The McweeKend

sweet shir

New member
פגיעה בזכויות יוצרים? של מי, של ההורים של זאק

שיצרו אותו ואת גופו? XDD אומגד, סקסי.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח לפי מה שהבנתי זה היה אמור

להופיע בסרט וחתכו את הסצנות האלו, חבל. מאוד.

Orange Sky

New member
חחחחחחחח כמה HSM ../images/Emo6.gif

הציטוטים על הסרטXDDDDDDDDDD ואני לא יודעת למה אבל הוא לא נראה לי חתיך בתמונה חח-מוזר
- מצטערת על סבתא שלך....=\ |חיבוקחזק| 3333>

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחח אני יודעתXDD

אבל רק בקטע של זאק, כי בקטע של NPH (ברני) אני לגמרי צודקת. 33333>

סאמוואן

New member
אההה גם לי שינו תאריך גיוסס:))): שבוע טוב:)

שיר השבוע של מקפליי: smile שיר השבוע לא של מקפליי: הרבה... אומן/ית/להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה של השבוע: הפיג'מות סרט השבוע: ספיידרמן עיצבן השבוע: שום דבר העציב השבוע: שום דבר שימח השבוע: שינו לי את התאריך גיוס ל-11.12 ושתוצאות בדיקת הדם הגיעו לי והכל מצוין ציטוט השבוע: מתנגן בראש/בפלייליסט: המלצת השבוע: התמונה הכי חמה:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשמעתי שלכל אלה שהיו ב-9 שינו

גם לחברות שלי שינו חחח בכל מקרה אני אהיה איתן

סאמוואן

New member
אהה וואלה?? כי גם לי יש כמה בנות שאני מכירה

שהיו איתי באותו תאריך...אז מגניב אם שינו לכולם...עכשיו אני באמת לא יהיה לבד...את לא מבינה כמה נלחצתי מזה... כאילו הטירונות זה הדבר הכי מלחיץ שיש אז אני חייבת לפחות מישהי אחת שאני מכירה שתהיה איתי שם

Little Joanna

New member
../images/Emo203.gif שבוע הזוי ברמות.

שיר השבוע של מקפליי
לייס
ליטל ג'ואנה[מעניין למהXD] POV
דה לאסט סונג
TCFC
שיר השבוע לא של מקפליי
The Stiff Dylans- Ever Fallen In Love Pink - So What The Man Who Can't Be Moved עברי לידר-רק תבקש אביתר בנאי- יש לי סיכוי להינצל Katy Perry-Hot N' Cold - Katy Perry - I Kissed A Girl 01-Coldplay_Viva_la_Vida Coldplay - Beautiful World Coldplay - Clocks Coldplay - Fix You Coldplay - Trouble Coldplay - In My Place Coldplay - Yellow
אומן/ית/להקת השבוע
קולדפליי
אלבום השבוע
ויוה לה וידה-קולדפליי
קליפ השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=k3i3N6SIPg0&feature=related אחד המצחיקיםXDD
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האח הגדול, צבר
סרט השבוע
אין><
עיצבן השבוע
מבחן בתנ"ך, מבחן בספרות, מורה להיסטוריה
העציב השבוע
הרבבה
שימח השבוע
הרבבה
ציטוט השבוע
שיעור יידיש: המורה:"אנו נעזרים בפועל זין.." אני:"מה?!" המורה:"אנו נעזרים בפועל זין כדי.." ילדה:"מה בא אחרי זין?" ילד:"כסועמק היא אמרה זין כבר 50 פעם!@" המורה:"אנו נעזרים בפועל זין" אני לחברה:"השיעור הזה רק הולך ונהיה יותר מעניין מרגע לרגע" המורה:"תכתבו כבר זין!" ----- שיעור יידיש: המורה:"זון זה בן וזין זה בנים" ילד:"המורה אבל אמרת שזין זה פועל" המורה:"לא זיין זה פועל. וזין זה בנים" אני:"אז מזה בולבול?" ----- חברה:"אני אינטלגנצית!" חברה אחרת:"אומרים אינטילגנטית" חברה:"כן אבל זה אינטלגנציה" חברה אחרת:"כן אבל אומרים אינטילגנטית" אני:"אינטלגנציה מלאכותית" חברה:"רואה אפילו היא אומרת אינטליגנצית" חברה אחרת:"ספיר יהיה טוב. פעם הבא נסי לישון בשיעורים ככה תראי פחות מוגבלת" ------ ילדה אחת:"בואו נהיה דיסקטים!" אני:"בואו!" *אחרי כמה דקות* אני:"לא אומרים דיסקרטים?" הילדה:"אממ יש מצב" ---- *בחירות למועצת תלמידים* אני:"זמר אם תבחרי בי אני אביא את ג'ון לנון במיוחד בשבילך לביצפר!" זמר:"אבל ג'ון לנון מת." אני:"אה טוב אז אני לא אביא לך אותו" ----- *בחירות למועצת תלמידים* ילד:"תבחרו צרפתי לעתיד טוב יותר!" אני:"תבחרו בי לעתיד שחור יותר" המורה:"אבל עתיד שחור זה לא טוב" אני:"אז מה את רוצה עתיד ורוד וכולנו נהיה פאקצות?"
מתנגן בראש/בפלייליסט
Katy Perry-Hot N' Cold
המלצת השבוע
אנשים יידיש זה מקצוע מגניב.תלמדו אותוXD
התמונה הכי חמה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח הציטוטים../images/Emo6.gif במיוחד האחרון

