The Story of Tonight... אוקטובר 2021 – סיכום חודשי 🔮🚭👻💐🐞🚨💋👜🐻🍨

📬תאר את הבגד האהוב עליך: חולצה שחורה עם הדפס דהוי ולא ברור שמעליו כתוב ANNUAL EXPERIENCE SINCE 1950 ומתחת כתוב FROM CHICAGO TO LOS ANGELES 448 ועוד משהו. אני אף פעם לא קראתי את זה עד עכשיו. החולצה פשוט מרגישה לי נורא נוחה ונעימה. ואני יכול לעבור מחזורי כביסה רבים בלי ללבוש אותה כי אני רוצה שתמיד תהיה לי זמינה ללבוש.
אהבתי את ענין "מחזורי כביסה" - יש לי באופן קבוע כ- 15 חולצות T באיכות גבוהה [ לא אלה מהכרמל או ממקומות אחרים שעולם 1- שח], שאחרי בערך 10 עד 20 פעמים נשלחות לעולם שכולו טוב בארגז של ויצ"ו. אני לא אוהב חולצות עם טקסטים עליהן, מעדיף איורים מופשטים, כך שיתאימו למגוון גדול של צבעי מכנסיים, גרביים או נעליים.
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? למה אני שואל את הדברים האלו?
טוב הם הולכים לראות את הסרט ונום 2 כי האביר אוהב אקשן, הרוח רפאים מקווה שיש אנשים מתים בסרט והדובה מעריצה שרופה של וודי הארלסון.
כמובן שהרוח רפאים יושבת באמצע כי אפשר להניח את הפופקורן המשותף על הכיסא דרכה.
ראיתי אתמול פריוויו של ונום 2 בקולנוע. השתנתי מרב צחוק. אז בת זוגי לא תבוא אתי לראות את זה. אבל ראינו גם קדימון של סרט אחר והיא הבטיחה לבוא.

