אז את גם יכולה לבקש ממנו שיעזור בירוטים. הוא בטח יכול בלי בעיה לתפוס טיל באמצע הדרך בשמיים.
זה מזכיר לי שהשבוע הייתי צריכה להסביר לשתי חברות אמריקאיות מה זה כיפת ברזל כי הן עד עכשיו היו בטוחות שאתם כמו בסדרה Under the Dome תחת איזה כיפה חסינה שמכסה את כל המדינה שכל טיל שנורה אליכם פשוט bounce off ממנה
מדובר בשתי בחורות משכילות עם IQ של 135+
יש לי חדר מדרגות. אני ארוץ אליו פעם הבאה שתהיה לכם אזעקה לאות הזדהות.
הבוסים, החבר'ה מהעבודה והשותפה.
צלי כתף, בורקס בשר ובורקס דלורית, פטריות ממולאות, חלות ועוגת דבש.
רציתי שהיא ודיאן יקימו חברה משלהן, רציתי שהיא תעזוב את ג'ייסון ותחזור לפיטר ובעיקר רציתי שהיא לא תעצבן אותי.
חח זה היה ציטוט במיוחד בשבילך
צריך להמציא בשביל שיטה אחרת להעביר תוכן כזה. מה את אומרת על ריקוד?
חח גם לזה אין לי כוח. אין לי כוח להרבה דברים. אני אוהבת שקופצות לי בטלפון/שעון כותרות של כתבות וככה אני מקבלת עדכונים על דברים בלי הצורך ללחוץ עליהם אף פעם. ואם כבר יש איזו כתבה פעם ב שבא לי לדעת עליה יותר מהכותרת, הייתי שמחה שמישהו יאמלק לי אותה בלייב. ז"א, שמישהו אחר יקרא ויגיד לי במה מדובר בלי שאצטרך לקרוא או להאזין לפודקאסט. שאני מבינה שמישהו אחר שקורא ומסביר לי על זה זה סוג של פודקאסט אבל הערך החשוב בזה שמישהו מאמלק לי את זה זה האמלק. כלומר, אין לי כוח להאזין לחצי שעה של כתבה עכשיו. תנו לי כותרת ועוד כותרת וחצי באימלוק.
לא ראיתי את הסרט אבל אני דווקא בעד מה שהיא לקחה ממנו.
אין לי בעיה עם מה שהיא לקחה ממנו, הבעיה שלי היא עם זה שהיא החליטה שזה נותן לגיטימציה לעשן. עישון זה פיכסה.
ואגב זה לא בדיוק היה המסר של הסרט. לסרט היו שני מסרים- הראשון והחשוב מבניהם זה שאוברי פלאזה היא כוסית בתור MAW
והשני (והמשני) זה שלדעת את העתיד ולפחד לחיות כי משהו רע עומד לקרות זו לא דרך לחיות.
למה את הייטרית של גפילטע?
טוב אין לי כוח להעליב את ההעדפות הקולינריות שלך היום, אז אני מוותרת על ההייטריות שלי להיום.
על כל 20+ שנותיה?
האמת שמה שטוב ב-SVU זה שהיא באמת מאוד יציבה עד היום. בכל עונה יש פרקים ממוצעים ופרקים ממש טובים ופעם ב גם פרק מעפן אבל אין שום עונה שאני יכולה להגיד עליה שהיא משמעותית פחות טובה מהאחרות.
אני שמחה לראות פה תמיכה בעגבניות, אני מוקפת בהייטרס.
וואי הבוס שלי ממש מעצבן בקטע הזה. הוא לא מסוגל לאכול עגבניה טרייה כי זה דוחה אותו בטירוף ואז הבוסית שלי תמיד מכינה סלט ירקות עם גמבה במקום עגבניה
גמבה בסלט זה פיכס!!! ועוד היא מעזה להזמין אותי לארוחת ערב עם הסלט פייק הזה
יואו ספיקינג אוף סלט. לשותפה שלי ולי יש ויכוח קבוע כי כל פעם שאנחנו יוצאות לאכול איפשהו ומזמינות איזה מנה שמגיעה עם תוספת והמלצר שואל אם אנחנו רוצות סלט או צ'יפס אני מתעצבנת שהם קוראים לחסה עם קרוטונים סלט כי זה פאקינג חסה! זה לא סלט
והשותפה שלי מצידה טוענת שהסלט ירקות המושקע שאני מכינה (עגבניה, מלפפון, גזר, כרוב, בצל ירוק, צנוניות, תירס, פטריות, אבוקדו, ביצה קשה וקוביות מוצרלה) זה לא סלט כי אין בו חסה ודרסינג.
