The Knight in White Satin Armor/ Más מרץ 2025 – שרשור חודשי 🛌☃️📹🍼🦧

Lhuna3

Well-known member
השאלון (נא לסגנן, אני לא טוב בקישוטים):
אני אסגנן. מאכזב אחרים לא טרחו. אני אקנוס אותם
מה זה פה חוג יצירה?
🦸‍♂️שם- ניק המעניק
הענקת לנו תשובות לשאלון, ואנחנו לא לוקחים את זה כמובן מאליו.
👨‍🚒ציטוטים מסדרות ומסרטים-
We can be the good guys or we can be the guys that save the world. We can’t be both.
מהסדרה Invincible
נשמע כמו עוד ואריאציה על:
Sometimes you have to do the wrong thing in order to do the right thing
👨‍🏫ציטוטים מהחיים- תקשיבו אין לי הרבה זמן היום ואני מרגישה שבקרוב עומדת להתחיל מלחמת עולם שלישית (לא ציטוט מדויק אבל משהו שנאמר בזמן ישיבת צוות בעבודה השבוע)
תגיד לה שאם הולכת להתחיל מלחמת עולם שלישית אז היא יכולה כנראה לוותר על רוב המטלות שיש לה לאותו יום, כי כנראה שרובן יהיו כבר חסרות משמעות. ואז דווקא יהיה לה יותר זמן.
👨‍🔧שיר החודש- אני אש
אז אתה מהאומה שתקפה?
🤷‍♂️ימי מודעות שהייתם רוצים שיציינו- יום מודעות לאבק ולאנשים שנמאס להם מכך שאבק חוזר כל הזמן.
זה כולנו, לא? אני גם תמיד חושבת שצריך למצוא כבר פתרון לדבר הזה.
👨‍🌾סיבות לחגוג החודש- פורים. ויותר ספציפית העובדה שהתיכון יהיה בחופש יום אחד בפורים ולכן יהיו מקומות חניה ליד העבודה.
אין הרבה דברים יותר חשובים לבריאות הנפש ממקום חניה פנוי ליד העבודה.
🧙‍♂️סיפור מעניין (אפשר גם יותר מאחד)- אז הערב אחיינית שלי הייתה בארוחת ערב אצלנו עם החבר שלה והוא סיפר לנו על איזה חבר שלו משהו ואיכשהו התברר שסבא שלו היה שכן של אבא שלי כשהם היו ילדים. ואז מתחיל להראות לו תמונות מהאתר של המושב וזה שולח לבחור.
לא נשמע כזה סיפור מעניין אבל זה היה די מצחיק איכשהו. אולי כי זה התחיל מכך שאחיינית שלי סיפרה שהבחור הזה הוא קטוע רגל וכשהוא סיפר לה שהוא איבד את הרגל שלו בתאונת דרכים היא התפוצצה מצחוק כי כשהיא לא יודעת מה לומר זה גורם לה לצחוק.
אבל גם הקטע המוזר הזה שאומרים שאם שני ישראלים מדברים ולא גילו שהם מכירים מישהו משותף זה פשוט אומר שהם לא דיברו מספיק זמן.
מעניין שבטח אם היינו מדברים עם זהויות גלויות כאן ומדברים על אנשים שאנחנו מכירים אז היינו מגלים אנשים משותפים.
כן, די בטוח. אולי יום אחד כשנהיה על ערש דווי אז נעשה את זה :p (בקרוב כלומר)
תכלס עכשיו שאני חושב על זה, לשחק משחק בטלפון זה די משימה סיזיפית. אתה לא באמת מגיע לשום דבר זה הכל רק כאילו. אבל איכשהו זה מהנה.
כל פעם שעוברים שלב או מסיימים לוח במשחק או משהו אז המוח משחרר לנו דופמין או משהו מהז'אנר של הממכרים האלה כי מבחינתו "הצלחנו במשימה", ולא אכפת לו שזאת כזאת משימה חסרת משמעות. מוח טיפש!
אם כי פעם אני הכנסתי משהו למיקרו בכוונה שזה יהיה ל4 דקות ובטעות לחצתי עוד פעם על אפס אז זה יצא ל40 דקות. לא שזה נשאר שם 40 דקות, אחרי כמה זמן שזה לא ציפצף באתי לבדוק מה קורה והבנתי מה קרה.
משום מה זה ממש מפחיד אותי לחשוב על מיקרוגל שעובד 40 דקות רצוף, כאילו זה מוזר לי שזה אפילו אפשרי להגדיר ככה. גם אם אני שמה משהו של 5 דקות, שזה נדיר, זה קצת מלחיץ אותי.
💁‍♂️הכינוי הכי מעליב או מוזר שהיה לכם- לא זכור לי משהו במיוחד. אבל אני ממש לא אוהב כשקוראים לי חמודי, מאמי וכאלו.
גם אני.

