The Story of Tonight... אוקטובר 2021 – סיכום חודשי 🔮🚭👻💐🐞🚨💋👜🐻🍨

Lhuna3

Well-known member
אגב זה ידוע בתור משהו ממש לא טוב לראות טלוויזיה בזמן שאוכלים.
למה? מאיזה בחינה?
🧩שירי החודש:
לא יודעת מה מגניב יותר.
שכל הקהל שר, שזה היה בכלל בתחילת מופיע של Green day או שבכלל העמוד הרשמי של הלהקה העלה את זה
זה מגניב מאוד!!!
🧩דמויות החודש: ג'ייק פרלטה, בן וואייט
🧩שחקני החודש: בכלב שמשחק את צ'דר בברוקלין 99
:love: :love: :love: לכולם!
🧩ציטוט החודש: "מתי החגים נגמרים" כל ישראלי בחודש תשרי
אני יותר "למה החגים חייבים להגמר?"
📬תאר את הבגד האהוב עליך: פ'יגמה - חולצה לבנה עם ציור מיני ומכנסיים שחורים עם המון מיקים קטנים
תכלס פיג'מות זה הכי כיף. (ואת צודקת שכשיש מילה עם גרש אז זה לא באמת משנה על איזו אות שמים אותו. העיקר שיהיה זרוק שם איפשהו.)
כשהטלפון פתוח:
זה מלחיץ מידי.
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? לקפוץ בין ערימות של שלכת
חחחח מה, כזה? :-D

הם יראו - החוש השישי
וזה כי גם להם יש סוף מפתיע, רוח הרפאים היא של דוב שהיה אביר.
אף אחד וכולם יושבים באמצע, רוח הרפאים הזו נמצאת בכל מקום ובו זמנית בשום מקום.
היא אולי אפילו נמצאת ממש עכשיו מאחורכם.........
:eek: מה את מספרת לי כאלו סיפורים מפחידים לפני השינה?!
🔮תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
1633545276821.png
:-D לגמרי!

Aranel Nenharma

Well-known member
הלוואי. בסדרה שכל הפורום תצפה בה ואז כולכם תהיו מעריצים סופסוף.
עדי תפרגני לה קצת. זו תהיה סדרה כל הפורום צופה בה בגלל שטיילר משחקת שם
לא אם הוא ישחק את בעלי קודםB-|
דבר ראשון הוא שחקן אז הוא יכול לשחק בשני סרטים
דבר שני, מותקל'ה השארתי לך את סבסטיאן אז תשחררי קצת את אוונס
1633550042540.png
*כל ישראלי עם ילדים קטנים. שלא יגמרו לעולם מבחינתי.
אני יותר "למה החגים חייבים להגמר?"
לי האמת נמאס כבר מהחגים, אין לי בעיה עם החופש אבל נמאס מהארוחות המשפחתיות
טוב את מרמה כי כבר ראיתי תגובות של ניק לאנשים שהוא רוצה תשובות אחרות!
חלקית נכון, התשובות היו מוכנות לי כבר ב1 לאוקטובר פשוט רק עכשיו התפנתי לרשום אותם.
ואני באמת לא הכי אוהבת את חודש היום הולדת שלי, זה רק מראה שהיום הולדת מתקרב וזה גם ככה יום לא כיפי
(ואת צודקת שכשיש מילה עם גרש אז זה לא באמת משנה על איזו אות שמים אותו. העיקר שיהיה זרוק שם איפשהו.)
חחחחחחחחחחח
אני פשוט קודם רושמת את המילה ואז חוזרת אחורה עם החיצים להוסיף את הגרש, אז כנראה זזתי יותר מדי|ביישן|
חחחח מה, כזה? :-D
כן!!!! איזה כיף!!!!
:eek: מה את מספרת לי כאלו סיפורים מפחידים לפני השינה?!
לונה סליחה, שכחתי שאת בת 100 והולכת לישון ב18:00 בערב

didalf

Well-known member
עדי תפרגני לה קצת. זו תהיה סדרה כל הפורום צופה בה בגלל שטיילר משחקת שם
נכון מאד!
giphy (11).gif

דבר שני, מותקל'ה השארתי לך את סבסטיאן אז תשחררי קצת את אוונס
1633550042540.png
אנחנו throuple מאושר! (או התרגום המדהים של נטפליקס: זוגלישיה)
וגם התמונה, תודה|מאוהב| הסצנה הזאת|מאוהב| הסרט הזה|מאוהב| גם סרט מושלם וגם כולם חתיכים וחתיכות שם באופן מוגזם|מאוהב|

לי האמת נמאס כבר מהחגים, אין לי בעיה עם החופש אבל נמאס מהארוחות המשפחתיות
אה כן לקראת הסוף כבר ויתרנו עליהן. (למרות שבסופו של דבר אני צריכה מישהו שיאכיל אותי כי אני שונאת לבשל אז גם זה לא כזה נורא).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🍎שם: דורי
🍎גיל:40
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: 200-300
אני משום מה חשבתי שאנשים יחשבו שיהיה להם יותר עמודים בביוגרפיה
🧩סרטי החודש:"בסגר" (Locked Down)
ראיתי עכשיו את הטריילר ונראה מאוד נחמד. אבל הציונים של הביקורות די נמוכים
🧩שאלת החודש: מתי יירד הגשם הראשון?
אני חושב שאמרו לי שירד כבר בלילה לפני איזה שבוע או שבועיים. אבל זה בטח היה די קטן.
אני בהחלט מצפה ליום הגשום הראשון. (ואני לא מתכוון לגשום חזק שזה בטח לא יקרה לפני נובמבר, אבל יום שיש תחושה קבועה של כמעט גשם לפחות)
🧩סיבה למסיבה: בהערכה תקופתית של פסיכולוגית מהיחידה לאפילפסיה, היא גילתה שאני נורמלי.
🥳
📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? בכלבו של דרו קארי, בתור הבוס שלו. או בתור מישהו מהסוכנות של וילאנל.
אוי נכון, שכחתי ממקום העבודה של דרו קארי. היה לו בוס נורא מצחיק (השחקן קרייג פרגוסון).
הדבר שמפחיד שם זה אם צריך לעבוד עם מימי.
The Drew Carey Show 01.gif
📬תאר את הבגד האהוב עליך: הדפסה של האות H. יש לי גרסה ירוקה וחומה.
משהו כזה?

📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):רשום "נתגבר עליהם" באידיש. כתובת גרפיטי שמחקו.
מאיפה זה?
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? מאיפה אני יודע, אני נשמע כמו אסטרופיזיקאי?
האמת שזה ידוע של60 אחוז מהאסטרופיזיקאים בארץ קוראים דורי.
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? האביר, שאם מישהו הולך באמצע הוא ייקח חרב וישפד אותו.
בהחלט מוצדק לשפד אנשים כאלו.
אבל איזה סרט הם רואים?
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המורה לספורט, שתפס תלמיד מעשן והטיל עליו להכין מאמר בנושא כושר גופני ובריאות בכיתה י"ב.
אותי לא תפסו מעשן (די קשה לאור זה שאף פעם לא עישנתי) אבל בכיתה כלשהי הייתי צריך לעשות עבודה על בייסבול כי אחרת הייתי מקבל ציון נכשל בספורט.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא, מי יודע אם אחזור ובכמה חלקים?
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? קשה להתנבא ובמיוחג לגבי העתיד.
טוב כמובן שקשה להתנבא על העתיד, אבל זה לא שאפשר להתנבא על העבר.
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? כן.
נראה לי שאתה רק השני עד כה שאמר כן (לונה הייתה הראשונה).
זה מכובד שהיית עושה את זה כי אנשים בטח היו חושבים שאתה דביל. יש סיכוי שלכל החיים שלך. (אני מניח שיהיה קשה להוכיח לאנשים שהעולם באמת שטוח, אחרת כולם היו יודעים כבר)
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: שיורדים ברקים ורעמים.
האמת שהדבר שהכי מפחיד אותי בברקים זה שהמכשירים האלקטרוניים שלי יקבלו מכת חשמל שתהרוס אותם (יש לי כאלו דברים שאמורים להגן עליהם על התקעים, אבל אני מפחד שבכל זאת זה יהרוס משהו)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הם סתם רצו שתצא מהחדר :-P:
זאת יכולה להיות אסטרטגיה טובה להוציא אותי מהחדר. לרוב כשהם רוצים שאני לא אציק להם זה רק גורם לי להשאר יותר ולהציק להם.
לא .פעם היה לי של אחד הקראשים שלי
אבל כבר כמה שנים אין לי כי אני מתפדחת שאנשים יראו אותם בטעות|מובך|
גם אני אתפדח לשים מישהו מהקראשים שלי בתור רקע לטלפון או למחשב.
אבל יש דברים אחרים שאני יכול לשים שאני אוהב והם לא מפדחים.
הקול של אופרה לא מחרפן אותך?;-#
את מי הקול של אופרה מחרפן?
(לאור זה שהיא הייתה המנחה בערך הכי פופולרית בארה"ב אני מניח שאנשים אוהבים את הקול שלה)
שיר מעולה
אני לא מבינה איך לפעמים אין לכם שירים (תמיד יש לי יותר מדי שירים )
כי אני לא חושב על השירים שאני שומע כל כך.
וגם אני לרוב שומע שירים מאותה רשימת שמיעה אז הם לא משתנים מחודש לחודש.
אני חושבת שלעולם לא ראית משהו איתה
הגיע הזמן לראות משהו עם ניקול קידמן.
סיבות מעולות
אז את מסכימה שאני צודק וחודש יוני הוא החודש הכי טוב בשנה?
הא שאלה טובה|תוהה|
והתשובה היא כן, וזה מוזר:
חחחחח, גדול.
נשמע לא רע באמת.
אבל למה דווקא את המילה מאני לא תרגמו לכסף?
אז מה יש לך מסך שחור?8-*
אני גם מובכת לשים תמונות של האובססיות שלי בגלל זה אני שמה נופים, עדיף כאלה שצילמתי.
מסך שחור זה גם בעייתי כי זה עמדה פוליטית לגבי BLM :-P:
לונה לא נראה לי שאת ושרון מדברות על אותו דבר B-|
נראה לי ששרון מדברת על הסרט היורשים של דיסני (אלא אם כן את גם דברת עליו|תוהה|)
אה :-D לא ידעתי בכלל שיש סרט דיסני בשם הזה.
אוי, זה נורא מצחיק אם באמת היה בלבול על העניין הזה.
שני דברים כל כך שונים (לא ראיתי לא זה ולא זה, אבל אני יודע מספיק על שניהם)
*היורשים של דיסני זה על הילדים של נבלי דיסני קלאסיים (הבן של קרואלה דה-ויל, הבת של מליפיסנט)
לא בטוחה מה אמור לכלול סלט גזר. אני סבבה עם רצועות גזר דקות בסלט, אבל סלט שזה המרכיב העיקרי בו לא נשמע לי מפתה.
הייתה תקופה השנה שאבא שלי הכין המון פעמים סלט גזר. לרוב לארוחת יום שישי. כמעט אף אחד לא נגע בזה, אבל הוא בנה על זה שזה נשאר בשבילו לכמה ימים הבאים. זה נראה באמת כמו בעיקר קצועות דקות של גזר.

תראו - סיימתי את עמוד 4 מתוך 6

lemon lyman

Well-known member
נכתב ע"י טוני החתול:
שגם עוצרים באמצע השיר בשביל דיבורים.
נכון זה מרגיז ברמות
מצד שני בתור מישהי שאוהבת קליפי מעריצים מסדרות לפעמים אני אוהבת שיש דיבורים
נכתב ע"י didalf:
ן דנקר וישבתי כ"כ קרוב ראיתי אותו כ"כ קרוב אלי|מאוהב|
יאי |לב| זה רק אני שהוא כיום יותר חתיך מאשר בתקופה של השיר שלנו?
נראה לי היה גם על גריז מחזמר ישראלי כי ראיתי את הריאליטי שבחרו את הדמויות ראשיות שלו

נכתב ע"י didalf:
אז מה יש לך מסך שחור?8-*
אני גם מובכת לשים תמונות של האובססיות שלי בגלל זה אני שמה נופים, עדיף כאלה שצילמתי.
את מתכוונת עד שטלפון עולה ? או ברקע שלו
כי ברקע יש לי מן רקע סגול
נופים אני לא אוהבת
נכתב ע"י Lhuna3:
לא ידעתי בכלל שיש סרט דיסני בשם הזה.
זה דבר הראשון שעולה לי בחיפוש בגוגל שאני כותבת היורשים
נכתב ע"י Lhuna3:
לא בטוחה מה אמור לכלול סלט גזר. אני סבבה עם רצועות גזר דקות בסלט, אבל סלט שזה המרכיב העיקרי בו לא נשמע לי מפתה.

[ציטוט יפהפה על לזלי נופ]
אמר את זה (ספוילר קל ביותר למחלקת גנים ונוף) מפקדת תחנת המשטרה של פאוני.

יש כרגע תקלה עולמית בפייסבוק, אז זה הסיבה שעכשיו אין כלום.
לגבי אתמול אני לא בטוחה מה הסיבה.
בקשר לסלט זה או רצועות גזר עם טיפה מיץ תפוזים או רצועות גזר אבל עם סלק וטיפה לימון סחוט
את הראשון אני ממש אוהבת

תודה על התשובה בקשר ללזלי

בקשר לסרטון
לא יודעת למה אמרתי אתמול (שבזמנו היה יום ראשון) שבכלל התכוונתי ליום שבת
בכל אופן לפי התיאור שלכם הצלחתי להבין באיזה סרטון מדובר כי יצא לי לראות אותו בעבר
אז מצד אחד זה חמוד אבל מצד שני אולי רק לנו זה חמוד
נכתב ע"י טוני החתול:
אני מרגיש כאילו דילגת על כמה שאלות.
איך היה פרויקט איקס? את הולכת לקרוא את ספרי ההמשך?
כן אני לרוב לא עונה על שאלות של התחלה
(בכלל אני מעדיפה למחוק שאלות שאין לי תשובה עליהן כי אני חושבת שלאחרים מבאס לקרוא תשובות של לא לא לא )
הספר היה בסדר אבל זה לא קובן
בקשר לספרי המשך זה תלוי אם אני אמצא אותם בספרייה
אגב חיפוש ספרים
יש לי בממיר את סדרה חפצים חדים(אני יודעת שאתה אהבת אותה) שראיתי וקראתי בעבר אבל היה אצלי פער של זמנים בין הקריאה והצפייה אז אני מחפשת שוב את הספר כדי לראות ולצפות במקביל ולא מוצאת. ויש לי בממיר גם את הסדרה אוליב קיטריג' שרק קראתי את הספר ולא צפיתי בסדרה אז אני מחפשת גם את הספר הזה שוב כדי לקרוא ולצפות במקביל
עוד סדרה שיש לי בממיר שמבוססת על ספר היא פטריק מלרוז אבל נראה לי בינתיים רק הספר הראשון (שאם הבנתי נכון מקביל לפרק הראשון בסדרה ) תורגם לעברית אבל לא נראה לי שאני אמצא אותו

