The Story of Tonight... אוקטובר 2021 – סיכום חודשי 🔮🚭👻💐🐞🚨💋👜🐻🍨

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחודש ספטמבר נכתבו בסך הכל 1568 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 38 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 1146 הודעות
ונכתבו גם 422 הודעות חדשות ב-8 שרשורים ישנים יותר

השרשור הגדול של החודש האחרון הוא כרגיל שרשור סיכום החודש של חודש שעבר, אבל הפעם ארוך יותר מהרגיל.
אחריו שרשור האוף החודשי, השרשור של מחלקת גנים ונוף והשרשור של ברוקלין 99.

עוד מתוכנן לחודש אוקטובר:
סדרות חוזרות (שלדון הצעיר, באטוומן, Locke & Key, NCIS: Los Angeles, You, Fear The Walking Dead, Succession)

סדרות חדשות (Wakefield, Chucky, Star Trek: Prodigy, Dopesick, Ghosts, One of Us is Lying, 4400, Inside Job)
סרטי קולנוע חדשים כמו חולית, ונום 2, המערב הקרוע, קליפורד הכלב האדום הגדול ועוד
נציין את יום הצמחונות העולמי, יום החיות העולמי, שבוע החלל העולמי, יום המורים העולמי, יום הילדה הבינלאומי, יום המזון העולמי ויום האומות המאוחדות
נחגוג את האלווין ואת יום המתים
נכנס רשמית לסתיו

ונמשיך עם ההתקררות הראויה בהתאם לעונה

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של עדי|נחש|, אלייזה טיילור (ה100), מאט סמית' (דוקטור הו, הכתר), לנה הדי (משחקי הכס), נב קמפבל (שולחן לחמישה), נואה שנאפ (Stranger Things), ליב שרייבר (ריי דונובן), קייט וינסלט (Mare of Easttown), ג'רמי סיסטו (עמוק באדמה, FBI), שון אשמור (The Boys), ארון אשמור (Locke & Key), נשוטי גאטווה (חינוך מיני), סיגורני וויבר (The Defenders), צ'בי צ'ייס (קומיוניטי), סקוט באקולה (זינוק לאתמול, NCIS: New Orleans), טוני שלהוב (מונק, גברת מייזל המופלאה), דן סטיבנס (אחוזת דאונטון, Legion), בראדלי ויטפורד (הבית הלבן, סיפורה של שפחה), מריו לופז (הצלצול הגואל), מאט בומר (צווארון לבן, אימה אמריקאית), מישל טרכטנברג (באפי קוטלת הערפדים), אמילי דשנל (Bones), ג'ואן קיוזק (שיימלס), לוק פרי (בברלי הילס 90210, ריברדייל), ג'וש האצ'רסון (Future Man), קייט וולש (האנטומיה של גריי, אקדמיית המטרייה), מקס ת'יריוט (בייטס מוטל, אריות הים), דומיניק ווסט (הסמויה, הרומן), מייקל מקיין (סמוך על סול, בשורות טובות), כריס לואוול (ורוניקה מארס, GLOW), טיילר פוזי (זאב צעיר), ג'יליאן ג'ייקובס (קומיוניטי), ג'ון לית'גו (מפגשים מהסוג האישי, הכתר), ג'ון קרסינסקי (המשרד), אנדרו סקוט (פליבאג, חומריו האפלים), ארון טבייט (שמיגדון), קרייג רובינסון (המשרד, ברוקלין 99), אנטוני סטאר (באנשי, The Boys), טום קוואנו (הפלאש), דילן מקדרמוט (הפרקליטים, חוק וסדר: פשע מאורגן), אלבה פלורס (בית הנייר), ענבר לביא (לוציפר), נולן גולד (משפחה מודרנית), ג'וליה רוברטס (Homecoming), טרייסי אליס רוס (Black-ish), ווינונה ריידר (Stranger Things), מת'יו מוריסון (Glee), הנרי ווינקלר (Happy Days, משפחה בהפרעה, בארי), הארי המלין (ורוניקה מארס, מד מן), ג'סטין צ'טווין (שיימלס), דרמוט מלרוני (שיימלס, Homecoming), פייפר פראבו (פרשיות סמויות, The Big Leap) ועוד

שאלון יעלה מאוחר יותר (הפעם אני עושה)

אבל לבנתיים: אליעזר או הגזר?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שאלון התפקדות אוקטובר 2021

🍎שם
:
🍎גיל:
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך:

🧩סדרות החודש:
🧩סרטי החודש:
🧩ספרי החודש:
🧩שירי החודש:
🧩דמויות החודש:
🧩שחקני החודש:
🧩שאלת החודש:
🧩ציטוט החודש:
🧩סיבה למסיבה:

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד?
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית:
📬חודש אהוב בשנה:
📬תאר את הבגד האהוב עליך:
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו?
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר?
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול?
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך?
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו?
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ?
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר?
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים:

🔮תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...

