The Perfect Storm/Little Green Men/Surprise ינואר 2025 – שרשור חודשי 🥒🦆💫🐚🥋

didalf

Well-known member
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

אוף עכשיו ממש בא לי שבן יצטרף לפורום
כולנו ניק, כולנו.
וואלה? זה אייקוני? לא כזה ידעתי, אבל זה באמת מה שהיא לבשה באחת הסצנות האהובות עלי שלה:
כשהייתה תקופה שכולם התחפשו אליה זאת השמלה שלבשו.

אני קצת מודאגת מהחתימה שלך הכל בסדר?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שם: ניק
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ: 741
נקודות ציון: 100 במתמטיקה, 95 באנגלית, 45 בצרפתית

סדרות החודש: Star Trek: Lower Decks, Brilliant Minds, Black Doves, Dune: Prophecy, Skeleton Crew, Creature Commandos, A Man on the Inside, What If, The Day of the Jackal
סרטי החודש: נראה לי שראיתי רק את גלדיאטור וקרייבן. הראשון לא משהו, אבל השני ממש לא טוב. אם כי בשניהם שחקן ראשי חזק.
שירי החודש: אוקי, טכנית גיליתי אותו רק אתמול בערב ולא בדצמבר, אבל הספקתי להקשיב אליו מספיק פעמים כדי שזה יחשב אחורה בזמן כשיר דצמבר שלי.
זה נקרא First Burn ומסתבר שזאת הגרסה המקורית של השיר Burn מהמילטון. ועד כמה שהשיר המוכר טוב זה פשוט מפיל. וזה ביצוע של חמש נשים ששיחקו את אלייזה בהפקות שונות של המילטון.
ספרי החודש: וואי קראתי המון בדצמבר, אבל פירטתי על זה במאוחר כשעניתי מאוחר על השאלון הקודם.
אני כרגע בThe Raven King שזה הספר השני בסדרת All For The Game
דמויות החודש: בספרים זה Andrew Minyard שאני קבוע שונא אותו ואוהב אותו.
בסדרות זאת דידי מA Man on the Inside - היא פשוט אדם מושלם שאני שואף להיות
שחקני החודש: אני יודע שאני ידוע בתור מתנגד לבחירת שחקן החודש שמשחק את דמות החודש, אבל כבר עשיתי את זה בעבר אז תרגעו.
חוץ מזה באמת שאני בשוק מסטפני ביאטריס, כי זיהיתי אותה מיד אבל בכל זאת לא יכלתי לקבל שהיא גם רוזה מברוקלין 99.
קראש החודש: בואו פשוט נגיד שהוא מלוכלך
1735836405144.png
ציטוט חודשי: Your enemy whispers / So you have to scream
בדיחה חודשית: כמה מנהלי פורום טלוויזיה בתפוז צריך כדי להחליף נורה?
אחד, אבל כולם יבואו אליו בתלונות שהוא לא עשה את זה מספיק מהר.
סיבה למסיבה: שנה חדשה
סיפור החודש:
למה אתם מצפים בחודש ינואר: יהיה אירוע עובדים בעוד שבועיים ובאותו יום לא צריך לעבוד (אבל אני כן חייב ללכת לאירוע)

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? הצוות רפואה נוירולוגית מBrilliant Minds. שיאבחנו למה אני לא הולך לישון מוקדם יותר.
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? יותר מידי. בחגיגת הנר הראשון אכלתי בטח איזה עשר סופגניות (קטנות) שאחותי הכינה ואיזה 5 לביבות. אז אכלתי עוד כמה סופגניות קטנות בנר הרביעי. ואז בחגיגות נר שביעי בעבודה הצלחתי לעצור את עצמי מלאכול סופגניות, אבל אכלתי כמה לביבות. אבל זה בערך רגיל שלי בסופגניות, אם כי יותר לביבות מהרגיל.
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו? אז הזמנתי את דוני וטרי (מאייל קטן) לארוחה ויחד איתם גם אגתה ובילי (מאגתה לאורך כל הדרך). השיחה כמובן תעסוק בסטוקריות. אגתה תספר על כמה האקסית שלה נוראית ואיך שהיא לא יכולה להפטר ממנה, אבל בסופו של דבר תודה שמרתה כנראה יותר בעייתית ממוות.
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה? המעיל של ספייק
1735837534959.png
איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך)
אני חושב שעמוק באדמה הייתה יכולה להיות קומדיה. כלומר היא בערך הדבר הכי רחוק מקומדיה, אבל דווקא בגלל זה הייתי רוצה לראות את זה. ואני אוהב הומור שחור, אז קומדיה על משפחה שמנהלת בית לוויות זה נהדר.
המון קומדיות היו יכולות להפוך לדרמות - למשל המשרד. אבל זה מדכא אפילו לדמיין את זה. אני מעדיף את ההפך.
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? ספה.
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת? חשבתי שיהיה נחמד להכניס את שון מנדס לסדרה כמו ה100, אבל זה כבר קרה.
אז אולי הארי סטיילס משחק את עצמו בעונה הבאה של התן שבה התן נשכר להרוג את הארי.
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום? נראה לי שרייבן מה100 הייתה מסתדרת לא רע. היא שרדה את כל האנשים הבעייתיים בה100, היא תצליח לנווט גם אותנו.
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד? רק רציחות בבניין התת ימי. זה מתרחש בעתיד כשיש שבו הקרחונים נמסו והציפו את ניו-יורק, אבל הספיקו לשפץ הרבה מהבניינים ככה שהם יחזיקו אוויר מתחת למים. כשמתרחש בו רצח אז שלושה דיירים קבועים בו מתאגדים כדי לפענח אותו. באופן מפתיע אף אחד מהמיתות לא קשורה לטביעה.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו? האלווין ויום האהבה. יוצאים לדייטים רומנטיים מחופשים לדברים מפחידים. זאת אהבה אמיתית.

