Lhuna3
Well-known member
מה זה פה חוג יצירה?השאלון (נא לסגנן, אני לא טוב בקישוטים):
אני אסגנן. מאכזב אחרים לא טרחו. אני אקנוס אותם
הענקת לנו תשובות לשאלון, ואנחנו לא לוקחים את זה כמובן מאליו.שם- ניק המעניק
נשמע כמו עוד ואריאציה על:ציטוטים מסדרות ומסרטים-
We can be the good guys or we can be the guys that save the world. We can’t be both.
מהסדרה Invincible
Sometimes you have to do the wrong thing in order to do the right thing
תגיד לה שאם הולכת להתחיל מלחמת עולם שלישית אז היא יכולה כנראה לוותר על רוב המטלות שיש לה לאותו יום, כי כנראה שרובן יהיו כבר חסרות משמעות. ואז דווקא יהיה לה יותר זמן.ציטוטים מהחיים- תקשיבו אין לי הרבה זמן היום ואני מרגישה שבקרוב עומדת להתחיל מלחמת עולם שלישית (לא ציטוט מדויק אבל משהו שנאמר בזמן ישיבת צוות בעבודה השבוע)
אז אתה מהאומה שתקפה?שיר החודש- אני אש
זה כולנו, לא? אני גם תמיד חושבת שצריך למצוא כבר פתרון לדבר הזה.ימי מודעות שהייתם רוצים שיציינו- יום מודעות לאבק ולאנשים שנמאס להם מכך שאבק חוזר כל הזמן.
אין הרבה דברים יותר חשובים לבריאות הנפש ממקום חניה פנוי ליד העבודה.סיבות לחגוג החודש- פורים. ויותר ספציפית העובדה שהתיכון יהיה בחופש יום אחד בפורים ולכן יהיו מקומות חניה ליד העבודה.
כן, די בטוח. אולי יום אחד כשנהיה על ערש דווי אז נעשה את זהסיפור מעניין (אפשר גם יותר מאחד)- אז הערב אחיינית שלי הייתה בארוחת ערב אצלנו עם החבר שלה והוא סיפר לנו על איזה חבר שלו משהו ואיכשהו התברר שסבא שלו היה שכן של אבא שלי כשהם היו ילדים. ואז מתחיל להראות לו תמונות מהאתר של המושב וזה שולח לבחור.
לא נשמע כזה סיפור מעניין אבל זה היה די מצחיק איכשהו. אולי כי זה התחיל מכך שאחיינית שלי סיפרה שהבחור הזה הוא קטוע רגל וכשהוא סיפר לה שהוא איבד את הרגל שלו בתאונת דרכים היא התפוצצה מצחוק כי כשהיא לא יודעת מה לומר זה גורם לה לצחוק.
אבל גם הקטע המוזר הזה שאומרים שאם שני ישראלים מדברים ולא גילו שהם מכירים מישהו משותף זה פשוט אומר שהם לא דיברו מספיק זמן.
מעניין שבטח אם היינו מדברים עם זהויות גלויות כאן ומדברים על אנשים שאנחנו מכירים אז היינו מגלים אנשים משותפים.
כל פעם שעוברים שלב או מסיימים לוח במשחק או משהו אז המוח משחרר לנו דופמין או משהו מהז'אנר של הממכרים האלה כי מבחינתו "הצלחנו במשימה", ולא אכפת לו שזאת כזאת משימה חסרת משמעות. מוח טיפש!תכלס עכשיו שאני חושב על זה, לשחק משחק בטלפון זה די משימה סיזיפית. אתה לא באמת מגיע לשום דבר זה הכל רק כאילו. אבל איכשהו זה מהנה.
משום מה זה ממש מפחיד אותי לחשוב על מיקרוגל שעובד 40 דקות רצוף, כאילו זה מוזר לי שזה אפילו אפשרי להגדיר ככה. גם אם אני שמה משהו של 5 דקות, שזה נדיר, זה קצת מלחיץ אותי.אם כי פעם אני הכנסתי משהו למיקרו בכוונה שזה יהיה ל4 דקות ובטעות לחצתי עוד פעם על אפס אז זה יצא ל40 דקות. לא שזה נשאר שם 40 דקות, אחרי כמה זמן שזה לא ציפצף באתי לבדוק מה קורה והבנתי מה קרה.
גם אני.הכינוי הכי מעליב או מוזר שהיה לכם- לא זכור לי משהו במיוחד. אבל אני ממש לא אוהב כשקוראים לי חמודי, מאמי וכאלו.