The Wedding of River Song

מוגלי7

New member
לפי מגזין דוקטור הו הרשמי,

אחרי פרק חג המולד בדצמבר הקרוב, לא תהיה עונה חדשה עד הסתיו הבא.

Lior Knight

New member
הסיבה הרשמית שזה בגלל משחקי אולימפיאדה

שאנגליה מארחת השנה - מה שכן זה בכלל מאמצע יולי עד אמצע אוגוסט אז לא ברור לי למה לא יכולים לשדר את החצי הראשון כמו שעשו השנה מסוף אפריל. אבל ניחה רק מעניין מה יהיה ב2013 כי לפי הלו"ז: סתיו 2012 עונה 7.1 אביב 2013 עונה 7.2 אז מה? אין עונה 8 ב2013? או שחצי ישודר שוב בחורף וחצי שני בקיץ 2014?

Lhuna1

New member
../images/Emo58.gif

מצד אחד אני מבינה את הדיבורים על "ציפיתי ליותר". מצד שני, אני חושבת שסגרו כמה קצוות יפה, והפתרון למוות של הדוקטור - גם אם לא היה מלהיב כל כך - היה משכנע, וזה חשוב. בנוסף העולם האלטרנטיבי שבו כל ההיסטוריה קורית בו זמנית היה משגע לדעתי, עשוי מאוד יפה. אהבתי את רגע ההופעה של איימי בפרק, ועוד יותר את הסצינה שהיא הורגת את גב' קובריאן. ואת ההסבר לרטיה. אהבתי גם את השאלה
ועוד יותר את העובדה שאמרו לנו מהי ולא מתחו אותנו עם זה יותר. רק דבר אחד אני עוד לא מבינה, וזה למה הסיילנס בעצמם לא יכולים להרוג את הדוקטור.

limors2

Active member
הממ../images/Emo58.gif

היה טוב. לא מפוצץ ומותח בכל רגע ומפתיע וגאוני ונפלא כמו פרקים אחרים, אבל לא התאכזבתי. מה שכן איכזב אותי זה שעד שהייתה נשיקה אמיתית בין הדוקטור לריבר, נשיקה ש2 הצדדים יזמו וביצעו בהסכמה, זה היה סתם רובוט
אבל לפחות הייתה חתונה! ורמיזה על מה ריבר עושה בלילות החשוכים והארוכים בתא שלה
אבל זה בינו לבינה, זה לא עניינינו
בכלל, הסצינה בראש הפירמידה הייתה מעולה. אלכס שחקנית כ"כ אדירה. אם מישהו רוצה לטעון שהבכי לא היה אמיתי ושהעיניים שלה לא באמת התמלאו לאט לאט בדמעות, אני אסרב להאמין לו. ציטוטים נפלאים מהפרק: "A record? Good lord man, have you never heard of downloads?" "Said Winston Churchill…" "Rory Williams, the man who dies and dies again." ואותו וויליאמס מוכיח כמה הוא יכול להיות נמושה מול פונד, אמיליה פונד: "So you and me we should get a drink some time". "OK". "And married". "Fine"
ועוד דברים נחמדים- - איימי וריבר נפגשות בנקודות שונות בזמן כדי להחליף רשמים. - הדוקטור אומר שהוא יכול לחזור בזמן לעזור לרוז טיילר עם שיעורי הבית
- דוקטור הו? ומה עושים עכשיו?

lightanddark

New member
מעולה! ../images/Emo58.gif

הם לא ענו על כל השאלות אבל הם בהחלט סגרו את רוב הקצוות. מה שלא ענו עליו: למה היו שני דוקטורים במשך העונה? ומה עכשיו יקרה לדוקטור הצעיר? אנחנו נישאר עם הדוקטור המבוגר? למה קפטן דאלוואר היה באגם כשהדוקטור מת? הפרק היה מצויין! החתונה! סוף סוף! והקטע של הרובוט היה ממש הגיוני אם חושבים על זה (ודי ברור ברגע שהראו אותם בהתחלה). הרי המוטיב של המישהו שצופה בהם מהצד, זה הדוקטור שצופה בכל מה שמתרחש דרך העיניים של הרובוט. אני עדיין חושבת שלא ראינו את הסוף של הכפיל, במיוחד כי עדיין לא מובן איך המברג חזר אל הדוקטור (הטארדיס יוצרת מברג חדש רק כשהוא נשבר, והוא לא נשבר הוא פשוט נשאר שם). והתפוח והקובייה הונגרית לא יכולים להיות סתם צירוף מקרים. כל השאלות של למה שרפו את הגופה ואיפה הטארדיס הייתה נענו, שזה היה מצויין. והשאלה הייתה ברורה, אבל עדיין זה נעשה בצורה טובה.

CameronLine

New member
../images/Emo58.gifאיזה ענננננקקקקקקק../images/Emo58.gif

המבט שהיה לה על הפנים בסוף כשהיא קלטה שהיא חמותו XDDDDD פשוט פרק אדיר! הייתי כל כך במתח, אין מילים לתאר. הסיילנס מלחיצים אותי בטירוף ._______________________. והשילוב של כל הזמנים כאחד.... ו...ו...ו... וואו!

seaking

New member
עוד לא ראיתי את הפרק אבל

הוא אגב מבין שהיא חמותו כבר די מזמן בפרק שהיא נמצכת אליו ורוצה לשנק אותו ואז הוא דוחף לזה שהיא חייבת להיות עם רורי... רואים שגם הוא נמשך מאוד ואז הוא מבין משהו עליה...

jacobyd

New member
לא נראה לי שהוא ידע את זה אז...

