The Perfect Storm/Little Green Men/Surprise ינואר 2025 – שרשור חודשי 🥒🦆💫🐚🥋

Lhuna3

Well-known member
לא ידעתי שאתם לא יודעים, סליחה.
אין סליחה ואין מחילה, ואני עכשיו צריכה באמת להקשיב לזה מהתחלה עד הסוף למרות שעשיתם לי ספוילר.
(זה באמת מעניין שהחליטו בגרסה הסופית לא להתייחס בשום צורה לזה שהיא יודעת או לא יודעת)

Lhuna3

Well-known member
אם אין אני לך נדפקת כי גם מילי כבר אין.
נכון :(
איפה ההוכחה שלך שהם פלשו?
אני לא צריכה להוכיח, אני מנסה לשמור את זה בסוד.
לדעתי פעם היו פה הרבה יותר גייז. היום אנחנו סתם גיי פרנדלי, לא? |תוהה|
לא יודעת, מה אני סופרת גייז?
אם לא ראית אותו בכתום לפחות היית שמה תמונה שתראי אותו פה.
הטייפו שלך בלבל אותי להרבה יותר מידי זמן שבו ניסיתי לחשוב אם הוא שיחק במשהו שנקרא "כתום" |פנים|
אבל תמונה שלו, לא צריך לבקש ממני פעמיים! (בד"כ גם לא פעם אחת)
1735903156469.png
אני לא יודעת למה זה הצחיק אותי כל כך. אולי הפכתי לאבא😂
:-D
איך בן אדם שאוהב לביבות מסיים חג בלי לאכול לביבה??
כי אמא שלי כבר לא מבשלת וגם בכל מקום אחר שהייתי היו רק סופגניות :-(
אגב, אצל המשפחה שלי היה ויכוח השנה על מה עדיף לביבות דקות וקריספיות או לביבות עבות כאלה שממש מרגישים את התפו״א. איפה את עומדת?
תני לי כל לביבה שיש, אני לא אתקטנן! אבל נראה לי שאני מעדיפה להרגיש את התפו"א.
חח בהצלחה לך עם סופגניה כשל״פית😂
לא חס וחלילה זה לא מה שהתכוונתי! הסופגניות יהיו רגילות ומי ששומר כשל"פ יצטרך פשוט להתמודד ולוותר על הסופגניות או על הכשרות!

didalf

Well-known member
חחחח אני לא חושבת שזה יעבוד בשבילי :-D
חבל.
השיטה הכי טובה שלי עבדה לי מלא פעמים:-D
מה את אלוהים "בזיעת אפיך תאכל לחם"? תביאו לי אוכל וזהו.
כן. אין אוכל תתאמצי.
אבל אמרתי ששששששששש

אני אתן לספייק כל מה שהוא רוצה, אני אתן לו לשתות את הדם שלי אפילו.
תכלס:-D
אין סליחה ואין מחילה, ואני עכשיו צריכה באמת להקשיב לזה מהתחלה עד הסוף למרות שעשיתם לי ספוילר.
(זה באמת מעניין שהחליטו בגרסה הסופית לא להתייחס בשום צורה לזה שהיא יודעת או לא יודעת)
אוי לא תקשיבי מהתחלה עד הסוף לשיר של שלוש דקות? איך תשרדי את זה.
אני מבינה דווקא למה זה פחות התאים בגרסה הסופית.

כי אמא שלי כבר לא מבשלת וגם בכל מקום אחר שהייתי היו רק סופגניות :-(
במקרה כזה לונה היית צריכה להכין לעצמך או אפילו לקנות.

LeAnnDylan

Well-known member
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?|קדימה|הא זאת שאלה יפה אבל שניה יש לי בלאקאאוט. השמלה הכחולה של דאינריז במשחקי הכס אני מניחה. גם התלבושות של הדה ובלדריינה מבחינתי. ובתכלס גם המעילים המטונפים של קלארק ובלאמי. אוו אוו וחולצת הבובז:-D
כשראיתי את השאלה הזאת גם אני התכוונתי לענות לקסה. אבל עכשיו אני צריכה לבחור משהו אחר בגללך:-D
איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך)|קדימה|כאילו אני יכולה לחשוב על סדרות כבדות שלא יזיק להן קצת הומור כמו כישור הזמן אבל לא ממש להפוך לקומדיה. טוב ממש עברתי על האפיסוד קלנדר ושי-הוק קפץ לי לעין. אולי אם היא הייתה דרמה קצת יותר רצינית ולא ככ מגוכחת היא הייתה טובה יותר. כי דווקא הפרמיס מעניין - ההיבט המשפטי של עולם גיבורי העל.
אני חושבת שכל סדרות גיבורי העל צריכות להיות קומדיות כי הן מגוחכות במילא בתור דרמות.
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת?|קדימה|טלוויזיה. בקיצור זה TV וTV זה טיילור ורז'ן:-P:
יופי עדי טלוויזיה.
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת?|קדימה|אוווווווווו זה חשוב!! אני רוצה את טיילור בבאפי בתור קוטלת נוספת. כמו פיית' אבל לא כמו פיית'. מישהי שבהתחלה היא ובאפי יהיו יריבות אבל בסוף חברות. אבל שתהיה קוטלת גם. ויהיה פרק קרוסאובר עם אנג'ל שבו היא תשיר קריוקי במועדון של לורן וכולם יתפעלו ממנה. ואת הארי אני רוצה במאה והוא יהיה גיי ויהיה לו סיפור אהבה והשרדות יפה וטארגי. וגם הוא ישיר כי סיבות.
אם הארי יהיה גיי במאה זה רק עם ג'ספר אז לא יודעת אם בא לך.
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום?|קדימה|בן וואיט. למרות שהוא טיפה נטפקן. הוא וניק יכנסו למזה פינות:-D
אוי לא.
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד?|קדימה|משחקי הכס: אטלנטיק ורז'ן. כל התככים והממלכות יכולים להיות מתחת למים. ובמקום דרקונים יש דרקוני מים.
לא צפיתי בסדרה הזאת אבל אני בעד להטביע את כולם.
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?|קדימה|חנוכריסמס כמובן. שזה בייסיקלי מה שיהודים בארהב עושים ומקבלים את הטוב מכל העולמות. גם חנוכיה וגם העץ. וגם הם מקבלים שמונה ימים מתנות!
זה לא חנוכריסמס. זה כריסמכה! רואים שלא צפיתי באו.סי|שפם|

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.|קדימה|
דייזי ג'ונס + טיילור|מאוהב|
לקחו לי כמה שניות להבין שזה לא קליפ רשמי:-D
טיילור דאון דאון דאון דה ויטצ'ס רואד (המעריצים הם הקובן שלה)
צפה בקובץ המצורף 122015
ממש אמא של אליס.
*ואם לא גם סתם תמונה או סרטון זה בסדר...|קדימה|תמונה של שלג|זורו|
צפה בקובץ המצורף 122012
|מאוהב|
וטיילור נפרדת בהופעה האחרונה בהחלט;-(|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 122014
טוב נו מגיע לה לנוח. טוב שלא הופיעה שלושתלאפים שעות בשנה|חבול|

