The Perfect Storm/Little Green Men/Surprise ינואר 2025 – שרשור חודשי 🥒🦆💫🐚🥋

Lion_Heart

Well-known member
שם: WES FILLING,MORE TASTE
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ:לא,פשוט לא
נקודות ציון:אבל,למה?

סדרות החודש:CR , its ok not to be ok, business proposal
שירי החודש:
ספרי החודש:המג'יסריום
דמויות החודש:ג'סטר
שחקני החודש:לורה "מוזיקת נבל" ביילי
קראש החודש:לורה ביילי
ציטוט חודשי:well, shit
בדיחה חודשית:
A dragon sees two knights and sighs.
Canned food again

סיבה למסיבה:אין
סיפור החודש:
למה אתם מצפים בחודש ינואר:שיעבור

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)?the mighty nine או מוות של טרי פראצ'ט
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות?סופגניה אחת ושלוש לביבות
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישובגדול אוכל של בראנצ', על מה נדבר? על איך שבופה זה רעיון נפלא לכל ארוחה באשר היא~
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?- https://www.google.com/search?sca_e...h=1031&dpr=1#vhid=MFjnnXYZBEqklM&vssid=mosaic

אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת?הייתי עברין
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת?
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום?ג'סטר אהובתי
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד?
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?פסח שבועות, חול המועד של 7 שבועות

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
*ואם לא גם סתם תמונה או סרטון זה בסדר..
.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
שם: לונה3
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ: מי אמר שהם לא פלשו כבר?
נקודות ציון: הזניט (זה הנקודה מעל הראש של כל אחד), ונקודת לאגראנג' שבין השמש וכדור הארץ (זו הנקודה שבה כוח הכבידה של שניהם שקול, כלומר אפשר להשאר בה הכי בקלות, ויש עוד כל מיני נקודות לאגרנאג').

סדרות החודש: רוחות רפאים UK שנגמרה :-(
סרטי החודש: אין
שירי החודש:
Look I'm Gay - Why are you gay?
(מוקדש לכל הגייז של הפורום באהבה)

ספרי החודש: הטרילוגיה The Void (אני בספר השלישי)
דמויות החודש: רובין ומרי (רוחות רפאים)
שחקני החודש: דיוויד טננט, מאט סמית' (לא ראיתי אותו במשהו אבל דיברנו עליו)
קראש החודש: ראו ערך שחקני החודש
ציטוט חודשי:
1735760586288.png

בדיחה חודשית:
1735760405405.png

סיבה למסיבה: אין
סיפור החודש: אין
למה אתם מצפים בחודש ינואר: לכלום.

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? עם פאט מרוחות רפאים. פשוט כי הוא איש מאוד נחמד וסימפטי.
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? נדמה לי 3 וחצי סופגניות. 0 לביבות (לצערי!). ביחס לחלק מהשנים הקודמות זה הרבה וביחס לחלקן זה מעט.
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו?
אני אארח את הרוחות רפאים הבריטיות (בהנחה שאני יכולה לראות אותן) ואת הדמויות (הטובות בלבד) מעונה 5 של אנג'ל, אז אני מניחה שידברו על איך זה להיות מתים-חיים בעיקר, ואני אגיש דברים עם ארומה חזקה כי הרוחות רפאים לא יכולות לאכול אבל כן להריח.

מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?
אייקוני
1735762872293.png

איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך)
אני יכולה לדמיין את חברים כדרמה.
ואני לגמרי יכולה לדמיין את אוז בתור קומדיה.
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? מייבש כביסה :-D (עברתי עם כל החפצים הביתיים ושום דבר לא נשמע טוב בעברית)
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת?
כבר קיבלתי את לין מנואל מירנדה מתארח בתרגיע, וזה היה מושלם. אין לי רעיון יותר טוב מזה.
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום?
אני חושבת שווילו מבאפי (עונות ראשונות).
לנארד מהמפץ הגדול, וגם שלדון למרות שהוא היה מעצבן אותנו גם.
מאני ממשפחה מודרנית.
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד?
אממממ אני לא מצליחה לדמיין את זה עובד בשום סדרה שאני מכירה.

אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?
פסח וחנוכה. לשומרי כשרות פסח היתה בעיה מאוד גדולה עם האוכל... אבל לי היה יותר.

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
*ואם לא גם סתם תמונה או סרטון זה בסדר..
.

אין לי משהו מצחיק החודש אז תסתפקו בזה.
1735763836397.png

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
ספרי החודש: אוקיי היה קצת בלאגן עם הספרים, אבל מצד שני הכמות הגיונית? אז: הסודות של הלנה, שלא נדבר על הכלב, אהבה כפולה בטקסס, אפשר לגלות לך סוד?, הצייר מוונציה, עסקת חבילה, מלון הזכוכית, דבש פראי, נכתב באדום(פעם שנייה) מוות אורב(פעם שנייה) חיזיון כסוף, רוח ואמת(או הסנדרסון החדש שייכנס גם לינואר כי רק היום הגעתי לחצי).
יההה מה חשבת על שלא נדבר על הכלב? אני קראתי אותו בתרגום הישן מזמן ולא מזמן קריאה שניה! אהבת או לא?
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה? הבגדים מסיפורה של שפחה.
זה באמת אייקוני.
ואני אכין איטלקי, כי אי אפשר לפשל עם פסטה B-) .
נכון! (וכל השאר - סתמו!)
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת? הייתה לי פנטזיה להכניס את הביטלס לכתר וזה לא קרה.
היה יכול להיות מעולה.

Lhuna3

Well-known member
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ:לא,פשוט לא
למה לא? אולי הם יהיו נחמדים ויכריחו אותנו גם להיות טובים סופסוף?

בדיחה חודשית:
A dragon sees two knights and sighs.
Canned food again
חחחחח
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת?הייתי עברין
דרוש הסבר.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?פסח שבועות, חול המועד של 7 שבועות
אוי ויי לא, הילדים יותר מידי מסתובבים חופשי במרחב הציבורי גם ככה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני שלוש דקות אחרי שפירסמתי את השאלון: "איפה עדי|חזיר|?"
אני שלושים דקות אחרי שפירסמתי את השאלון: "האם יש הופעה של טיילור שאנחנו לא מודעים אליה?"
אני שעתיים אחרי שפירסמתי את השאלון והיא עדיין לא ענתה עליו: "האם ייתכן שעדי|חזיר| נפלה לתרדמת?"

דרוש הסבר.
כי הוא לא היה משנה את שם המשפחה שלו ולכן הוא עבריין

Lhuna3

Well-known member
אני שלושים דקות אחרי שפירסמתי את השאלון: "האם יש הופעה של טיילור שאנחנו לא מודעים אליה?"
אני שעתיים אחרי שפירסמתי את השאלון והיא עדיין לא ענתה עליו: "האם ייתכן שעדי|חזיר| נפלה לתרדמת?"
זה באמת קצת מדאיג!
י הוא לא היה משנה את שם המשפחה שלו ולכן הוא עבריין
אההה

didalf

Well-known member
זה באמת קצת מדאיג!
אני שמחה שדאגתם.
אכן היה מקרה חירום שבגינו נאלצתי ללכת להורים וחזרתי עכשיו.
(מקרה החירום היה: הדלקנו חנוכיה בפייסטיים ואז אחותי קופצת לי למצלמה עם סופגניה. אמא שוב הביאה סופגניות בלעדיי. ואז הסתבר שהם גם מכינים לביבות!!!! אז קמתי ונסעתי לשם כי לא יאכלו לביבות וסופגניות בלעדי בבית הזה!)
אז אני אענה עכשיו אבל תגובות כבר מחר.

