סדרות החודש:
The Terror - העונה הראשונה היא דרמה היסטורית עם אלמנט קצת פנטסטי אבל בעיקר בעיקר סיפור על קבוצה של בריטים שמנסים לשרוד בתנאים קיצוניים כשהספינה שלהם נתקעת בקרח בים הצפוני.
Nine Perfect Strangers - סדרה מוזרה עם רעיון מוזר וביצוע מוזר. דברים מסויימים היא עשתה מאוד טוב כולל חלק מההופעות של השחקנים. אבל הסוף בסופו של דבר לא מספיק טוב.
ממלכת החיות - סדרה מעולה שאני כבר בעונה החמישית שלה. אומנם העונה הזאת לא הייתה משהו, אבל הפרקים האחרונים יותר טובים.
All Creatures Great and Small - סדרה על כמה וטרינרים באנגליה הכפרית בשנות ה30. סוג של דרמה עם ממש מעט מאוד דרמה של ממש. אבל לא מעט פעמים שוטרינר תוקע את כל הזרוע שלו בתוך פרה. צפיתי בעונה הראשונה והתחלתי את העונה השניה שכרגע רצה.
Ordinary Joe - סדרה שהיא סוג של "דלתות מסתובבות" (הסרט) על בחור ואיך שהחיים שלו מתרחשים שונה ב3 קוי זמן שונים בגלל בחירה שהוא עשה לפני עשר שנים. (באחד מהם הוא אח, באחר הוא שוטר ובאחר הוא כוכב רוק). בנתיים היו רק שני פרקים אז עוד לא גיבשתי דעה.
La Brea - יצא רק הפרק הראשון על קבוצה של אנשים שנופלים לתוך בור ענק שנפער באמצע לוס אנג'לס ומוצאים את עצמם בעולם זר. לא נראה לי שאני אמשיך.
הרופא הטוב - התחילה עונה חמישית ואני שמח להמשיך איתם
See - אני מתקדם כל שבוע עם פרק חדש של הסדרה הפוסט-אפוקליפטית הזאת של עולם שבו כולם עיוורים (חוץ מבודדים). בניית העולם מאוד מרשימה ומאוד ברור שבעונה 2 התקציב גדול יותר.
Y: the Last Man - היו כבר כמה פרקים של הסדרה הפוסט-אפוקליפטית הזאת על עולם שבו כל הגברים מתו (חוץ מאחד). זה מבוסס על קומיקס מעולה שקראתי. בנתיים הסדרה טובה, אבל קשה לי שלא להשוות הכל לקומיקס.
Kin - דרמת מתח טובה על משפחת פשע אירית שמסתבכת עם משפחת פשע אחרת. אני מניח שעדי
ציינה שצ'ארלי קוקס משחק שם. והוא מעולה, אבל גם שאר הקאסט ממש טוב (ליטלפינגר ממשחקי הכס, האמא מאורפן בלאק).
Foundation - סדרת מדע בידיוני עתידנית שמבוססת על סדרת ספרים קלאסיים של אסימוב (בעברית המוסד). בנתיים 3 פרקים מעולים.
The Premise - סדרה אנתולוגית שבה כל פרק הוא סיפור אחר על מצב מוזר שקשור לסוגיות מהעולם המודרני (BLM, NRA, תרבות הערצה) הפרק הראשון מעניין ובסדר. הפרק השני לדעתי מעולה (משחק בו ג'ון ברנטל). הפרק השלישי לא טוב.
מר קורמן - סדרה שכתב ג'וזף גורדון לוויט שגם ביים וכיכב בה. על מורה צעיר שמתמודד עם חרדות בעולם המודרני. נחמד ושווה צפיה אבל ממש לא חובה.
Miracle Workers - העונה השלישית של הסדרה בכיכובו של דניאל רדקליף וסטיב בושמי. בעונה הזאת הדמויות הם חלוצים במאה ה19 בדרך לאדמות שוות במערב ארה"ב. נחמד. בעיקר בגלל רדקליף מבחינתי.
ברוקלין 99 - עונת הסיום של הסדרה החמודה נגמרה. ביי ביי ייצוג של שוטרים כבני אדם נחמדים, כנראה לא נראה אותכם שוב.
מחלקת גנים ונוף - הצפיה החוזרת הזאת ממש כיפית. ואומנם עונה 2 הייתה ממש טובה, אבל עונה 3 עוד יותר טובה.
The Conners - חזרה לעונה רביעית של הקומדיה המשפחתית הזאת שמתמודדת עם אבל, עוני, אלכוהוליזם, דיכאון. (הבן הצעיר הוא הומו אבל מתעלמים מזה)
Home Economics - סיטקום טוב (ניסיון חיקוי למשפחה מודרנית) להעביר איתו זמן. ויש את אריק ממופע שנות ה70.
What If? - היו פרקים חלשים והיו פרקים טובים. בכל מקרה נחמד שיש משהו של הMCU כל שבוע.
Star Trek: Lower Decks - העונה השניה של קומדית האנימציה שמתרחשת בעולם של מסע בין כוכבים. כיף כמו העונה הראשונה. לא בשמים (אם כי טכנית בחלל).
ריק ומורטי - שני הפרקים האחרונים של עונה 5 יצאו החודש והיו די מהממים (במיוחד אחרי עונה שהייתה רק חלקית טובה)
Q-Force - ראיתי רק 3 פרקים ראשונים ומאוד איכזב אותי. לא ברור לי איך אפשר לטעות עם מרגלים הומואים.
Chicago Party Aunt - ראיתי רק 3 פרקים ראשונים ודווקא חמוד. שם הסדרה מתאר אותה מספיק.
Reservation Dogs - סדרה על קבוצה של בני נוער בשמורה אינדיאנית שהם קצת פושעים, אבל בעיקר מעבירים את זמנם בלחלום על לנסוע לקליפורניה. נותן מבט מעניין על חיים של אינדאינים בארה"ב.
Sex Education - ראיתי החודש לראשונה גם את שתי העונות הראשונות ומאוד נהניתי.
אגדות המחר - הסתיימה העונה השישית שהיא אולי הכי חלשה מאז העונה הראשונה. ראיתי לפני שבועות בודדים ואני לא זוכר מה קרה שם.
לוציפר - העונה השישית והאחרונה התחילה לא כל כך טוב, אבל הסתיימה לדעתי מעולה.
Nailed It - עונה שישית וכיפית עם ניקול באייר והשף ז'אק. רק חבל שכל עונה זה כל כך מעט פרקים.
אהבה על הספקטרום - ראיתי את כל העונה השניה ביום אחד. עשיתי גם דברים אחרים במקביל כי יש חלקים משעממים, אבל זה היה ממש טוב ומרגש בחלקים מסוימים.