The Wedding of River Song

../images/Emo58.gif זה מה שאני תוהה.

ההסבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא שהמוות של הדוקטור הוא אכן נקודה קבועה בזמן, אבל אולי זה מוות רק למראית עין ולא באמת. קצת מצוץ, זה נכון, אבל מה אפשר לעשות. מצד שני, לא ברור לי איך הרובוט יכול להתחיל תהליך של רג'נרציה אחרי הפגיעה הראשונה בו [רואים את זה ב-601, פחות בסוף העונה]

symptoms

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שמה שנקודה קבועה בזמן זה לא ממש המוות של הדוקטור אלא האמונה של כל השאר שהדוקטור אכן מת, כי הרי הרובוט היה שם במקום הדוקטור תמיד. בנוגע לרובוט, הוא יכול היה להפוך את עצמו לאדם עם אופנוע, אז קצת אורות התחדשות לא אמורים להיות בעיה, לדעתי זו גם הסיבה שהפתרון הזה עדיף למשל על הפלאש דוקטור, כי סביר להניח שאם היו יורים על הפלאש הוא היה הופך למן איכסה כזה כמו מה שקרה לאיימי ואחר כך למלודי. רעות

זה בדיוק מה שאמרתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

אבל אני לא מסכימה בנוגע להתחדשות. הרובוט משנה את עצמו למשהו שנראה כמו דבר אחר מבחינה חיצונית בלבד. התחדשות הוא מנגנון פנימי. נכון שטכנית אם חושבים על זה שהדוקטור היה שם ויכל לשפר את המערכות שלהם אולי זה עובד, אבל זה נראה לי קצת טיפשי.

lightanddark

New member
ראינו שני דברים שונים ../images/Emo58.gif

ראינו את המוות של הדוקטור וראינו את המוות של הרובוט, ראינו שתי גירסאות שונות לאותו הדבר. איימי אמרה את זה גם, שהיא זוכרת את זה עם שני סופים שונים.

symptoms

New member
../images/Emo58.gif

אבל לא היה צורך לחקות את המנגנון הפנימי, הרי ההתחדשות של הדוקטור נעצרה באמצע בגלל הירייה השניה, הם רק היו צריכים לגרום לזה להראות כמו התחדשות למשך זמן קצר, והם כבר ראו את ההתחדשות של מלס לריבר כי הם היו שם בחדר בזמן שזה קרה, אז יש להם רפרנס לאיך שזה נראה, כך שלדעתי הם יכלו פשוט לשנות את עצמם כך שמרחוק זה יראה כמו התחדשות, שוב, הם היו צריכים לשכנע רק את רורי ואיימי, כי ריבר במילא ידעה את האמת, והם היו רחוקים מהדוקטור. ואגב, זה גם יכול להסביר למה ריבר כל כך מיהרה לשרוף את הגופה של הדוקטור, ככה אף אחד לא יוכל לגלות שזה לא באמת היה הדוקטור, למרות שהיא דאגה לתת הסבר מאוד משכנע גם אם זה באמת היה הדוקטור. רעות

MispIaced

New member
תשובה../images/Emo58.gif

שאלו את מופאט בטוויטר על זה והוא הפנה את השואל לזה שהרובוט יכול להפוך את הרגליים שלו לאופנוע, אז הוא גם יכול לזייף התחדשות. כנראה מופאט לא חשב על זה עד הסוף ועכשיו מתחיל להמציא דברים לא הגיוניים~

lightanddark

New member
ואוו, זה דווקא מאוד הגיוני ../images/Emo58.gif

זה מסביר למה בכלל הראו שהם יכולים ליצור אופנוע, אני חשבתי שזה היה קטע ממש מוזר שהראו את זה, כאילו מה הקשר. אבל עכשיו זה מסתדר, הראו שהם יכולים ליצור דברים שהם לא רק הדמות עצמה אלא מה שקשור אליה. ואם הם היו מראים שהם יכולים להוציא אורות וזיקוקים זה היה ממש דבילי כי אז כולם היו עולים על זה שזה הם כבר אז, ואז מה עשינו בזה?

jacobyd

New member
לדעתי הוא לא חשב על זה אז... ../images/Emo58.gif

ןהסיבה להראות את הרובוט יוצר אופנוע? כי זה ממש ממש מגניב!!!

lightanddark

New member
מה מגניב בזה? ../images/Emo58.gif

לי אישית זה הרגיש ממש WTF?? זה לא היה קשור לכלום. והעובדה שהם גם התגאו בזה שהם בכלל הצליחו לייצר את האופנוע. העובדה שהוא ידע מההתחלה שזה הם באגם רק מחזקת את זה שזה נעשה בכוונה, עד עכשיו לא ראיתי שום דבר בסדרה הזאת שנעשה באופן מיקרי.

