The Perfect Storm/Little Green Men/Surprise ינואר 2025 – שרשור חודשי 🥒🦆💫🐚🥋

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ברוכים הבאים לינואר 2025

בשנת 2024
נפתחו 309 שרשורים
שכללו 12 סיכומים חודשיים,
52 שרשורי weekend watch (ודומיו),
10 שרשורי דיוני סדרות,
7 שרשורי אוף רשמיים (היו יכולים להיות פחות אבל מישהי אסרה עלינו להאריך),
7 שרשורי חדשות
וכללו בסך הכל נכתבו 9,544 הודעות

ואם כל אדם כאן היה מנהל רשימה וכותב בדיוק אילו סדרות הוא ראה השנה אז הייתי יכול להביא רשימה מדויקת של כמות הסדרות שראינו השנה, אבל אני מעריך שאולי הגענו ל200

למה יש לנו לצפות בחודש ינואר:

|בירה|סדרות חוזרות (Severance, הארלי קווין, When Calls the Heart, The Night Agent, The Recruit, All American, NCIS: Sydney, וויל טרנט, The Rookie, Goosebumps, Castlevania: Nocturne)

|בירה|סדרות חדשות (Doc, Lockerbie: A Search For Truth, Shifting Gears, The Pitt, Going Dutch, Asura, Prime Target, Paradise, Saint-Pierre, American Primeval, Watson, On Call, Your Friendly Neighborhood Spider-Man)
|בירה|סרטי קולנוע חדשים כמו קוויר, בייביגירל, סיפורו של רובי וויליאמס, המסדר, כאב אמיתי, ילד זין, דברים קטנים כאלה, Flow ועוד
|בירה|נדליק נר אחרון של חנוכה
|בירה|נשלם אחוז אחד יותר מע"מ
|בירה|נתעורר בלילה בגלל החותים
|בירה|נראה את הימים מתארכים
|בירה|נתרגל לכתוב 2025
|בירה|נאכל פלאפל
|בירה|ננסה לחשוב באופן לוגי

|בירה|ונקבל את חזרתו של מישהו מסויים לתפקיד נשיא ארה"ב

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של ג'ייסון בייטמן, אלן דג'נרס, פורשיה דה רוסי, טום הופר, רוברט שיהן, פטריק דמפסי, ג'רמי רנר, ג'ינה דייויס, דקס שפרד, קרי וושינגטון, ג'וליה לואיס דרייפוס, ג'מיין קלמנט, רג'ינה קינג, קארי קון, בלייק ריטסון, אן דאוד, קולין אודונהיו, שרה גילברט, אד הלמס, אלייז'ה ווד, פאטון אוסוולט וגם מילי.

שאלון יעלה מאוחר יותר (אני אעלה)

אבל לבנתיים: דרמה או קומדיה?

דורי 1981

Active member
שם:דורי
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ: 300
נקודות ציון: דרום מזרח?

סדרות החודש:נוכלת בשירות החוק (Wild Cards), טהרן, בקרוב אצלי, הדיפלומטית
סרטי החודש: בידוק (Carry-on). לא מת לחיות, אבל מותחן פסיכולוגי משובח
שירי החודש:
ספרי החודש:החלונות הנמוכים מאת דורון שנער, רק עכשיו התחלתי
דמויות החודש: מקס מנוכלת בשירות החוק,תמר מטהרן, מאיה מבקרוב אצלי
שחקני החודש: השחקניות של הדמויות שציינתי
קראש החודש: ברור שוונסה מורגן. שמעתי שהייתה סדרה בשם ריברדייל אבל הקנדית (חצי סקוטית- חצי טנזנית) הזאת מדהימה. וגם יודעת לשחק טוב, לא מובן מאליו אצל יפיופות.
ציטוט חודשי:אחד? "אז תגידי לי, איך את רוצה לעבור את החומה?" (טהרן); "כשרואים כזה בית ספר, אני ממש שמחה שלמדתי בחינוך ביתי ("נוכלת בשירות החוק"); "מה השארתם לאשכנזים? שואה, גפילטע פיש ודיכאון קליני" (בקרוב אצלי); "לא מספיק שתגיד לחברה שלך שאתה אוהב אותה, תוכיח לה את זה"(בידוק)

בדיחה חודשית: הציטוט הלפני אחרון שלי.
סיבה למסיבה: מלא סדרות מציפות אותנו בקרוב. יונים שחורות, סטרייק וסוכן הלילה.
סיפור החודש: מחבר של ספר ההייטק טס עם אשתו ליפן ושרד הרעלה מדג פוגו.
למה אתם מצפים בחודש ינואר: סדרות, לאחד החברים הטובים ביותר שלי יש יום הולדת ב-7.1, הימים מתארכים כפי שנאמר.

