Thunderbirds אוקטובר 2024 – סיכום חודש 💝🧺🪐🐩🧼🍍🛤️

didalf

Well-known member
בסדר, אבל הן מבוגרות יותר וצריכות טיפה הגיון בריא כדי להבין שלמרות שהשם מבלבל, אין בזה היגיון.
נכון

חח אני תומכת בדרמטיות שלך.
תודה תודה
לא. אחד זה סלט והשני זה סתם חסה עם שפיך.
חחחחחחחחחחח תודה על האימג':-D

מה מבלבל? יש בזה ירקות? זה סלט.
אבל כאילו שמים שם גם צלוחית חומוס וקוראים לזה סלט
(ולא, חסה זה לא ירק. חסה זה דף בלי טעם ששמים בהמבורגר כדי שיהיה יפה)
ממ יש דבר כזה סלט חסה.

סבבה אבל זה עדין חוסך לי כמעט 2 עונות. אין לי סבלנות לראות פרקים שלמים בלעדיה. מקסימום סהר יעשה לי תקציר של מה שאני צריכה להבין לפני ואני אקפוץ לפרקים שלה.
טובטוב בסדר לא כזה דחוף לי להגן על העונות הראשונות של אנג'ל. למרות שקורדי ממש חמודה.

חח זה מזכיר לי שבהופעה של אידינה הייתה איזו מישהי שאמרה לה שהיא טסה במיוחד מאוסטרליה כדי לראות אותה ואידינה כזה "למה?" :-D
:-D:-D

יואו ואז האוסטרלית באה לשאול איזה משהו, לא זוכרת בדיוק מה אבל היא ציינה כמה פעמים את וויקד אוסטרליה ו"אלפבה המקורית" ובאיזשהו שלב אידינה נראתה קצת חסרת סבלנות והיא כזה "מי האלפבה המקורית?" ואז האוסטרלית כזה "כן כן את כמובן, התכוונתי המקורית באוסטרליה" כולנו קולקטיבית רצינו לזרוק עליה משהו:-D
וואה וואה חצופה!!

שישה ימים זה לא סופ"ש ארוך כפרה, זה שבוע קצר:-D
חח כי כאילו זה רביעי עד שני אז זה סופש שמוסיפים לו קצת מהלפני וקצת מהאחרי ואופס יצא כמעט שבוע:-D

סליחה, כל הסובבים אותך צריכים כבר לדעת שלא מפריעים לך בשעת הטיילור.
נכון
כן. חוץ מאחותך:-D
אחותי חמודה את תפסיקי להעליב אותה!

מצד שני אני לא מבינה את עצמי באופן כללי גם כשאני לא מדברת.
:-D

אוקיי אלך לשם עכשיו. אבל אני לא נשארת שם 40 דקות. קר לי והשעה 4 בבוקר:-D
כן למה את ערה בעצם?

Lion_Heart

Well-known member
🍎שם/כינוי:FRANK-LEE-DONT GIVE A DAMN
🍎גיל ב2006?לא מספר
🍎כמה זמן נשארתם בממד?לא הרבה

🍯סדרות החודש:How a Realist Hero Rebuilt The Kingdom, farming life in another world, CR, THE LEGEND OF VOX MACHINA
🍯סרטי החודש:Beetlejuice Beetlejuice
🍯שירי החודש:
🍯ספרי החודש:How a Realist Hero Rebuilt The Kingdom
🍯דמויות החודש:סומה קאזויה
🍯שחקני החודש:לורה ביילי
🍯קראש החודש:לורה ביילי
🍯ציטוט חודשי:always remember, nobody likes you
🍯סיבה למסיבה:אייקון
🍯סיפור החודש:איך אושפזתי 3 פעמים באותו החודש
🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר:כלום

|רימון|עם איזה דמות הייתם שמחים להתקע במקלט?אוזוקי צ'אן...לפחות יהיו צחוקים\פייק טריקפוט
|רימון|מי המועדף עליכם מחגי תשרי? סוכות-אייקון או דיסניוורלד!
|רימון|דמות מסדרה שצפיתם בה *השנה* שצריכה לבקש סליחה ביום כיפור?
|רימון|מה יותר מסודר אצלכם - הדסקטופ במחשב, שולחן העבודה או חדר השינה? הכל באלאגן שיגרום לגרינץ להחוויר
|רימון|ראיתם כותרת בנושא שמעניין אתכם - תעדיפו פודקאסט או טקסט?תלוי באורך!
|רימון|איזה סדרה עם 5+ עונות הייתה טובה לכל אורכה?
|רימון|מה עמתדכם לגבי עגבניות?
א. טעים בכל מצב---------|כן|
ב. טעים רק טרי (כלומר לאכול לבד או בסלט וכו)
ג. טעים רק מעובד (קטשופ, רוטב וכו)
ד. פיכסה בכל מצב

|רימון|למדינה שמארחת את האולימפיאדה מותר להוסיף ענף. אם ישראל תארח איזה ענף נוסיף?ענף זית אולמפי אבל גם זריקת כסאות למרחק
|רימון|האם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. : לא הבנתי את השאלה
|רימון|השלימו את השיר לפי הדבר הראשון שקופץ לכם לראש:
היי נאו: היי נאו
ווייק מי אפ: and make a schnitzel