ואחרון - ג'ייסון ממואה - נראה לי הוא חלומם הרטוב של הרבה גברים. ♥♥|לב||לב אדום|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🧩סדרות החודש:
The Terror - העונה הראשונה היא דרמה היסטורית עם אלמנט קצת פנטסטי אבל בעיקר בעיקר סיפור על קבוצה של בריטים שמנסים לשרוד בתנאים קיצוניים כשהספינה שלהם נתקעת בקרח בים הצפוני.
Nine Perfect Strangers - סדרה מוזרה עם רעיון מוזר וביצוע מוזר. דברים מסויימים היא עשתה מאוד טוב כולל חלק מההופעות של השחקנים. אבל הסוף בסופו של דבר לא מספיק טוב.
ממלכת החיות - סדרה מעולה שאני כבר בעונה החמישית שלה. אומנם העונה הזאת לא הייתה משהו, אבל הפרקים האחרונים יותר טובים.
All Creatures Great and Small - סדרה על כמה וטרינרים באנגליה הכפרית בשנות ה30. סוג של דרמה עם ממש מעט מאוד דרמה של ממש. אבל לא מעט פעמים שוטרינר תוקע את כל הזרוע שלו בתוך פרה. צפיתי בעונה הראשונה והתחלתי את העונה השניה שכרגע רצה.
Ordinary Joe - סדרה שהיא סוג של "דלתות מסתובבות" (הסרט) על בחור ואיך שהחיים שלו מתרחשים שונה ב3 קוי זמן שונים בגלל בחירה שהוא עשה לפני עשר שנים. (באחד מהם הוא אח, באחר הוא שוטר ובאחר הוא כוכב רוק). בנתיים היו רק שני פרקים אז עוד לא גיבשתי דעה.
La Brea - יצא רק הפרק הראשון על קבוצה של אנשים שנופלים לתוך בור ענק שנפער באמצע לוס אנג'לס ומוצאים את עצמם בעולם זר. לא נראה לי שאני אמשיך.
הרופא הטוב - התחילה עונה חמישית ואני שמח להמשיך איתם
See - אני מתקדם כל שבוע עם פרק חדש של הסדרה הפוסט-אפוקליפטית הזאת של עולם שבו כולם עיוורים (חוץ מבודדים). בניית העולם מאוד מרשימה ומאוד ברור שבעונה 2 התקציב גדול יותר.
Y: the Last Man - היו כבר כמה פרקים של הסדרה הפוסט-אפוקליפטית הזאת על עולם שבו כל הגברים מתו (חוץ מאחד). זה מבוסס על קומיקס מעולה שקראתי. בנתיים הסדרה טובה, אבל קשה לי שלא להשוות הכל לקומיקס.
Kin - דרמת מתח טובה על משפחת פשע אירית שמסתבכת עם משפחת פשע אחרת. אני מניח שעדי|נחש| ציינה שצ'ארלי קוקס משחק שם. והוא מעולה, אבל גם שאר הקאסט ממש טוב (ליטלפינגר ממשחקי הכס, האמא מאורפן בלאק).
Foundation - סדרת מדע בידיוני עתידנית שמבוססת על סדרת ספרים קלאסיים של אסימוב (בעברית המוסד). בנתיים 3 פרקים מעולים.
The Premise - סדרה אנתולוגית שבה כל פרק הוא סיפור אחר על מצב מוזר שקשור לסוגיות מהעולם המודרני (BLM, NRA, תרבות הערצה) הפרק הראשון מעניין ובסדר. הפרק השני לדעתי מעולה (משחק בו ג'ון ברנטל). הפרק השלישי לא טוב.
מר קורמן - סדרה שכתב ג'וזף גורדון לוויט שגם ביים וכיכב בה. על מורה צעיר שמתמודד עם חרדות בעולם המודרני. נחמד ושווה צפיה אבל ממש לא חובה.
Miracle Workers - העונה השלישית של הסדרה בכיכובו של דניאל רדקליף וסטיב בושמי. בעונה הזאת הדמויות הם חלוצים במאה ה19 בדרך לאדמות שוות במערב ארה"ב. נחמד. בעיקר בגלל רדקליף מבחינתי.
ברוקלין 99 - עונת הסיום של הסדרה החמודה נגמרה. ביי ביי ייצוג של שוטרים כבני אדם נחמדים, כנראה לא נראה אותכם שוב.
מחלקת גנים ונוף - הצפיה החוזרת הזאת ממש כיפית. ואומנם עונה 2 הייתה ממש טובה, אבל עונה 3 עוד יותר טובה.
The Conners - חזרה לעונה רביעית של הקומדיה המשפחתית הזאת שמתמודדת עם אבל, עוני, אלכוהוליזם, דיכאון. (הבן הצעיר הוא הומו אבל מתעלמים מזה)
Home Economics - סיטקום טוב (ניסיון חיקוי למשפחה מודרנית) להעביר איתו זמן. ויש את אריק ממופע שנות ה70.
What If? - היו פרקים חלשים והיו פרקים טובים. בכל מקרה נחמד שיש משהו של הMCU כל שבוע.
Star Trek: Lower Decks - העונה השניה של קומדית האנימציה שמתרחשת בעולם של מסע בין כוכבים. כיף כמו העונה הראשונה. לא בשמים (אם כי טכנית בחלל).
ריק ומורטי - שני הפרקים האחרונים של עונה 5 יצאו החודש והיו די מהממים (במיוחד אחרי עונה שהייתה רק חלקית טובה)
Q-Force - ראיתי רק 3 פרקים ראשונים ומאוד איכזב אותי. לא ברור לי איך אפשר לטעות עם מרגלים הומואים.
Chicago Party Aunt - ראיתי רק 3 פרקים ראשונים ודווקא חמוד. שם הסדרה מתאר אותה מספיק.
Reservation Dogs - סדרה על קבוצה של בני נוער בשמורה אינדיאנית שהם קצת פושעים, אבל בעיקר מעבירים את זמנם בלחלום על לנסוע לקליפורניה. נותן מבט מעניין על חיים של אינדאינים בארה"ב.
Sex Education - ראיתי החודש לראשונה גם את שתי העונות הראשונות ומאוד נהניתי.
אגדות המחר - הסתיימה העונה השישית שהיא אולי הכי חלשה מאז העונה הראשונה. ראיתי לפני שבועות בודדים ואני לא זוכר מה קרה שם.
לוציפר - העונה השישית והאחרונה התחילה לא כל כך טוב, אבל הסתיימה לדעתי מעולה.
Nailed It - עונה שישית וכיפית עם ניקול באייר והשף ז'אק. רק חבל שכל עונה זה כל כך מעט פרקים.
אהבה על הספקטרום - ראיתי את כל העונה השניה ביום אחד. עשיתי גם דברים אחרים במקביל כי יש חלקים משעממים, אבל זה היה ממש טוב ומרגש בחלקים מסוימים.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
תאר את הבגד האהוב עליך: חולצה שחורה עם הדפס דהוי ולא ברור שמעליו כתוב ANNUAL EXPERIENCE SINCE 1950 ומתחת כתוב FROM CHICAGO TO LOS ANGELES 448 ועוד משהו. אני אף פעם לא קראתי את זה עד עכשיו.
יש משהו שקצת הזוי לי בזה שהמון אנשים (גם אני) לובשים חולצות עם טקסטים כל כך רנדומליים, או כאלו שנוצרו בהקשר כלשהו אבל ללובש אין מושג מה הוא ובטח לא לאף אחד שקורא את המסר. קשה לי להסביר מה אני רוצה להגיד בזה.
ואני יכול לעבור מחזורי כביסה רבים בלי ללבוש אותה כי אני רוצה שתמיד תהיה לי זמינה ללבוש.
גם לי יש בגדים כאלו שאני לפעמים לא לובש כדי שישארו זמינים (למרות שמאז שיש לי מכונת כביסה ומייבש אני פחות דואגת לזה, אבל כשהייתי תלויה בשירותי מכבסה אז כן).
תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): צילום של מאחורה של שתיים מהאחיות שלי מול שדה פרחים צהובים ומעליהם שמים כחולים. וזה עוד יותר מיוחד כי זה צולם באוקראינה והכחול וצהוב מתחתיו זה הדגל של אוקראינה.
נשמע יפה.
כמובן שהרוח רפאים יושבת באמצע כי אפשר להניח את הפופקורן המשותף על הכיסא דרכה.
אם חפצים עוברים דרכה, איך היא יושבת על הכיסא?
אני קולט שאני זוכר כל מיני מורות, אבל אני לא זוכר את השם שלך אף אחת.
8-* מהיסודי אני זוכרת את שמות כל המורים שהיו לי, ומהתיכון לפחות את כל המחנכות/ים.
היה לי נחש כשהייתי ילד.
O-M-G :eek::eek::eek::unsure:8-*|קר| החיה הכי מפחידה בעולם ואני קצת מפחדת אפילו מאנשים שמגדלים אותה כחיית מחמד!
אני לא חושב שהייתי מספר לאנשים את האמת. אולי הייתי אומר שטכנית אי אפשר להיות בטוחים שכדור הארץ הוא כדור. העניין הוא שאם העולם באמת שטוח זה אומר שיש קונספירציה ענקית אמיתית שנועדה לגרום לאנשים לחשוב שהעולם הוא כדור. אין לי כוונה ללחום למען האמת כשאין לי סיבה לחשוב שלדעת את האמת זה כל כך חשוב.
בסופו של דבר אם העולם הוא שטוח איך זה משפיע על חיי? מה אכפת לי שמשקרים לי ולאחרים לגבי זה?
לי אכפת מאוד!
האמת המדעית חשובה בעיני, למעשה היא מהדברים הכי חשובים כי בעזרתה אנו מתקדמים, מפתחים טכנולוגיות, תרופות, מגלים מה בריא ולא בריא, מה נכון ולא נכון בונים מבנים יציבים יותר, לומדים יותר ויותר על מסתרי היקום, שזה דבר שאני נורא נורא רוצה לדעת, גם אם לא ישפיע על חיי.
זו אחת הסיבות שאני בטוחה שאין קונספירציה כזאת, כי אם היו מסתירים מכל אנשי המדע והאקדמיה בעולם אמת כל כך גדולה, אני לא מאמינה שהיו מצליחים להגיע לכל ההישגים שכבר הגיעו (ולשתף כל כך הרבה אנשים בקונספירציה כזאת אי אפשר), אבל נגיד לצורך הדיון שכן הצליחו להסתיר את זה מהם והם בכל זאת הגיעו להשגים האלו - אז מי יודע מה היו משיגים אם היה להם המידע הנכון יותר?
מקווה שהצלחתי להסביר. בקיצור אני מאמינה בגדול ובלי להכנס לדקויות ששקרים משאירים אותנו מאחור והאמת מקדמת. (מן הסתם יש לזה סייגים כמו לכל דבר, אבל לא במקרה של אמת מדעית).
חוץ מזה היה לי צורך גדול מאוד לדעת מה הסיבה להסתרה הזאת והייתי משוכנעת שיש משהו חשוב מאוד מאחורי זה.
בשום אופן לא הייתי יכולה לגלות כזאת אדישות לעניין.
גם חושך לא מפחיד אותי. אם יש משהו מפחיד בחושך אז הוא יוכל לפגוע בי גם אם יהיה אור. זה לא שבאור אני איזה נינג'ה.
יש דברים שבאור אתה יכול להתחמק מהם כי אתה רואה אותם (ורואה את הסביבה שלך) או אפילו לנצח אותם, אבל בחושך יש להם יתרון גדול על פניך.
לפעמים אני מתגעגע לעוצר והומור של תחילת קורונה:
חחח, וגם אני.
🧩סדרות החודש:
וואו זה נראה שהספקת המון!!
Nine Perfect Strangers - סדרה מוזרה עם רעיון מוזר וביצוע מוזר. דברים מסויימים היא עשתה מאוד טוב כולל חלק מההופעות של השחקנים. אבל הסוף בסופו של דבר לא מספיק טוב.
זהו, היה לי חשש כזה כבר מההתחלה אז שמחה שלא המשכתי.
Ordinary Joe - סדרה שהיא סוג של "דלתות מסתובבות" (הסרט) על בחור ואיך שהחיים שלו מתרחשים שונה ב3 קוי זמן שונים בגלל בחירה שהוא עשה לפני עשר שנים. (באחד מהם הוא אח, באחר הוא שוטר ובאחר הוא כוכב רוק). בנתיים היו רק שני פרקים אז עוד לא גיבשתי דעה.
עדיין מחכה לדעתך על ההמשך בשביל להחליט בעצמי.
La Brea - יצא רק הפרק הראשון על קבוצה של אנשים שנופלים לתוך בור ענק שנפער באמצע לוס אנג'לס ומוצאים את עצמם בעול זר. לא נראה לי שאני אמשיך.
האמת נשמע נחמד.
See - אני מתקדם כל שבוע עם פרק חדש של הסדרה הפוסט-אפוקליפטית הזאת של עולם שבו כולם עיוורים (חוץ מבודדים). בניית העולם מאוד מרשימה ומאוד ברור שבעונה 2 התקציב גדול יותר.
נשמע לי ממש מעניין! די בטוחה שאנסה בקרוב. (זה מזכיר לי את הספר על העיוורון המעולה)
Y: the Last Man - היו כבר כמה פרקים של הסדרה הפוסט-אפוקליפטית הזאת על עולם שבו כל הגברים מתו (חוץ מאחד). זה מבוסס על קומיקס מעולה שקראתי. בנתיים הסדרה טובה, אבל קשה לי שלא להשוות הכל לקומיקס.
בעצם התחלתי אותה גם ואז שכחתי מקיומה. נראה אם אמשיך.
Kin - דרמת מתח טובה
עשיתם לי גם חשק לנסות.
Foundation - סדרת מדע בידיוני עתידנית שמבוססת על סדרת ספרים קלאסיים של אסימוב (בעברית המוסד). בנתיים 3 פרקים מעולים.
|כן| מקווה לצפות בפרק 3 מחר, וגם אשמח אם נדסקס אותה.

