The Wedding of River Song

LilyKat

New member
../images/Emo58.gifאוקיי..

אז בהחלט היה מבלבל. וגם דיי מדהים. אבל הכי מפריע לי הקטע שנשארו מלא שאלות, מלא קצוות פתוחים. אני מתגעגעת לזמנים שאשכרה קיבלנו תשובות לשאלות לפני שצצו להן שאלות חדשות. אז מלודי לא תגדל עם ההורים שלה \: אמנם הם מכירים אותה בתור אישה בוגרת, אבל עדיין נורא חבל לי. מה שגם, הסוף לא היה לי כ"כ ברור, וסדר האירועים בכלל. לפי מה שהבנתי, זה סדר האירועים: - הדוקטור עוזב את איימי ורורי בפרק 11, נותן להם מכונית ובית ובלהבלה. - הוא שולח להם הזמנות למוות של עצמו. -רורי ואיימי נפגשים באמריקה עם הדוקטור וריבר. (בשלב הזה הדוקטור כבר רובוט?) - ריבר "הורגת" את הדוקטור. - רורי ואיימי חושבים שהדוקטור מת, וחוזרים לחיים שלהם. - ריבר מגיעה לביקור ומספרת להם שהדוקטור לא באמת מת. - והדוקטור האמיתי נמצא איי שם, איפשהו.. שמישהו יתקן אותי אם אני טועה

tomer21010

New member
את טועה ../images/Emo58.gif ^^

את טועה ם: -הדוקטור בן ה1103 שלח הזמנות לאיימי ורורי הצעירים, לפני שהם חוו את כל ההרפתקאות האלו איתו. -איימי, רורי וריבר המבוגרת רואים את המוות של הדוקטור. -הם חווים את כל ההרפתקאות של עונה 6, מגלים מיהי ריבר וכו'. -הדוקטור עוזב את איימי ורורי(בנקודה יותר מתקדמת בזמן), נותן להם מכונית. -הדוקטור (שיתגלה כטלסקה) מגיע למוות שלו, אבל ריבר לא הורגת אותו. -קו הזמן ההרוס -ריבר הורגת את "הדוקטור" -איימי ורורי חוזרים לחייהם, ריבר מבקרת אותם ומספרת להם שהדוקטור לא מת. ברור?

symptoms

New member
../images/Emo58.gif

מה שאני לא הבנתי זה איזה רורי ואיימי ריבר מבקרת, כי הרי רורי ואיימי ישר אחרי המוות של הדוקטור היו עסוקים בלברוח מהסיילנס וגם לא ידעו עדיין שריבר היא הבת שלהם. מצד שני, רורי ואיימי שהדוקטור עזב בפרק 11 ידעו את זה כבר, אבל למה שאיימי תתאבל על המוות שלו דווקא אז. אז יש את הקו זמן השבור, שלא ברור בדיוק איפה הוא נכנס, אבל הדבר הכי טוב שיצא לי לחשוב עליו זה שראינו את ריבר נלקחת אחרי שהדוקטור עזב את איימי ורורי ולכן אולי הקו זמן השבור נמצא שם בקו הרגיל. ואז האיימי שאנחנו רואים בסוף הפרק היא איימי אחרי שהדוקטור עזב אותה אבל מבחינת הקו זמן השבור היא בדיוק לאחר המוות של הדוקטור. אבל זה עדיין מטריד אותי. רעות

FlamingSphere

New member
עלה לי רעיון ../images/Emo58.gif

בפרק עם איימי המבוגרת ראינו קו זמן אחד [של איימי המבוגרת] שהיא רואה את איימי הצעירה ואומרת שהיא עמדה באותו מקום לפני 36 שנה ולא הצליחה לשכנע איימי מבוגרת אחרת שתתן לדוקטור להציל אותה. ואח"כ איימי הצעירה הצליחה לשכנע את איימי המבוגרת להציל אותה וקו הזמן נמחק. אז אולי זה אותו דבר, הדוקוטר שלח לפונדים של העבר את המכתבים ואז משהו השתנה...הדוקטור נהיה נחוש יותר לא למות או משהו והוא השתמש ברובוט, באותו זמן ריבר נהייתה נחושה יותר גם והצליחה לנתק את המעגלים החשמליים. ובגלל זה הזמן נשבר. איימי אמרה שכשהזמן נשבר היא ראתה את שני קוי הזמן והם היו שונים...אולי זה קוי הזמן עד מותו של הדוקטור[בזמן של הדוקטור] בגלל זה היא יודעת שריבר זאת הבת שלה..אחרת אין לי הסבר... ניראה לי בלבלתי את עצמי עוד יותר עכשיו...

Aranel Nenharma

Well-known member
../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב, למרות שציפיתי למשהו אחר לגמרי אני די מרוצה מהתוצאה הסופית אך עדין יש לי כמה שאולות לגבי הפרק לא הכי הבנתי את הקטע של העולם החילופי בפירמדה למה אימי זכרה את הדוקטור ואת כולם אך את רורי היא לא זכרה שהוא נמצא בחייה מלפני הדוקטור. ואיך בדיוק הדוקטור וריבר התחתנו, לא היה שם אף מישהו מוסמך שיכול לחתן אותם, זה קרה בעולם חילופי שכאילו לא קרה, והדוקטור לא היה דוקטור אלא רוברט. בקשר לקונפינדשייל ממש אהבתי אותו וחבל לי שהם מורידים את הסדרה מהמסך, זו סידרה ממש טובה אהבתי את כל הקטע של הסיפור של ריבר זה הכניס דברים לפרופרציות וממש בכיתי בסוף כשהיא מתה, כשראיתי את פרק הספרייה לא ממש היה לי איכפת מהדמות אך עכשיו שעברנו איתה 2 עונות זה ממש עצוב לראות את הדמות האהובה מתה ולמרות שאני חושבת שאלכס ומאט משחקים ממש טוב ביחד, זה היה יותר טוב אם ריבר היתה עם דיוויד (אין מה לעשות הפרש הגילאים משפיע) וגם היה ממש כיף לראות את דיוויד בתור הדוקטור (התגעגתי
) וגם בסוף הפרק כשכולם שרו אני קצת בכיתי כי פתאום קלטתי שאני צריכה לחכות ממש הרבה זמן למשהו של הדוקטור

למעלה