נכתב ע"י טוני החתול:
ביצוע חמוד (רובי ואמה)
נכון
נכתב ע"י טוני החתול:
היו עוד שירים להאנסון חוץ מממממ בופ?!?
כן
אבל אתה במילא כנראה לא ראית MTV אז אני לא אטרח לשים אותם

נכתב ע"י טוני החתול:
אני מאוד בעד הקומיקאים. אני מניח שאת עדיין בעונה של ארץ נהדרת שבה אורנה בנאי שם.
יופי אני שמחה שאתה מאשר את הבחירה שלי
כי זה לא הגיוני בעיני לבחור שחקן שלא אהבתי את הדמות שלו
נכתב ע"י טוני החתול:
כמלצרית, מארחת או עובדת במטבח?
מלצרית יום בשבוע
בשאר הימים אחראית על מלאי
נכתב ע"י טוני החתול:
אני מניח שאני אגלה אילו כשאני אכין את השרשור של נובמבר
אז ככה
ג'רמי וג'ייסון לונדון (אני אוהבת אותם 27 שנה אבל רק לפני שנה הבנתי שהם נולדו בנובמבר )
ריד סקוט (מויפ) ג'וני לי מילר , ג'ואל שאומנם אני כבר לא אוהבת אבל עדיין .
שון מאריי (NCIS) פיט דוידסון
הבאים לא השחקנים אבל הם עדיין נחשבים ג'ובאני רוסו ועידו רוזנבלום
(ויש את השחקן מהמפצחת שאומנם נולד ב31.10 אבל אני עדיין מחשיבה אותו ברשימה שלי כי מי יודע אולי הוא נולד בדקה לחצות:-P: . אגב ידעת שהתאומים מעקרות בית נואשות לא חולקים אותו תאריך לידה אפילו לא אותו חודש
אחד נולד ב31.7 והשני ב1.8)

אגב אני אוהבת גם את החודש שלך . או יותר נכון את המזל של יוני
אגב ידעת שנולדת בתאריך של סורקין?

נכתב ע"י טוני החתול:
משהו חייב להיות לך - כלומר גם אם זה רק צבע שחור או ירוק. משהו צריך להיות מאחורי הדברים.
צודק . אז יש לי רקע סגול
נכתב ע"י טוני החתול:
גם אני די באנטי טיולים
לפעמים אנחנו ממש דומים :-]

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בשבילי זאת שאלה קשה: האם אני מעדיף לסבול לאכול גזר או בשר אדם.
יש לנו הרבה מאוד במשותף
בשביל זה יש את פורום תפוז:-):
פה אפשר להתנהג כמו ילדה בת 12 בלי בושה
גם אם אתה בחור בן 38
למי ששאל איך הם נראים כיום (או ממתי שצולמה התמונה)
1633378793016.png
יופי תודה. עכשיו אני מרגיש ממש ממש זקן
מה שמצחיק זה שאתה הבאת את המבחנים האלו.
אתה באמת פסיכופט
אני דורש הוכחה שאני הבאתי מבחנים כאלו
(אני צריך את ההוכחה כדי להראות שמגיעה לי קיצבת נכות)

1633620616829.png
זה נראה כאילו ת'ור מצטרף לכולם בלצחוק עלי.
(למרות שאני לחלוטין חושב שהיה מתאים לת'ור שיהיה לו נחש בתור חיית מחמד)

אם ראית את הסרט משחקי הרעב אז יש דמיון. (אני לא צפיתי בסרט, רק קראתי את הספר)
מבחינות מסוימות יש בה גם דברים דומים לסדרה ה-100 ברגעיה הקשים. אבל היא מבחינות מסוימות הרבה יותר "נוראית".
(ושוב מצד שני, יש בה שאלות של מוסר ודילמות שאולי כן יעניין אותך להרהר ולדבר עליהן... זה הקטע שאותי משך לצפות בזה)
שאלות של מוסר זה באמת מעניין... אוף אולי אני כן אראה.
כן, יש לי את כל אותן המחשבות האלו (רק שלצערי אצלי גם הדברים שאין לי השפעה עליהם מעוררים פחד וחרדה).
תפסיקי להעתיק ממני מחשבות
1633620854419.png
אה, אין לי מושג, פשוט הנחתי שזה משהו שקרה... עכשיו כשאתה שואל אז זה באמת אולי לא טבעי כי איפה עזים וקופיפים חיים ביחד בטבע? אבל אולי יש פארקים או שמורות טבע שבהן כן יש גם וגם (?)
קצת מוזר לי שאת חשבת שזה פשוט נורמלי בטבע למצוא קופים מטפסים על עזים.
הנסון זה פויה. תמיד שנאתי אותם כי היה להם שיער ארוך:-D גברים עם שיער ארוך זה איכסה. אפילו שטכנית הם היו רק ילדים. אבל זה עדין איכסה. זה שיר חדש שלהם או משהו ישן?
מה לגבי שיער ארוך כמו שיש לג'ייסון מומואה?
1633621144871.png
למזלי בכל השנים שלי ביסודי+התיכון היו לי את המחנכות הכי טובות בשכבה. ועוד יותר למזלי שהן גם אשכרה אהבו אותי.
בטח הייתה לך מחנכת שנראתה כמו דרו וזה מה שגרם לאובססיה.
להם כבר יש חורף ואצלנו אם יהיו כמה ימים סגריריים בשמונת החודשים הקרובים זה יהיה נס.
חבל שלא דיברתי על ח״י שקלים😂
אחרי ששלחתי את ההודעה הזאת יצאתי החוצה והשמיים היו מעט אפורים. ועכשיו משתוללת בחוץ סופה עם רעמים וברקים וכיף|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
איזה אושר!!
ולחשוב שהתעוררתי למזג אוויר של 93 מעלות😅
מצחיק אותי שאת מגיבה לעצמך מהמשתמש האחר שלך. איך את קופצת מאחד לשני? (או שזה בעצם אחד בטלפון ואחד במחשב?)
ואת יודעת שאין לנו מושג על מה את מדברת כשאת אומרת 93 מעלות. אני מניח שזה גבוה כי אני יודע ש100 נחשב לחום אצל בן אדם. אבל אני לא יודע עד כמה חם זה. מה החום אצלכם כשקר?

didalf

Well-known member
זה נכון. פעם לוקי התחזה לנחש כי הוא ידע שת'ור אוהב נחשים ות'ור הרים אותי להתפעל ממנו ואז לוקי עשה "בהההה זה אני" ודקר אותו:-P: הם היו בני 8 אז.