🍎שם
:
שרון
לא מספיק כל הכתבות שיש כל יום כיפור, שמזכירות לי את הגיל שלי, אז עכשיו גם אתה שואל? :eek:
"אנחנו הילדים של חורף 73"
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך:
תלוי מי יכתוב אותה.
אם זה מישהו מטעמי - הרבה יותר מידי עמודים.
אם זה אחלד הילדים שלי - שורה אחת: "היא הייתה אמא מפדחת"
🧩סדרות החודש:
סופרסטור, ברוקלין 99, הכתר (התחלתי לראות שוב, עם הבת)
🧩סרטי החודש:
מאחורי המספרים, אפולו 13, יומני הנסיכה 1 +2, מותק הילדים התכווצו (גילינו את ספריית "סרטים לכל המשפחה, ב-VOD של פרטנר)
🧩ספרי החודש:
יש לי מסורת, מאז כיתה ד' (תחשבו לבד כמה שנים זה) שבכל יום כיפור אני קוראת את הספר "נשים קטנות". השנה לא הייתה שונה מזה (חוץ מהעובדה שנאלצתי להשתמש במשקפי הקריאה שלי)
🧩שירי החודש:
לא היה משהו מיוחד החודש. חוץ מזה שהבנות שלי השמיעו פליליסט של שירים מתוך "היורשים" ברצף, וזה שיגע אותי
🧩דמויות החודש:
דינה מסופרסטור :love::love:,
ולפעמים גם ג'ינה מברוקלין 99
🧩שאלת החודש:
מתי נגמר כבר החופש הזה ואתם חוזרים לבית ספר? (רלוונטי גם לילדים וגם לבעל המורה)
🧩סיבה למסיבה:
אין יותר חגים עד דצמבר
📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד?
מוקד התמיכה של החבר'ה מ-IT crowed
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית:
sex education.
זו לא תוכנית לראות עם בנות 13,או עם המתבגר בן ה-18 (והחברה שלו)
📬חודש אהוב בשנה:
נובמבר
📬תאר את הבגד האהוב עליך:
חולצה בצבע סגול בהיר עם ציור של cookie monster
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):
משהו גנרי של ה-windows
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):
כנ"ל - משהו גנרי שהיגע עם המכשיר ולא טרחתי להחליף
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו?
יש סתיו בישראל??
אולי החצבים שפורחים בכמויות לאורך כביש 6
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?
אתה רוצה הסבר פיזיקלי?
כי קרני האור נשברות אחרת באטמוספירה ומחוצה לה, ולכן שבירת הגל לאורכים השונים של הצבעים שונה.
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?
מונטי פייתון. באמצע תשב הדובה, כי ככה שניהם יכולים לנסות להתחיל איתה
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר?
המורה השנואה למתמטיקה.
ה"אגדה האורבנית" בבית הספר היא שאני הרגתי אותה.

יום הורים מחצית ראשונה בכיתה י"ב - נתנה לי ציון 30 ב-5 יחידות. ומסבירה להורים שלי שאני בחיים לא אצליח לעבור בגרות במתמטיקה. ההפרש בין 5 ל-4 יחידות זה 10 נקודות - אז בטוח אכשל גם ב-4 יחידות. ההפרש בין 5 ל-3 יחידות זה 20 נקודות אז גם ב-3 יחידות אני אכשל.
אמא שלי שאלה אם אני חושבת שב-4 יחידות אצליח, והוחלט ש"ארד" ל-4 יחידות. בבגרות קיץ הוצאתי 100. נבחנתי בגרות חורף 5 יחידות והוצאתי 99. באתי למורה והראתי לה את הציון בפרצוף ואמרתי לה "ואת אמרתי שלא אצליח". חצי שעה אחרי שיצאתי מבית הספר היא קיבלה התקף לב קטלני ונפטרה.
(היו לה מחלות רקע, כולל מחלת לב, וההמלצה הרפואית היתה שתפרוש ולא תמשיך ללמד. כנראה שלא היה שום קשר אלי והיא הייתה מקבלת את ההתקף בכל מקרה, אבל הסיפור אצל התלמידים היה שאני הרגתי אותה. מכיוון שכולם שנאו אותה - זה הפך אותי ל"גיבורה")
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול?
דגים, תוכים, שרקנים, קביה, ארנב
חתול.
אבל זה לא יקרה כי בעלי ו-2 מתוך 3 הילדים שלי אלרגים לחתולים
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו?
בשום פנים ואופן לא.
אני יודעת איך בונים את החלליות, וממש לא רוצה לעלות על אחת כזו (מאז שאני יודעת איך בונים מטוסים ממש מפחיד אותי גם לטוס)
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר?
לא. אנשים יאמינו למה שהם רוצים, וחבל על האנרגיה לשכנע אנשים במשהו שסותר את אמונתם.
זה אותו דבר בויכוחים על דת, חינוך או חיסונים
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים:
ג'וקים

🍎שם
: תורגי משוק התקווה
🍎גיל: 2.5K
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: לפי הגיל - לפחות, לפחות 3 כרכים בני אלף עמוד כל אחד

🧩סדרות החודש: - חינוך מיני, 3%
🧩סרטי החודש: - ג'יממס בונד החדש
🧩ספרי החודש: - "טוהר" יונתן פונזאן
🧩שירי החודש: - גשם, אהוד בנאי
🧩דמויות החודש: - אוטיס, Eריק
🧩שחקני החודש: - גיליאן אנדרסון
🧩שאלת החודש: - מתי ביבי יתפקע לגמרי מרב קנאה
🧩ציטוט החודש: - "זה לא אתה, מותק - זה אבא שלך"
🧩סיבה למסיבה: - חזרה לעבודה מלאה

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד
? - בשום מקום
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: לא קורה
📬חודש אהוב בשנה: ינואר
📬תאר את הבגד האהוב עליך: לתאר? מכנסיים רחבים, שבקצה שרווליהם יש כפתור שיוצר קיפול של צד אחד, צבע חרדל משגע, אפשר ללגת בלי תחתונים
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): - 13619912_10206727450290530_3502583160327057167_n.jpg
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): הנכד המטריף שלי
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? קרירות
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? נו ב'מת - שאלות באופטיקה 2 יח"ל
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? ברור שרוח רפאים באמצע. הם רואים דוקו מפורסם: כדור הארץ הכחול
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? - דבורה, כיתה א'
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? בוודאי - תוכונים
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? לא רוצה
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? לא
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? תראה קראתי כמון את פראצ'ט ועולם הדיסק
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: לא יודע, שאלה לא רלוונטית מבחינתי

IMG_0152-2.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

didalf

Well-known member
פיוו לרגע חשבתי שתכשל ברצף היפה שלך לפתוח בראשון בחודש כבר מתחילת השנה|מזיע|