LeAnnDylan

Well-known member
שם: Mrs. Plaza
הגיל שלך כשחייזרים יפלשו לכדור הארץ: 72
נקודות ציון: תמיד הייתי גרועה בנ.צ לכן בשבוע ניווטים הייתי לוקחת גימלים כדי שהחיילות לא יחשדו שאני לא יודעת לקרוא מפה לבנה 🙈

[תפוז לא נותן לי להוסיף את רשימת הסדרות/סרטים החודשיים שלי, אז בהודעה נפרדת]
שירי החודש:
thumbnail_IMG_2050.png
*ובונוס - אוברי שרה את שיר החודש שלי
ספרי החודש: אני לא מאמינה שהפעם יש לי תשובה!! קראתי האזנתי-לאוברי-מקריאה-ועקבתי-אחריה-בספר-עם-התמונות ל- The Legend of the Christmas Witch וגם לספר ההמשך שלו - The Return of the Christmas Witch. מודה שעם כמה שאני אוהבת את אוברי, חשבתי לעצמי שאלו יהיו ספרים דבילים כי בכל זאת- מדובר בספרי ילדים. אבל האמת היא שהופתעתי לטובה. אשכרה הייתה עלילה לספרים. הם ממש יצרו עולם שלם לדמויות והאודיו של הספר גם היה מוצלח מאוד עם מוזיקת רקע ואפקטים כדי להכניס אותך לאווירה. ממש נהניתי!

דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי.

שחקני החודש: אוברי.
קראש החודש: אוברי.
thumbnail_IMG_2070.jpg thumbnail_IMG_2071.jpg
ציטוט חודשי: "And Aubrey was her name I never knew her, but I loved her just the same" חבר'ה, אני חושבת שהצלחתי לפצח את סוד המסע בזמן וחזרתי אחורה לסבנטיז כדי לכתוב את השיר הזה.
בדיחה חודשית: יש לי סטיקר של אוברי על הקייס של הטלפון. שיחקתי עם הבת של הבוסים (בת שנה ו-10 חודשים), היא לקחה לי את הטלפון והסתכלה על התמונה, הצביעה על אוברי ואמרה Mama! צחקתי ואמרתי לה yes child, that is MOTHER just not yours.
ואז הבוסית החיה הסרט שלי אמרה "היא חושבת שזו אני" גילגלתי עיניים בשקט ואז היא הוסיפה "היא יפה? הזאתי בתמונה?" bitch please|שפם|
סיבה למסיבה: אין סיבות למסיבות יותר לעולם. החיים שלי בזבל.
סתם, הסיבה למסיבה הכי גדולה היא שחזרתי הביתה, למיטה שלי, עם המסאז' רגליים שלי. עכשיו אני יכולה להתכרבל במיטה עם השלוש שמיכות סיהוקס החדשות שקיבלתי לכריסמס ולצפות באוברי מהנוחיות של המיטה שלי|מאוהב| מה עוד בן אדם צריך בחיים?
סיפור החודש: האמת שהיו לי שני סיפורים שרציתי לספר לכם אבל הם היו לפני שטסתי לבת דודה שלי (אפילו רשמתי לי אותם בפתקים כדי לזכור) ועכשיו אני עונה על השאלון הזה במשך שנה כבר ואני לא חושבת שיש בי כוחות נפשיים לעוד חפירה. אז אולי בעוד כמה ימים אם לא ימאס לכם מהחפירות שלי אני אספר לכם (רק מזהירה מראש שזה סיפורים מעצבנים).
למה אתם מצפים בחודש ינואר: לאוברי פלאזה מגישה פרס בגולדן גלוב. ואולי איזה חיבוק שלה עם קתר'ין האן על השטיח האדום כי מגיע לנו!
460156288_527570596317251_3478984197615791805_n.jpg

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? אפריל ואנדי כדי שיהיה לי מצחיק ויפה בעין.
כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? וואי השנה אכלתי יותר משאכלתי בעשור האחרון. הכנתי מלא סופגניות. בת דודה שלי היא בשלנית אבל לא אופה בכלל אז אין תנאים במטבח שלה|שפם| הייתי צריכה לקנות לה מיקסר של דרו לפני שהגעתי לשם כדי לוודא שלא אצטרך ללוש ביד כמו איזה פיליפינית. (בסוף גיליתי שיש לה קיצ'ן אייד שהיא לא השתמשה בו בחיים|חבול|) קיצר הכנתי סופגניות ואני מניחה שיצא טעים כי אכלתי איזה 10. וגם לפני שטסתי הבוסית שלי הביאה סופגניות מאל איי אז אכלתי 2. ולביבות גם אכלתי יחסית מלא כי הילדים של בת דודה שלי חולים על לביבות והם הזהירו אותנו מראש שאם נראה לנו שאנחנו מכינים יותר מידי- זה לא מספיק וצריך להכפיל את הכמות. הם לא צחקו! אני בחופשה אז לא ספרתי קלוריות. אין לדעת כמה אכלתי.
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו? סדרות שיצאו ב-2024 או סדרות שראיתי ב-2024? אם מדובר בסדרות שראיתי אז שו (מבוקש לחקירה) ורון סוונסון כי שניהם אוכלים כמו בהמות וזה יהיה מצחיק:-D כמובן שאגיש להם רק בשר. ועל מה ידברו? על דברים מתים כמובן.
אם מדובר על סדרות שיצאו ב-2024 אז אני בוחרת בריו (אגת'ה) וסוזי (סאני) כי אם אפריל ואן לא יהיו חברות אז אולי בגלגול אחר שלהן הן יסתדרו:-D וכמובן שנכין פיצה!
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?
בובז!!

(אבל בתאכלס גם הז'קט האדום של אמה בוואנס שלא עבר כביסה בחיים:-D)
איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך) - תוכנית הבוקר אומנם מצחיקה אותי אבל היא גם מורידה לי שנים מהחיים אז שתהיה קומדיה ותיתן לי קצת נחת:-D
אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? אני מניחה שאני יכולה להיות Cup אבל אני אאיית את זה Cupp כמו קופר קאפ ואולי ככה אני אזכה בפנטזי פוטבול. (אגב הסתכלתי עכשיו מסביבי כדי לראות איזה חפצים ביתיים יש לי בחדר והסתכלתי על המגירות וחשבתי ש-Drawer זה סביר וזה נשמע כמו דרור וכשהייתי בת 8 והייתי מאוהבת בברוך דרור (גיא מרמת אביב ג') רציתי לשנות את שם המשפחה שלי לדרור:-D
לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת? ליאן הייתה צריכה להצטרף לפרק 4 של אגת'ה כדי להצטרף לבלדה.
איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום? מסתדרת איתכם? לא יודעת אתם מוזרים. מסתדרת איתי? אפריל|זורו|
אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד? אלוהים אדירים ניק! אתה עושה לנו את זה בכוונה?! התעללות כזאת גם בדעאש לא עוברים. בן אדם בסך הכל רוצים לשים גיפים של אוברי ואתה בא לי עם שאלות שאפילו בני גורן לא חשב עליהן|חבול|
ניסיתי לחשוב על איזה סדרות מתחת למים יש ואם אני רוצה משהו בסגנון אבל הצלחתי לחשוב רק על בוב ספוג ו-ויג'יל ולא בא לי לראות אף אחת מהן אז בטח שלא ארצה לעשות אף סדרה אחרת מתחת למים. (אלא אם כן יש שם אוברי בבגד ים ואז אפשר להטביע את כל מחלקת גנים ונוף).
אילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו? Chrismukkah וחוגגת אותו בדיוק כמו שחגגתי אותו השנה. לא משנה כלום|לב|

