Lhuna3
Well-known member
אין סליחה ואין מחילה, ואני עכשיו צריכה באמת להקשיב לזה מהתחלה עד הסוף למרות שעשיתם לי ספוילר.לא ידעתי שאתם לא יודעים, סליחה.
(זה באמת מעניין שהחליטו בגרסה הסופית לא להתייחס בשום צורה לזה שהיא יודעת או לא יודעת)
אין סליחה ואין מחילה, ואני עכשיו צריכה באמת להקשיב לזה מהתחלה עד הסוף למרות שעשיתם לי ספוילר.לא ידעתי שאתם לא יודעים, סליחה.
נכוןאם אין אני לך נדפקת כי גם מילי כבר אין.
אני לא צריכה להוכיח, אני מנסה לשמור את זה בסוד.איפה ההוכחה שלך שהם פלשו?
לא יודעת, מה אני סופרת גייז?לדעתי פעם היו פה הרבה יותר גייז. היום אנחנו סתם גיי פרנדלי, לא?
הטייפו שלך בלבל אותי להרבה יותר מידי זמן שבו ניסיתי לחשוב אם הוא שיחק במשהו שנקרא "כתום"אם לא ראית אותו בכתום לפחות היית שמה תמונה שתראי אותו פה.
אני לא יודעת למה זה הצחיק אותי כל כך. אולי הפכתי לאבא
כי אמא שלי כבר לא מבשלת וגם בכל מקום אחר שהייתי היו רק סופגניותאיך בן אדם שאוהב לביבות מסיים חג בלי לאכול לביבה??
תני לי כל לביבה שיש, אני לא אתקטנן! אבל נראה לי שאני מעדיפה להרגיש את התפו"א.אגב, אצל המשפחה שלי היה ויכוח השנה על מה עדיף לביבות דקות וקריספיות או לביבות עבות כאלה שממש מרגישים את התפו״א. איפה את עומדת?
לא חס וחלילה זה לא מה שהתכוונתי! הסופגניות יהיו רגילות ומי ששומר כשל"פ יצטרך פשוט להתמודד ולוותר על הסופגניות או על הכשרות!חח בהצלחה לך עם סופגניה כשל״פית
חבל.חחחח אני לא חושבת שזה יעבוד בשבילי
כן. אין אוכל תתאמצי.מה את אלוהים "בזיעת אפיך תאכל לחם"? תביאו לי אוכל וזהו.
אבל אמרתי ששששששששש
תכלסאני אתן לספייק כל מה שהוא רוצה, אני אתן לו לשתות את הדם שלי אפילו.
אוי לא תקשיבי מהתחלה עד הסוף לשיר של שלוש דקות? איך תשרדי את זה.אין סליחה ואין מחילה, ואני עכשיו צריכה באמת להקשיב לזה מהתחלה עד הסוף למרות שעשיתם לי ספוילר.
(זה באמת מעניין שהחליטו בגרסה הסופית לא להתייחס בשום צורה לזה שהיא יודעת או לא יודעת)
במקרה כזה לונה היית צריכה להכין לעצמך או אפילו לקנות.כי אמא שלי כבר לא מבשלת וגם בכל מקום אחר שהייתי היו רק סופגניות
כשראיתי את השאלה הזאת גם אני התכוונתי לענות לקסה. אבל עכשיו אני צריכה לבחור משהו אחר בגללךמהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?הא זאת שאלה יפה אבל שניה יש לי בלאקאאוט. השמלה הכחולה של דאינריז במשחקי הכס אני מניחה. גם התלבושות של הדה ובלדריינה מבחינתי. ובתכלס גם המעילים המטונפים של קלארק ובלאמי. אוו אוו וחולצת הבובז
אני חושבת שכל סדרות גיבורי העל צריכות להיות קומדיות כי הן מגוחכות במילא בתור דרמות.איזו סדרת דרמה שאתם אוהבים הייתם יכולים להפוך לקומדיה? (או ההפך)כאילו אני יכולה לחשוב על סדרות כבדות שלא יזיק להן קצת הומור כמו כישור הזמן אבל לא ממש להפוך לקומדיה. טוב ממש עברתי על האפיסוד קלנדר ושי-הוק קפץ לי לעין. אולי אם היא הייתה דרמה קצת יותר רצינית ולא ככ מגוכחת היא הייתה טובה יותר. כי דווקא הפרמיס מעניין - ההיבט המשפטי של עולם גיבורי העל.
