא עליה את המתקפה הזאת?
את סתם רוצה להפוך את כולנו לקרפדותזה באמת סיוט כשמכריחים אותך ללמוד דברים שלא מעניינים אותך.
(אבל בהוגוורטס לומדים דברים שהיו מעניינים אותי מאוד)
היי פרד
בסדר, יש כמה שפרשתי מהן באמת. אבל אני עדין מרגישה קצת אשמה.מותר להיות קוויטרית בסדרות
בדיוק!!אה אשתי של הבעל של שרה שאהי!
כן!! הדמות שלה מהממת פה!היי אבי!
אה נכון אמרת שאהבת אותה פה קודם.
חח כן, וואי לקח לי הרבה זמן לשחרר מזה שהוא אבא של ורוניקה!היי וזה אבא של ורוניקה.
מלא פרצופים מוכרים בסדרה הזאת אני רואה.
אני גם חושבת!! אבל היא לא חושבת כמונויאאא בהצלחההההה הגיע הזמן שתהיי בקהל שלה כבר!!
חח לא יודעת. חברה שלי אמרה שהיא רוצה לראות אותו ובגלל שאני כל הזמן כופה עליה לראות הופעות של אנשים שאני אוהבת, החלטתי להיות נחמדה ולהסכים לראות את הדבר הזה איתה (רק כי זה במרחק הליכה מהבית שלי)או מלא כיף.
מה זה ג'לי רול?
כן, הכיתה שלי הייתה והשתתפתי באחד המשחקים. רק שאני ממש לא זוכרת איזה עכשיו.יאא היית בששטוס??
הייתי נחושה לעבור לבוורלי הילס כדי להתחתן עם נוח האנטראה יפה מצידה שהיא לא הייתה קטנונית.
וגם כל הכבוד לך שהתאמצת ולמדת.
אני גם חשבתי שאולי היא מתבלבלת ביני לבין מישהי אחרת. בכל זאת אנחנו כבר זקנות ואלצהיימר זה לא מופרךוואי חמודה
לב חם חעחע קלירלי היא לא מכירה אותך ולא יודעת שאת מרשעת. (סתם בפנים את טובה)
חח אוי ווי.לגמרי.
לפעמים יש לי חלומות שיש לי בגרות ולא למדתי ואני נבהלת ממש ואז קמה ונזכרת שאני בת 30+
וואט, לייק איטס הארד?
באנג'ל קראו לה פרד.
אל תרגישי אשמה כנראה הגיע להן.בסדר, יש כמה שפרשתי מהן באמת. אבל אני עדין מרגישה קצת אשמה.
אוי חבל.בדיוק!!
למרות שהיא כבר לא אישתו
פה היא לא נהיית מעצבנת עם הזמן?כן!! הדמות שלה מהממת פה!
לא חושבת שאני אשחרר בחיים במיוחד שרק עכשיו ראיתי שוב.חח כן, וואי לקח לי הרבה זמן לשחרר מזה שהוא אבא של ורוניקה!
כן איכשהו תמיד יש לך ביש מזל כשאת צריכה להגיע לתוכנית שלה.אני גם חושבת!! אבל היא לא חושבת כמונו
וואי זה מרגיש הדבר הכי אנטי-דילני בעולםחח לא יודעת. חברה שלי אמרה שהיא רוצה לראות אותו ובגלל שאני כל הזמן כופה עליה לראות הופעות של אנשים שאני אוהבת, החלטתי להיות נחמדה ולהסכים לראות את הדבר הזה איתה (רק כי זה במרחק הליכה מהבית שלי)
אני חייבת לראות עכשיוכן, הכיתה שלי הייתה והשתתפתי באחד המשחקים. רק שאני ממש לא זוכרת איזה עכשיו.
