The McweeKend

McGirl For Life

New member
../images/Emo26.gifשיחת הנקניקים ההזוייה XDDDDDD

חחחחחחחחח
תכנית פאני הייתה אמורה לשים אותה
מנוקנקת שכמוך
ילדת נקניקית סקסית:דאאאגי! נסטיה: אחח דאגי החתיך הזה ריר2 ילדת נקניקים סקסית:שכחי ממנו ילדת נקניקים סקסית: אנחנו נשואים כבר 3 שנים:) נסטיה: חח וואלה.... זה מוזר כי לי ולו יש 72 ילדים ואלפקה סינית....גבות ילדת נקניקים סקסית: אה כן? נסטיה: יאפמרוצה1 ילדת נקניקים סקסית: דאגי אמר שהוא אוהב אותי הכככככככככככככככי בעוווולם! ילדת נקניקים סקסית:וישלנו 25987432 ילדים ואני בהריון עכשיו ישלי שלישיה ילדת נקניקים סקסית: הסקס פה לא מפסיק לרגע נסטיה: אבל אתמול בבוקר הוא התעורר לידי...גבה1 ילדת נקניקים סקסית: ואחר כך חזר אליי נסטיה: היום דני ישן אצלי... זה היום שלו היום... דאגי אצלי בשישי,שבת,שלישי ורביעי בבוקר כל שאר הימים של דני....גבה5 נסטיה: אבל אני נשואה לניק ג'ונאס... כבר 5 שנים ילדת נקניקים סקסית: מוזר כי דאגי עכשיו לידי מנשק אותי[אוך כ"כ טוווב] ואמר שאת לא טובה במיטה ושהוא לא אוהב אותך נסטיה: איזה שקרן הוא אמר שהסקס הכי טוב שהיה לו היה איתי!!כועס1 אבל אל תגלי לו.... אני לא מסופקת אצלו.. ניק בינתיים הכי טוב, אחרי זה דני ואז דאגי.. ילדת נקניקים סקסית:חחחחחחחחחחחחחחחח ילדת נקניקים סקסית: דאגי הכי טוב במיטה ילדת נקניקים סקסית: אפילו שיש לו קטנטן ילדת נקניקים סקסית: אוי גם דני לא כזה גרוע ילדת נקניקים סקסית: אבל הוא גומר מהר נסטיה: ואת זה את אומרת כי לא היית עם ניק... הוא הוא פשוט חיה רעה00 נסטיה: כה לדני יש תבעיה הזאת....><. נסטיה: אגב ניק חושב שחצי מהילדים שלי ושל דאגי הם שלו חחח ילדת נקניקים סקסית: חחחחח ילדת נקניקים סקסית: לפחות לי ולך יש את אותו הראשXD נסטיה: והוא פשוט לא מבין למה הם בלונדיניים... ילדת נקניקים סקסית: חחח כן אהה.. ילדת נקניקים סקסית: דני לא טוב במיטה ילדת נקניקים סקסית: רק על כיסא וגם זה לפעמים נסטיה: ניסית על המכונת כביסה או במקלחת? נסטיה: הוו זה משו אחר לגמריי.... ילדת נקניקים סקסית: במטבח גם ניסינו כמה פעמים ילדת נקניקים סקסית: לא הלך ילדת נקניקים סקסית: הוא ממש לא טוב בלזיין! נסטיה: אני חושבת שעוברת עליו תקופה קשה... צריך לעודד אותו ילדת נקניקים סקסית: כן ילדת נקניקים סקסית: אוי הכי כיף שלישיה ילדת נקניקים סקסית: דאגי מקדימה ודני מאחורה נסטיה: לא לא דני מקדימה וגאדי מאחורה.... כי לדאגי יש קטן נסטיה: ניסית פעם עם הארי? היו לנו כמה פעמים לפני חודש... ולו יש את ההכי גדול כןכן ילדת נקניקים סקסית: לארבעתם בכלל יש מזה קטנטן ילדת נקניקים סקסית: כאילו לכל הבריטים יש זין קטן נסטיה: מה? להארי יש ממש גדול O_O עם טום לא הייתי... הוא לא עושה לי את זה....\: ילדת נקניקים סקסית: חחח זהו ילדת נקניקים סקסית: אבל הארי הוא כזה ילד טוב הוא אף פעם לא עושה שטויות כמו דאגי ודני ולפעמים גם טום ילדת נקניקים סקסית: והוא גם לא מצחיק הוא תמיד כזה רציני ילדת נקניקים סקסית: גם בסקס הוא כ"כ רציני! נסטיה: אבל זה סקסי גבות הוא עושה את הפרצוף הממוקד הזה וזה כל כך @!