יופי עדי טלוויזיה.אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת?טלוויזיה. בקיצור זה TV וTV זה טיילור ורז'ן
אם הארי יהיה גיי במאה זה רק עם ג'ספר אז לא יודעת אם בא לך.לאיזו סדרה היית רוצה להכניס זמר/ת אהוב עליך להופעת אורח וכיצד היא הייתה מתרחשת?אוווווווווו זה חשוב!! אני רוצה את טיילור בבאפי בתור קוטלת נוספת. כמו פיית' אבל לא כמו פיית'. מישהי שבהתחלה היא ובאפי יהיו יריבות אבל בסוף חברות. אבל שתהיה קוטלת גם. ויהיה פרק קרוסאובר עם אנג'ל שבו היא תשיר קריוקי במועדון של לורן וכולם יתפעלו ממנה. ואת הארי אני רוצה במאה והוא יהיה גיי ויהיה לו סיפור אהבה והשרדות יפה וטארגי. וגם הוא ישיר כי סיבות.
אוי לא.איזו דמות מסדרה הייתה הכי מסתדרת איתנו בפורום?בן וואיט. למרות שהוא טיפה נטפקן. הוא וניק יכנסו למזה פינות
לא צפיתי בסדרה הזאת אבל אני בעד להטביע את כולם.אם היית צריך/ה להמיר סדרה מסוימת לעלילה שמתרחשת מתחת למים – איזו סדרה ואיך זה היה עובד?משחקי הכס: אטלנטיק ורז'ן. כל התככים והממלכות יכולים להיות מתחת למים. ובמקום דרקונים יש דרקוני מים.
זה לא חנוכריסמס. זה כריסמכה! רואים שלא צפיתי באו.סיאילו שני חגים היית משלב/ת לחג אחד, ואיך היית חוגג/ת אותו?חנוכריסמס כמובן. שזה בייסיקלי מה שיהודים בארהב עושים ומקבלים את הטוב מכל העולמות. גם חנוכיה וגם העץ. וגם הם מקבלים שמונה ימים מתנות!
לקחו לי כמה שניות להבין שזה לא קליפ רשמיאם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
דייזי ג'ונס + טיילור
ממש אמא של אליס.טיילור דאון דאון דאון דה ויטצ'ס רואד (המעריצים הם הקובן שלה)
צפה בקובץ המצורף 122015
*ואם לא גם סתם תמונה או סרטון זה בסדר...תמונה של שלג
צפה בקובץ המצורף 122012
טוב נו מגיע לה לנוח. טוב שלא הופיעה שלושתלאפים שעות בשנהוטיילור נפרדת בהופעה האחרונה בהחלט
צפה בקובץ המצורף 122014
למה? תבחרי בלקסה עדיין!כשראיתי את השאלה הזאת גם אני התכוונתי לענות לקסה. אבל עכשיו אני צריכה לבחור משהו אחר בגללך
דווקא במארוול יודעים לאזן יפה בין דרמה להומור. רוב הזמן.אני חושבת שכל סדרות גיבורי העל צריכות להיות קומדיות כי הן מגוחכות במילא בתור דרמות.
איוו לא!אם הארי יהיה גיי במאה זה רק עם ג'ספר אז לא יודעת אם בא לך.
אני בעדלא צפיתי בסדרה הזאת אבל אני בעד להטביע את כולם.
אני יודעת אבל בעברית יותר זורם חנוכריסמס. יש כבר את הכ' באמצע.זה לא חנוכריסמס. זה כריסמכה! רואים שלא צפיתי באו.סי
אבל איך מתאים לה השיר?לקחו לי כמה שניות להבין שזה לא קליפ רשמי
רק יותר טוב.ממש אמא של אליס.