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
1735839621051.png

Lhuna3

Well-known member
כן אה? התגעגעתי ללהיות אובססיבית למשהו מתמשך:-D
אוף אני גם רוצה אובססיה :(
מה היית רוצה ליום כיף?
רק אוכל (אבל לא על האש, אני פחות מתחברת)

בן וניק אחד לשני כל היום:
חחחחחחחחחחחחחחח בול!
והם מסתובבים בינינו?
כן ששש
לא בסדר אני אפנה למועצה לשלום הלביבה שיתנו לך!
בבקשה ;-(
חחח מה ימניאקית שהם יריחו ולא יוכלו לאכול? זה התעללות:-D
תגישי אוכל מעפן (למשל פסטה קינמון) שהם ירגישו טוב עם זה שהם לא יכולים לאכול.
אני חשבתי ככה גם אבל מסתבר שהם דווקא אוהבים להריח אוכל וגם לשבת ליד השולחן עם מייק ואליסון (זה החיים שגרים באחוזה איתם) ולהעמיד פנים שהם משתתפים בארוחה :-D
וגם החליפות הצהובות של וולט וג'סי בתכלס.
אה נכון, שכחתי מזה.
כן? שניהם אני לא רואה עובד. תפרטי.
חברים זה פשוט דרמה כמו דרמות משפחתיות כאלה אבל במקום זה על חבורה של רווקים שמחפשים את עצמם בקטע של קריירות וחיי אהבה בעיר הגדולה. לפיבי יש רקע קשה ועצוב אז היא קצת תמהונית כזאת אבל עם חכמת חיים. רוס מאוהב ברייצ'ל ויש להם את כל הדרמות והאון אנד אוף שלהם. צ'נדלר מאוד מצליח בקריירה אבל הוא אוקוורד עם נשים ובסוף הוא ומוניקה מוצאים זה את זו וזה נורא מרגש. ג'ואי רודף נשים שמסרב להתבגר אבל חבר טוב ותומך.

ואוז זה סיטקום בית סוהר כזה נו... זה הרבה שחור כי קורים שם דברים נוראיים ואלימים אבל הכל עם פאנצ'ים.
וואלה? זה אייקוני? לא כזה ידעתי, אבל זה באמת מה שהיא לבשה באחת הסצנות האהובות עלי שלה:
זה הסצינה הכי טובה בסדרה, יחד עם מה שבא אחריה!

Lhuna3

Well-known member
אני זוכרת שסיפרת על זה שאבא שלך אמר למורה לצרפתית שזה לא חשוב שתלמד צרפתית או משהו כזה :-D

שירי החודש: אוקי, טכנית גיליתי אותו רק אתמול בערב ולא בדצמבר, אבל הספקתי להקשיב אליו מספיק פעמים כדי שזה יחשב אחורה בזמן כשיר דצמבר שלי.
זה נקרא First Burn ומסתבר שזאת הגרסה המקורית של השיר Burn מהמילטון. ועד כמה שהשיר המוכר טוב זה פשוט מפיל. וזה ביצוע של חמש נשים ששיחקו את אלייזה בהפקות שונות של המילטון.
וואו... זה מאוד שונה, אני אצטרך להקשיב לזה עוד.
בסדרות זאת דידי מA Man on the Inside - היא פשוט אדם מושלם שאני שואף להיות
היא מקסימה. ובהצלחה עם להיות אדם מושלם. (זאת שאיפה מאוד גדולה. תזכור שהיא רק דמות ולא בנאדם אמיתי.)
שחקני החודש: אני יודע שאני ידוע בתור מתנגד לבחירת שחקן החודש שמשחק את דמות החודש, אבל כבר עשיתי את זה בעבר אז תרגעו.
חוץ מזה באמת שאני בשוק מסטפני ביאטריס, כי זיהיתי אותה מיד אבל בכל זאת לא יכלתי לקבל שהיא גם רוזה מברוקלין 99.
לא כי מיראבל מאנקאנטו זה ממש רוזה חחחחח
קראש החודש: בואו פשוט נגיד שהוא מלוכלך
צפה בקובץ המצורף 122033
אז שיעשה מקלחת! (ויצלם)

:-D
למה אתם מצפים בחודש ינואר: יהיה אירוע עובדים בעוד שבועיים ובאותו יום לא צריך לעבוד (אבל אני כן חייב ללכת לאירוע)
מה מתוכנן לעשות באירוע?
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? יותר מידי. בחגיגת הנר הראשון אכלתי בטח איזה עשר סופגניות (קטנות) שאחותי הכינה ואיזה 5 לביבות. אז אכלתי עוד כמה סופגניות קטנות בנר הרביעי. ואז בחגיגות נר שביעי בעבודה הצלחתי לעצור את עצמי מלאכול סופגניות, אבל אכלתי כמה לביבות. אבל זה בערך רגיל שלי בסופגניות, אם כי יותר לביבות מהרגיל.
וואו זה לא מעט.
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו? אז הזמנתי את דוני וטרי (מאייל קטן) לארוחה ויחד איתם גם אגתה ובילי (מאגתה לאורך כל הדרך). השיחה כמובן תעסוק בסטוקריות. אגתה תספר על כמה האקסית שלה נוראית ואיך שהיא לא יכולה להפטר ממנה, אבל בסופו של דבר תודה שמרתה כנראה יותר בעייתית ממוות.
מה קורה עם הסטוקרית שלך באמת?
צפה בקובץ המצורף 122034
יאם יאם!
חשבתי עליו גם בהקשר הזה.