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
ביי פאר, הסרטון הכי טוב שראיתי ב-2024. מי שערך אותו גאון!

*ואם לא גם סתם תמונה או סרטון זה בסדר...

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
סדרות החודש:
Shrinking - סיימתי את עונה 2. אומנם קצת פחות טובה מהעונה הראשונה. אבל עדין היו בה המון קטעים מצחיקים. אני מאוהבת בליז ופול!
Parks and Recreation - אני מתקדמת לאט כדי לא לסיים מהר מידי. למרות שבטיסה שברתי את החוקים שלי וצפיתי ב-9 פרקים ברצף🙈 אבל זה בעיקר כי רציתי להגיע לפרק האהוב עליי עם "what, I love garbage"

Criminal Minds - הפסקתי לצפות בזה כשהוצ'נר עזב הועזב, אבל הייתי צריכה לראות את הפרקים עם אוברי אז השלמתי אותם.
Calls - כשהיא יצאה חשבתי לבדוק אותה כי היא נשמעה לי מעניינת, אבל מכיוון שזה רק אודיו זה היה נשמע לי קונספט מוזר אז לא צפיתי, אבל כשגיליתי שיש בזה אוברי, כמובן שהייתי חייבת לצפות בזה.
Welcome to Sweden - זה היה נשמע כל כך מבטיח- קומדיה שאיימי פולר יצרה עם אוברי ואיימי בתפקידי אורח משחקות את עצמן. אוי אין לכם מושג כמה שזה גרוע. ואח של איימי פולר הוא חתיכת יצור.
SVU - הפתקים שלי אומרים שצפיתי בזה אבל אני לא זוכרת. בטח זה היה בתחילת החודש או משהו.
Silo - סוף סוף הגעתי לזה. בינתיים העונה השניה לא נופלת מהראשונה אז אני מרוצה.
Agatha All Along - צפיתי בה פעם שלמה בבית, ואז פעם נוספת בשדה תעופה כי הגעתי אליו איזה מיליון שנה לפני הטיסה שלי ועדימון לא בידרה אותי (|שפם|) ועוד פעם אחת אצל בת דודה שלי כדי לכפות את זה על כל בני הבית שלה. בפרק 4 דפקתי להם שם נאמבר מוזיקלי של הבלדה והם כולם הסתכלו עליי בפליאה של "מאיפה את מכירה את השיר הזה" כאילו לא שמעתי את השיר הזה 1529 פעמים. ואז בפרק 6 בת דודה שלי עברה מול הטלוויזיה בדיוק כשבילי ואדי התנשקו והיא כזה "היי! אני רציתי לראות את הסרט הזה!!" הסברתי לה שזו סדרה ולא סרט, ושאלתי איזה סרט גיי היא חשבה שזה אבל אין לה באמת מושג. ואז אח"כ היא שוב פעם הגיחה לסלון לקראת סוף הפרק וראתה את הפרופיל של אגת'ה ושאלה אותי "מי זו משמאל?" עניתי לה "קת'רין האן" והיא כזה "אוי אני מתה עליה! למה לא קראת לי? אני גם רוצה לראות אותה!" ואני כזה "אנחנו יכולות להתחיל ברגע זה מההתחלה אם את רוצה, זה לא כאילו שלא צפיתי בזה כבר מיליון פעמים"😂
Ted Lasso - רציתי איזה משהו חמוד ברקע בזמן שאני מכינה סופגניות וזה מה שנבחר. אוף התגעגעתי לטד ורבקה;-(
White Lotus - החלטתי לצפות שוב בעונה 2 אבל רק בקטעים של אוברי. אין ספק שזה הרבה יותר משובח ככה.
The Penguin - שמעתי על זה הרבה אז החלטתי לנסות. זה לא רע אבל גם ממש לא הסגנון שלי.
Hacks - גם על זה שמעתי הרבה וחיפשנו איזה משהו קליל שכל המשפחה יכולה לצפות, זה חמוד אבל לא הרגשתי שזה משהו מיוחד. אולי בהמשך זה משתפר. ראינו רק חצי עונה ראשונה.
Sunny - ראיתי איזה פרומו של זה לפני כמה חודשים ואני זוכרת שרציתי לנסות את זה אבל לא יצא לי ואז ראיתי שרשידה ג'ונס פירסמה על זה משהו ונזכרתי שרציתי לנסות את זה ומכיוון שאני בטיים זון אחר משאר המשפחה שלי, בזמן שהם הלכו לישון ב-21:00 כמו חבורת חננים, אני נשארתי ערה עד 3 בלילה, כל לילה כדי לצפות במיליון דברים רנדומלים. זה היה אחד מהם וזו סדרה ממש טובה (חוץ מפרק אחד שהיה יותר מידי מוזר) ואן פרקינס מאוד לא אן פרקינסית פה אבל עדין נפלאה.
Shōgun - ניסיתי את זה מיד אחרי שסיימתי את סאני ושתי סדרות יפניות אחת אחרי השניה היה לי קצת יותר מידי. ראיתי רק שלושה פרקים אבל אני אנסה לחזור אל זה אחרי שאצפה בכמה דברים בשפה שאני מבינה כדי להתאפס לפני שאוכל לחזור אל זה שוב.
Slow Horses - אפל מנסים לדחוף לי את זה בכוח. צפיתי רק בחצי עונה ראשונה בינתיים. סו פאר די בנאלי, נחמד אבל לא משהו מיוחד. אבל אני רואה שיש לזה כמה עונות אז אולי זה משתפר בהמשך. נראה.

