The way of the Peaceful Warrior

"הוא" "אני" ... ???

למה את כותבת לי "הוא" ולא "אתה"? תרשי לי לא להגיב על החלק הראשון, נראה לי שכתבתי כבר בשירשור הזה למה אני חושב שהסרט הסוד הוא לא מועיל ואפילו עלול להזיק... אם לא הבנת מה שכתבתי, אז במילים אחרות: הסרט מקבע ולא מנזיל את התפיסה... לגבי החלק השני... כיף לקרוא שאנשים אחרים יודעים מה ה"צרכים הבסיסים שלי". או שהם חושבים שהם יודעים... מהנסיון חיים הקצר שיש לי, אני חולק על דעותיך... כל אחד שעושה משהו משפיע, אפשר להעיר את הרדומים, לא מטיפשותם אלא מהקיבעון שלהם. ל"טוב" או ל"רע" העולם (והאנשות בתוכו) השתנה, משתנה וישתנה..... אני רק גרגיר קטן שממלא את תפקידי וככל הידוע לי אני לא היחיד. לידיעתך (אם זה מעניין אותך, אולי סתם שפכת את הרגשות שלך לתוך ההודעה ולא מעניין אותך) הצרכים הבסיסים שלי הם אחרים לגמרי... הצרכים הבסיסים שלי זה לעשות את חלקי (ללא פגם) לעזור לאנושות.

תודה על מחשבותיך....

רק תרשי לי להסביר לך שאין לי צל של מושג על מה את מדברת... ברור שזו זכותו המלאה של כל אחד (כולל אותי) לנפח את האגו... רק שזה לא מה שאני עושה. רק נקודה קטנה לידיעתך

ibag

New member
הטימטום של האנושות

אני מטומטמת, את מטומטמת, כולם מטומטמים. הטימטום של האנושות מתבטא בין היתר בכך שקוראי שורות האלה יתעצבנו על כך שמישהו קרא להם מטומטמים. שיתכחשו לזה שהם התעצבנו וכדי להסתיר ינסו להאשים את הכותבת בטימטום (על אף שהוא הודתה בזה מראש). שיתכחשו לזה שדעה שונה חדר מקצת לתוך שירויון הפלדה וינסו לעשות הכל, להתנגד, להצדיק, להתגונן, להשמיץ כדי לייצב שוב את הביטחון העצמי המזוייף. הטימטום של האנושות מתבטא בכך שכל דעה שאינה משרת את הקיבעון המוכר יחשב כפסול עוד לפני שהבינו למה זה פסול. אם האנושות לא היה מתבייש בטימטום שלו האם הוא היה פחות מטומטם?

רשף כשף

New member
ל IBAG המטומטמת

1. מה הועילה העובדה שכתבתי שאת מטומטמת בכותרת ההודעה להתפתחות האישית שלך? 2. מה לדעתך תועיל העובדה שנקרא מטומטמים לצופי סרט ה"המשך" של ה"סוד"?

לכשף רשף ה"חכמה"

תשובה לשאלה מספר 2. "לפתוס את הרגע" זה לא סרט המשך של הסוד כפי שרונה אמרה, הסרט הוא גם לא מעלה את תובנות "הסוד" כפי שרונה כתבה. אגב, לא נראה לי שאמרתי שצופים של סרט כזה או אחר הם מטומטמים או חכמים... מה שכן אמרתי (לא פעם) זה שסרט "הסוד" מוכר אשליות, ואשליות.

רונה 49

New member
איפה כתבתי שזה המשך לסוד?????????????..

שמור את השמצותיך והוצאות הדיבה שלך לעצמך וצא מתוך שריון העצמי הצודק שלך..... איזה עולם אתה חושב שאתה מייצג???? עולם שמעוות מסר פשוט????

סגרנו כבר את הנושא הזה... לא?

רשף כתבת XXXXX "על סרט המשך"... התייחסתי למה היא כתבה... אף פעם לא כתבתי ש"את" כתבת את זה.... הייתה איזה שהיא אי הבנה בנושא וחשבתי שהנושא מובן לשנינו. על ההמשך אני מנוע מלהגיב (או ליתר דיוק, אני לא מגיב כי אין לי מושג על איזה תסריט שרץ במח שלך את מגיבה... את בטח לא מדברת עליי).... את שואלת: "איזה עולם אתה חושב שאתה מייצג?" התשובה היא: אף אחד, אני לא מציג שום "עולם". על איזה "מסר פשוט" את מדברת? על הסוד?

להלן ציטוט מדוייק:

אני עניתי על השאלה שלך: 2. מה לדעתך תועיל העובדה שנקרא מטומטמים לצופי סרט ה"המשך" של ה"סוד"? אולי התכוונת לכתוב משהו אחר... אבל זה מה שכתבת.

רשף כשף

New member
זה מה שכתבתי

2. מה לדעתך תועיל העובדה שנקרא מטומטמים לצופי סרט ה"המשך" של ה"סוד"?

וזאת התשובה שלי:

אני לא קראתי לצופים של לתפוס את הרגע מטומטמים. אם מישהו יעשה את זה או שזה יעויל או שזה לא יועיל.

רשף כשף

New member
אני מטומטמת. אתה חכם.

ציטוט שלך: "... איך לעשות כסף על חשבון אנשים תמימים ו/או מטומטמים...."

נו....?

זה לאו דווקא צופים של סרט כזה או אחר... זה רוב רובה של האנושות, כפי ששלום חנוך כתבת לפניי.

רשף כשף

New member
קל לך "לסדר" בדיעבד...