didalf

Well-known member
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: אחד זה מספיק. יהיה רשום "זהו סיפורה של דילן. דילן הייתה כלבה. הסוף." אם מישהו מעונין בעוד סיפורים שיבואו לשרשורי סיכום חודשי.
חחחחח מה יש לך שלך תהיה הכי ארוכה פה. הביוגרף צריך להשקיע כמה שעות או ימים או שבועות ולאגד את כל סיפורי הדילן שלך ברחבי הפורום לספר, וזה יהיה רב מכר!
🧩ציטוט החודש: לא השתמשתי בפתקים החודש והבוסית שלי בארץ אז אין לי בידור יומי. אבל לשותפה שלי הייתה יומולדת וקנינו לה כל מיני מתנות הזויות ועשינו סרטון שלה פותחת אותן וזה היה קורע. נשבעת שצריך לתת לה תוכנית משלה:-D נראה לי שצריך לראות אותו כדי להבין למה זה מצחיק אבל אחד הקטעים המצחיקים בו זה שחברה שלנו קנתה לה חומר סיכה עם cooling effect והיא פשוט לא הבינה מה זה והתחילה לקשקש על זה ש"נכון שתמיד חם לי אבל מצאתי ששמן פפרמינט עוזר, אז אני מורחת אותו על הרקות, מאחורי האוזניים, בתוך המרפק" וממשיכה למנות כל מיני מקומות ואז אחת הבנות אומרת לה "כן, אבל זה למקום אחר, מתחת למותניים..." והשותפה מסתכלת עליה בשאלה וכזה "לברכיים?" |פנים||פנים|
חחח ראיתי את אלה שהיא לבשה מלא בגדים היא באמת מצחיקה:-D

📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? המלאכיות של צ'ארלי. הדובה תשב בצד כי כל פעם שהיא צוחקת היא מעיפה את הפופקורן וגם תופסת הרבה מקום. הרוח רפאים לא יכול להחזיק את הפופקורן כי, וול, הוא רוח. אז האביר ישב באמצע כדי להחזיק את הפופקורן בשביל כולם. והוא ישים את החרב שלו בצד של הרוח כי קספר כבר מת אז זה בסדר אם החרב תדקור אותו בטעות.
:-D:-D

📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: לצאת באמצע הלילה לבד להליכה.
זה באמת מיוחד.

לקסה שלי|לב|
thumbnail_IMG_0523.jpg
איזה פשוש|מאוהב| אני מתה מזה שאתם מלבישים אותה:-D היא נראית מוכנה ל4TH אוף ג'וליי מה זה?:-D

📬חודש אהוב בשנה: למרות שהוא קיץ זה יוני. גם יום הולדת, גם שבוע הספר וגם חודש הגאווה. הוא כאילו מושלם. ואומנם הוא חם, אבל בדרך כלל ביולי אני מעריך את כמה שיוני לא באמת היה נוראי בחום שלו.
כן תמיד ביולי מבינים שבעצם יוני לא היה כ"כ נורא.

📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): תמונת פרומו מהסדרה Legion
1633117977678.png
זאת תמונה יפה באמת.

📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): צילום של מאחורה של שתיים מהאחיות שלי מול שדה פרחים צהובים ומעליהם שמים כחולים. וזה עוד יותר מיוחד כי זה צולם באוקראינה והכחול וצהוב מתחתיו זה הדגל של אוקראינה.
הרקע שלך זאת תמונה של אחיות שלך? איזה אח חמוד אתה.

📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? למה אני שואל את הדברים האלו?
באמת למה?

למה לי לישון לא בבית שבוע?
כדי לטייל ביום במקומות שרחוק מידי להגיע מהם מהבית.

📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: דבורים.
:-0 אני מתה מפחד מדבורים

שני השחקנים סבסטיאן קרופט וג'ו לוק שהולכים להופיע ביחד בסדרה Heartstopper של נטפליקס והם גם זוג בחיים האמיתיים
רגע זה הקומיקס שהבאת לי פעם? זה הולך להיות סדרה? יאא איזה יופי! ואיזה חמודים!!

אופס טום הולנד נפל לבריכה
אוי לא נרטבו לו הבגדים הם נראים יקרים באסה:-0

🧩סדרות החודש: *פירוט בנפרד כי הגזמתי בכמות המילים
הולי שיט זה באמת הרבה:-0

ברוקלין 99 - עונת הסיום של הסדרה החמודה נגמרה. ביי ביי ייצוג של שוטרים כבני אדם נחמדים, כנראה לא נראה אותכם שוב.
:-D:-(

O-M-G :eek::eek::eek::unsure:8-*|קר| החיה הכי מפחידה בעולם ואני קצת מפחדת אפילו מאנשים שמגדלים אותה כחיית מחמד!
|כן||!| אני מתה מפחד מנחשים!!! ואחותי אוהבת!! ורואה תוכניות של נחשים בטלוויזיה אני לא מסוגלת להסתכל אפילו בטלוויזיה על נחשים!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אליעזר או הגזר? הגזר, אליעזר היה צריך להתחשב ברגשות של הגזר ואם הוא רצה להישאר באדמה הוא היה צריך להבין את זה ולא לקורא לאנשים שיעזרו לו לפגוע בזכות בסיסית של הגזר על גופו|פטיש|.
זכור לי שיש אנשים שהם טבעונים יותר רדיקלים שלא מאמינים בלקחת מה שהטבע לא משחרר. כלומר למשל רק לאכול פירות שנפלו מהעץ בעצמם.
אה הנה, פירותנות והם באמת נגד לאכול שורשים:
🍎שם: עדי |נחש| ורק אם את דילן אז עדי חו"ס
🍎גיל: גיל? מה זה גיל? סוג של יוגורט?8-*
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: 1000, או כמו שאני קוראת לזה "לפחות באורך של הספרים שאני אוהבת"
גיל זה שם של קומיקאי עם שם משפחה ססובר.
את קוראת הרבה ספרים באורך של 1000 דפים?!? אני חושב שהיו בודדים כאלו ארוכים שקראתי. (אני יכול לחשוב כרגע רק על אחד - האחרון בסדרת משחקי הכס)
🧩סדרות החודש: KIN כמובן, כאילו אתם לא יודעים את התשובות.
כן, הייתי צריך לתת לך פתור מלענות על חלק מהשאלות כי זה היה ברור מידי.
🧩סרטי החודש: ראיתי משהו כמו עשר דק' מאיזה סרט של ג'יימס בונד, אחד מאלו של דניאל קרייג זה נחשב?
אני אגיש בקשה לשופטים לראות אם הם מקבלים את המחווה הקטנה הזאת לעולם הקולנוע.
🧩ספרי החודש: חודש רע, מספר אחד פרשתי אחרי 100 עמודים(והתחלתי אותו באוגוסט) ואז היה את אחות הירח בעברית ומכיפור עד סוף החודש קראתי את The Reversal.
אני מאוד מאוכזב ממך. אומנם אני קראתי בכל החודש רק איזה 250 עמודים מספר אחד, אבל ממך ציפיתי ליותר.
🧩דמויות החודש: מייקל מ-KIN ו-OA מ-FBI.
🧩שחקני החודש: צ'ארלי קוקס:-P::-P::-P::-P::-P::-P:.
אני קצת ציפיתי שתוסיפי גם תמונה שלו החודש. (אבל אני לא מתלונן כי כן צירפת תמונה)
1633128393820.png
🧩שאלת החודש: איזה בקבוקי יין תרצו לקנות?
🧩ציטוט החודש: ראו שאלת החודש?:-D
נשמע כאילו יש סיפור מאחורי זה
📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? הבאר של השיקגו'ז.
יש באר משותף שבו הדמויות מהסדרות השונות שותות ביחד?
📬חודש אהוב בשנה: אוקטובר.
פתאום אני קולט שיש סיכוי שכולם ישימו את החודש של היום הולדת שלהם
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): הכלבה שלי הולכת בשדה והאוזניים שלה עפות ברוח ויש לה הבעה כזאת של "אני זוממת משהו ממש רע עכשיו".
**מצאתי את התמונה**
241103252_3050483241902043_7742448318209491616_n.jpg
איזו חמודה :love:
ובכלל תמונה ממש יפה
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? שפחות חם?
אני לא יודע לאיזו תשובה שונה ציפיתי... שמישהו יכתוב שהוא אוהב לראות נחליאלי?
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? כי פיזיקה?
פיזיקה זה סתם תירוץ. כמו להגיד שאנשים לא עפים כי מפלצת הספגטי הענקית דוחפת אותם למטה.
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? ספר הג'ונגל, הרוח תשב באמצע בשביל הבדיחה.
אני עכשיו קולט ששכחתי לשאול למה הם בוחרים בסרט הזה.
אבל אולי עדיף כי בעצם ענית על שאלת ניק הזויה.
איך זאת בדיחה שהרוח באמצע?
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? חתול, אבא ממש שונא אותם והוא לא מרשה לי להביא. החוצפן חושב שזה הבית שלו או משהו.
באמת חוצפן.
תביאי חתול ותבני לו חומה ומגדל. ככה קובעים עובדות בשטח.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? לא.
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? לא.
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: אני דיי פחדנית אז לא נראה לי שיש משהו כזה.
רוב האנשים מפחדים לענות "לא" שלוש פעמים רצוף.
(או שזה רק אני?)

