THE ILLUMINATY

MetalSinagouge

New member
צ'לום ראבי שאנקאר

האילומינטי היא הצומת המרכזית של עולם הקונספירציות. מה לא נקשר אליהם? הבונים החופשיים, היהודים, ארגון המורים הארצי, האבות המייסדים. קרא את טרילוגיית אילומינטוס של רוברט אנטון וילסון למבט מלא הומור על הקונספירציות האלה.

Gilliana

New member
לדעתי האישית - קשקוש אחד גדול

הסיכוי לקיומה של קונספירציית על בעולם שבו ניגודי האינטרסים השונים רבים כ"כ, שואף לאפס.

Handy Alley

New member
איך את מחשבת את זה סקאלי?

עם איזה כלים. - (מקוה שזה לא מפריע לך. אני לא אחזור על זה אם כן, הסקאלי thing)

Gilliana

New member
לא מפריע לי שום דבר

והעניין מאד פשוט - לא חושבת שצריך להיות גאון גדול כדי להבין שבעולם בו ניגוד האינטרסים הפוליטיים, הכלכליים והדתיים כל כך גדול, הסבירות של שיתוף פעולה לצורך קונספירציית על שתשביע את רצון ותענה על צרכי כל הצדדים היא לא ממש ריאלית, בלשון המעטה. דומה הדבר למשל המפורסם של החיות הרתומות לעגלה אחת כאשר כל אחת סוחבת אותה לכוון אחר - העגלה כמובן, נשארת תקועה באותו מקום. ולמה ללכת רחוק? רק תראו כמה קשה להרכיב ממשלה במדינה אחת קטנטנה ושמה ישראל...

Handy Alley

New member
אבל כמה 'קל' לסיים מבצעים צבאיים.

ולהתחיל מלחמות. - אני מסכים בגדול, על הניגוד אינטרסים. יש רק פרצה אחת. את - או כל מי שתומך או מצטרף לסירת ה'טיעון' הזו, מניח מצד אחד שלכולם יש את אותה רמת כוח ויכולת (1). ושלשלל 'אוכלוסיית' משתפי הפעולה יש יכולת דומה של חשיבה והבנה וטווח ראייה. - תחשבי איך שינויי חברתיים קורים. הם בדרך כלל מתוכננים בקהילה קטנה, חלק מהקהילה הזו מבינה בדרכה שלה מה החברה רוצה, ומצד שני יש לה תוכנית איך להחדיר שינויים כלשהם, בדרך כלל יותר קוסמטיים מאשר רציניים, אחרי הכל - כל שינוי פוליטי הוא קוסמטי (אני טוען. - לפחות הפעם.) ואז אחד מספר לחבורה של אנשים ככה וככה, ואם הוא מצליח הם מספרים את זה בגרסה שלהם (טלפון שבור- ולכן זה אמור להיות מאוד פשטני. המסר.) וככה נוצר גל (עזבו זייטגייסט. פשוט גל) של אנשים. הדוגמא הכי טובה היא תכניות טלויזיה. לכל בן אדם יש היום טלויזיה. כבר האמת כמה דורות. יש טלויזיה. והתכניות שמשודרות בטלויזיה (ואו אני כבר כותב הרבה, החזיקי מעמד יקירתי. :]) הופכות ל'חומר הגלם' בראשם של הצעירים, שאחר כך- זאת בעצם התרבות שלהם. הם גדלו על זה. אבל הם לא בחרו את החומר הצפיה הזה. הם פשוט הדליקו את הטלויזיה ו"התאהבו" בתכניות, בשבילם הם חושבים שהם "בחרו" או שזה היה ממש "צירוף מקרים משמח". אבל . תחשבי על נגיד, מי בחר את התכניות מצד אחד, ותקחי את זה כמטאפורה לאלו שבוחרים בקבוצות קטנות יותר (ואני לא מתכוון לאגודות סודיות, זה יכול להיות חבורה של nobodies בגיל העשרה. עם שכל.) עם יכולת השפעה ותזמון מספיק טוב. וזה יעבוד. ואני בטוח שזה כבר קורה וקורה "כל הזמן". (פחח. =|)

Gilliana

New member
אני מבינה מה שאתה אומר

אני רק לא כ"כ רואה היכן זה מתקשר לענייננו.

miss mcmillan

New member
ובכן, בהצלחה עם זה.

אכן, פחח למדי. השינוים האמיתיים הם כמעט תמיד אורגניים ולא יזומים, במיוחד כשכל גל כזה יכול לנוע לצד אחד או לקרוס לצד השני ואין לנו אפשרות להבין לאיזה כיוון זה יהיה עד לניתוח שלאחר מעשה. לצורך העניין, מלחמת העולם השניה ובעיקר ויאטנם הביאו את הסיקסטיז, אבל באותה מידה היתה יכולה לבוא התפתחות של תרבות צבאית ושונאת זרים קיצונית בארה"ב. אני מדברת ברמת תודעת ההמונים, לא ברמת הממשל. ילדי הפרחים לא היו התנועה ההגיונית היחידה שיכלה לצמוח מזה, הם פשוט היו התנועה שצמחה בפועל, ולא בגלל שמישהו אמר שזה צריך להיות. זה היה שינוי חברתי אורגני לחלוטין.

