The Story of Tonight... אוקטובר 2021 – סיכום חודשי 🔮🚭👻💐🐞🚨💋👜🐻🍨

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גזר, בעיקר בתור עוגת גזר. (אבל לא בתור מיץ גזר.)
האמת שלמרות שאף פעם לא אהבתי גזר, עוגת גזר היא באמת איכשהו יחסית אכילה בשבילי.
(וזה לא נכון עם פירות ירקות אחרים)
אבל למה את בוחרת בגזר, הרי אם את בעד הגזר, הרי זה לא שהגזר מכין את עוגת הגזר.
בעצם גם אליעזר בטח לא.
את אולי היית צריכה לבחור בסבתא אלישבע (כמובן שאז הייתי פוסל אותך, אבל אנשים מתים למען העקרונות שלהם כל יום)
🍎שם: לונה3
🍎גיל: |אליהו|
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: חצי.
חצי דף. וואו. במיוחד לאור זה שאת כל כך |אליהו|
🧩סדרות החודש: חינוך מיני, מחלקת גנים ונוף, SQUID GAME, סופרסטור
אני לא יכול אם עד כמה שהטירוף של מחק הדיונון גדול. חצי ממה שהפשוטע מדברת עליו זה משחק הדיונון.
וגם אנשים אחרים באינסטגרם. ואחיינים שלי דורשים שאני אצא מהחדר כי הם מדברים על פרק הסיום.
אני מתחיל לפתח ממש FOMO
🧩שירי החודש:
במשך הרבה זמן Dear Theodosia היה אחד השירים שהכי פחות אהבתי. כלומר פשוט לא הייתי מקשיב לו. רק חודשים רבים אחרי שראיתי את המחזמר חזרתי אליו וגיליתי שהוא גם טוב.
אגב, מעניין אם השם Theodosia בשביל בת נעלם לחלוטין מאז המאה ה18. ומעניין אם הוא חזר קצת בימיינו בזכות המילטון.
🧩דמויות החודש: כולם ממחלקת גנים ונוף אבל בעיקר בן וואייט, כל הדמויות מסופרסטור, אדם (חינוך מיני)
🧩שחקני החודש: אדם סקוט
תני לי לתקן אותך:
🧩דמויות החודש: כולם ממחלקת גנים ונוף אבל חוץ מבן וואייט, כל הדמויות מסופרסטור, אדם (חינוך מיני)
🧩שחקני החודש: אדם סקוט
עכשיו זאת תשובה נאותה. (כלומר מוזר שאת לא אוהבת את הדמות של בן, אבל מה לעשות)
🧩שאלת החודש: מה זה שאלת החודש? (זוהי שאלת החודש שלי)
טכנית כל שאלה יכולה להיות שאלת החודש. אבל הגיוני שזאת תהיה שאלה מחודש ספטמבר, ואת השאלה הזאת יכלת לחשוב רק באוקטובר.
🧩ציטוט החודש:
Leslie Knope gets as many favors as she needs, because she’s the kind of a person who uses favors to help people
:love:(y)
🧩סיבה למסיבה: הטמפרטורות כבר ירדו קצת וחלק מהלילות אפשר לישון עם חלון פתוח בלי למות מחום.
אני עדיין משתמש במזגן בגלל הלחות. אני סוגר אותו בלילה, אבל אני לא אפתח את החלון כי אז לחות חדשה תכנס.
📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? במקום הטוב.
זה נחמד. אבל קיבלנו רושם שכל האנשים שעבדו שם לא רצו כבר לעבוד שם.
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? למה שהוא יהיה כחול?
אם השמיים כחולים מהצד שלנו, אז למה הם לא כחולים מהצד השני?
📬חודש אהוב בשנה: ספטמבר בגלל החגים כמובן. ותחילת הסתיו (למרות שלא תמיד הוא מגיע בספטמבר).
לפעמים גם רוב החגים הם באוקטובר
📬תאר את הבגד האהוב עליך: חולצה קצרה לבנה עם הדפס בגווני צהוב מקדימה. בעצם יש לי גם חולצות ארוכות שמאוד אוהבת, אבל פחות זוכרת אותן כרגע כי הן מחכות במדף העליון לבוא החורף כבר איזה חצי שנה. יש לי גם מעיל דק לבן שאני מתה עליו. בחירה קשה.
אם את המעיל את זוכרת למרות שלא לבשת אותו כבר כמה זמן (בגלל הקיץ) אז אולי הוא האהוב עליך ביותר.
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): הדיפולט של ווינדוס, נראה לי שמידי פעם הוא משנה אותו, אבל כרגע זה זה:
pc_desktop.png
אני די בטוח שזה לא הדיפולט הרגיל, אז כנראה זה משנה מידי פעם.
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): (זה לא סטטי, הגלים זזים)
Screenshot_20211001-205249.png
מגניב שהגלים זזים. אבל הטלפון לא נהרס מהמים?
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? שנעים יותר בחוץ ואפשר לישון עם חלון פתוח וקרירות קלה ונעימה!
את פשוט העתקת את התשובה מ"סיבה למסיבה"
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? את הסרט "רוח רפאים" כי הרוח משחק שם והוא לקח לפרמיירה את שני החברים שלו. והוא יושב באמצע כי הדובה והאביר לא חברים קרובים אחד של השני, כל אחד מהם חבר של רוח רפאים, אבל כאילו בלעדיו אין להם על מה לדבר יותר מידי, הוא הדבק של החבורה.
אהבתי שנתת גם סיבה לסרט למרות ששכחתי לבקש טכנית.
וזאת אכן בעיה ידועה עם חברים. זה מאוד מתקשר לזה שבדיוק סיינפלד הגיע לנטפליקס. שם לג'ורג' ואיליין יש את הבעיה הזאת בשלב מסוים.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המורה של כיתה ז', היא היתה מגניבה כזאת וכולנו הערצנו אותה. קראו לה אורית.
אני מניח שמחנכת?
איזה מוזר שבדרך כלל בסדרות מחו"ל קוראים למורים בשמות משפחה שלהם
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? בילדותי היו לנו לפעמים צב (שהיינו מוצאים ביער) ולפעמים אפרוח (שאבא שלי הביא) אבל הם היו כל אחד רק לכמה ימים, כי זה לא באמת בעלי חיים שאמורים לגדל בבית. והיו דגים באקווריום, אם זה נחשב חיית מחמד (אני אף פעם לא הבנתי את המשיכה, והיום גם לא אוהבת את הרעיון). כלב אף פעם לא היה. אז ממש חיית מחמד - רק חתולים.
אוי שכחתי לחלוטין שבעצם היו לי תרנגולות ויונים בלול כשהייתי ילד. אבל לא הוגדרו באמת כחיות מחמד. אם כי לפחות היונים היו סתם בשביל הכיף, כי זה לא שאכלנו את הביצים שלהם. את הביצים של התרנגולות היינו אוכלים, אבל מידי פעם נתנו לתרנגולות לדגור עליהם עד שבקעו אפרוחים ועזרתי לגדל אותם - כלומר היה צריך להעביר אותם לכלוב מיוחד יחד עם אמא תרנגולת והייתי עוזר ללמד אותם איך לשתות (צריך לטבול את המקור שלהם במים) ודואג להם לאוכל.
לפעמים גם היה עובר איזה קיפוד או צב בחצר שהייתי יכול להכריז בערך שאני מגדל, אבל לא ממש. ואחת הכלבות שלי פעם הוכיחה לצב שהשריון שלו לא מספיק חזק כשהיא הצליחה להרוג אותו למרות השריון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך?
חחחחחחחחח
ואת Beave הבונה שגר אצל אישה שהצילה אותו בינקות ובונה לה סכרים בין החדרים מחפצים אקראיים בבית |מאוהב|
[URL]https://mymodernmet.com/beave-the-beaver/[/URL]
( שלא יהיו חששות, מדובר באישה שמוסמכת ברשיון להצלת חיות בר, היא מצאה אותו נטוש כתינוק שלא יכול לשרוד לבד כי בונים חיים עם אמא שלהם עד גיל שנתיים, והיא תשחרר אותו לטבע כשהוא יהיה מוכן לזה. למי שרוצה יש פה הסברים שלה
אוי איזה חמוד זה. איזה מדהים שיש לו אינסטינקט לבנות סכרים. וזה שהוא מעדיף חפצים מהבית שלה גם כשהיא מביאה לו ענפים :-D
הסתכלתי גם בערוץ הטיקטוק שלה וראיתי שגם יש לה בונה צעירה חדשה כבר וגם אווז.
לא צפיתי בסרטון יו-טיוב, אבל בהחלט נראה מתיאורים שלה בטיקטוק שהיא יודעת מה שהיא עושה.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? בעקרון הייתי מתה לעשות את זה, אבל לא בטוחה שזה לא דורש תנאי כושר ואימונים שאין לי יכולת לעבור.
הייתה בספטמבר טיסה לחלל של ארבעה אנשים שהם לא אסטרונאוטים. אני לא יודע עד כמה הם היו צריכים לעשות אימונים. אמור להיות על זה תוכנית בנטפליקס.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? לא יודעת. בעקרון רוצה אבל בטח אחשוש מזה, וגם ראו תשובה קודמת.
אני חושב שבהחלט אם תהיה תיירות חלל אז זה נראה לי שזה כבר לא יצרוך אימונים. אבל אולי צריך לעבור בדיקה רפואית שאתה מספיק בריא בשביל זה ואני לא יודע אם אני אעבור כבר.
אם כי קראתי שוויליאם שאטנר (קירק ממסע בין כוכבים) הולך לטוס לחלל חודש הבא והוא בן 90.
את אומנם |אליהו| אבל אני מניח שאת לא בת 90.
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? כן.
אני ממש שמח שאת פירטת על זה אחר כך בתגובות אלי:
לי אכפת מאוד!
האמת המדעית חשובה בעיני, למעשה היא מהדברים הכי חשובים כי בעזרתה אנו מתקדמים, מפתחים טכנולוגיות, תרופות, מגלים מה בריא ולא בריא, מה נכון ולא נכון בונים מבנים יציבים יותר, לומדים יותר ויותר על מסתרי היקום, שזה דבר שאני נורא נורא רוצה לדעת, גם אם לא ישפיע על חיי.
זו אחת הסיבות שאני בטוחה שאין קונספירציה כזאת, כי אם היו מסתירים מכל אנשי המדע והאקדמיה בעולם אמת כל כך גדולה, אני לא מאמינה שהיו מצליחים להגיע לכל ההישגים שכבר הגיעו (ולשתף כל כך הרבה אנשים בקונספירציה כזאת אי אפשר), אבל נגיד לצורך הדיון שכן הצליחו להסתיר את זה מהם והם בכל זאת הגיעו להשגים האלו - אז מי יודע מה היו משיגים אם היה להם המידע הנכון יותר?
מקווה שהצלחתי להסביר. בקיצור אני מאמינה בגדול ובלי להכנס לדקויות ששקרים משאירים אותנו מאחור והאמת מקדמת. (מן הסתם יש לזה סייגים כמו לכל דבר, אבל לא במקרה של אמת מדעית).
חוץ מזה היה לי צורך גדול מאוד לדעת מה הסיבה להסתרה הזאת והייתי משוכנעת שיש משהו חשוב מאוד מאחורי זה.
בשום אופן לא הייתי יכולה לגלות כזאת אדישות לעניין.
זה ממש מעולה שלך אכפת כל כך וזה חשוב לך. אהבתי מאוד את כל ההסבר שלך.
ואני בעיקרון מסכים עם מה שאת אומרת, פשוט... לא באמת אכפת לי.
הייתי רוצה שיהיה לי אכפת יותר. למרות שהולי שיט אם היה לי אכפת מהרבה דברים זה היה מטורף ולא נראה לי שהייתי יכול לגור בשום מקום בכדור הארץ או לעשות שום דבר. הייתי צריך להיות גרטה תונברג.
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: לא בטוחה שיש משהו כזה.
משום מה חשבתי שלאנשים יהיו תשובות לזה
(במקור תכננתי לשים גם את השאלה ההפוכה אבל לא הייתה לי תשובה עבורה אז ויתרתי)
איך שוקלים קואלות
אוי, חמוד
היפנים האלו הזויים :-D
הולי שיט OMG
הפרסומת בהתחלה היא כמו מטאפורה לסבל בחיים האנושיים. למה לעשות כזה דבר?
ומשהו מתוק
בהתחלה בכלל לא ראיתי את הקוף. מה זה אמור להיות?