(והאמת היא שדילן הביאה את המבחנים האלו, וגם הצטיינה בהם)
[URL unfurl="true"]https://www.tapuz.co.il/threads/%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95-%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%AA%D7%94-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%95%D7%93%D7%A2-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90-%D7%9C%D7%96%D7%94.15444808/[/URL]

lemon lyman

Well-known member
חחח שאלתי אתמול את סהר עם מה הוא חושב שאנחנו צריכים להתחיל והוא אמר שולחן לחמישה. אז אני אומרת שיש סיכוי טוב?
יאי |לב אדום| |לב אדום| |לב אדום| |לב אדום| |לב אדום| |לב אדום| |לב אדום|
fMF0dV7 (1).gif
מתי קורה כל הכיף הזה ? :-] :-] :-] :-] :-] :-]
אגב אתם רואים פרק ביום או שכיוצא לכם?
אגב אל תגידי לסהר אבל מחכה לו הפתעה קטנה באחד הפרקים
השיר של שאניה|מאוהב| בכלל שאניה זה |מאוהב| אלא אם כן זה שאניה אחרי שהתגרשה מהאקס שלה ואז זה לא כזה |מאוהב| כי השירים שלה היו פח.
הנסון זה פויה. תמיד שנאתי אותם כי היה להם שיער ארוך:-D גברים עם שיער ארוך זה איכסה. אפילו שטכנית הם היו רק ילדים. אבל זה עדין איכסה. זה שיר חדש שלהם או משהו ישן?
השיר האחרון זה השיר האהוב עליי של הספייס גירלז. אתם זוכרים שפעם תמיד היו מנגנים אותו ב-VH1 אבל משום מה לא היו מנגנים את כל השיר. כאילו היו כמה שירים שתמיד היו מראים איזה בית ראשון ופזמון וזהו. פתאום אני חושבת לעצמי- מה היה הקטע של זה
דילן לאאאאאאאאא את רוצה להגיד שבסוף צדקו מי שאמרו "I bet they'll never make it

בקשר להנסון אז נכון שאמרתי שאני לא אוהבת בנים עם שיער ארוך אבל דווקא איתם זה לא הפריע לי ודווקא אהבתי את העניין
זה שיר ישן שלהם ( את בטוחה מכירה את הקליפ)

(חוץ משיר אחד שהם הוציאו נדמה לי ב2010 אני לא מכירים שירים שלהם חוץ מאלו שנמצאים בשני אלבומים הראשונים שלהם Middle of Nowhere מ97 ו3 Car garage" מ98 ) והם עדיין מוציאים שירים

בקשר לספייס גירלז אני הכי אוהבת את Say you'll be there ( אולי כי אני בעיקר אוהבת את גרסת הקאבר שלו)

בקשר ל-VH1 עכשיו שאת אומרת זה נשמע לי קצת מוכר
אגב אני עדיין צופה בו או יותר נכון בגלגול הנוכחי שלו
לא בדיוק קאמינג. בכל זאת את גרה בארץ אז יש לך עוד בערך חצי שנה עד שתראי ימי חורף וגם אז זה לא מובטח.
זה בדיוק מזכיר לי שצפיתי אתמול בערב במשחק המדובר של ההומקאמינג של טום בריידי בניו אינגלנד כשלפני זה צפיתי במשחק של הקבוצה שלי ששיחקה השבוע בסנטה קלרה (פה בקליפורניה) ובמשחק של הקבוצה שלי היו איזה 300 מעלה, ריחמתי על השחקנים שהם צריכים ללבוש את כל הציוד המעיק הזה כולל הקסדות וחשבתי לעצמי שהם בטח מתבשלים שם. הראו גם כל מיני אנשים בקהל מיוזעים ואדומים כאילו דחפו אותם לתנור. ומהצד השני במשחק של טום בריידי בפוקסברו ירד גשם זלעפות וקור אימים. אני יודעת שאומנם זה בשני צדדים שונים של ארה"ב אבל תמיד מדהים אותי ההבדלים האדירים האלה במזג האוויר. להם כבר יש חורף ואצלנו אם יהיו כמה ימים סגריריים בשמונת החודשים הקרובים זה יהיה נס.
זה לא שבא לי את כל חווית החורף רק בא לי שיהיה קר יותר
בישראל כל שנה מחדש מתפלאים שיורד גשם
באמריקה תשתיות יותר טובות מבהארץ?

טוב שהזכרת את ההומקאמינג של בריידי
כי ניסיתי להבין איך טום בריידי שיחק לראשונה מול קבוצה שלו לשעבר רק השבוע ולא בשנה שעברה
אבל לא היה לי כוח לחפש את התשובה בגוגל

אגב לא יודעת למה עם כל התקציב של ה-NFL לא בונים אצטדיונים עם גג.
אולי הם מנסים להידמות לקבוצות בישראל :-D

בכל אופן זה בטח מחרפן שיש מזג אוויר שונה בכל מקום (בקטע של לדעת מה ללבוש במעבר בין האיזורים)
אגב מחרפן לא יכולתי שלא להיזכר בקטע הבא
מה?! רגע, הם היו במיחד?:-0איכסה. מה היא עשתה איתו
עכשיו אני לא בטוחה אבל לא מזמן שמעתי על זה אבל אני לא מוצאת את המידע בגוגל
אולי שיר סיפרה לי
(מצד שני לא רושם בגוגל שהוא יצא עם אחת האחיות מהלהקת הבנות אול סיינטס ואת זה אני זוכרת שזה קרה )

שכחתי עד כמה כריס מתעלל במילה Literally
גם אני . לכן זה היה לי מוזר שניק כתב שהוא שכח

קבצים מצורפים

• 1633622591216.png
    1633622591216.png
    KB 78.7 · צפיות: 0
נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כל ברור שהגזר כי מה אני אעשה עם זקן בן 69