Lhuna3

Well-known member
אני שמחה שדאגתם.
(מקרה החירום היה: הדלקנו חנוכיה בפייסטיים ואז אחותי קופצת לי למצלמה עם סופגניה. אמא שוב הביאה סופגניות בלעדיי. ואז הסתבר שהם גם מכינים לביבות!!!! אז קמתי ונסעתי לשם כי לא יאכלו לביבות וסופגניות בלעדי בבית הזה!)
:-D לגמרי מקרה חירום שמצדיק נסיעה להורים!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני שמחה שדאגתם.
טוב באמת לא יכלת לענות נכון על השאלות לפני שאכלת עוד סופגניות ולביבות.

didalf

Well-known member
שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ:|קדימה|230
נקודות ציון:|קדימה|הכוכב השני מימין

סדרות החודש:|קדימה|הטירון - תקשיבו לאדעת מה להגיד לכם זאת סדרה משטרה חביבה כביכול גנרית ואני אובססיבית|מאוהב| לא בא לי לראות כלום חוץ מזה. אחרי שצפיתי בכל מה שיש ביס (עונות 5-6 בלבד) וזה לא הספיק לי נכנעתי ופניתי לדודים ועכשיו אני מסיימת עונה 1.
ונראה לי באמת לא ראיתי אף סדרה אחרת החודש:-0
סרטי החודש:|קדימה|היט מן - חביב
לה לה לנד - ראיתי בטיסה ונזכרתי איזה סרט מעולה זה. אפילו לא סיימתי במטוס ולשמחתי מצאתי ביס אז ראיתי את ההמשך.
המארוולס - אחותי זפזפה בדיסני בשעמום ונתקלנו בזה ונזכרנו שעוד לא ראינו. האמת דווקא חמוד ממש נהניתי. חוצמזה יש סצנה עם מלאאא חתולים|מאוהב| וזה ששמו את ה-שיר מקאטס בסצנה שהם אוכלים את כולם נקרעתי מצחוק:-D:-D
Our Little Secret - סתם סרט כריסמס גנרי אך חביב עם לינזי לוהן.
שירי החודש:|קדימה|עדיין באובסס על וויקד אז
What Is This Feeling|מאוהב|
ספרי החודש:|קדימה||X|
דמויות החודש:|קדימה|טים ולוסי - הטירון|מאוהב|
שחקני החודש:|קדימה|עדיין ג'ונתן ביילי
קראש החודש:|קדימה|בעלי היפה והאבוד|מאוהב|
hs116.gif
וג'ונתן ביילי גם עדיין|מאוהב|

ציטוט חודשי:|קדימה|Hold on to the memories they'll hold on to you so long live all the magic we made🥹
בדיחה חודשית:|קדימה|

סיבה למסיבה:|קדימה|היה טיול כיף ברומניה, אייפון חדש.
סיפור החודש:|קדימה|הממממממ היה לנו יום כיף של הצוות והייתה פעילות של ניווט ואיכשהו אני, אדם שתמיד הולך הפוך מהמפה, הצלחתי לנווט אותנו! ואחכ עשינו על האש אצל חבר צוות ארגנטינאי שזה חשוב כי בתור ארגטיאי הבנאדם מבין בבשר ומכין צ'ימיצ'ורי מדהים.
למה אתם מצפים בחודש ינואר:|קדימה|עונה חדשה של הטירון|זורו||מאוהב|