lemon lyman

Well-known member
🧩סדרות החודש: הלוטוס הלבן, חתונמי,וארץ נהדרת
🧩סרטי החודש: לא ראיתי
🧩ספרי החודש: פרויקט איקס (יש בהקדמה של הספר ציטוט מלות'ר |מאוהב| מה ששמתי לב רק אחרי שסיימתי כן? כי אני תמיד קוראת את הדברים אלו בסוף )
🧩שירי החודש:

Shania Twain - You’re Still The One

Hanson - I Will Come To You

Robbie Williams & Emma Bunton - 2 Become 1

🧩דמויות החודש: מחתנומי -אביתר, עומרי, מנו (המעצבנים כל אחד בדרכו|פנים|)
< אולי בעצם הייתי צריכה לרשום אותם בשאלה הבאה|שפם|B-|>
שני ניצן ומעיין אהובתי |לב|
מהלוטוס הלבן ארמונד, ניקול, שיין, מארק חוץ מהקטעים שהוא שיכור }-]

וג'וש ודונה|לב אדום||לב אדום||לב אדום||לב אדום||לב אדום|

🧩שחקני החודש: מאריי בארטלט, קוני בריטון, ג'ייק לייסי, סטיב זאן
אסי כהן, מריאנו אידלמן, אורנה בנאי
🧩שאלת החודש: אם החודש דילן וסהר יראו שולחן לחמישה ?;-#
🧩ציטוט החודש: אוף אין לי ציטוט (אולי אני אצליח לעלות ציטוט גיף מטלפון)

סיבה למסיבה :winter is coming
📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? בסלינג'רס
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: לא ראיתי כלום ממה שרציתי. אז אני מקווה שבסיכום הבא תהיה לי רשימה ענקית
📬חודש אהוב בשנה: נובמבר. רוב השחקנים שאני אוהבת נולדו בו
📬תאר את הבגד האהוב עליך: אין לי ( מצטערת ניק זה הולך להיות מוטיב חוזר בתשובות שלי :-/)
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): אין לי
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): אין לי
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? הקור
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? לא יודעת. אבל זה בהחלט היה יכול להיות מראה מרהיב
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המחנכת. הייתה תקופה שהיא גרה קרוב אלי אז יצא לי לפגוש אותה מלא בדרך לבית הספר אז מזל שהיא הייתה בסדר |זורו|
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? לא
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? אין כזאת
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? ממש לא. אני לא מטיילת בכלל
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? גם דברים שהם כן קונצנזוס לא הייתי משכנעת אנשים בקשר אליהם :-P:
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: אין כזה
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
אקסים חמודים|לב אדום|

נערך לאחרונה ב:

Aranel Nenharma

Well-known member
טוב הם הולכים לראות את הסרט ונום 2 כי האביר אוהב אקשן, הרוח רפאים מקווה שיש אנשים מתים בסרט והדובה מעריצה שרופה של וודי הארלסון.
וודי משחק שם? זו סיבה לראות את הסרט (ועדיין לא) מסתבר שהוא שיחק גם בראשון.
היה לי נחש כשהייתי ילד. לזמן קצר ואז אחרי איזה חודש או חודשיים הוא מת.
איך לד מגיע למצב שחיית המחמד שלו זה נחש?!
למה לי לישון לא בבית שבוע?
:-D
:eek::eek::eek::unsure:8-*|קר| החיה הכי מפחידה בעולם ואני קצת מפחדת אפילו מאנשים שמגדלים אותה כחיית מחמד!
אני מפחדת מניק בלי קשר לנחש
רוב האנשים מפחדים לענות "לא" שלוש פעמים רצוף.
(או שזה רק אני?)
למה? זה כמו ביטלג'וס?
[גיל]היוגורט הכי מגעיל. יוגורט בטעם של עוני.
זה יוגורט שמוכרים בבודדים כי רק זקנים קונים את זה כל בוקר לארוחת בוקר
כעקרון הבאר שייך לכמה כבאים מ-FIRE לפני הקורונה הרבה פעמים היו סצנות של הדמויות משתי האחרות מגיעות לשם לפעמים לשתות משהו וזו הסיבה שהיוצרים יצרו את המקום הזה מההתחלה. אבל עכשיו הם בקושי יכולים לעשות את הקרוסאוברים הקטנים האלו אז רואים שם רק את הדמויות מ-FIRE.
נשמע מגניב הקונספט.
כי אף אחד לא רואה אותה חוץ מהאביר והדובה וכולם חושבים שהם רבו לפני כן והם לא רוצים לשבת אחד ליד השני וגם הבריזו להם
זה לא רק בסדרות.
בחול ככה קוראים למורים. רק בישראל יש מין חברותה כזו שלדעתי נותנת זלזול למורים.
איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המחנכת. הייתה תקופה שהיא גרה קרוב אלי אז יצא לי לפגוש אותה מלא בדרך לבית הספר אז מזל שהיא הייתה בסדר |זורו|
זה תמיד היה פדיחה לפגוש מורה מחוץ לבית ספר

