The McweeKend

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואו כמה שירים../images/Emo6.gif

בהצלחה בלימודים!!! ולא, אני לא יכולה לצאת מזה XD הקראש שלי על גארט
אחחחח מי זה בתמונה?? מוכר לי חחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תנקיו האני../images/Emo24.gif חח את תצאי מזה

כשיבוא אחד חדש
אבל הוא בהחלט שווה קראש מטורף
שמו של הבחור הנאה בתמונה הוא סקוט מייקל פוסטר והוא מגלם את קאפּי בסדרה "גריק" ב-Xtra HOT יכול להיות שהוא שיחק בעוד סדרות/סרטים כלשהם כי הוא היה מוכר לי לפני הסדרה, אבל אין לי כוח לחפש

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gif mCwEeKenD!!!

נראלי שכתבתי את זה נכון.. S: שיר השבוע של מקפליי הכל! פשוט הכל!! :] שיר השבוע לא של מקפלייוואו מלא אומן/ית/להקת השבועמקפליי אלבום השבועROTTF מושין|סגגש| קליפ השבוע ---- תוכנית הטלוויזיה של השבוע כל ריאליטי אפשרי.. סרט השבוע מר וגברת סמית? עם אנגלינה ג'ולי ובראד פיט עיצבן השבוע כל השרשור על מקפליי ועל הארץ... העציב השבועהעובדה שהם בחיים לא יבואו לארץ שימח השבוע ראשון שני טיול שנתי! ציטוט השבוע "אתה דיביל,את דיבילית,כולנו דיבילים![בניין התדיביל]! מתנגן בראש/בפלייליסט "כאן,בגלל שבא לנו...אל תקראו לזה קמבק...בגלל הכוסיותתת..." המלצת השבוע ----- התמונה הכי חמה מהיר ותפוז לא מעלה לי תמונות או כל קובץ כלשהו!|סגדש| הקוראת מלכה.. לאב יו אול שבוע טוב :]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifI'm Begging You To BeMyEscape../images/Emo216.gif

באלי תסרוקת חדשה =___='
שיר השבוע של מקפליי: Lies POV
שיר השבוע לא של מקפליי: Relient K - Be My Escape Paramore - Emergency [Crab Mix], Misery Business [Electronic Mix], We Are Broken, Pressure Britney Spears - Womanizer Bring Me The Horizon - Chelsea Smile ETF - This War Is Ours (The Guillotine Part II), The Flood, Situations Alesana - The Uninvited Thirteenth, Ambrosia All Time Low - Remembering Sunday Elliot Minor - The Liar Is You Story Of The Year - Terrified PCD - Whatcha Think About That, When I Grow Up Arch Enemy - I Will Live Again, Blood On Your Hands
אומן/ית/להקת השבוע: פראמור, מקפליי, ברינג מי דה הוריזון.
אלבום השבוע: RIOT!
קליפ השבוע: Jensen Ackles - Eye Of The Tiger. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה חובה לראות!!!! XDDDDDDDDDDDDDD מלך מלך
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: על טבעי 8D
סרט השבוע:
הג'וב האיטלקי
שיחה שלא נענתה -פאקינג הרג אותי מפחד!-
The Legend of Bloody Mary מוקעקעקעקעעע
עיצבן השבוע: בצפר
העציב השבוע: בצפר
שימח השבוע: נמממ.... לא הלכתי לבצפר ברביעי ועשיתי מקמרתון D: מוונדרלנד עד רדיואקטיב
ציטוט השבוע: ---
מתנגן בראש/בפלייליסט:
Paramore - Decode
Escape the Fate - Something
The All American Rejects - Can't Take It
המלצת השבוע: אנילא כשרונית היום
התמונה הכי חמה: נממ

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif תמונה II ../images/Emo216.gif

אמילי
מקור ההשראה שלי לתחפושת השנה
[וכן אני יודעת שיש עוד מלא זמן
]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח זה בסדר גמני התחלתי לחשוב על

תחפושת, הכל בהשראת הלוואין. גמני רוצה!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif תמונה III ../images/Emo216.gif

ג'זס %^&$^$%^$#%%&)^&%^$%$%&)*%&%$^%_^&%^$&
|בוהה|

Charley XD

New member
But before you come to any conclusions

Try walking in my shoes שיר השבוע של מקפליי : לייז בעיקרון .. או וסארפר בייב אומן/ית/להקת השבוע : דאפש
, נירוונה, ארקטיק, פו, פארל, ביצ' בויז, פאניק ובלינק (אחח הנוסטלגיה ...) אלבום השבוע : וואן בי וואן של פו פייטרס
והבאסט של הביצ' בויז (אחח יש לזה אפילו ריח של ניו יורק - אור ודרור
) קליפ השבוע : למי היה זמן לראות ? תוכנית הטלוויזיה של השבוע : שנות ה-70 (חהחה מצאתי משהו שמשגע את אבא יותר מאחותי הקטנה ..) סרט השבוע : התחלה של סרט של היטלר (שמשחק שם אברוצי !
אחח מייקל ..) עיצבן השבוע : רונית בלום
ואדוארד ! עם אין לו סיבה מאוד מאוד טובה.. אוח עליו ! העציב השבוע : הגלח ><" שימח השבוע : המתנה מאור ודרור המושי מושלמות 3> יומולדת לפולי וטוויליט ! אדוארד 3> סוףסוף ציטוט השבוע : ~על הפרוייקט באנגלית~ -פארל ג'אם והשפעתם על היהודים אני : "אה ? מה פראל ג'אם השפיעו על היהודים ?" הדס : "על הלהקה היהודים" ~שנות ה-70 שנשמע ממש גרוע בעברית~ רד : "את אף פעם לא יכולה להשיג משהו זול ?" קיטי : "אני יכולה, התחתני איתך" מתנגן בראש/בפלייליסט : just can`t get enough - דאפש
המלצת השבוע: תקראו אדוארד. (וכן שירק, זה הרבה יותר זורם מטוויליט ! או דמדומים. זה פשוט אדוארד .. זה מתגלגל על הלשון כזה ..) התמונה הכי חמהhttp://www.sendspace.com/file/5fjzl3 זה פשוט לא מעלה לי אותה אבל היא ענקית XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח שנות ה70. ../images/Emo6.gif

