חחחחחחחחחחח תודה על האימג'
אבל כאילו שמים שם גם צלוחית חומוס וקוראים לזה סלט
אף אחד לא קורא לחומוס סלט. הוא פשוט ביחד עם הסלטים כי הוא הולך טוב איתם. לא ירשמו לך בתפריט "פלטת סלטים +חומוס" אבל גם אף אחד לא ישאל אותך אם את רוצה סלט ויביא לך חומוס.
לנו יש סלט חסה. לאמריקאים יש חסה עם שפיך.
טובטוב בסדר לא כזה דחוף לי להגן על העונות הראשונות של אנג'ל. למרות שקורדי ממש חמודה.
בסדר, שתהיה חמודה גם בעונות של רוט.
כן, מה שיותר חצוף היה שלא נראה היה שהיא מבינה גם למה זה חצוף.
חח כי כאילו זה רביעי עד שני אז זה סופש שמוסיפים לו קצת מהלפני וקצת מהאחרי ואופס יצא כמעט שבוע
חחח זה נשמע כאילו את מנסה למכור את זה לבוס שלך "זה רק סופ"ש ארוך"
אבל לאנשים נורמלים כשאת מספרת את זה תגידי שאת הולכת לשבוע
אחותי חמודה את תפסיקי להעליב אותה!
היא העליבה אותי קודם!!
כי אכלתי מלא בחג ואני לא מצליחה להירדם אחרי אוכל. סירי טוענת שנרדמתי בסוף ב-4:59.
אבל זה בסדר, הלילה סגרתי את כל העיגולים אז אני מניחה שזה התאזן.
חחחח, בהתחלה לא הבנתי את הרפרנס, עכשיו אני מבינה
חח ככה הדמות של אוברי שמרה את עצמה בטלפון של הדמות השניה.
לא מתביישת לומר שבהתחלה לקח לי רגע להבין מה הכוונה
חח סורי לא היה לי נעים למחוק את השאלה.
אבל סתם שתדעו שכשגרתי בארץ תמיד היה לי ממ"ד איפה שגרתי אז אף פעם לא הייתה לי את החוויה של לרוץ לממ"ד עם אנשים שאני לא מכירה מהבנין ואני מרגישה שאני מפסידה משהו.
למה יש פה יותר מדי יופי
שלא תחשבי שלא שמתי לב שהורדת את אוברי.
את טוענת שהיא לא יפה??
נעלבתי בשם שאר הדמויות האהובות עלייך! במיוחד שהתשובה כל כך נחרצת מבלי היסוס.
חח מה אני אעשה, רוט ושו יהרגו אותי
אני מוכנה לקחת את כולם ביחד אבל עדי רשמה רק דמות
אני מניחה שאני יכולה לקחת את זואי, אבל אם זה היא או ריס
אגב שתדעו לכם שזואי היא הדמות האהובה על סהר והוא ממש מתבאס בפרקים שהיא לא מופיעה שזה ממש מצחיק אותי כי הוא שנא את אבי במאה כמו שאני שנאתי את בלאמי. אז תדמיינו אותי אוהבת את בלאמי בסדרה אחרת
אצלי במשפחה חגגנו עם המשפחה המורחבת רק את ראה״ש ופסח אז הם תמיד היו החגים האהובים עליי כי רואים את כל המשפחה ומתלבשים יפה ומקבלים מתנות (וגם האוכל הכי טעים!) במשך השנים גם שבועות הצטרף לטופ החגים האהובים עליי כי כל חג שמגישים בו פסטה זה חג בשבילי
לוותר על הלימודים כדי לראות אותה?
כן!!!
אבל רגע למה בעצם לוותר על הלימודים? חשבתי שאת בחופש עכשיו
לא חשבתי שבהכרח צריך לאהוב את כל העונות בצפייה הראשונה. כי במקרה הזה באפי לחלוטין תקפה אצלי. אבל זה לא משנה כל עוד בסופו של דבר אהבתי את כל הסדרה.
חבל שהמאה לא יכולה להיכנס לקטגוריה הזאת
חח עונה 7
אני תומכת בך! כבתור אחת שהייתה עושה את אותו הדבר חחח.
אני מעריכה את התמיכה
(למרות שלא מעט אנשים טוענים שאני נוהגת כמו נהגת שודים
שזה לא נכון, כי אני לא בהכרח נוסעת מהר, פשוט לפעמים אני לוקחת יציאה במהירות קצת יותר גבוהה ממה שמומלץ
)
בהתחלה תהיתי לגבי זה, אבל אז הגעתי למסקנה שגם עונה 9 שהייתה פחות טובה לטעמי הייתה יחסית סבבה ופשוט פרק הסיום שלה היה מעפן.
הכי מבאס שיש פרק סיום מעפן לעונה טובה.
נגיד זה הדבר היחיד שמפריע לי בעונה 6 של המאה. בעיני זו העונה הכי טובה אבל הפרק סיום מעפן לחלוטין.
לא הבנתי מה יש לאמריקאים עם דרסינג על סלט.
לא ברור.
השותפה שלי תמיד צועקת עלי שאני לא שמה רוטב לסלט כי מבחינתה שמן ומלח זה לא רוטב. כאילו מה סלט צריך יותר מזה? נגיד לימון ופלפל שחור. אבל זהו. מה צריך את כל הרטבים הדוחים שלהם עם המיליון קלוריות?
[הסרטים של אוברי]
תראי, ראיתי רק 4 החודש אבל 2 מהם היו קצת לא מובנים ובלי פואנטה (אבל היא הייתה ממש יפה בהם אז לא אכפת לי) והשלישי אני מניחה שהייתה לו עלילה אבל הוא היה מוזר. צפיתי בו באיזה 3 בלילה כשהייתי עייפה אז הוא התאים לאווירה, אבל קשה לי להאמין שמישהו אשכרה כתב לזה תסריט ושמישהי כמו אוברי באמת הסכימה לשחק בזה
.
אבל התחת הזקן שלי זה באמת טוב ומי שאוהב קומדיות חמודות אני ממש ממליצה עליו.
איך זה יופי אני אומרת שאני לא אוכל לצפות בהופעה האחרונה כי אני בחול
נראה שאף אחד מאיתנו לא הבין את התחביר שלך
או שאנחנו כבר אדישים לדיבור שלך על טיילור שכשאת אומרת משהו המוח שלנו משלים אוטומטית את החסר ואנחנו לא באמת קוראים לעומק מה שאת כותבת
אוף כן. אני גם מתה עליה אבל היא אוהבת דברים ככ מוזרים שמרתיעים אותי בדכ, שאני מעדיפה אותה לרוב פשוט כאפריל.
חשבתי שאת נרתעת רק מדברים מפחידים.
אגב גם אני החלטתי שאחרי שלושה סרטים משונים אני צריכה קצת אפריל, אז אתמול שמתי לי פארקס מההתחלה עד שנרדמתי. הגעתי ל2x07 אני הופכת ללונה!! (וזה אחרי שסיימתי את שמונת הפרקים הנותרים של הרבי שלך ואת הפרק השבועי של אגת׳ה)