Lhuna3

Well-known member
מרגיש לי קצת לא הוגן להשוואת את הדמויות מסופרסטור לדמויות האדירות ממחלקת גנים ונוף.
נכון, אין צורך להשוות, אין ספק שפארקס יותר נכנסת ללב, אבל גם בסופרסטור יש דמויות נהדרות מאוד, ובעצם את רובן הייתי יכולה לראת משתלבות ממש טוב בפארקס. גלן לחלוטין. גארט הוא סוג של דונה. סנדרה == ג'רי. דינה, שאיין, מרקוס, מירטל, ג'סטין, בו, ברט, קרול... כל אחד מאלו הזוי בדרכו והיה יכול להוסיף משהו.
ג'ונה הוא אולי קצת נורמלי מידי, אבל גם בפארקס יש כאלה. איימי היחידה שאולי קצת משעממת בפני עצמה בשביל למצוא לה תפקיד שם (שלא יובן לא נכון, אני אוהבת אותה בהחלט בסופרסטור).

של העונה הראשונה או המקום הטוב האמיתי?
של העונה הראשונה. כמו בתפקיד של מייקל נגיד.
כי אף אחד לא רואה אותה חוץ מהאביר והדובה וכולם חושבים שהם רבו לפני כן והם לא רוצים לשבת אחד ליד השני וגם הבריזו להם.
אה :-D
כן וודאי, אני מכירה שיר אחד, "גיי או אירופאי" שעשו איתו כל מיני קליפים על כל מיני דמויות שאכן לא ברור אם הם הומואים או אירופאים (כנראה גם וגם:-P: ) והוא נהדר:-D
האהובים עליי זה על אריק מהאקסמן|מאוהב|
וכמובן קרואלי:-D|מאוהב|
:-D זה טוב.