אני חושב שעמוק באדמה הייתה יכולה להיות קומדיה. כלומר היא בערך הדבר הכי רחוק מקומדיה, אבל דווקא בגלל זה הייתי רוצה לראות את זה. ואני אוהב הומור שחור, אז קומדיה על משפחה שמנהלת בית לוויות זה נהדר.
בהחלט.
המון קומדיות היו יכולות להפוך לדרמות - למשל המשרד. אבל זה מדכא אפילו לדמיין את זה. אני מעדיף את ההפך.
הדמות של מייקל סקוט בדרמה... :unsure:
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת? חשבתי שיהיה נחמד להכניס את שון מנדס לסדרה כמו ה100, אבל זה כבר קרה.
וואלה לא ידעתי (לא שהייתי מזהה כי אני בקושי מכירה את הזמר הזה).
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום? נראה לי שרייבן מה100 הייתה מסתדרת לא רע. היא שרדה את כל האנשים הבעייתיים בה100, היא תצליח לנווט גם אותנו.
לאן בדיוק היא צריכה לנווט אותנו? :-D מה שכן כשיש בעיות טכניות בתפוז היא בשניה תפתור אותן, כי אין בעיה טכנית שהיא לא יודעת לפתור.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו? האלווין ויום האהבה. יוצאים לדייטים רומנטיים מחופשים לדברים מפחידים. זאת אהבה אמיתית.
נשמע נחמד! (במיוחד הפרק של באפי שיהיה לחג הזה)
אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
צפה בקובץ המצורף 122036
זה נראה מאוד קיטשי, אבל חמוד.

didalf

Well-known member
לא ממש, אבל כמו קודם כזה...
|נחמה|
את תמיד מוזמנת לשתף ולפרוק אם את צריכה|לב|

אוף אני גם רוצה אובססיה :(
אין לי מה להציע לך ראית את כל מה שחשוב:-D
תנסי לבהות בערוצי הסדרות של יס עד שתתבאבססי על משהו בטעות:-D
רק אוכל (אבל לא על האש, אני פחות מתחברת)
צריך גם פעילות להרוויח אותו.

אולי הם פה לפני כולנו (כלומר את. את לא דינוזאור את חייזר שהגיע לפני 5000 שנה:-0)

אני חשבתי ככה גם אבל מסתבר שהם דווקא אוהבים להריח אוכל וגם לשבת ליד השולחן עם מייק ואליסון (זה החיים שגרים באחוזה איתם) ולהעמיד פנים שהם משתתפים בארוחה :-D
אוקי, ווירדוז8-*
לפחות תני לספייק חלת בצל.

חברים זה פשוט דרמה כמו דרמות משפחתיות כאלה אבל במקום זה על חבורה של רווקים שמחפשים את עצמם בקטע של קריירות וחיי אהבה בעיר הגדולה. לפיבי יש רקע קשה ועצוב אז היא קצת תמהונית כזאת אבל עם חכמת חיים. רוס מאוהב ברייצ'ל ויש להם את כל הדרמות והאון אנד אוף שלהם. צ'נדלר מאוד מצליח בקריירה אבל הוא אוקוורד עם נשים ובסוף הוא ומוניקה מוצאים זה את זו וזה נורא מרגש. ג'ואי רודף נשים שמסרב להתבגר אבל חבר טוב ותומך.
אוקי נשמע מדכא קצת.
ואוז זה סיטקום בית סוהר כזה נו... זה הרבה שחור כי קורים שם דברים נוראיים ואלימים אבל הכל עם פאנצ'ים.
כן אני מניחה שסיטקום בית כלא שחור יכול לעבוד. לאדעת אם בשבילי.

didalf

Well-known member
וואו מי זה חודש שני ברציפות. והפעם אפילו בזמן:-0
כל הכבוד. תשפר את הצרפתית.

מההההההההה לא הכרת עד עכשיו??? זה מושלם אני מתה עליו|מאוהב||מאוהב| יותר מהמקורי אפילו נראה לי.

Your enemy whispers
So you have to scream
בוםםםםםם
I know about whispers
I see how you look at my sister
דאבל בוםםםםםםםםםם

הא עכשיו זה מסקרן. לראות את רוזה לא רוזה זה תמיד מיינדפאק.

ציטוט חודשי: Your enemy whispers / So you have to scream
בדיוק|פטיש|
זאת לא בדיחה זאת עובדה.
נו יום חופש.
גם לי היה כנס בתחילת החודש אני רואה את זה כיום כיף. לא עובדים, מקבלים אוכל וזה נחשב יום עבודה. מה רע?