$@$#$^$&^ מזיע1 ילדת נקניקים סקסית: ככככככככככככככ"ככככככככ!&#*@^!$ נסטיה: חח טוב אני עפה להתקלח עם ניק לפני שמתחיל האח הגדול... אז אני אדבר איתך כבר ^^ ביבי ילדת נקניקים סקסית: מסנג'ר הומו נסטיה: הומו1 ילדת נקניקים סקסית: חחחחחח כמו ניקXD ילדת נקניקים סקסית: ניק הנקניק נסטיה: לא נכון ניק הוא לא נקניק.. אבל יש לו סוג של נקניק מאוד גדולכןכן ילדת נקניקים סקסית: שתהיה לי בריאה ילדת נקניקים סקסית: רק שתדעי שהנקניק של דאגי יותר ארוך משל ניק הנקניק נסטיה: תאמת?! לא כל כך...\: של דאגי יותר קטן.. לניק יש פשוט ענק!! אבל עם דאגי כיף מרוצה1 כיף מוזר כזה...><. ילדת נקניקים סקסית: שתקי! ילדת נקניקים סקסית: צריך לשמור את כל השיחות איתך ילדת נקניקים סקסית: אלה תמיד שיחות הזויות שמגיעות על נקניקים ילדת נקניקים סקסית: וד"א לדאגי יש נקניק עננננננננננקי והוא ממש טוב במיטה נסטיה: חח נכון XD ילדת נקניקים סקסית: הנה הקדשתי לך אפילו תת כותרתD: נסטיה: חח7ח2 ילדת נקניקים סקסית: הסיימלי הזה עילג נסטיה: כה יש לו משו DD: נסטיה: חח שיניתי תהודעה הראשית ילדת נקניקים סקסית: חחחחחחחחחחחחחח ראיתי ילדת נקניקים סקסית: תאכלס מה היינו עושים בלי הנקניקים נסטיה: חחחחחחחחח נסטיה: במיוחד של דאגי וניק ילדת נקניקים סקסית: תזהרי בדברייך ילדת נקניקים סקסית: ישלך בלוג? נסטיה: נופ... יש לי רק פייסבוק ומייספייס ילדת נקניקים סקסית: אז תפתחי בלוג יא מופקרת ילדת נקניקים סקסית: יומנה של חולת נקניקים נסטיה: נראה לך שיש לי זמן או כח לבלוגים? אני עצלנית מדי לכתוב דברים....><" חחחחחחחחחחחחחחח זה שם טוב לבלוג ילדת נקניקים סקסית: חחח נכון ילדת נקניקים סקסית: איזה מוכשרת אני ילדת נקניקים סקסית: היי נקניקD: נסטיה: חח היי אני בדיוק הולכת לראות סרט אז אני אדבר איתך אחרי שהוא ייגמר D: סורי.. בייוש ילדת נקניקים סקסית: איזה סרט? נסטיה היומן ילדת נקניקים סקסית: זה בהוט? נסטיה: לע.. זה בדיוידיD: ילדת נקניקים סקסית: אויש את מעפנה ילדת נקניקים סקסית: לכי לכי יא מנוקנקת אחת! נסטיה: לא נכון \: אני לא מעפנה חש2 נקניקים שורק ילדת נקניקים סקסית: הו הו נקניקים גבות גבות נסטיה: חחח הפופקורן מוכן יאי יש5 ילדת נקניקים סקסית: את הולכת לנקנק גם אותו עכשיו? נסטיה: את הפופקורן?! איך?O_O ילדת נקניקים סקסית:לאדעת ילדת נקניקים סקסית:לוקחים פופ[יענו פופקורן ביחיד] ופשוט מנקנקים אותו נסטיה: אהה.... גבה1 אז כנראה שאני אנקנק אותו מרוצה1 ילדת נקניקים סקסית: אפילו הקדשתי לךXD נסטיה: חחחחחח הכינויי שלך אצלי זה ילדת נקניקים XDDD ילדת נקניקים סקסית: יייאיD: ילדת נקניקים סקסית: אני נקניק סקסי נסטיה: אז את ילדת נקניקים סקסית גבגבות ילדת נקניקים סקסית: אבל הנקניק של דאג הכי שקסי נסטיה: עם הנקניק של דאגי הכי כיף גבה4 ילדת נקניקים סקסית: סליחה? נסטיה: אבל הנקניק של ניק המנוקנק הכי טוב נסטיה: לא סולחת חש3 ילדת נקניקים סקסית: ניק הנקניקXD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo26.gifעוד ציטוטים+סירטון ששחכתי../images/Emo122.gif

