The way of the Peaceful Warrior

ibag

New member
../images/Emo9.gif תודה

1. מה הועילה העובדה שכתבתי שאת מטומטמת בכותרת ההודעה להתפתחות האישית שלך? הרבה דברים * הזכרת לי את תחושת הקלילות של להיות מטומטמת, לעומת האנרגיה והמאמץ האדיר לשמור על הכלא של תדמית אישית "חכמה" * הצחקת אותי מאוד * גרמת לי שמחה שלפחות חלק קטן מההודעה קראת בעיון * הבנתי שוב שהחשיבות העצמית הוא דבר מצחיק ומגוחך * גרמת לי להסתכל בפליאה על התופעה המעניינת שאנחנו(בני אדם) כל כך מפחדים/מתביישים מלהודות בבורותנו. * נהייתי מודעת עוד יותר שכל עוד האנשים ייקחו את עצמם כל כך ברצינות, שמחה וששון לא בא בחשבון. * נהייתי מודעת עוד יותר על הכמות העצומה של אנרגיה שאנחנו מסוגלים להשקיע כדי להחזיק את האשליה שהדברים לא השתנו, על אף שבפנים כל אחד יודע שאינו כך הדבר. 2. מה לדעתך תועיל העובדה שנקרא מטומטמים לצופי סרט ה"המשך" של ה"סוד"? לא כל כך הבנתי את השאלה. אם את באמת מעוניינת לקבל תשובה, נסי להסביר לי מה את שואלת.

רשף כשף

New member
על 2 עמנואל מנסה לענות

ומסתבך עם מילויו הוא... בכל מקרה, תודה על תשובתך.

ממש לא.

זאת אומרת ... ממש לא הסתבכתי... עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת שלך... יכול להיות שבינתיים הבנת אותי, במקרה שלא אז את מוזמנת לשאול.

רמי ד.

New member
מה אני חושב עליו

לאחר שראיתי את הסרט, שמחתי על כך שיש אנשים בני מזל, שכמה חודשים אחרי שפעם ראשונה שמעו על לקיחת אחראיות, הצליחו לנצל את הידע הרוחני המופלא, שמורה פלאי לימד אותם, לריפוי פלאי של עצמותיהם, להפיכה למומחה בתחום בהתעמלות בו הם היו חלשים, להגיע לנבחרת ארה"ב לאולימפידה, ולהגיע לבד לתובנות מדהימות, שדומות לכאלה שעליהן נכתבו ספרים שלימים, לאחר מחקרים של שנים. לרגע נזכרתי בכמה הדקות בהן הצלחתי לשרוד בהקרנת "הסוד", ששם ניסו לגלות לנו איך לנצל את "הידע", כדי להחליף את המרצדס במרצדס חדשה ועוצמתית יותר. ככה שיצא משהו מהלימודים האלה. מעבר ל"אמריקניות" שעולה כאן, כאילו העולם על הידע המסתורי שבו קיים רק בשביל להשיג דברים, ועוד כאילו מי שלומד לא משנה את שאיפותיו, אלא לומד להיות חכם יותר וכך להשיג אותן, בכל זאת אני מתרשם מכך, שאנשים מוכנים לשמוע ולראות דברים שפעם לא היו עוברים, כאילו העולם יכול להתפס גם אחרת, וכאילו אנחנו לא קרבנות. רמי

היי רמי

נהנתי לקרוא את ההודעה שלך... זה נותן קצת פרספרקטיבה... אולי כך אנשים מסויימים יפסיקו לחשוב שאני האדם היחיד ביקום שלא רואה ב"סוד" ובסרט באותו השם דבר "נפלא".

רונה 49

New member
היי רמי-אם הסוד חשף בפניך רק מרצדס חדשה...

אז ודאי הוא לא העביר לך את המסרים הנוספים שלו. ואם כך, ודאי שהוא סרט גרוע!!!!!! אך, אילו התמקדת מעט יותר אולי היית מבין שהמסר הכי פשוט שעובר דרכו , הינו הבנת האנרגיה אותה אתה משחרר ואותה אתה מקבל... אין צורך בשיאים אולימפיים לקחת מסר פשוט זה מהסרט . אור ויום טוב רונה

למעלה