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? הצוות רפואה נוירולוגית מBrilliant Minds. שיאבחנו למה אני לא הולך לישון מוקדם יותר.
תעביר לי אותם אחכ.

1735837534959.png
יאססססס|מאוהב|

הממ יכול להיות. למרות שזה יהיה בטח גרוטסקי מידי.

אז אולי הארי סטיילס משחק את עצמו בעונה הבאה של התן שבה התן נשכר להרוג את הארי.
לא|X|

הבחורה שרדה את אלי אבל אנחנו כנראה נשבור אותה.

אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד? רק רציחות בבניין התת ימי. זה מתרחש בעתיד כשיש שבו הקרחונים נמסו והציפו את ניו-יורק, אבל הספיקו לשפץ הרבה מהבניינים ככה שהם יחזיקו אוויר מתחת למים. כשמתרחש בו רצח אז שלושה דיירים קבועים בו מתאגדים כדי לפענח אותו. באופן מפתיע אף אחד מהמיתות לא קשורה לטביעה.
תמיד חודשים בכריש והוא אף פעם לא אשם.
אוקי יכול להיות מגניב האמת למי שאוהב דברים מפחידים. אז לא אני.

נשמע נחמד! (במיוחד הפרק של באפי שיהיה לחג הזה)
אוווו כן!!

כן אבל היא מצויירת אז רוב הזמן לא זוכרים שזאת היא.
אה נזכרתי שראיתי אותה בתפקיד ממממששש שונה באין דה הייטס. פרחה לטינית סתומי כזאת מהשכונה. זה היה הזיה.

לא נורא סצנה מיותרת. (הוא מופיע בפרק אחד, הראשון של עונה 3 הוא שר ואז מרביצים לו)

לאן בדיוק היא צריכה לנווט אותנו? :-D מה שכן כשיש בעיות טכניות בתפוז היא בשניה תפתור אותן, כי אין בעיה טכנית שהיא לא יודעת לפתור.
חחחחחחחח תכלס

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן אבל היא מצויירת אז רוב הזמן לא זוכרים שזאת היא.
אה נזכרתי שראיתי אותה בתפקיד ממממששש שונה באין דה הייטס. פרחה לטינית סתומי כזאת מהשכונה. זה היה הזיה.
זה מה שרציתי לומר - היא מצויירת אז זה לא ממש נחשב. בכלל לא ידעתי שזאת היא כשראיתי את הסרט במקור.
אבל עכשיו נזכרתי שראיתי אותה מופיעה בתפקיד גם בחי:
הקטע הוא שיש הרבה דרמות כאלו והן מעצבנות.
כלומר יש מספיק דרמה בחברים גם ככה, אבל אם זה יהיה ממש דרמה אז זה יהיה סופר דרמטי.
אוי ואבוי, מייקל בקושי נסבל כשהוא מוצג באופן קומי. באופן דרמטי זה יהיה נוראי ועצוב.
אני זוכרת שסיפרת על זה שאבא שלך אמר למורה לצרפתית שזה לא חשוב שתלמד צרפתית או משהו כזה :-D
נכון, יופי של זיכרון
מה קורה עם הסטוקרית שלך באמת?
גם לגבי זה את זוכרת. אבל לא באמת סטוקרית. פשוט מישהי אובססיבית מידי שהייתי צריך לשים לה הרבה גבולות.
אז שיעשה מקלחת! (ויצלם)
זה רעיון מעולה. אבל זה מורכב לצלם את עצמך אז אני מוכן לבוא לעזור. (כי אני אדיב)
אוקי, התאפקתי לפני כן שלא להביא את הסרטון של הקטע:
זה נראה מאוד קיטשי, אבל חמוד.
בהחלט קיטשי. אבל זה יותר מעניין מהקטע שבו הם נלחמים בקפטן אמריקה.
וואו מי זה חודש שני ברציפות. והפעם אפילו בזמן:-0
מה זאת אומרת מי זה? אני כתבתי שזה ניק.
:D
מההההההההה לא הכרת עד עכשיו??? זה מושלם אני מתה עליו|מאוהב||מאוהב| יותר מהמקורי אפילו נראה לי.

Your enemy whispers
So you have to scream
בוםםםםםם
I know about whispers
I see how you look at my sister
דאבל בוםםםםםםםםםם
את ידעת על הקיום של הדבר הזה ולא שיתפת?!?
וכמובן שזה טוב יותר מהמקור. וזה לא ירידה על המקור, זה פשוט אדיר עוד יותר.
וזה ישמע מצחיק אבל אני בכוונה לא שמתי את הציטוט המלא כי לא רציתי לספלייר את השורה למי שרוצה לצפות בזה כי בצפייה ראשונה אני פשוט נפלתי מזה.
נו יום חופש.
גם לי היה כנס בתחילת החודש אני רואה את זה כיום כיף. לא עובדים, מקבלים אוכל וזה נחשב יום עבודה. מה רע?
כן, אני כתבתי את זה תחת משהו שאני מצפה לו בחודש ינואר.
מה מתוכנן לעשות באירוע?
האמת שהולכת להיות הופעה של הדג נחש שזה מגניב (לא שאני מודע ממש ליותר מ3 שירים שלהם)
וגם היום הודיעו לי שהולכים להכריז עלי כעובד מצטיין שזה נחמד. ומגניב. ומביך. היה לי זום מפתיע עם המנכלית ושני סמנכלים של העמותה וזה היה מרגש. ומביך. ואז שעה אחר כך אני מקבל מייל שאני צריך לתת להם תמונה. ואני מניח שהם לא יסכימו לתמונה של ארנולד עם תרנגולת על הראש.