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? בזיל מהמלון של פולטי, ג'ון מקליין ממת לחיות, לארה קרופט (החדשה, מחרים את אנג'לינה ג'ולי) ותמר רביניאן.
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? לא אכלתי לביבות שנה שנייה רצופה. בשנים קודמות אכלתי לפחות 2. סופגניות אכלתי 5 ובשנים קודמות קצת פחות.
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו? עבור.
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה? בגדי נמר, הדמות של מקס (ונסה מורגן)
איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך) הדיפלומטית.
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? שרפרף.
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת? פתאום חשבתי שלסיל יש שיר בשם Prayer for the Dying, אז אולי לשים אותו בסדרה על בית קברות (הייתה פעם סדרה בשם "עמוק באדמה").
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום? וילאנל, רוצחת מי שלא בא לה טוב בעין.
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד? קשה, לא אנה.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו? טו בשבט ויום כיפור, צום פירות.

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024. לא בא לי!!!
*ואם לא גם סתם תמונה או סרטון זה בסדר..
. כנ"ל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

דורי 1981

Active member
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו? עבור.
חשבתי על זה שוב. יגישו מנה שמתאימה לכל אחד. לפולטי נשים פיש אנד צ'יפס; למקליין המבורגר עם צ'יפס; לתמר גונדי; ללארה קרופט שיפודים; לקינוח גלידה מסטיק טורקית (סתם כי בא לי).

Lion_Heart

Well-known member
ברוכים הבאים לינואר 2025

בשנת 2024 נפתחו 309 שרשורים
10 שרשורי דיוני סדרות,
7 שרשורי חדשות

ואם כל אדם כאן היה מנהל רשימה וכותב בדיוק אילו סדרות הוא ראה השנה אז הייתי יכול להביא רשימה מדויקת של כמות הסדרות שראינו השנה, אבל אני מעריך שאולי הגענו ל200

|בירה|סדרות חוזרות (Severance, הארלי קווין, When Calls the Heart, The Night Agent, The Recruit, All American, NCIS: Sydney, וויל טרנט, The Rookie, Goosebumps, Castlevania: Nocturne)

|בירה|סדרות חדשות (Doc, Lockerbie: A Search For Truth, Shifting Gears, The Pitt, Going Dutch, Asura, Prime Target, Paradise, Saint-Pierre, American Primeval, Watson, On Call, Your Friendly Neighborhood Spider-Man)
|בירה|סרטי קולנוע חדשים כמו קוויר, בייביגירל, סיפורו של רובי וויליאמס, המסדר, כאב אמיתי, ילד זין, דברים קטנים כאלה, Flow ועוד
|בירה|נדליק נר אחרון של חנוכה
|בירה|נתרגל לכתוב 2025
|בירה|נאכל פלאפל

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של ג'ייסון בייטמן, אלן דג'נרס, פורשיה דה רוסי, טום הופר, רוברט שיהן, פטריק דמפסי, ג'רמי רנר, ג'ינה דייויס, דקס שפרד, קרי וושינגטון, ג'וליה לואיס דרייפוס, ג'מיין קלמנט, רג'ינה קינג, קארי קון, בלייק ריטסון, אן דאוד, קולין אודונהיו, שרה גילברט, אד הלמס, אלייז'ה ווד, פאטון אוסוולט וגם מילי.

קומדיה! עדיף קומדיה רומנטית!

Lhuna3

Well-known member
10 שרשורי דיוני סדרות,
7 שרשורי חדשות

מתוכן כ-190 זה רק אתה :p
|בירה|סדרות חוזרות (Severance,
הלוואי שתהיה טובה!
ולא כתבת את מסע אגדי, אמנם רק בסוף החודש אבל עדיין בינואר.
ילד זין? :-D זה סרט ישראלי ואם לא אז איך במקור?
|בירה|נתרגל לכתוב 2025
|בירה|נאכל פלאפל

למה שננסה לחשוב באופן לוגי במיוחד? חשבתי על זה באופן לוגי אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה.
אם אין אני לי מילי.
אין לי העדפה, העיקר שיהיה טוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני נתתי רשימה וראיתי רק 89 סדרות בשנה האחרונה
הלוואי שתהיה טובה!
מאוד מקווה
ולא כתבת את מסע אגדי, אמנם רק בסוף החודש אבל עדיין בינואר.
אוי, לא מופיעה לי בשום קלנדר או משהו כזה.
ילד זין? :-D זה סרט ישראלי ואם לא אז איך במקור?
סרט ישראלי. נראה חמוד לפי הטריילר
למה שננסה לחשוב באופן לוגי במיוחד? חשבתי על זה באופן לוגי אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה.
שום דבר לא מקרי.
אני יותר מופתע שלא שאלת למה פלאפל.
אם אין אני לי מילי.
נקווה לביקור (ואם לא היא אז לפחות ג'וליה לואיס דרייפוס)
בחירה מכובדת
עדיף קומדיה רומנטית!
תשאיר לי מקום לשאלות עתידיות
אין לי העדפה, העיקר שיהיה טוב.
אוקי, אבל עדיין באופן הכי בסיסי, מה יותר?