Blade Of Fire

New member
לא... לא פרק טוב ../images/Emo58.gif (+שאלה)

כאילו.. בנית מתח כאילו זה אבודים, הוספת שאלות על השאלות וענית עליהם בצורה כל כך ילדותית? כאילו.. באמת? כל הרעיון הזה שזה לא באמת היה הדוקטור אלא רק רובוט שבתוכו היה הדוקטור והרי היקום והגורל או מה שלא יהיה הרי פועל לפי מראה אז אם מישהו שנראה כמוה דוקטור מת-אז הוא מת... מה.. ברור לא? לעזאזל... זה יוצא פרדוקס שאומר שבעצם מעולם זו לא הייתה נקודה קבועה בזמן כי הנקודה לא התקיימה כי הדוקטור אף פעם לא מת--זה היה רק הרובוט. ואני לא אוהב את המשחק המוגזם עם קווי זמן. יותר מידי פרדוקסים וטיימליינס שאני אישית איבדתי כל עניין בלעקוב אחריהם כי זה משגע את השכל (איזו איימי זאת? איזו ריבר זאת? איזה דוקטור זה? עזבו אותי!!). כאילו מצד אחד הדוקטור לא יכול לחצות את קו הזמן של עצמו ולשלוח את ההזמנות אבל ריבר יכולה לחצות את קו הזמן של עצמה ולהיות באותו מקום פעמיים? קיצור לא אהבתי... פרק לא מסודר בעליל... אני חייב לציין שכל הפרק רציתי לצעוק "42!!! ארבעים ופאקינג שתיים!!!!" במיוחד אחרי שהדוקטור (?) אמר בשלב מסוים "דונט פאניק". ולשאלה-בתחילת הפרק רואים ראיון בטלויזיה עם מישהו מזוקן ששואלים אותו "מה אתה מתכנן לספיישל של חג המולד"--מי זה אמור להיות?

מוגלי7

New member
אממ..../images/Emo58.gif

בטעות כתבתי בכותרת. אבל זה לא ספוילר כזהה משמעותי נכון? הוא מופיע בדיוק לשניה.

Blade Of Fire

New member
עוד משהו ../images/Emo58.gif

למה כל כך קשה להרוג של הסיילנס? איימי מרססת אותם תוך שניה כשהיא מצילה את רורי, איך צבא של חיילים מאומנים היטב לא מצליח להרוג אותם כמו שצריך? אז יש להם חשמל בידיים.. סו פאקינג וואט? כדור אחד לראש אמור לסדר את כל הסיפור הזה......

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif עניין אותי אז בדקתי

הבריגדיר שהדוקטור ניסה להשיג בטלפון והוא מת מסתבר שזו דמות שמלווה את הסדרה הישנה שהיא ממקימי יוניט ומסתבר שהשחקן ששיחק אותו מת בפברואר השנה אני חושב שזו מחווה מדהימה שסטיבן מופט הכניס אותו לתסריט כדי להיפרד

myaron

New member
כן, זה ידוע. חשבתי שאחרי זה ../images/Emo58.gif

הוא ינסה להשיג את שרה ג'יין...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif

הזכיר לי למה אני אוהבת את הסדרה ואת הז'אנר בכללי. בתור אחת שלא תמיד אהבה את מאט הוא היה מדהים, שלא נדבר על אלכס שאני מתה עליה תמיד והיום במיוחד. איימי הייתה פחות אהובה עליי הפעם אבל גם היא הייתה בסדר. החתונה של ריבר והדוקטור, קיטשית ככל שתהיה, אני אהבתי. יותר מזה, אהבתי את זה שהוא "לוחש לה את השם שלו". הא, אדיר. הכי אני אוהבת בסדרה הזאת את זה שברגע שהכל נראה אבוד ואתה בטוח שמשהו איום יקרה (או קרה), רק אז מבינים את התוכנית הגאונית שהייתה לדוקטור כבר מההתחלה. וזה גאוני, כלכך גאוני. פשוט פרק טוב, ולא רק בגלל הנמכת ציפיות.