סרטי החודש:
Playing It Cool - סתם סרט דבילי ולא אמין שבו כריס אוונס מעדיף מישהי אחרת על פני אוברי פלאזה|שפם|
My Old Ass - יש מצב שצפיתי בו החודש 4 פעמים. 3 פעמים עם עצמי כי ניק לא מוריד את זה מהרשימה שלו, ופעם אחת כשכפיתי את זה על המשפחה שלי. הבת של בת דודה שלי התלהבה כשהיא ראתה את אוברי על המסך (לא סיפרתי להם למה בחרתי בסרט הזה או על האובססיית אוברי שלי בשלב הזה) ואמרה שהיא מתעליה ובעלה של בת דודה שלי חיזק ואמר שהיא שחקנית טובה וגם הוא אוהב אותה. בסוף הסרט הם אמרו שהוא ממש טוב. (למחרת הבת של בת דודה שלי חזרה עם רשימת תלונות של דברים לא קשורים שלמי לעזאזל אכפת מהם:-D כמו למה לא דיברו על מה שקרה בסוף עם החווה ואני כזה "נראה לי שפספסת את הפואנטה של הסרט...?" והיא כזה "לא, אני חשבתי על זה כל הלילה ואני צריכה תשובות!) :-D
Best Sellers - אחד הסרטים הבודדים של אוברי שהם לא ממש מוזרים אז זה בונוס:-D
His Three Daughters - חשבתי שליזי ונטשה זו סיבה מספיק טובה לצפות בסרט הזה אבל הוא די מדכא. אהבתי את הסוף שלו אבל הוא היה לי ארוך וכבד מידי.
Funny People - כשצפיתי ב-Hacks זה הזכיר לי קצת את העלילה של הסרט הזה. והוא במילא לא כזה טוב וסתם צפיתי בו בשביל אוברי, אז אני מקווה שהסדרה תהיה מוצלחת יותר.
Dirty Grandpa - אוברי רוצה לרכוב על רוברט דה נירו זה קצת מוזר. שתבחר לה קשיש חתיך יותר.
Woman of the Hour - מופתעת שלקח לי כל כך הרבה זמן להגיע לזה. פעם הייתי סופרת את השניות עד לסרט חדש של אנה קנדריק כדי לצפות בו בשניה שהוא זמין לי. אוברי קילקלה אותי. אבל זה סרט טוב. וקצת מחליא אותי שזה מבוסס על סיפור אמיתי.
The Substance - איזו לקוחה שלי המליצה לי על הסרט הזה. אני די משוכנעת שהלקוחה הזאת היא פסיכופטית/סוציופטית/רוצחת סדרתית כי רק בן אדם פסיכוטי ימליץ על הדבר המזעזע הזה. אני לא חושבת שאי פעם הסתרתי את הפנים שלי כל כך הרבה פעמים במהלך סרט כמו שהסתרתי במהלך הסרט הזה. ראיתי שבמאי של התועבה הזאת מועמדת לגולדן גלוב ואני מזועזעת עד עמקי נשמתי. זה סרט כל כך מבחיל ומי שיצר אותו צריך להיכלא בכלא מתחת לאדמה ללא אור יום לשארית חייו.
Life After Beth - אוברי פלאזה זומבית זה מעולה. יש קטע ממש מצחיק בסרט שהחבר שלה מנגן לה איזה שיר שהוא כתב בשבילה, והשיר הזה ממש גרוע ואני חושבת לעצמי "מה זה החרא הזה, לא יכלו להשקיע קצת יותר ולכתוב איזה משהו חמוד?" ולא עוברת שניה ואוברי כזה "This fucking sucks! this is retarded! are you messing with me? this is fucking gay I fucking hate this" :-D:-D
Joshy - סרט די סתמי עם רעיון מענין אבל ביצוע משונה. אבל יש בו אוברי אז למי אכפת מהשאר.
Mystery Team - הסרט הראשון של אוברי. היא בייסקלי תינוקת בו. זה סרט כל כך דבילי אבל בתחילת הקריירה שלה כנראה שהיא לא בררה יותר מידי. למרות שהיא גם אמרה שהיא ודונלד גלובר למדו ביחד והוא כתב בשבילה את התפקיד אז אולי בגלל זה היא הסכימה.
Four Christmases - עשינו איזה מרתון סרטי כריסמס. במהלך הרוב שלהם הייתי במטבח כמו לאפות משהו אז אני לא מחשיבה את שאר הסרטים, אבל את זה בת דודה שלי התעקשה שכולנו נראה ביחד כי זה הסרט האהוב עליה. ותראו, אני מתה על ריס ווית'רספון. אבל הסרט הזה כל כך קרינג'י שכואב לי לצפות בו:-D
Happiest Season - זו הייתה התרומה שלי למרתון סרטי הכריסמס שלנו. אומנם יש בו במרוכז רק איזה 5 דקות של אוברי, אבל היא עושה את ה-5 דקות האלה ממש שוות כי כפרעליה היא מושלמת. אבל גם הסרט עצמו חמוד והפסקול שלו אחלה.
It's Christmas, Eve - אם כבר כריסמס ואחלה פסקול- אז איך אפשר בלי ליאן ריימס|לב| יחסית לסרט כריסמס הוא די חמוד ולא אובר צ'יזי. אבל גם יש סיכוי קטן שאני לא אובייקטיבית. מי היה מאמין. אגב פישלתי וצפיתי בו בכריסמס דיי ולא איב|שפם| אבל ליאן על הבוקר זו אחלה דרך לפתוח את הסטוקינג ולאכול מלא ממתקים עד אובדן חושים.
A Bad Moms Christmas - הסרט הזה גרר אחרי סאשן שלם של group therapy כי הבת של בת דודה שלי העזה להגיד שאחת האמהות בסרט מזכירה לה את אמא שלה (בת דודה שלי) ובת דודה שלי נעלבה עד עמקי נשמתה שהבת שלה חושבת שהיא מזכירה את האמא הנוראית הזאת (כריסטין ברנסקי), ואז עצרנו את הסרט כדי להדליק נרות ובעלה של בת דודה שלי לחש לי לבחור סרט אחר כי בת דודה שלי אמרה לו יום לפני שכשהילדים מגיעים לחג, לקחת את הצד שלה כי הבנות תמיד bullying her ואז למחרת בבוקר הם החליטו לשבת בסלון ולעשות טראפיה משפחתית שבה כל אחד מעלה את טראומות הילדות שלו כדי להצדיק את ההתנהגות הרעילה שלו. בעלה של בת דודה שלי ושלושת הילדים שלהם הם פסיכולגים/לומדים פסיכולוגיה אז כמובן שהם מטבעם אנשים חופרים שאוהבים לדבר על רגשות ואני ישבתי שם מסתכלת עליהם וחושבת לעצמי מה לעזאזל? בסך הכל רציתי לראות את קת'רין האן. מה כבר ביקשתי?|חבול|
Poor Things - באחד הערבים שבת דודה שלי החליטה שוב שאנחנו צריכים לצפות במשהו ביחד והציעה כל מיני סרטים שממש לא היה בא לי לצפות בהם הצעתי את הסרט הזה. הבן של בת דודה שלי החוויר מיד ואמר "אני לא חושב שזה סרט לצפות בו עם המשפחה שלך" ואני משחקת אותה תמימה "למה לא? אני דווקא אשמח לדון בפן הפסיכולוגי שלו בסופו" והוא כזה "כי זה סרט סקס ואני לא חושב שאני רוצה לצפות בו ביחד עם ההורים שלי" בת דודה שלי שאלה אותו אם הוא צפה בסרט והוא ענה שלו אז כמובן שניצלתי את ההזדמנות להגן על הסרט ולטעון שזה לא סרט סקס. ואז כמובן שהגיעו כל סצנות הסקס הוולגריות והוא כזה "אמרתי לך שזה לא סרט לצפות בו עם המשפחה שלך!" אבל אחרי שהם הושיבו אותי לטראפיה המשפחתית שלהם, הרגשתי שהם צריכים לסבול קצת. זה לא בדיוק עבד כי הם מאוד אהבו את הסרט.
Harry Potter - מסתבר שלמשפחה המוזרה הזאת יש מסורת משפחתית בה כל שנה בין כריסמס וערב השנה החדשה הם עושים מרתון של כל סרטי הארי פוטר. אני מניחה שעבור אנשים אחרים זה יכול להיחשב כמו מסורת חמודה שהם היו רוצים לאמץ לעצמם. עבורי זה היה עונש|חבול| למה הסרטים האלה באורך הגלותתתתתת|חבול||חבול|
Encanto - לבת של בת דודה שלי יש ילדה בת שנתיים אז כמובן שמידי פעם היינו צריכים לבחור משהו שמתאים לה, אז רוב הזמן זה היה פו הדב ומיקי מאוס. ואז יום אחד החלטנו שצריך משהו אחר כי אף אחד מאיתנו לא יכול לשמוע את פו הדב יותר (למה לעזאזל באנגלית יש לו קול של אנס סדרתי??) הבת של בת דודה שלי הציעה את קוקו. ליטרלי סרט הדיסני היחיד שבאמת ראיתי אז ביקשתי ממנה לבחור משהו אחר אז היא בחרה את אנקנטו. לא ציפיתי לאהוב את זה אבל זה סרט חמוד.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
אגב שתדעו לכם שתפוז הומופוב שלא אוהב את צבעי הקשת. הוא כל שניה אמר לי שיש לי יותר מ-10000 תווים בהודעה, אבל מה שהוא התכוון זה שיש לי יותר מידי צבעים בהודעה כי ברגע שהורדתי כמה צבעים פתאום זה כן שלח את ההודעה|שפם||שפם||שפם|

