The McweeKend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ואוו אני מקווה שכל הקטע עם חברה

שלך יסתדר. הנושא הזה די קרוב לליבי וקשה להתמודד איתו, תעזרו במישהו ואל תקחו את כל האחריות עליכן. זה יותר מדי קשה

../images/Emo214.gifתודה...זה באמת קשה..

והקטע זה שהיא אמרה לנו להגיד שהכול בסדר איתה [ההורים שלה שאלו והיועצת...] ואיך אפשר לומר דבר כזה? אני עדיין בשוק... ותודה

sweet shir

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo209.gif סוף שבוע נעים! :)

שיר השבוע של מקפליי: אממ, לא שמעתי ממש. לא שמעתי בכלליות יותר מדי מוזיקה השבוע הזה...
שיר השבוע לא של מקפליי: הפסקול של High School Musical Senior Year בחרישות חחח
אומן/ית/להקת השבוע: היי סקול מיוזיקל חחחח
אלבום השבוע: HSM3...
קליפ השבוע:Zac Efron At The Tonight Show With Jay Leno~ http://uk.youtube.com/watch?v=WXowq5yvPiw
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: האח הגדול (איכס, המתמודדים החדשים מזעזעים!), אחים ואחיות
, האחות הקטנה, חברים.
סרט השבוע: היי סקול מיוזיקל 3 <:
עיצבן השבוע: משפחה.
העציב השבוע: אזכרה ראשונה לסבתא שלי...
שימח השבוע: אממ מצאתי 20 שקל ברחוב! D:
ציטוט השבוע: Shir. ; says (16:31): שאלו אותם איזה שחקן ישחק אותם בסרט על מקפליי והם הגיעו לטום Shir. ; says (16:31): ודאגי כזה אומר לו: "איך קוראים לשחקנית הקטנה שאני לא אוהב?" טום: "דקוטה פנינג." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניצן=) says (16:32): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Shir. ; says (16:32): דקוטה פנינג תשחק את טום XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתוך הפרק שהארי התארח בו של נוור מיינד ד'ה באזקוקס. D: סיימון המלך