didalf

Well-known member
זה מה שרציתי לומר - היא מצויירת אז זה לא ממש נחשב. בכלל לא ידעתי שזאת היא כשראיתי את הסרט במקור.
אבל עכשיו נזכרתי שראיתי אותה מופיעה בתפקיד גם בחי:
די זה מוזר מידי

הקטע הוא שיש הרבה דרמות כאלו והן מעצבנות.
כלומר יש מספיק דרמה בחברים גם ככה, אבל אם זה יהיה ממש דרמה אז זה יהיה סופר דרמטי.
כן אני גם חושבת

את ידעת על הקיום של הדבר הזה ולא שיתפת?!?
לא ידעתי שאתם לא יודעים, סליחה.
וכמובן שזה טוב יותר מהמקור. וזה לא ירידה על המקור, זה פשוט אדיר עוד יותר.
כן בדיוק
וזה ישמע מצחיק אבל אני בכוונה לא שמתי את הציטוט המלא כי לא רציתי לספלייר את השורה למי שרוצה לצפות בזה כי בצפייה ראשונה אני פשוט נפלתי מזה.
חחחחחחחחחח סליחה אתה צודק בהחלט אני גם נפלתי מזה. אני עדיין נופלת מזה בכל שמיעה.

כן, אני כתבתי את זה תחת משהו שאני מצפה לו בחודש ינואר.
אה נכון. פשוט גם כתבת שאתה חייב ללכת אז זה נשמע לא מרוצה במיוחד.

האמת שהולכת להיות הופעה של הדג נחש שזה מגניב (לא שאני מודע ממש ליותר מ3 שירים שלהם)
אה נחמד
וגם היום הודיעו לי שהולכים להכריז עלי כעובד מצטיין שזה נחמד. ומגניב. ומביך. היה לי זום מפתיע עם המנכלית ושני סמנכלים של העמותה וזה היה מרגש. ומביך.
יאאא כל הכבוד 👏 👏 👏
ואז שעה אחר כך אני מקבל מייל שאני צריך לתת להם תמונה. ואני מניח שהם לא יסכימו לתמונה של ארנולד עם תרנגולת על הראש.
תנסה מי יודע:-P:

LeAnnDyIan

Well-known member
ואם כל אדם כאן היה מנהל רשימה וכותב בדיוק אילו סדרות הוא ראה השנה אז הייתי יכול להביא רשימה מדויקת של כמות הסדרות שראינו השנה, אבל אני מעריך שאולי הגענו ל200
אני הגעתי רשמית ל-50 סדרות. לא שזה משנה משהו כי כל השאר פה מחפפים, אבל נראה לי שיש לנו קצת יותר מ-200.
למה יש לנו לצפות בחודש ינואר:
|בירה|סדרות חוזרות (Severance, הארלי קווין, When Calls the Heart, The Night Agent, The Recruit, All American, NCIS: Sydney, וויל טרנט, The Rookie, Goosebumps, Castlevania: Nocturne)
מתוך אלה אצפה כנראה רק בניתוק, אבל בטח רק אחרי שיצטברו כמה פרקים כי יש לי דברים אחרים שאני רוצה להשלים לפני.
|בירה|סדרות חדשות (Doc, Lockerbie: A Search For Truth, Shifting Gears, The Pitt, Going Dutch, Asura, Prime Target, Paradise, Saint-Pierre, American Primeval, Watson, On Call, Your Friendly Neighborhood Spider-Man)
אני צריכה לגגל את השמות האלה לראות אם בא לי על אחת מהן🤔
סרטי קולנוע חדשים כמו קוויר, בייביגירל, סיפורו של רובי וויליאמס, המסדר, כאב אמיתי, ילד זין, דברים קטנים כאלה, Flow ועוד
אומנם לא סרט קולנוע אבל You're Cordially Invited יוצא בסוף החודש לאמזון פריים ויש בו ריס ווית׳רספון אז זה שווה אזכור.
|בירה|נדליק נר אחרון של חנוכה
הדלקנו.
IMG_2020.jpeg
|בירה|נשלם אחוז אחד יותר מע"מ
לא תודה.
|בירה|נתעורר בלילה בגלל החותים
לא תודה.
|בירה|נראה את הימים מתארכים
לא תודה.
|בירה|נתרגל לכתוב 2025
בטח לקראת יולי זה יבוא לי טבעי.
נאכל פלאפל
לא תודה.
|בירה|ננסה לחשוב באופן לוגי
לא תודה.
|בירה|ונקבל את חזרתו של מישהו מסויים לתפקיד נשיא ארה"ב
לא תודה.
חוץ מזה נציין ימי הולדת של ג'ייסון בייטמן, אלן דג'נרס, פורשיה דה רוסי, טום הופר, רוברט שיהן, פטריק דמפסי, ג'רמי רנר, ג'ינה דייויס, דקס שפרד, קרי וושינגטון, ג'וליה לואיס דרייפוס, ג'מיין קלמנט, רג'ינה קינג, קארי קון, בלייק ריטסון, אן דאוד, קולין אודונהיו, שרה גילברט, אד הלמס, אלייז'ה ווד, פאטון אוסוולט
לא תודה.
כן תודה.
אבל לבנתיים: דרמה או קומדיה?
אם מדובר בסדרה אז דרמה, אם מדובר בסרט אז קומדיה.