וואי לגמרי. לאדעת איך היא לא גמורה.טוב נו מגיע לה לנוח. טוב שלא הופיעה שלושתלאפים שעות בשנה
חוצפן!אגב שתדעו לכם שתפוז הומופוב שלא אוהב את צבעי הקשת. הוא כל שניה אמר לי שיש לי יותר מ-10000 תווים בהודעה, אבל מה שהוא התכוון זה שיש לי יותר מידי צבעים בהודעה כי ברגע שהורדתי כמה צבעים פתאום זה כן שלח את ההודעה
כמובןשם: Mrs. Plaza
נקודות ציון: תמיד הייתי גרועה בנ.צ לכן בשבוע ניווטים הייתי לוקחת גימלים כדי שהחיילות לא יחשדו שאני לא יודעת לקרוא מפה לבנה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שיר החודש שלך רק כי קוראים לו אוברי?[תפוז לא נותן לי להוסיף את רשימת הסדרות/סרטים החודשיים שלי, אז בהודעה נפרדת]
שירי החודש:
אה חח היא באמת קרויה על שמו*ובונוס - אוברי שרה את שיר החודש שלי
היא מעולה והכל אבל בסופו של דבר אין על אפרילדמויות החודש: כל הדמויות של אוברי.
לעעשחקני החודש: אוברי.
קראש החודש: אוברי.
בטוח!ציטוט חודשי: "And Aubrey was her name I never knew her, but I loved her just the same" חבר'ה, אני חושבת שהצלחתי לפצח את סוד המסע בזמן וחזרתי אחורה לסבנטיז כדי לכתוב את השיר הזה.
בדיחה חודשית: יש לי סטיקר של אוברי על הקייס של הטלפון. שיחקתי עם הבת של הבוסים (בת שנה ו-10 חודשים), היא לקחה לי את הטלפון והסתכלה על התמונה, הצביעה על אוברי ואמרה Mama! צחקתי ואמרתי לה yes child, that is MOTHER just not yours.
ואז הבוסית החיה הסרט שלי אמרה "היא חושבת שזו אני" גילגלתי עיניים בשקט ואז היא הוסיפה "היא יפה? הזאתי בתמונה?" bitch please
אל תאמינו לה היא נהנתה אצל בת דודה שלה.סיבה למסיבה: אין סיבות למסיבות יותר לעולם. החיים שלי בזבל.
סתם, הסיבה למסיבה הכי גדולה היא שחזרתי הביתה, למיטה שלי, עם המסאז' רגליים שלי. עכשיו אני יכולה להתכרבל במיטה עם השלוש שמיכות סיהוקס החדשות שקיבלתי לכריסמס ולצפות באוברי מהנוחיות של המיטה שלי מה עוד בן אדם צריך בחיים?
מחכים.סיפור החודש: האמת שהיו לי שני סיפורים שרציתי לספר לכם אבל הם היו לפני שטסתי לבת דודה שלי (אפילו רשמתי לי אותם בפתקים כדי לזכור) ועכשיו אני עונה על השאלון הזה במשך שנה כבר ואני לא חושבת שיש בי כוחות נפשיים לעוד חפירה. אז אולי בעוד כמה ימים אם לא ימאס לכם מהחפירות שלי אני אספר לכם (רק מזהירה מראש שזה סיפורים מעצבנים).
האמת שכן יהיה כיףעם איזה דמויות הייתם בוחרים לבלות את ראש השנה החדשה (לא בהכרח אהובות)? אפריל ואנדי כדי שיהיה לי מצחיק ויפה בעין.