Lhuna3

Well-known member
אבל למה את בוחרת בגזר, הרי אם את בעד הגזר, הרי זה לא שהגזר מכין את עוגת הגזר.
הפרשנות שלי לשאלה היא: את מה אתה מעדיף כרכיב במאכלים שלך, גזר או אליעזר?
חצי דף. וואו. במיוחד לאור זה שאת כל כך |אליהו|
כן אבל אפשר לסכם 90% מפעילותי בשעות הפנאי ב"צפתה בטלויזיה וחפרה באינטרנט".
אני לא יכול אם עד כמה שהטירוף של מחק הדיונון גדול. חצי ממה שהפשוטע מדברת עליו זה משחק הדיונון.
וגם אנשים אחרים באינסטגרם. ואחיינים שלי דורשים שאני אצא מהחדר כי הם מדברים על פרק הסיום.
אני מתחיל לפתח ממש FOMO
אני קצת חוששת בשבילך שאתה תצפה בסוף אבל זה יעשה לך רע, כי זו סדרה עם הרבה רוע אנושי. (חוץ מזה נראה לי שכבר ספוילרת משמעותית בכל מקרה)
אגב, מעניין אם השם Theodosia בשביל בת נעלם לחלוטין מאז המאה ה18. ומעניין אם הוא חזר קצת בימיינו בזכות המילטון.
וואלה, מהמרת שכן. ננסה לבדוק את זה.
תני לי לתקן אותך:
עכשיו זאת תשובה נאותה. (כלומר מוזר שאת לא אוהבת את הדמות של בן, אבל מה לעשות)
:mad:
(אני כבר הוכחתי במבחני אונליין שהבאנו פה מתישהו שאני לא פסיכופאטית, ולכן זה ברור שאני כן אוהבת את בן.)
זה נחמד. אבל קיבלנו רושם שכל האנשים שעבדו שם לא רצו כבר לעבוד שם.
ספוילר גדול מאוד לסדרה המקום הטוב: הכוונה שלי היא למקום "הטוב" שמייקל עובד בו, כלומר החלק של המקום הרע שמייקל עובד בו על אנשים שהם במקום הטוב עד שהם ישתפרו.
אם השמיים כחולים מהצד שלנו, אז למה הם לא כחולים מהצד השני?
קודם תוכיח שיש בכלל צד שני וזה לא קונספירציה ואין שום דבר מחוץ לכיפת השמיים שאנחנו רואים.
את פשוט העתקת את התשובה מ"סיבה למסיבה"
מה אני אשמה שאתה שם שאלות שהתשובות עליהן הן אותו דבר! |שפם|
וזאת אכן בעיה ידועה עם חברים. זה מאוד מתקשר לזה שבדיוק סיינפלד הגיע לנטפליקס. שם לג'ורג' ואיליין יש את הבעיה הזאת בשלב מסוים.
אכן הם היו ההשראה שלי לתשובה.
אני מניח שמחנכת?
כן, מחנכת.
ואני מניחה שזה בגלל שכמו עם לבוש, ישראל זו מדינה עם מעט מאוד כללי פורמליות (למעשה שמעתי פעם הרצאה של אנתרופולוגית שהגדירה אותנו בתור המדינה היחידה בלי פורמליות, למרות שזה אולי לא מדויק לגמרי). אז זה מתבטא גם בשימוש בשמות פרטיים איפה שבמדינות רבות משתמשים בתארים ובשמות משפחה.
משום מה חשבתי שלאנשים יהיו תשובות לזה
(במקור תכננתי לשים גם את השאלה ההפוכה אבל לא הייתה לי תשובה עבורה אז ויתרתי)
וואו אז אתה אדם מאוד לא פחדן. כחרדתית אני חושבת שהשאלה ההפוכה היא ממש קלה, ואם היית שואל אותה אז היו לי המון תשובות. למשל כשאני נוסעת ברכב על צלע של הר, אז אני כל הזמן מפחדת שהרכב יסטה קצת וניפול לתהום. מניחה שלרוב האנשים אין פחד כזה.
הפרסומת בהתחלה היא כמו מטאפורה לסבל בחיים האנושיים. למה לעשות כזה דבר?
לא יודעת, אבל אני נורא אוהבת שהם עושים דברים כאלו מוזרים. (כשהם לא מגזימים)
בהתחלה בכלל לא ראיתי את הקוף. מה זה אמור להיות?
לא יודעת (לא בטוחה שהבנתי את השאלה).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🍎שם:|קדימה|עדי |חזיר| וואנקרו סטאן (בקיצור לפי מה שהוסכם עם דילן - עח"ו סטאן)
🍎גיל:|קדימה|29
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך:|קדימה|5 בלחץ. לא מעניין.
אה כן, אני שמעתי על עח" סטאן. זה נמצא איפשהו בין אוזבקיסטאן וקריגזיסטאן.
אני חושב שרק על הכמה שנים האחרונות בפורום אני יכול לכתוב עליך יותר מ5 עמודים.
🧩סדרות החודש:|קדימה|ווי הרבה.
--ברוקלין 99 - הסתיימה סופית;-( בפרק סיום מושלם|מאוהב|
--חינוך מיני - עונה כיפית מאד
--העוקץ החזרה לדעתי עוד ראיתי חלק ממש בתחילת החודש וכבר אמרתי שהיא נהדרת ממש!
--Girls5eva - גם כיפית ממש, כדאי!
-- ג'ולי והפנטומס - חמודה מאד
-- Marvel's What If
זהו נראה לי?
את קוראת לזה הרבה... חחחחחחח
🧩סרטי החודש:|קדימה|ובכן:
--לוקה - הורדתי מזמן וסופסוף ראיתי. חמוד מאד.
--סינדרלה 2021 - גרסה חדשה הפעם בצורת מחזמר אבל עם שירים לא מקוריים. גרוע למדי על גבול המצחיק מרוב שזה גרוע. מי אמר לקמילה קביו שהיא זמרת לעזאזל????
--לא רק בלונדינית 1+2 - כי היה בנטפליקס וזה תמיד כיף|מאוהב|
זה דווקא יותר מרשים. איזה סרט חמוד זה לוקה. "סילנסיו ברונו!"
כשאת אומרת שהשירים בסינדרלה לא היו מקוריים למה את מתכוונת?
🧩ספרי החודש:|קדימה|התחלתי סופסוף!!!! The Lightning-Struck Heart. אני ב24%. חמוד בינתיים.
יאיי :D
הצטרפת למועדון המעריצים של Sir Ryan Foxheart?
🧩שירי החודש:|קדימה|הממ אין לי אז אני אבחר שיר של טיילור שבא לי שתשמעו - Taylor Swift - Ivy
שיר יפה באמת
וגם קומו ספטמבר נגמר!
אוי זה שיר מעולה באמת. לא חשבתי על הקשר שלו לתקופתנו.
🧩דמויות החודש:|קדימה|אדם מחינוך מיני|לב|
🧩שחקני החודש:|קדימה|טיילור סוויפט שמשחקת בלב של המעריצים.
חחחחח
העיקר ששמרת על החוק
ראיתי כבר בהמשך שכתבת משהו על הסיבה שאת כותבת את זה על טיילור אז אני אגיע לזה אחר כך.
🧩שאלת החודש:|קדימה|איך אני אמורה ללכת לעבודה חמישה ימים רצוף שוב???
אכן שאלה חשובה
🧩ציטוט החודש:|קדימה|"תן לאדם תוכנה והוא יהנה ממנה יומיים. תלמד אותו תכנות והוא לא יהנה יותר לעולם".
חחחחחחחח
מאיפה הציטוט הזה?
🧩סיבה למסיבה:|קדימה|עברתי דירה אני אדם מבוגר עכשיו (לדעת אם זה סיבה למסיבה להיות אדם מבוגר בעצם|תוהה|)
כן, כי החיים של אנשים מבוגרים הם מסיבה שלא מסתיימת...
📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד?|קדימה|תחנת המשטרה של ברוקלין 99 או מחלקת גנים ונוף בפאוני.
כאילו אני מניח שבשביל האנשים.
אבל אם האנשים האלו לא היו עובדים שם האם היית רוצה לעבוד בתחנת משטרה או במחלקה של עירייה?
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית:|קדימה|כל מיני שנשמעות לי נחמדות ואין לי כוח לזמן מהדודים: זאת עם אנני משיטס קריק עם הסיטקום, זאת עם סלינה גומז משהו רצח ובניין, משהו שנדמה לי קוראים the other two שראיתי כתבה עליה ונראית נחמדה.
את זאת עם אנני משיטס קריק אני ראיתי ואני לא חושב שהיא חובה.
את שתי האחרות (only murder in the building ו the other two) גם אני רציתי לראות (עדיין מתכנן בעיקרון להגיע אליהן)
📬חודש אהוב בשנה:|קדימה|פברואר?:-P: או חודש שיוצאים בו מלא חגים. האמת מאי ואוקטובר גם כי יש בהם מזג אוויר נעים.
בקיצור את צימצמת את זה לשלוש מתוך 12 החודשים...
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):|קדימה|נוף מושלג שצילמתי בשוויץ/צרפת לפני כמה שנים.
ממש על הגבול, הא?
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):|קדימה|במסך נעילה תמונה שלי על רקע הרי ירושלים, ובמסך הרגיל תמונה שלי על רקע פראג. זה נרקיססטי? כי הנוף יותר משמעותי.
מאוד נרקסיסטי, כנראה יש לך בעיה :-P:
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו?|קדימה|נעים בערב אבל לא קר מידי עדיין.
אוקי, כמו כולם. אני מקווה שלמישהו תהיה תשובה אחרת.
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?|קדימה|בלילה הם שחורים אז הטיעון שלך לא רלוונטי|פטיש|
דווקא מחזק את מה שאני אומר - בלילה הם שחורים משני הכיוונים. אז למה ביום הם לא כחולים משני הכיוונים?
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?|קדימה|הם הולכים לאלמנה השחורה כי גם הם מעריצים של מארוול. והרוח יושב באמצע כי אם הוא יהיה בצד אנשים לא יראו אותו וישבו עליו אבל אם הוא באמצע יחשבו שהדובה והאביר חצופים שלקחו כסא ריק ביניהם אבל לפחות לא ישבו על הרוח המסכנה.
סיבה טובה. כמובן במצב רגיל אנשים היו מעירים להם על זה שהם לקחו כיסא באמצע, אבל אף אחד לא רוצה להסתבך עם אביר ודובה (תכלס אני מניח שאף אחד לא התיישב ליד הדובה.
ומוזר שבנתיים כולם הגיעו לזה שהרוח באמצע, אפילו שמסיבות שונות.
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול?|קדימה|כשהייתי בת איזה 4 דוד שלי הביא לי ארנבים אבל זה לא החזיק.
אנחנו רוצים לדעת מה קרה להם?
האם למרק עוף בימים שלאחר מכן היה טעם קצת שונה?
האם קיבלת נעלי פרווה חדשות לחורף?
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך?|קדימה|קצת בא לי חתול אבל אין לי באמת כוח להתחייב לחיה.
גם לי אין כוח להתחייב לחיה. אבל החתול שלי לא שואל אותי.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו?|קדימה|מממ אולי, נשמע לי מפחיד.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ?|קדימה|לא נראה לי. אנחנו צריכים לעזוב את החלל בשקט.
אני חושב שאנחנו צריכים לעזוב את כדור הארץ בשקט. והדרך היחידה לעשות את זה היא לעבור לחלל. ניתן לכדור הארץ 100 שנים להתחדש ואז נשלח קבוצה של בני נוער לבדוק אם זה בסדר לחזור.
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר?|קדימה|ניק תתרחק מהמטורפים האלה.
הי, אחרים כאן ענו על זה.
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים:|קדימה|רכבות הרים אולי. גם לאדעת אני מניחה להיות עם עצמי הרבה זמן ולהשתעמם פחות מפחיד אותי מאנשים שחייבים כל הזמן משהו.
אז אם היית לבד עם עצמך על רכבת הרים כל הזמן זה לא היה מפחיד אותך? או שרק כל אחד מהם לחוד לא מפחיד אותך?
חמוד
אה והנה התמונה שיש לי ברקע של המחשב:
IMG_8171.JPG
טוב, אין דגל אז אני גם לא יודע אם זה צרפת או שוויץ

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא יודעת מה אני רוצה יותר - לאמץ פנדה או להיות פנדה.
את יכולה גם להיות פנדה וגם לאמץ פנדה. למעשה זה הרבה יותר הגיוני שתאמצי פנדה אם תהיי פנדה.
להיות אדם מבוגר זה לא כזה סיבה למסיבה, עבור לגור בדירה משלך בהחלט כן! 🥳
ושאלת השאלות היא האם קנית מכונת כביסה או שאת תמשיכי להביא אותה להורים ;-)
זאת באמת שאלה חשובה
עוד לא קניתי אבל מתכננת לקנות.
חודש הבא אני מוסיף שאלה על האם יש לך מכונת כביסה משלך
אוקיי גם אני רוצה. [לגבי התשובה של עדי|חזיר| על מקום עבודה]
מצטער, מאוחר מידי
אוקיי כנ"ל. [לגבי התשובה של עדי|חזיר| על פחדים]
שוב, מאוחר מידי

didalf

Well-known member
אוף נכון? חאלס עם זה. ככל שאני שומעת אותה יותר כך אני רוצה לצפות בה פחות (לא שהיו לי כוונות כאלה מעולם, אבל זה עובר מאדישות כמו כלפי רוב הסדרות לשנאה קלה)

📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): אין לי
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): אין לי
אין לך רקע במחשב ובטלפון?8-*

איך לד מגיע למצב שחיית המחמד שלו זה נחש?!
שאלה טובה מאד!