didalf

Well-known member
השאלון (נא לסגנן, אני לא טוב בקישוטים):
אני אסגנן. מאכזב אחרים לא טרחו. אני אקנוס אותם
מגיע להם

🦸‍♂️שם- ניק המעניק
מה הענקת לנו חוץ מבדיחות גרועות?

👨‍🚒ציטוטים מסדרות ומסרטים-
We can be the good guys or we can be the guys that save the world. We can’t be both.
עצוב אבל לפעמים נכון.
👨‍🏫ציטוטים מהחיים- תקשיבו אין לי הרבה זמן היום ואני מרגישה שבקרוב עומדת להתחיל מלחמת עולם שלישית (לא ציטוט מדויק אבל משהו שנאמר בזמן ישיבת צוות בעבודה השבוע)
זה לא לא נכון
👨‍🔧שיר החודש- אני אש
|מאוהב|
מודה שלמרות שאני מאוהבת ברן דנקר מגיל 14 ולנצח לא כזה התחברתי לרוב השירים שלו אבל זה זה תמיד אהבתי.
🤷‍♂️ימי מודעות שהייתם רוצים שיציינו- יום מודעות לאבק ולאנשים שנמאס להם מכך שאבק חוזר כל הזמן.
לגמרי. דיי ניקיתי אותך מאיפה אתה חוזר על הזמן???
👨‍🌾סיבות לחגוג החודש- פורים. ויותר ספציפית העובדה שהתיכון יהיה בחופש יום אחד בפורים ולכן יהיו מקומות חניה ליד העבודה.
חחחחחח כמו שאני שמחה כשיש חופש בבית ספר רק כי יש שקט מהבית ספר היסודי מאחורי הבית שלי.

מעניין שבטח אם היינו מדברים עם זהויות גלויות כאן ומדברים על אנשים שאנחנו מכירים אז היינו מגלים אנשים משותפים.
כן אה? מעניין.

💇‍♂️משחק הספורט האחרון שראיתם במלואו- אני חושב שיש סיכוי שהאחרון שראיתי במלואו היה כשהייתי ילד בשנות ה90 ומשום מה עניין אותי המונדיאל. (ברזיל ניצחה)
לא צפיתם כולכם בגמר המונדיאל האחרון משומה?

🧏‍♂️שיר שמזמן לא שמעתם ולאחרונה קפץ לכם בזיכרון - זה קורה הרבה. אבל אז הם קופצים חזרה החוצה.
בעצם לפני כמה זמן נזכרתי בשיר Tainted Love. אבל לא נזכרתי בשיר למעשה אלא רק בקליפ שלו. כלומר זכרתי שזה הרגיש מאוד הומו-ארוטי והיו אנשי כוכבים שרוקדים. אבל לא זכרתי שום דבר נוסף חוץ מזה שגם הייתה המילה Love. אבל מאוד התקשתי למצוא את השיר על סמך התיאור הזה בגוגל או בAI. אבל סוף איכשהו הצלחתי.
יאא אני אוהבת את השיר הזה.
ועוד יותר מאז שמיקי הביאה לי עריכה שעשו עם זה לשיפ הבעיתי-אך-סקסי שאנחנו אוהבות מאוז ומאז השיר הזה מקושר לי בראש אליהם וזה עוד יותר מושלם.