כיףכמה סופגניות ולביבות אכלתם ואיך זה ביחס לשנים קודמות? וואי השנה אכלתי יותר משאכלתי בעשור האחרון. הכנתי מלא סופגניות. בת דודה שלי היא בשלנית אבל לא אופה בכלל אז אין תנאים במטבח שלה הייתי צריכה לקנות לה מיקסר של דרו לפני שהגעתי לשם כדי לוודא שלא אצטרך ללוש ביד כמו איזה פיליפינית. (בסוף גיליתי שיש לה קיצ'ן אייד שהיא לא השתמשה בו בחיים) קיצר הכנתי סופגניות ואני מניחה שיצא טעים כי אכלתי איזה 10. וגם לפני שטסתי הבוסית שלי הביאה סופגניות מאל איי אז אכלתי 2. ולביבות גם אכלתי יחסית מלא כי הילדים של בת דודה שלי חולים על לביבות והם הזהירו אותנו מראש שאם נראה לנו שאנחנו מכינים יותר מידי- זה לא מספיק וצריך להכפיל את הכמות. הם לא צחקו! אני בחופשה אז לא ספרתי קלוריות. אין לדעת כמה אכלתי.
אתם מארחים לסעודה דמויות ראשיות משתיים מהסדרות הכי אהובות עליכם של 2024 – על מה ידברו בארוחה ומה תגישו? סדרות שיצאו ב-2024 או סדרות שראיתי ב-2024? אם מדובר בסדרות שראיתי אז שו (מבוקש לחקירה) ורון סוונסון כי שניהם אוכלים כמו בהמות וזה יהיה מצחיק כמובן שאגיש להם רק בשר. ועל מה ידברו? על דברים מתים כמובן.
חחחחחחחחח זה יהיה מצחיק אם גם שם ריו תשנא אותה סתם ככהאם מדובר על סדרות שיצאו ב-2024 אז אני בוחרת בריו (אגת'ה) וסוזי (סאני) כי אם אפריל ואן לא יהיו חברות אז אולי בגלגול אחר שלהן הן יסתדרו וכמובן שנכין פיצה!
איך אהבתי את התלבושות של הפרק הזה!מהו פריט הלבוש הכי איקוני או הזוי שזכור לך מסדרה?
בובז!!
זה גם טיפה דומה לדרו.אם היה חוק שמחייב אותך לשנות את שם המשפחה שלך למילה של חפץ ביתי, מה היית בוחר/ת? אני מניחה שאני יכולה להיות Cup אבל אני אאיית את זה Cupp כמו קופר קאפ ואולי ככה אני אזכה בפנטזי פוטבול. (אגב הסתכלתי עכשיו מסביבי כדי לראות איזה חפצים ביתיים יש לי בחדר והסתכלתי על המגירות וחשבתי ש-Drawer זה סביר וזה נשמע כמו דרור וכשהייתי בת 8 והייתי מאוהבת בברוך דרור (גיא מרמת אביב ג') רציתי לשנות את שם המשפחה שלי לדרור
(אלא אם כן יש שם אוברי בבגד ים ואז אפשר להטביע את כל מחלקת גנים ונוף).
באמת עריכה מעולה! מרגיש אותו סרט חחאם בא לכם שתפו תמונה או סרטון שמזכיר לכם או מתחבר לכם עם דמות שאהבתם ב2024.
ביי פאר, הסרטון הכי טוב שראיתי ב-2024. מי שערך אותו גאון!
OBCrack on Instagram: "Lenny summons Rio to a tea party — #AgathaAllAlong x #Legion * * * #AgathaAllAlong #LegionFX #Legion #MarvelsAgatha #AubreyPlaza #RioVidal #GreenWitch #TheGreenWitch #LadyDeath #lennybusker"
32K likes, 88 comments - obcrack on November 25, 2024: "Lenny summons Rio to a tea party — #AgathaAllAlong x #Legion * * * #AgathaAllAlong #LegionFX #Legion #MarvelsAgatha #AubreyPlaza #RioVidal #GreenWitch #TheGreenWitch #LadyDeath #lennybusker".www.instagram.com
אההה כשאמרת לי לא זכרתי שצפית בזה בעבר בלי קשר אבל נכון דיברנו על זה כמה פעמים.Criminal Minds - הפסקתי לצפות בזה כשהוצ'נרעזבהועזב, אבל הייתי צריכה לראות את הפרקים עם אוברי אז השלמתי אותם.