🍎שם: סהר מון הדה איז קאמינג רקון קנדל קלאונפייס ריצ'ראונד אוראלי מרסדן השלישי
🍎גיל: חודש הבא 31 בע
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: אחד, חצי עמוד, פסקה.
קודם כל לגבי "מה אני אעשה עם זקן בן 69?"
זה נשמע כאילו אתה מבקש שנגיד שהתשובה בגוף השאלה. אבל אני לא אלך לשם
שנית ריצ'ראונד - אתה מתכוון reach-around?
ושלישית אם הצלחת למצא כאם את השאלון אז הגיוני שבביוגרפיה שלך יכול להיות מפיסקה אחת.
(תכלס עד שתמות רק השם שלך יתפוס פיסקה אחת לפחות)
🧩סדרות החודש: שבעת החטאים. (לוציפר היה אמור להיות פה אבל הוא היה מאכזב מידי אז לא מגיע לו שום דבר.)
זאת סדרת אנימה?
ומה הבעיה של אנשים עם העונה האחרונה של לוציפר?
🧩ספרי החודש: סוף סוף סיימתי את שלושת הג'וקרים
בטח היית מסיים מהר יותר אם היו מסתפקים ברק שניים
🧩שירי החודש: No More של מארוב ועוד איזה רוסי אחד ושירים רנדומלים של קייטי פרי (דילן אל תדאגי לא שמעתי את השיר האהוב עליך Wide Awake)
מצאתי כמה שירים בשם No More, אבל אני לא יודע איזה אתה מתכוון
🧩שחקני החודש: כמובן שג'יימס מרסדן
בחירה טובה
🧩שאלת החודש: פרפר פרפר אתה עושה ממני צחוק?
🧩ציטוט החודש: פרפר פרפר אתה עושה ממני צחוק? לאמא אין קווה קווה כזה ולא פרצוף ירוק
אני לא יודע מאיפה זה אבל זה מזכיר לי את איה פלוטו ואת זה:
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: באטלסטאר גלקטיקה (צריך טרישה בחיים), שולחן לחמישה, עוד סדרה עם ריאן פליפה, Dead to me, הרופא הטוב.
יש יותר מידי שאתה צריך לראות. אבל יש סיבה טובה שבאטלסטאר בראש הרשימה הזאת
📬תאר את הבגד האהוב עליך: גופיה אדומה שכתוב עליה ג'וס דריין ג'וס דאון עם צל של לקסה שהבסטי המהממת שלי קנתה לי סתם ככה בלי סיבה כי היא מהממת.
כזה דבר:
1633623613373.png
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):
צפה בקובץ המצורף 34607
מה זה אמור להיות?
תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):
צפה בקובץ המצורף 34608 צפה בקובץ המצורף 34609
נראה מגניב מאוד. זה משתנה אז בין המסכים כשאתה מעביר, או שאחד זה מסך נעילה?
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? הריח וימי ההולדת [ברבים!] של דילן.
יפה. השני רק נראה לי שלא נתן את התשובה של זה שנעשה קר יותר.
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? הדובה יושבת באמצע כדי שהאביר יוכל לשים עליה את הראש ולהירדם (ואם הרוח רוצה שינסה גם). והם ראו את הנוקמים אנדגיים.
אני יודע שזה סרט ארוך, אבל זה בכל זאת לא מוצדק מהאביר שהוא נרדם תוך כדי. אם כי פרווה של דובה באמת נשמע כמו דבר נעים.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? מורה למתמטיקה מכיתה ז' שאני והיא הסתכסכנו.
מפתיע בעצם שהרוב כאן כתבו על מורים שהם זכרו לטובה. נראה לי שמוזרים זכורים יותר אם היו איתם בעיות.
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? אחותי נחשבת?
לא אם אחותך היא ביץ' (כי זה כלבה)
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? רקון.
הגיוני
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? כן בשאיפה לא לחזור.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? בהחשב בזה שאין לי תקציב גם למקומות קרובים וזולים כמו יוון, אני בספק אם גם הטיסה ה"משתלמת" הזאת תשתלם עבורי.
מדובר על העתיד. אולי תהיה עשיר בעתיד מחוות הדביבונים שלך.
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: ג'וקים
היה עוד מישהו שכתב את זה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב מחרפן לא יכולתי שלא להיזכר בקטע הבא
זה מזכיר לי שבסדרה Trial & Error יש עיירה שבה חצי מהעיירה באזור זמן אחד וחצי מהעיירה באזור זמן שונה (אבל זאת עיירה עם כל כך הרבה דבירם מוזרים שזה עוד יחסית סביר)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא ראיתי את שני הסרטים , כי אני ממש שונא את הדמות עצמה
איך אפשר לשנוא את ונום, יש לו שם כל כך ידידותי.
או שסתם יש לך דעה שלילית על רצח?
דובי לא לא...קראו לי ככה פעם
כל האחיינים שלי עברו שלב שבו קראתי להם דובי לא לא
לא הבנתי, התשובה היא גזר! זה טעים,ורסטילי בריא יותר ...מה השאלה?
אבל אליעזר הוא בן אדם. ואנחנו בני אדם. אז אנחנו צריכים לבחור בבן אדם. להראות נאמנות לבני מיננו.
ר-ג-ע אחד...מבחנים שבודקים מי פסיכופת?(שברור ש אעבור...אני אדם רגיל ושפוי והגיוני! ) ו...ל מה עוד בוחנים אותי?
אולי בעצם כל השאלונים כל חודש הם מבחנים שבודקים מי פסיכופאט ואנחנו כאן כי אנחנו חייבים לעבור אותם כל חודש מחדש
אני פשוט חייב לכתוב את זה - i feel you- גם לי יש חרדות (וקצת ptsd)וחלק ממה שכתבת מזכיר לי את עצמי(בערך),למרות שאני משער שלזה התכוונת שכתבת שאלה חרדות שיש לאנשים אחרים , גם אני חושב על דברים רעים שאין לי שליטה עליהם...חוסר השליטה, אגב , לא מפריע לי לפחד ממה שיקרה אם אעשה משהו רע או אחליט החלטה לא נכונה ... , לפעמים אני לא מאמין שיש לי חברים, אני שואל את עצמי "למה שמישהו יחבב אותי?" ועד היום לא מצאתי תשובה מניחה את הדעת , קרה לי שחבר לא ענה לטלפון וכל כך דאגתי שבסוף הלכתי אליו הביתה לגלות שהוא פשוט נסע לאנשהו בלי לקחת את הטלפון איתו, יש לי כל כך הרבה לכתוב על זה, אבל לא עכשיו
אוי, לחלוטין יותר מידי מזדהה עם התחושות שאתה מתאר לגבי חברים. ובמידה מוגברת לגבי אנשים שאני עובד איתם. כי אנשים שאני חבר איתם אני מרגיש שאני תמיד חלקית בסדר אם זה יסתיים, אבל אנשים שאני עובד איתם אני צריך להמשיך לעבוד איתם. לגבי חברים אני בעיקר פשוט לא מתקשר אליהם כי כל עוד לא מתקשרים אלי אז התחושה שלי היא שלא מעוניינים לדבר איתי ואני לא רוצה לכפות קשר איתי על אף אחד.
לא סדרה מלהיבה מי יודע מה ,
אתה ראית את משחק הדיונון?

טוב חלקם הם כמו משפחה בשבילי.
אני מאוד אוהב סדרות עם הקונספט של found family - כלומר כשיש קבוצת חברים שהם כל כך קרובים שהם כמו משפחה אחד של השני.
אבל אף פעם לא חוויתי קשר כזה קרוב עם מישהו שהוא לא משפחה שלי וגם לא רציתי כזה עם אף חבר שלי
כמו במאמאמיה שלוקחים שירים מוכרים. אבל לא של להקה ספיצפית אלא סתם רנדומלית.
זה לא שכל ג'וקבוקס מחזמר הוא גרוע כי השירים לא מקוריים, יכול להיות גם טוב (מאמאמיה למשל). פשוט זה גרוע.
סתם לדוגמא אחד הרגעים המוזרים:
זכור לי שהגבתי על זה, אבל אני לא בטוח.
יכול להיות שפשוט ראיתי כבר את הסרטון כשמת אותו בלי לקרוא והטראומה של זה טילטלה אותי כל כך שאני לא זוכר את המסביב.
זה היה נוראי.
54% ואני צועקת עליהם תתנשקו כברררררררררררררררררררררררררררררררררר. אלוהים כמה סאם יכול להיות עיוור?
כן יש גם מעריצות שלו במועדון המעריצים של ריאן:-D
נו, לאן הגעת עכשיו?
וכן, יואווו המתח המיני שם נמתח ונמתח למוות
אוף, לדבר על זה קצת גורם לי לרצות לקרוא את זה שוב.
אנשים תמיד אוהבים להתבכיין|שפם|זה מוזר אבל זה נחמד. פתאום קלטתי שזה מזכיר לי טיפה את שרק. העולם הימי בינמי עם כל מיני בדיחות וטייקים על העולם המודרני. למשל מועדני המעריצים, הקטע עם הקריסטל שהוא תכלס טלפון, והם היו בבר שלפני הזמר עלה מישהו והקריא חסות. כל מיני כאלה. ושרק זה מושלם אז זה טוב.
וואלה, זה באמת עולם שדומה מהרבה בחינות לשרק
רגע סדרה לפי הסרט עם בראד פיט?
לא, הוא מדבר על סדרת אנימה
זה לא נראה קשור לסרט עם בראד פיט
1633626292757.png

dory30

Well-known member
אוי נכון, שכחתי ממקום העבודה של דרו קארי. היה לו בוס נורא מצחיק (השחקן קרייג פרגוסון).
הדבר שמפחיד שם זה אם צריך לעבוד עם מימי.
מימי זה כמו הגרסה הנשית והמבוגרת של צ'אקי ממשחק ילדים.
בהחלט מוצדק לשפד אנשים כאלו.
אבל איזה סרט הם רואים?
בית קברות לחיות?