didalf

Well-known member
כשראיתי את השאלה הזאת גם אני התכוונתי לענות לקסה. אבל עכשיו אני צריכה לבחור משהו אחר בגללך:-D
למה? תבחרי בלקסה עדיין!
בגלל זה אני אוהבת לענות לפני שאני קוראת תשובות של אחרים.
אני חושבת שכל סדרות גיבורי העל צריכות להיות קומדיות כי הן מגוחכות במילא בתור דרמות.
דווקא במארוול יודעים לאזן יפה בין דרמה להומור. רוב הזמן.

אם הארי יהיה גיי במאה זה רק עם ג'ספר אז לא יודעת אם בא לך.
איוו לא!
בכלל הגיי היחיד שם היה מילר שזה... סביר.
אבל אני חושבת לעשות הסבה למרפי. עם כל אהבתי לאמורי.

לא צפיתי בסדרה הזאת אבל אני בעד להטביע את כולם.
אני בעד:-D
זה לא חנוכריסמס. זה כריסמכה! רואים שלא צפיתי באו.סי|שפם|
אני יודעת אבל בעברית יותר זורם חנוכריסמס. יש כבר את הכ' באמצע.

לקחו לי כמה שניות להבין שזה לא קליפ רשמי:-D
אבל איך מתאים לה השיר?|מאוהב|
ממש אמא של אליס.
רק יותר טוב.
טוב נו מגיע לה לנוח. טוב שלא הופיעה שלושתלאפים שעות בשנה|חבול|
וואי לגמרי. לאדעת איך היא לא גמורה.
אגב שתדעו לכם שתפוז הומופוב שלא אוהב את צבעי הקשת. הוא כל שניה אמר לי שיש לי יותר מ-10000 תווים בהודעה, אבל מה שהוא התכוון זה שיש לי יותר מידי צבעים בהודעה כי ברגע שהורדתי כמה צבעים פתאום זה כן שלח את ההודעה|שפם||שפם||שפם|
חוצפן!
אני אגיב לך אחכ כי זה ארוך ומצריך תשומת לב.

didalf

Well-known member
כמובן
נקודות ציון: תמיד הייתי גרועה בנ.צ לכן בשבוע ניווטים הייתי לוקחת גימלים כדי שהחיילות לא יחשדו שאני לא יודעת לקרוא מפה לבנה 🙈
:-D:-D
[תפוז לא נותן לי להוסיף את רשימת הסדרות/סרטים החודשיים שלי, אז בהודעה נפרדת]
שירי החודש:
thumbnail_IMG_2050.png
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שיר החודש שלך רק כי קוראים לו אוברי?:-D:-D

*ובונוס - אוברי שרה את שיר החודש שלי
אה חח היא באמת קרויה על שמו:-D

דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי.

היא מעולה והכל אבל בסופו של דבר אין על אפריל|כתר|
(זה נכון גם לרוב השחקנים האחרים. אדם סקוט לא יתעלה על בן וכו').
שחקני החודש: אוברי.
קראש החודש: אוברי.
thumbnail_IMG_2070.jpg
thumbnail_IMG_2071.jpg
לעע:-D
מהממת|מאוהב|
ציטוט חודשי: "And Aubrey was her name I never knew her, but I loved her just the same" חבר'ה, אני חושבת שהצלחתי לפצח את סוד המסע בזמן וחזרתי אחורה לסבנטיז כדי לכתוב את השיר הזה.
בטוח!

בדיחה חודשית: יש לי סטיקר של אוברי על הקייס של הטלפון. שיחקתי עם הבת של הבוסים (בת שנה ו-10 חודשים), היא לקחה לי את הטלפון והסתכלה על התמונה, הצביעה על אוברי ואמרה Mama! צחקתי ואמרתי לה yes child, that is MOTHER just not yours.
ואז הבוסית החיה הסרט שלי אמרה "היא חושבת שזו אני" גילגלתי עיניים בשקט ואז היא הוסיפה "היא יפה? הזאתי בתמונה?" bitch please|שפם|

סיבה למסיבה: אין סיבות למסיבות יותר לעולם. החיים שלי בזבל.
סתם, הסיבה למסיבה הכי גדולה היא שחזרתי הביתה, למיטה שלי, עם המסאז' רגליים שלי. עכשיו אני יכולה להתכרבל במיטה עם השלוש שמיכות סיהוקס החדשות שקיבלתי לכריסמס ולצפות באוברי מהנוחיות של המיטה שלי|מאוהב| מה עוד בן אדם צריך בחיים?
אל תאמינו לה היא נהנתה אצל בת דודה שלה.
סיפור החודש: האמת שהיו לי שני סיפורים שרציתי לספר לכם אבל הם היו לפני שטסתי לבת דודה שלי (אפילו רשמתי לי אותם בפתקים כדי לזכור) ועכשיו אני עונה על השאלון הזה במשך שנה כבר ואני לא חושבת שיש בי כוחות נפשיים לעוד חפירה. אז אולי בעוד כמה ימים אם לא ימאס לכם מהחפירות שלי אני אספר לכם (רק מזהירה מראש שזה סיפורים מעצבנים).
מחכים.

