האמת שלמרות שאף פעם לא אהבתי גזר, עוגת גזר היא באמת איכשהו יחסית אכילה בשבילי.גזר, בעיקר בתור עוגת גזר. (אבל לא בתור מיץ גזר.)
(וזה לא נכון עם פירות ירקות אחרים)
אבל למה את בוחרת בגזר, הרי אם את בעד הגזר, הרי זה לא שהגזר מכין את עוגת הגזר.
בעצם גם אליעזר בטח לא.
את אולי היית צריכה לבחור בסבתא אלישבע (כמובן שאז הייתי פוסל אותך, אבל אנשים מתים למען העקרונות שלהם כל יום)
חצי דף. וואו. במיוחד לאור זה שאת כל כךשם: לונה3
אני לא יכול אם עד כמה שהטירוף של מחק הדיונון גדול. חצי ממה שהפשוטע מדברת עליו זה משחק הדיונון.סדרות החודש: חינוך מיני, מחלקת גנים ונוף, SQUID GAME, סופרסטור
וגם אנשים אחרים באינסטגרם. ואחיינים שלי דורשים שאני אצא מהחדר כי הם מדברים על פרק הסיום.
אני מתחיל לפתח ממש FOMO
במשך הרבה זמן Dear Theodosia היה אחד השירים שהכי פחות אהבתי. כלומר פשוט לא הייתי מקשיב לו. רק חודשים רבים אחרי שראיתי את המחזמר חזרתי אליו וגיליתי שהוא גם טוב.שירי החודש:
אגב, מעניין אם השם Theodosia בשביל בת נעלם לחלוטין מאז המאה ה18. ומעניין אם הוא חזר קצת בימיינו בזכות המילטון.
תני לי לתקן אותך:דמויות החודש: כולם ממחלקת גנים ונוף אבל בעיקר בן וואייט, כל הדמויות מסופרסטור, אדם (חינוך מיני)
שחקני החודש: אדם סקוט
עכשיו זאת תשובה נאותה. (כלומר מוזר שאת לא אוהבת את הדמות של בן, אבל מה לעשות)דמויות החודש: כולם ממחלקת גנים ונוף אבל חוץ מבן וואייט, כל הדמויות מסופרסטור, אדם (חינוך מיני)
שחקני החודש: אדם סקוט
טכנית כל שאלה יכולה להיות שאלת החודש. אבל הגיוני שזאת תהיה שאלה מחודש ספטמבר, ואת השאלה הזאת יכלת לחשוב רק באוקטובר.שאלת החודש: מה זה שאלת החודש? (זוהי שאלת החודש שלי)
ציטוט החודש:
Leslie Knope gets as many favors as she needs, because she’s the kind of a person who uses favors to help people
אני עדיין משתמש במזגן בגלל הלחות. אני סוגר אותו בלילה, אבל אני לא אפתח את החלון כי אז לחות חדשה תכנס.סיבה למסיבה: הטמפרטורות כבר ירדו קצת וחלק מהלילות אפשר לישון עם חלון פתוח בלי למות מחום.
זה נחמד. אבל קיבלנו רושם שכל האנשים שעבדו שם לא רצו כבר לעבוד שם.באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? במקום הטוב.
אם השמיים כחולים מהצד שלנו, אז למה הם לא כחולים מהצד השני?אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? למה שהוא יהיה כחול?
לפעמים גם רוב החגים הם באוקטוברחודש אהוב בשנה: ספטמבר בגלל החגים כמובן. ותחילת הסתיו (למרות שלא תמיד הוא מגיע בספטמבר).
אם את המעיל את זוכרת למרות שלא לבשת אותו כבר כמה זמן (בגלל הקיץ) אז אולי הוא האהוב עליך ביותר.תאר את הבגד האהוב עליך: חולצה קצרה לבנה עם הדפס בגווני צהוב מקדימה. בעצם יש לי גם חולצות ארוכות שמאוד אוהבת, אבל פחות זוכרת אותן כרגע כי הן מחכות במדף העליון לבוא החורף כבר איזה חצי שנה. יש לי גם מעיל דק לבן שאני מתה עליו. בחירה קשה.
אני די בטוח שזה לא הדיפולט הרגיל, אז כנראה זה משנה מידי פעם.תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): הדיפולט של ווינדוס, נראה לי שמידי פעם הוא משנה אותו, אבל כרגע זה זה:
מגניב שהגלים זזים. אבל הטלפון לא נהרס מהמים?תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): (זה לא סטטי, הגלים זזים)
את פשוט העתקת את התשובה מ"סיבה למסיבה"מה הדבר האהוב עליך בסתיו? שנעים יותר בחוץ ואפשר לישון עם חלון פתוח וקרירות קלה ונעימה!
אהבתי שנתת גם סיבה לסרט למרות ששכחתי לבקש טכנית.רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? את הסרט "רוח רפאים" כי הרוח משחק שם והוא לקח לפרמיירה את שני החברים שלו. והוא יושב באמצע כי הדובה והאביר לא חברים קרובים אחד של השני, כל אחד מהם חבר של רוח רפאים, אבל כאילו בלעדיו אין להם על מה לדבר יותר מידי, הוא הדבק של החבורה.
וזאת אכן בעיה ידועה עם חברים. זה מאוד מתקשר לזה שבדיוק סיינפלד הגיע לנטפליקס. שם לג'ורג' ואיליין יש את הבעיה הזאת בשלב מסוים.
אני מניח שמחנכת?איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המורה של כיתה ז', היא היתה מגניבה כזאת וכולנו הערצנו אותה. קראו לה אורית.
איזה מוזר שבדרך כלל בסדרות מחו"ל קוראים למורים בשמות משפחה שלהם
אוי שכחתי לחלוטין שבעצם היו לי תרנגולות ויונים בלול כשהייתי ילד. אבל לא הוגדרו באמת כחיות מחמד. אם כי לפחות היונים היו סתם בשביל הכיף, כי זה לא שאכלנו את הביצים שלהם. את הביצים של התרנגולות היינו אוכלים, אבל מידי פעם נתנו לתרנגולות לדגור עליהם עד שבקעו אפרוחים ועזרתי לגדל אותם - כלומר היה צריך להעביר אותם לכלוב מיוחד יחד עם אמא תרנגולת והייתי עוזר ללמד אותם איך לשתות (צריך לטבול את המקור שלהם במים) ודואג להם לאוכל.האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? בילדותי היו לנו לפעמים צב (שהיינו מוצאים ביער) ולפעמים אפרוח (שאבא שלי הביא) אבל הם היו כל אחד רק לכמה ימים, כי זה לא באמת בעלי חיים שאמורים לגדל בבית. והיו דגים באקווריום, אם זה נחשב חיית מחמד (אני אף פעם לא הבנתי את המשיכה, והיום גם לא אוהבת את הרעיון). כלב אף פעם לא היה. אז ממש חיית מחמד - רק חתולים.
לפעמים גם היה עובר איזה קיפוד או צב בחצר שהייתי יכול להכריז בערך שאני מגדל, אבל לא ממש. ואחת הכלבות שלי פעם הוכיחה לצב שהשריון שלו לא מספיק חזק כשהיא הצליחה להרוג אותו למרות השריון.