LeAnnDylan
Well-known member
פתאום קלטתי שלא הגבתי לך לפרקים הראשונים אז עכשיו אני אגיב על הכל ביחד
מסתבר שהכישורים העיקריים שלה זה להציק לקורי ולשנוא את אלכס
אני נמצאת במרחק של 40 דקות מלוס אנג'לס ורוב הדברים מצולמים שם אבל לא, אני לא טורחת ללכת לצילומים של דברים כאלה. אני מבינה שזה בזבוז של מגורים בדרום קליפורניה אבל לא יודעת מרגיש לי מוזר לעמוד בחוץ כמו סטוקרית.
באופן עקרוני יש קייס, לזכות בו מול רשת ענקים עם סוללת עורכי דין משומנת זה כמעט בלתי אפשרי אבל לא בגלל שאין להם קייס.
אני מסכימה עם מה שאמרת לגבי זה שזה בעייתי ותוצאת של תרבות מקולקלת. לכן אני חושבת שבמקרה הספציפי הזה בגלל שכאילו כולם ברשת ידעו על התנהגות לא הולמת של מיץ', אבל נראה היה שהם חשבו שהוא סתם זורק הערות מיניות ושוכב בהסכמה עם כל הנשים על הסט ועל דבר כזה בעייתי להעניש אותם בדיעבד.
אבל נגיד במקרה של פרד, נכון שזה לא אשמתו שעובד שלו תקף מינית מישהי, אבל זו כן אשמתו שהמישהי הזאת באה אליו כדי להתלונן ואז הוא קידם אותה כדי להשתיק אותה. זה הופך אותו לשותף לעבירה. אם האנה לא הייתה באה אליו ומעלה בפניו תלונות לגבי מיץ' הוא היה יכולה להעמיד פנים כמו השאר שהוא לא ידע על חציית גבולות. כמובן שמיץ' עדין האשם העיקרי אבל אני כן חושבת שהיה ראוי לפטר את שניהם. ולהשעות את כל מי שבחר להעלים עין או לפחות לכפות עליהם איזו סדנת השתלמות על הטרדות מיניות במקום העבודה.
אגב בלי קשר לסצינה הזאת אני מזה אוהבת איך שהיא אומרת לורה היא הוגה את זה Lara בגלל המבטא הדרומי וזה כזה חמוד!!
אני חושבת שבאמת היו לה רגשות כלפיו, אולי לא באותה רמה של הרגשות שלו כלפיה, אבל בהחלט הרגיש לי כאילו היא רואה בו יותר מחבר.
לפחות בסוף זה הסתדר לטובה מבחינתה. לא הייתי רוצה לראות את ברדלי אובדנית או דכאונית במשך חצי עונה
חח רציתי לעשות סיכום של כמה שורות על כל פרק ושהכל יכנס בהודעה אחת. פחחח איזה אופטימיתייאי! ומי ביקש ממך שזה לא יהיה חופר?
קחי
היא לא הגיעה מעולם הטלוויזיה, אבל הייתה לה חברה ש-UBA רכשו ואז הם קיבלו גם אותה.כן מאיפה היא הגיעה בכלל ומה הכישורים שלה חוץ מלהיות אסייתית ואישה? [סטלה]
מסתבר שהכישורים העיקריים שלה זה להציק לקורי ולשנוא את אלכס
מה שפוי בלחטוב עצים? זה מקום לחופשה לא לפרישה לגמלאות.דווקא הדבר הכי שפוי לעשות במצבה. (ולכן ברור שהיא לא תשאר בזה)
חח צריך לעשות משחק שתיה. כל פעם שאלכס עוברת התמוטטות עצבים לוקחים שוט.כלומר חוזרת למצב הרגיל שלה.
וזה שאני מאוהבת בו זה גם ברור?זה שהוא מאוהב בה זה ברור. [קורי בברדלי]
חחח היא שברה אותיחחח אוי זה היה טוב, ואח"כ,
- "יש לך children"
- "כן one"
- "בן"
- "לא, אבל אני אתן לך ניחוש נוסף"
וואי אחת הגרועהכמה גרועה בנוכלות הקוראת הזאת שאפילו באירוע עם סלבריטיז היא לא טורחת לגגל עליהם מראש
בסדר, מוכנה לקבל גם את זהאוקיי הם נשואים חד-צדדית!