עם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? אפריל ואנדי כדי שיהיה לי מצחיק ויפה בעין.
האמת שכן יהיה כיף

כמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? וואי השנה אכלתי יותר משאכלתי בעשור האחרון. הכנתי מלא סופגניות. בת דודה שלי היא בשלנית אבל לא אופה בכלל אז אין תנאים במטבח שלה|שפם| הייתי צריכה לקנות לה מיקסר של דרו לפני שהגעתי לשם כדי לוודא שלא אצטרך ללוש ביד כמו איזה פיליפינית. (בסוף גיליתי שיש לה קיצ'ן אייד שהיא לא השתמשה בו בחיים|חבול|) קיצר הכנתי סופגניות ואני מניחה שיצא טעים כי אכלתי איזה 10. וגם לפני שטסתי הבוסית שלי הביאה סופגניות מאל איי אז אכלתי 2. ולביבות גם אכלתי יחסית מלא כי הילדים של בת דודה שלי חולים על לביבות והם הזהירו אותנו מראש שאם נראה לנו שאנחנו מכינים יותר מידי- זה לא מספיק וצריך להכפיל את הכמות. הם לא צחקו! אני בחופשה אז לא ספרתי קלוריות. אין לדעת כמה אכלתי.
כיף |יאמי| |יאמי|
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו? סדרות שיצאו ב-2024 או סדרות שראיתי ב-2024? אם מדובר בסדרות שראיתי אז שו (מבוקש לחקירה) ורון סוונסון כי שניהם אוכלים כמו בהמות וזה יהיה מצחיק:-D כמובן שאגיש להם רק בשר. ועל מה ידברו? על דברים מתים כמובן.
אם מדובר על סדרות שיצאו ב-2024 אז אני בוחרת בריו (אגת'ה) וסוזי (סאני) כי אם אפריל ואן לא יהיו חברות אז אולי בגלגול אחר שלהן הן יסתדרו:-D וכמובן שנכין פיצה!
חחחחחחחחח זה יהיה מצחיק אם גם שם ריו תשנא אותה סתם ככה:-D
מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?
בובז!!
איך אהבתי את התלבושות של הפרק הזה!|מאוהב|

אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? אני מניחה שאני יכולה להיות Cup אבל אני אאיית את זה Cupp כמו קופר קאפ ואולי ככה אני אזכה בפנטזי פוטבול. (אגב הסתכלתי עכשיו מסביבי כדי לראות איזה חפצים ביתיים יש לי בחדר והסתכלתי על המגירות וחשבתי ש-Drawer זה סביר וזה נשמע כמו דרור וכשהייתי בת 8 והייתי מאוהבת בברוך דרור (גיא מרמת אביב ג') רציתי לשנות את שם המשפחה שלי לדרור:-D
זה גם טיפה דומה לדרו.

(אלא אם כן יש שם אוברי בבגד ים ואז אפשר להטביע את כל מחלקת גנים ונוף).
:-D

אם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
ביי פאר, הסרטון הכי טוב שראיתי ב-2024. מי שערך אותו גאון!
באמת עריכה מעולה! מרגיש אותו סרט חח

didalf

Well-known member
Criminal Minds - הפסקתי לצפות בזה כשהוצ'נר עזב הועזב, אבל הייתי צריכה לראות את הפרקים עם אוברי אז השלמתי אותם.
אההה כשאמרת לי לא זכרתי שצפית בזה בעבר בלי קשר אבל נכון דיברנו על זה כמה פעמים.
שווה להשלים? אני יודעת שהיא קשורה לריד שהיה הדמות האהובה עליי.

ואז פעם נוספת בשדה תעופה כי הגעתי אליו איזה מיליון שנה לפני הטיסה שלי ועדימון לא בידרה אותי (|שפם|)
סליחה:-D

בפרק 4 דפקתי להם שם נאמבר מוזיקלי של הבלדה והם כולם הסתכלו עליי בפליאה של "מאיפה את מכירה את השיר הזה" כאילו לא שמעתי את השיר הזה 1529 פעמים
. ואז בפרק 6 בת דודה שלי עברה מול הטלוויזיה בדיוק כשבילי ואדי התנשקו והיא כזה "היי! אני רציתי לראות את הסרט הזה!!" הסברתי לה שזו סדרה ולא סרט, ושאלתי איזה סרט גיי היא חשבה שזה אבל אין לה באמת מושג.
ואז אח"כ היא שוב פעם הגיחה לסלון לקראת סוף הפרק וראתה את הפרופיל של אגת'ה ושאלה אותי "מי זו משמאל?" עניתי לה "קת'רין האן" והיא כזה "אוי אני מתה עליה! למה לא קראת לי? אני גם רוצה לראות אותה!" ואני כזה "אנחנו יכולות להתחיל ברגע זה מההתחלה אם את רוצה, זה לא כאילו שלא צפיתי בזה כבר מיליון פעמים"😂
:-D שפשוט תשב תראה כבר.
Playing It Cool - סתם סרט דבילי ולא אמין שבו כריס אוונס מעדיף מישהי אחרת על פני אוברי פלאזה|שפם|
אהה ראיתי את זה. נחמד כזה. מזל שהוא חתיך|מאוהב| בתכלס הוא באמת בוחר לא נכון.

(למחרת הבת של בת דודה שלי חזרה עם רשימת תלונות של דברים לא קשורים שלמי לעזאזל אכפת מהם:-D כמו למה לא דיברו על מה שקרה בסוף עם החווה ואני כזה "נראה לי שפספסת את הפואנטה של הסרט...?" והיא כזה "לא, אני חשבתי על זה כל הלילה ואני צריכה תשובות!) :-D
וואי היא באמת מתמקדת בדבר הלא נכון.