סליחהואז פעם נוספת בשדה תעופה כי הגעתי אליו איזה מיליון שנה לפני הטיסה שלי ועדימון לא בידרה אותי ()
בפרק 4 דפקתי להם שם נאמבר מוזיקלי של הבלדה והם כולם הסתכלו עליי בפליאה של "מאיפה את מכירה את השיר הזה" כאילו לא שמעתי את השיר הזה 1529 פעמים
. ואז בפרק 6 בת דודה שלי עברה מול הטלוויזיה בדיוק כשבילי ואדי התנשקו והיא כזה "היי! אני רציתי לראות את הסרט הזה!!" הסברתי לה שזו סדרה ולא סרט, ושאלתי איזה סרט גיי היא חשבה שזה אבל אין לה באמת מושג.
שפשוט תשב תראה כבר.ואז אח"כ היא שוב פעם הגיחה לסלון לקראת סוף הפרק וראתה את הפרופיל של אגת'ה ושאלה אותי "מי זו משמאל?" עניתי לה "קת'רין האן" והיא כזה "אוי אני מתה עליה! למה לא קראת לי? אני גם רוצה לראות אותה!" ואני כזה "אנחנו יכולות להתחיל ברגע זה מההתחלה אם את רוצה, זה לא כאילו שלא צפיתי בזה כבר מיליון פעמים"
אהה ראיתי את זה. נחמד כזה. מזל שהוא חתיך בתכלס הוא באמת בוחר לא נכון.Playing It Cool - סתם סרט דבילי ולא אמין שבו כריס אוונס מעדיף מישהי אחרת על פני אוברי פלאזה
וואי היא באמת מתמקדת בדבר הלא נכון.(למחרת הבת של בת דודה שלי חזרה עם רשימת תלונות של דברים לא קשורים שלמי לעזאזל אכפת מהם כמו למה לא דיברו על מה שקרה בסוף עם החווה ואני כזה "נראה לי שפספסת את הפואנטה של הסרט...?" והיא כזה "לא, אני חשבתי על זה כל הלילה ואני צריכה תשובות!)
זהו הוא נשמע לי מדכא מידיHis Three Daughters - חשבתי שליזי ונטשה זו סיבה מספיק טובה לצפות בסרט הזה אבל הוא די מדכא. אהבתי את הסוף שלו אבל הוא היה לי ארוך וכבד מידי.
The Substance - איזו לקוחה שלי המליצה לי על הסרט הזה. אני די משוכנעת שהלקוחה הזאת היא פסיכופטית/סוציופטית/רוצחת סדרתית כי רק בן אדם פסיכוטי ימליץ על הדבר המזעזע הזה. אני לא חושבת שאי פעם הסתרתי את הפנים שלי כל כך הרבה פעמים במהלך סרט כמו שהסתרתי במהלך הסרט הזה. ראיתי שבמאי של התועבה הזאת מועמדת לגולדן גלוב ואני מזועזעת עד עמקי נשמתי. זה סרט כל כך מבחיל ומי שיצר אותו צריך להיכלא בכלא מתחת לאדמה ללא אור יום לשארית חייו.
זה גם עם ריד נכון? כי אני זוכרת שהיה לי עניין בסרט הזה פעם אבל בגלל שאני שונאת זומבים בסוף נמנעתי.Life After Beth - אוברי פלאזה זומבית זה מעולה. יש קטע ממש מצחיק בסרט שהחבר שלה מנגן לה איזה שיר שהוא כתב בשבילה, והשיר הזה ממש גרוע ואני חושבת לעצמי "מה זה החרא הזה, לא יכלו להשקיע קצת יותר ולכתוב איזה משהו חמוד?" ולא עוברת שניה ואוברי כזה "This fucking sucks! this is retarded! are you messing with me? this is fucking gay I fucking hate this"
את זה אני זוכרת שהתחלתי כי היו בו שחקנים שעניינו אותי אבל ממש לא אהבתי והפסקתי באמצע. לא זוכרת כלום ממנו ולמה לא אהבתי.Joshy - סרט די סתמי עם רעיון מענין אבל ביצוע משונה. אבל יש בו אוברי אז למי אכפת מהשאר.