ובסוף לא הקורונה הרגה אותואיזו בחירה מעולה לקראת תחילת 2020 [מיץ' שבורח לאיטליה]
טוב אני לא בדיוק שונאת את צ'יפ. כעסתי עליו בשלב הזה של העונה בגלל הדברים המגעילים שהוא אמר לברדלי על אלכס. ובעונה הראשונה כעסתי עליו על זה שהוא לא נתן לברדלי צ'אנס בהתחלה כשקורי ביקש ממנו לעשות לה ראיון. הוא מצחיק אותי לפעמים והוא דביל גמור אבל אני לא ממש שונאת אותו. נראה לי שהיחיד שאני שונאת זה דניאל.אוקיי אני לא שונאת אותו כמוך, אבל אני גם לא מבינה אותו, כי כמו אלכס הוא נראה סובל ואומלל מכל רגע שלו בעבודה הזאת, אז מה הוא קופץ על ההזדמנות לחזור בלי לחשוב פעמיים? ועוד תחת אלכס שעל פני השטח הוא שונא, אבל בעצם אולי הוא מאוהב בה כי זה הדבר היחיד שיסביר חלקית את ההתנהגות שלו (והוא גם אמר לה בטלפון מתישהו שזה הכל היה בשבילה).
כמעט כולם שם, אבל בעיקר שני אלו - מרגישים לי ממש מזוכיסטים.
האמת שלא מצלמים ליד הבית שלי הרבה דברים. כאילו בטח בדיסנילנד מצלמים וזה טכנית ליד הבית שלי אבל כאילו המתחם סגור כשמצלמים אז זה לא נחשב.דייייייייייייייייייייייייייייייייי!!
יש עוד דברים שמצלמים ילד הבית שלך? את הולכת לצפות לפעמים בצילומים כאלה??
אני נמצאת במרחק של 40 דקות מלוס אנג'לס ורוב הדברים מצולמים שם אבל לא, אני לא טורחת ללכת לצילומים של דברים כאלה. אני מבינה שזה בזבוז של מגורים בדרום קליפורניה אבל לא יודעת מרגיש לי מוזר לעמוד בחוץ כמו סטוקרית.
אני מניחה שהתכוונת כאן לתביעה של המשפחה של האנה?אני תוהה ביני לבין עצמי אם יש להם קייס והאמת היא שלא נראה לי (לא שזה משנה כי זה יח"צ רע לרשת וכל זה).
באופן עקרוני יש קייס, לזכות בו מול רשת ענקים עם סוללת עורכי דין משומנת זה כמעט בלתי אפשרי אבל לא בגלל שאין להם קייס.
נכון. שאלתי אותך אחרי עונה 1 מה את חושבת שהוא עונש ראוי ולא עניתי על זה בעצמי אז אני אענה כבר כאן.זה מרגיש לי שמציירים את פרד בתור הנבל הגדול יותר ממיץ', וזה לא הכי הוגן בעיני.
אני מסכימה עם מה שאמרת לגבי זה שזה בעייתי ותוצאת של תרבות מקולקלת. לכן אני חושבת שבמקרה הספציפי הזה בגלל שכאילו כולם ברשת ידעו על התנהגות לא הולמת של מיץ', אבל נראה היה שהם חשבו שהוא סתם זורק הערות מיניות ושוכב בהסכמה עם כל הנשים על הסט ועל דבר כזה בעייתי להעניש אותם בדיעבד.
אבל נגיד במקרה של פרד, נכון שזה לא אשמתו שעובד שלו תקף מינית מישהי, אבל זו כן אשמתו שהמישהי הזאת באה אליו כדי להתלונן ואז הוא קידם אותה כדי להשתיק אותה. זה הופך אותו לשותף לעבירה. אם האנה לא הייתה באה אליו ומעלה בפניו תלונות לגבי מיץ' הוא היה יכולה להעמיד פנים כמו השאר שהוא לא ידע על חציית גבולות. כמובן שמיץ' עדין האשם העיקרי אבל אני כן חושבת שהיה ראוי לפטר את שניהם. ולהשעות את כל מי שבחר להעלים עין או לפחות לכפות עליהם איזו סדנת השתלמות על הטרדות מיניות במקום העבודה.