טוני החתול

Well-known member
מנהל

אל תשאלו אותי עכשיו למה עשיתי את כל זה.
(הכל התחיל מהצורך שלי לנצל הזדמנות לשים תמונה של דוקטור 11 ומשם זה התדרדר)
אני האחרון שאשאל אותך למה עשית את זה כי אני בטוח השקעתי יותר זמן ברשימת האנשים שיש להם יום הולדת באוקטובר (כולל שם סדרה שהם היו בה).
אבל התגובה הזאת לחלוטין הפכה את הזמן שהשקעתי לשווה את זה.
(אולי לשם שינוי את הרשימה של חודש הבא לא אכין רק בראשון לנובמבר)
*(כמובן שהיה יותר שווה אם היית שמה גם גיפים של מאט בומר ודן סטיבנס)(לא שאני מתלונן)(אבל כנראה אני כן מתלונן)

LeAnnDylan

Well-known member
🍎שם: עדי |נחש| ורק אם את דילן אז עדי חו"ס
הגיע הזמן שגם האחרים יאמצו
🍎גיל: גיל? מה זה גיל? סוג של יוגורט?8-*
היוגורט הכי מגעיל. יוגורט בטעם של עוני.
🧩סדרות החודש: KIN כמובן, כאילו אתם לא יודעים את התשובות.
זה ראשי תיבות של משהו8-*
אני מניחה שאני צריכה להיכנס מידי פעם לשרשורי סדרות כדי לדעת על מה אתם מדברים. אבל בזמן המוקצב שיש לי אני נכנסת לשרשור החודשי וכשנגמר לי הזמן אפילו לא הספקתי לענות על מה שרציתי בשרשור ההוא ואין סיכוי שאצליח לקרוא באחרים|חבול|
🧩סרטי החודש: ראיתי משהו כמו עשר דק' מאיזה סרט של ג'יימס בונד, אחד מאלו של דניאל קרייג זה נחשב?
לא כי פירס ברוסנן יותר שווה ממנו. ליטרלי בחרת את הבונד הכי מכוער;-(
שאלת החודש: איזה בקבוקי יין תרצו לקנות?
אחד העובדים שאל אם אנחנו יכולים לקנות יין לאחת הלקוחות שלנו כשהיא מגיעה לפגישה ואמרתי לו שאין בעיה רק שיגיע לי איזה יין ואז הסתבכתי עם עצמי איזה 20 ד' מול המדף של כל היינות בחנות. הייתי רוצה שיהיו לי חושי יין מפותחים כמו שלך או בני משפחתך. אני מבינה רק כמו ערסית מצויה בוודקה רדבול😂
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? חתול, אבא ממש שונא אותם והוא לא מרשה לי להביא. החוצפן חושב שזה הבית שלו או משהו.
תיקחי אחד ממילי, הם קטנים אז אולי הוא לא ישים לב:-P:

LeAnnDylan

Well-known member
🍎שם:|קדימה|עדי |חזיר| וואנקרו סטאן (בקיצור לפי מה שהוסכם עם דילן - עח"ו סטאן)
|מאוהב|
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך:|קדימה|5 בלחץ. לא מעניין.
את לא תגידי על הבן אדם האהוב עליי בפורום הזה לא מענין:-[
--חינוך מיני - עונה כיפית מאד
מזכיר לי שאני צריכה להתחיל את העונה החדשה. אבל זה צריך להיות בתזמון טוב כי אני בטח לא אגיע אל זה ברגע שאלישיה והזומבים שלה יחזרו. ואני לא יכולה לעשות את זה הסופ"ש כי שכחו אותי בבית עם כל הכלבים 3 (השותפה החצופה שלי הלכה לווגאס לראות את ברונו מארס ולא הזמינה אותי + הפילה עליי את הכלבים|שפם|)
--Girls5eva - גם כיפית ממש, כדאי!
כנ"ל לתשובה הקודמת.
מי אמר לקמילה קביו שהיא זמרת לעזאזל????
אממ, החברת תקליטים שהחתימה אותה?
--לא רק בלונדינית 1+2 - כי היה בנטפליקס וזה תמיד כיף|מאוהב|
יאא גם אני וסהר ראינו|מאוהב|
🧩שירי החודש:|קדימה|הממ אין לי אז אני אבחר שיר של טיילור שבא לי שתשמעו - Taylor Swift - Ivy
זה התנגן ברקע כשנכנסתי מקודם מהטלפון [גם לכם מתנגנים אוטומטית בטלפון שירים מקישורים שאנשים ששמים גם מבלי שלחצתם עליהם?] וחשבתי לעצמי שזה שיר חמוד ממש.
וגם קומו ספטמבר נגמר!
זה היה מהר מידי;-(
🧩שחקני החודש:|קדימה|טיילור סוויפט שמשחקת בלב של המעריצים.
:-D מה היא עשתה לכם עכשיו?
🧩ציטוט החודש:|קדימה|"תן לאדם תוכנה והוא יהנה ממנה יומיים. תלמד אותו תכנות והוא לא יהנה יותר לעולם".
:-D:-D
🧩סיבה למסיבה:|קדימה|עברתי דירה אני אדם מבוגר עכשיו (לדעת אם זה סיבה למסיבה להיות אדם מבוגר בעצם|תוהה|)
יאא איזה יופי! מזל טוב או בשעה טובה או בהצלחה וואטאבר שמאחלים למישהו שעובר דירה? idk
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):|קדימה|במסך נעילה תמונה שלי על רקע הרי ירושלים, ובמסך הרגיל תמונה שלי על רקע פראג. זה נרקיססטי? כי הנוף יותר משמעותי.
נהה, תמונות עם נוף יפה זה חשוב.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר?|קדימה|אני זוכרת את רוב המורים האמת.
ברור שזוכרת כפרה סיימת תיכון לפני יומיים יא פג באינקובטור:-D
אוקיי הולכת להתבייש בפינה שלא זיהיתי.
בואנה יא גרועה אני אפילו לא רואה את הסרטים/סדרות האלה ואני זיהיתי:-D
ושאלת השאלות היא האם קנית מכונת כביסה או שאת תמשיכי להביא אותה להורים ;-)
עוד לא קניתי אבל מתכננת לקנות.
|כן| מומלץ (+ מייבש)
קודם כל אני חייבת להגיד שהאייקון הקורץ הזה מקריפ לי את החיים.
דבר שני, אם אני קונה מייבש, אל תעשי דילן ותתעצלי ותדחפי הכל למייבש. ככה הורסים חולצות של הדה;-(
איזה פשוש|מאוהב| אני מתה מזה שאתם מלבישים אותה:-D היא נראית מוכנה ל4TH אוף ג'וליי מה זה?:-D

Lion_Heart

Well-known member
בחודש ספטמבר נכתבו בסך הכל 1568 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 38 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 1146 הודעות
ונכתבו גם 422 הודעות חדשות ב-8 שרשורים ישנים יותר

השרשור הגדול של החודש האחרון הוא כרגיל שרשור סיכום החודש של חודש שעבר, אבל הפעם ארוך יותר מהרגיל.
אחריו שרשור האוף החודשי, השרשור של מחלקת גנים ונוף והשרשור של ברוקלין 99.