אם כי פעם אני הכנסתי משהו למיקרו בכוונה שזה יהיה ל4 דקות ובטעות לחצתי עוד פעם על אפס אז זה יצא ל40 דקות. לא שזה נשאר שם 40 דקות, אחרי כמה זמן שזה לא ציפצף באתי לבדוק מה קורה והבנתי מה קרה.
חחח אוי כמה זמן לקח לך להבין? והאם כלום לא התפוצץ?
משום מה זה ממש מפחיד אותי לחשוב על מיקרוגל שעובד 40 דקות רצוף, כאילו זה מוזר לי שזה אפילו אפשרי להגדיר ככה. גם אם אני שמה משהו של 5 דקות, שזה נדיר, זה קצת מלחיץ אותי.
חחח כן לגמרי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח אוי כמה זמן לקח לך להבין? והאם כלום לא התפוצץ?
אני לא יודע מאיפה בא לכן את זה. לא נראה לי שקורה שום דבר אם מיקרוגל עובד יותר מידי.
אבל בוא נשאל את דוד צ'אטג'יפיטי: אוקי היה הסבר ארוך אבל הוא גם דאג לעשות קיצור בסוף שזה נחמד מצידו:
TL;DR: It depends, but most likely, you’ll end up with a ruined meal, a smoky kitchen, or a broken microwave.
לא צפיתם כולכם בגמר המונדיאל האחרון משומה?
הייתי יחסיתי מאוד מודע לאיזה משחקים יש בגלל אנשים בעבודה. אבל לא נראה לי שראיתי אפילו דקה של משחק אמיתי.

יחסית אני כן רואה המון כדורגל בשנים האחרונות בגלל welcome to wrexham ועכשיו בגלל טד לאסו. אבל זה ממש לא משחקים שלמים. במקרים קיצוניים רואים עשר דקות מתוך משחק אחד.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לא יודע מאיפה בא לכן את זה. לא נראה לי שקורה שום דבר אם מיקרוגל עובד יותר מידי.
לי גם לא ברור.
מיקרוגל יכול בוודאות לעבוד הרבה זמן רצוף.
אני זכור בוודאות את אבא שלי מבשל ירקות בפיירקס במיקרוגל בתוכנית של 40-50 דקות כל הזמן.

keren or5

Well-known member
אבל לבנתיים: מצוייר או סטופ מושן?
סטופ מושן.
אהוב של חלקנו
צפה בקובץ המצורף 124603
דקסטר ההתחלה - עדיין קצת מצ'עמם אבל אני מרגישה מחויבת משומה.
אתם גורמים לי לשמוח שלא ניסיתי לראות את זה
ש את הפרק קומיוניטי בסטופ מושן שהוא מעולה.
נכון
סטופ מושןאנגלית: Stop Motion) היא טכניקת אנימציה אשר מאפשרת ליצור אשליה שבה נראה כי אובייקט פיזי נע בכוחות עצמו.
סרטי סטופ מושן טובים- הסיוט שלפני חג המולד, קרוליין, פרנורמל, חתונת רפאים.
וכאילו הרבה אנשים כיום בעיקר ז'ן זי הצדקנים האלה לא מבינים את זה ומתלוננים על כל מיני דמויות ומערכות יחסים רעילות או פרובלמטיות וכאילו סתמו. הם דמויות זה לא החיים תנו להנות קצת ממה שאסור.
|כן|
|מאוהב| איך אפשר לא להיות מאוהבת בה?
|קזינו|דמויות החודש - כל הדמויות של אוברי