LeAnnDyIan

Well-known member
טוב אז מעניין אותי שתצפי ותגידי מה דעתך. כי היו דברים שאמרתי "זה... לא ככה ביהדות". ואז כאילו במחשבה ראשונה חשבתי שהם פשוט לא יודעים מה הם כותבים ועשו תחקיר גרוע, ומחשבה שניה הייתה שיהודים רפורמים פשוט מוזרים והם עושים את הדברים מוזר והכותבים מהצד שלהם צדקו.
אוקיי אז ראיתי 2 פרקים אתמול (או שזה בעצם היום) עד שנרדמתי וראיתי שארין פוסטר כתבה את הסדרה אז קודם כל אוטומטית אני כבר אוהבת אותה😂
אני מתה על ארין. היא עצמה לא נולדה יהודיה, אבל היא התגיירה כשהתחתנה עם יהודון אמריקאי חמוד וחנן ושניהם כל הזמן עושים דברים יהודונים כאלה של אמריקאים אז זה מאוד אותנטי לחוויה שלה.
ובינתיים בשני פרקים האלה לא נתקלתי בשום סטריאוטיפ שממש אמרתי לעצמי זה לא ככה ביהדות!! (ז״א, רוב הדברים של יהודי ארה״ב מרגישים לי באופן כללי לא הכי קשורים ליהדות, אבל מכיון שכבר התרגלתי לזה שהם יהודים משונים אז הסדרה נראית לי נאמנה למוזריות שלהם)
אני אעדכן אם בהמשך יהיו דברים שיעצבנו אותי בחוסר דיוק שלהם.

אה גם פתאום נזכרתי שגם לארין ואחותה שרה יש פודקאסט משלהן במציאות😂

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
🍎שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
אני חושבת שאת צריכה להוסיף עוד טייטל.

🍎כמה זמן נשארתם בממד?|קדימה|פחות ממה שצריך:-D איזה 20 דקות.
מזל שהכל היה בסדר, אחרת מה היינו עושים אם היה קורה לך משהו? :-(

האחיות המוצלחות שלי עונה 4 - עונה טובה אבל טיפה מתסכלת פשוט כי היא מתארת ישראלים כ"כ מדויק וישראלים הם מעצבנים.
המפקדת עונה 3 - עונה ממש טובה! אני ממש נהנית.
אם את רואה את הסדרות הללו אני מבינה שהן טובות.

אגת'ה אול אלונג - הופתעתי לטובה חמוד ממש.
כמה פרקים ראית סו פאר?

רק רציחות בבניין עונה 4 - כיף
משום מה הייתי בטוחה שרק לפני שנייה נגמרה העונה השלישית, לכן אני קצת בשוק שעלתה כבר העונה הרביעית.

Nobody Wants This - זה זה עם קריסטן בל שהיא מתאהבת ברבי. חמוד למדי אבל לא חף מסטריאטוטיפים מעצבנים.
בפעם הראשונה שקראתי את השורה הזאת זיהיתי מיד שכתוב רבי, אבל משום מה עכשיו חשבתי שמדובר בברבי :-D

🍯סרטי החודש:|קדימה|לא באמת היה לי חשק אז צפיתי בסרטים שכבר ראיתי וידעתי שהם סרטי נחמה חמודים, כמו האנה מונטנה הסרט ואדום לבן כחול מלכותי.
לדעתי אדום לבן כחול היה צריך להיות מודגש בצבעים הנכונים.
האנה מונטה הסרט זה פיל גוד מבחינתך?

🍯שירי החודש:|קדימה|בעקרון אני עדיין על שאפל של כל הספריה שלי (אחרי בערך חודשיים רצופים הצלחתי לעבור על הכל! בלי להתחיל באמצע בטעות. זה היה סיפוק משונה למדי)
חחח, מצוין!

אז אני סתם אשים שיר ממש יפה של טיילור שאני אוהבת:
Taylor Swift - The Bolter
זה שיר שמדבר על טיילור עצמה?
אגב, השיר טוב!

🍯ספרי החודש:|קדימה|האא קראתי!! פרויקט גיבור, בהמלצתה של רעות. חמוד ממש!
כיף לדעת!

🍯שחקני החודש:|קדימה|אליזבת אולסן וסבסטיאן סטאן. יוטיוב הראה לי ראיונות איתם ונזכרתי שאני ממש אוהבת אותם.
סרטונים ביחד או בנפרד?

🍯קראש החודש:|קדימה|בעלי היפה שצץ טיפלה בתצוגות אופנה אבל הוא מגדל שפם מכוער|שפם| אז גיף מפעם|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 117706
חחחח. גיף חמוד.

🍯סיבה למסיבה:|קדימה|קבענו טיסה ליומולדת של אחותי.
יש זמן עד ליום ההולדת שלה?
שואלת בגלל מצב הטיסות לאחרונה :-(

🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר:|קדימה|חופש ואוכל אני מניחה. לא הרבה אוקטובר קצת הפך לחודש מקולל. אה לפחות הטור חוזר. אבל בשעון ארהב אז פחות כיף.
איזה טור? של מי?

|רימון|עם איזה דמות הייתם שמחים להתקע במקלט?|קדימה|הארי סטיילס:-P: אממ אולי מישהו שעושה צחוקים.
חחחח, מעניין למה?
מה לגבי טיילור סוויפט, נעלבתי בשמה.