הסרטון
http://uk.youtube.com/watch?v=GSztobw0jGE
מהסרטון למעלה- מיס פיגי: " אתם יודעים מה אתם צריכים?" קווין: "מקום שקט להתאמן בו? כן..." מיס פיגי: " לא.. אחות ג'ונאס!" ניק: "אני חושב שאת צריכה לדבר עם ההורים שלנו על זה....." מראש בקיר: "חברה טוב שבאתם!! יהיה גם טוב כשתלכו..." שוב מהאח הגדול מלפני יםם זמן... אסי: "אני מניח שזה חבר של ג'ני" ארז: " אם לא זה קצת מלחיץ..." --- יוסי בובליל: "למה שתלכי? טחח הצחקת אותי ואין לי חשק לצחוק" -- "הכל סבבה אני מרגיש כמו עלה בבה" XDDDD דיי הבן אדם פשוט מסטול... מעל טבעי- דין: "סאם איפה שאתה לא נמצא...אמא- חתיכה!" ~אחרי כמה שניות~ "אני הולך לגיהנום בגלל זה... שוב" בשיעור אנגלית, המורה הוציאה ילדה אחת החוצה.. אחרי כמה דקות מישהי יוצאת החוצה והמורה אומרת לקרוא לילדה הראשונה.. עדי: " תמי נעלמה!!" המורה: " אוקיי... זה נשמע קצת חשוד אבל אנחנו נמשיך......." דיה: "מי זה צ'אנינג טאטום?" O: אני: "ההוא מסט אפ.......O"_ם דיה: " מה הוא סיני?"
המורה לספרות מקריאה משו שנכתוב במחברת.. רינה: " 'כך ביטלו....' ביטלו זה עם ט' כן?!" דין: " אני מרגיש יותר גבוהה עם המשקפיים" ילד אחד מכיתה ז': " תפסיק, תפסיק לקלל אותו רק בגלל שהוא טיפש, זה לא אשמתו!!!!" והוא היה ממש רציני..... אבא שלי: "את רוצה פירה? טוב.. אז את תקלפי תפו"א ואני אבשל.. בסדר... אבל רק שתדעי שאני עושה את זה כי אני מרגיש טיפה אחריות על זה שהידיים העקומות שלך צומחות מהתחת ואת לא יודעת לבשל...." אח שלי רואה פסרומת של פיטר פן בטלויזיה... אח שלי: " איכס הנה פיטר מן" ღנסטיהღ אומר/ת (22:52): איזה מהלך? על מה את מדברת? וואי את כבר משתגעת סופית.. מה הטלפון של מעזרה?! ღנסטיהღ אומר/ת (22:52): או איך שלא כותבים סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:53): חח מזרעה טיפשהה!!! סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:53): אופסס יצאתי טיפשה זה אומר שאני מכירה טוב את מזרעה כאילו היייתי שם וזה... סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:54): XDDDD סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:54): עזבי לא משנה חח סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:55): אז מה נסטי את באה לפה הרבה? ღנסטיהღ אומר/ת (22:55): אני בטוחה שכבר היית שם ღנסטיהღ אומר/ת (22:55): לא סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:55): אה טוב.. סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:55): חבל כיף פה סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:56): אולי איזה פעם פעמיים סתם לביקור ღנסטיהღ אומר/ת (22:56): טיפשה סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:57): אני לא טיפזה אני סתם חמודה זה שונה סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:57): טיפשה =] ღנסטיהღ אומר/ת (22:57): את טיפזה ביותר ღנסטיהღ אומר/ת (22:57): את הטיפזה של הטיפזות סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:57): אויי גם את זה את המצאת מדליק ღנסטיהღ אומר/ת (22:57): יאפ סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:58): חח מה את גאה י'קופיפה סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:58): טיפזונת שלי חח מדליק והנה עוד מילה נולדה!! ღנסטיהღ אומר/ת (22:58): נולדה.. פשוט קפצה לה מהרחם שלך סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:58): הפי בירסדיי טו יו הפי בירסדיי טו יו טיפזונת סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:59): טוב נו אם הרחם שלי דומה למוח סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:59): שלא נדע סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (22:59): קפצה מהרחם ישר למסך רגע יש על המקלדת קצת דם אני הולכת לנגב אחרי כמה זמן....... סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (23:34): זונה ღנסטיהღ אומר/ת (23:34): את זונה את פולטת מילים מהרחם שלך><" סיגלית הטיפשה XDD אומר/ת (23:35): שקופצות ישר למסך אסור לשכוח את זה
ღנסטיהღ אומר/ת (23:35): כן כן....