עוד מתוכנן לחודש אוקטובר:
סדרות חוזרות (שלדון הצעיר, באטוומן, Locke & Key, NCIS: Los Angeles, You, Fear The Walking Dead, Succession)

סדרות חדשות (Wakefield, Chucky, Star Trek: Prodigy, Dopesick, Ghosts, One of Us is Lying, 4400, Inside Job)
סרטי קולנוע חדשים כמו חולית, ונום 2, המערב הקרוע, קליפורד הכלב האדום הגדול ועוד
נציין את יום הצמחונות העולמי, יום החיות העולמי, שבוע החלל העולמי, יום המורים העולמי, יום הילדה הבינלאומי, יום המזון העולמי ויום האומות המאוחדות
נחגוג את האלווין ואת יום המתים
נכנס רשמית לסתיו

ונמשיך עם ההתקררות הראויה בהתאם לעונה

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של עדי|נחש|, אלייזה טיילור (ה100), מאט סמית' (דוקטור הו, הכתר), לנה הדי (משחקי הכס), נב קמפבל (שולחן לחמישה), נואה שנאפ (Stranger Things), ליב שרייבר (ריי דונובן), קייט וינסלט (Mare of Easttown), ג'רמי סיסטו (עמוק באדמה, FBI), שון אשמור (The Boys), ארון אשמור (Locke & Key), נשוטי גאטווה (חינוך מיני), סיגורני וויבר (The Defenders), צ'בי צ'ייס (קומיוניטי), סקוט באקולה (זינוק לאתמול, NCIS: New Orleans), טוני שלהוב (מונק, גברת מייזל המופלאה), דן סטיבנס (אחוזת דאונטון, Legion), בראדלי ויטפורד (הבית הלבן, סיפורה של שפחה), מריו לופז (הצלצול הגואל), מאט בומר (צווארון לבן, אימה אמריקאית), מישל טרכטנברג (באפי קוטלת הערפדים), אמילי דשנל (Bones), ג'ואן קיוזק (שיימלס), לוק פרי (בברלי הילס 90210, ריברדייל), ג'וש האצ'רסון (Future Man), קייט וולש (האנטומיה של גריי, אקדמיית המטרייה), מקס ת'יריוט (בייטס מוטל, אריות הים), דומיניק ווסט (הסמויה, הרומן), מייקל מקיין (סמוך על סול, בשורות טובות), כריס לואוול (ורוניקה מארס, GLOW), טיילר פוזי (זאב צעיר), ג'יליאן ג'ייקובס (קומיוניטי), ג'ון לית'גו (מפגשים מהסוג האישי, הכתר), ג'ון קרסינסקי (המשרד), אנדרו סקוט (פליבאג, חומריו האפלים), ארון טבייט (שמיגדון), קרייג רובינסון (המשרד, ברוקלין 99), אנטוני סטאר (באנשי, The Boys), טום קוואנו (הפלאש), דילן מקדרמוט (הפרקליטים, חוק וסדר: פשע מאורגן), אלבה פלורס (בית הנייר), ענבר לביא (לוציפר), נולן גולד (משפחה מודרנית), ג'וליה רוברטס (Homecoming), טרייסי אליס רוס (Black-ish), ווינונה ריידר (Stranger Things), מת'יו מוריסון (Glee), הנרי ווינקלר (Happy Days, משפחה בהפרעה, בארי), הארי המלין (ורוניקה מארס, מד מן), ג'סטין צ'טווין (שיימלס), דרמוט מלרוני (שיימלס, Homecoming), פייפר פראבו (פרשיות סמויות, The Big Leap) ועוד

שאלון יעלה מאוחר יותר (הפעם אני עושה)

אבל לבנתיים: אליעזר או הגזר?
אליעזר, לגמרי אליעזר

didalf

Well-known member
את לא תגידי על הבן אדם האהוב עליי בפורום הזה לא מענין:-[
הווווו|לב|
giphy (9).gif

מזכיר לי שאני צריכה להתחיל את העונה החדשה.
אה לא ידעתי שגם את רואה איזה יופי. יש לנו שרשור שלם בנושא.

ואני לא יכולה לעשות את זה הסופ"ש כי שכחו אותי בבית עם כל הכלבים 3 (השותפה החצופה שלי הלכה לווגאס לראות את ברונו מארס ולא הזמינה אותי + הפילה עליי את הכלבים|שפם|)
שיוו באמת חוצפה:-0

יאא גם אני וסהר ראינו|מאוהב|
כמובן:-D

זה התנגן ברקע כשנכנסתי מקודם מהטלפון [גם לכם מתנגנים אוטומטית בטלפון שירים מקישורים שאנשים ששמים גם מבלי שלחצתם עליהם?] וחשבתי לעצמי שזה שיר חמוד ממש.
גם לי זה קרה8-* אבל אני לא בטוחה אם זה אוטומטית או שהאצבע פשוט לחצה על הפליי בטעות בזמן הגלילה למטה. בכל מקרה זה היה לי נחמד ואני שמחה שגם לך|לב|

:-D מה היא עשתה לכם עכשיו?
הכריזה על RED כאלבום המחודש הבא, לא הוציאה סינגל ואז הוציאה פתאום שיר מחודש דווקא מ1989, מכרה דיסקים חתומים של FEARLESS ב 19.89 דולר. הם מאבדים את זה כי הם אובססיבים לאלבום = תקופה והיא מערבבת הכל עכשיו. זה מצחיק אותי.