Lion_Heart

Well-known member
איך אפשר לשנוא את ונום, יש לו שם כל כך ידידותי.
או שסתם יש לך דעה שלילית על רצח?
מרגיש לי ש(תאמין או לא) ריככו את הדמות גם של אדי וגם של וונום לקולנוע ואת הדמות מהקומיקס שנאתי שנאה בוערת(אני שונא נבלים שמצדיקים את הרוע שלהם)
אבל אליעזר הוא בן אדם. ואנחנו בני אדם. אז אנחנו צריכים לבחור בבן אדם. להראות נאמנות לבני מיננו.
אני מראה נאמנות בכך שאני תומך בו ו לא אוכל אותו
אולי בעצם כל השאלונים כל חודש הם מבחנים שבודקים מי פסיכופאט ואנחנו כאן כי אנחנו חייבים לעבור אותם כל חודש מחדש
מיגע מדי
אוי, לחלוטין יותר מידי מזדהה עם התחושות שאתה מתאר לגבי חברים. ובמידה מוגברת לגבי אנשים שאני עובד איתם. כי אנשים שאני חבר איתם אני מרגיש שאני תמיד חלקית בסדר אם זה יסתיים, אבל אנשים שאני עובד איתם אני צריך להמשיך לעבוד איתם. לגבי חברים אני בעיקר פשוט לא מתקשר אליהם כי כל עוד לא מתקשרים אלי אז התחושה שלי היא שלא מעוניינים לדבר איתי ואני לא רוצה לכפות קשר איתי על אף אחד.
וואאוו, יכולתי לספר המון...בא נתחיל בזה ש אני אדם מאוד סגור(שמצד שני אוהב לדבר) כי אני לא מאמין...באנשים (יש לי אנטי ממש חזק לאנשים חייכנים) ויש לי רק אדם אחד שאני ממש ממש סומך עליה ב"עייניים עצומות"
אתה ראית את משחק הדיונון?
לא מלהיב

didalf

Well-known member
יאאאאאא אני רוצה גם|מאוהב|
לגבי חברים אני בעיקר פשוט לא מתקשר אליהם כי כל עוד לא מתקשרים אלי אז התחושה שלי היא שלא מעוניינים לדבר איתי ואני לא רוצה לכפות קשר איתי על אף אחד.
SAME. ובגלל זה אני לא שומרת על קשר עם אנשים:-(

אני מאוד אוהב סדרות עם הקונספט של found family - כלומר כשיש קבוצת חברים שהם כל כך קרובים שהם כמו משפחה אחד של השני.
אבל אף פעם לא חוויתי קשר כזה קרוב עם מישהו שהוא לא משפחה שלי וגם לא רציתי כזה עם אף חבר שלי
אני גם מאד אוהבת את הטרופ הזה. לא חושבת שזה היה באמת ברמה כזאת אף פעם. אני לא יודעת אם זה אמיתי מחוץ לסדרות.
אבל פשוט יש לי קבוצת חברות מהיסודי שגרמנו להורים שלנו להתחבר וכל השנים היינו הולכים לטיולים משותפים ועושים מפגשי חגים משותפים וכאלה. וכשהתחילו להתחתן גם ההורים היו מזמנים כמובן. אז כולנו משפחה גדולה. כיום ההורים יותר בקשר ביניהם מאשר אנחנו הבנות בינינו|פנים|

יכול להיות שפשוט ראיתי כבר את הסרטון כשמת אותו בלי לקרוא והטראומה של זה טילטלה אותי כל כך שאני לא זוכר את המסביב.
סליחה:-D

נו, לאן הגעת עכשיו?
וכן, יואווו המתח המיני שם נמתח ונמתח למוות
אוף, לדבר על זה קצת גורם לי לרצות לקרוא את זה שוב.
84%
הם כבר התנשקו סופסוף פעם אחת אבל עדיין מתרחקים אחד מהשני מסיבות מטומטמות כמו שבועות למלך. גאדדמטטטטטטטטטטטטט:-[
אני מתה אבל איך ליטרלי כל בנאדם שהם פגשו לחמש שניות מיד קלט את זה חוץ מהם:-D
וגם למה אם המלך כזה חבר טוב של סאם ואיש טוב ונחמד והוא רואה מה כולם מרגישים מתעקש להמשיך בחתונה? זה ממש לא יפה.

וואלה, זה באמת עולם שדומה מהרבה בחינות לשרק
חחח אפילו יותר - החבר הכי טוב שלו זה חיה קצת דומה לסוס פטפטנית ונודנידיקית. ואם זה לא מספיק מתאהב בחיה הזאת דרקון!!!!:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
זה נראה כאילו ת'ור מצטרף לכולם בלצחוק עלי.
:-D:-D
ו-ברור! יש לזה הוכחות אפילו שהוא אוהב נחשים.

*אוקיי בהמשך ראיתי שעדי כבר הגיבה את זה, אבל אני בטוחה שגם היא תשמח שהוספתי את הסרטון, אז אני אשאיר...
שאלות של מוסר זה באמת מעניין... אוף אולי אני כן אראה.
אני בשלב זה לגמרי ממליצה לך לראות או לפחות להתחיל, רק בשביל להפטר מה-FOMO וההתלבטות הזאת. גם אם תשנא את זה, נראה לי עכשיו שזה יהיה שווה לך בשביל המטרה הזאת.
קצת מוזר לי שאת חשבת שזה פשוט נורמלי בטבע למצוא קופים מטפסים על עזים.
זה לא כאילו שחשבתי שזה משהו שקורה כל יום :-D
קודם כל לגבי "מה אני אעשה עם זקן בן 69?"
זה נשמע כאילו אתה מבקש שנגיד שהתשובה בגוף השאלה. אבל אני לא אלך לשם
:-D ואתה הלכת לשם.
לגבי חברים אני בעיקר פשוט לא מתקשר אליהם כי כל עוד לא מתקשרים אלי אז התחושה שלי היא שלא מעוניינים לדבר איתי ואני לא רוצה לכפות קשר איתי על אף אחד.
SAME. ובגלל זה אני לא שומרת על קשר עם אנשים:-(
וואו כנ"ל כל כך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם על השני עדיף לא לחשוב
אני אהבתי את מותק הילד התנפח. לא קלאסיקה כמו הראשון, אבל עדיין נחמד
אף פעם?? :eek::eek:
תלך לקרוא. מבטיחה לשמור מקום במקפיא לקראת החלק בו בת' לא מרגישה טוב
אבל ראיתי כבר את הסרט [נשים קטנות] (החדש, אם כי אני חושב שלפני המון שנים ראיתי גם את הישן)
החופשה הבאה שלי היא בפסח :cry:
אני התכוונתי שיש לך עכשיו חופשה עד חנוכה כי עד אז הבעל והילדים בבית ספר. אבל בחנוכה הם שוב ישרצו בבית.
להורים שלי היה. לי אף פעם לא היה.
כל חיה שהייתה למשפחה שלי כשהייתי ילד הייתה שלי. ההורים שלי והאחיות שלי הבהירו שהם לא מעוניינים בחיות. עשו לי טובה שנתנו לי להכניס אותם לבית בסערות חזקות.
הכלבה שלי בכל מקרה החליטה שאמא שלי היא הבעלים שלה והייתה הולכת אחריה לכל מקום אפשרי. ואמא שלי הייתה מתעלמת ממנה והמון פעמים שוכחת אם היא זכר או נקבה.
אחלה רעיון.
הבעיה שלילדה שלא אלרגית לחתולים יש טעם נוראי בטלויזיה - אז יש דילמה
את כנראה צריכה להשיג ילדה עם טעם טלוויזיוני טוב יותר.
במקרה היום אחותי סיפרה לי שהיא מנסה לגרום לבת שלה לראות את הסדרה Maid כי היא רוצה שהיא תתחיל לראות סדרות טובות יותר.
אז בתור מהנדסת - האם התמונה הזאת אמיתית? האם זה אפשרי שהליקופטר הפוך באמת יסתובב ככה?