אולי ג'ייק מברוקלין 99 הוא ימציא איזה משחק להעביר את הזמן.
אבל באיזשהו שלב לא יימאס לך מהמשחקים?

|רימון|מי המועדף עליכם מחגי תשרי?|קדימה|סוכות. יש סוכה ובני דודים שלי באים והוא חמוד יותר מראש השנה. והחופש יותר ארוך.
אז אפשר להניח שאת אוהבת את המשפחה שלך.

|רימון|מה יותר מסודר אצלכם - הדסקטופ במחשב, שולחן העבודה או חדר השינה?|קדימה|המחשב. התיקיות עומדות פלס שום דבר לא מפוזר. השולחן האמיתי והחדר לעומת זאת...|פנים|
👑👑 זה הרבה!

|רימון|ראיתם כותרת בנושא שמעניין אתכם - תעדיפו פודקאסט או טקסט?|קדימה|טקסט, תמיד. שונאת להקשיב. קרה לי פעמים שראיתי כותרת מעניינת וזה היה פודקאסט והתבאסתי. פעם אפילו ניסיתי להקשיב ולא, לא יכולה.
את קוראת מהר?

|רימון|איזה סדרה עם 5+ עונות הייתה טובה לכל אורכה?|קדימה|שובר שורות.
כן, אני צריכה לראות את זה, להגנתי התחלתי לראות ואז הלימודים הפריעו בדרך |שפם|

|רימון|מה עמתדכם לגבי עגבניות?|קדימה|טעים רק טרי אבל ממש טעים|מאוהב| אבל לא בסנדוויץ כי זה מרטיב אותו ואז זה איכס. למרות שאני כן סבבה עם פיצה וגם עם בולונז. אבל לא אוהבת קטשופ.
א. טעים בכל מצב
ד. פיכסה בכל מצב
יש!! עוד מישהי שאוהבת עגבניות אבל לא אוהבת קטשופ!!

|רימון|למדינה שמארחת את האולימפיאדה מותר להוסיף ענף. אם ישראל תארח איזה ענף נוסיף?|קדימה|או מטקות או השלכת כסא כתר פלסטיק.
מה זה כיסא כתר פלסטיק?

|רימון|האם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא.|קדימה|חחחח כן בגלל זה שאלתי. בעיקר בבינג'ים. נגיד כשהייתי חולה פעם וראיתי מלא ברידג'טון ברצף אז המחשבות שלי התחילו לדבר בריטית מנומסת כזאת:-D ואז עדיין הייתי חולה וראיתי מלא רופול אז המחשבות שלי השתנו לאוחצ'ה אמריקאית. והשנה כשהייתי חולה וראיתי מלא ורוניקה מארס היא התחילה לקריין לי את המחשבות. והשבוע ראיתי מלא את הסדרה עם קריסטן בל והרבי אז המחשבות שלי התחילו לדבר כמו פקצה מלוס אנג'לס. אני המוזרה היחידה?:-D
חחחח, נשמע מעניין. לא נראה לי שזה אי פעם קרה לי, אבל לפעמים כשאני צופה בדברים יותר מדי פעמים, אני כבר מסוגלת לשמוע את מה שהדמויות אומרות מבלי לשמוע את הקטע עצמו.

|רימון|השלימו את השיר לפי הדבר הראשון שקופץ לכם לראש:
היי נאו:|קדימה|היי נאוו דיס איז וואט דרימס אר מייד אוף
הייתי צריכה לגגל ;-#

ווייק מי אפ:|קדימה|וון ספטמבר אנדס
את זה לא הייתי צריכה לגגל :-]

🍏תמונה/סרטון/ מתכון לגפילטעפיש שתרצו לחלוק:|קדימה|
תראו איזה כלב חכם
איזה בובי!!
אבל כמובן שכוכב הסרטון הוא החתול שעבר ברקע לשנייה אחת.

חחח, איפה היא?

מתכון לגפליטע:
1. לכו לסופר.
2. תקנו גפילטע בצנצנת.
3. תזרקו לפח.
4. תזמינו פיצה.

🍎שם/כינוי: עדי |נחש|.
מה קרה לשם המשפחה? :-(

🍯סדרות החודש: שיקגו MED.
מסדרות שיקגו האחרות פרשת, נכון?

🍯קראש החודש: דניאל הגרי. מאז הבעל לא היה לי גבר שהיה מסוגל להריץ אותי לסלון בכזו מהירות כשהוא בטלוויזיה.
|כן||כן| לחלוטין, כלומר אצלי זה מינוס הריצה.

🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: שום דבר, עכשיו שהטיסה שלי בוטלה והיום הולדת שלי יראה כמו הקיץ של אביה.
:-(:-(:-(:-(

|רימון|דמות מסדרה שצפיתם בה *השנה* שצריכה לבקש סליחה ביום כיפור? כולן.
חחחחחח, אני מבינה שכולם היו בלתי בסדרות השנה. אבל אם אני לא טועה, דרדוויל הופיע בשי-האלק, זה היה השנה או שאני מתבלבלת וזה היה בשנה שעברה?

|רימון|איזה סדרה עם 5+ עונות הייתה טובה לכל אורכה? מדור מיוחד.
רציתי בהתחלה לכתוב את זה, אבל ראיתי עד עונה 12, אז לא יודעת מה האיכות של העונות המאוחרות.

א. טעים בכל מצב
:-]

|רימון|למדינה שמארחת את האולימפיאדה מותר להוסיף ענף. אם ישראל תארח איזה ענף נוסיף? ירוט טילים אומנותי.
לא חשבתי על זה, את צודקת.

ווייק מי אפ: אף פעם.
חחחח, אני מסכימה.

🍏תמונה/סרטון/ מתכון לגפילטעפיש שתרצו לחלוק:
441318485_985856646221195_7633429300141641797_n.jpg

It's Always Sunny

Well-known member
🍎שם/כינוי: עדי|שועל|
חחחח.

🍎גיל ב2006? |אליהו|
🍎כמה זמן נשארתם בממד? כל הזמן שהיה צריך כמו ילדה טובה. אני חושבת שזה היה קרוב לשעה.
יש פה סתירה בין שתי הנקודות שלך, מה מהן היא הנכונה? |תוהה|

דוקטור הו 2005 עונה 1 - נחמד למרות שזאת לא עונה שאני מתלהבת ממנה, אבל למען הסדר הטוב היה צריך
לפחות עכשיו את בדרך לראות את העונות של דיוויד טננט ומאט סמית' 🤩
(הבהרה: אני אוהבת את העונה הראשונה אבל שמחה עבורך שעכשיו תראי עונות שאת יותר נהנית מהן)

🍯סרטי החודש: הקול בראש 2
איך היה הסרט?