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif מאטיייייייייייי@#$%^&*)@#$%^&*)(#$%^*)

הוא ענה לי בפייסבוק ונה נה נה נה נה נה. (מושפעת מגרי עוד פעם
) הוא כזה חמוווווווווד אעאעאעעא אני מתה עליו
והוא ענה לי כבר איזה 6 פעמים DDDD: וגם קן DD:

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif יש לו פייסבוק למושלם הזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אעאעאעאעאעא -מחפשת- ...... הוא כל כך #Q$@!#%@#%
..... רגע יש לו פייסבוק משלו או שזה הקבוצת מעריצים

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gifהגעתי למסקנה שהוא לא כל כך פוטוגני...

הוא נראה טוב רק בוידיאו

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif גמאני הגעתי למסקנה הזאת ../images/Emo6.gif

ולעוד אחת, כל המשתתפים מהישרדות נראים יותר טוב בגועל מאשר במציאות. :p

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif חחח יואו זה כל כך נכון../images/Emo70.gif

לדוגמא ג'ייסון השעקסי הזה
הוא נראה כל כך חתיך וסקסי עם כל השיער הלא מסורק והלכלוך והכל ואז באיחוד ובתמונות הרגילות בעע... זה מבאס
רק אוזי נראה טוב בכל מקרה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gifאנשים בגועל - ניהיים יותר סקסיים.נקודה

אוזי
אני רק נזכרת בפרק האחרון שהם הצביעו למי שתנצח, ואז אוזי אמר שהוא אוהב את אמנדה וזה היה כל כך יפה ומרגש, וכבר עולה לי דמעה
ושהוא כעס על הפרווה הזאת שהפרידה בינהם כל כך מוקדם במשחק
אחח אוזי אוזי אוזי.......

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "..My best friend called me the

