שם: יעל
כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: עלי לא יהיה בביוגרפיה אלא דקומנטרי.
לא יודעת מי ישחק אותי בשחזורים, אבל כריס אוונס ישחק את בעלי
סוף סוף הצטרפת אלינו.
רגע, כריס אוונס ישחק את בעלך בשיחזורים? איך זה יעבוד אם כריס אוונס באמת יהיה בעלך?
סדרות החודש: ברוקלין 99 כמובן, פארקס
אהם, אני מרגיש שככבר כמה זמן אני לא רואה אותך בשרשור של פארקס
סרטי החודש: בחזרה לעתיד, 3 הסרטים. ראיתי את הספיישל שעשו בנופליקס על סרטי קלסיקה וממש נהיה לי חשק לראות שוב את הסרטים
אוי איזה מגניב. גם לי בא לראות אותם שוב.
אני צריך לבדוק אם האחיין הקטן שלי ראה אותם. אני זוכר שלפני שנים אני צפיתי בכל הסרטים עם שני האחים הגדולים שלו, והוא עדיין היה צעיר מידי בשביל זה (כלומר פשוט לא היה קולט מה אומרים)
ספרי החודש: ימים יגידו של ג'פרי ארצ'ר
נשמע מעניין. ועכשיו אני רואה שזה ספר ראשון בסדרה של שבעה ספרים. את מתכוונת להמשיך לבאים עכשיו?
שירי החודש:
לא יודעת מה מגניב יותר.
שכל הקהל שר, שזה היה בכלל בתחילת מופיע של Green day או שבכלל העמוד הרשמי של הלהקה העלה את זה
וואו זה באמת מגניב בטירוף. ראיתי כמובן קטעים שזמרים נותנים לקהל לשיר קטעים משירים שלהם. אבל כאן הם שרים שיר שלם וארוך ובכלל של להקה אחרת
וזה באמת מעולה.
דמויות החודש: ג'ייק פרלטה, בן וואייט
שחקני החודש: בכלב שמשחק את צ'דר בברוקלין 99
בחירות מעולות לדמויות.
והכלב השחקן באמת לא מקבל מספיק קרדיט.
כמובן שאם בחרת בכלב שמשחק את צד'ר אז הייתי צפה ליותר תחקיר ושגם תאמרי את שמו.
מסתבר שכמה כלבים שונים שיחקו את צ'דר, אבל בעיקר כלב בשם סטיוארט ואז לאחר מותו אחותו של סטיוארט שנקראת סטלה.
הנה כתבה על סטיוארט:
[URL unfurl="true"]https://ew.com/tv/2018/06/03/brooklyn-nine-nine-dog-meet-cheddar/[/URL]
שאלת החודש: איך ילדים באים לעולם?
(ניק ביקשת שאלה עכשיו תורך לספק לי תשובה על השאלה)
אני לא אמרתי שאני אענה על השאלות. אבל אני מוכן אם את רוצה.
אז יש חסידות. וכשאישה או גבר ממש רוצים ילד אז החסידה מביאה להם ילד. זה בעצם מאוד פשוט.
ציטוט החודש: "מתי החגים נגמרים" כל ישראלי בחודש תשרי
היית יכולה להשתמש בזה גם בתור שאלת החודש, אבל אני מבין שאת היית מסוקרנת לגבי הילדים
סיבה למסיבה: תירוץ לאכול פיתה עם שוקולד וטרופית
זה נשמע כמו קייטנה כשהייתי ילד
באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? בפאב של cheers. גם יש אלכוהול כל היום, גם עובדים עם טד דנסון וודי הרלסון וגם כולם יודעים את שמי
אני בהחלט לא הייתי רוצה לעבוד שם. קודם כל אני לא שותה אלכוהול. אבל יותר מזה - אני לא רוצה להיות במקום שכולם יודעים את השם שלי. אני בטח לא רוצה להיות במקום שבו מצופה שאני אזכור את השמות של אנשים אחרים כי אני גרוע בזה.
בכל מקרה זה הזכיר לי שלפני כמה שנים ראיתי שמישהו עשה עיבוד לשיר הזה ושם אותו עם רקע של תמונות ממועדנים קוויריים לאורך השנים והשיר מרגיש קצת אחרת ויותר מיוחד לי ככה:
*כנסו ותנו לייק כי יש לו רק 104 לייקים
סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: only murder in the building, אני כל שבוע מבקשת את הפרק מהדודים ועדיין לא התחלתי לצפות בזה
גם אני מבקש כל שבוע מהדוד שלי פרק. אבל אני גם מודע לחלוטין שאני רחוק מאוד מבעצם לראות אותה. אולי אם את תתחילי לראות אותה אז זה יגרום לי גם.