didalf

Well-known member
10 שרשורי דיוני סדרות,
7 שרשורי חדשות
הפעם ספרת באמת? כל הכבוד 👏 👏

היא נשמעת חכמה מאד.

|בירה|נאכל פלאפל
לפחות משהו חיובי ברשימה שלך|שפם|

יאללה
דרמה קומית

|כן|:-D

אוי, לא מופיעה לי בשום קלנדר או משהו כזה.
היא באמת לא מופיעה בקלנדר משומה8-* מזל שהיה לי זכרון מעומם שזה בינואר וחיפשתי. 29.1.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הפעם ספרת באמת? כל הכבוד 👏 👏
כן. ממש ספרתי הפעם. עם מחשבון והכל. אני מזמין מישהו לנסות לבדוק את הנתונים.
היא נשמעת חכמה מאד.
תכלס, למה שנרצה שיהיו פחות.
לפחות משהו חיובי ברשימה שלך|שפם|
החלק של הימים מתארכים הוא לא חיובי?
אני אוהב לקבל קצת תגובות קודם
(תכלס אני צריך לומר שאני לא אפרסם את השאלון עד שלונה לא תענה על השאלה שלי, אבל זה לא יעזור)
דרמה קומית
זאת סוג של דרמה
ולכן דרמה מובילה
כבר לא, זה עושה לי רע בבטן.
לדעתי זה הכל בראש שלך, תלכי להתייעצות עם דוקטור וולף.
אל דאגה, תמיד יהיה לי תשובות בשלוף!
על איזה מספר אני חושב עכשיו?

didalf

Well-known member
כן. ממש ספרתי הפעם. עם מחשבון והכל. אני מזמין מישהו לנסות לבדוק את הנתונים.
אנחנו מאמינים לך (לפחות הרוב נשמע הגיוני)
תכלס, למה שנרצה שיהיו פחות.
בדיוק.
החלק של הימים מתארכים הוא לא חיובי?
אוקי נכון כן

זאת סוג של דרמה
לפעמים דרמות קומיות יותר מצחיקות מסדרות שמוגדרות קומדיה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שאלון חודשי (לינואר 2025)

מזכיר - לא לענות בתגובה להודעה זאת אלא להעתיק ולהדביק בחלון תגובה מתחת!

שם:
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ:
נקודות ציון:

סדרות החודש:
סרטי החודש:
שירי החודש:
ספרי החודש:
דמויות החודש:
שחקני החודש:
קראש החודש:
ציטוט חודשי:
בדיחה חודשית:
סיבה למסיבה:
סיפור החודש:
למה אתם מצפים בחודש ינואר:

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)?
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות?
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו?
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?
איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך)
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת?
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת?
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום?
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד?
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
.

dilly snake

Active member
שם: עדי |נחֻש| קוקס.
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ: מקווה ש33.5.
נקודות ציון:

סדרות החודש: מוחות מבריקים, FBI:IN.
סרטי החודש: נופ.
שירי החודש:נופ.
ספרי החודש: אוקיי היה קצת בלאגן עם הספרים, אבל מצד שני הכמות הגיונית? אז: הסודות של הלנה, שלא נדבר על הכלב, אהבה כפולה בטקסס, אפשר לגלות לך סוד?, הצייר מוונציה, עסקת חבילה, מלון הזכוכית, דבש פראי, נכתב באדום(פעם שנייה) מוות אורב(פעם שנייה) חיזיון כסוף, רוח ואמת(או הסנדרסון החדש שייכנס גם לינואר כי רק היום הגעתי לחצי).
דמויות החודש: מג וסיימון(נכתב באדום וההמשכים), ג'וש ואוליבר(מוחות מבריקים) ומלא דמויות מרוח ואמת.
שחקני החודש: אין.
קראש החודש: בעל. קאלאדין מרוח ואמת.
ציטוט חודשי: אין.
בדיחה חודשית: לא עולה לי.
סיבה למסיבה: אין.
סיפור החודש: אין.
למה אתם מצפים בחודש ינואר: היו ספרים, אבל בסוף הם יצאו בסוף דצמבר והגיעו בשבוע האחרון.

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? רק הבעל שלי.
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? 4 יותר מידי. אני מרגישה רע.
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו? דברים של רופאים. ואני אכין איטלקי, כי אי אפשר לפשל עם פסטה B-) .
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה? הבגדים מסיפורה של שפחה.
איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך) לא נראה לי שיש.
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? |ספר|.
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת? הייתה לי פנטזיה להכניס את הביטלס לכתר וזה לא קרה.
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום? אי אפשר להסתדר איתנו, היינו מבריחים את כל מי שמנסה להתקרב.
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד? מסובך לי לחשוב.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו? אני רוצה כריסטמס וחנוכה יחד(או סתם תירוץ לשים עץ).

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
.
468307782_8834901299951129_1788315016660139084_n.jpg

למעלה