The Wedding of River Song

מוגלי7

New member
The Wedding of River Song ../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

סוף סוף, זה כאן! פרק סיום העונה! מתרגשים?
תקציר: As the Doctor makes his final journey to the shores of Lake Silencio in Utah, he knows only one thing can keep the universe safe – his own death. But has he reckoned without the love of a good woman?
הצצות: פריקוול: http://www.youtube.com/watch?v=OG5p-pNtjc0 תמונות: http://www.spoilertv.co.uk/images/D...tos/Episode 6.13 - The Wedding of River Song/ קליפ #1: http://www.youtube.com/watch?v=RqFB7I14VIY קליפ #2: http://www.youtube.com/watch?v=JlLw9TlNSyk
טיזרים: It’s a surprisingly simple tale, though told in a clever way. It’s so rich with detail and it’s enormous fun The teaser looks like it was more expensive than the rest of the “back six” put together. It’s a visual and conceptual delight It does answer a lot of questions, but some old ones (from Matt Smith’s first series) are still left open, and some new ones are posed You’ll discover a whole new meaning to the phrase “Live Chess” that has nothing to do with Harry Potter Wi-fi comes in handy There are some unexpected (truly unexpected) returning characters There’s a moving tribute to an old friend Bow ties are not just cool, they’re useful on occasion It’s a bit of a gamechanger The eye patch is explained שעת שידור: 21:05 (שעון ישראל) אל תשכחו לסמן
!
צפייה מהנה!

זה לא פרק כפול?

נראה לי צפוף מדי, יש יותר מדי דברים לסגור.... יש לי תחושה שאנחנו הולכים להישאר עם המון שאלות וזה מבאס תחת!

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif אוף ציפיתי ליותר

לא היה נורא כמו שפחדתי אבל גם לא היה טוב כמו שקיוויתי נראה לי שזה מה שיש לי לומר אה... מגניב הפתח לסוף של הדוקטור ה11 עכשיו צריך לחכות לחג המולד

jacobyd

New member
ראיתי עכשיו את הקונפידנצ'יאל ../images/Emo58.gif

מראים שם את החיים של ריבר בסדר הנכון- בחיי שמופאט הוא גאון הבן אדם יודע מה הוא עושה והסרט של הילדים היה חמוד ממש חבל לי שלא עושים עוד עונה של זה- ממש נהנתי לראות את המאחורי הקלעים וזה תמיד שיפר לי את חוויית הצפיה

Lhuna1

New member
יש לך קישור לסרט של הילדים?

הבנתי שזה אמור להיות באתר של ה-BBC אבל לא מוצאת.

Lhuna1

New member
OK ראיתי ../images/Emo58.gif

באמת חמוד אך לא יותר. פחות טוב משאר המיניאפיזודס שראיתי עד היום.

limors2

Active member
אני ממש מחכה לקונפי'!../images/Emo58.gif

אבל אם מראים את כל החיים שלה, זה לא אומר שהיא לא תהיה יותר, נכון?:| *רגע של חרדה*

symptoms

New member
../images/Emo58.gif אני גם

קצת חוששת מזה. אבל מצד שני, יש לי קצת תקווה בגלל שהיות וגילינו שהשאלה היא: "doctor who" וריבר יודעת את השם של הדוקטור, אבל עוד לא גילינו איך היא גילתה את זה, עניין השאלה יכול לפתור את העניין הזה, ובשביל זה הם צריכים להביא את ריבר בחזרה
. וחוץ מזה, למה שמישהו ירצה לעשות עונה שלמה בלי ריבר? נכון לעכשיו אני מקווה שזה סיכום החיים שלה עד עכשיו, פשוט הראו לנו את מה שאנחנו כבר ראינו מנקודת מבטה, אבל לא את הכל. רעות

קתרינהA

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

דבר ראשון, אני בספק אם השאלה היא בפשטות "מה השם של הדוקטור". זו שאלה טפשית מדי מכדי שתהיה חשובה כל כך. וגם עובדתית מדי. יש לה תשובה חדה וחלקה, וזה לא מספיק. התשובה לדעתי קשורה לזהות העמוקה שלו, לא ממש לשם. דבר שני - הדוקטור לא אמר לריבר מה השם שלו, זוכרת? the doctor lies. הוא אמר לה להביט בתוך העינים שלו ולראות את עצמו הקטן בתוך הטסלה-מהשזהלאיהיה.

symptoms

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא אמר לה את השם שלו עכשיו, אבל הוא כן אמר לה אותו מתישהוא, אחרת היא לא הייתה יכולה להגיד לו אותו בפרקי הספריה. והשאלה יכולה להיות עמוקה יותר, אבל לדעתי היא עדיין קשורה לשם, כי אחר לא היו עושים ממנו סיפור כזה גדול (או יותר נכון מכך שלא אומרים אותו אף פעם, ושוב פעם בחזרה לפרקי הספרייה, שם הדוקטור אמר שיש רק פעם אחת שהוא יכול לגלות את שמו). ולכן אני כן חושבת שריבר קשורה לשאלה. רעות

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

לא הבנתי את זה כ"מה השם של הדוקטור" אלא כ"מי הוא הדוקטור" או מי הדוקטור האמיתי כי בעונה הזאת היו כמה דוקטורים.