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של עדי|נחש|, אלייזה טיילור (ה100), מאט סמית' (דוקטור הו, הכתר), לנה הדי (משחקי הכס), נב קמפבל (שולחן לחמישה), נואה שנאפ (Stranger Things), ליב שרייבר (ריי דונובן), קייט וינסלט (Mare of Easttown), ג'רמי סיסטו (עמוק באדמה, FBI), שון אשמור (The Boys), ארון אשמור (Locke & Key), נשוטי גאטווה (חינוך מיני), סיגורני וויבר (The Defenders), צ'בי צ'ייס (קומיוניטי), סקוט באקולה (זינוק לאתמול, NCIS: New Orleans), טוני שלהוב (מונק, גברת מייזל המופלאה), דן סטיבנס (אחוזת דאונטון, Legion), בראדלי ויטפורד (הבית הלבן, סיפורה של שפחה), מריו לופז (הצלצול הגואל), מאט בומר (צווארון לבן, אימה אמריקאית), מישל טרכטנברג (באפי קוטלת הערפדים), אמילי דשנל (Bones), ג'ואן קיוזק (שיימלס), לוק פרי (בברלי הילס 90210, ריברדייל), ג'וש האצ'רסון (Future Man), קייט וולש (האנטומיה של גריי, אקדמיית המטרייה), מקס ת'יריוט (בייטס מוטל, אריות הים), דומיניק ווסט (הסמויה, הרומן), מייקל מקיין (סמוך על סול, בשורות טובות), כריס לואוול (ורוניקה מארס, GLOW), טיילר פוזי (זאב צעיר), ג'יליאן ג'ייקובס (קומיוניטי), ג'ון לית'גו (מפגשים מהסוג האישי, הכתר), ג'ון קרסינסקי (המשרד), אנדרו סקוט (פליבאג, חומריו האפלים), ארון טבייט (שמיגדון), קרייג רובינסון (המשרד, ברוקלין 99), אנטוני סטאר (באנשי, The Boys), טום קוואנו (הפלאש), דילן מקדרמוט (הפרקליטים, חוק וסדר: פשע מאורגן), אלבה פלורס (בית הנייר), ענבר לביא (לוציפר), נולן גולד (משפחה מודרנית), ג'וליה רוברטס (Homecoming), טרייסי אליס רוס (Black-ish), ווינונה ריידר (Stranger Things), מת'יו מוריסון (Glee), הנרי ווינקלר (Happy Days, משפחה בהפרעה, בארי), הארי המלין (ורוניקה מארס, מד מן), ג'סטין צ'טווין (שיימלס), דרמוט מלרוני (שיימלס, Homecoming), פייפר פראבו (פרשיות סמויות, The Big Leap) ועוד
מרגיש ארוך מהרגיל8-*

הגזר. אליזעזר חלשלוש היה צריך את כל המשפחה כולל העכבר להוציא גזר אחד!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פיוו לרגע חשבתי שתכשל ברצף היפה שלך לפתוח בראשון בחודש כבר מתחילת השנה|מזיע|
אני לא יודע למה נלחצת, עוד לא 7 אפילו. אני בדרך כלל פתחתי את זה מאוחר יותר ביום.
מרגיש ארוך מהרגיל8-*
החלטתי משום מה להוסיף מאיזה סדרה כל אדם ואז אמרתי לעצמי שאני אנסה לעשות את זה לפחות רשימה קצרה. אבל זה לא עבד.
כאילו בהחלט מרשים כמה שהגזר התנגד (אפשר לומר שאין כמוהו גזר)
אבל בסופו של דבר אני לא אוהב גזר, וזה שהוא גדול זה לא חיובי, אז אני אלך על אליעזר.

dilia snake

Well-known member
אליעזר או הגזר? הגזר, אליעזר היה צריך להתחשב ברגשות של הגזר ואם הוא רצה להישאר באדמה הוא היה צריך להבין את זה ולא לקורא לאנשים שיעזרו לו לפגוע בזכות בסיסית של הגזר על גופו|פטיש|.

נערך לאחרונה ב:
אליעזר או הגזר? הגזר, אליעזר היה צריך להתחשב ברגשות של הגזר ואם הוא רצה להישאר באדמה הוא היה צריך להבין את זה ולא לקורא לאנשים שיעזרו לו לפגוע בזכות בסיסית של הגזר על גופו|פטיש|.
לא נעים לי, אבל הגזר הוא ואליעזר הוא משל לחולשת הזכר האנושי במאה ה- 21. תראי כמה צריכים לעזור לו, או אם תרצי - משל על נזילות מגדרית ןלירות מינית מוחלטת כמו קופי בונאבו.

dilia snake

Well-known member
🍎שם: עדי |נחש| ורק אם את דילן אז עדי חו"ס
🍎גיל: גיל? מה זה גיל? סוג של יוגורט?8-*
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: 1000, או כמו שאני קוראת לזה "לפחות באורך של הספרים שאני אוהבת"

🧩סדרות החודש: KIN כמובן, כאילו אתם לא יודעים את התשובות.
🧩סרטי החודש: ראיתי משהו כמו עשר דק' מאיזה סרט של ג'יימס בונד, אחד מאלו של דניאל קרייג זה נחשב?
🧩ספרי החודש: חודש רע, מספר אחד פרשתי אחרי 100 עמודים(והתחלתי אותו באוגוסט) ואז היה את אחות הירח בעברית ומכיפור עד סוף החודש קראתי את The Reversal.
🧩שירי החודש: לא שמעתי.
🧩דמויות החודש: מייקל מ-KIN ו-OA מ-FBI.
🧩שחקני החודש: צ'ארלי קוקס:-P::-P::-P::-P::-P::-P:.
🧩שאלת החודש: איזה בקבוקי יין תרצו לקנות?
🧩ציטוט החודש: ראו שאלת החודש?:-D
🧩סיבה למסיבה: לא צריך.