other night he say me, "Mate you're crazy" my girlfriend told me to get a life she said "Boy, you lazy...".
שיר השבוע של מקפליי
DGAO TWYMMF DWMU
שיר השבוע לא של מקפליי
Aqualung - Brighter Than Sunshine. Avenged Sevenfold - Dear God. Dima Bilan - jeto byla ljubov'. Fall Out Boy Feat. Elvis Costello, Gabe Saporta, Travis McCoy, Brendon Urie, Doug Neumann, Alex DeLeon, and William Beckett - What a Catch, Donnie. Gym Class Heroes - Catch Me If You Can. Gym Class Heroes - No Place to Run. Gym Class Heroes Feat. Busta Rhymes - Peace Sign / Index Down. Gym Class Heroes Feat. Daryl Hall - Live Forever (Fly With Me). Gym Class Heroes Feat. Dre & Lil Wayne - Don't Tell Me It's Over. Gym Class Heroes Feat. Estelle - Guilty As Charged. James Bourne - Loser With No Life. Justin Timberlake - Last Night. Justin Timberlake - Lets Take a Ride. Kanye West - Robocop. ~חרישה Kids In Glass Houses - Fisticuffs. Oasis - Live Forever. Oasis - The Importance of Being Idle. Oasis - Let There Be Love. Oasis - Married With Children. Oasis - Rockin' Chair. Oasis - The Masterplan. Oasis - Bag It Up. Oasis - (Get Off Your) High Horse Lady. Pink - Sober.
~חרישה מטורפת
Pink - It's All Your Fault.
אומן/ית/להקת השבוע
Pink Oasis Gym Class Heroes
אלבום השבוע
Pink - Funhouse Gym Class Heroes - The Quilt.
אלבום כיפי ביותר
קליפ השבוע
Kanye West - Flashing Lights
קצת חולני בסוף http://uk.youtube.com/watch?v=-a--Pc7R8PU Gym Class Heroes feat. Busta Rhymes - Peace Sign / Index Down טראוויס
http://uk.youtube.com/watch?v=EuJiPsOEEKs&feature=related Christina Aguilera - Keeps Gettin' Better http://uk.youtube.com/watch?v=zASL04bgJ70 Panic At the Disco - Northern Downpour ממש אהבתי
http://uk.youtube.com/watch?v=HM-x3DOC_Qs Natasha Bedingfield - Angel http://uk.youtube.com/watch?v=ETiQIDsH93I&feature=related
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
הטופ מודל הבאה 8 שנות ה-70 (7+8) הפיג'מת 5. האלבומים הגדולים: נירוונה - נברמיינד. האח הגדול + Live. גריק.
סרט השבוע
---
עיצבן השבוע
המוכרת המעצבנת בטירוף באופטיקנה שדחפה לנו עסקה מטופשת של 12 בקבוקי מים לעדשות למשך שנה וחצי!
העציב השבוע
אני מתחילה את הלימודים בשנקר מיום ראשון ואני בשוק טוטאלי מזה
שימח השבוע
- הייתי עם חברים במוסד. היה שווה בטירוףDD: - עדשות סופסוף
ציטוט השבוע
מאיזשהו אתר, שהפך חלק מהדברים של יוסי לבובליל למילון חח התובנה: "אפילו בשר ששמים אותו יותר מדי זמן על האש... הוא נשרף" ופירושה: מי שמועמד להדחה יותר מדי פעמים, בסופו של דבר יודח. התובנה: "אל תעשה גול לחרגול" ופירושה: אל תתעסק עם מישהו שיכול להיות אבבא שלך. התובנה: "אל תהיה בז כשאתה ברווז" ופירושה: אם אתה פחדן, אל תעשה רעש כאילו אתה גבר גבר. התובנה: "היית עשר, תאמין לי... אם היית נשאר איתנו, לא היית חסר" ופירושה: טוב שהיית, וטוב שהלכת. התובנה: "היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי!" ופירושה: היא ממש, אבל ממש ילדותית. ~~~~~~~~~~ "אמן תקפוץ עלייך חתולה" ~~~~~~~~~ מהבלוג של פראנצ': $ ריפדתי את החזיה שלי. אני לא מתביישת לומר זאת. אני כן מתביישת להזכיר שבאחד הימים, כשאספתי את תיק האוניל שלי והתכוננתי לצאת מהבית, גיליתי שאבא החליט לקחת חופשת מחלה. הוא הביט בי בעיניים פעורות לרווחה ולבסוף אמר: "אבל...מה קרה לחזה שלך?". למותר לציין שבשבועות הבאים השתדלנו להוריד את השיחות שלנו למינימום, ואת נעיצת הפנים בחפצים ראנדומלים וקירות למקסימום. $ בבריטניה, בשעה 2 כבר שחור כמו עתיד הקריירה של נ*נט. קרן שמש אני רואה פעם בכמה חודשים, וגם זה רק בשידור חוזר של ה-OC, והרחובות הריקים, הבגדים הארוכים והעובדה שכל המגפיים היפות שלי הולכות לעזאזל לא תורמות להרמת המורל, שגם ככה מביני עניין יודעים שבקושי מגרד את הרצפה. $ נכון לעכשיו, השלג יורד בכמויות מסחריות מחוץ לביתי, וכמות כזאת של לבן לא נראתה מאז מסיבת יום ההולדת האחרונה של קייט מוס.
מתנגן בראש/בפלייליסט
Oasis - (Get Off Your) High Horse Lady.
המלצת השבוע
שמעו את האלבום החדש של ג'ים
התמונה הכי חמה
קאפי אגיין

sweet shir

New member
בהצלחה עם הלימודים!!

חחחח עניבה משגעת יש לקאפי.
אוו, יש לי הרבה פוסטים להשלים של פרנצ'סקה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifתנקיו../images/Emo24.gif תשלימי! יש פוסט שהיא

כתבה על תקופת התיכון שלה, ממש דרמת נעורים חחחח זה קורע

Charley XD

New member
בהצלחה לך D:

וואי יש לך אולי את השיר של פאניק לעלות לי ?
פרנצ'
אחד הטובים !

למעלה