לאב יווווווווווו! ועצוב לי שאנחנו לא נפגש עד סוף דצמבר!!! >: 3333>

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחחחח רד וקיטיXDDDDDDDDDDDDDDDDD

שנות ה70
הביץ' בויז3333> אחת הלהקות הטובות. |והייתה נקודה בהיסטוריה בה הם היו יותר גדולים מהביטלס:) ~טרו הוליווד סטוריס תוכנית אפקטיביתXD| 3333333> אה ואת הולכת לדאפש?D:

Orange Sky

New member
I vote cause I fell inlove ../images/Emo187.gif

and I want it to matter.
פטריק ניל האריס3>
שיר השבוע של מקפליי
שירים מרדיו אקטיב
שיר השבוע לא של מקפליי
Angles on the moon George Michael - amazing GM -Faith GM - Freedom Wham - wake me up before you go go Wham - Last Christmas Rent(Neil Patrick Harris&David) - Take me or Leave me Michael Jackson - Thriller Why can't I (פתאום 30) I wanna dance with somebody -וויטני יוסטון Into the fire - Thirteen Senses כ-ל השירים מברידג'יט ג'ונס2 חחח
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי, ניל פטריק האריס (יש לו קול מדהים), ג'ורג' מייקל333>
אלבום השבוע
קליפ השבוע
5 More Friends uncensored http://www.youtube.com/watch?v=fX40RsSLwF4 (קליפ ממש יפה של איזה +50 מפורסמים אמריקאים שקוראים לאמריקה להצביע בבחירות:) ) מלא ראיונות של ניל פטריק האריס
וקטע שלו שהוא שר במחזמר רנט עם דייויד (חבר שלו כבר כמה שנים
) -שיחקו שם את הזוג הגיי- http://www.youtube.com/watch?v=afXPs7AohZg הקול שלו כל כך מושלם
חחחח אצל רוזי אודונל הוא שר עם מי שמשחק את רוג'ר -עוד שיר מדהים מרנט
- http://www.youtube.com/watch?v=XL0zAL9ebvA&feature=related [זה כשהוא עוד לא יצא מהארון] I don't own emotions, I rent
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
נמלטים*&^%$*&^%$&%^$ מייקל
איך פגשתי את אמא
האנטומיה של גריי האח הגדול [עינב
] על טבעי שני גברים וחצי עקרות בית נואשות מחשבות פליליות
סרט השבוע
פתאום 30 ג'ונו ברידג'יט ג'ונס 2
עיצבן השבוע
סבתא כל האנשים המטומטמים ששונאים את יוסי ועינב או את שפרה וצבר. חח זה רק תוכנית. ואם כבר- האנשים החדשים שנכנסו לבית, חחח הם לא קשורים ובהחלט לא מגיע למי ששיחק רק חצי מהזמן לזכות...
העציב השבוע
שימח השבוע
החיים?=]
ציטוט השבוע
אין
מתנגן בראש/בפלייליסט
you're what you own - Rent
המלצת השבוע
תראו את "איך פגשתי את אמא":)
התמונה הכי חמה
ניל פטריק האריס כמובן
ולדעתי הוא ~הרבה~ הרבה יותר חתיך מבריאן קיניXD

Charley XD

New member
חמודה עד כאן

הוא לא חתיך יותר מבריאן ! ולא אמרת לי עם זה משודר בהוט XD

sweet shir

New member
ס'חמוד הוא עם מה שהוא אמר! <:

ושתדעי לך שלכל מי שאני מספרת שמכירה את ברני (ואפילו לא רואה הג"ש) מזדעזעת עד למעמקי נשמתה!!! מה שאומר שיש לך טעם זוועתי! חחחחחחח וואהם וג'ורג' מייקל XDDDDDDDD מזכיר לי את קייזרמן מטלנובלה בע"מ חחחחחחחחחח Into the fire - Thirteen Senses שיר יפה!
333> למרות שיש לך טעם מכוער ממש.

Orange Sky

New member
אני יודעת:)

חחח כאילו חושבות בכלליות שהוא לא חתיך?! זה ממש ממש מוזר לדעתי
חחחחחחחחחח וואהם מזכיר לי את חברים בגלל העגיל של רוס באוזןXD (וואיק מי אפ ביפור יו גוגו
) שיר מדהים
מזכיר לי את בריאן וג'סטין לול תודה רבה3333>

sweet shir

New member
יודעות איך בריאן נראה בלי לראות הג"ש, כלומר

בלי הערכים הסנטימנטליים. וגם כן, חושבות שהוא לא חתיך. לדעתי הוא ממש בחור לא נאה, אבל לא נכנס לזה. XD למה בריאן וג'סטין? חחח 33>

למעלה