LeAnnDyIan

Well-known member
קראש החודש: ברור שוונסה מורגן. שמעתי שהייתה סדרה בשם ריברדייל אבל הקנדית (חצי סקוטית- חצי טנזנית) הזאת מדהימה. וגם יודעת לשחק טוב, לא מובן מאליו אצל יפיופות.
צריך להיות חוק שבשאלת הקראש חייבים לשים תמונה.
ציטוט חודשי:אחד? "אז תגידי לי, איך את רוצה לעבור את החומה?" (טהרן); "כשרואים כזה בית ספר, אני ממש שמחה שלמדתי בחינוך ביתי ("נוכלת בשירות החוק"); "מה השארתם לאשכנזים? שואה, גפילטע פיש ודיכאון קליני" (בקרוב אצלי); "לא מספיק שתגיד לחברה שלך שאתה אוהב אותה, תוכיח לה את זה"(בידוק)
הזכרת לי שאני צריכה לראות את העונה החדשה של טהרן. חוץ מזה כל הציטוטים טובים|כן|
סיפור החודש: מחבר של ספר ההייטק טס עם אשתו ליפן ושרד הרעלה מדג פוגו.
נשמע נורא (כאילו כחוויה) אבל גם לא ברור לי איך אפשר לעשות מזה ספר שלם|תוהה|
עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? בזיל מהמלון של פולטי, ג'ון מקליין ממת לחיות, לארה קרופט (החדשה, מחרים את אנג'לינה ג'ולי) ותמר רביניאן.
אני מניחה שאני יכולה לגגל את זה בקלות אבל מי זאת הלארה קרופט החדשה?
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה? בגדי נמר, הדמות של מקס (ונסה מורגן)
זה מזכיר לי שהייתה איתי מישהי בצבא שתמיד כששאלו אותה מה הצבע האהוב עליה היא אמרה ״נמר״ כאילו זה צבע לגיטימי. עכשיו כל פעם מישהו מזכיר את המילה נמר אני אוטומטית חושבת עליה. לא נראה לי שאני זוכרת את השם שלה אפילו אבל הפרצוף שלה עם התנועת יד הזאת של ראר שהיא תמיד עשתה, חקוקות לי בזיכרון לנצח😂
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? שרפרף.
1735857861421.gif
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו? טו בשבט ויום כיפור, צום פירות.
אני בעד צום פירות, אבל צום פירות יבשים זה עונש בפני עצמו.

דורי 1981

Active member
נשמע נורא (כאילו כחוויה) אבל גם לא ברור לי איך אפשר לעשות מזה ספר שלם|תוהה|
זה לא ספר, זו המציאות. הספר עוסק ביהודייה, בת של ישראלי לשעבר- שמנסה להתקבל לחברת הייטק בישראל. זה שילוב של ספר עלילתי והדרכתי. כחלק מהכנה לפרק שעוסק בסיור של החברה ביפן, המחבר ואשתו (בסוף שנות ה-70 לחייהם) הכינו בעצמם פוגו. מסתבר שצריך רישיון מיוחד כדי למכור אותו.

LeAnnDyIan

Well-known member
אם אין אני לי מילי.
אם אין אני לך נדפקת כי גם מילי כבר אין.
שם: לונה3
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ: מי אמר שהם לא פלשו כבר?
איפה ההוכחה שלך שהם פלשו?
נקודות ציון: הזניט (זה הנקודה מעל הראש של כל אחד), ונקודת לאגראנג' שבין השמש וכדור הארץ (זו הנקודה שבה כוח הכבידה של שניהם שקול, כלומר אפשר להשאר בה הכי בקלות, ויש עוד כל מיני נקודות לאגרנאג').
אלוהים שיעזור לי, כולם הפכו פה לניק|פנים|
שירי החודש:
Look I'm Gay - Why are you gay?
(מוקדש לכל הגייז של הפורום באהבה)
לדעתי פעם היו פה הרבה יותר גייז. היום אנחנו סתם גיי פרנדלי, לא? |תוהה|
שחקני החודש: דיוויד טננט, מאט סמית' (לא ראיתי אותו במשהו אבל דיברנו עליו)
לגיטימי.
קראש החודש: ראו ערך שחקני החודש
אם לא ראית אותו בכתום לפחות היית שמה תמונה שתראי אותו פה.
אני לא יודעת למה זה הצחיק אותי כל כך. אולי הפכתי לאבא😂
אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? נדמה לי 3 וחצי סופגניות. 0 לביבות (לצערי!). ביחס לחלק מהשנים הקודמות זה הרבה וביחס לחלקן זה מעט.
איך בן אדם שאוהב לביבות מסיים חג בלי לאכול לביבה??
אגב, אצל המשפחה שלי היה ויכוח השנה על מה עדיף לביבות דקות וקריספיות או לביבות עבות כאלה שממש מרגישים את התפו״א. איפה את עומדת?
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו?
אני אארח את הרוחות רפאים הבריטיות (בהנחה שאני יכולה לראות אותן) ואת הדמויות (הטובות בלבד) מעונה 5 של אנג'ל, אז אני מניחה שידברו על איך זה להיות מתים-חיים בעיקר, ואני אגיש דברים עם ארומה חזקה כי הרוחות רפאים לא יכולות לאכול אבל כן להריח.
מאוד מתחשב מצידך.
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?
אייקוני
צפה בקובץ המצורף 121997
לא יודעת אם הייתי מגדירה את זה כאייקוני אבל זה בהחלט.. משהו.
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? מייבש כביסה :-D (עברתי עם כל החפצים הביתיים ושום דבר לא נשמע טוב בעברית)
באנגלית זה בהחלט נשמע טוב.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?
פסח וחנוכה. לשומרי כשרות פסח היתה בעיה מאוד גדולה עם האוכל... אבל לי היה יותר.
חח בהצלחה לך עם סופגניה כשל״פית😂