כי ראינו את התגובה שלו כשריבר סיפרה לו. שזה היה הרבה אחרי זה

seaking

New member
באחד הפרקים הראשונים בעונה החמישית

איימי עוד שניה קופצת עליו, והוא מטלבט ואז הוא כאילו מבין משהו ואז הוא נסוג ומכניס את רורי ואת החשיבות של החתונה שלהם ועל העובדה שהם צריכים להיות יחד... והוא ממש דוחף אותה מעליו. מעבר לזה שבסדרה באופן כללי לא מבזבזים זמן מסך על רומנטיקה זולה וזה מה שעושה אותה כייפית (לא מזי&&**ם לך את המוח....)

lightanddark

New member
זה לא קשור

הוא הסתכל על השעון והבין את הקטע של הזמן של איימי ושכל הקטע של הסדק מתרחש סביבה מסיבה מסויימת.

meilla

New member
../images/Emo58.gifואתה מדבר כיאלו

איימי ורורי לא באמת אוהבים אחד את השני,הדוקטור 'דחף אתם'. רורי ואיימי היו מאורסים לפני שהיא נסעה עם הדוקטור להזכירך. ואני מזכירה גם פרק 10 ששם נתנו עוד רקע למערכת היחסים של רורי ואיימי, והיא ממש לא שטחית כמו שאתה מנסה לעשות ממנה.

meilla

New member
הדוקטור לא נמשך לאף אחת

חוץ מהטארדיס ואולי גם לריבר. שגם היא עם חלק כולשהו מהטארדיס,לא?

MispIaced

New member
פרק גאוני אבל../images/Emo58.gif

כל הפרק רק הרגשתי ש"אוי נו, הנה עוד קצה שמופאט מנסה לסגור על ידי הסבר לא הגיוני או אחד שכבר היה". כאילו, החלק שהדוקטור לא באמת מת כי זה לא היה הוא- מופאט לא מיצה את זה בdemon's run, בחלק עם איימי ומלודי והflesh? ציפיתי שגם המקום שבו רואים את איימי וריבר יהיה הסטורמקייג' ולא הבית שלהם, זה היה יכול להיות סוף מעניין יותר מסתם הפי אנדינג.

MispIaced

New member
הפרק עם הילדים-../images/Emo58.gif

"death is the only answer" רק אני ציפיתי כשהד"ר שואל "answer to what?" האוד יענה לו "doctor who?"

purpleyaler

New member
הפרק האחרון בהחלט .__.../images/Emo58.gif

קודם כל העיצוב של כל ההיסטוריה ביחד היה מדהים. מורידה את הכובע בפני המעצבים והמבצעים. פשוט לבכות מאושר. תחשבו כמה מציאויות איימי ורורי חוו בזמן האחרון של חייהם. אם זה לא גורם למיגרנה, אני לא יודעת מה. הדוקטור הזה עם השטיקים שלו. תמיד יש לו תירוץ ללמה לא למות. בסוף הוא יחיה לנצח וישחק שש בש עם הפנים של בו בסוף היקום. בתכלס, מה אכפת לו מתי הוא מת? זאת נקודה על הזמן אבל היא לא רלוונטית מבחינתו, הוא יכול לחיות כמה שבא לו, אין לזה משמעות. רק אני חשבתי שזה יהיה משעשע עם ריבר תבוא לאיימי ותגיד לה שהיא רוצה אח קטן? הסיילנס. הכת הזאת עדיין לא ברורה לגמרי, ומלא שאלות שציפיתי שייענו, לא קיבלו התייחסות בכלל. קצת חבל אבל זה מה שמופאט עושה. מגלה לנו סוד אחד ובו בזמן מתכנן עוד 3 תעלומות.

CameronLine

New member
../images/Emo58.gif אני היחיד שמשגע אותו...?

איך, אם הוא היה בתוך הרובוט, איך המגע שלו עם ריבר עדיין השפיע? הרי היקום לא מפגר כמו הצופים, הזמן לא פועל על "מראה עיניים", זה לא הגיוני לי! והרי, למה זה מספיק שכולם יחשבו הוא מת? הוא לא באמת יצליח לשמור על פרופיל נמוך, תעשו לי טובה, זה הדוקטור! איפה שיש דוקטור יש בלאגן. כל העיניין הזה לא הגיוני לי בטירוף, נראה כמו אוסף תירוצים מפגרים כדי להשאיר אותו בחיים. ושוב, כבוד על הסצנה של שילוב הזמנים, סצנה ענקית :}

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

אם הוא היה בתוך הרובוט אז ריבר הרגה את הרובוט ואז הוא הפך לקצה השני של קו הזמן שנשבר לא הדוקטור. וכמו שהוא אמר, יש לו מכונת זמן, יקח זמן עד שיקלטו שזה הדוקטור בגיל שהוא לא אמור להיות בו. וזה מספיק כי זו עדיין נקודה קבועה בזמן, "הדוקטור" מת. וגם כמו שאמרו בסוף זה לא משנה את כל הקטע של הסיילנס, עדיין מה שאמור לקרות יקרה אבל זה יהיה בסוף התקופה של 11.

למעלה