יאא איזה יופי! מזל טוב או בשעה טובה או בהצלחה וואטאבר שמאחלים למישהו שעובר דירה? idk
תודה|לב|

ברור שזוכרת כפרה סיימת תיכון לפני יומיים יא פג באינקובטור:-D
מה אני זקנה כבר עבר 11 שנה מאז שסיימתי תיכון זה יותר מעשור!!!!

בואנה יא גרועה אני אפילו לא רואה את הסרטים/סדרות האלה ואני זיהיתי:-D
:-0
וואי לונה ממש תתביישי!

דבר שני, אם אני קונה מייבש, אל תעשי דילן ותתעצלי ותדחפי הכל למייבש. ככה הורסים חולצות של הדה;-(
הו לא לא חולצה של הדה:-0

:-D:-D:-D

Lion_Heart

Well-known member
שאלון התפקדות אוקטובר 2021

🍎שם
:
🍎גיל:45
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך:

🧩סדרות החודש:
🧩סרטי החודש:
🧩ספרי החודש:
🧩שירי החודש:
🧩דמויות החודש:
🧩שחקני החודש:
🧩שאלת החודש:
🧩ציטוט החודש:
🧩סיבה למסיבה:

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד?
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית:
📬חודש אהוב בשנה:
📬תאר את הבגד האהוב עליך:
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו?
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר?
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול?
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך?
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו?
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ?
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר?
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים:

🔮תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...

🍎שם:LION HEART

🍎גיל:45
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך:100-237 ,תלוי בכמה העורך יקצץ

🧩סדרות החודש:CRITICAL ROLE
🧩סרטי החודש:שנג צ'י
🧩ספרי החודש:HEROES FEAST
🧩שירי החודש:
🧩דמויות החודש:קילית'
🧩שחקני החודש:מרישה ריי, מאט מרסר
🧩שאלת החודש:מה 7?
🧩ציטוט החודש:may god stand between you and harm in all the empty places you must go
🧩סיבה למסיבה:כי היא אמרה לי

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? ספינת החלל אנטרפרייז\ או ספינה בטוחה יותר
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית:
📬חודש אהוב בשנה:אין לי
📬תאר את הבגד האהוב עליך:חגורה שחורה עם סמלי ה "S" של סופרמן\ חולצת ה GREEN LANTERN
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):ציור של פונדק ב D&D
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו?הטמפרטורה
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?MAGIC
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?הרוח לא יושבת היא מרחפת(ונושבת קרירה ומחכה שמישהו יוסיף קיסם למדורה) אני חושב שהאביר כי הוא אחראי למות הרוח והדובה צריכה שני מושבים בגלל הפרווה
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר?לא זוכר שמות...עבר הרבה זמן ולא היה אכפת לי
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול?צב וארנבת
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? https://forgottenrealms.fandom.com/wiki/Faerie_dragon
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? כן
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? כן, ולא שאני טוען שזה אותו דבר. . .בכלל. . .אבל. . .

📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים:אני לא יודע מה מפחיד את רוב האנשים

🔮תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

dilia snake

Well-known member
אה יאיי שמת את התמונה איזה פשוש|מאוהב|
איזו חמודה :love:
המחמאות יימסרו לנרקיסיסטית שמתנהלת גם ככה כאילו היא השליטה הבלעדית של הבית ואנחנו הנתינים שלה(מה שנכון).
🧩סדרות החודש:
זה הספק מרשים. ישנת החודש(לאכול זו לא בעיה, כי אתה לא אוכל כלום גם ככה)?
את קוראת הרבה ספרים באורך של 1000 דפים?!? אני חושב שהיו בודדים כאלו ארוכים שקראתי. (אני יכול לחשוב כרגע רק על אחד - האחרון בסדרת משחקי הכס)
לא כ"כ גנזך אורות הסער של ברנדון סנדרסון כול ספר זה יותר מ-1000 עמודים וכול ספר יותר ארוך מהקודם. האחרון שיצא באנגלית(הרביעי מתוך עשר שהוא מתכנן) מגיע ל-1200 ובתרגום לעברית זה בטח יצא יותר. וחלק מספרים של כישור הזמן גם מגיעים לאזור ה-900-1000 עמודים.
זה ראשי תיבות של משהו8-*
לא זה לא?
Kin - דרמת מתח טובה על משפחת פשע אירית שמסתבכת עם משפחת פשע אחרת. אני מניח שעדי|נחש| ציינה שצ'ארלי קוקס משחק שם. והוא מעולה, אבל גם שאר הקאסט ממש טוב (ליטלפינגר ממשחקי הכס, האמא מאורפן בלאק).
אני קצת ציפיתי שתוסיפי גם תמונה שלו החודש. (אבל אני לא מתלונן כי כן צירפת תמונה)
איך יפה לו הומלס |מובך| |מובך| |מובך|
נשמע כאילו יש סיפור מאחורי זה
לא. למרות שבדרך חזרה מהטיול עברנו ביקב שאנחנו אוהבים ואז המנהלת של המרכז מבקרים שאלה למה חזרנו חזרנו כ"כ מהר(כי היין טוב ושלושה מתוך השישה שקנינו פעם קודמת עדיין זקוקים לכמה חודשים בבקבוק לפני שיהיה אפשר לשתות אותם?) ואז היא שאלה איזה בקבוקים אנחנו רוצים.
יש באר משותף שבו הדמויות מהסדרות השונות שותות ביחד?
כן, כעקרון הבאר שייך לכמה כבאים מ-FIRE לפני הקורונה הרבה פעמים היו סצנות של הדמויות משתי האחרות מגיעות לשם לפעמים לשתות משהו וזו הסיבה שהיוצרים יצרו את המקום הזה מההתחלה. אבל עכשיו הם בקושי יכולים לעשות את הקרוסאוברים הקטנים האלו אז רואים שם רק את הדמויות מ-FIRE.