יאייEncanto - לבת של בת דודה שלי יש ילדה בת שנתיים אז כמובן שמידי פעם היינו צריכים לבחור משהו שמתאים לה, אז רוב הזמן זה היה פו הדב ומיקי מאוס. ואז יום אחד החלטנו שצריך משהו אחר כי אף אחד מאיתנו לא יכול לשמוע את פו הדב יותר (למה לעזאזל באנגלית יש לו קול של אנס סדרתי??) הבת של בת דודה שלי הציעה את קוקו. ליטרלי סרט הדיסני היחיד שבאמת ראיתי אז ביקשתי ממנה לבחור משהו אחר אז היא בחרה את אנקנטו. לא ציפיתי לאהוב את זה אבל זה סרט חמוד.
הוא באמת הומפוב. ואנטישמי! אפילו כשהגבתי לך הוא אומר שיש יותר מידי תווים ואני צריכה לפצל את זה!אגב שתדעו לכם שתפוז הומופוב שלא אוהב את צבעי הקשת. הוא כל שניה אמר לי שיש לי יותר מ-10000 תווים בהודעה, אבל מה שהוא התכוון זה שיש לי יותר מידי צבעים בהודעה כי ברגע שהורדתי כמה צבעים פתאום זה כן שלח את ההודעה
למילר היו שני בני זוג במהלך הסדרה. ואחד מהם היה דמות משנה לאורך כל הסדרהבכלל הגיי היחיד שם היה מילר שזה... סביר.
האמת שזה באמת יותר תווים. פשוט אנחנו לא רואים את זה אלא אם כן עוברים למצב שבו רואים את התווים שעושים הגדרות (בטח יש לזה מונח טכני שאני לא זוכר)אגב שתדעו לכם שתפוז הומופוב שלא אוהב את צבעי הקשת. הוא כל שניה אמר לי שיש לי יותר מ-10000 תווים בהודעה, אבל מה שהוא התכוון זה שיש לי יותר מידי צבעים בהודעה כי ברגע שהורדתי כמה צבעים פתאום זה כן שלח את ההודעה
כן ג'קסון סליחה שהשמטתי אותך.למילר היו שני בני זוג במהלך הסדרה. ואחד מהם היה דמות משנה לאורך כל הסדרה
בגדול אפשר לקרוא לזה קודהאמת שזה באמת יותר תווים. פשוט אנחנו לא רואים את זה אלא אם כן עוברים למצב שבו רואים את התווים שעושים הגדרות (בטח יש לזה מונח טכני שאני לא זוכר)
למשל המשפט הזה עם צבעים יראה ככה:
נהה, אני שמחה עם הבחירה שלי.למה? תבחרי בלקסה עדיין!
ממש לא הייתי בנויה נפשית לענות לשאלון הזה מהטלפון שלי אז הגבתי קודם. לרוב אני אכן עונה קודם כדי לא לתת לכם להשפיע עליי עם הדעות הלא נכונות שלכם על דבריםבגלל זה אני אוהבת לענות לפני שאני קוראת תשובות של אחרים.
אז כל הכבוד להם.דווקא במארוול יודעים לאזן יפה בין דרמה להומור. רוב הזמן.
חח להשאיר את פריקדריינה לבד זה אחלה. אני בעד השיפ שלך!איוו לא!
בכלל הגיי היחיד שם היה מילר שזה... סביר.
אבל אני חושבת לעשות הסבה למרפי. עם כל אהבתי לאמורי.
לאלא! אל תהרסי לנו את החג!אני יודעת אבל בעברית יותר זורם חנוכריסמס. יש כבר את הכ' באמצע.
מאוד!אבל איך מתאים לה השיר?
את צוחקת כאילו זה לא נשמע כמו משהו שאני לגמרי אעשה.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שיר החודש שלך רק כי קוראים לו אוברי?