His Three Daughters - חשבתי שליזי ונטשה זו סיבה מספיק טובה לצפות בסרט הזה אבל הוא די מדכא. אהבתי את הסוף שלו אבל הוא היה לי ארוך וכבד מידי.
זהו הוא נשמע לי מדכא מידי:-(

The Substance - איזו לקוחה שלי המליצה לי על הסרט הזה. אני די משוכנעת שהלקוחה הזאת היא פסיכופטית/סוציופטית/רוצחת סדרתית כי רק בן אדם פסיכוטי ימליץ על הדבר המזעזע הזה. אני לא חושבת שאי פעם הסתרתי את הפנים שלי כל כך הרבה פעמים במהלך סרט כמו שהסתרתי במהלך הסרט הזה. ראיתי שבמאי של התועבה הזאת מועמדת לגולדן גלוב ואני מזועזעת עד עמקי נשמתי. זה סרט כל כך מבחיל ומי שיצר אותו צריך להיכלא בכלא מתחת לאדמה ללא אור יום לשארית חייו.
:-D:-D:-D
Life After Beth - אוברי פלאזה זומבית זה מעולה. יש קטע ממש מצחיק בסרט שהחבר שלה מנגן לה איזה שיר שהוא כתב בשבילה, והשיר הזה ממש גרוע ואני חושבת לעצמי "מה זה החרא הזה, לא יכלו להשקיע קצת יותר ולכתוב איזה משהו חמוד?" ולא עוברת שניה ואוברי כזה "This fucking sucks! this is retarded! are you messing with me? this is fucking gay I fucking hate this" :-D:-D
זה גם עם ריד נכון? כי אני זוכרת שהיה לי עניין בסרט הזה פעם אבל בגלל שאני שונאת זומבים בסוף נמנעתי.
Joshy - סרט די סתמי עם רעיון מענין אבל ביצוע משונה. אבל יש בו אוברי אז למי אכפת מהשאר.
את זה אני זוכרת שהתחלתי כי היו בו שחקנים שעניינו אותי אבל ממש לא אהבתי והפסקתי באמצע. לא זוכרת כלום ממנו ולמה לא אהבתי.
Encanto - לבת של בת דודה שלי יש ילדה בת שנתיים אז כמובן שמידי פעם היינו צריכים לבחור משהו שמתאים לה, אז רוב הזמן זה היה פו הדב ומיקי מאוס. ואז יום אחד החלטנו שצריך משהו אחר כי אף אחד מאיתנו לא יכול לשמוע את פו הדב יותר (למה לעזאזל באנגלית יש לו קול של אנס סדרתי??) הבת של בת דודה שלי הציעה את קוקו. ליטרלי סרט הדיסני היחיד שבאמת ראיתי אז ביקשתי ממנה לבחור משהו אחר אז היא בחרה את אנקנטו. לא ציפיתי לאהוב את זה אבל זה סרט חמוד.
יאיי

הוא באמת הומפוב. ואנטישמי! אפילו כשהגבתי לך הוא אומר שיש יותר מידי תווים ואני צריכה לפצל את זה!

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למילר היו שני בני זוג במהלך הסדרה. ואחד מהם היה דמות משנה לאורך כל הסדרה
האמת שזה באמת יותר תווים. פשוט אנחנו לא רואים את זה אלא אם כן עוברים למצב שבו רואים את התווים שעושים הגדרות (בטח יש לזה מונח טכני שאני לא זוכר)
למשל המשפט הזה עם צבעים יראה ככה:
1736016351467.png

didalf

Well-known member
למילר היו שני בני זוג במהלך הסדרה. ואחד מהם היה דמות משנה לאורך כל הסדרה
כן ג'קסון סליחה שהשמטתי אותך.
בריאן לא חשוב|X|
אניוואי שניהם משניים לי מידי למטרת השאלה.

האמת שזה באמת יותר תווים. פשוט אנחנו לא רואים את זה אלא אם כן עוברים למצב שבו רואים את התווים שעושים הגדרות (בטח יש לזה מונח טכני שאני לא זוכר)
בגדול אפשר לקרוא לזה קוד

LeAnnDylan

Well-known member
למה? תבחרי בלקסה עדיין!
נהה, אני שמחה עם הבחירה שלי.
בגלל זה אני אוהבת לענות לפני שאני קוראת תשובות של אחרים.
ממש לא הייתי בנויה נפשית לענות לשאלון הזה מהטלפון שלי אז הגבתי קודם. לרוב אני אכן עונה קודם כדי לא לתת לכם להשפיע עליי עם הדעות הלא נכונות שלכם על דברים:-P:
דווקא במארוול יודעים לאזן יפה בין דרמה להומור. רוב הזמן.
אז כל הכבוד להם.
איוו לא!
אבל אני חושבת לעשות הסבה למרפי. עם כל אהבתי לאמורי.
חח להשאיר את פריקדריינה לבד זה אחלה. אני בעד השיפ שלך!
אני יודעת אבל בעברית יותר זורם חנוכריסמס. יש כבר את הכ' באמצע.
לאלא! אל תהרסי לנו את החג!
אבל איך מתאים לה השיר?|מאוהב|
מאוד!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שיר החודש שלך רק כי קוראים לו אוברי?:-D:-D
את צוחקת כאילו זה לא נשמע כמו משהו שאני לגמרי אעשה.
אה חח היא באמת קרויה על שמו:-D
חח כן, ראיתי איזה סרטון שמישהו עשה כשהיא שרה את זה וברקע היה השיר ואז חשבתי לעצמי שהוא דווקא לא רע ומכיוון שהוא מספיק איטי הוא יתאים לפלייליסט עבודה שלי (אני צריכה שירים שקטים לשים ללקוחות בזמן טיפול) אז האזנתי לו והוא אחלה.
היא מעולה והכל אבל בסופו של דבר אין על אפריל|כתר|
כן אבל זו גם השוואה לא הוגנת מכיוון שהיו לנו 7 עונות ליהנות מאפריל בעוד שכל שאר הפרויקטים שלה היו הרבה יותר קצרים. אבל אם נגיד נשווה את אפריל של עונה 1 וריו של עונה 1, אז יש תחרות צמודה. עכשיו, אם היו לי 7 עונות של ריו האם אפריל עדין הייתה הדמות הכי טובה של אוברי? אין לדעת, אני צריכה שמארוול יתנו לה 7 עונות כדי שאוכל להחליט:-D
בהחלט.
אל תאמינו לה היא נהנתה אצל בת דודה שלה.
לא אמרתי שלא נהניתי.
ובכל זאת זה לא משנה את העובדה שלחזור לנוחיות של המיטה שלי זה משהו שפינטזתי עליו מהשניה שיצאתי מהבית.
חחחחחחחחח זה יהיה מצחיק אם גם שם ריו תשנא אותה סתם ככה:-D
חח דווקא בסאני, הדמות שלה דומה יותר לאפריל מאשר לאן אז יש מצב שהן יסתדרו:-P:
איך אהבתי את התלבושות של הפרק הזה!|מאוהב|
אהבתי רק את של שתיהן. האחרים היו מוזרים מידי. מגניבים אבל מוזרים.
זה גם טיפה דומה לדרו.
אקח את זה.
באמת עריכה מעולה! מרגיש אותו סרט חח
נכון?! יואו צפיתי בזה בלופ איזה שעה שלמה:-D
אההה כשאמרת לי לא זכרתי שצפית בזה בעבר בלי קשר אבל נכון דיברנו על זה כמה פעמים.
שווה להשלים? אני יודעת שהיא קשורה לריד שהיה הדמות האהובה עליי.
אם את צופה בשביל ריד אז כן, שווה להשלים.
:-D שפשוט תשב תראה כבר.
ממש. לבת דודה שלי יש קוצים בתחת.
למרות שבאיזשהו שלב היא חטפה שפעת והייתה מרותקת למיטה במשך יומיים וראתה מהבוקר עד הלילה את כל הסרטים שקיימים בנטפליקס ככה שזו הייתה הזדמנות טובה בשבילה לצפות בזה אבל זה לא נחשב כי רציתי שנראה ביחד!
אהה ראיתי את זה. נחמד כזה. מזל שהוא חתיך|מאוהב| בתכלס הוא באמת בוחר לא נכון.
באמת יש לו מזל שהוא חתיך.
וואי היא באמת מתמקדת בדבר הלא נכון.
וזאת הילדה המועדפת עליך!
אני אגב החלטתי לבחור בבעל של הבת הבכורה כי הוא אמר שאוברי פלאזה היא הסלברטי קראש של אבא שלו. ושהוא גם אוהב אותה.
(זה כזה מוזר שאוברי היא סלברטי קראש של אבא)(פחדתי לשאול בן כמה אבא שלו)
זהו הוא נשמע לי מדכא מידי:-(
מה שדיכא אותי בו זה לא מה שידכא אותך חח.
זה גם עם ריד נכון? כי אני זוכרת שהיה לי עניין בסרט הזה פעם אבל בגלל שאני שונאת זומבים בסוף נמנעתי.
אממ כן, הוא בסרט אבל הוא כזה דביל בו שממש לא שווה לצפות בשבילו. למרות שהוא מסורק שם שזה הדבר שהכי הפריע לי בדמות שלו במחשבות פליליות - שתמיד היה נראה שהוא רב עם המברשת שלו כל פרק.
את זה אני זוכרת שהתחלתי כי היו בו שחקנים שעניינו אותי אבל ממש לא אהבתי והפסקתי באמצע. לא זוכרת כלום ממנו ולמה לא אהבתי.
זה על איזה מישהו שבת הזוג שלו התאבדה לפני החתונה שלהם ומכיוון שהוא כבר סגר מקום למסיבת רווקים שלו, הוא מחליט ללכת עם החבר'ה שלו לשם בכל מקרה. לא יודעת אם זה נשמע מספיק מוכר כדי שתזכרי מה שראית. אבל לי זה קצת הפריע כי זה לא מרגיש לי שככה בן אדם יתנהג. והחברים שלו היו מוזרים (ולא היה מספיק אוברי בסרט כדי שיהיה לי אכפת ממנו אז לא הפסדת כלום).
צפה בקובץ המצורף 122100
טוב מה אתה מגן על תפוז עכשיו. הוא הומופוב!

