../images/Emo73.gifMY MCweekend ../images/Emo152.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי
not alone Bubble wrap Easy way out falling in love Ignorance
כל שיר אחר שעשה לכן את השבוע
SP- when i'm gone (חחח אני ולילך שרות את זה כל השיעור
) SP -dont wanna think about you SP-crazy SP- time to say goodbye SP- the end SP- jump SP- your love is a lie SP- generation Green day -21 guns Go audio - brake brake coldplay- fix you
הלהקה המגניבה של השבוע
מקפליי
סימפל
קליפ שעשה לכן את זה
http://www.youtube.com/watch?v=1JI2Q58vpQc&feature=related דייוייידדדדדד
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
שנות ה70 האנה מונטנה 2 גברים וחצי איש משפחה
משהו שהכעיס אתכם השבוע
המורה שלי לספורט בונאההה אני שונאת אותהה!!! היא חושבת שאם היא אומרת לנו משהו אסור לנו לענות לה! וכשאני עונה לה אז היא אומרת לי "סתיו פתחת פהה אהה" ואני כזהה"מה הקשר!?" ואזז היא עושה לי פרצוף של דבורה בתחת של חמורר!!
חחחח אוקיי פרקתי את העצבים
משהו ששימח
ואיי היו כמה אבל שחכתי! ++
משהו שהעציב
אממממממ... אמממממ.. אין נראה לי :]
ציטוטידה
~שיעור תנך בשעה ראשונה~ אנחנו:"שולמית בבקשה אל תכתבי הרבה היה לנו שיעור מתמטיקה וכתבנו מלא" והטיפשהה הזאת האמינהה! XDDD ~שיעור ספרות עם המורה ענת~ אני ולילך כזה הלכנו למסור לה ד"ש מקרן ואריאלה.. אני מדברת באמצע השיעור כזה ואז ענת אומרת לי :" סתיו תיזהרי,אני יגיד לקרן לשבת עליך!" XDDD חחחחחחחחחחח ואיי אני מתתי מצחוק! ~שיעור ביולוגיה~ חברנה שלי כזה העבירה פתק כזה שהיה כתוב בו:" אם היה לך יום רע תימד תזכור שההית הביצית הרשונה להגיעה" כאילו לרחם
ואני הרי תאומה ואני כזה מתבאסת כזה אבל זה לא פייררר וזההה והתחלתי לצעוק עליהם שם שאולי אני ראשונה וזה
אוקייי יצאתי סתומה נכון?
~שיעור ספרות~ דיברנו על ביאליק וזה ואז ענת המורה אמרה "אני לא מתה על ביאליק הוא סוטה" ואז אני התחלתי כזה לשיר:" נד נד נד נד רד עלה עלה ורדה מלמעלה עד למטה" ואני כזה "אומיגאדד הוא באמת סוטהה!!" חחחחחחחח XDDD
בראש\בפלייליסט
I dont wanna think about you - SP
המלצת השבוע
תביאו לבצפר את הבקבוקוני חיטוי ידיים האלה
חחח אני ולילך עושות כל היעור מיקסים של זה
XD
התמונה הכי חמה
אני ומאיולי בשירותים של ארומה
אני השמאלית :]