אני מפחדת מניק בלי קשר לנחש
:-D:-D
אז זה מתבטא גם בשימוש בשמות פרטיים איפה שבמדינות רבות משתמשים בתארים ובשמות משפחה.
אני לא חושבת שזה כזה נורא. זה נשמע לי הזוי בטירוף לקרוא להורים של חברות שלי למשל בתור מר וגברת X במקום פשוט השם שלהם.
למשל כשאני נוסעת ברכב על צלע של הר, אז אני כל הזמן מפחדת שהרכב יסטה קצת וניפול לתהום. מניחה שלרוב האנשים אין פחד כזה.
אה קראתי רכבת וזה נשמע לי קצת קיצוני אבל רכב כן ברור. זה מפחיד לנסוע בהרים צרים ותלולים.

Lhuna3

Well-known member
אני לא חושבת שזה כזה נורא. זה נשמע לי הזוי בטירוף לקרוא להורים של חברות שלי למשל בתור מר וגברת X במקום פשוט השם שלהם.
אה, לא התכוונתי שזה נורא בכלל, להיפך, אני גם מרגישה בנוח רק עם שמות פרטיים. (מן הסתם זה טבעי לנו כי ככה גדלנו)
אה קראתי רכבת וזה נשמע לי קצת קיצוני אבל רכב כן ברור. זה מפחיד לנסוע בהרים צרים ותלולים.
את גורמת לי להרגיש טיפה יותר נורמלית, אז תודה.

didalf

Well-known member
אני חושב שרק על הכמה שנים האחרונות בפורום אני יכול לכתוב עליך יותר מ5 עמודים.
אני אשמח|זורו| אבל מה יש לכתוב עלי? אני כמו לונה|למטה|
אפשר לסכם 90% מפעילותי בשעות הפנאי ב"צפתה בטלויזיה וחפרה באינטרנט".

את קוראת לזה הרבה... חחחחחחח
חחחח כן זה עלוב לעומת הרשימה שלך. זה הרבה בשבילי.

כשאת אומרת שהשירים בסינדרלה לא היו מקוריים למה את מתכוונת?
שירים מוכרים עם קצת עיבודים ומאשאפים. זה נקרא מסתבר ג'וקבוקס מיוזקל.

הצטרפת למועדון המעריצים של Sir Ryan Foxheart?
חחחחח נראה לי שכן:-D מצחיק אותי הטייק הזה על תרבות הפאנדום אבל בלייב. ואיך כל פעם מספר הפגישות עולה.
זה ספר נורא מוזר כי מצד אחד הוא ימי ביניימי ומצד שני נשמע כמו איזה GEN Z בטוויטר או בטיקטוק, וכולם נורא פתוחים לגבי הכל. שזה גישה מקורית ומרעננת אבל גם מרגיש קצת מוזר.
(ועד שאתה מגיב אני כבר ב 42%)

שיר יפה באמת
יאיייייי|לב|

אוי זה שיר מעולה באמת. לא חשבתי על הקשר שלו לתקופתנו.
בכל ראשון לאוקטובר אני או אחותי (מי ששמה לב קודם) מזכירה לשניה שזה זמן להעיר את בילי ג'ו ארמסטונג. (פעם אחת בטוויטר שלו או של ההלקה הוא צייץ "זה בסדר קמנו כבר":-D) [הפעם היא הזכירה לי]
וזה באמת שיר מעולה|מאוהב|

מאיפה הציטוט הזה?
מישהי בעבודה קישטה את השולחן שלה בכל מיני ממים של תכנות וזה היה ביניהם. אז המקור הוא מישהו רנדומלי באינטרנט.

כאילו אני מניח שבשביל האנשים.
אבל אם האנשים האלו לא היו עובדים שם האם היית רוצה לעבוד בתחנת משטרה או במחלקה של עירייה?
פיכס כמובן שלא.

אוקי, כמו כולם. אני מקווה שלמישהו תהיה תשובה אחרת.
מה ציפית בעצם?
אני יכולה לענות בשם כריס אוונס בעצם שהוא אוהב לעקוב אחרי העץ שמול הבית שלו:
[URL unfurl="true"]https://www.instagram.com/p/CGcx3TGl4cS/[/URL]
1633207593702.png

אני חושב שאנחנו צריכים לעזוב את כדור הארץ בשקט. והדרך היחידה לעשות את זה היא לעבור לחלל. ניתן לכדור הארץ 100 שנים להתחדש ואז נשלח קבוצה של בני נוער לבדוק אם זה בסדר לחזור.
טוב עם זה אני חייבת להסכים|מאוהב|

ממש על הגבול, הא?
טוב, אין דגל אז אני גם לא יודע אם זה צרפת או שוויץ
יש לאמא שלי חברה שגרה בצרפת ממש על הגבול של שוויץ, ולפני כמה שנים נסענו לבקר אותה. אז אני לא זוכרת באיזה צד של הגבול זה צולם.