Handy Alley

New member
אבל בכל דבר אורגני יש גם את האספקט המת

ואם תסתכלי על החברה שלנו אותו האספקט שולט. ומודגש. ומהווה את רוב האוכלוסיה. לא רק במאה הזו.

miss mcmillan

New member
זה סתם להמשיך את הדימוי

בלי לבחון את המציאות, "האספקט המת". מה זה קשור למוות? מוות כאן הוא לא ההפך ל"אורגני"- למעשה, הוא טמוע בטיבו של כל דבר חי, הוא השאיפה של כל דבר חי להתפרק בסוף, לחרוג מתבניות וליצור אי סדר. אם כבר, הנוכחות החזקה של האנטרופיה בחיים שלנו רק מחזקת את הטיעון שלי (יא אללה, איזה וכחנית האקדמיה עשתה אותי), כי השאיפה המתמדת שלנו לאי סדר, למוות, לאנטרופיה עושה אותנו יותר בלתי צפויים ויותר קשים לתמרון במאסות. החלת masterplan על המין האנושי הופכת כמעט בלתי אפשרית בדיוק בגלל זה.

Handy Alley

New member
לא טענתי שמוות הוא ההפך ל"אורגני"

אלא חלק ממנו. אולי זה לא היה לך ברור. ולאנשים יש גם רצון, רק תחשבי על כל האנשים שלא יכולים להפסיק לאכול, או להשתמש בשמים, או שבדכאון, כל אלה מחלות נפשיות. אלא שלא חולים, משקיעים את ה"אנרגיה"(פחח) הזו, במשהו יצירתי(פחח2). אתה בסך הכל צריך לדעת מה אנשים רוצים, או להציע להם, והם בשליטתך. desire is quite unconscious, it is less unconscious in the educated, and you can see how much education is going on all over the world, especially here and in america. so. la - di- fucking - la. אין לנו שום שאיפה או יכולת לזוז ללא אנרגיית החיים, ואנחנו צריכים להשיג אותה מאיפשהו. ולרוב אין לנו את הידע/יכולת. האמת היא שאנחנו די מפחדים להיות עצמנו וצריכים אנשים אחרים כדי לתמוך במה שלא נרצה. ומכאן בכל קבוצה יש "Memes" משלהם, והכרח משלהם, ואופנה משלהם, לרוב substantiated and mad possible by the government and other fluffy and caring instetutions. like the bank and so on and so on.

Handy Alley

New member
להשתמש בשמים.

to be addicted to the sky. (!) Good by blue sky. XD התכוונתי מן הסתם לסמים.

miss mcmillan

New member
שמע, אתה בחור טוב

אבל אני מקווה שברור לך שאסוציאטיביות כל כך עמוקה ובלתי נשלטת היא הסממן הראשון לסכיזופרניה.

Handy Alley

New member
האמת, יצא לי לתהות על זה

ואני די 'מודאג' (Care) מכך. אבל מצד שני אני לא בטוח מה זה סכיזופרניה. ואני לא בטוח שאנשים אחרים יודעים גם כן. ככה שאני מנסה לנתב את זה לאומנות שלי ולעסוק בפילוסופיה כדי לייצב את זה. או לפחות שיהיו כלים וכו'.

Handy Alley

New member
בכלל,

זה רק במצבי רוח מסויימים במחזורים מסויימים. זה לא תמיד. וזה לוקח המון כדי לשמור על זה intact. ככה שאני באזור הסביר עד גבולי.
- תודה ד"א. אני מקווה שיצא לי לפגוש אותך ואת האחרים במפגש. ד"א.

MetalSinagouge

New member
רגע, למה?

וואלה? גם אם זה במונולוג פנימי? התחלתי להתאמן על טכניקות זיכרון, ואסוציאציות מוזרות אגב, זה חלק ממה שצריך לעשות כדי לזכור. זה כיף. עכשיו אני יכול לזכור רשימה של 20 פריטים שלכאורה אין בינהם קשר: מיטה, דג ענק שישן במיטה, ודג ענק שתקוע בתוך עציץ בצורת אבטיח שמשמש מעמד לנר שמחמם מחבת וכו' וכו'... מסתבר שפעם אנשים ממש השקיעו בזה, עד שהגיעה הכתיבה הארורה. http://www.mindtools.com/pages/article/newTIM_06.htm כן! מנמוניקה, עוד צעד קטן שמקרב אותי להשתלטות עולמית! Laugh with me! Laugh with me!

Handy Alley

New member
2 "אסוציאציות"

Korzybski- Science and Sanity Frances Yates - The art of memory. ולא תקבלו ממני עוד המלצות בפורום השנה

למעלה