The McweeKend

../images/Emo85.gif../images/Emo27.gifMyMcWeekend../images/Emo37.gif

שיר השבוע של מקפליי
the way you make me feel walk in the sun do ya baby's coming back not along transelvania silence in a scary sound she left me i will be ok i kissed a girl the end corrupted dont wake me up everybody knows no worries pov
שיר השבוע לא של מקפליי
simple plan - save you simple plan - welcome to my life is'nt she lovely [למישהי יש אותו להורדה ?] jonas brothers - when yo look me in the eyes
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
וסימפל פלאןן
אלבום השבוע
קליפ השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=Oe9e3LCgCww שיר שדאגי אוהב :] והם שרו אותו בהופעה [תחשבו שכל פעם שהוא אומר דהריה זה שלשול] וזה רק השיר הראשון כל השאר אחריו זה חלק מההופעה
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האח הגדול ^^ צפויי
לחיות עם דרק דרייק וג'וש זואי 101 רומיאו 2 פלקון ביץ'
סרט השבוע
ירח דבש מטורף ועוד איזה סרט עם אשטון קוצ'ר שחכתי איך קוראים לו משהו עם מ ו-ד
עיצבן השבוע
המורה לערבית יאווו מעצבננתתתתת
העציב השבוע
שימח השבוע
נסעתי לאיילתת
קניתי דיסק של סימפלללל
ראיתי הופעה של נדב אבקסיס והוא קרעע אותי חהחהח
היה מישהו חתיך בצוות בידור באיילת
ציטוט השבוע
נדב אבקסיס: "אמיר פרץ התחבר לכבלים כי הוא לא ידע אנגלית [?] המורה שאלה אותו 'מה ההפך מיס?' הוא ענה לה 'הוט' " חח דפוק
מתנגן בראש/בפלייליסט
the way you make me feel - McFLY
המלצת השבוע
תמיד שאתם הולכים לבית מלון אל תיקחו בגדים בדיוק לאותם ימים תיקחו כמה זוגות יותר \:
התמונה הכי חמה
כשאני אהיה בבית אני אוסיף [מחר] .. בנתיים אין

ארמ... הקליפ ששמת זה חלק מוונדרלנד DVD :)

אז נו אופנס, כולנו מכירים. דאגי כתב אותו:) - כמה מפתיע XD וגם את השיר אחריו בDVD שהוא Silence is a Scary Sound. אחחח, נו ווריס....3>>>>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נראלי שDiarrhoea זה לא שיר שהוא

כתב, אלא הופיע באיזשהו סרט או משהו כזה. מישהי פה בפורום אמרה פעם אאל"ט

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif הופיע בסרט של סטיב מרטין לפני מלא שנים.

זה היה כתוב בשאלון שהיה בפורום חח

Red Shani

New member
Oh what good is it to live..