לאדעת מי זה אבל נשמע כמו מטרה נעלה.הייתי נחושה לעבור לבוורלי הילס כדי להתחתן עם נוח האנטר
אני גם חשבתי שאולי היא מתבלבלת ביני לבין מישהי אחרת. בכל זאת אנחנו כבר זקנות ואלצהיימר זה לא מופרך
זה מה שאני רציתי להגידהיי פרד
חחחח לפי מה שאתה אומר (וגם דילן) זה קצת דומה לאנג'ל. גם שם הם מקבלים חזיון לא ברור וצריכים להציל מישהו בלי לדעת מי ולמה. רק במקום חזיון זה מכונה.גם הקונספט הכללי של הסדרה כמו שנראה משני הפרקים האלו הוא מעצבן למוות (אתה מקבל מספר תעודת זהות אבל לא יודע מה העניין שאתה צריך לטפל בו)
זה ממש מעצבן על מה אני משלמת ככ הרבה אם בסוף כל מה שאני רוצה לראות אין??אני גם בעניין של POI אבל נצטרך לחכות שהיא תגיע אף פעם לשירות כלשהו בישראל.
בדיוק!!זה ממש מעצבן על מה אני משלמת ככ הרבה אם בסוף כל מה שאני רוצה לראות אין??
זה באמת מאוד דומה בעיקרון מהבחינה הזאת.חחחח לפי מה שאתה אומר (וגם דילן) זה קצת דומה לאנג'ל. גם שם הם מקבלים חזיון לא ברור וצריכים להציל מישהו בלי לדעת מי ולמה. רק במקום חזיון זה מכונה.
יש טריליון סדרות שאי פעם יצאו. המון מתוכם נמצאות בשירותי סטרימינג, אבל זה הגיוני שזה לא הרוב. וזה פשוט מרגיש שתמיד מה שאנחנו רוצים לראות לא נמצא שם.זה ממש מעצבן על מה אני משלמת ככ הרבה אם בסוף כל מה שאני רוצה לראות אין??
אה אני גם לא מרגישה אשמה זה לא עניין של אשמה זה עניין של עצלנות.אבל בגלל שאני משלם הרבה לשירותי סטרימינג אני לא מרגיש אשם שאני מבקש מהדודים שלי לשלוח לי קלטות של דברים שכרגע לא נמצאים בהם (כמו שאני עושה כרגע עם פארגו ודוקטור הו). ואומנם זה נוח יותר בשירותי הסטרימינג (חוץ מאשר באפל שהם נוראיים) אבל זה גם לא כל כך נורא עם הדודים.
אוקיי תן לי להבין משהו, התחלת לראות סדרה בצורה רנדומלית מהאמצע שלה (כי הדמות של איימי אקר לא מופיעה מההתחלה) ראית שני פרקים והחלטת שהסדרה גרועה?זה מה שאני רציתי להגיד
אגב, לגבי הסדרה הזאת [Person of Interest]:
נורא רציתי לראות אותה בגלל איימי אקר המדהימה, אבל שני הפרקים הראשונים שלה היו כל כך נוראיים שאני כמעט בכיתי. גם הקונספט הכללי של הסדרה כמו שנראה משני הפרקים האלו הוא מעצבן למוות (אתה מקבל מספר תעודת זהות אבל לא יודע מה העניין שאתה צריך לטפל בו) וגם שני השחקנים הראשיים היו דורשי כאפה כל אחד יותר מהשני (במין מעגל אינסופי כזה). כמובן שלא עזר שכלפי אחד מהם היו לי רגשות שליליים עוד מאבודים (כלומר זה לא רק ששנאתי אבודים בסוף, כי דווקא אהבתי את רוב השחקנים שם, אבל האדם הזה שם היה בלתי נסבל ברמות).
עדיין אולי הייתי נותן לזה הזדמנות נוספת אם כמה אנשים היו מצטרפים לי כאן לצפייה ראשונה.
את מתכוונת באנג׳ל? כי ראיתי את זה לפני מיליון שנה ואני לא זוכרת כלום.אם אני לא מתבלבלת יש דמות בסדרה הזאת שהיא בעצם מכונה/רובוט? היא המכונה?