|קזינו|שחקני החודש - אוברי

|קזינו|קראש החודש - אוברי

גיפים מעולים |מאוהב|
|קזינו|סיבות לחגוג החודש - אני חיה את חיי מאירוע לאירוע. האירוע הקרוב זה פאנל עם הקאסט של אג'תה אול אלונג לקראת סוף החודש הזה. באותו שבוע יש גם הופעה של פול אנקה שאני רוצה ללכת אליה אבל זה באמצע שבוע אז אם אוכל לצאת מהעבודה מוקדם אזרום ואקנה כרטיסים באותו יום.
וואי זה נשמע ממש כייף הפאנל של אגת'ה, במיוחד שזה עם הקאסט אוברי תהיה שם? בכל מקרה תהני! גם מזה וגם מההופעה (אם תלכי)
ואין סיכוי שאני חונה ברחוב. like an animal!
:-D
אז שאלתי את סירי איפה החניון הקרוב ביותר והיא עשתה לי מסע כומתה
אניווי, לונג סטורי שורט (על מי אני עובדת זה מזה לא יהיה שורט. תתמודדו) ליאן הייתה חולה מידי אז היא לא באה;-( אבל דיאן וורן הייתה שם!!! זה ריגש אותי מספיק כדי להישאר. מהקאסט עצמו טיירה בנקס ומריה בלו היו. וגם זאתי ששיחקה את קאמי וזאת ששיחקנה את הבסטי של וויולט. בזום הצטרפו אדם גרסיה, פייפר פראבו וזאתי ששיחקה את רייצ'ל. בקיצור היחידה שאכפת לי ממנה זו מריה בלו|לב|
באסה על ליאן. אבל מגניב שהיו אחרות שאהבת. אני נשבעת שיש לי זיכרון שראיתי את הסרט הזה אבל אני כנראה או דמיינתי או לא זוכרת כלום כי השמות האלה לא אומרים לי כלום.
בסה"כ רציתי תמונה עם מריה! אבל סוף טוב הכל טוב, קיבלתי תמונה איתה, והיא הייתה מאוד נחמדה. ואז הגעתי הביתה, העלתי כמה סרטונים מהערב לאינסטוש ואז זה-
thumbnail_IMG_2753.jpg
:-0 יאאא איזה מגניב שהיא הגיבה לך!!!!
משימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם - אני לא נהנית ממשימות סיזיפיות אבל נגיד שהכי קרוב לזה שיש לי זה שתמיד בימי כיפור כשהיינו מרכיבים פאזלים, תמיד הייתה לי העדפה ברורה לחלקים שכולם באותו הצבע (נגיד ים או שמים) הייתי שונאת פאזלים שקורים בהם הרבה דברים. משהו בצבע אחיד הרבה יותר קל לי להרכיב. הייתי מסדרת את כל החלקים בערימות מסודרות לפי כמה בליטות יש להם ובאיזה כיוון. היה לוקח לי שעות לסדר, אבל ברגע שהחלקים מסודרים הרבה יותר קל לבנות את הפאזל.
מה? איזה מוזר שאת אוהבת דווקא פאזלים שיש בהם חלקים גדולים של רק צבע, אני דיי אוהבת פאזלים ועושה אותם לא מעט אבל הרבה פעמים יש את החלקים האלה שזה ממש גדול ופשוט בצבע אחד (שמים כחולים למשל), ואז תמיד זה דווקא נשאר לי אחרון, והרבה פעמים אני מגיעה למצב שאני כבר מתחילה למיין את החלקים של הפאזל לפי צורות כי זו הדרך היחידה שאני יכולה להמשיך. אני לא מבינה איך זה דווקא יותר קל לך מפאזל שקורה בו משהו.