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)?|קדימה|גאלגרס. זה יהיה מופרע.
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות?|קדימה|המממ 4-5 סופגניות כזה? שזה נראה לי הרבה יחסית לשנים קודמות, יצא לי יותר הזדמנויות הפעם. ולביבות מי סופר?|מאוהב| כאילו רק בשתי הזדמנויות בשבת כשהיינו אצל משפחה והיום אבל בכל פעם כזאת מלא|יאמי||יאמי|
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו?|קדימה|דייזי ג'ונס ואגת'ה. קודם כל מרחיקה את האלכוהול. הן ידברו על רוק בסבנטיז ובגדים מתנפנפים ויקליטו עוד גרסה לבלדה.
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?|קדימה|הא זאת שאלה יפה אבל שניה יש לי בלאקאאוט. השמלה הכחולה של דאינריז במשחקי הכס אני מניחה. גם התלבושות של הדה ובלדריינה מבחינתי. ובתכלס גם המעילים המטונפים של קלארק ובלאמי. אוו אוו וחולצת הבובז:-D
איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך)|קדימה|כאילו אני יכולה לחשוב על סדרות כבדות שלא יזיק להן קצת הומור כמו כישור הזמן אבל לא ממש להפוך לקומדיה. טוב ממש עברתי על האפיסוד קלנדר ושי-הוק קפץ לי לעין. אולי אם היא הייתה דרמה קצת יותר רצינית ולא ככ מגוכחת היא הייתה טובה יותר. כי דווקא הפרמיס מעניין - ההיבט המשפטי של עולם גיבורי העל.
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת?|קדימה|טלוויזיה. בקיצור זה TV וTV זה טיילור ורז'ן:-P:
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת?|קדימה|אוווווווווו זה חשוב!! אני רוצה את טיילור בבאפי בתור קוטלת נוספת. כמו פיית' אבל לא כמו פיית'. מישהי שבהתחלה היא ובאפי יהיו יריבות אבל בסוף חברות. אבל שתהיה קוטלת גם. ויהיה פרק קרוסאובר עם אנג'ל שבו היא תשיר קריוקי במועדון של לורן וכולם יתפעלו ממנה. ואת הארי אני רוצה במאה והוא יהיה גיי ויהיה לו סיפור אהבה והשרדות יפה וטארגי. וגם הוא ישיר כי סיבות.
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום?|קדימה|בן וואיט. למרות שהוא טיפה נטפקן. הוא וניק יכנסו למזה פינות:-D
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד?|קדימה|משחקי הכס: אטלנטיק ורז'ן. כל התככים והממלכות יכולים להיות מתחת למים. ובמקום דרקונים יש דרקוני מים.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?|קדימה|חנוכריסמס כמובן. שזה בייסיקלי מה שיהודים בארהב עושים ומקבלים את הטוב מכל העולמות. גם חנוכיה וגם העץ. וגם הם מקבלים שמונה ימים מתנות!

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.|קדימה|
דייזי ג'ונס + טיילור|מאוהב|