חח די, ברור לי שהוא שם אייליינר. לא הגיוני שזה טבעי.אגב לא קשור אבל נזכרתי שמישהי מציעה לו לשים איפור אחרי שהלך מכות והוא מתנגד בטענה שגם ככה כל הזמן חושבים שהוא מאפר את העיניים, ואני באמת כל הזמן תהיתי אם הוא עם אייליינר.
טוב זה לגמרי היה כדי להתחמק מהשאלה, אבל זה לא נוגד גם את העובדה שברדלי רצתה לנשק אותה בלי קשר. אם תסתכלי שוב על האינטרקציה שלהן לפני שהן היו ברכב אפשר לראות את הרגע המדויוק שבו ברדלי התאהבה בה. אני חושבת שכל כך הדהים אותה שמישהי כמו לורה מעריכה את הכישורים שלה וזה לא הגיע ממקום אינטרסנטי וזה פשוט שבה אותה.אוקיי אני ממש לא ראיתי את זה בא.
בשניות הראשונות אפילו חשבתי שאולי זה היה רק בשביל להתחמק מלענות ללורה על השאלה שברדלי לא רצתה לענות עליה (אם הרשת חקרה עליה בכלל לפני קבלת התפקיד), אבל די מהר התברר שזה אמיתי לגמרי.
אגב בלי קשר לסצינה הזאת אני מזה אוהבת איך שהיא אומרת לורה היא הוגה את זה Lara בגלל המבטא הדרומי וזה כזה חמוד!!
חח ברור. טים לורד קורי אוף אליסון!אל תגזימי את סתם נגדה בגלל שאת אוהבת את קורי!
חחחח חכי שתגיעי לעונה 3. כל עונה זה רק מסתבך יותראני מודה שקצת איבדתי את חוט המעקב אחרי התחבולות והתחמונים של כל מערת העקרבים הזאת
די נו. הסצינה הזאת היא אומנם פלאשבאק. ויכול להיות שזה איך שקורי ראה את הדברים מנקודת המבט שלו ולא תיאור מדויק של מה שקרה. אבל אם נצא מנקודת הנחה שהפלאשבאק הזה התרחש בדיוק כפי שראינו, איך אפשר לפרש אחרת את "אם לא תהיה הבוס שלי, יכולות להיות לזה הטבות" ואז היא מלטפת אותו? זה לא הרגיש לי כאילו היא משחקת איתו. גם איזה אינטרס יש לה לשחק איתו בשלב הזה שהוא לא יכול לקדם אותה לשום מקום?אני לא יודעת מה להבין מהסצינה הזאת לגביה, אפשר לפרש את זה כאלו יש לה רגשות רומנטיים כלפיו, אבל בהיעדר שום ראיה אחרת (עד כמה שראיתי) לכל אורך הסדרה, אני נוטה יותר לפרש את זה כאילו שהיא רואה בו חבר מאוד קרוב ושאכפת לה ממנו - אבל שהיא גם לא קולטת שהוא באמת מאוהב בה. כי אם היא כן קולטת - אז היא קצת משחקת בו - שזה לא מתאים לה, אז אני אגיד שזה לא זה.
אני חושבת שבאמת היו לה רגשות כלפיו, אולי לא באותה רמה של הרגשות שלו כלפיה, אבל בהחלט הרגיש לי כאילו היא רואה בו יותר מחבר.
אוי, אני לא מאמינה שברדלי שכל כך קנאית לפרטיות שלה וחרדה ממה שהמשפחה שלה חושבת עליה (לפחות בנקודה ההיא של העונה) הייתה מסכימה להדליף את זה בעצמה. לא רק זה, היא גם הייתה מזועזעת מהעובדה שקורי מציע את זה בכלל.זה ממש נורא שהוא עשה לה את זה, איך היא תסלח לו כשהיא תגלה שהוא שוב בגד באמון שלה?
הוא היה צריך לגלות לה בדיוק מה הוא רוצה להדליף כסקופ חלופי, ולדעתי למרות שזה היה לה נורא נורא קשה - היא היתה מסכימה בסוף. כי גם היא מרגישה אשמה על האנה, ולעשות כזאת הקרבה בשביל להציל את זכרה, היה יכול לספק לה מידה מסויימת של גאולה (פנימית) על הסיפור הזה.
לפחות בסוף זה הסתדר לטובה מבחינתה. לא הייתי רוצה לראות את ברדלי אובדנית או דכאונית במשך חצי עונה
בייבי בוי שליהוא חמוד ברמות כשהלב שלו נשבר, אני מודה