🍯שירי החודש:
נחמד מאוד!

🍯ספרי החודש:
מלבד הכלב - קוני וויליס (קריאה שניה)
מה הז'אנר של הספר?

🍯קראש החודש: אין
:-0

🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: לא יודעת אם מצפה זו המילה, אבל הולך להיות עצוב עם יום הזיכרון ל-7 לאוקטובר, רק הפרומואים לכל התוכניות כבר קשים לי לצפיה ואני לא חושבת שארשה לעצמי להמנע (כמו שיש לפעמים ימי שואה שאין לי אנרגיות לתוכניות האלה) אני מרגישה שחייבת לצפות.
ויחד עם זה אני גם קצת חוששת שאויביינו מתכננים משהו ליום הזה (היה לי סיוט כזה לא מזמן).
:-/:-/:-/

|רימון|עם איזה דמות הייתם שמחים להתקע במקלט? עם הדוקטור.
איזה מהם? ומה תעשו?

|רימון|מי המועדף עליכם מחגי תשרי? לא.

|רימון|איזה סדרה עם 5+ עונות הייתה טובה לכל אורכה? שובר שורות, סמוך על סול, ובאמת נראה לי שזהו. כל השאר או מתחילות חלש או נגמרות חלש.
זה הפומו שלי ;-#

א. טעים בכל מצב |כן|
או לפחות בכל המצבים שנתקלתי בהם בעגבניות עד היום.
:-]

|רימון|למדינה שמארחת את האולפימפיאדה מותר להוסיף ענף. אם ישראל תשתתף איזה ענף נוסיף?
עקיפה בתורים.
חחח, זה מבוסס על סיפור אישי?

🍏תמונה/סרטון/ מתכון לגפילטעפיש שתרצו לחלוק:
(לפתוח רמקולים!)
חחח, איזה חמוד.
אבל אני לא מאמינה שלא קלטתי שיש מאחוריו יד שמזיזה אותו עד שקראתי תגובה של מישהו |פנים|

חחח, גדול.

🍎שם/כינוי: דורי
🍎כמה זמן נשארתם בממד? זה מרחב מוגן לא תקני במיוחד. ולעצם העניין: פחות מחצי שעה
:-(

🍯סיבה למסיבה: לפני יומיים היו 22 שנים לשחרורי מהשירות הסדיר בצבא
מזל טוב! משהו חיובי או שלילי?

🍯סיפור החודש:כמעט מכות בין שתיים מהמתעמלות בפילאטיס. הויכוח נמשך שש דקות עד שזו התחילה את המהומה יצאה מהמכון, תוך כדי שהיא בועטת בציוד ולא מחזירה אותו למקום. ממש פסיכית.
אוי ;-#

🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר:שתיגמר המלחמה ושיהיה פחות חם.
|תפילה||תפילה|על שניהם.

|רימון|מי המועדף עליכם מחגי תשרי? יום כיפור (אם כי השנה אני צריך לעבוד בו, יום אחר כך מתחיל יריד הספרים בפרנקפורט)
מה הכוונה ליריד הספרים בפרנקפורט?

|רימון|איזה סדרה עם 5+ עונות הייתה טובה לכל אורכה? סטרייק הבריטית
מעניין, לא שמעתי על הסדרה הזאת, על מה היא?

ווייק מי אפ וון ספטמבר אנדס (רגע, בעצם הוא נגמר. גרין דיי לא מעודכנים)
מצוין!

ולמה? כי זה מדבר על תפוח ואנחנו בערב ראש השנה.
שנהיה לראש ולא לזנב, שנה טובה לכולם (על אף המצב המורכב)!
[לגבי השיר]
מתאים לראש השנה בהחלט :-):

dory30

Well-known member
מעניין, לא שמעתי על הסדרה הזאת, על מה היא?
היא עוסקת בשני בלשים, גבר שהוא נכה ממלחמת עיראק (שירת בצבא בריטניה) ואישה שהיא השותפה שלו (התחילה כמזכירה). זה מבוסס על סדרת ספרים של רוברט גולבריית (שם בדוי של ג'יי קיי רולינג, מחברת הארי פוטר).

didalf

Well-known member
אני חושבת שאת צריכה להוסיף עוד טייטל.
אם הדרקונים?

מזל שהכל היה בסדר, אחרת מה היינו עושים אם היה קורה לך משהו? :-(
כן הפורום היה מת חצי מההודעות פה זה אני:-D
אם את רואה את הסדרות הללו אני מבינה שהן טובות.
נכון, כי אני באמת לא רואה בדכ סדרות ישראליות.
כמה פרקים ראית סו פאר? [אגתה]
כמה שהיה, אתמול היה הרביעי.

בפעם הראשונה שקראתי את השורה הזאת זיהיתי מיד שכתוב רבי, אבל משום מה עכשיו חשבתי שמדובר בברבי :-D
וואי כל פעם שאני קוראת את זה אני קוראת ברבי ומתבלבלת מעצמי:-D
לדעתי אדום לבן כחול היה צריך להיות מודגש בצבעים הנכונים.
סליחה:-D
האנה מונטה הסרט זה פיל גוד מבחינתך?
ברור. יש בו שירים של האנה מונטנה.