טיילור דאון דאון דאון דה ויטצ'ס רואד (המעריצים הם הקובן שלה)
1735771305518.png

*ואם לא גם סתם תמונה או סרטון זה בסדר...|קדימה|תמונה של שלג|זורו|
IMG_4504.JPG

וטיילור נפרדת בהופעה האחרונה בהחלט;-(|מאוהב|
ts127.jPG

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
סדרות החודש:|קדימה|הטירון - תקשיבו לאדעת מה להגיד לכם זאת סדרה משטרה חביבה כביכול גנרית ואני אובססיבית|מאוהב| לא בא לי לראות כלום חוץ מזה. אחרי שצפיתי בכל מה שיש ביס (עונות 5-6 בלבד) וזה לא הספיק לי נכנעתי ופניתי לדודים ועכשיו אני מסיימת עונה 1.
כיף לך, זה כיף שיש אובססיה כזאת.
סיפור החודש:|קדימה|הממממממ היה לנו יום כיף של הצוות והייתה פעילות של ניווט ואיכשהו אני, אדם שתמיד הולך הפוך מהמפה, הצלחתי לנווט אותנו! ואחכ עשינו על האש אצל חבר צוות ארגנטינאי שזה חשוב כי בתור ארגטיאי הבנאדם מבין בבשר ומכין צ'ימיצ'ורי מדהים.
נשמע כמו יום כיף של כל הדברים שאני לא אוהבת - אבל עדיין כיף.
למה אתם מצפים בחודש ינואר:|קדימה|עונה חדשה של הטירון|זורו||מאוהב|
חדשה בשבילך, או שהסדרה הזאת מוציאה עונה חדשה?
עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)?|קדימה|גאלגרס. זה יהיה מופרע.
זה יהיה עם הרבה סמים ואלכוהול וצרות.
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות?|קדימה|המממ 4-5 סופגניות כזה? שזה נראה לי הרבה יחסית לשנים קודמות, יצא לי יותר הזדמנויות הפעם. ולביבות מי סופר?|מאוהב| כאילו רק בשתי הזדמנויות בשבת כשהיינו אצל משפחה והיום אבל בכל פעם כזאת מלא|יאמי||יאמי|
לביבות רק תפוחי אדמה או אחרות ואם כן איזה עוד? (אני אוהבת מהרבה ירקות)
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?|קדימה|הא זאת שאלה יפה אבל שניה יש לי בלאקאאוט. השמלה הכחולה של דאינריז במשחקי הכס אני מניחה.
האמת שאני זוכרת את הצבע אבל לא את הגיזרה של השמלה הזאת.
איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך)|קדימה|כאילו אני יכולה לחשוב על סדרות כבדות שלא יזיק להן קצת הומור כמו כישור הזמן אבל לא ממש להפוך לקומדיה.טוב ממש עברתי על האפיסוד קלנדר ושי-הוק קפץ לי לעין. אולי אם היא הייתה דרמה קצת יותר רצינית ולא ככ מגוכחת היא הייתה טובה יותר. כי דווקא הפרמיס מעניין - ההיבט המשפטי של עולם גיבורי העל.
בהחלט יש הרבה כאלה. בכלל לכל סדרה דרמטית/אקשן/גיבורי על וכו' אני בעד להוסיף הומור.
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת?|קדימה|אוווווווווו זה חשוב!! אני רוצה את טיילור בבאפי בתור קוטלת נוספת. כמו פיית' אבל לא כמו פיית'. מישהי שבהתחלה היא ובאפי יהיו יריבות אבל בסוף חברות. אבל שתהיה קוטלת גם. ויהיה פרק קרוסאובר עם אנג'ל שבו היא תשיר קריוקי במועדון של לורן וכולם יתפעלו ממנה.
נשמע מגניב.
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום?|קדימה|בן וואיט. למרות שהוא טיפה נטפקן. הוא וניק יכנסו למזה פינות:-D
וואי כן כל כך :-D:-D:-D:-D
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד?|קדימה|משחקי הכס: אטלנטיק ורז'ן. במקום דרקונים יש דרקוני מים.
יפה, אבל זה אומר שכל הדמויות צריכות לחיות מתחת למים איכשהו.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?|קדימה|חנוכריסמס כמובן. שזה בייסיקלי מה שיהודים בארהב עושים ומקבלים את הטוב מכל העולמות. גם חנוכיה וגם העץ. וגם הם מקבלים שמונה ימים מתנות!
חצופים.
יפה!
וטיילור נפרדת בהופעה האחרונה בהחלט;-(|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 122014
לטור הזה, למה את אומרת אחרונה בהחלט כאילו שהיא פורשת מעולם המוזיקה או משהו...

didalf

Well-known member
כיף לך, זה כיף שיש אובססיה כזאת.
כן אה? התגעגעתי ללהיות אובססיבית למשהו מתמשך:-D

נשמע כמו יום כיף של כל הדברים שאני לא אוהבת - אבל עדיין כיף.
חחחחחחחחחח:-D
מה היית רוצה ליום כיף?
חדשה בשבילך, או שהסדרה הזאת מוציאה עונה חדשה?
חדשה חדשה חח עונה 7 שבוע הבא.

זה יהיה עם הרבה סמים ואלכוהול וצרות.
ברור. גאלגר סטייל.
לביבות רק תפוחי אדמה או אחרות ואם כן איזה עוד? (אני אוהבת מהרבה ירקות)
רק תפו"א. (אצל בת דודה שלי אמא שלי עשתה רגילות והם עשו גם לביבות תפוא וירק ולביבות בטטה. התפוא של אמא היו הכי טובות!)
היום היא עשתה ניסוי קצת אחר היא בישלה אותם קודם ועשתה בלי ביצה. יצא עדיין טעים מאד.

האמת שאני זוכרת את הצבע אבל לא את הגיזרה של השמלה הזאת.
אפילו לא צפיתי בסדרה אבל זה לוק אייקוני

בהחלט יש הרבה כאלה. בכלל לכל סדרה דרמטית/אקשן/גיבורי על וכו' אני בעד להוסיף הומור.
בהחלט!