חודש אהוב בשנה: יולי כי הוא על שמו של יוליוס קיסר (ואין לי יום הולדת בחודש הזה)
אני גם לרוב בוחר חודש אהוב לפי הקיסר הרומי האהוב עלי.
תאר את הבגד האהוב עליך: פ'יגמה - חולצה לבנה עם ציור מיני ומכנסיים שחורים עם המון מיקים קטנים
מה זה מיקים קטנים?
תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): אחיינים שלי
האחיינים שלי היו רוצים
תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):
כשהטלפון נעול:
צפה בקובץ המצורף 34699
כשהטלפון פתוח:
צפה בקובץ המצורף 34700
יפה והכל, אבל לחלוטין יותר מידי מטריד
מה הדבר האהוב עליך בסתיו? לקפוץ בין ערימות של שלכת
טוב, את ידעת שאני מחפשת תשובה שהיא לא קור. אבל אני עדיין שמח שנתת אחת.
(אין כל כך ערמות שלכת בארץ כמו שרואים בחול)
*בשלב הזה אני עצרתי וחיפשתי במשך עשר דקות גיף מהסדרה Pushing Daisies של נד כשהוא היה ילד קופץ לתוך ערמת עלים יבשים. לא הצלחתי למצוא
אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?
לא יודעת אבל הנה הסבר למה השמים כחולים
אני לא תכננתי לראות את הכל, אבל זה בעצם היה מעניין.
ואת יודעת מה...
אני בסופו של דבר יותר מבולבל. כי אם הבנתי נכון את מה שהוא אומר השמיים הם באמת כחולים. כולמר גלי האור של כחול נתקלים באטמוספירה שלנו והופכים אותה לכחול. אבל זה אומר שהיא אמורה להיות כחול לא משנה מאיזה כיוון מסתכלים עליה לא משנה מאיפה מגיע האור. כלומר זה כמו נייר שקוף בצבע כחול - הוא כחול בין אם האור שאנחנו רואים אותו בו עובר דרכו או לא.
רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?
הם יראו - החוש השישי
וזה כי גם להם יש סוף מפתיע, רוח הרפאים היא של דוב שהיה אביר.
אף אחד וכולם יושבים באמצע, רוח הרפאים הזו נמצאת בכל מקום ובו זמנית בשום מקום.
היא אולי אפילו נמצאת ממש עכשיו מאחורכם.........
אוקי... אני מסתובב אחורה...
אה
לא היית צריכה להפחיד אותי ככה.
*אבל אני עדיין לא מבין איך גם הדובה והאביר יושבים באמצע. אלא אם כן האביר יושב על הברכיים של הדובה (או ההפך)
האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? לא....... היה לי פעם ג'וק בבית שיומים רדפתי כדי להרוג אותו, זה נחשב?
אני לא חושב שזה נחשב אם ניסית להרוג אותו
ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? פרפר, חיה מושלמת, קטנה, לא מזיקה ומתה אחרי יום, מושלם!
מעניין שיש בעצם כמה סוגים של פרפרים שיכולים לחיות שנה שלמה. למדתי על זה בטיול לאנגליה.
ואומנם גם אני זוכר שאמרו לי שפרפר חי רק יום, אבל מסתבר שממוצע חיים של פרפר זה כמה שבועות
[URL unfurl="true"]https://www.sciencefocus.com/nature/whats-the-longest-a-butterfly-can-live-for/[/URL]
אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא. אני בקושי מסוגלת לחשוב על לטוס במטוס עם מסכה אז עד החלל להיות עם מסכה, לא תודה.
אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? אני לא רואה שום סיבה למה לא. השאלה אם יהיה דיוטי פרי
כמובן שיהיה דיוטי פרי. למעשה אם כל כדור הארץ יתאחד בשלום לאומה אחת אז זאת תהיה הטיסה היחידה שבה עדיין יהיה דיוטי פרי. (אבל אני חושב שיש יותר סיכוי שניישב את מאדים בתקופת חיינו מאשר שכל בני האדם בכדור הארץ יתאחדו לאומה אחת)
אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? היתי מנסה לשכנע כי גם ככה אנשים חושבים שאני מוזרה
יש מוזרה ויש מוזרה שחושבת שכדור הארץ שטוח. אני מניח שאפילו האנשים שחושבים שהחיסונים הם שקר מזלזלים בflat-earthers
מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: אני לא פוחדת מגבהים
אבל באופן מסקרן גבהים כן מפחדים ממך...
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
צפה בקובץ המצורף 34701
חחחחחחחח