LeAnnDyIan

Well-known member
שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ:|קדימה|230
נקודות ציון:|קדימה|הכוכב השני מימין
אופטימית את שתגיעי ל230. נותנת לך גג עוד 10 שנים.
פגים לא חיים הרבה מחוץ לאינקובטור שלהם😂
סדרות החודש:|קדימה|הטירון - תקשיבו לאדעת מה להגיד לכם זאת סדרה משטרה חביבה כביכול גנרית ואני אובססיבית|מאוהב| לא בא לי לראות כלום חוץ מזה. אחרי שצפיתי בכל מה שיש ביס (עונות 5-6 בלבד) וזה לא הספיק לי נכנעתי ופניתי לדודים ועכשיו אני מסיימת עונה 1.
ונראה לי באמת לא ראיתי אף סדרה אחרת החודש:-0
אוי ואבוי לי. לא מאמינה לך שכל זה את מבזבזת דודים במקום לראות מבוקש לחקירה|שפם|
לה לה לנד - ראיתי בטיסה ונזכרתי איזה סרט מעולה זה. אפילו לא סיימתי במטוס ולשמחתי מצאתי ביס אז ראיתי את ההמשך.
בהחלט חמוד.
Our Little Secret - סתם סרט כריסמס גנרי אך חביב עם לינזי לוהן.
הרגיש לי שראיתי בחופשה הזאת כל סרט כריסמס אפשרי, אבל את לינדזי לוהן לא ראינו😅
שירי החודש:|קדימה|עדיין באובסס על וויקד אז
אובססיה מקובלת יותר מסדרה החודש שלך😂
קראש החודש:|קדימה|בעלי היפה והאבוד|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 122013
נראה לי שהגיע הזמן למשלחת חיפוש.
וג'ונתן ביילי גם עדיין|מאוהב|
חתיכי|לב| (אני מודה לך שאת היחידה שעונה לשאלה הזאת כמו שצריך)
בדיחה חודשית:|קדימה|
סיבה למסיבה:|קדימה|היה טיול כיף ברומניה, אייפון חדש.
יאיי ועוד יותר יאיי!!
עכשיו נוכל ליצור אימוג׳ים חדשים ביחד!!
סיפור החודש:|קדימה|הממממממ היה לנו יום כיף של הצוות והייתה פעילות של ניווט ואיכשהו אני, אדם שתמיד הולך הפוך מהמפה, הצלחתי לנווט אותנו! ואחכ עשינו על האש אצל חבר צוות ארגנטינאי שזה חשוב כי בתור ארגטיאי הבנאדם מבין בבשר ומכין צ'ימיצ'ורי מדהים.
יואו בא לי על האש עם ארגנטינאים!
למה אתם מצפים בחודש ינואר:|קדימה|עונה חדשה של הטירון|זורו||מאוהב|
מה יהיה איתך😂
עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)?|קדימה|גאלגרס. זה יהיה מופרע.
אני לא חושבת שהיית שורדת.
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות?|קדימה|המממ 4-5 סופגניות כזה? שזה נראה לי הרבה יחסית לשנים קודמות, יצא לי יותר הזדמנויות הפעם. ולביבות מי סופר?|מאוהב| כאילו רק בשתי הזדמנויות בשבת כשהיינו אצל משפחה והיום אבל בכל פעם כזאת מלא|יאמי||יאמי|
|יאמי||יאמי|
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו?|קדימה|דייזי ג'ונס ואגת'ה. קודם כל מרחיקה את האלכוהול. הן ידברו על רוק בסבנטיז ובגדים מתנפנפים ויקליטו עוד גרסה לבלדה.
יואו אני לגמרי פה בשביל גרסה נוספת של הבלדה עם דייזי|מאוהב|

טוב הגיע הזמן להעביר את הטלפון למצב טיסה (כאילו, יש לי ווי פיי בטיסה, אבל עושה לי בחילה להקליד בזמן טיסה) אז אני אמשיך להגיב מקליפורניה החמימה.

didalf

Well-known member
אופטימית את שתגיעי ל230. נותנת לך גג עוד 10 שנים.
פגים לא חיים הרבה מחוץ לאינקובטור שלהם😂
תודה?
אוי ואבוי לי. לא מאמינה לך שכל זה את מבזבזת דודים במקום לראות מבוקש לחקירה|שפם|
ידעתי שתכעסו עלי:-D
סורי נוט סורי 🤷‍♀️
אגב חח שרה שאהי משחקת שם בתפקיד אורח אז את רואה זה מקדם אותי.