זה שיר שמדבר על טיילור עצמה?
כןןן (או אולי לא כי בעיני הוא מדבר על מישהי שבוחרת ממערכות יחסים שקצת סותר את טיילור שאנחנו מכירים מכל השירים האחרים שלה שהיא זאת שנקשרת מהר עוזבים אותה) אבל כן.
כאילו כששמענו את שמות השירים כולם הניחו ש"הבורח" זה הבנזוג שלה שברח לה או משהו שנבהל ממערכת יחסית רצינית, משהו באזורים האלה. מה רבה הפתענו שהיא דווקא מדברת על עצמה. (או על מישהי אחרת. אבל על בחורה).
אגב, השיר טוב!
יאיי שמחה שאהבת|לב|
סרטונים ביחד או בנפרד?
בנפרד.

יש זמן עד ליום ההולדת שלה?
כן בסוף נובמבר אבל הטיסה בדצמבר
שואלת בגלל מצב הטיסות לאחרונה :-(
בגלל זה קנינו באל על.
איזה טור? של מי?
טיילור כמובן.
חחחח, מעניין למה?
😇
מה לגבי טיילור סוויפט, נעלבתי בשמה.
כי טכנית אמרתי דמות. אבל תכלססס שתעשה לנו מופע אקוסטי במקלט!!

אבל באיזשהו שלב לא יימאס לך מהמשחקים?
בסדר כמה זמן נהיה במקלט?:-D
אז אפשר להניח שאת אוהבת את המשפחה שלך.
כן הם חמודים|לב|
את קוראת מהר?
כן. יותר מהר ממה שאנשים מדברים.

כן, אני צריכה לראות את זה, להגנתי התחלתי לראות ואז הלימודים הפריעו בדרך |שפם|
נכןו אני זוכרת שהתחלת. יאללה ייש לך חודש תחסלי את זה תוך שבוע:-D
(סתם לא תעשי מה שבא לך)
יש!! עוד מישהי שאוהבת עגבניות אבל לא אוהבת קטשופ!!
יש אור!!
מה זה כיסא כתר פלסטיק?
חחח את הורגת אותי לפעמים. סתם כסא פלסטיק רגיל, לחברה שמייצרת אותם קוראים כתר. ויש נטיה לישראלים במלונות ופארקי מים ללכת מכות המוניות ולהשליך את הכסאות האלה אחד על השני זה כבר נהיה בדיחה.

חחחח, נשמע מעניין. לא נראה לי שזה אי פעם קרה לי, אבל לפעמים כשאני צופה בדברים יותר מדי פעמים, אני כבר מסוגלת לשמוע את מה שהדמויות אומרות מבלי לשמוע את הקטע עצמו.
באמת? מה כאילו לצפות על מיוט ולשמוע בכל זאת?
הייתי צריכה לגגל ;-#
אבל אור את צעירההההההההההההה

אבל כמובן שכוכב הסרטון הוא החתול שעבר ברקע לשנייה אחת.
חחחחח כן:-D
חחח, איפה היא?
מתחת לבמה שלה עוברת מצד אחד לשני.

It's Always Sunny

Well-known member
🍎שם/כינוי: My Old Ass
חחחח, בהתחלה לא הבנתי את הרפרנס, עכשיו אני מבינה 😁

🍎כמה זמן נשארתם בממד? ובכן..
לא מתביישת לומר שבהתחלה לקח לי רגע להבין מה הכוונה |פנים|

🍯סרטי החודש:
My Old Ass
Black Bear
Emily the Criminal

Spin Me Round
האם כל הסרט האלה הם בכיכובה של אוברי פלזה? |תוהה|

🍯שירי החודש: סירי טוענת ש-Big Day in a Small Town של ברנדי קלארק. ספוטיפיי טוענים גם. אני חושבת ששניהם משקרים כי שמעתי את עוד לא אהבתי די בלופים במשך איזה שעה כשהייתי תקועה בפקקים וזה חייב להיחשב למשהו:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
זאת התשובה הנכונה.

🍯קראשי החודש:
למה יש פה יותר מדי יופי 🥺

🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: הופעה של ליאן|לב| הופעה של בילי ג'ואל|לב|
תיהני!!!

|רימון|עם איזה דמות הייתם שמחים להתקע במקלט? ג'ון ריס|מאוהב|
נעלבתי בשם שאר הדמויות האהובות עלייך! במיוחד שהתשובה כל כך נחרצת מבלי היסוס.

|רימון|מי המועדף עליכם מחגי תשרי? ראש השנה כמובן|לב|
אפשר לשאול למה?

|רימון|דמות מסדרה שצפיתם בה *השנה* שצריכה לבקש סליחה ביום כיפור? אלישיה פלוריק צריכה לבקש סליחה על זה שצפיתי בה 7 עונות רק כדי שהיא לא תיתן לי את מה שאני רוצה!!
כן, זה בהחלט מבאס. משאיר טעם חמוץ אחרי השקעה של הרבה שנים (או חודשים במקרים מסוימים). אבל עדיין לא מעט השקעה!

|רימון|איזה סדרה עם 5+ עונות הייתה טובה לכל אורכה? מבוקש לחקירה.
לוותר על הלימודים כדי לראות אותה?

|רימון|האם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. לא זכור לי שקרה לי. אבל השבוע הלכתי עם הבוסית והשותפה לראות My Old Ass בקולנוע וכשיצאנו החוצה הבוסית שלי הדליקה סיגריה ואני כזה "בשביל מה זה טוב עכשיו???" ואז היא עונה לי "לא צפית באותו סרט שאני עכשיו?? אנחנו צריכים לחיות עכשיו. את הרגע. להיות מאושרים עכשיו! זה האושר שלי" |פנים| שמישהו יקח אותה ממני. (ולא, זה לא מה שלקחתי מהסרט!)
:-D:-D:-D:-D
זאת כנראה לא הייתה כוונת המשורר.

ווייק מי אפ: inside
למה לא חשבתי על השיר הזה?? Shame on me!!

יש לכם ממ"ד בבית? ואיך העברתם את הזמן?
כן, בעיקר על תהיות מתי אפשר לצאת.