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? הבאר של השיקגו'ז.
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: נראה לי ראיתי הכול.
📬חודש אהוב בשנה: אוקטובר.
📬תאר את הבגד האהוב עליך: שמלה שחורה חלקה עם שרוולים קצרים וחגורה מבד(שחורה).
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): הכלבה שלי הולכת בשדה והאוזניים שלה עפות ברוח ויש לה הבעה כזאת של "אני זוממת משהו ממש רע עכשיו".
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): שדה עם פרחים אדומים שבחרתי מהאופציות של הטלפון.
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? שפחות חם?
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? כי פיזיקה?
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? ספר הג'ונגל, הרוח תשב באמצע בשביל הבדיחה.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? הייתה לי מורה חמודה למדעי החברה והמורה לספרות מי"ב.
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? לא.
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? חתול, אבא ממש שונא אותם והוא לא מרשה לי להביא. החוצפן חושב שזה הבית שלו או משהו.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? לא.
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? לא.
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: אני דיי פחדנית אז לא נראה לי שיש משהו כזה.

**מצאתי את התמונה**
241103252_3050483241902043_7742448318209491616_n.jpg

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member

בראדלי ויטפורד

מישל טרכטנברג

מייקל מקיין

ג'ון קרסינסקי

אנדרו סקוט

קרייג רובינסון

אלייזה טיילור

אל תשאלו אותי עכשיו למה עשיתי את כל זה.
(הכל התחיל מהצורך שלי לנצל הזדמנות לשים תמונה של דוקטור 11 ומשם זה התדרדר)

Lhuna3

Well-known member
שאלון התפקדות אוקטובר 2021 - תשובות

🍎שם
: לונה3
🍎גיל: |אליהו|
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: חצי.

🧩סדרות החודש: חינוך מיני, מחלקת גנים ונוף, SQUID GAME, סופרסטור
🧩סרטי החודש: לא זוכרת אם ראיתי סרט כלשהו, כנראה שלא
🧩ספרי החודש: אין
🧩שירי החודש:

🧩דמויות החודש: כולם ממחלקת גנים ונוף אבל בעיקר בן וואייט, כל הדמויות מסופרסטור, אדם (חינוך מיני)
🧩שחקני החודש: אדם סקוט
🧩שאלת החודש: מה זה שאלת החודש? (זוהי שאלת החודש שלי)
🧩ציטוט החודש:
Leslie Knope gets as many favors as she needs, because she’s the kind of a person who uses favors to help people
🧩סיבה למסיבה: הטמפרטורות כבר ירדו קצת וחלק מהלילות אפשר לישון עם חלון פתוח בלי למות מחום.

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? במקום הטוב.
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: לא זכור לי, למרות שאולי היתה כזאת.
📬חודש אהוב בשנה: ספטמבר בגלל החגים כמובן. ותחילת הסתיו (למרות שלא תמיד הוא מגיע בספטמבר).
📬תאר את הבגד האהוב עליך: חולצה קצרה לבנה עם הדפס בגווני צהוב מקדימה. בעצם יש לי גם חולצות ארוכות שמאוד אוהבת, אבל פחות זוכרת אותן כרגע כי הן מחכות במדף העליון לבוא החורף כבר איזה חצי שנה. יש לי גם מעיל דק לבן שאני מתה עליו. בחירה קשה.
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): הדיפולט של ווינדוס, נראה לי שמידי פעם הוא משנה אותו, אבל כרגע זה זה:
pc_desktop.png
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): (זה לא סטטי, הגלים זזים)
Screenshot_20211001-205249.png
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? שנעים יותר בחוץ ואפשר לישון עם חלון פתוח וקרירות קלה ונעימה!
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? למה שהוא יהיה כחול?
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? את הסרט "רוח רפאים" כי הרוח משחק שם והוא לקח לפרמיירה את שני החברים שלו. והוא יושב באמצע כי הדובה והאביר לא חברים קרובים אחד של השני, כל אחד מהם חבר של רוח רפאים, אבל כאילו בלעדיו אין להם על מה לדבר יותר מידי, הוא הדבק של החבורה.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המורה של כיתה ז', היא היתה מגניבה כזאת וכולנו הערצנו אותה. קראו לה אורית.
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? בילדותי היו לנו לפעמים צב (שהיינו מוצאים ביער) ולפעמים אפרוח (שאבא שלי הביא) אבל הם היו כל אחד רק לכמה ימים, כי זה לא באמת בעלי חיים שאמורים לגדל בבית. והיו דגים באקווריום, אם זה נחשב חיית מחמד (אני אף פעם לא הבנתי את המשיכה, והיום גם לא אוהבת את הרעיון). כלב אף פעם לא היה. אז ממש חיית מחמד - רק חתולים.

ואת Beave הבונה שגר אצל אישה שהצילה אותו בינקות ובונה לה סכרים בין החדרים מחפצים אקראיים בבית |מאוהב|
https://mymodernmet.com/beave-the-beaver/
( שלא יהיו חששות, מדובר באישה שמוסמכת ברשיון להצלת חיות בר, היא מצאה אותו נטוש כתינוק שלא יכול לשרוד לבד כי בונים חיים עם אמא שלהם עד גיל שנתיים, והיא תשחרר אותו לטבע כשהוא יהיה מוכן לזה. למי שרוצה יש פה הסברים שלה
)

📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? בעקרון הייתי מתה לעשות את זה, אבל לא בטוחה שזה לא דורש תנאי כושר ואימונים שאין לי יכולת לעבור.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? לא יודעת. בעקרון רוצה אבל בטח אחשוש מזה, וגם ראו תשובה קודמת.
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? כן.
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: לא בטוחה שיש משהו כזה.

איך שוקלים קואלות

היפנים האלו הזויים :-D

ומשהו מתוק

Lhuna3

Well-known member
תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): הכלבה שלי הולכת בשדה והאוזניים שלה עפות ברוח ויש לה הבעה כזאת של "אני זוממת משהו ממש רע עכשיו".
אני מאוד רוצה לראות אותה עכשיו.

📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? חתול, אבא ממש שונא אותם והוא לא מרשה לי להביא. החוצפן חושב שזה הבית שלו או משהו.
חוצפה! |שפם|

**מצאתי את התמונה**
241103252_3050483241902043_7742448318209491616_n.jpg
אה יופי! |מאוהב|

didalf

Well-known member
🍎שם:|קדימה|עדי |חזיר| וואנקרו סטאן (בקיצור לפי מה שהוסכם עם דילן - עח"ו סטאן)
🍎גיל:|קדימה|29
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך:|קדימה|5 בלחץ. לא מעניין.