כן, בבית מורידים לה. למרות שהיא בחרדת תמידית כשמישהו מתקרב לה אל אחת מהרגליים והיא תמיד בוכה מכאב :-(
אוי מסכנה ;-(
אתן ממש טובות שאתן מטפלות בה (אפילו אם במקרה שלך זה חלקית נגד רצונך)
תצחק תצחק אבל אליעזר הוא בעצם פנתר במיטה. הוא רקד פעם בלהקת בת שבע והוא מאוד גמיש לגילו!!
אוי הזכרת לי איזה קטע שראיתי מתוך America's got talent שהיה איזה ישראלי זקן שעושה יוגה וקיפל את עצמו לתוך קופסת פלסטיק ממש קטנה. זה היה נוראי.:sick:
די זה כבר לא מסיבה. בשלב הזה זה כבר מעיק.
חברה שלי שהייתה בווגאס התקשרה אליי השבוע וכזה "לא הייתי פה ביומולדת שלך אז אני רוצה לקחת אותך לארוחת ערב השבוע ולהביא לך את המתנה שלך, תגידי לי מתי את פנויה" וממש רציתי להגיד לה "תשאירי את המתנה מחוץ לדלת שלי, אין צורך בחגיגות מעבר לזה" אבל אני בן אדם מנומס אז לא אמרתי 😬
את ממש קדוש מעונה שאת מסכימה שאנשים יחגגו לך את היום הולדת.
לא, הגנבת כרטיסים לקרי הזאת|שפם| שתמות!
אחות של סהר היא גנבת כרטיסים - נשמע כמו זמן לעוד סיפור דילן.
כן, דילן סנדרס זו הדמות של דרו ברימור במלאכיות של צ'ארלי. ואכן בגללה הכינוי.
וואלה. לא נראה לי שידעתי שמזה הכינוי שלך
(אני די בטוח שבעבר שאלתי את כולם מה מקור הכינויים שלהם, אבל נראה לי שגם הספקתי לשכוח את ההסברים של כולם)
יואו כל פעם שאתה מדבר על אוכל אני מדמיינת איזה דובי לא-לא מעצבן כזה שאומר לא לכל אוכל שמציעים לו בארוחת חג|בוקס|
לא הרבה אנשים יודעים את זה אבל הדמות של דובי לא-לא בעצם מבוססת עלי.
אף אחד לא עבר במבחנים האלה, כולכם התגלתם כפסיכופטים. פשוט לונה שיקרה בשאלון.
אם כולם התגלו כפסיכופטים אני מפחד לחשוב מה המבחן אמר עליך...
זה עובד רק אם יש לך רק נכד אחד. אחרת האחרים מתלוננים - לא מתלוננות הבנות
אם אבא שלי היה מעז לשים בטלפון שלו תמונה שהיא של רק נכד אחד, האחייניות שלי היו הורגות אותו (וזה לא ילדות קנאיות, הן מעל גיל 20)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
84%
הם כבר התנשקו סופסוף פעם אחת אבל עדיין מתרחקים אחד מהשני מסיבות מטומטמות כמו שבועות למלך. גאדדמטטטטטטטטטטטטט:-[
אני מתה אבל איך ליטרלי כל בנאדם שהם פגשו לחמש שניות מיד קלט את זה חוץ מהם:-D
וגם למה אם המלך כזה חבר טוב של סאם ואיש טוב ונחמד והוא רואה מה כולם מרגישים מתעקש להמשיך בחתונה? זה ממש לא יפה.
כן להכל. אבל אני לא יכול ממש להגיב בגלל ספוילרים.
חחח אפילו יותר - החבר הכי טוב שלו זה חיה קצת דומה לסוס פטפטנית ונודנידיקית. ואם זה לא מספיק מתאהב בחיה הזאת דרקון!!!!:-D:-D
וואו, אני באמת לא חשבתי על עד כמה זה דומה. כמעט ברמה שאפשר לחשוב שהוא העתיק דברים.

טוב, תגידי לי כשאת מסיימת. (למי שקורא ותוהה אנחנו מדברים על הספר The Lightning-Struck Heart)

:-D:-D
ו-ברור! יש לזה הוכחות אפילו שהוא אוהב נחשים.