אז את גם יכולה לבקש ממנו שיעזור בירוטים. הוא בטח יכול בלי בעיה לתפוס טיל באמצע הדרך בשמיים.
נכון, לא חשבתי על זה. פשוט יצאתי מתוך הנחה שיהיה אסור לו לעצור את הטילים.
כשאנחנו מדברים על סופרמן, על איזו גרסה את חושבת?

איזה מין ילדה את שלא אוהבת קטשופ?
גם אני לא אוהבת קטשופ 😅

חחח האמת בגלל אחותי
הנחתי ככה, אבל תני לי לחיות באשליות שלי |פנים|

וואי חח כאילו ראיתי "אין דה ניימ אוף לאב" אז חשבתי על השיר של יו2 כמובן, אבל ראיתי שכתוב פרייד ומשומה חשבתי שזה שם הלהקה אז הנחתי שזה שיר אחר אז הפעלתי, ואז זה כן היה זה והייתי ממש מבולבלת עד שראיתי שבתמונה כן כתוב יו2:-D
:-D:-D:-D:-D

באסוש. וואי שיטת הבידינג הזאת ככ מעצבנת ומטומטמת איך הם עוד עושים את זה???
זה בעיקר נתן לי את האפשרות לשים 200 נקודות על קורס אחד במקצה השני 😅 אז אין תלונות מצידי.

חמודה אם יש לך את סופרמן שפשוט יקח אותך לאנשו בלי טילים:-D
חחח צודקת.

הן סלחו לך כי את חמודה והייתה לך שנה קשה.
אווו :-]:-]:-]:-]:-]

קישט לא אושר לך!!

אני שמחה לראות פה תמיכה בעגבניות, אני מוקפת בהייטרס.
בווו להייטרים!

זה לא התחיל כמטרה, פשוט שמתי שאפל להכל כי לא התחשק לי לבחור כלום. ככל שהזמן התקדם ולא הרסתי את זה זה התחיל להיות מטרה לעבור על הכל לפחות פעם אחת:-D
👏👏👏👏

בדצמבר. לרומניה. המטרה זה טיול שלג נקווה שיהיה מספיק|הלוואי|
תיהנו!

יצאתי סתומי ההופעה האחרונה והיחידה שהיא ככ מאוחר (ונקובר זה כמו שעון LA) שזה כבר בוקר פה ואני יכולה לצפות אני בטעות בחול:-D
יופי!

אם קראת את זה, זה נחשב. הסטנדרטים שלנו מאוד נמוכים. אני שוקלת להכניס לסיכום הבא שלי את המאחורה של קופסת הקורנפלקס:-D

אגב זה מזכיר לי שבדיוק ראיתי שריס וית'רספון פירסמה שהיא הולכת לפרסם ספר ביחד עם הרלן קובן וחשבתי לעצמי שזה כנראה יהיה הספר הראשון שאקרא בעשור הנוכחי:-D|חבול| (בעיקר כי אני אוהבת את הרלן. אבל בייבי ספון זה תמריץ נהדר!) אבל זה יצא רק שנה הבאה אז יש עוד מלא זמן|חבול|
איזה כיף!! מקווה שיגיע מהר ולא תרגישי את הזמן בכלל.

יש לך תוכניות מיוחדת לזמן הפנוי או סתם להתפנן?
קצת לומדת, קצת נחה. מנסה לאגור כוחות אחרי שנה שהפכה אותי לשוקיסטית, אני קצת burned out.

אני בכוונה קניתי שידה עם מגירות עמוקות כדי שאוכל לדחוף לתוכן בלאגן ברגע כדי שהחדר שלי יראה מסודר אם אני צריכה מקום ואין לי זמן לסדר.
נשמע חכם!

רציתי גם להגיד פרינג' כי היום אני אוהבת את כל העונות שלה. אבל כשצפיתי בה לראשונה לא אהבתי את העונה האחרונה.
לא חשבתי שבהכרח צריך לאהוב את כל העונות בצפייה הראשונה. כי במקרה הזה באפי לחלוטין תקפה אצלי. אבל זה לא משנה כל עוד בסופו של דבר אהבתי את כל הסדרה.
חבל שהמאה לא יכולה להיכנס לקטגוריה הזאת :-(

פעם נסעתי עם מישהו מהעבודה ברכב והייתי צריכה לפנות שמאלה ואז ישר ימינה כדי לעלות לפריווי. ולפניה שמאלה יש שני נתיבים, הימיני מבניהם זה זה שמוביל לפריווי לכן תמיד יש לו תור ארוך כשהנתיב לידו כמעט תמיד ריק או עם 2-3 רכבים. ובגלל שרציתי לעלות לפריווי הייתי על הנתיב הימיני מתוך השנים וההוא מהעבודה צחק עליי שאני אמריקאית|שפם|
אני תומכת בך! כבתור אחת שהייתה עושה את אותו הדבר חחח.

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
האמת שמה שטוב ב-SVU זה שהיא באמת מאוד יציבה עד היום. בכל עונה יש פרקים ממוצעים ופרקים ממש טובים ופעם ב גם פרק מעפן אבל אין שום עונה שאני יכולה להגיד עליה שהיא משמעותית פחות טובה מהאחרות.
בהתחלה תהיתי לגבי זה, אבל אז הגעתי למסקנה שגם עונה 9 שהייתה פחות טובה לטעמי הייתה יחסית סבבה ופשוט פרק הסיום שלה היה מעפן.

וואי הבוס שלי ממש מעצבן בקטע הזה. הוא לא מסוגל לאכול עגבניה טרייה כי זה דוחה אותו בטירוף ואז הבוסית שלי תמיד מכינה סלט ירקות עם גמבה במקום עגבניה:-[ גמבה בסלט זה פיכס!!! ועוד היא מעזה להזמין אותי לארוחת ערב עם הסלט פייק הזה|שפם|
מבינה אותך.