חח כן, ראיתי איזה סרטון שמישהו עשה כשהיא שרה את זה וברקע היה השיר ואז חשבתי לעצמי שהוא דווקא לא רע ומכיוון שהוא מספיק איטי הוא יתאים לפלייליסט עבודה שלי (אני צריכה שירים שקטים לשים ללקוחות בזמן טיפול) אז האזנתי לו והוא אחלה.אה חח היא באמת קרויה על שמו
כן אבל זו גם השוואה לא הוגנת מכיוון שהיו לנו 7 עונות ליהנות מאפריל בעוד שכל שאר הפרויקטים שלה היו הרבה יותר קצרים. אבל אם נגיד נשווה את אפריל של עונה 1 וריו של עונה 1, אז יש תחרות צמודה. עכשיו, אם היו לי 7 עונות של ריו האם אפריל עדין הייתה הדמות הכי טובה של אוברי? אין לדעת, אני צריכה שמארוול יתנו לה 7 עונות כדי שאוכל להחליטהיא מעולה והכל אבל בסופו של דבר אין על אפריל
בהחלט.מהממת
לא אמרתי שלא נהניתי.אל תאמינו לה היא נהנתה אצל בת דודה שלה.
חח דווקא בסאני, הדמות שלה דומה יותר לאפריל מאשר לאן אז יש מצב שהן יסתדרוחחחחחחחחח זה יהיה מצחיק אם גם שם ריו תשנא אותה סתם ככה
אהבתי רק את של שתיהן. האחרים היו מוזרים מידי. מגניבים אבל מוזרים.איך אהבתי את התלבושות של הפרק הזה!
אקח את זה.זה גם טיפה דומה לדרו.
נכון?! יואו צפיתי בזה בלופ איזה שעה שלמהבאמת עריכה מעולה! מרגיש אותו סרט חח
אם את צופה בשביל ריד אז כן, שווה להשלים.אההה כשאמרת לי לא זכרתי שצפית בזה בעבר בלי קשר אבל נכון דיברנו על זה כמה פעמים.
שווה להשלים? אני יודעת שהיא קשורה לריד שהיה הדמות האהובה עליי.
ממש. לבת דודה שלי יש קוצים בתחת.שפשוט תשב תראה כבר.
באמת יש לו מזל שהוא חתיך.אהה ראיתי את זה. נחמד כזה. מזל שהוא חתיך בתכלס הוא באמת בוחר לא נכון.
וזאת הילדה המועדפת עליך!וואי היא באמת מתמקדת בדבר הלא נכון.
מה שדיכא אותי בו זה לא מה שידכא אותך חח.זהו הוא נשמע לי מדכא מידי
אממ כן, הוא בסרט אבל הוא כזה דביל בו שממש לא שווה לצפות בשבילו. למרות שהוא מסורק שם שזה הדבר שהכי הפריע לי בדמות שלו במחשבות פליליות - שתמיד היה נראה שהוא רב עם המברשת שלו כל פרק.זה גם עם ריד נכון? כי אני זוכרת שהיה לי עניין בסרט הזה פעם אבל בגלל שאני שונאת זומבים בסוף נמנעתי.
זה על איזה מישהו שבת הזוג שלו התאבדה לפני החתונה שלהם ומכיוון שהוא כבר סגר מקום למסיבת רווקים שלו, הוא מחליט ללכת עם החבר'ה שלו לשם בכל מקרה. לא יודעת אם זה נשמע מספיק מוכר כדי שתזכרי מה שראית. אבל לי זה קצת הפריע כי זה לא מרגיש לי שככה בן אדם יתנהג. והחברים שלו היו מוזרים (ולא היה מספיק אוברי בסרט כדי שיהיה לי אכפת ממנו אז לא הפסדת כלום).את זה אני זוכרת שהתחלתי כי היו בו שחקנים שעניינו אותי אבל ממש לא אהבתי והפסקתי באמצע. לא זוכרת כלום ממנו ולמה לא אהבתי.