LilyKat

New member
../images/Emo58.gifלפי מה שהבנתי מהקונפי',

לא נראה את ריבר יותר? הם גרמו לזה להראות כאילו היא כבר פגשה את הדוקטור העשירי והמסע שלה כבר נגמר. אלא אם יש עוד נקודות באמצע המסע שלה שלא ראינו עדיין, אבל אני דיי בספק, כי הרי, הנשיקה האחרונה שלה עם הדוקטור כבר הייתה..

lightanddark

New member
הוא אמר בסוף הפרק עצמו ../images/Emo58.gif

שהוא מוציא אותה מהכלא כל לילה, אז למה שהיא לא תהיה שוב?? אם כבר זה יותר הגיוני לחשוב שהיא תהיה המלווה הבאה שלו. יש מלא דברים שלא ראינו אותם עושים, ג'ים הדג לדוגמא. והיא באמת פגשה את הדוקטור העשירי והמסע שלה נגמר (ראינו את זה), אבל אנחנו לא חווים את הקו זמן שלה אנחנו חווים את הקו זמן של הדוקטור.

limors2

Active member
טוב, ראיתי. למה סתם הבהלתם אותי?../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

נכון שסרטון הזמן של ריבר מבלבל כיח זה נראה שהוא מסיים ומסכם הכל, אבל מוקדם יותר בפרק רומזים בצורה די בוטה שזה לא הסוף של ריבר בסדרה: "But was it really a wedding?" ואז מופאט אומר שהדוקטור לא אמר לריבר את השם שלו, אבל בהמשך היא כן יודעת אותו, ואלכס שואלת "Is there more to come?" ומחייכת חיוך זדוני של "אני יודעת שזה לא הסוף ואני יודעת מה הולך לקרות אבל אסור לי לספר לכם". ואגב סרטון הזמן שלה, וואו. תמיד ידעתי שהיא שחקנית מעולה ופרקי הספריה [ובמיוחד הסוף שלהם] תמיד שברו אותי, אבל לראות הכל בצורה מרוכזת ומצומצמת מראה כמה שיכולות המשחק שלה גאוניות. לא הייתה שום דרך בפרקי הספריה לדעת שזו הפעם הראשונה שהיא מגלמת את ריבר, ושום דבר [מלבד היגיון] שמונע ממני לחשוב שכדי לעשות את הסצינה בסוף הפרק השני כ"כ משכנעת מופאט פשוט בנה מכונת זמן ושלח את אלכס של עכשיו אחורה בזמן כדי שיהיה לה את כל הרקע על ריבר

מוגלי7

New member
מה נעשה עכשיו שנה?../images/Emo58.gif

חג המולד ואז זהו. עד סתיו 2012 אין לנו כלום. בכל מקרה - הפרק היה חביב מאוד. בהחלט לא מה שציפיתי, כי תכלס לא ידעתי למה לצפות. אבל לא התאכזבתי. אהבתי את הפרק. הריקוד של ריבר ואיימי ממש הצחיק אותי!!! זה היה כל כך רנדומלי וחמוד. הטסלקטה התגלו כחשובים. חשבתי שהם סתם היו בפרק עם היטלר כדי שיהיה אויב לפרק, לא חשבתי עליהם לטווח הארוך, אז זה היה טוויסט נחמד. וכמובן, השאלה - Doctor Who? - צפוי ביותר. אבל עדיין, לא מאכזב. מה שכן, לא הבנתי איך הם זוכרים הכל. אני חושב שהבנתי, אבל לא בטוח. אם מישהו בטוח הבין ויוכל להסביר לי, אני אשמח. אה, ולמאדם קובריאן יש חתיכת פה ענק. כשהיא צרחה למוות היא פתחה את הפה לרווחה והוא פשוט ענקי. זה גם ראוי לציון, אגב, סצנת המוות שלה. "הדוקטור מאוד יקר לי, זה נכון. אבל הדוקטור לא כאן." פרייסלס.

למעלה