keren or5

Well-known member
זה מזכיר לי שאבא שלי לפני איזה חודשיים התווכח איתי שאני אוהבת בייסבול כשתיקנתי אותו שזה פוטבול והמשיך להתעקש שאני בכלל אוהבת בייסבול. כאילו שאני לא יודעת מה אני אוהבת?! ואז המשיך לנסות להסביר לי שפוטבול והסופרבול זה שני משחקים שונים:-D
:-D :-D
כן, זו למשל סדרה שבועית שאני שמחה שירדה מרשימת המטלות.
אני אוהבת שאתם גורמים לי להרגיש טוב עם ההחלטה שלי לא לראות את זה. (דקסטר החטא משהו)
כן, להיות אדם מבוגר זה לא כיף. אחת הסיבות שאני אוהבת לגור בקומפלקס שלי זה שיש אפליקציה של תחזוקה ואם משהו לא עובד בדירה, פשוט פותחים בקשת עבודה באפליקציה והם באים לתקן כשאני בעבודה ואני לא צריכה לדבר עם אף אחד או לחכות בבית עד שיגיעו.
להיות בן אדם מבוגר זה עונש! זו הסיבה שעד היום לא הפכתי מישהי כזאת! יו אני מקנאה בך על האפליקציה הזאת!!
כן גם אני גיליתי מתישהו את העובדה הזאת שאמרקאים לא מכירים את רובי ווילאמס. איזה פעם אחת הזכרתי אותו לכמה חבר'ה אמריקאים כשדיברנו על מוזיקה שגדלנו איתה ואז הם לא ידעו על מי אני מדברת ואני כזה, די נו אתם בטוח מכירים את השיר, ואז אני מתנגנת להם אותו וכלום. ואני כזה טוב חכו לפזמון אתם בטוח תיזכרו. וכלום. הייתי בשוק.
זה באמת מפתיע! ידעתי שהוא בריטי, אבל הייתי גם בטוחה שבאמריקה הוא מאוד ידוע.
אבל לא הענק הירוק הרגיל. זה אחד אחר.
כן מעניין אותי מה ההבדל בין הענק הירוק לענק האדום.
ההאלק האדום. הבדל קטן (אם כי צבעים מאוד שונים)
נו ברור שאתה תדע. אז מה ההבדל בניהם חוץ מהצבע?
חחחחחח כשלונות שלנו "שרפתי את המטבח" כשלון של דילן: "העוגיות המורכבות שלי יצאו קצת לא יפה"|שפם|
בתכלס רוב הזמן לא אכפת לי פרק בשבוע יש לי עוד שתי סדרות כאלה שזה לא מזיז לי, אבל כשאת אובססיבית לסדרה זה פתאום נהיה עינוי קשה.
|כן| אם מישהו לא מתבאס על זה שפרק חדש מסדרה שהוא רואה יוצא רק פעם בשבוע, הוא כנראה לא כזה אוהב את הסדרה.
אגב גיליתי שהאדם הרנדומלי אדון הארי סטיילס השבוע רץ במרתון טוקיו. מה אתה עושה איש מוזר תוציא אלבום כבררררררררר
:-D תכלס
*שיר שמזמן לא שמעתם ולאחרונה קפץ לכם בזיכרון
זה שיר מ-2024! (Apt) הוא עדיין כשיר להיות "שיר החודש" מבחינתי
(כשיבוא לפה מישהו שיגיד שזה פורום של חסרי חיים, יהיו לנו את הסיפורים שלך להוכיח לו שהוא טועה)
:-D תכלס
אבל נגיד בתוכניות בוקר וכאלה אז יזמינו מישהו שמסביר את הטעות ומה זה באמת ויהיו לפחות קצת אנשים (רובם פנסיונרים אבל גם זה משהו) שכן יבינו סופסוף.
האמת לא ממש מפריע לי שאנשים אומרים שהם "ocd" אם הם לא מאובחנים בזה, ואני מרגישה שמותר לי להגיד את זה כי הייתה לי באיזה שלב בחיים אבחנה של ocd. אני גם אומרת את זה לפעמים על דברים שהם לא קשור לזה שלי. זה גם מזכיר לי שהייתה איזה סדרה אחת שבה מישהו אמר ocdc (הוא התכוון ל-ocd), אבל נראה לי הוא התבלבל בין זה לבין הלהקה ACDC, אבל מאז אני תמיד אומרת את זה בצורה השגויה בכוונה וזה הפך להיות בדיחה פרטית ביני לבין ידיד שלי.
יאססס|מאוהב|
את מצטיינת החודש!
|לב|
דילן חיה בשביל כולנו.
:-D:-D
חח אני אוהבת פאזלים.
