שם: ניק
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ: 741
נקודות ציון: 100 במתמטיקה, 95 באנגלית, 45 בצרפתית
סדרות החודש: Star Trek: Lower Decks, Brilliant Minds, Black Doves, Dune: Prophecy, Skeleton Crew, Creature Commandos, A Man on the Inside, What If, The Day of the Jackal
סרטי החודש: נראה לי שראיתי רק את גלדיאטור וקרייבן. הראשון לא משהו, אבל השני ממש לא טוב. אם כי בשניהם שחקן ראשי חזק.
שירי החודש: אוקי, טכנית גיליתי אותו רק אתמול בערב ולא בדצמבר, אבל הספקתי להקשיב אליו מספיק פעמים כדי שזה יחשב אחורה בזמן כשיר דצמבר שלי.
זה נקרא
First Burn ומסתבר שזאת הגרסה המקורית של השיר Burn מ
המילטון. ועד כמה שהשיר המוכר טוב זה פשוט מפיל. וזה ביצוע של חמש נשים ששיחקו את אלייזה בהפקות שונות של המילטון.
ספרי החודש: וואי קראתי המון בדצמבר, אבל פירטתי על זה במאוחר כשעניתי מאוחר על השאלון הקודם.
אני כרגע בThe Raven King שזה הספר השני בסדרת All For The Game
דמויות החודש: בספרים זה Andrew Minyard שאני קבוע שונא אותו ואוהב אותו.
בסדרות זאת דידי מA Man on the Inside - היא פשוט אדם מושלם שאני שואף להיות
שחקני החודש: אני יודע שאני ידוע בתור מתנגד לבחירת שחקן החודש שמשחק את דמות החודש, אבל כבר עשיתי את זה בעבר אז תרגעו.
חוץ מזה באמת שאני בשוק מסטפני ביאטריס, כי זיהיתי אותה מיד אבל בכל זאת לא יכלתי לקבל שהיא גם רוזה מברוקלין 99.
קראש החודש: בואו פשוט נגיד שהוא מלוכלך
ציטוט חודשי: Your enemy whispers / So you have to scream
בדיחה חודשית: כמה מנהלי פורום טלוויזיה בתפוז צריך כדי להחליף נורה?
אחד, אבל כולם יבואו אליו בתלונות שהוא לא עשה את זה מספיק מהר.
סיבה למסיבה: שנה חדשה
סיפור החודש:
למה אתם מצפים בחודש ינואר: יהיה אירוע עובדים בעוד שבועיים ובאותו יום לא צריך לעבוד (אבל אני כן חייב ללכת לאירוע)
עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? הצוות רפואה נוירולוגית מBrilliant Minds. שיאבחנו למה אני לא הולך לישון מוקדם יותר.
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? יותר מידי. בחגיגת הנר הראשון אכלתי בטח איזה עשר סופגניות (קטנות) שאחותי הכינה ואיזה 5 לביבות. אז אכלתי עוד כמה סופגניות קטנות בנר הרביעי. ואז בחגיגות נר שביעי בעבודה הצלחתי לעצור את עצמי מלאכול סופגניות, אבל אכלתי כמה לביבות. אבל זה בערך רגיל שלי בסופגניות, אם כי יותר לביבות מהרגיל.
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו? אז הזמנתי את דוני וטרי (מאייל קטן) לארוחה ויחד איתם גם אגתה ובילי (מאגתה לאורך כל הדרך). השיחה כמובן תעסוק בסטוקריות. אגתה תספר על כמה האקסית שלה נוראית ואיך שהיא לא יכולה להפטר ממנה, אבל בסופו של דבר תודה שמרתה כנראה יותר בעייתית ממוות.
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה? המעיל של ספייק
איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך)
אני חושב שעמוק באדמה הייתה יכולה להיות קומדיה. כלומר היא בערך הדבר הכי רחוק מקומדיה, אבל דווקא בגלל זה הייתי רוצה לראות את זה. ואני אוהב הומור שחור, אז קומדיה על משפחה שמנהלת בית לוויות זה נהדר.
המון קומדיות היו יכולות להפוך לדרמות - למשל המשרד. אבל זה מדכא אפילו לדמיין את זה. אני מעדיף את ההפך.
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? ספה.
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת? חשבתי שיהיה נחמד להכניס את שון מנדס לסדרה כמו ה100, אבל זה כבר קרה.
אז אולי הארי סטיילס משחק את עצמו בעונה הבאה של התן שבה התן נשכר להרוג את הארי.
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום? נראה לי שרייבן מה100 הייתה מסתדרת לא רע. היא שרדה את כל האנשים הבעייתיים בה100, היא תצליח לנווט גם אותנו.
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד? רק רציחות בבניין התת ימי. זה מתרחש בעתיד כשיש שבו הקרחונים נמסו והציפו את ניו-יורק, אבל הספיקו לשפץ הרבה מהבניינים ככה שהם יחזיקו אוויר מתחת למים. כשמתרחש בו רצח אז שלושה דיירים קבועים בו מתאגדים כדי לפענח אותו. באופן מפתיע אף אחד מהמיתות לא קשורה לטביעה.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו? האלווין ויום האהבה. יוצאים לדייטים רומנטיים מחופשים לדברים מפחידים. זאת אהבה אמיתית.
אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.