🧩סדרות החודש:|קדימה|ווי הרבה.
--ברוקלין 99 - הסתיימה סופית;-( בפרק סיום מושלם|מאוהב|
--חינוך מיני - עונה כיפית מאד
--העוקץ החזרה לדעתי עוד ראיתי חלק ממש בתחילת החודש וכבר אמרתי שהיא נהדרת ממש!
--Girls5eva - גם כיפית ממש, כדאי!
-- ג'ולי והפנטומס - חמודה מאד
-- Marvel's What If
זהו נראה לי?
🧩סרטי החודש:|קדימה|ובכן:
--לוקה - הורדתי מזמן וסופסוף ראיתי. חמוד מאד.
--סינדרלה 2021 - גרסה חדשה הפעם בצורת מחזמר אבל עם שירים לא מקוריים. גרוע למדי על גבול המצחיק מרוב שזה גרוע. מי אמר לקמילה קביו שהיא זמרת לעזאזל????
--לא רק בלונדינית 1+2 - כי היה בנטפליקס וזה תמיד כיף|מאוהב|
מצטברים לי מלא מחזות זמר שהורדתי וטרם צפיתי אבל אני אגיע אליהם.
🧩ספרי החודש:|קדימה|התחלתי סופסוף!!!! The Lightning-Struck Heart. אני ב24%. חמוד בינתיים.
🧩שירי החודש:|קדימה|הממ אין לי אז אני אבחר שיר של טיילור שבא לי שתשמעו - Taylor Swift - Ivy
וגם קומו ספטמבר נגמר!
🧩דמויות החודש:|קדימה|אדם מחינוך מיני|לב|
🧩שחקני החודש:|קדימה|טיילור סוויפט שמשחקת בלב של המעריצים.
🧩שאלת החודש:|קדימה|איך אני אמורה ללכת לעבודה חמישה ימים רצוף שוב???
🧩ציטוט החודש:|קדימה|"תן לאדם תוכנה והוא יהנה ממנה יומיים. תלמד אותו תכנות והוא לא יהנה יותר לעולם".
🧩סיבה למסיבה:|קדימה|עברתי דירה אני אדם מבוגר עכשיו (לדעת אם זה סיבה למסיבה להיות אדם מבוגר בעצם|תוהה|)

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד?|קדימה|תחנת המשטרה של ברוקלין 99 או מחלקת גנים ונוף בפאוני.
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית:|קדימה|כל מיני שנשמעות לי נחמדות ואין לי כוח לזמן מהדודים: זאת עם אנני משיטס קריק עם הסיטקום, זאת עם סלינה גומז משהו רצח ובניין, משהו שנדמה לי קוראים the other two שראיתי כתבה עליה ונראית נחמדה.
📬חודש אהוב בשנה:|קדימה|פברואר?:-P: או חודש שיוצאים בו מלא חגים. האמת מאי ואוקטובר גם כי יש בהם מזג אוויר נעים.
📬תאר את הבגד האהוב עליך:|קדימה|במקרה לובשת כרגע: שמלה ארוכה מ H&M כחול כהה עם דוגמא באדום. עם גופיות דקות, גב פתוח ושסע עמוק בשני הצדדים. והיא הכי נוחה בעולם.
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):|קדימה|נוף מושלג שצילמתי בשוויץ/צרפת לפני כמה שנים.
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):|קדימה|במסך נעילה תמונה שלי על רקע הרי ירושלים, ובמסך הרגיל תמונה שלי על רקע פראג. זה נרקיססטי? כי הנוף יותר משמעותי.
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו?|קדימה|נעים בערב אבל לא קר מידי עדיין.
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?|קדימה|בלילה הם שחורים אז הטיעון שלך לא רלוונטי|פטיש|
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?|קדימה|הם הולכים לאלמנה השחורה כי גם הם מעריצים של מארוול. והרוח יושב באמצע כי אם הוא יהיה בצד אנשים לא יראו אותו וישבו עליו אבל אם הוא באמצע יחשבו שהדובה והאביר חצופים שלקחו כסא ריק ביניהם אבל לפחות לא ישבו על הרוח המסכנה.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר?|קדימה|המורה לאנגלית שאהבתי. וגם מורה לתנך שהייתה משוגעת. אני זוכרת את רוב המורים האמת.
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול?|קדימה|כשהייתי בת איזה 4 דוד שלי הביא לי ארנבים אבל זה לא החזיק.
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך?|קדימה|קצת בא לי חתול אבל אין לי באמת כוח להתחייב לחיה.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו?|קדימה|מממ אולי, נשמע לי מפחיד.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ?|קדימה|לא נראה לי. אנחנו צריכים לעזוב את החלל בשקט.
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר?|קדימה|ניק תתרחק מהמטורפים האלה.
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים:|קדימה|רכבות הרים אולי. גם לאדעת אני מניחה להיות עם עצמי הרבה זמן ולהשתעמם פחות מפחיד אותי מאנשים שחייבים כל הזמן משהו.