יו גם אני!!! תמיד שהייתי במקומות שהיו צריכים לעשות בהם משהו שקשור ל"ריפוי בעיסוק", רוב האנשים בחרו דברים אומנותיים כמו ציור או משהו. אני תמיד בחרתי פאזלים, כי אני חייבת לדעת שיש תשובה אחת נכונה למשהו שאני עושה. אני לא יכולה שאין איזה קטע במוח שלי שאומר- הנה המשימה הושלמה בהצלחה.
להגנתי אמרתי שאין לי כשלונות אבל במקום כמה עצלנים פה ניסיתי בכל זאת לענות לכל השאלות|שפם|
:-D זה לא עניין של עצלנות, לדברים שאני לא עונה עליהם באמת אין לי תשובה, אתם בכלל צריכים להגיד לי תודה אם אני עונה אפילו על שתי שאלות ושולחת את זה! |שפם|
לא עצר אותי שוטר אם לזה התכוונת. אבל דיברתי עם חברה שלי בטלפון כשנהגתי וסיפרתי לה שאכלתי לפני זה עוגיה כי זה הזמן בחודש ואני צריכה קצת אושר ושעכשיו יש לי אבקת סוכר בכל מקום אבל עומד לרדת גשם אז לא בא לי ללכת לשטיפת רכב היום והיא הפחידה אותי (עו"ד פלילית) שאם יעצור אותי שוטר ויש לי אבקת לבנה מחשידה על המושב אכלתי אותה
וואי לא חשבתי על זה... אבל כאילו באמת אפשר להסתבך בגלל זה אם זה אבקה לבנה שהיא לא חומר לא חוקי? כאילו אי אפשר להוכיח תוך שניה שזה לא מה שהם חושבים? (זה מזכיר לי שפעם אני וידיד שלי ישבנו והוא אילתר נרגילה מבקבוק אבל עישנו בו את מה שמעשנים בנרגילה וישבנו בחוץ, ופייר זה קצת היה נראה כמו באנג, וגם שאלתי אותו אם הוא לא מפחד שנשב ונעשן עם זה בים, ובאמת פנה אלינו שוטר, אבל בסוף הוא לא יכול היה לעשות כלום כי לא היו שם דברים לא חוקיים).
דווקא כשאני אובססיבית לסדרה אני עוד יותר מעדיפה פרק בשבוע. רוצה למשוך את זה כמה שיותר כי כשזה נגמר אני נכנסת לדיכאון. כשזו סדרה שאני רק רוצה לסיים אני מעדיפה שכל הפרקים יהיו זמינים בבת אחת (ע"ע דקסטר).
נו אבל כבר סיכמנו שלך יש חיים ולנו אין, אם היה לי חיים נראה לי שגם היה לי יותר קל אם הייתי נכנסת לאובססיה על סדרה שיוצא פרק פעם בשבוע.
זו אכן הבוסית.
היא נרשמה ללימודים של איזה קורס שקשור לעבודה וזה איזה מוסד לימודי פלצני שלוקח הרבה יותר מידי כסף על כלום. וביום הראשון חילקו להם אייפדים מתנה ונתנו להם לענות על איזה שאלון היכרות. כמובן שבלעדיי אין לה מושג איך להתקין את האייפד ולהיכנס לחשבון שלה אז היא הציקה שם לכולם שיעזרו לה ובסוף היום היא התקשרה אליי נרגשת כדי לספר לי שהיא הצליחה להתחבר לאפל ID שלה בכזאת התלהבות כאילו היא סיימה לימודי רפואה|חבול| אניווי מה שיותר מצחיק מזה זה שבמהלך היום כשהיא הייתה צריכה למלא את השאלון היכרות הזה היא התחילה לשאול אותי כל מיני שאלות רנדומליות כמו "תני לי שם של סרט" ולא חשדתי, מה אני חשדניסטית? או "איך כותבים את השם של המרי דרו שלך?" חשבתי שהיא מנסה להיכנס לשלם איזה חשבון חשמל או מים כי תמיד אני שמה בשאלות אבטחה "מי הזמרת/שחקנית האהובה עליך" את ליאן ודרו כדי שלבוס שלי יהיו את התשובות אם הוא יצטרך גישה לחשבון. אז רשמתי לה טיטאניק ואייתתי לה איך כותבים את השם של דרו. ואז היא שולחת לי צילום מסך של השאלון הזה|פנים|
להגנתה אני אציין שהיא דיסילקטית אז השגיאות כתיב הגיוניות אבל זה עדין מצחיק.
thumbnail_IMG_2873.jpg