היום בארוחת חג היו על השולחן 20 סוגי סלטים שונים (באף אחד מהם לא היה חסה) והיא אמרה שאף אחד מהם זה לא סלט, וכששאלנו אותה איך קוראת לזה אם לא סלטים היא כזה side dish. אין לי כוח אליה יותר
חחחחח את יודעת שבגללך שאלתי? כי כתבתי את השאלון תוך כדי שסיפרת לי על הקצין ההזוי שלכם
חח לקח לי רגע להיזכר על איזה קצין את מדברת
קצין נשמע לי כמו איזה מ"מ פשוט
וכל המ"מ שלי היו בנות.
הוא היה מח"ט! (שכן, טכנית גם זה קצין, אבל מח"ט נשמע מכובד יותר
)
מה גם את רואה?
כן, אני באוברי פלאזה ארה שלי (ואני גם ממש אוהבת את קת'רין האן).
בול.
נכון
וואי רק מהגיפים היא נראית ככ שונה מפרד המתוקה זה מסקרן
קצת בא לי לראות אנג'ל בשבילה אבל אני לא אוהבת את אנג'ל. סהר אמר שאני יכולה לראות רק את הפרקים איתה ויש מצב שזה מה שאני אעשה.
תודה
תגידי כל ההופעות של ליאן זה אותו סטליסט? משתנה פר הופעה? טור? איך זה הולך?
זה משתנה פר טור. אבל לפעמים גם באותו הטור אין לה כוח לשיר איזה שיר אז היא מורידה אותו או שפתאום יש איזה שיר ברדיו שהיא אוהבת אז היא מחליטה רנדומלית לשיר אותו ביום של המופע.
בעיקרון לארה"ב יש סט מסוים ואם היא מופיעה באירופה עם אותו הטור הסטליסט שלו די שונה כי למעריצים מחוץ לארה"ב יש טעם שונה ויש לה סינגלים שהצליחו או שוחררו רק מחוץ לארה"ב ולהיפך.
אבל גם אם היא שרה את אותם השירים היא תמיד משנה אותם קצת וכמעט אף פעם לא שרה אותם בדיוק אותו הדבר. זה לא בהכרח שינויים גדולים אבל כאילו ה-riffs ו-runs שלה משתנים לפני המצב רוח שלה.
שזה מצחיק כי זו אחת הסיבות שאני אוהבת לראות אותה כמה פעמים באותו טור אבל שנה שעברה שהלכתי לראות אותה יום אחרי יום, ביום השני הבוסית שלי החליטה להביך אותי ולהכריח אותי להסתובב עם כתר של יום הולדת ואז כשליאן עלתה לבמה היא צעקה לה ואמרה לה "זאת דילן" כאילו אני חברה שלה מהגימנסיה
וליאן כזה "כן, היית פה גם אתמול. את יודעת שזה אותו מופע, כן?"
שזה טוב או רע?
עכשיו זה סביר. יש ימים שהם ממש מסודרים, ויש ימים שאני מעדיפה לא להדליק את האור כדי לא להתמודד עם זה.
גם אם זה משהו שממש מעניין אותך?
אם זה משהו שממש מענין אותי אני מניחה שאני יכולה או פודקסט או טקסט. אבל שניהם צריכים להיות לא ארוכים כי אין בי כוחות נפשיים. לרוב אבל אני באמת מסתפקת בכותרת.
לא יודעת אם יש אולפיאדת אוכל
חח לא לאכול. ראית פעם את הסרטונים האלה של עובדים בפלאפליות שרואים אותם מכינים מנת פלאפל באיזה שלוש וחצי שניות וזה די מגניב איך שהם עושים את זה כזה מהר.
מתאים לה ללמוד את הלקח הלא נכון.
כל פעם שאני רואה איתה סרט היא לוקחת ממנו מה שבא לה בין אם זה קשור לעלילה ובין אם לא. הפעם זה היה סוג של הכיוון הכללי של המסר אבל מה שהיא בחרה לעשות איתו (לעשן) הרגיש לי שנגד את המסר
ותודה קיוויתי שמישהו יענה את השני