🔮תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...|קדימה|
1633116183233.png

אה והנה התמונה שיש לי ברקע של המחשב:
IMG_8171.JPG

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
🍎שם: עדי |נחש| ורק אם את דילן אז עדי חו"ס
:-D:-D

🧩שחקני החודש: צ'ארלי קוקס:-P::-P::-P::-P::-P::-P:.
שוקינג:-0

📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): הכלבה שלי הולכת בשדה והאוזניים שלה עפות ברוח ויש לה הבעה כזאת של "אני זוממת משהו ממש רע עכשיו".
אוו זה נשמע חמוד|לב|
אה יאיי שמת את התמונה איזה פשוש|מאוהב|

אל תשאלו אותי עכשיו למה עשיתי את כל זה.
(הכל התחיל מהצורך שלי לנצל הזדמנות לשים תמונה של דוקטור 11 ומשם זה התדרדר)
חחח וואו לונה כל הכבוד.
העיקר אנדרו סקוט וקלארק|מאוהב|

🧩סדרות החודש: חינוך מיני, מחלקת גנים ונוף, SQUID GAME, סופרסטור
מרגיש לי ששכחת משהו שנגמר החודשB-|

🧩שירי החודש:
זה שיר יפה|מאוהב|

Leslie Knope gets as many favors as she needs, because she’s the kind of a person who uses favors to help people
|לב|

🧩סיבה למסיבה: הטמפרטורות כבר ירדו קצת וחלק מהלילות אפשר לישון עם חלון פתוח בלי למות מחום.
אני לא יכולה לישון עם חלון פתוח אני צריכה שקט וחושך. אז בלילה אני עדיין עם מזגן אבל שאר הזמן כמעט ולא, שזה נחמד.

📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): הדיפולט של ווינדוס, נראה לי שמידי פעם הוא משנה אותו, אבל כרגע זה זה:
pc_desktop.png
זה הרקע שלי במחשב בעבודה.

והוא יושב באמצע כי הדובה והאביר לא חברים קרובים אחד של השני, כל אחד מהם חבר של רוח רפאים, אבל כאילו בלעדיו אין להם על מה לדבר יותר מידי, הוא הדבק של החבורה.
:-D:-D

|מאוהב|
אני לא יודעת מה אני רוצה יותר - לאמץ פנדה או להיות פנדה.

Lhuna3

Well-known member
🧩דמויות החודש:|קדימה|אדם מחינוך מיני|לב|
כמובן :love:
🧩שאלת החודש:|קדימה|איך אני אמורה ללכת לעבודה חמישה ימים רצוף שוב???
נכון! ;-(
🧩ציטוט החודש:|קדימה|"תן לאדם תוכנה והוא יהנה ממנה יומיים. תלמד אותו תכנות והוא לא יהנה יותר לעולם".
:-D אבל לא מסכימה! :-D
🧩סיבה למסיבה:|קדימה|עברתי דירה אני אדם מבוגר עכשיו (לדעת אם זה סיבה למסיבה להיות אדם מבוגר בעצם|תוהה|)
להיות אדם מבוגר זה לא כזה סיבה למסיבה, עבור לגור בדירה משלך בהחלט כן! 🥳
ושאלת השאלות היא האם קנית מכונת כביסה או שאת תמשיכי להביא אותה להורים ;-)
📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד?|קדימה|תחנת המשטרה של ברוקלין 99 או מחלקת גנים ונוף בפאוני.
אוקיי גם אני רוצה.
אני מניחה להיות עם עצמי הרבה זמן ולהשתעמם פחות מפחיד אותי מאנשים שחייבים כל הזמן משהו.
אוקיי כנ"ל.

קצת מביך אבל צריכה הסבר (השמאלי זה סטריינג', האמצעית זו וונדה? ומי השלישי? ומה זה אומר?)
אה והנה התמונה שיש לי ברקע של המחשב:
יפהפה!

didalf

Well-known member
ושאלת השאלות היא האם קנית מכונת כביסה או שאת תמשיכי להביא אותה להורים ;-)
עוד לא קניתי אבל מתכננת לקנות.
קצת מביך אבל צריכה הסבר (השמאלי זה סטריינג', האמצעית זו וונדה? ומי השלישי? ומה זה אומר?)
לוקי אובייסלי!!!
ולאדעת אנשי האינטרט רוצים את שלושתם ביחד כי הם הדמויות העיקריות עם כוחות קסם.

תודה!☺️

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
עוד לא קניתי אבל מתכננת לקנות.
|כן| מומלץ (+ מייבש)
לוקי אובייסלי!!!
אוקיי הולכת להתבייש בפינה שלא זיהיתי.
ולאדעת אנשי האינטרט רוצים את שלושתם ביחד כי הם הדמויות העיקריות עם כוחות קסם.
חחח אה אוקיי, חשבתי שפספסתי משהו מעבר לזה.

LeAnnDylan

Well-known member
🍎שם: דילן
🍎גיל: 35
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: אחד זה מספיק. יהיה רשום "זהו סיפורה של דילן. דילן הייתה כלבה. הסוף." אם מישהו מעונין בעוד סיפורים שיבואו לשרשורי סיכום חודשי.

🧩סדרות החודש: Fear the Walking Dead שסיימתי אותה בדיוק בזמן לעונה החדשה שמתחילה עוד שבוע.
בנוסף ראיתי גם את:
Nine Perfect Strangers - שאני מתקשה לסיים כי הסדרה מוזרה לי מידי.
Y: The Last Man - התחילה מענין אבל לא יודעת אם אמשיך.
Lucifer - מאוד אהבתי איך שהסתיים.
New Girl - אני לא הכי אוהבת קומדיות, אבל אני רואה בעבודה בזמן שאני עושה עבודה משרדית כי זה ברקע ולא מצריך יותר מידי תשומת לב. אז זה נחמד לי בינתיים.
La Brea - היו לזה מלא פרומואים שנראו טוב אבל האפקטים שם מזכירים לי את האיכות של האפקטים בפאוור ריינג'רס בשנות ה-90|פנים|