וואי כן כל כך :-D:-D:-D:-D
בן וניק אחד לשני כל היום:

יפה, אבל זה אומר שכל הדמויות צריכות לחיות מתחת למים איכשהו.
ברור כולם בני ים בגרסה הזאת.

לטור הזה, למה את אומרת אחרונה בהחלט כאילו שהיא פורשת מעולם המוזיקה או משהו...
כן לטור הזה. לכי תדעי מתי יהיה הטור הבא. ולא יהיה טור אייקוני כמו הארהס טור.

didalf

Well-known member
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ: מקווה ש33.5.
אז אפריל הקרוב?

כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? 4 יותר מידי. אני מרגישה רע.
אם נהנית אל תרגישי רע

כי אי אפשר לפשל עם פסטה B-) .
תתפלאי|פנים|
נכון! (וכל השאר - סתמו!)
אה אפילו לא חשבתי עלייך:-D יותר על עצמי שמצליחה לעשות רוטב לא טעים גם מהכי פשוט שיש.

מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה? הבגדים מסיפורה של שפחה.
וואי כן

לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת? הייתה לי פנטזיה להכניס את הביטלס לכתר וזה לא קרה.
אה חבל יכל להיות מגניב באמת

didalf

Well-known member
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ: מי אמר שהם לא פלשו כבר?
והם מסתובבים בינינו?

שירי החודש:
Look I'm Gay - Why are you gay?
(מוקדש לכל הגייז של הפורום באהבה)
:-D:-D:-D
איך את אוהבת את החתולים האלה:-D

שחקני החודש: דיוויד טננט,
תמיד נכון

ציטוט חודשי:
1735760586288.png

בדיחה חודשית:
1735760405405.png
:-D:-D
סיבה למסיבה: אין
סיפור החודש: אין
למה אתם מצפים בחודש ינואר: לכלום.

כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? נדמה לי 3 וחצי סופגניות. 0 לביבות (לצערי!). ביחס לחלק מהשנים הקודמות זה הרבה וביחס לחלקן זה מעט.
לא בסדר אני אפנה למועצה לשלום הלביבה שיתנו לך!

ואני אגיש דברים עם ארומה חזקה כי הרוחות רפאים לא יכולות לאכול אבל כן להריח.
חחח מה ימניאקית שהם יריחו ולא יוכלו לאכול? זה התעללות:-D
תגישי אוכל מעפן (למשל פסטה קינמון) שהם ירגישו טוב עם זה שהם לא יכולים לאכול.

אייקוני
1735762872293.png
וואי כן לגמרי!!!
וגם החליפות הצהובות של וולט וג'סי בתכלס.

איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך)
אני יכולה לדמיין את חברים כדרמה.
ואני לגמרי יכולה לדמיין את אוז בתור קומדיה.
כן? שניהם אני לא רואה עובד. תפרטי.

איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום?
אני חושבת שווילו מבאפי (עונות ראשונות).
יכול להיות
לנארד מהמפץ הגדול, וגם שלדון למרות שהוא היה מעצבן אותנו גם.
וואה וואה אם חשבתי שניק ובן יכנסו לפינות תארי לך ניק ושלדון|פנים|:-D

אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?
פסח וחנוכה. לשומרי כשרות פסח היתה בעיה מאוד גדולה עם האוכל... אבל לי היה יותר.
זה... די סותר
אין לי משהו מצחיק החודש אז תסתפקו בזה.
1735763836397.png
שלום גם לך מר חתול.

keren or5

Well-known member
בקרוב אצלי
|כן| תומר קאפון! |מאוהב|
אייקוני
1735762872293.png
נכון! (y)
אפילו לא צפיתי בסדרה אבל זה לוק אייקוני
וואלה? זה אייקוני? לא כזה ידעתי, אבל זה באמת מה שהיא לבשה באחת הסצנות האהובות עלי שלה:

בן וניק אחד לשני כל היום:
:-D|מאוהב|

למעלה