with nothing left to give.. שיר השבוע של מקפליי We Are The Young Don't Wake Me Up Lies Acoustic Version Transylvania שיר השבוע לא של מקפליי American idiot - Greenday Save You - Simple Plan When I'm Gone - Simple Plan All We Know - Paramore Hey Jude - The Beatles The Scientist - Coldplay אומן/ית/להקת השבוע פארמור, מקפליי, קולדפליי, הביטלס
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע הפיג'מות, שנות ה- 70 סרט השבוע
עיצבן השבוע שלא היה לי מחשב 5 ימים!
העציב השבוע שהבנתי שהמחשב שלי חשוב לי יותר מדי :| שימח השבוע ניצחון למן יו
המחשב חזר אליי בריא ושלם
יש לי אדוב פריימייר פרו סופסוף! יום שלישי עם החבר'ה מט'!! יורד גשם
הזמן עד להופעה של סימפל מתקצר
המיחוארים חזרו לארצם סופסוף! ציטוט השבוע המורה:"איזה סדרות ראיתם לאחרונה?" מישהו בצעקה:"ארתור!" מישהו:"אני רוצה לשבת ליד גיא" המורה:"יש לך בכיתה 35 בנות ואתה בוחר לשבת ליד גיא?! אתה רוצה לדבר על זה?" XDDDD אותו המישהו הזה (מהציטוטים הקודמים><) בא להיכנס לאולם ספורט, המורה לספורט:"תצא ותסגור אחרייך את הדלת!" הוא נכנס לאולם וסוגר אחריו מבפנים את הדלת:"אני לא יכול לעשות שתי פעולות"
מישהו:"אבל למה הם עשו ילדים אם לא היה להם טלוויזיה?" מישהי:"כי היה להם משעמם!!!" XDD המורה לתקשורת סיפרה לנו בכיתה על מישהו שהוא הומוסקסואל וזה.. ואז מישהי פוסטמה מהכיתה שלי מתחילה להיגעל וזה וכולם מסתכלים עליה בהלם.. ואז הילד הקרוע הזה מהכיתה שלי צועק:"המורה אני הומו!" תנסו לדמיין את הסיטואציה! זה כל כך מצחיק
המורה רואה את התחתונים של המפגר הזה (לבנאדם יש תחביב לא לשים חגורה):"גם לבן שלי יש תחתונים כאלה!" XDDD על שני בנים בשכבה שלי:"הם מתנהגים כמו זוג נשוי! פעם אחת שמעתי אותו אומר:'בוריס, אתה בא? הולכים!'" XDDDD ויום אחרי זה אני אומרת למור:"תראי אותם! הוא מזמין להם מקום במסעדה ווולדי מחכה"
שאלתי מישהו:"מי אתה חושב השחקן הישראלי הכי טוב ומצליח בעולם?" הוא עונה בשקט כזה שלא יישמעו אותו:"יניב קטן" אני דופקת את הצחוק של החיים שלי
מתנגן בראש/בפלייליסט Teenagers - My Chemical Romance המלצת השבוע לא ללכת לאף סרט בגלובוס!@#%$^& התמונה הכי חמה

Red Shani

New member
הסבר.. ><

הלכתי לגלובוס בקניון הזהב ל"לכודים ברשת" אחרי שמלא זמן חיכיתי לסרט הזה וראיתי את החצי שעה הראשונה של הסרט והכל היה טוב ויפה וגם הסרט ממש לא איכזב אלא רק הדהים אותי ואז הסרט נפסק והסדרנים אמרו לנו שיש תקלה ושאנחנו צריכים לצאת ושייתנו לנו זיכוי בקופה.. אז הביאו זיכוי, וואלה יופי.. אבל מה עם חווית הצפייה?! היא נהרסה לי לגמרי
ועוד בסרט הזה..