🧩סרטי החודש: ראיתי רק את Charlie's Angels בעבודה. מסיבה דומה לזו של New Girl. ראיתי את הסרט הזה כל כך הרבה פעמים שאני לא צריכה להיות שקועה במסך כדי לדעת מה קורה. אני מדקלמת עם הדמויות את השורות שלהן:-D
🧩ספרי החודש: What Happened To You. כשאין לי זמן בכלל להסתכל על המסך בעבודה, אני שמה לי את האודיו בוק של זה. זה ממש נחמד.
🧩שירי החודש:
אנה זק - כל הבאז
קרן פלס - אין סוף ללילה
Diane Warren & Rita Ora - Seaside
Diane Warren & Pentatonix - Sweet
Kacey Musgraves - Justified
Kacey Musgraves - Star-Crossed
Kacey Musgraves - Breadwinner
🧩דמויות החודש: אלישיה קלארק, דילן סנדרס.
🧩שחקני החודש: כנ"ל (F ניק)
🧩שאלת החודש: מי יודע מדוע ולמה, לובשת הזברה פיג'מה?
🧩ציטוט החודש: לא השתמשתי בפתקים החודש והבוסית שלי בארץ אז אין לי בידור יומי. אבל לשותפה שלי הייתה יומולדת וקנינו לה כל מיני מתנות הזויות ועשינו סרטון שלה פותחת אותן וזה היה קורע. נשבעת שצריך לתת לה תוכנית משלה:-D נראה לי שצריך לראות אותו כדי להבין למה זה מצחיק אבל אחד הקטעים המצחיקים בו זה שחברה שלנו קנתה לה חומר סיכה עם cooling effect והיא פשוט לא הבינה מה זה והתחילה לקשקש על זה ש"נכון שתמיד חם לי אבל מצאתי ששמן פפרמינט עוזר, אז אני מורחת אותו על הרקות, מאחורי האוזניים, בתוך המרפק" וממשיכה למנות כל מיני מקומות ואז אחת הבנות אומרת לה "כן, אבל זה למקום אחר, מתחת למותניים..." והשותפה מסתכלת עליה בשאלה וכזה "לברכיים?" |פנים||פנים|
🧩סיבה למסיבה: עבדתי המון החודש ויש מצב שאפילו חסכתי מספיק כדי לבקר את בת דודה שלי בחגים|מאוהב|

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? במשרדים של רוק 30 כמובן.
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: מאיפה להתחיל:LOL: לסהר יש רשימה של סדרות שאנחנו אמורים לראות. מאלה שאני זוכרת בשלוף- שולחן לחמישה ובאטלסטאר גלקטיקה. וגם אני צריכה כבר המון זמן להשלים את האנטומיה כדי להכין את עצמי לשובה של אדיסון אהובתי|מאוהב|
📬חודש אהוב בשנה: ספטמבר|מאוהב|
📬תאר את הבגד האהוב עליך: אני מניחה שזו חולצה חלקה אלגנטית עם שרוולים ארוכים שאפשר לקפל עם כפתור ובצווארון שלה יש שני שרוכים ארוכים שאפשר לקשור לפפיון או להשאיר ככה והיא יפה בשתי הצורות. דרו ברימור כל הזמן לובשת כאלה בתוכנית שלה ואני ממש אוהבת, אז מצאתי אחת שיושבת סבבה ואהבתי אותה, אז קניתי אותה בכל הצבעים שהיא מגיעה בה (12 צבעים).
אין לי כוח לצלם אז נגיד דוגמה לחולצה בסגנון:

📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): איזה שומר מסך של ראסל ווילסון שמצאתי בגוגל.
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): תמונה שלי עם ליאן ריימס
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? החגים
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? השמים לא כחולים בכל העולם|שפם| לפני כמה זמן הלכנו לים כי היינו צריכים לעשות תמונות של סייב דה דייט לחתונה של הבוסית שלי והשמיים היו אפורים ולא כיפיים.
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? המלאכיות של צ'ארלי. הדובה תשב בצד כי כל פעם שהיא צוחקת היא מעיפה את הפופקורן וגם תופסת הרבה מקום. הרוח רפאים לא יכול להחזיק את הפופקורן כי, וול, הוא רוח. אז האביר ישב באמצע כדי להחזיק את הפופקורן בשביל כולם. והוא ישים את החרב שלו בצד של הרוח כי קספר כבר מת אז זה בסדר אם החרב תדקור אותו בטעות.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המורה למדעים. תמיד הרשתה לי לצייר על השולחן. לייק, כל השנה במשך כל השיעור זה מה שהייתי עושה, מקשקשת על השולחן. והיא ממש הייתה אנטי של להשחיט רכוש של בית הספר אבל כנראה שהיא חשבה שאני מקרה אבוד אז היא לא אמרה לי כלום אף פעם ודווקא חיבבה אותי יותר מיתר התלמידים (תמיד המורים אוהבים את הילדיים האיטיים יותר:-P:) פעם אחת אחד הילדים שישב לפני בכיתה הסתובב אליי וביקש שאלווה לו את אחד הלורדים שלי, נתתי לו אחד הוא הסתובב בחזרה לשולחן שלו, בקושי הספיק לכתוב אות אחת (אחרי שאני כבר איזה 20 ד' עובדת על יצירת המופת היומית שלי) המורה קלטה אותו וישר צעקה עליו שיצא להירשם:-D ואז היא הסתכלה עליי עם לורד ביד והמשיכה עם השיעור:-D
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? איכס חיות.
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? יש לי את לקסה וזה מספיק.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? איכס לא.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? איכס לא.
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? לא. ממש לא אכפת לי מה אנשים אחרים חושבים. זה בערך כמו לנסות להתווכח עם מתנגדי החיסונים.
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: לצאת באמצע הלילה לבד להליכה.

הרקע של מסך המחשב שלי:

לקסה שלי|לב|
thumbnail_IMG_0523.jpg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🍎שם: ניק
🍎גיל: 38
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: 6666