יואו ספיקינג אוף סלט. לשותפה שלי ולי יש ויכוח קבוע כי כל פעם שאנחנו יוצאות לאכול איפשהו ומזמינות איזה מנה שמגיעה עם תוספת והמלצר שואל אם אנחנו רוצות סלט או צ'יפס אני מתעצבנת שהם קוראים לחסה עם קרוטונים סלט כי זה פאקינג חסה! זה לא סלט|שפם| והשותפה שלי מצידה טוענת שהסלט ירקות המושקע שאני מכינה (עגבניה, מלפפון, גזר, כרוב, בצל ירוק, צנוניות, תירס, פטריות, אבוקדו, ביצה קשה וקוביות מוצרלה) זה לא סלט כי אין בו חסה ודרסינג.
היום בארוחת חג היו על השולחן 20 סוגי סלטים שונים (באף אחד מהם לא היה חסה) והיא אמרה שאף אחד מהם זה לא סלט, וכששאלנו אותה איך קוראת לזה אם לא סלטים היא כזה side dish. אין לי כוח אליה יותר|חבול|
לא הבנתי מה יש לאמריקאים עם דרסינג על סלט.

שזה מצחיק כי זו אחת הסיבות שאני אוהבת לראות אותה כמה פעמים באותו טור אבל שנה שעברה שהלכתי לראות אותה יום אחרי יום, ביום השני הבוסית שלי החליטה להביך אותי ולהכריח אותי להסתובב עם כתר של יום הולדת ואז כשליאן עלתה לבמה היא צעקה לה ואמרה לה "זאת דילן" כאילו אני חברה שלה מהגימנסיה|פנים| וליאן כזה "כן, היית פה גם אתמול. את יודעת שזה אותו מופע, כן?" :-D

אור את הורסת את הססטיסטיקות עם הנשמה הזקנה שלך:-D
אז כל הקטע של השאלה הזאת היה להוכיח את ההבדל בתשובות בין זקנים וצעירים? :mad::mad::mad:
אז חה עליך! אור הצעירה של הפורום ענתה יותר כמוני מאשר כמוך! :p :-D מגיע לך.
אבל זה היה ממש קרוב!
(נו, זה עובד לי כשאני מנסה להתחנף לשני הצדדים?)

🍯שירי החודש:
חמוד!

🍯שחקני החודש:לורה ביילי
🍯קראש החודש:לורה ביילי
אני מופתעת! :-P:

🍯ציטוט חודשי:always remember, nobody likes you
מאיפה הציטוט?

🍯סיבה למסיבה:אייקון
מקווה שתיהנה!

🍯סיפור החודש:איך אושפזתי 3 פעמים באותו החודש
אוי :-( אפשר לשאול מה קרה?

א. טעים בכל מצב---------|כן|
ד. פיכסה בכל מצב
:-]|4U|

It's Always Sunny

Well-known member
אם הדרקונים?
משחקי הכס?

כן הפורום היה מת חצי מההודעות פה זה אני:-D
בגלל זה כולם הפכו להיות עדי.
(יש לי רפרנס מדוקטור הו אבל לא ראית את הסדרה :-()

וואי כל פעם שאני קוראת את זה אני קוראת ברבי ומתבלבלת מעצמי:-D
אם היא הייתה מתאהבת בברבי זאת הייתה סדרה אחרת לחלוטין.

כןןן (או אולי לא כי בעיני הוא מדבר על מישהי שבוחרת ממערכות יחסים שקצת סותר את טיילור שאנחנו מכירים מכל השירים האחרים שלה שהיא זאת שנקשרת מהר עוזבים אותה) אבל כן.
כאילו כששמענו את שמות השירים כולם הניחו ש"הבורח" זה הבנזוג שלה שברח לה או משהו שנבהל ממערכת יחסית רצינית, משהו באזורים האלה. מה רבה הפתענו שהיא דווקא מדברת על עצמה. (או על מישהי אחרת. אבל על בחורה).
מעניין! אז יכול להיות שהיא חושפת עוד צדדים שלה.

עכשיו את צריכה לראות סרטונים של אליזבת' אולסן וסבסטיאן סטאן ביחד |מצדיע|

כן בסוף נובמבר אבל הטיסה בדצמבר
בגלל זה קנינו באל על.
אז עכשיו עוד יותר, אני מקווה שממש תיהנו! כל המשפחה טסה?

כי טכנית אמרתי דמות. אבל תכלססס שתעשה לנו מופע אקוסטי במקלט!!
אבל את עשית את השאלון! את יכולה לכופף אותו כרצונך.

נכןו אני זוכרת שהתחלת. יאללה ייש לך חודש תחסלי את זה תוך שבוע:-D
(סתם לא תעשי מה שבא לך)
I wish, אני רוצה ליהנות מהסדרה וכרגע אני בעיקר בחרדות, אז לא יהיה כיף לצפות בה במצב הזה.

חחח את הורגת אותי לפעמים. סתם כסא פלסטיק רגיל, לחברה שמייצרת אותם קוראים כתר. ויש נטיה לישראלים במלונות ופארקי מים ללכת מכות המוניות ולהשליך את הכסאות האלה אחד על השני זה כבר נהיה בדיחה.
לא הולכת למלונות ולפארקים :-D|פנים|

אבל אור את צעירההההההההההההה
בסדר, הוכחנו כרגע שאני זקנה בנשמתי. אחותי כל הזמן מתלוננת שאני לא מכירה מימז.