את יכולה גם להיות פנדה וגם לאמץ פנדה. למעשה זה הרבה יותר הגיוני שתאמצי פנדה אם תהיי פנדה.
אוקי|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🍎שם: דילן
🍎גיל: 35
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: אחד זה מספיק. יהיה רשום "זהו סיפורה של דילן. דילן הייתה כלבה. הסוף." אם מישהו מעונין בעוד סיפורים שיבואו לשרשורי סיכום חודשי.
אוקי, זה הכי לא נכון.
יום רגיל שלך תופס כמה עמודים.
הביוגרפיה המלאה שלך תכלול משהו כמו חמישים אלף עמודים. בהתחלה אנשים יניחו שזה פיקציה גמורה. אבל בעתיד זה יהפוך לספר קדוש. אנשים ינתחו אותו ויקבעו כללי התנהגות לפי המסרים שבו. ילמדו אותו בבתי ספר ותלמידים חילוניים זחוחים יגידו שזה מגוחך שלומדים משהו שכל כך ברור שהוא מומצא ושאין סיכוי ש"דילן" הזאת אי פעם הייתה בחיים.
🧩סדרות החודש: Fear the Walking Dead שסיימתי אותה בדיוק בזמן לעונה החדשה שמתחילה עוד שבוע.
בנוסף ראיתי גם את:
Nine Perfect Strangers - שאני מתקשה לסיים כי הסדרה מוזרה לי מידי.
Y: The Last Man - התחילה מענין אבל לא יודעת אם אמשיך.
Lucifer - מאוד אהבתי איך שהסתיים.
New Girl - אני לא הכי אוהבת קומדיות, אבל אני רואה בעבודה בזמן שאני עושה עבודה משרדית כי זה ברקע ולא מצריך יותר מידי תשומת לב. אז זה נחמד לי בינתיים.
La Brea - היו לזה מלא פרומואים שנראו טוב אבל האפקטים שם מזכירים לי את האיכות של האפקטים בפאוור ריינג'רס בשנות ה-90|פנים|
לפעמים קומדיות זה באמת מושלם בשביל לשים ברקע.
גם אני אהבתי את הסיום של לוציפר. זה אומר שאחד מאיתנו צריך לשנות את דעתו כי אנחנו לא יכולים להסכים.
תשע זרים מושלמים באמת מוזרה. את לא חייבת לסיים.
Y האיש האחרון דווקא שווה להמשיך (או לפחות אני מקווה)
La Brea - לא נראתה לי טוב במיוחד גם בפרומואים. לא חשבתי שהאפקטים עד כדי כך גרועים, אבל כשאני חושב על זה, זה באמת מזכיר את הפאוור ריינג'רס בשנות ה90 בכמה דברים. האמת שהפרק הזכיר לי קצת את פרק הפתיחה של אבודים. ולכן היה מצחיק למדי כשמישהו שם אמר שזה כמו אבודים.
🧩סרטי החודש: ראיתי רק את Charlie's Angels בעבודה. מסיבה דומה לזו של New Girl. ראיתי את הסרט הזה כל כך הרבה פעמים שאני לא צריכה להיות שקועה במסך כדי לדעת מה קורה. אני מדקלמת עם הדמויות את השורות שלהן:-D
אני ראיתי את הסרט ואני לא זוכר שום דבר מלבד זה:
🧩דמויות החודש: אלישיה קלארק, דילן סנדרס.
🧩שחקני החודש: כנ"ל (F ניק)
פחות משמעותי כשאין לי מושג מי האנשים האלו. בכל מקרה זה לא מצב שבחרת בדמות והשחקן שמשחק אותו.
🧩שאלת החודש: מי יודע מדוע ולמה, לובשת הזברה פיג'מה?
מה שמעניין הוא שהשאלה היא לא בעצם למה הזברה לובשת פיג'מה, אלא מי יודע את התשובה לשאלה אחרת שהיא "למה הזברה לובשת פיג'מה".
והאם התשובה לזה היא מדענים שחקרו זברות או פשוט אלוהים?
🧩ציטוט החודש: לא השתמשתי בפתקים החודש והבוסית שלי בארץ אז אין לי בידור יומי. אבל לשותפה שלי הייתה יומולדת וקנינו לה כל מיני מתנות הזויות ועשינו סרטון שלה פותחת אותן וזה היה קורע. נשבעת שצריך לתת לה תוכנית משלה:-D נראה לי שצריך לראות אותו כדי להבין למה זה מצחיק אבל אחד הקטעים המצחיקים בו זה שחברה שלנו קנתה לה חומר סיכה עם cooling effect והיא פשוט לא הבינה מה זה והתחילה לקשקש על זה ש"נכון שתמיד חם לי אבל מצאתי ששמן פפרמינט עוזר, אז אני מורחת אותו על הרקות, מאחורי האוזניים, בתוך המרפק" וממשיכה למנות כל מיני מקומות ואז אחת הבנות אומרת לה "כן, אבל זה למקום אחר, מתחת למותניים..." והשותפה מסתכלת עליה בשאלה וכזה "לברכיים?" |פנים||פנים|
חחחחחחחח
🧩סיבה למסיבה: עבדתי המון החודש ויש מצב שאפילו חסכתי מספיק כדי לבקר את בת דודה שלי בחגים|מאוהב|
איפה הבת דודה גרה?
📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? במשרדים של רוק 30 כמובן.
לצד קנת' בתור page אני מניח
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: מאיפה להתחיל:LOL: לסהר יש רשימה של סדרות שאנחנו אמורים לראות. מאלה שאני זוכרת בשלוף- שולחן לחמישה ובאטלסטאר גלקטיקה. וגם אני צריכה כבר המון זמן להשלים את האנטומיה כדי להכין את עצמי לשובה של אדיסון אהובתי|מאוהב|
יאללה באטלסטאר גלקטיקה. לפני שיעשו לה ריבוט חדש
📬תאר את הבגד האהוב עליך: אני מניחה שזו חולצה חלקה אלגנטית עם שרוולים ארוכים שאפשר לקפל עם כפתור ובצווארון שלה יש שני שרוכים ארוכים שאפשר לקשור לפפיון או להשאיר ככה והיא יפה בשתי הצורות. דרו ברימור כל הזמן לובשת כאלה בתוכנית שלה ואני ממש אוהבת, אז מצאתי אחת שיושבת סבבה ואהבתי אותה, אז קניתי אותה בכל הצבעים שהיא מגיעה בה (12 צבעים).
אין לי כוח לצלם אז נגיד דוגמה לחולצה בסגנון:
וזה לא מותג של דרו עצמה?
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? החגים
לי זה תמיד מרגיש שזה עדיין קיץ כשיש את החגים.
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? השמים לא כחולים בכל העולם|שפם| לפני כמה זמן הלכנו לים כי היינו צריכים לעשות תמונות של סייב דה דייט לחתונה של הבוסית שלי והשמיים היו אפורים ולא כיפיים.
בקליפורניה היה יום לא שמשי?!? חשבתי שזה נגד החוק.
אבל זה לא נחשב כי העננים הסתירו את הכחול. השמיים עדיין כחולים מעל העננים.
וידענו שהבוסית שלך מתחתנת? זה מרגיש כמו מידע שלא שיתפת אותנו בו.
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? המלאכיות של צ'ארלי. הדובה תשב בצד כי כל פעם שהיא צוחקת היא מעיפה את הפופקורן וגם תופסת הרבה מקום. הרוח רפאים לא יכול להחזיק את הפופקורן כי, וול, הוא רוח. אז האביר ישב באמצע כדי להחזיק את הפופקורן בשביל כולם. והוא ישים את החרב שלו בצד של הרוח כי קספר כבר מת אז זה בסדר אם החרב תדקור אותו בטעות.
הסבר מאוד מפורט ומספק.
אני מניח שאת מתכוונת לסרט המלאכיות של צ'ארלי של דרו ולא החדש?
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? איכס חיות.
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? יש לי את לקסה וזה מספיק.
מוזר, אני חשבתי שאת נורא רוצה דביבון.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? איכס לא.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? איכס לא.
אז את שונאת חיות ואת החלל. אבל איזה מהם יותר?
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? לא. ממש לא אכפת לי מה אנשים אחרים חושבים. זה בערך כמו לנסות להתווכח עם מתנגדי החיסונים.
רק שבמצב הזה את תהיי זאת שגילתה שלמעשה החיסונים הם רעים ובאמת יש באמת שבבים שגורמים לנו להתמגנט.
אולי באמת הייתי צריך לשאול את השאלה הזאת לגבי זה.
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: לצאת באמצע הלילה לבד להליכה.
נכון, אני זוכר שהופתעתי בעבר מזה שאת עושה את זה.
כלומר אומנם את מדברת עם סהר תוך כדי ההליכה, אבל הוא לא בדיוק במצב שהוא יכול להזעיק עזרה מהירה עבורך.
הרקע של מסך המחשב שלי:
תמונה יפה עם האיצטדיון וכל זה (היה לי אכפת מספיק כדי ללחוץ ולהגדיל אותה)
איזו חמודה מתוקה :love:
אבל מה לכל הרוחות עשיתן לרגליים שלה?
נראה לי באופן פרקטי מאדו בעייתי כי הציפורניים של כלבים נשחקות בהליכה. אם הן לא אז צריך לגזור את הציפורניים וזה לא כיף אף אחד.

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל מה לכל הרוחות עשיתן לרגליים שלה?
נראה לי באופן פרקטי מאדו בעייתי כי הציפורניים של כלבים נשחקות בהליכה. אם הן לא אז צריך לגזור את הציפורניים וזה לא כיף אף אחד.
אין לה ציפורניים. היא נולדה בלי paws (איך קוראים לזה בעברית?) ואחת מהרגליים הקדמיות שלה קצרה יותר מהאחרות אז היא לא יכולה ללכת עליה אז כשהיא הולכת היא בעצם מדלגת על 3 רגליים ונראית כמו שפן קטן וזה חמוד. היא כן אבל יכולה לעמוד על 4 רגליים.
הנעליים המכוערות האלה שהשותפה שלי מתעקשת לשים לה עוזרות לה ללכת כי האספלט בדר״כ חם גם לכלבים עם כפות רגליים נורמליות.