כן התכוונתי ב POI, באנג'ל היא רק בת אדם חח.את מתכוונת באנג׳ל? כי ראיתי את זה לפני מיליון שנה ואני לא זוכרת כלום.
אם את מתכוונת ל-POI אז לא, היא לא רובוט ולא מכונה. היא האקרית
אני אף פעם לא מתחיל סדרה באמצע. התחלתי אותה עם הפרקים הראשונים של הסדרה.אוקיי תן לי להבין משהו, התחלת לראות סדרה בצורה רנדומלית מהאמצע שלה (כי הדמות של איימי אקר לא מופיעה מההתחלה) ראית שני פרקים והחלטת שהסדרה גרועה?
אז קודם כל - כן, הדמות של איימי בהתחלה הייתה נוראית. זה הקטע שלה. אבל ההתפתחות שלה מעולה.
היא קצת מזכירה לי את דיוזה של המאה, שבהתחלה לא אוהבים אותה אבל אז היא פאקינג מלכה. רק שהדמות של איימי אפילו יותר שווה מזו של דיווה. ככה שאם רצית לראות בשבילה, היא לגמרי שווה את זה!
את הדמות של מייקל אמרסון גם אני תיעבתי באבודים ולכן לקח לי הרבה זמן להתחבר אליו. אבל הוא גם לא כזה מענין.
לעומת זאת איך אפשר לשנוא את ג׳ון?! קודם כל הוא הגבר הכי יפה עלי אדמות, ודבר שני כשהוא מדבר בקול הצרוד הזה שלו, אמאלה אני שלולית
אוי אז הבנתי אותך לא נכון. חשבתי שהתכוונת שראית את שני הפרקים הראשונים עם איימי אקר. אוקיי אני מוכנה לקבל שראית את שני הפרקים הראשונים של העונה הראשונה ופרשת. כמו שאמרתי זה מתחיל קצת איטי. במקרה שלי, ליאורה המליצה לי על הסדרה ואולי אם הייתי מתחילה לבד הייתי פורשת גם, אבל סמכתי בעיניים עצומות על ההמלצה שלה וזה בהחלט היה שווה לעבור את ההתחלה האיטית כי כשזה טוב- זה מעולה!אני אף פעם לא מתחיל סדרה באמצע. התחלתי אותה עם הפרקים הראשונים של הסדרה.
טוב בהתחלה כשהוא עוד לא סומך על פינץ׳ במאה אחוז זה באמת קצת מציק כי אתה יודע שזה הולך לקרות אז כאילו בשביל מה להעמיד פנים שהוא לא הולך לעזור.לגבי ג'ון. לא הייתי אומר שהוא ממש לא יפה, אבל הוא די נראה כמו פלקט קרטון של בן אדם. ואולי זה פשוט הייתה ההתנהגות של הדמות בפרקים האלו שגרמה לי לחשוב על פלקט קרטון ועכשיו אני לא מצליח להפריד במוח שלי בינו ובין קרטון. אבל לגבי "יפה"... כאילו הוא כן יפה יותר משני הגברים הראשיים האחרים שידוע לי שיש בסדרה. מעבר לכך זה טעם וריח כנראה.
לא, הדמות שלה שווה לאורך כל הסדרה. (כאילו שווה מבחינת ההתנהגות שלה)(למרות שגם מבחינת מראה, היא די שווה, כי אומנם היא די דומה לעצמה אבל היא בהחלט נראית צעירה מאבי באיזה עשור. שזה לא כל כך ברור לי כי מרגיש לי שהסדרות צולמו די סמוך אחת לשניה)פה היא לא נהיית מעצבנת עם הזמן?
היא נראית מאד אבי. כאילו יחסית לזה שכולם אפוקליפטים ומלוכלכים ב100 היא לא נראית שונה מאד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.