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מה יש מקצוע ידייש ?O.O

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifיאיי מקוויקנד ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי
Currupted FIL OTSS DGAO
שיר השבוע לא של מקפליי
Remembering Sunday Angels On The Moon Womanizer Moved By You (האמ הכינוי החדש שלי האמ)
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
All Time Low (ותודה לפינה המושלמת של סיוון
)
אלבום השבוע
Queen-The Platinum Collection
קליפ השבוע
Angels On The Moon
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
היפה והחנון D:
סרט השבוע
לא ראיתי שום סרט..
עיצבן השבוע
וואו..אממ..כלום! אומייגאד כלום לא עיצבן אותי השבוע!
העציב השבוע
גם כלום! גאד איזה שבוע טוווווווב
שימח השבוע
94 במתמטיקהההה!! צוותים מאגניבים לפתי"ק בצופים עוד פאקינג שבועיים אני בהופעה של מקפלייייי @#$%^&*^%$#@&*!
ציטוט השבוע
זה לא מהשבוע אבל נזכרתי בזה פתאום וזה אחד המצחיקייייים! אני לומדת סטפס
והמורה שלנו זה יובל שליין,אח של ליאור שליין(נוו זה מערוץ 10 בטלוויזיה) קיצר,הוא כזה גיי מפגררררר! יובל: "שיואו אתן לא יודעות איזה רעש האופנוע שלי עושה". אנחנו: "למה?" יובל: "כי התקלקל לי האגזוז,אז זה עושה מלא רעש ואני מתפדח לנסוע ברחוב!" ~ ואז הוא מתחיל לעשות לנו איזה קולות האופנוע שלו עושה XDDDD~ יובל: "דקל(ילדה אחת) למה את לא רוקדת??" דקל: "טוב שקט שקט יא אגזוזן" והוא שמע אותהההה! אוו גאד זה היה כ"כ מצחייייייייק
~עוד כמה ציטוטים של מקפליי שקרעו אותי מצחוק~ What would you rather have, intelligence or good looks? Danny: I'm happy the way I am Tom: So you're happy being stupid and ugly? Interviewers: If you were trapped in a deserted island, what 3 items would you bring along? Harry: I'd bring a mirror to reflect off sun for a signal. Tom: I'd bring these 3 guys. Interviewers: awww.. Tom: For food! Harry: Oh yeah? I'l just bring you and that'll be enough for the 3 of us. Dougie: Our doctor that we all share once injected Harry with water. Harry: he stuck the needle in, and then went, 'Ooops.' That's not what you want to hear when you've just been given an injection! He'd forgotten to put the medicine in the syringe. Dougie: He's a good doctor, though Interviewer: What are you advised not to say in interviews, Dougie? Dougie: Anything, really. Harry: You never know what he'll come out with. When did you last accidentally step in poo? Danny: I haven't done it in a while, actually. Muck for luck. [Everyone looks confused] Danny: ‘Muck for Luck'! Stand in it and it's good luck. Tom: Must be a northern thing. "I thought I was stupid... and then I met Danny." – Dougie Simon : What's your favourite lyric?? Tom : Now she's pregnant with a baby Harry : Its like what else is she going to be pregnant with אתן בטוח מכירות את רובן אבל תקראו,זה כלכך מצחייייק! כל פעם מחדש
מתנגן בראש/בפלייליסט
Remembering Sunday יאוו ממש התמכרתי אליווו! Angels On The Moon Womanizer כנ"ל גם השניים האחרים ^^
המלצת השבוע
צופים זה ה-דבר !!
התמונה הכי חמה
איזה קטן ורזה דאגייייייי! ותראו את כל השומנים של טומיי XDD

Driven By You

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gifאחרונה

איזה פשווווש כפרות על הבנאדם הזה

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifחחח מגניב../images/Emo70.gif

[התמונה של רדיואקטיב]

למעלה