Lhuna3

Well-known member
🧩סדרות החודש: הלוטוס הלבן, חתונמי,וארץ נהדרת
אז את אהבת בסוף את הלוטוס הלבן?
🧩ציטוט החודש: אוף אין לי ציטוט (אולי אני אצליח לעלות ציטוט גיף מטלפון)
הצלחת |כן||מאוהב|
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? אין כזאת
את לא אוהבת חיות? (כלומר מקרוב, ללטף ולצפות בהן, אני יודעת שמבחינה אידיאולוגית את מאוד "בעדן" כמובן)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש משהו שקצת הזוי לי בזה שהמון אנשים (גם אני) לובשים חולצות עם טקסטים כל כך רנדומליים, או כאלו שנוצרו בהקשר כלשהו אבל ללובש אין מושג מה הוא ובטח לא לאף אחד שקורא את המסר. קשה לי להסביר מה אני רוצה להגיד בזה.
כן זה די מוזר באמת.
האמת החודש קניתי כמה חולצות חדשות והן היו חלקות. אבל רוב החולצות לי עדיין כאלו עם הדפס.
גם לי יש בגדים כאלו שאני לפעמים לא לובש כדי שישארו זמינים (למרות שמאז שיש לי מכונת כביסה ומייבש אני פחות דואגת לזה, אבל כשהייתי תלויה בשירותי מכבסה אז כן).
אני יכול בעיקרון לכבס מתי שבא לי. אבל זה עדיין לוקח זמן לכבס ולייבש.
ולפעמים אני רוצה את החולצה האהובה עלי בהחלטה של רגע.
אם חפצים עוברים דרכה, איך היא יושבת על הכיסא? [לגבי הרוח רפאים]
זאת באמת סוגיה מוזרה שקשה לי להבין.
אני עכשיו קורא ספר שאחת הדמויות בו הוא רוח רפאים והוא המון יושב על דברים ושוכב על דברים. אבל דברים עדיין עוברים דרכו - הוא צריך ממש להתרכז ולחשוב על זה כדי להזיז משהו, אבל הוא לא עושה את זה כשהוא פשוט יושב. זה כאילו הוא יכול ללכת דרך כיסא ואז להתיישב עליו. אולי הקטע האו שבעצם הוא מרחף באוויר (הרי אחרת הוא היה נופל דרך הקרקע למרכז כדור הארץ) וכשהוא מתיישב על משהו אז הוא פשוט בתת הכרה משנה את המיקום שבו הוא מרחף.
8-* מהיסודי אני זוכרת את שמות כל המורים שהיו לי, ומהתיכון לפחות את כל המחנכות/ים.
שזה מעניין כי היסודי היה לפני יותר זמן. אבל אולי יורת שוקע בנו כאנחנו בגיל צעיר. אם כי זה לא נכון לגבי.
אני חושב שלמחכנת שלי בכיתות א' וב' הייתה שושנה. אבל אולי זה פשוט שם שנראה לי מתאים למורה. אני לא זוכר איך היא נראתה. בכיתה ד' או ה' הייתה לי מחנכת בשם צילה שפעם אמרה לי משהו מאוד מעליב (אני לא זוכר מה) ואמא שלי התקשרה אליה בכעס והיא התנצלה בפני. זה כל מה שאני זוכר לגבי מורים מהיסודי.
O-M-G :eek::eek::eek::unsure:8-*|קר| החיה הכי מפחידה בעולם ואני קצת מפחדת אפילו מאנשים שמגדלים אותה כחיית מחמד! [לגבי זה שגידלתי נחש]
האמת שזה היה נחש ממש קטן. באורך של אולי 30 ס"מ. אז ממש לא מפחיד.
אבל אני גם לא מפחד מנחשים גדולים. כלומר כאלו שאומרים לי שהם לא מסוכנים - למשל באיזה גן חיות נתנו לי פעם להחזיק נחש באורך של איזה 2 מטר.
אבל היה לי בחצר כמה פעמים נחש צפע וזה באמת מפחיד כי הוא באמת ארסי ומסוכן ותמיד הרגנו אותם עם מעדר או משהו כזה. לפני המון שנים כלב שלי כמעט מת אחרי שהוכש על ידי נחש צפע. (התגובה של אבא שלי כשאמרתי לו שגיליתי שהכלב הוכש היא "אז הוא ימות, אין מה לעשות" למזלי אני התעקשתי לקחת אותו לוטרינר ומסתבר שעם אנטיביוטיקה והרבה נוזלים כלבים יכולים לשרוד את זה).
יש דברים שבאור אתה יכול להתחמק מהם כי אתה רואה אותם (ורואה את הסביבה שלך) או אפילו לנצח אותם, אבל בחושך יש להם יתרון גדול על פניך.
בעיקרון את צודקת, אבל אני פשוט למדתי לשכנע את עצמי שאין שום דבר בחושך. (אני מפחד מיותר מידי דברים כשאני יכול לראות, אני לא צריך לפחד מהחושך)
וואו זה נראה שהספקת המון!!
חגים וכל זה
עדיין מחכה לדעתך על ההמשך בשביל להחליט בעצמי. [על אורדינרי ג'ו]
טוב, אני נאלץ להמשיך
האמת נשמע נחמד. [על La Brea]
כנראה לא הסברתי טוב. תקראי את התיאור של דילן.
נשמע לי ממש מעניין! די בטוחה שאנסה בקרוב. (זה מזכיר לי את הספר על העיוורון המעולה) [על SEE]
לא קראתי אבל שמעתי עליו.
וכן, תראי
בעצם התחלתי אותה גם ואז שכחתי מקיומה. נראה אם אמשיך. [על Y: the Last Man]
תמשיכי תמשיכי.
(לא שזאת סיבה ממש להמשיך, אבל הבנתי שאת כל פרקי העונה ביימו ואני חושב שגם כתבו את הפרקים רק תסריטאיות)
עשיתם לי גם חשק לנסות. [על KIN]
כן!
|כן| מקווה לצפות בפרק 3 מחר, וגם אשמח אם נדסקס אותה. [על Foundation]
אני מאוד אשמח אם נדסקס אותה. אם כי יש חלקים שיהיה לי קשה לכתוב עליהם בלי להתייחס לדברים שאני יודע על ההמשך בגלל שקראתי את הספרים, אבל הרבה אני יכול.
אז תכתבי על זה אחרי שתראי את פרק 3.

didalf

Well-known member
אני עכשיו קורא ספר שאחת הדמויות בו הוא רוח רפאים והוא המון יושב על דברים ושוכב על דברים. אבל דברים עדיין עוברים דרכו - הוא צריך ממש להתרכז ולחשוב על זה כדי להזיז משהו, אבל הוא לא עושה את זה כשהוא פשוט יושב. זה כאילו הוא יכול ללכת דרך כיסא ואז להתיישב עליו. אולי הקטע האו שבעצם הוא מרחף באוויר (הרי אחרת הוא היה נופל דרך הקרקע למרכז כדור הארץ) וכשהוא מתיישב על משהו אז הוא פשוט בתת הכרה משנה את המיקום שבו הוא מרחף.
גם בג'ולי והפנטומס היה להם קטעים כאלה. לא הייתה להם בעיה לשבת על דברים אבל הם לא יכלו לחזיק דברים אחרים.

יומני הנסיכה 1 +2,
|מאוהב|

יום הורים מחצית ראשונה בכיתה י"ב - נתנה לי ציון 30 ב-5 יחידות. ומסבירה להורים שלי שאני בחיים לא אצליח לעבור בגרות במתמטיקה. ההפרש בין 5 ל-4 יחידות זה 10 נקודות - אז בטוח אכשל גם ב-4 יחידות. ההפרש בין 5 ל-3 יחידות זה 20 נקודות אז גם ב-3 יחידות אני אכשל.
אמא שלי שאלה אם אני חושבת שב-4 יחידות אצליח, והוחלט ש"ארד" ל-4 יחידות. בבגרות קיץ הוצאתי 100. נבחנתי בגרות חורף 5 יחידות והוצאתי 99. באתי למורה והראתי לה את הציון בפרצוף ואמרתי לה "ואת אמרתי שלא אצליח". חצי שעה אחרי שיצאתי מבית הספר היא קיבלה התקף לב קטלני ונפטרה.
(היו לה מחלות רקע, כולל מחלת לב, וההמלצה הרפואית היתה שתפרוש ולא תמשיך ללמד. כנראה שלא היה שום קשר אלי והיא הייתה מקבלת את ההתקף בכל מקרה, אבל הסיפור אצל התלמידים היה שאני הרגתי אותה. מכיוון שכולם שנאו אותה - זה הפך אותי ל"גיבורה")
חחחחחח וואו:-0:-D

אוי כן גם אני לא מפחדת מג'וקים|כן|

Lhuna3

Well-known member
אם זה אחלד הילדים שלי - שורה אחת: "היא הייתה אמא מפדחת"
לא היה משהו מיוחד החודש. חוץ מזה שהבנות שלי השמיעו פליליסט של שירים מתוך "היורשים" ברצף, וזה שיגע אותי
יש להן טעם טוב!
אולי החצבים שפורחים בכמויות לאורך כביש 6
ניק יהיה מרוצה מהתשובה שלך.
ה"אגדה האורבנית" בבית הספר היא שאני הרגתי אותה.

