The McweeKend

Charley XD

New member
XDD

"גומרים תיכון" אהבתי ! סיימון
לא עוזר אני תמיד אהבתי אותו ... הוא גאון. XD ולפני שקראתי את זה שכתבת על זה שזאק מעתיק משנות ה70 כולי כזה "וואו איזה מעתיקן. זה כאילו שאין לו מוח משלו אז הוא גונב מאריק" יאללה בואי כבר ! למה את לא באה ? הכל מוכן כבר לחנוכה XD או שמע אני אבוא קודם לבקר את הנחשים ואת אמא שלך ? ככה או ככה אני אוהבת אותך

sweet shir

New member
גאון ללא ספק! ../images/Emo47.gif

חחחחחחחחח כאילו שאת לא מעתיקה ציטוטים מסדרות טלויזיה!! תרדי ממנו |סנוב| חחחחחחחחחחחחח כי מה לעשווווות שההורים שלי פגים שלא מנצלים דברים בזמן?!?! מפגרים>< באסוששש! אני חייבת לדבר עם חברות שלי חח אם לא אני באה אליך בשבוע הבא ולא אכפת לי!! הנחשים מחכים לך
אוו גם אני אוהבת אותך. 3333>

Charley XD

New member
אני לא !

אני רק מעתיקה מסרטים של דיסני XD ולא אני לא ארד ממנו .. ראית איזה בטן יש לו ?! מה את מטורללת ? איך אפשר לרדת מזה ? סתמוש XD זה עדין זאק אפרון אחרי הכל ... אף פעם לא ימאס לי לרדת עליו.. ~עובר בי רעד~ איו נחשים ><" חחח לא נורא .. תבואיתבואי D: יהיה כיף ! אבל תביאי גם את בריטני

sweet shir

New member
אה כי זה יותר טוב, להיות פלטצ'רית?!

חחחחחחחחחחחחחח אשכרה איך אפשר לרדת מזה. *מתה* חחחחחחחחחחח אני אביא מה שבאלך. ואני אבוא עם המגפיים שתביני על מה אני מדברת!!
33333>

Charley XD

New member
היי יש לי זכויות יוצרים על זה עוד לפניו יקרתי

אני המצאתי את זה עוד לפני שהוא החליט בכלל להיות מפורסם ! לא סתם אני יודעת את הרקולס בעל פה ... וכן פלטצ'ר יותר טוב ממישהו שמתלבש כמו סרסור עם הצווארון הזה ><" כל פעם שאני רואה את זה זה מזכיר לי את החיים על מאדים של דיוויד בואי XD וכן, האיש לבש שמלה להזכירך (או במקרה שאת לא יודעת XD) בואי נגיד ככה, אני ~לא~ ארד מזה בקרוב .. כן תביאי את המגפיים D: ואת בריטני ונעשה פארטי D: 3>

sweet shir

New member
אבל הוא נולד לפניך!! ../images/Emo6.gif

מי מתלבש כמו סרסור? חח זאק אפרון? מה? מתי?! XD מי לבש שמלה?XDDDDD אני הייתי מתה -לא- לרדת ממנו, תרתי משמע, אם הייתה לי את האפשרות. XD מסתבר שבסוף יש משהו עם סבא שלי ביום שישי! אנחנו הולכים למסעדה... אז אי אפשר>: נו טוב, חנוכה? >< 3>

Charley XD

New member
לא לא לא !

בלבלת הכל אריק לבוש כמו סרסור- וכל פעם שאני רואה את הצווארון הזה שלו זה מזכיר לי שיר פתיחה של הסדרה החיים על מאדים ששר דייויד בואי - הוא זה שלבש שמלה ... אז חנוכה אה ? שיהיה חנוכה. אבל בטוח בחנוכה כן ? אני בטוחה שהחוטיני השחור שלך יעזור לך ב~לא~ לרדת ממנו ... 3>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בחנוכה ~בטוח~!!!! ולא יעזור! בטוח!
חחחחחחחחחחחחחחח אני חושבת שאם המצב הזה יקרה החוטיני דווקא ירד. XDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifראיתי את זק../images/Emo6.gif אצל ג'יי

איזה חמוד.. וונסה הזו, איזה מזל יש לה! איזה גוףףףף XDD דיי סיימון כזה מצחיק

sweet shir

New member
לגמרי!! חח היא גם כוסית, גם עשירה וגם זה החבר

שלה! %#@%#@ חח ותעזבי ת'עובדה שיש לה משהו מעוות בפרצוף ושהיא מתחילה לדבר בא לי להחטיף לה כאפה, חתיכת ברת מזל!!!
יאפD:

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי השירים שביקשת ממני ירדו. אבל לא שמעתי אותם אז תצטרכי לבדוק בעצמך אם הם טובים XD והציטוטים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זאק
הארי
אדוארד/סדריק
ומצטערת על סבתא שלך..
3333>

sweet shir

New member
איזה שירים? של HSM? נראהלי שהשגתי כבר את כולם

אבל תגידי לי בכל מקרה מה ירד חחחח אגב, ישלי עוד בקשה בשבילך! XD ~למסן~ יאפיאפיאפ על הכל
3333>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחח הציטוטים../images/Emo6.gif

כל הסט הזה של התמונות מהים עם זאק וונסה אכן מעורר יצרים חחח חבל שהיא שם XD גם דלפו כמה תמונות שלו מHSM3 שהוא מתקלח והן בכלל הרגו אותי
לא הבנתי אם זאק היה רציני עם הציטוט של אריק חח כאילו אין מצב שהוא לא שתה אפילו בירה עד עכשיו, או שלא? ><"

sweet shir

New member
חבל מאוד. XD

מהההה איזה תמונות?! תשלחי O: זה בצחוק חחחחחחחח אם תראי את הסרטון תראי שזה בצחוק.
סחמוד. XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif היו את התמונות האלה בכל מיני

אתרים, איך עדיין לא ראית? חחח נראלי שזאת פגיעה בזכויות יוצרים או משהו כי באתר האחרון שראיתי אותם זה ירד, אז יש רק איזה 2 באתר של פרז הילטון
: http://perezhilton.com/2008-10-30-not-gratuitous-at-all

למעלה