*אוקיי בהמשך ראיתי שעדי כבר הגיבה את זה, אבל אני בטוחה שגם היא תשמח שהוספתי את הסרטון, אז אני אשאיר...
אני זכרתי שיש משהו, אבל לא זכרתי פרטים, וחשבתי משום מה שהסצנה שם דווקא מבהירה שלוקי אהב נחשים.
אני בשלב זה לגמרי ממליצה לך לראות או לפחות להתחיל, רק בשביל להפטר מה-FOMO וההתלבטות הזאת. גם אם תשנא את זה, נראה לי עכשיו שזה יהיה שווה לך בשביל המטרה הזאת.
גיס שלי היום הצטרף לשורת המנדנדים עלי לראות את זה ונכנעתי.
אני עכשיו יותר בתסכול שבטח כשאני אתחיל אני אדבק למסך לכל תשע הפרקים, אבל יש הרבה דברים אחרים שבא לי לראות בסופש. ואני גם התחלתי ספר חדש ומסקרן.
זה לא כאילו שחשבתי שזה משהו שקורה כל יום :-D
אבל גם לא חשבת שזה מוזר...
:-D ואתה הלכת לשם.
רגע, כשאני מציין משהו ואז מבהיר שאני רק מציין את זה בשביל להבהיר שאני לא מתכוון לציין את זה... זה לא עובד?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🍎שם: יעל
🍎גיל: 32
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: עלי לא יהיה בביוגרפיה אלא דקומנטרי.
לא יודעת מי ישחק אותי בשחזורים, אבל כריס אוונס ישחק את בעלי
סוף סוף הצטרפת אלינו.
רגע, כריס אוונס ישחק את בעלך בשיחזורים? איך זה יעבוד אם כריס אוונס באמת יהיה בעלך?
🧩סדרות החודש: ברוקלין 99 כמובן, פארקס
אהם, אני מרגיש שככבר כמה זמן אני לא רואה אותך בשרשור של פארקס
🧩סרטי החודש: בחזרה לעתיד, 3 הסרטים. ראיתי את הספיישל שעשו בנופליקס על סרטי קלסיקה וממש נהיה לי חשק לראות שוב את הסרטים
אוי איזה מגניב. גם לי בא לראות אותם שוב.
אני צריך לבדוק אם האחיין הקטן שלי ראה אותם. אני זוכר שלפני שנים אני צפיתי בכל הסרטים עם שני האחים הגדולים שלו, והוא עדיין היה צעיר מידי בשביל זה (כלומר פשוט לא היה קולט מה אומרים)
🧩ספרי החודש: ימים יגידו של ג'פרי ארצ'ר
נשמע מעניין. ועכשיו אני רואה שזה ספר ראשון בסדרה של שבעה ספרים. את מתכוונת להמשיך לבאים עכשיו?
🧩שירי החודש:
לא יודעת מה מגניב יותר.
שכל הקהל שר, שזה היה בכלל בתחילת מופיע של Green day או שבכלל העמוד הרשמי של הלהקה העלה את זה
וואו זה באמת מגניב בטירוף. ראיתי כמובן קטעים שזמרים נותנים לקהל לשיר קטעים משירים שלהם. אבל כאן הם שרים שיר שלם וארוך ובכלל של להקה אחרת :-D
וזה באמת מעולה.
🧩דמויות החודש: ג'ייק פרלטה, בן וואייט
🧩שחקני החודש: בכלב שמשחק את צ'דר בברוקלין 99
בחירות מעולות לדמויות.
והכלב השחקן באמת לא מקבל מספיק קרדיט.
כמובן שאם בחרת בכלב שמשחק את צד'ר אז הייתי צפה ליותר תחקיר ושגם תאמרי את שמו.
מסתבר שכמה כלבים שונים שיחקו את צ'דר, אבל בעיקר כלב בשם סטיוארט ואז לאחר מותו אחותו של סטיוארט שנקראת סטלה.
הנה כתבה על סטיוארט:
[URL unfurl="true"]https://ew.com/tv/2018/06/03/brooklyn-nine-nine-dog-meet-cheddar/[/URL]
🧩שאלת החודש: איך ילדים באים לעולם?
(ניק ביקשת שאלה עכשיו תורך לספק לי תשובה על השאלה)
אני לא אמרתי שאני אענה על השאלות. אבל אני מוכן אם את רוצה.
אז יש חסידות. וכשאישה או גבר ממש רוצים ילד אז החסידה מביאה להם ילד. זה בעצם מאוד פשוט.
🧩ציטוט החודש: "מתי החגים נגמרים" כל ישראלי בחודש תשרי
היית יכולה להשתמש בזה גם בתור שאלת החודש, אבל אני מבין שאת היית מסוקרנת לגבי הילדים
🧩סיבה למסיבה: תירוץ לאכול פיתה עם שוקולד וטרופית
זה נשמע כמו קייטנה כשהייתי ילד
📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? בפאב של cheers. גם יש אלכוהול כל היום, גם עובדים עם טד דנסון וודי הרלסון וגם כולם יודעים את שמי
אני בהחלט לא הייתי רוצה לעבוד שם. קודם כל אני לא שותה אלכוהול. אבל יותר מזה - אני לא רוצה להיות במקום שכולם יודעים את השם שלי. אני בטח לא רוצה להיות במקום שבו מצופה שאני אזכור את השמות של אנשים אחרים כי אני גרוע בזה.
בכל מקרה זה הזכיר לי שלפני כמה שנים ראיתי שמישהו עשה עיבוד לשיר הזה ושם אותו עם רקע של תמונות ממועדנים קוויריים לאורך השנים והשיר מרגיש קצת אחרת ויותר מיוחד לי ככה:
*כנסו ותנו לייק כי יש לו רק 104 לייקים
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: only murder in the building, אני כל שבוע מבקשת את הפרק מהדודים ועדיין לא התחלתי לצפות בזה
גם אני מבקש כל שבוע מהדוד שלי פרק. אבל אני גם מודע לחלוטין שאני רחוק מאוד מבעצם לראות אותה. אולי אם את תתחילי לראות אותה אז זה יגרום לי גם.
📬חודש אהוב בשנה: יולי כי הוא על שמו של יוליוס קיסר (ואין לי יום הולדת בחודש הזה)
אני גם לרוב בוחר חודש אהוב לפי הקיסר הרומי האהוב עלי.
📬תאר את הבגד האהוב עליך: פ'יגמה - חולצה לבנה עם ציור מיני ומכנסיים שחורים עם המון מיקים קטנים
מה זה מיקים קטנים?
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): אחיינים שלי:love:
האחיינים שלי היו רוצים
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):
כשהטלפון נעול:
צפה בקובץ המצורף 34699
כשהטלפון פתוח:
צפה בקובץ המצורף 34700
יפה והכל, אבל לחלוטין יותר מידי מטריד
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? לקפוץ בין ערימות של שלכת
טוב, את ידעת שאני מחפשת תשובה שהיא לא קור. אבל אני עדיין שמח שנתת אחת.
(אין כל כך ערמות שלכת בארץ כמו שרואים בחול)
*בשלב הזה אני עצרתי וחיפשתי במשך עשר דקות גיף מהסדרה Pushing Daisies של נד כשהוא היה ילד קופץ לתוך ערמת עלים יבשים. לא הצלחתי למצוא :-(
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?
לא יודעת אבל הנה הסבר למה השמים כחולים
אני לא תכננתי לראות את הכל, אבל זה בעצם היה מעניין.
ואת יודעת מה...
אני בסופו של דבר יותר מבולבל. כי אם הבנתי נכון את מה שהוא אומר השמיים הם באמת כחולים. כולמר גלי האור של כחול נתקלים באטמוספירה שלנו והופכים אותה לכחול. אבל זה אומר שהיא אמורה להיות כחול לא משנה מאיזה כיוון מסתכלים עליה לא משנה מאיפה מגיע האור. כלומר זה כמו נייר שקוף בצבע כחול - הוא כחול בין אם האור שאנחנו רואים אותו בו עובר דרכו או לא.
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?
הם יראו - החוש השישי
וזה כי גם להם יש סוף מפתיע, רוח הרפאים היא של דוב שהיה אביר.
אף אחד וכולם יושבים באמצע, רוח הרפאים הזו נמצאת בכל מקום ובו זמנית בשום מקום.
היא אולי אפילו נמצאת ממש עכשיו מאחורכם.........
אוקי... אני מסתובב אחורה...

אה :eek:
לא היית צריכה להפחיד אותי ככה.
*אבל אני עדיין לא מבין איך גם הדובה והאביר יושבים באמצע. אלא אם כן האביר יושב על הברכיים של הדובה (או ההפך)
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? לא....... היה לי פעם ג'וק בבית שיומים רדפתי כדי להרוג אותו, זה נחשב?
אני לא חושב שזה נחשב אם ניסית להרוג אותו
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? פרפר, חיה מושלמת, קטנה, לא מזיקה ומתה אחרי יום, מושלם!
מעניין שיש בעצם כמה סוגים של פרפרים שיכולים לחיות שנה שלמה. למדתי על זה בטיול לאנגליה.
ואומנם גם אני זוכר שאמרו לי שפרפר חי רק יום, אבל מסתבר שממוצע חיים של פרפר זה כמה שבועות
[URL unfurl="true"]https://www.sciencefocus.com/nature/whats-the-longest-a-butterfly-can-live-for/[/URL]
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא. אני בקושי מסוגלת לחשוב על לטוס במטוס עם מסכה אז עד החלל להיות עם מסכה, לא תודה.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? אני לא רואה שום סיבה למה לא. השאלה אם יהיה דיוטי פרי
כמובן שיהיה דיוטי פרי. למעשה אם כל כדור הארץ יתאחד בשלום לאומה אחת אז זאת תהיה הטיסה היחידה שבה עדיין יהיה דיוטי פרי. (אבל אני חושב שיש יותר סיכוי שניישב את מאדים בתקופת חיינו מאשר שכל בני האדם בכדור הארץ יתאחדו לאומה אחת)
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? היתי מנסה לשכנע כי גם ככה אנשים חושבים שאני מוזרה
יש מוזרה ויש מוזרה שחושבת שכדור הארץ שטוח. אני מניח שאפילו האנשים שחושבים שהחיסונים הם שקר מזלזלים בflat-earthers
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: אני לא פוחדת מגבהים
אבל באופן מסקרן גבהים כן מפחדים ממך...
צפה בקובץ המצורף 34701
חחחחחחחח :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז ככה -
לוקחים זירמה רצינית מזכר, וביצית מנקבה ושמים בצלחת פטרי עם דרגת חום אידיאלית, מערבבים את שניהם קצת, שמים באינקובטר עם כל התנאים. רואים שהכל בסדר, אז פונים אל הטליליאסו, והם ממשיכים משם.
רגע, למה זה אמור להיות תגובה?

חוץ מזה אני קראתי את כל ספרי חולית אז אני יודע מה הקטע של הטליליאסו המניאקים האלו ואני לא מאשר

למעלה