thumbnail_IMG_2874.jpg

thumbnail_1f614715-197f-432a-84b2-6911b2b23c80.jpg
:-D נראה לי יותר כייף לעבוד עם בוסית כזאת

didalf

Well-known member
אתם גורמים לי לשמוח שלא ניסיתי לראות את זה
אני אוהבת שאתם גורמים לי להרגיש טוב עם ההחלטה שלי לא לראות את זה. (דקסטר החטא משהו)
כן לא הפסדת כלום.

באסה על ליאן. אבל מגניב שהיו אחרות שאהבת. אני נשבעת שיש לי זיכרון שראיתי את הסרט הזה אבל אני כנראה או דמיינתי או לא זוכרת כלום כי השמות האלה לא אומרים לי כלום.
ראיתי יותר מפעם אחת והשמות האלה לא אומרים לי כלום:-D
אם את זוכרת בחורות רוקדות על הבר בבר צפוף ואחת שרוצה להיות זמרת זה מספיק.

מה? איזה מוזר שאת אוהבת דווקא פאזלים שיש בהם חלקים גדולים של רק צבע, אני דיי אוהבת פאזלים ועושה אותם לא מעט אבל הרבה פעמים יש את החלקים האלה שזה ממש גדול ופשוט בצבע אחד (שמים כחולים למשל), ואז תמיד זה דווקא נשאר לי אחרון, והרבה פעמים אני מגיעה למצב שאני כבר מתחילה למיין את החלקים של הפאזל לפי צורות כי זו הדרך היחידה שאני יכולה להמשיך. אני לא מבינה איך זה דווקא יותר קל לך מפאזל שקורה בו משהו.
ממש נועדתן אחת לשניה תעשו פאזל ביחד יו קומפליט איצ'אד'ר.

להיות בן אדם מבוגר זה עונש!
לגמרי;-(
זה באמת מפתיע! ידעתי שהוא בריטי, אבל הייתי גם בטוחה שבאמריקה הוא מאוד ידוע.
נכון??? זה ממש ממש קטע הזוי אני לא מתגברת על זה:-D. אבל הם רק "ממתי רובין ווילאמס שר?"|פנים|

כן מעניין אותי מה ההבדל בין הענק הירוק לענק האדום.
אממ אלו דמויות שונות.
הענק הירוק זה ברוס באנר.
הענק האדום זה הריסון פורד שממה שהבנתי בסרט החדש הוא נשיא ארה"ב. אז זה דמות אחרת. והוא נראה כועס יותר אבל לא התעמקתי אז לאדעת.

|כן| אם מישהו לא מתבאס על זה שפרק חדש מסדרה שהוא רואה יוצא רק פעם בשבוע, הוא כנראה לא כזה אוהב את הסדרה.
יאפ.
זה המדד שלי לכמה אני אוהבת סדרה, כמה אני ממהרת לצפות בפרק הבא הזמין לי.
אם אני לא מסוגלת לחכות שניה אני מכורה קשה. אם אני ממציאה תירוצים למה אין לי זמן כנראה לא בא לי עליה וזה זמן לפרוש. ויש עוד ספקטרום ביניים רחב.

. זה גם מזכיר לי שהייתה איזה סדרה אחת שבה מישהו אמר ocdc (הוא התכוון ל-ocd), אבל נראה לי הוא התבלבל בין זה לבין הלהקה ACDC
:-D:-D

keren or5

Well-known member
ראיתי יותר מפעם אחת והשמות האלה לא אומרים לי כלום:-D
אם את זוכרת בחורות רוקדות על הבר בבר צפוף ואחת שרוצה להיות זמרת זה מספיק.
אוקי, כן זה באמת בעיקר מה שאני זוכרת מהסרט, ואת השיר של ליאן ריימס. הוא היה קשור לעלילה של הסרט?
נכון??? זה ממש ממש קטע הזוי אני לא מתגברת על זה:-D. אבל הם רק "ממתי רובין ווילאמס שר?"|פנים|
אוי ברור שזה יקרה אם אתה לא מכיר את רובי וויליאמס באמת.
אממ אלו דמויות שונות.
הענק הירוק זה ברוס באנר.
הענק האדום זה הריסון פורד שממה שהבנתי בסרט החדש הוא נשיא ארה"ב. אז זה דמות אחרת. והוא נראה כועס יותר אבל לא התעמקתי אז לאדעת.
את זה אני יודעת, אבל יש הבדל בכוחות של הענק האדום מול הענק הירוק ואם לא, למה הוא לא ענק ירוק פשוט?
יאפ.
זה המדד שלי לכמה אני אוהבת סדרה, כמה אני ממהרת לצפות בפרק הבא הזמין לי.
אם אני לא מסוגלת לחכות שניה אני מכורה קשה. אם אני ממציאה תירוצים למה אין לי זמן כנראה לא בא לי עליה וזה זמן לפרוש. ויש עוד ספקטרום ביניים רחב.
|כן|

