ברוכים הבאים לינואר 2025
בשנת 2024 נפתחו 309 שרשורים
שכללו 12 סיכומים חודשיים,
52 שרשורי weekend watch (ודומיו),
10 שרשורי דיוני סדרות,
7 שרשורי אוף רשמיים (היו יכולים להיות פחות אבל מישהי אסרה עלינו להאריך),
7 שרשורי חדשות
וכללו בסך הכל נכתבו 9,544 הודעות
ואם כל אדם כאן היה מנהל רשימה וכותב בדיוק אילו סדרות הוא ראה השנה אז הייתי יכול להביא רשימה מדויקת של כמות הסדרות שראינו השנה, אבל אני מעריך שאולי הגענו ל200
למה יש לנו לצפות בחודש ינואר:
סדרות חוזרות (Severance, הארלי קווין, When Calls the Heart, The Night Agent, The Recruit, All American, NCIS: Sydney, וויל טרנט, The Rookie, Goosebumps, Castlevania: Nocturne)
סדרות חדשות (Doc, Lockerbie: A Search For Truth, Shifting Gears, The Pitt, Going Dutch, Asura, Prime Target, Paradise, Saint-Pierre, American Primeval, Watson, On Call, Your Friendly Neighborhood Spider-Man)
סרטי קולנוע חדשים כמו קוויר, בייביגירל, סיפורו של רובי וויליאמס, המסדר, כאב אמיתי, ילד זין, דברים קטנים כאלה, Flow ועוד
נדליק נר אחרון של חנוכה
נשלם אחוז אחד יותר מע"מ
נתעורר בלילה בגלל החותים
נראה את הימים מתארכים
נתרגל לכתוב 2025
נאכל פלאפל
ננסה לחשוב באופן לוגי
ונקבל את חזרתו של מישהו מסויים לתפקיד נשיא ארה"ב
חוץ מזה נציין ימי הולדת של ג'ייסון בייטמן, אלן דג'נרס, פורשיה דה רוסי, טום הופר, רוברט שיהן, פטריק דמפסי, ג'רמי רנר, ג'ינה דייויס, דקס שפרד, קרי וושינגטון, ג'וליה לואיס דרייפוס, ג'מיין קלמנט, רג'ינה קינג, קארי קון, בלייק ריטסון, אן דאוד, קולין אודונהיו, שרה גילברט, אד הלמס, אלייז'ה ווד, פאטון אוסוולט וגם מילי.
שאלון יעלה מאוחר יותר (אני אעלה)
אבל לבנתיים: דרמה או קומדיה?
בשנת 2024 נפתחו 309 שרשורים
שכללו 12 סיכומים חודשיים,
52 שרשורי weekend watch (ודומיו),
10 שרשורי דיוני סדרות,
7 שרשורי אוף רשמיים (היו יכולים להיות פחות אבל מישהי אסרה עלינו להאריך),
7 שרשורי חדשות
וכללו בסך הכל נכתבו 9,544 הודעות
ואם כל אדם כאן היה מנהל רשימה וכותב בדיוק אילו סדרות הוא ראה השנה אז הייתי יכול להביא רשימה מדויקת של כמות הסדרות שראינו השנה, אבל אני מעריך שאולי הגענו ל200
למה יש לנו לצפות בחודש ינואר:
סדרות חוזרות (Severance, הארלי קווין, When Calls the Heart, The Night Agent, The Recruit, All American, NCIS: Sydney, וויל טרנט, The Rookie, Goosebumps, Castlevania: Nocturne)
סדרות חדשות (Doc, Lockerbie: A Search For Truth, Shifting Gears, The Pitt, Going Dutch, Asura, Prime Target, Paradise, Saint-Pierre, American Primeval, Watson, On Call, Your Friendly Neighborhood Spider-Man)
סרטי קולנוע חדשים כמו קוויר, בייביגירל, סיפורו של רובי וויליאמס, המסדר, כאב אמיתי, ילד זין, דברים קטנים כאלה, Flow ועוד
נדליק נר אחרון של חנוכה
נשלם אחוז אחד יותר מע"מ
נתעורר בלילה בגלל החותים
נראה את הימים מתארכים
נתרגל לכתוב 2025
נאכל פלאפל
ננסה לחשוב באופן לוגי
ונקבל את חזרתו של מישהו מסויים לתפקיד נשיא ארה"ב
חוץ מזה נציין ימי הולדת של ג'ייסון בייטמן, אלן דג'נרס, פורשיה דה רוסי, טום הופר, רוברט שיהן, פטריק דמפסי, ג'רמי רנר, ג'ינה דייויס, דקס שפרד, קרי וושינגטון, ג'וליה לואיס דרייפוס, ג'מיין קלמנט, רג'ינה קינג, קארי קון, בלייק ריטסון, אן דאוד, קולין אודונהיו, שרה גילברט, אד הלמס, אלייז'ה ווד, פאטון אוסוולט וגם מילי.
שאלון יעלה מאוחר יותר (אני אעלה)
אבל לבנתיים: דרמה או קומדיה?