יום הורים מחצית ראשונה בכיתה י"ב - נתנה לי ציון 30 ב-5 יחידות. ומסבירה להורים שלי שאני בחיים לא אצליח לעבור בגרות במתמטיקה. ההפרש בין 5 ל-4 יחידות זה 10 נקודות - אז בטוח אכשל גם ב-4 יחידות. ההפרש בין 5 ל-3 יחידות זה 20 נקודות אז גם ב-3 יחידות אני אכשל.
אמא שלי שאלה אם אני חושבת שב-4 יחידות אצליח, והוחלט ש"ארד" ל-4 יחידות. בבגרות קיץ הוצאתי 100. נבחנתי בגרות חורף 5 יחידות והוצאתי 99. באתי למורה והראתי לה את הציון בפרצוף ואמרתי לה "ואת אמרתי שלא אצליח". חצי שעה אחרי שיצאתי מבית הספר היא קיבלה התקף לב קטלני ונפטרה.
(היו לה מחלות רקע, כולל מחלת לב, וההמלצה הרפואית היתה שתפרוש ולא תמשיך ללמד. כנראה שלא היה שום קשר אלי והיא הייתה מקבלת את ההתקף בכל מקרה, אבל הסיפור אצל התלמידים היה שאני הרגתי אותה. מכיוון שכולם שנאו אותה - זה הפך אותי ל"גיבורה")
וואו איזה סיפור - ניצחת! :eek:

תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):
מפחיד!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הרקע שלך זאת תמונה של אחיות שלך? איזה אח חמוד אתה.
האמת שזה בעיקרון נורא בעייתי שיש לי שתיים מהאחיות שלי בתמונת מסך כי יש לי 3 אחיות אז זה נורא מגעיל שיש לי תמונה בלי האחת.
אבל באמת זה פשוט תמונה יפה בגלל הרקע
באמת למה? [לגבי למה אני שואל שאלות מוזרות כמו השאלה על האביר והדובה]
אני צריך שתזכרו שאני מוזר וייחודי.
לפעמים אני סתם מקיש במקלדת עם עינים עצומות ויוצא מה שיוצא למשל: נע כןךףי'םפי יוגכט גקא ניק אומר את דבר האל עא טן'גבנ'ג לךעל ך'געך ןבי
כדי לטייל ביום במקומות שרחוק מידי להגיע מהם מהבית.
אין ממש שום מקום שכל כך חשוב לי לראות. אני בטוח גם שיש מספיק דברים שלא ראיתי שהם בטווח נסיעה קצרה מהבית שלי (אני לא בטוח אם אי פעם אפילו הייתי באשדוד)
:-0 אני מתה מפחד מדבורים
|כן||!| אני מתה מפחד מנחשים!!! ואחותי אוהבת!! ורואה תוכניות של נחשים בטלוויזיה אני לא מסוגלת להסתכל אפילו בטלוויזיה על נחשים!
אז ממה את מפחדת יותר - נחשים או דבורים? (אם נגיד היית חייבת עכשיו לחדר עם דבורים או לחדר אם נחשים)
ואיזה תוכניות של נחשים יש? ריאליטי נחשים? תוכניות ראיונות שבה מראיינים נחשים שונים? או סיטקומים על משפחה של נחשים וכל הדברים המוזרים שקורים להם?
אוי לא נרטבו לו הבגדים הם נראים יקרים באסה:-0
כן באמת מסכן טום הולנד.
טוב אין ברירה אלא לפשוט את כל הבגדים כדי שיתייבשו...
הולי שיט זה באמת הרבה:-0
כן זה באמת המון. אבל קחי בחשבון שחלק לא קטן מאלו שציינתי ראיתי רק פרק או שניים במהלך החודש.
מה שמעולה ברשימה הזאת זה שעכשיו יהיה לי ממש קל לעבור על הכל כדי להחליט מה לכתוב בשרשור ה|כן||לא|

עח"ו וניקולאס תתחדשו על החתימות|מאוהב|
תודה :love:
(ורק עכשיו אני קולט שגם לעדי|חזיר| יש חתימה עם גיף עכשיו 🤦‍♂️ )
זה ראשי תיבות של משהו8-*
אני מניחה שאני צריכה להיכנס מידי פעם לשרשורי סדרות כדי לדעת על מה אתם מדברים. אבל בזמן המוקצב שיש לי אני נכנסת לשרשור החודשי וכשנגמר לי הזמן אפילו לא הספקתי לענות על מה שרציתי בשרשור ההוא ואין סיכוי שאצליח לקרוא באחרים|חבול|
חודש קודם באמת השרשור החודשי היה מעל ומעבר תעסוקה. אבל לפחות היית הרבה יותר נוכחת מאשר באוגוסט.
Kin זה לא ראשי תיבות. אני חושב שעדי|נחש| כותבת את זה הרבה פעמים KIN פשוט כי זה נוח יותר לכתוב בקאפסלוק כי אז לא צריך להחליף שפה.
יש לזה קצת משמעות כפולה כי kin זה קרובי משפחה, אבל זה גם קיצור של שם המשפחה של המשפחה במרכז הסדרה - Kinsella.
לא כי פירס ברוסנן יותר שווה ממנו. ליטרלי בחרת את הבונד הכי מכוער;-(
שיט, גם אני חושב שפירס ברוסנן הוא הבונד הכי שווה.
אבל אולי זה קשור למתי אתה גדל.
תיקחי אחד ממילי, הם קטנים אז אולי הוא לא ישים לב:-P: [בתגובה לעדי|נחש| שאבא שלה לאמוכן לחתול]
האמת היא שאומנם גורי חתולים זה הרבה תעסוקה, אבל הם גם חמודים בטירוף.
אני מידי פעם רואה בטאמבלר או אינסטגרם כזה פוסט שמישהו כותב שאב המשפחה סירב לכלב או חתול ואמר שאם ישיגו אז הוא לא רוצה שום חלק בגידול, אבל אז חודשיים אחר כך הוא מת על היצור הקטן.
נראה לי שזה גם מה שהיה במשפחה מודרנית שג'יי היה בהתחלה מאוד נגד הכלבה, אבל אז התאהב בה לחלוטין והיא תמיד הייתה הרבה יותר שלו משל אף אחד אחר.
את לא תגידי על הבן אדם האהוב עליי בפורום הזה לא מענין:-[ [לעדי|חזיר|]
היא אמרה שאני לא מעניין?
מזכיר לי שאני צריכה להתחיל את העונה החדשה. אבל זה צריך להיות בתזמון טוב כי אני בטח לא אגיע אל זה ברגע שאלישיה והזומבים שלה יחזרו. ואני לא יכולה לעשות את זה הסופ"ש כי שכחו אותי בבית עם כל הכלבים 3 (השותפה החצופה שלי הלכה לווגאס לראות את ברונו מארס ולא הזמינה אותי + הפילה עליי את הכלבים|שפם|)
חוצפה שהיא השאירה אותך עם כל הכלבים שאת בכלל לא רצית.
אבל את לא יכולה לראות טלוויזיה כשיש כלבים בבית?
זה התנגן ברקע כשנכנסתי מקודם מהטלפון [גם לכם מתנגנים אוטומטית בטלפון שירים מקישורים שאנשים ששמים גם מבלי שלחצתם עליהם?] וחשבתי לעצמי שזה שיר חמוד ממש.
זה נשמע ממש מוזר. אני לא יודע אם זה קורה לי כי אני כמעט לא נכנס מהנייד
הכריזה על RED כאלבום המחודש הבא, לא הוציאה סינגל ואז הוציאה פתאום שיר מחודש דווקא מ1989, מכרה דיסקים חתומים של FEARLESS ב 19.89 דולר. הם מאבדים את זה כי הם אובססיבים לאלבום = תקופה והיא מערבבת הכל עכשיו. זה מצחיק אותי.
זה היה הרבה לעכל. קודם כל כי ניסיתי להבין אם את צוחקת כשאת אומרת שהיא הוציאה מחדש שיר מ1989, כי היא בטח בקושי נולדה עדיין (אה אוקי בדקתי וזאת שנת הלידה שלה). אבל אז נזכרתי שזה כנראה שם אלבום שלה. ואז תהיתי האם זה יוצא זול יחסית או יקר יחסית כשהיא מוכרת דיסק ב19.89 דולר רק בגלל שזה שם האלבום, אבל זה בכלל דיסק ל Fearless ולא של 1989.

למעלה