Simon: "You have complete creative control?" Harry: "Complete, yeah." Simon: "I remember when Mel C got her own record lable, before she diaspeared forever." Simon: "You had one song out." Harry: "We have. 2 Since then." Simon: "Really?!" Harry: "Since the new lable." Simon: "Have you? what was the other one?" Harry: "One For The Radio." Simon: "And it was released..?" Harry: "Have you know that song went to no. 2, Simon?" Simon: "They used to be no. 1's, didn't they?" Harry: "They did! yeah." Simon: "Have you met Joss Stone, Harry?" Harry: "We met her at a coridor and someone said 'Oh Joss, this is McFly' and-" Simon ~giglling~: "No names?" Harry: "No names, no. No time. Well, she looked at us and said 'Ohh so cute.' And I was just like, she's just 2 years younger than us and I just felt a bit offended, so... bitch."​
~בזמן צפיית HSM3, רואים את זאק מיוזע לחלוטין, זועק ונאנח~ ליאן: "כנראה שהם היו רציניים שהם אמרו גומרים תיכון..." ליאן: "כאילו שבגלל שבן אדם (גבריאלה) הגיע לבית ספר כולוווו השתנה." נטע: "מה, ברור! אני הגעתי למטרו (התיכון שלנו) ושיניתי את כולו!" Shir. ; says (18:59): איזה עוד דברים מצחיקים היו בסרט? חח Shir. ; says (18:59): אוקי שאלה רטוריתXD Shir. ; says (18:59): איזה עוד דברים ~דיבוריים~ שלנו היו מצחיקים בסרט? XDDDDD [email protected] (E-mail address not verified) says (19:02): היה כל מיני "מה גם אצלינו יורד גשם באמצע הקיץ", "גם אצלנו יש ברקים שניה אחרי שאמרנו 'ברק'", ו"מה גם הגג של מטרו נראה ככה". המורה לספרות: "מה מבייש אותם? למה הם שונים?" ילד: "אולי הם מדת אחרת?" ילד ב': "בטח הם צ'רקסים!" המורה לתנ"ך: "רשי אמר שהבן אדם שאנחנו הכי אוהבים בעולם הוא האדם שאנחנו רואים כל בוקר במראה." ילדה: "זה ממש לא נכון!" המורה: "אצל עטר (אותה ילדה) זה לא נכון, כי היא מסתכלת במראה יותר מרק בבוקר." (...) הילדה: "אתה לא אוהב אותי היום!" המורה: "אני לא אוהב אותך אף פעם!" מתוך הראיון של זאק אפרון אצל ג'יי לנו~ <:
Jay: "Your buddy and costar Vanessa was here last week, and when I mentioned that you were coming she said 'Oh! I have a piece of tape that I have to show you.'" Zac: "Oh, no. That can't be good." Jay: "Apparently this is your early work." Zac: "So this is me... doing a play?" Jay: "Your early work could be last week, you're a young guy." ~אחרי שרואים את הקלטת וזה קורע מצחוק חחחחחחחחח~ Zac: "Thanks for showing that, man. I'm gonna call Vanessa after this." ~מדברים על מה הוא יעשה לכבוד יום הולדת 21 שלו~ Zac: "I'll have my first drink. It'll be fun." Jay: "Really? your first drink!" Zac: "Yeah. Everyone is laughing, why does everyone laugh?" Jay: "Because it would be illegal to drink under 21!" Zac: "Exactly!" Jay: "Have you thought of drinks you would like?" Zac: "I've got this planned out. I'm sure it would be beer, and my dad's gonna be there, so I would take a sip and 'Oh! so that's what beer tastes like!!'"​
וזהו זאק אפרון מצוטט את אריק פורמן משנות ה70. כפרות עליוווווו!
מתנגן בראש/בפלייליסט: נחשו מה...
המלצת השבוע: תראו היי סקול מיוזיקל 3!! ס'סרט קורע XD
התמונה הכי חמה: דפנטלי חמה. לא תפקדתי איזה 10 דקות בגללה! XD

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifחחחחחחח ../images/Emo6.gif

המתמודדים החדשים באמת לא משהו X: הדוגמנית הזאת נראית נחמד אבל הם סתם משעממים O.O

m o r 1 0 2

New member
כמה הייסקול בהודעה אחת../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חחח איזה תגובותXDD אני בסוף אראה ת'סרט
טוב ראיתי ת'קודמים אני חייבת לראות
חח הוא לא שתה בחיים?
ראיון מצחיקXD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח מה רע ../images/Emo6.gif

תגובות?
תראיייי! את לא מבינה איזה כיף זה לראות אותו XD אבל אל תלכי עם בנות מבאסות, תלכי עם חברות שיעשו מזה צחוק ולא יקטרו לך מה זה הסרט המפגר הזה חחחח חחחחחחחחחחח הוא לא אמר ברצינות, ולגמרי מצחיק.

../images/Emo85.gif חח ראיתי ../images/Emo3.gif

יש כזה קטע עצוב וזה פתאום הם מתחילים לשיר כזה ואני נקרעתתייי .. חחח איזה עיתויי חראא חח

sweet shir

New member
חחחחחחחחח איזה קטע?

אותי הכי קרע בהתחלה במשחק כדורסל שאני כזה "ועוד כמה שניות הם יתחילו לשיר.." ואז כמה שניות אחרי זה הם התחילו.

../images/Emo85.gif חח ../images/Emo3.gif

הקטע שהיא כאילו נוסעת והם לא יכולים להיות ביחד ואז כשהיא הלכה היא שרה או הוא שר לא זוכרת בדיוק אבל זה היה דבילייי !

m o r 1 0 2

New member
לא אמרתי שזה רעXD../images/Emo168.gif

אני חושבת שבאמת אני אראה אותו... חח אני שונאת ת'בנות שמקטרות עלזהXDD חח,כבר ניבהלתי

למעלה