didalf

Well-known member

Aranel Nenharma

Well-known member
אליעזר או הגזר?
אליעזר, בשם שלו הוא מבקש עזרה אלי עזר - בשבילי תעזרו.
סרטי החודש: ראיתי משהו כמו עשר דק' מאיזה סרט של ג'יימס בונד, אחד מאלו של דניאל קרייג זה נחשב
השאלה איזה סרט של דניאל קרייג
רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? ספר הג'ונגל,
אבל למה? הדובה היא קרובת משפחה של בלו?
אל תשאלו אותי עכשיו למה עשיתי את כל זה.
(הכל התחיל מהצורך שלי לנצל הזדמנות לשים תמונה של דוקטור 11 ומשם זה התדרדר)
מלכה
דמויות החודש: כולם ממחלקת גנים ונוף אבל בעיקר בן וואייט, כל הדמויות מסופרסטור, אדם (חינוך מיני)
מרגיש לי קצת לא הוגן להשוואת את הדמויות מסופרסטור לדמויות האדירות ממחלקת גנים ונוף.
באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? במקום הטוב
של העונה הראשונה או המקום הטוב האמיתי?
סינדרלה 2021 - גרסה חדשה הפעם בצורת מחזמר אבל עם שירים לא מקוריים. גרוע למדי על גבול המצחיק מרוב שזה גרוע. מי אמר לקמילה קביו שהיא זמרת לעזאזל????
זה נשמע סרט טיפשי וממש לא נחוץ. עכשיו עוד יותר הורדת לי ממנו.
--לא רק בלונדינית 1+2 - כי היה בנטפליקס וזה תמיד כיף|מאוהב|
את יודעת שיש מחזמר המבוסס על הסרט. יש הקלטה מקצועית שלו ששודרה בmtv וזה מחזמר ממש ממש טוב.
יש עכשיו גם גרסה ישראלית ששמעתי עליה ביקורות טובות (חבל שעכשיו עם הקורונה אני נמנעת מלהיות שעות באולם)
וגם קומו ספטמבר נגמר!
שיר טוב, קליפ בלתי נסבל.
את עם אנני משיטס קריק עם הסיטקום
Kevin can f himself. ממליצה עליה. לא סדרה חובה אבל מי שאוהב את אנני מרפי בשיטס קריק נראה לי יהיהנה לראות אותה פה.
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...|קדימה|
1633116183233.png
חמוד!
כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: אחד זה מספיק. יהיה רשום "זהו סיפורה של דילן. דילן הייתה כלבה. הסוף."
דילן זה מה שיהיה רשום על הקבר שלך.

dilia snake

Well-known member
לא כי פירס ברוסנן יותר שווה ממנו. ליטרלי בחרת את הבונד הכי מכוער;-(
השאלה איזה סרט של דניאל קרייג
אין לי מושג, אבא שלי ואחי ראו את זה בסלון בזמן שהכנתי לעצמי ארוחת ערב אז מידי פעם באתי לראות כי לא היה משהו יותר טוב לעשות.
איך זאת בדיחה שהרוח באמצע?
כי אף אחד לא רואה אותה חוץ מהאביר והדובה וכולם חושבים שהם רבו לפני כן והם לא רוצים לשבת אחד ליד השני וגם הבריזו להם.
אבל למה? הדובה היא קרובת משפחה של בלו?
היא האימא של השחקן/מדובב.

didalf

Well-known member
זה נשמע סרט טיפשי וממש לא נחוץ. עכשיו עוד יותר הורדת לי ממנו.
אני שמחה שחסכתי לך.
אני חייבת להודות אבל שכמה שהוא גרוע לא סבלתי. הייתי זקוקה באותו יום למשהו ממש מטומטם וזה סיפק את הסחורה.

את יודעת שיש מחזמר המבוסס על הסרט. יש הקלטה מקצועית שלו ששודרה בmtv וזה מחזמר ממש ממש טוב.
יש עכשיו גם גרסה ישראלית ששמעתי עליה ביקורות טובות (חבל שעכשיו עם הקורונה אני נמנעת מלהיות שעות באולם)
כן וודאי, אני מכירה שיר אחד, "גיי או אירופאי" שעשו איתו כל מיני קליפים על כל מיני דמויות שאכן לא ברור אם הם הומואים או אירופאים (כנראה גם וגם:-P: ) והוא נהדר:-D
האהובים עליי זה על אריק מהאקסמן|מאוהב|
וכמובן קרואלי:-D|מאוהב|
אני גם ראיתי ביקורות טובות וקצת בא לי אבל אין לי עם מי ללכת:-(
אבל לא ידעתי שיש הקלטה מקצועית! אני אחפש. עוד אחד לאוסף:-D

שיר טוב, קליפ בלתי נסבל.
לא חושבת שראיתי את הקליפ אי פעם8-*

Aranel Nenharma

Well-known member
כן וודאי, אני מכירה שיר אחד, "גיי או אירופאי" שעשו איתו כל מיני קליפים על כל מיני דמויות שאכן לא ברור אם הם הומואים או אירופאים (כנראה גם וגם:-P: ) והוא נהדר:-D
זה שיר מעולה.
זה השיר שאני משמיעה לאנשים כדי להכיר להם את המחזמר.
אבל לא ידעתי שיש הקלטה מקצועית! אני אחפש. עוד אחד לאוסף:-D
לא חושבת שראיתי את הקליפ אי פעם8-*
שיר של 4 דקות
קליפ של 7 דקות |פנים|

didalf

Well-known member
שיר של 4 דקות
קליפ של 7 דקות |פנים|
כן נתקלתי בזה כשחיפשתי את השיר לשמוע אתמול אבל ראיתי שזה 7 דקות והמשכתי הלאה.

ותודה על המחזמר! בדיוק באתי להגיד שאני לא מוצאת אצל הדוד, יופי שיש ביוטיוב.

lemon lyman

Well-known member
נב קמפבל (שולחן לחמישה)|לב||מאוהב||לב||מאוהב||לב||מאוהב||לב||מאוהב|

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...gif Neve-Campbell.gif images.jpg
ליב שרייבר
tenor (2).gif
ג'וש האצ'רסון לוק פרי
אנדרו סקוט |לב||לב||לב||לב|
הנרי ווינקלר (Happy Days, משפחה בהפרעה, בארי), הארי המלין (ורוניקה מארס, מד מן), דרמוט מלרוני (שיימלס, Homecoming) נולן גולד אסי כהן וג'נל מולוני

:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]

וגזר

קבצים מצורפים

• Neve-Campbell.gif
    Neve-Campbell.gif
    KB 486.1 · צפיות: 5
  • images.jpg
    images.jpg
    KB 4.1 · צפיות: 4
  • 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...gif
    68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...gif
    2.8 MB · צפיות: 2
  • 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...gif
    68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...gif
    2.8 MB · צפיות: 1
  • Neve-Campbell.gif
    Neve-Campbell.gif
    KB 486.1 · צפיות: 1
  • images.jpg
    images.jpg
    KB 4.1 · צפיות: 1
נערך לאחרונה ב:
למעלה