didalf

Well-known member
אוקי, כן זה באמת בעיקר מה שאני זוכרת מהסרט, ואת השיר של ליאן ריימס. הוא היה קשור לעלילה של הסרט?
כן. הדמות הראשית רוצה להיות זמרת והיא עובדת עליו במהלך הסרט ואז בסוף היא מצליחה להשיג הופעה אבל פחד הבמה משתק אותה ואז החבר שלה מכבה את האור ואז היא מתחילה לשיר את השיר הזה בחושך ואז האור נדלק והיא מופיעה בהצלחה עם השיר הזה.
ונראה לי שאחכ בכתוביות או משהו ליאן שרה את זה בעצמה על הבר.

את זה אני יודעת, אבל יש הבדל בכוחות של הענק האדום מול הענק הירוק ואם לא, למה הוא לא ענק ירוק פשוט?
אה זה אני לא יודעת, אני אעדכן אותך כשיגיע לדיסני ואני אצפה:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
כן. הדמות הראשית רוצה להיות זמרת והיא עובדת עליו במהלך הסרט ואז בסוף היא מצליחה להשיג הופעה אבל פחד הבמה משתק אותה ואז החבר שלה מכבה את האור ואז היא מתחילה לשיר את השיר הזה בחושך ואז האור נדלק והיא מופיעה בהצלחה עם השיר הזה.
לאאאאאאא היא לא רוצה להיות זמרת. היא רוצה להיות כותבת שירים. היה דגש מאוד גדול על זה שהיא לא רוצה לשיר את השירים שלה בעצמה. החלום שלה זה ש-“Someone great will sing my songs” אבל כשהיא שלחה את הקלטות שלה לחברות תקליטים כדי שיעבירו לאמנים שלהם צחקו עליה והתעלמו ממנה ואמרו לה שהדרך היחידה שמישהו יקשיב לשירים שלה זה אם היא תשיר אותם בעצמה במקומות של Open mic ולקוות שיהיה שם מישהו חשוב שיקשיבו ויאהב אותם. אבל בגלל הפחד במה שלה היא חששה לשיר.

לא בכתוביות. איך שוילוט מצליחה לשיר את השיר סוף סוף רשום ״כעבור 3 חודשים״ ואז יש מסיבת השקה של התקליט בבר וליאן עולה על הבר כדי לשיר את השיר ביחד עם וילוט.

didalf

Well-known member
לאאאאאאא היא לא רוצה להיות זמרת. היא רוצה להיות כותבת שירים. היה דגש מאוד גדול על זה שהיא לא רוצה לשיר את השירים שלה בעצמה. החלום שלה זה ש-“Someone great will sing my songs” אבל כשהיא שלחה את הקלטות שלה לחברות תקליטים כדי שיעבירו לאמנים שלהם צחקו עליה והתעלמו ממנה ואמרו לה שהדרך היחידה שמישהו יקשיב לשירים שלה זה אם היא תשיר אותם בעצמה במקומות של Open mic ולקוות שיהיה שם מישהו חשוב שיקשיבו ויאהב אותם. אבל בגלל הפחד במה שלה היא חששה לשיר.

לא בכתוביות. איך שוילוט מצליחה לשיר את השיר סוף סוף רשום ״כעבור 3 חודשים״ ואז יש מסיבת השקה של התקליט בבר וליאן עולה על הבר כדי לשיר את השיר ביחד עם וילוט.
אההה אוקי סליחה סליחה הזכרון שלי קצת מעורפל מזמן לא ראיתי את זה.
אז כאילו בעולם של הסרט ליאן היא הזמרת שמצאה חן בעיניה הכתיבה של ויולט והקליטה את השירים שלה?

למעלה