shayshoo

New member
../images/Emo58.gif

מרגיש שרימו אותי. לא מאמין שמופאט בחר עוד פעם בפתרון של "נכון מה שאתם יודעים, אז יש עוד מלא דברים שלא ראיתם". הרגשתי מרומה שעשו את זה עם ההסבר לאן נעלמה מלודי פונד כל ילדותה וזה מפריע לי גם עכשיו. חוץ מזה שהקטע על הגג היה מיותר לחלוטין, למה זה משמעותי להבסיר שמלא אנשים רוצים לעזור אם הם לא באמת עוזרים, וזה כלל לא משמעותי. רובוט? נחמד, אבל דבילי שהוא היה צריך להסתיר את זה עד לרגע האחרון, למה הוא לא יכל להגיד לה את זה שנייה שהוא ראה אותה בפירמידה. חוץ מזה כרגילעבודה נהדרת של השחקנים והתפאורה, שמנסים לעשות כמה שיותר עם מה שניתן להם. אני חושב שעם ראסל היו הרבה פרקים משעממים אבל סופי העונה היו תמיד משהו לצפות להם שאף פעם לא מאכזבים. הסוף של עונה שלוש לדעתי הפרק הטוב ביותר, ואחריו יש את הפרק לפני אחרון של עונה 4. ולעומת זאת מופאט טוב הרבה יותר בפרקים בודדים וכתיבת דיאלוגים: וינסנט והדוקטור, החיה שמתחת היו פרקים למופת.

shaharEB

New member
../images/Emo58.gif

יחסית מאכזב , אם אני מסתכלת על זה באופן כללי- הם יכלו להפתיע יותר, אבל ! אם מסתכלים על הפרטים , לא חסר ;) : -דבר ראשון, הפרצוף של איימי שהיא הבינה שהיא חמותו של הדוקטור XD ! -המוזיקה של הדוקטור !! שאנחנו מבינים שהוא לא מת -רורי
-מאט עם זקן
- השאלה ! וואו , DOCTOR WHO ? יכול להיות שזה היה כל כך ברור כל הזמן? כי מופאט בהחלט גורם לזה להיראות כאילו זה היה התכנון XD אחלה
אבל מה נעשה עכשיו במשך שנה :X ?

FlamingSphere

New member
ואווו! ../images/Emo58.gif

הפרק לא השאיר אתכם עם טעם של "למה זה לא פרק כפול?"...אותי כן...הוא היה מאד מהיר יכל להיות הרבה יותר חזק אם היו מחלקים אותו...אבל טוב, נו.. ציפיתי ליותר, אבל גם לא התאכזבתי בכלל. הדיאלוגים והמשחק של כולם היו מדהימים! רורי היה קצת לא בדמותו,אבל עדיין מצחיק. איימי נהייתה מגניבה סופסוף! וריבר. פשוט מדהימה. לא חשבתי שיהיה לי כלכך כיף לראות דמות כלשהי על המסך. היא פשוט מקור לאושר. מופאט יכל להגזים ולהביא איזה סוף מטורף שישאיר אותנו בבלבול ומעט שנאה מהולה בהערצה, אבל הוא לא עשה זאת :] במקום זה הוא נתן תשובות מספקות להרבה דברים, כל הכבוד לו :] רק שלא הבנתי משהו...הדוקטור של פרק 1 מהעונה זה אותו רובוט מהפרק הזה? כי אם כן,זה לא ממש מסתדר עם זה שאיימי ורורי לא זוכרים כלום מהמציאות השניה.. וגם...האם ריבר זכרה שהיא הרגה את הדוקטור [בפרק 1] והיא שיקרה שוב, או שהיא לא זכרה...ובעצם היא לא יודעת על מה היא יושבת בכלא...? זה ממש מבלבל.

למעלה