הרגיש לי שראיתי בחופשה הזאת כל סרט כריסמס אפשרי, אבל את לינדזי לוהן לא ראינו😅
באמת איך?:-D
אובססיה מקובלת יותר מסדרה החודש שלך😂
לא שואלת אותך|זעם|
נראה לי שהגיע הזמן למשלחת חיפוש.
דחוףףףףףףףףףףףףף
חתיכי|לב| (אני מודה לך שאת היחידה שעונה לשאלה הזאת כמו שצריך)
ברור. לא מבינה מה הפואנטה לציין אנשים יפים ולא לשים תמונות שלהם??

עכשיו נוכל ליצור אימוג׳ים חדשים ביחד!!
רציתי לשאול אותך באמת איפה עושים כאלה כי לא מצאתי

יואו בא לי על האש עם ארגנטינאים!
ואמוס ואמוס
כן הם מבינים בבשר אין מה להגיד
מה יהיה איתך😂
יהיה טוב תודה. כיף לי:-D
אני לא חושבת שהיית שורדת.
וואי לגמרי לא.
יואו אני לגמרי פה בשביל גרסה נוספת של הבלדה עם דייזי|מאוהב|
איי נואו רייט?|מאוהב|
כשהיה את הפרק שהמבחן הלביש אותן בלבוש סבנטיז והן הקליטו את גרסת הרוק של הבלדה חשבתי לי זה כזה דייזי ג'ונסססס
טוב הגיע הזמן להעביר את הטלפון למצב טיסה (כאילו, יש לי ווי פיי בטיסה, אבל עושה לי בחילה להקליד בזמן טיסה) אז אני אמשיך להגיב מקליפורניה החמימה.
טיסה נעימה!
לא זכור לי שזה הפריע לך בטיסה הלוך|תוהה|
ומפתיע אותי שעושה לך בחילה להקליד בטיסה. דווקא בגלל שלי יש בחילה אפילו להסתכל בטלפון בנסיעה באוטו אבל בטיסה לא כי היא הרבה יותר סטטית. אני אשכרה מצליחה לקרוא ספר בטיסה אפילו.

LeAnnDyIan

Well-known member
טיסה נעימה!
לא זכור לי שזה הפריע לך בטיסה הלוך|תוהה|
תודה! היא בהחלט נעימה (כיבו את האור, הביאו לי כרית ושמיכה ואני צופה באוברי, מה עוד בן אדם צריך?)
הודעות קצרות זה בסדר, אבל להגיב לכולם עכשיו זה יותר מידי מלל וזה עושה לי בחילה.
רציתי לשאול אותך באמת איפה עושים כאלה כי לא מצאתי
את צריכה להיכנס ל״רשימת המתנה״ של אפל אינטלג׳נס (בהגדרות) זה לא באמת רשימת המתנה. כאילו את לוחצת על זה ואחרי דקה זה אומר לך שזה זמין לך.
אחרי שזה זמין לך, תלכי למקלדת של האימוג׳י שלך ובצד למעלה יופיע לך האייקון של להוסיף אימוג׳י, תלחצי עליו ותתחילי ליצור
IMG_2056.jpeg

didalf

Well-known member
תודה! היא בהחלט נעימה (כיבו את האור, הביאו לי כרית ושמיכה ואני צופה באוברי, מה עוד בן אדם צריך?)
נהדר
הודעות קצרות זה בסדר, אבל להגיב לכולם עכשיו זה יותר מידי מלל וזה עושה לי בחילה.
אה אוקי

את צריכה להיכנס ל״רשימת המתנה״ של אפל אינטלג׳נס (בהגדרות) זה לא באמת רשימת המתנה. כאילו את לוחצת על זה ואחרי דקה זה אומר לך שזה זמין לך.
אחרי שזה זמין לך, תלכי למקלדת של האימוג׳י שלך ובצד למעלה יופיע לך האייקון של להוסיף אימוג׳י, תלחצי עליו ותתחילי ליצור
אוקי מנסה.
כרגע ממתין.
חחחחחחח האימוגים שלך גאוניים:-D

Lhuna3

Well-known member
אין לי מה להציע לך ראית את כל מה שחשוב:-D
תנסי לבהות בערוצי הסדרות של יס עד שתתבאבססי על משהו בטעות:-D
חחחח אני לא חושבת שזה יעבוד בשבילי :-D
צריך גם פעילות להרוויח אותו.
מה את אלוהים "בזיעת אפיך תאכל לחם"? תביאו לי אוכל וזהו.
אולי הם פה לפני כולנו (כלומר את. את לא דינוזאור את חייזר שהגיע לפני 5000 שנה:-0)
אבל אמרתי ששששששששש
לפחות תני לספייק חלת בצל.
אני אתן לספייק כל מה שהוא רוצה, אני אתן לו לשתות את הדם שלי אפילו.

Lhuna3

Well-known member
מגניב מאוד!
וגם היום הודיעו לי שהולכים להכריז עלי כעובד מצטיין שזה נחמד. ומגניב. ומביך. היה לי זום מפתיע עם המנכלית ושני סמנכלים של העמותה וזה היה מרגש. ומביך. ואז שעה אחר כך אני מקבל מייל שאני צריך לתת להם תמונה. ואני מניח שהם לא יסכימו לתמונה של ארנולד עם תרנגולת על הראש.
וואו כל הכבוד! |כתר|
רגע אולי אתה באמת דידי?

למעלה