McGirl For Life

New member
מקוויקנד אחרי חודש ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של מקפליי:
נממ... lies
שיר השבוע לא של מקפליי:
hot and cold - katy perry cookie jar - gym class heroes cry me a river - justin timberlake dare you to move - switchfoot womanizer - britney spears we made it - linkin park i don't care - fall out boy wahtcha think about that - pussycat dolls כל מיני שירים של סימפל פלאן כל מיני שירים של האחים ג'ונאס
אמן/ית/להקת השבוע:
האחים ג'ונאס,מקפליי, סימפל פלאן
אלבום השבוע:
--
קליפ השבוע:
האחים ג'ונאס לומדים שיר בספרדית
אחד הדברים המצחיקים שתראו בחיים שלכם!!XDDD http://uk.youtube.com/watch?v=wXv-tW67fFE החלק השני של זה
חח גם מצחיק http://uk.youtube.com/watch?v=MWJtgAWcYGo&feature=related והחלק השלישי חחחחחח הם רוקדים פה
http://uk.youtube.com/watch?v=pmt0kFID_bY&feature=related
תכנית הטלויזיה של השבוע:
האחת שיודעת 2 על טבעי 4/1 גיבורים 3 היפה והחנון
האח הגדול - לאון
TRL
מגרש ביתי 5/2 בובספוג הפיג'מות 5 - נגמרה העונה
האנטומיה של גריי 5 חדשות ערוץ E
נמלטים 4 מייקל
הטופ מודל הבאה 8 - אני אומרת רנה תזכה
הישרדות 17 - גבון מאטי
ראש בקיר
סרט השבוע:
היומן
עיצבן השבוע:
שפספסתי את האחים ג'ונאס ביום חמישי והיה אותם מלא בטלויזיה שאבא שלי העיר אותי (שוב) ביום שישי בבוקר (יום חופשי) כשהיה לי חלום ממש טוב (שאני לא זוכרת בגללו)
שסיגלית לא באה אליי ולא הזמינה כרטיס לס"פ עדיין שצריך לקום בשש בבוקר כל יום
שביום חמישי איחרתי לחוג כי נרדמתי ואף אחד לא העיר אותי, באו רק איזה 8 בנות קטנות לחוג ויכלתי להישאר בבית ולראות את האחים בטלויזיה אבל סנחבתי לחוג עדיין למרות כל הסימנים לא ללכת: א. סיגלית לא התקשרה ולא ענתה בפלאפון, לא התעוררתי ואף אחד לא העיר אותי, הסוללה של הפלאפון שלי מתה
שסוף סוף קניתי את החגורה שרציתי מפוקס אבל היא ענקית עליי ואני צריכה ללכת להחליף אותה...
העציב השבוע
שההורים של סיגלית עוד לא החליטו לגביי ההופעה והזמן הולך ואוזל
שימח השבוע:
שהיה מללללללללאאאאאאאאאא על האחים ג'ונאס באמטיוי ובערוץ E וראיתי והם היו כל כך מושלמים
שקניתי את החגורה והחולצה הסגולה מפוקס, וגרביים יפות מאוד מאוד (סגולות!!) שהזמנתי כרטיסים להופעה של ס"פ
שקיבלתי 95 על עבודה בהיסטוריה שקרעתי את התחת עלייה...
שסוף סוף סיימתי בהצלחה את המבחן בספרות -אנחה-
ציטוטים:
הווו יש הרבה...... כי לא עשיתי מקוויקנד שנים...
בכיתה- דיון על אנרגיות חיובים ושליליות.. (עזבו.. באמת) על פי הספר "הסוד" המורה:אם חושבים חיובי ומתכוונים לדברים חיוביים, האנרגיה סביבינו הופכת לחיובים ומושכת אלייה עוד ועוד דברים חיוביים ילדה:"אני חושבת שלא..." המורה:"אני חושבת שכן" ילד אחד:" אני לא חושב" המורה: "אז הגיע הזמן חמודי...." איש אחד ברחוב לאיש אחר- איש א':"אל תריח אותי!! אתה מריח אותי לא נכון!!" איש ב':0__0 הדגש|איש א':"אתה מריח אותי כמו אשכנזי ולא כמו מרוקאי!!!" בשיעור מתמטיקה- המורה:"אפשר לפרק את זה בכמה דרכים..." ילדה אחת:"ואם יש לי שתיים ושלוש?" ילד אחד:" אז יש לך פול האוס!!" מהאח הגדול (מלפני חודש/שבועיים) ארז:"זה לא ציפור, זה לא מטוב, זאת עינב בובליל" אסי:"כולם שמחים בחוץ, חוץ מאלה שלא שמחים..." לאון:"מה הטלפון של זכויות הגבר במשפחה?" "אני גברי!! אבל אני גם נשי" יוסי: (על הקעקוע של שיי) "תגיד זה לא מדגדג אותך העכביש הזה?" רנדי (מהישרדות גבון):"אסור לי להאשים אותם בהיותם טיפשים גמורים, אך הם טיפשים. הם לא יודעים את זה אבל הם טיפשים" מהסרט "סיפור סינדרה נוסף" האחות:"אם הייתי רשימת שירים איפה הייתי מתחבאת?" יש עוד שיחה ציטוטית על נקניקים (אהמפאניאהמ) בהודעה הבאה
מתנגן בראש/בפלייליסט:
forgive me - leona lewis
המלצת השבוע:
אם יש לכם מכונת שוקו/קפה בבצפר או במקום כל שהוא ויש שם משקה שקוראים לו טופי קרמל אל תחשבו לשנייה וישר תשתו אותו
ותראו את הסרט היומן
תצביעו לאחים ג'ונאס באתר של טקס ה EMA
http://ema.mtv.co.uk/vote/
התמונה הכי חמה:
כל כך נושים

למעלה