🧩סדרות החודש: *פירוט בנפרד כי הגזמתי בכמות המילים
🧩סרטי החודש:
שאנג צ'י ואגדת עשר הטבעות - עוד סרט מארוול טוב
Chaos Walking - קיוויתי שהסרט הזה בכיכוב טום הולנד יגיע לקולנוע בארץ. כשהבנתי שכבר אין סיכוי אז נשברתי וראיתי בבית. מדע בדיוני נחמד, וטום מעולה, אבל א סרט מדהים.
האביר הירוק - סרט מאוד מוזר. אהבתי. אבל הייתי צריך הסברים אחר כך לגבי מה אני בעצם ראיתי.
The Mitchells vs. the Machines - סרט אנימציה ממש חמוד של נטפליקס על קשרי משפחה (ועצירת האפוקליפסה). מאוד ממליץ.
🧩ספרי החודש: Cemetery Boys של Aiden Thomas. ספר נחמד על נער ממשפחת מכשפים לטינית שהוא גם טרנסג'נדר. מעניין אבל לא מספיק סוחף.
🧩שירי החודש: בוקר טוב עולם - אבטיפוס (האמת ששמעתי את זה היום בבוקר ואני לא מצליח לחשוב על שום שיר אחר)
🧩דמויות החודש: קפטן פרנסיס קורזייר (The Terror), בן ווייט (מחלקת גנים ונוף), סמרף (ממלכת החיות), לוציפר, מייב (חינוך מיני), אוטיס (חינוך מיני)
🧩שחקני החודש: ג'ייסון מומואה (See), ניקול קידמן (Nine Perfect Strangers)
🧩שאלת החודש: מי הדמות האהובה עליך?
🧩ציטוט החודש:
You can't over-die
You can't over-dry
(סיינפלד, פרק 1)
🧩סיבה למסיבה: סוף הקיץ, סדרות, חולית, דברים כאלו...

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? כרגע בא לי במקום שדורש מינימום של אכפתיות. אז החנות בסופרסטור תתאים לי.
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: רציתי לראות את הסדרה Doom Patrol ובסוף לא הגעתי לזה
📬חודש אהוב בשנה: למרות שהוא קיץ זה יוני. גם יום הולדת, גם שבוע הספר וגם חודש הגאווה. הוא כאילו מושלם. ואומנם הוא חם, אבל בדרך כלל ביולי אני מעריך את כמה שיוני לא באמת היה נוראי בחום שלו.
📬תאר את הבגד האהוב עליך: חולצה שחורה עם הדפס דהוי ולא ברור שמעליו כתוב ANNUAL EXPERIENCE SINCE 1950 ומתחת כתוב FROM CHICAGO TO LOS ANGELES 448 ועוד משהו. אני אף פעם לא קראתי את זה עד עכשיו. החולצה פשוט מרגישה לי נורא נוחה ונעימה. ואני יכול לעבור מחזורי כביסה רבים בלי ללבוש אותה כי אני רוצה שתמיד תהיה לי זמינה ללבוש.
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): תמונת פרומו מהסדרה Legion
1633117977678.png
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): צילום של מאחורה של שתיים מהאחיות שלי מול שדה פרחים צהובים ומעליהם שמים כחולים. וזה עוד יותר מיוחד כי זה צולם באוקראינה והכחול וצהוב מתחתיו זה הדגל של אוקראינה.
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? שלפעמים קריר במהלך היום.
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? כי חייזרים התקינו מסך מסביב לכל העולם (מסך גמיש כמו בטלפונים החדשים האלו) שמראה צבעים שונים כדי לגרום לבני אדם לחשוב שהשמיים שקופים.
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? למה אני שואל את הדברים האלו?
טוב הם הולכים לראות את הסרט ונום 2 כי האביר אוהב אקשן, הרוח רפאים מקווה שיש אנשים מתים בסרט והדובה מעריצה שרופה של וודי הארלסון.
כמובן שהרוח רפאים יושבת באמצע כי אפשר להניח את הפופקורן המשותף על הכיסא דרכה.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? אני קולט שאני זוכר כל מיני מורות, אבל אני לא זוכר את השם שלך אף אחת. הייתה לי מורה לאנגלית שהייתי מפריע הרבה בכיתה שלה בתור צחוק (כי ידעתי אנגלית אז לא באמת למדתי) ולפעמים היו לי שיחות איתה אחרי הלימודים או בהפסקות. אה רגע, אני זוכר את המורה למתמטיקה שהייתה לי בחטיבה שהפכה גם למחנכת שלנו וקראו לה רונית.
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? היה לי נחש כשהייתי ילד. לזמן קצר ואז אחרי איזה חודש או חודשיים הוא מת.
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? כיום ממש לא בא לי חיות מחמד. בעבר אולי רציתי, אבל אני כבר לא זוכר מה.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? נראה לי נורא מפחיד. החלק של להיות בחלל מנותק. מצד שני יהיה לי קשה לסרב על משהו כזה.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? ברגע שזה דבר שעוד אנשים עושים, אז זה כמו טיסה לחו"ל ואז אין לי סיבה לרצות מאותה סיבה שאני לא רוצה לחו"ל. למה לי לישון לא בבית שבוע?
אני לא חושב שהייתי מספר לאנשים את האמת. אולי הייתי אומר שטכנית אי אפשר להיות בטוחים שכדור הארץ הוא כדור. העניין הוא שאם העולם באמת שטוח זה אומר שיש קונספירציה ענקית אמיתית שנועדה לגרום לאנשים לחשוב שהעולם הוא כדור. אין לי כוונה ללחום למען האמת כשאין לי סיבה לחשוב שלדעת את האמת זה כל כך חשוב.
בסופו של דבר אם העולם הוא שטוח איך זה משפיע על חיי? מה אכפת לי שמשקרים לי ולאחרים לגבי זה?
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: דבורים. אני יודע שעובדתית אנשים נעקצים על ידי דבורים לפעמים, אבל זה מסוג הדברים שאני לא יכול להאמין שיקרה לי. גם כשאני בסביבה של דבורים. הרי דבורה מקריבה את החיים שלה כשהיא עוקצת מישהו. לא נראה לי ששווה להקריב את החיים בשביל לעצבן אותי.
גם חושך לא מפחיד אותי. אם יש משהו מפחיד בחושך אז הוא יוכל לפגוע בי גם אם יהיה אור. זה לא שבאור אני איזה נינג'ה.

לפעמים אני מתגעגע לעוצר והומור של תחילת קורונה:

שני השחקנים סבסטיאן קרופט וג'ו לוק שהולכים להופיע ביחד בסדרה Heartstopper של נטפליקס והם גם זוג בחיים האמיתיים

אופס טום הולנד נפל לבריכה

למעלה