didalf

Well-known member
ף:-נהה, אני שמחה עם הבחירה שלי.
טוב זאת הייתה בחירה טובה
ממש לא הייתי בנויה נפשית לענות לשאלון הזה מהטלפון שלי אז הגבתי קודם. לרוב אני אכן עונה קודם כדי לא לתת לכם להשפיע עליי עם הדעות הלא נכונות שלכם על דברים:-P:
בדיוק:-P:
רגע כל מה שהגבת היה מהטלפון?:-0 זה היה ארוך ממש! וגם היה איתך לפטופ לא?8-*
לאלא! אל תהרסי לנו את החג!
בסדרררררררר תהני בכרימוכה שלך
יאיייייייייי|מאוהב||מאוהב|
את צוחקת כאילו זה לא נשמע כמו משהו שאני לגמרי אעשה.
זה 100% נשמע משהו שתעשי.

חח כן, ראיתי איזה סרטון שמישהו עשה כשהיא שרה את זה וברקע היה השיר ואז חשבתי לעצמי שהוא דווקא לא רע ומכיוון שהוא מספיק איטי הוא יתאים לפלייליסט עבודה שלי (אני צריכה שירים שקטים לשים ללקוחות בזמן טיפול) אז האזנתי לו והוא אחלה.
אוקי מקשיבה עכשיו. השורה "אוברי ווז הר ניים" מוכרת לי אבל השאר לא8-*
קצת אולד-טיימי לי מידי.
כן אבל זו גם השוואה לא הוגנת מכיוון שהיו לנו 7 עונות ליהנות מאפריל בעוד שכל שאר הפרויקטים שלה היו הרבה יותר קצרים. אבל אם נגיד נשווה את אפריל של עונה 1 וריו של עונה 1, אז יש תחרות צמודה. עכשיו, אם היו לי 7 עונות של ריו האם אפריל עדין הייתה הדמות הכי טובה של אוברי? אין לדעת, אני צריכה שמארוול יתנו לה 7 עונות כדי שאוכל להחליט:-D
מארוול שמעתם אותה? תנו לנו 7 עונות של ריו תודה.
אני עדיין חושבת שכלום לא מתעלה על הדמויות של פארקס|מאוהב|

ובכל זאת זה לא משנה את העובדה שלחזור לנוחיות של המיטה שלי זה משהו שפינטזתי עליו מהשניה שיצאתי מהבית.
טוב כן המיטה שלך זה משהו מיוחד.

אם את צופה בשביל ריד אז כן, שווה להשלים.
אז אולי אני אראה באמת (אם אני לא אשכח)

וזאת הילדה המועדפת עליך!
טוב אף אחד לא מושלם. אז היא טעתה קצת, היא עדיין המועדפת.
אני אגב החלטתי לבחור בבעל של הבת הבכורה כי הוא אמר שאוברי פלאזה היא הסלברטי קראש של אבא שלו. ושהוא גם אוהב אותה.
(זה כזה מוזר שאוברי היא סלברטי קראש של אבא)(פחדתי לשאול בן כמה אבא שלו)
זה באמת קצת מוזר.

מה שדיכא אותי בו זה לא מה שידכא אותך חח.
למה?

אממ כן, הוא בסרט אבל הוא כזה דביל בו שממש לא שווה לצפות בשבילו.
כן אני זוכרת מהטריילרים. זה יצא כשהייתי בשיא האובסס אליו.
למרות שהוא מסורק שם שזה הדבר שהכי הפריע לי בדמות שלו במחשבות פליליות - שתמיד היה נראה שהוא רב עם המברשת שלו כל פרק.
חחחחחחחחחח וואי כן:-D
היו עונות בסביבות 4-6 שזה עוד היה בלגן יפה אבל מאז זה החמיר.

זה על איזה מישהו שבת הזוג שלו התאבדה לפני החתונה שלהם ומכיוון שהוא כבר סגר מקום למסיבת רווקים שלו, הוא מחליט ללכת עם החבר'ה שלו לשם בכל מקרה. לא יודעת אם זה נשמע מספיק מוכר כדי שתזכרי מה שראית.
וואי שום זכרון8-*

למעלה