אבל בהחלט ניתן להבין מההודעה שלך שהתכוונת לצופי הסרט: אשמח לדעת על מנת ללכת להקרנה ולהסביר להם עד כמה הם טועים. זאת לא רק דעתי... זו גם הדעה של הסופר, דן מילמן, שכתב כמה ספרים בעיקבות חוויות שהוא עבר וקראתי מה הוא חושב על סרט "הסוד"...... לטובת האנושות, אני מקווה שהם לא עד כדי כך צינים וסתומים על מנת להציג את הסרט האמור כ"המשך של הסוד".... אם כן אעשה כל מה שאפשר על מנת לעצור את העיוותים, את הרמאות של קבוצה של אנשים שכל מה שבראשם זה איך לעשות כסף על חשבון אנשים תמימים ו/או מטומטמים. אם אתה לא רוצה לקחת אחריות על מילים שכתבת, זה עניין שלך.

לוקח אחריות מלאה.

כפי שכתבתי... כל ה"וויכוח" הוא האם מציגים את הסרט כ"המשך" לסוד או לא..... נראה לי שאת לוקחת את זה למקומות אחרים, אולי את לוקחת אישי (מידי) את מה שאני כותב והדעות שלי על סרט כזה או אחר. ואני גם עומד ופועל על פי המילים שלי... אם תהיה הקרנה ותלכי לראות יש סיכוי בסיר שנתראה שם.

רשף כשף

New member
לא קיבלתי תשובה או שלא הבנתי את התשובה

לא הבנתי מה הועיל לך לקרוא לצופי הסרט מטומטמים. זו היתה שאלתי המקורית. את המילה "המשך" שמתי במרכאות כפולות. לא נורא שלא שמת לב. לי זה לא חשוב אם זה המשך או לא.

גם המילה ה"סוד" שמת במרכאות כפולות

שמתי לב, גם למרכאות הכופולות האלו. אני לא בטוח שאני מבין את השאלה שלך..... טענתי בעבר ואני טוען גם היום שרוב רובה של האנושות חיים בתוך הבלים, זה בפני עצמו לא בעיה... השאלה היא מי שולט במי.... לרוב הטימטום (הבלים, שטויות או איך שתרצי לקרוא לזה) שולט באנשים ולא ההיפך. אנישים ש"קונים" את ההאשליה שהם יכולים "ליצור מציאות" בעיניי הם מטומטמים, אם המילה כל כך מפריע לך אני מוכן להחליף אותה למקובעים, מקובעים עמוק בטונאל בלי שום צורך/רצון/יכולת לצאת מהקבעון. אם את רוצה אפשר לקרוא לזה חסרי הבנה אם את רוצה.... טיפשים ואפשר אפילו לקרוא להם מטומטמים. מה שכתבתי לא כתבתי "נגד" אלו שרואים את הסרט אלא "נגד אלו המציגים" סרט X כהמשך או השמה של מה שמוצג בסרט Y כאשר 2 הסרטים לא קשורים כלל. אם זה עדיין לא עונה על התשובה שלך תגידי לי ואנסה להמשיך...

רשף כשף

New member
אני שואלת לא נגד אלא בעד:

1. מה יועיל לך ולאנשים ש"קונים" את האשליה אם תגיע להקרנה ותקרא להם ... (איך שתבחר לקרוא להם)? האם לדעתך זה יוציא אותם מקבעונם? 2. שאלת הבהרה: אתה רושם- ...איך לעשות כסף על חשבון אנשים תמימים ו/או מטומטמים...אנישים ש"קונים" את ההאשליה שהם יכולים "ליצור מציאות" בעיניי הם מטומטמים... בהודעה אחרת אתה רושם- לא נראה לי שאמרתי שצופים של סרט כזה או אחר הם מטומטמים או חכמים קשה להבין אותך כאשר אתה ממשיך לסתור את עצמך. דוגמה נוספת: בהודעה אחת אתה רושם- לא קבעתי כלום לגבי האנשים שמציגים את הסרט בהודעה אחרת אתה רושם- מה שכתבתי לא כתבתי "נגד" אלו שרואים את הסרט אלא "נגד אלו המציגים" סרט X כהמשך או השמה של מה שמוצג בסרט Y כאשר 2 הסרטים לא קשורים כלל. גם כאן קשה להבין אותך כאשר אתה ממשיך לסתור את עצמך.

אנסה להסביר לך.

לא עניתי קודם כי הייתי עסוק בלחיות וללמד ... כעת יש לי קצת זמן... 1- כן, אני חושב שאם מערערים לאנשים את תפיסת העולם שלהם יש סיכוי שהיא תהיה יותר נזילה. לעיתים יש שינוים אפילו רק מערעור אחד. 2- אין סתירה בין 2 המשפטים שאת מציגה. זה לא מטומטם לראות סרט, מה שמטומטם זה לקנות אשליות... או לשלם כסף בתמורה לכך שהמציאות שלך יותר מקובעת. "הבעיה" היא לא האם להקרין או לא להקרין סרט... העיניין הוא, כפי שכבר אמרתי: לתפוס את הרגע לא רק שהוא לא המשך לסוד, הוא גם לא קשור לסוד וגם לא מדגים תןבנות של הסוד... בהחלט כתבתי "נגד" אנשים שמנסים להציג את לתפוס את הרגע כקשור בצורה כלשהי לסוד... אגב, דרך עם לב מלאת סתירות... אם אין סתירות בדרך שלך יש סיכוי סביר שאת לא צועדת בדרך עם לב או שאת לא רואה את הסתירות.

למעלה