טוב מה אתה מגן על תפוז עכשיו. הוא הומופוב!האמת שזה באמת יותר תווים. פשוט אנחנו לא רואים את זה אלא אם כן עוברים למצב שבו רואים את התווים שעושים הגדרות (בטח יש לזה מונח טכני שאני לא זוכר)
למשל המשפט הזה עם צבעים יראה ככה:
צפה בקובץ המצורף 122100
טוב זאת הייתה בחירה טובהף:-נהה, אני שמחה עם הבחירה שלי.
בדיוקממש לא הייתי בנויה נפשית לענות לשאלון הזה מהטלפון שלי אז הגבתי קודם. לרוב אני אכן עונה קודם כדי לא לתת לכם להשפיע עליי עם הדעות הלא נכונות שלכם על דברים
בסדרררררררר תהני בכרימוכה שלךלאלא! אל תהרסי לנו את החג!
יאיייייייייימאוד!
זה 100% נשמע משהו שתעשי.את צוחקת כאילו זה לא נשמע כמו משהו שאני לגמרי אעשה.
אוקי מקשיבה עכשיו. השורה "אוברי ווז הר ניים" מוכרת לי אבל השאר לאחח כן, ראיתי איזה סרטון שמישהו עשה כשהיא שרה את זה וברקע היה השיר ואז חשבתי לעצמי שהוא דווקא לא רע ומכיוון שהוא מספיק איטי הוא יתאים לפלייליסט עבודה שלי (אני צריכה שירים שקטים לשים ללקוחות בזמן טיפול) אז האזנתי לו והוא אחלה.
מארוול שמעתם אותה? תנו לנו 7 עונות של ריו תודה.כן אבל זו גם השוואה לא הוגנת מכיוון שהיו לנו 7 עונות ליהנות מאפריל בעוד שכל שאר הפרויקטים שלה היו הרבה יותר קצרים. אבל אם נגיד נשווה את אפריל של עונה 1 וריו של עונה 1, אז יש תחרות צמודה. עכשיו, אם היו לי 7 עונות של ריו האם אפריל עדין הייתה הדמות הכי טובה של אוברי? אין לדעת, אני צריכה שמארוול יתנו לה 7 עונות כדי שאוכל להחליט
טוב כן המיטה שלך זה משהו מיוחד.ובכל זאת זה לא משנה את העובדה שלחזור לנוחיות של המיטה שלי זה משהו שפינטזתי עליו מהשניה שיצאתי מהבית.
אז אולי אני אראה באמת (אם אני לא אשכח)אם את צופה בשביל ריד אז כן, שווה להשלים.
טוב אף אחד לא מושלם. אז היא טעתה קצת, היא עדיין המועדפת.וזאת הילדה המועדפת עליך!
זה באמת קצת מוזר.אני אגב החלטתי לבחור בבעל של הבת הבכורה כי הוא אמר שאוברי פלאזה היא הסלברטי קראש של אבא שלו. ושהוא גם אוהב אותה.
(זה כזה מוזר שאוברי היא סלברטי קראש של אבא)(פחדתי לשאול בן כמה אבא שלו)
למה?מה שדיכא אותי בו זה לא מה שידכא אותך חח.
כן אני זוכרת מהטריילרים. זה יצא כשהייתי בשיא האובסס אליו.אממ כן, הוא בסרט אבל הוא כזה דביל בו שממש לא שווה לצפות בשבילו.
חחחחחחחחחח וואי כןלמרות שהוא מסורק שם שזה הדבר שהכי הפריע לי בדמות שלו במחשבות פליליות - שתמיד היה נראה שהוא רב עם המברשת שלו כל פרק.
וואי שום זכרוןזה על איזה מישהו שבת הזוג שלו התאבדה לפני החתונה שלהם ומכיוון שהוא כבר סגר מקום למסיבת רווקים שלו, הוא מחליט ללכת עם החבר'ה שלו לשם בכל מקרה. לא יודעת אם זה נשמע מספיק מוכר כדי שתזכרי מה שראית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.