באמת? מה כאילו לצפות על מיוט ולשמוע בכל זאת?
לא, כשאני סתם חושבת על הסדרה ואז בראש שלי אני יכולה לדמיין את הסצנה כולל הסאונד המקורי. אז אולי זה כן דומה למה ששאלת?

מתחת לבמה שלה עוברת מצד אחד לשני.
מגניב! איך צילמו את זה?
זה היה בהופעה שהיית בה?

כן.
אני מתעליה אבל הסרטים שהיא עושה מוזרים לאללה😂
למה את חושבת שהם מוזרים?

didalf

Well-known member
הנחתי ככה, אבל תני לי לחיות באשליות שלי |פנים|
גם בגללך אורצ'י גם בגללך|חיבוק|

זה בעיקר נתן לי את האפשרות לשים 200 נקודות על קורס אחד במקצה השני 😅 אז אין תלונות מצידי.
טוב העיקר שקיבלת מה שרצית.

תודה|לב|
איך זה יופי אני אומרת שאני לא אוכל לצפות בהופעה האחרונה כי אני בחול:-D

אם מחליטים שעונה 7 לא קיימת אפשר להגיד שכן:-P:

כן.
אני מתעליה אבל הסרטים שהיא עושה מוזרים לאללה😂
אוף כן. אני גם מתה עליה אבל היא אוהבת דברים ככ מוזרים שמרתיעים אותי בדכ, שאני מעדיפה אותה לרוב פשוט כאפריל.

אה רוצה עוד בדיחה מפגרת?
why did the tomato blushed?
Because it saw the salad dressing

(נו, זה עובד לי כשאני מנסה להתחנף לשני הצדדים?)
משחקי הכס?
כמובן

בגלל זה כולם הפכו להיות עדי.
היו מתים

(יש לי רפרנס מדוקטור הו אבל לא ראית את הסדרה :-()
אף אחד לא מושלם
אם היא הייתה מתאהבת בברבי זאת הייתה סדרה אחרת לחלוטין.
חחחחחחחחחחחחחח:-D:-D

מעניין! אז יכול להיות שהיא חושפת עוד צדדים שלה.
בהחלט
עכשיו את צריכה לראות סרטונים של אליזבת' אולסן וסבסטיאן סטאן ביחד |מצדיע|
וואי כן!!
אין הרבה אבל:-(
אז עכשיו עוד יותר, אני מקווה שממש תיהנו! כל המשפחה טסה?
אני אחותי ואמא, טיול בנות.
אבל את עשית את השאלון! את יכולה לכופף אותו כרצונך.
מוהחהחה נכון.

I wish, אני רוצה ליהנות מהסדרה וכרגע אני בעיקר בחרדות, אז לא יהיה כיף לצפות בה במצב הזה.
נכון. זאת גם לא בדיוק סדרת פיל גוד. עכשיו זה זמן טוב נגיד לצפות במחלקת גנים ונוף או משהו חמוד כזה.

לא הולכת למלונות ולפארקים :-D|פנים|
למה נראה לך שאני הלכתי והשתתפתי בקטטה כזאת?:-D
זה מדובר הרבה באינטרנט ובטלוויזיה חחחח

בסדר, הוכחנו כרגע שאני זקנה בנשמתי. אחותי כל הזמן מתלוננת שאני לא מכירה מימז.
כן אנחנו יודעים שאת נשמה זקנה.

לא, כשאני סתם חושבת על הסדרה ואז בראש שלי אני יכולה לדמיין את הסצנה כולל הסאונד המקורי. אז אולי זה כן דומה למה ששאלת?
אה כאילו לשחזר סצנות בראש?

מגניב! איך צילמו את זה?
זה היה בהופעה שהיית בה?
צילמו כל הזמן מאחורי הקלעים.
זה מקליפ מאחורי הקלעים שהיא הוציאה:

למה את חושבת שהם מוזרים?
פעם עוד ניסיתי לראות את הטריילרים לסרטים שלה.
למרות שהבנתי שזה האחרון שדילן ממליצה עליו דווקא חמוד ולא מוזר ממש אז אני אראה.
(אה שאלת את דילן בכלל. אניוואי)

Lion_Heart

Well-known member
אחד השירים האהובים עלי
אני מופתעת! :-P:
מאיפה הציטוט?
מסרט שאהוב עלי, קומדיה שהיא חידטש ל "לילה באופרה " של האחים מארקס בשם brain donors
מקווה שתיהנה!
נרשמתח להמון אירועים!
אוי :-( אפשר לשאול מה קרה?
דלקת ריאות שהסתבכה בצורה ספקטקולרית! ואז היה זיהום בקטיריאלי בריאות...כיף לא היה לי

LeAnnDylan

Well-known member
חחחחחחחחחחח תודה על האימג':-D

אבל כאילו שמים שם גם צלוחית חומוס וקוראים לזה סלט
אף אחד לא קורא לחומוס סלט. הוא פשוט ביחד עם הסלטים כי הוא הולך טוב איתם. לא ירשמו לך בתפריט "פלטת סלטים +חומוס" אבל גם אף אחד לא ישאל אותך אם את רוצה סלט ויביא לך חומוס.
ממ יש דבר כזה סלט חסה.
לנו יש סלט חסה. לאמריקאים יש חסה עם שפיך.
טובטוב בסדר לא כזה דחוף לי להגן על העונות הראשונות של אנג'ל. למרות שקורדי ממש חמודה.
בסדר, שתהיה חמודה גם בעונות של רוט.
וואה וואה חצופה!!
כן, מה שיותר חצוף היה שלא נראה היה שהיא מבינה גם למה זה חצוף.
חח כי כאילו זה רביעי עד שני אז זה סופש שמוסיפים לו קצת מהלפני וקצת מהאחרי ואופס יצא כמעט שבוע:-D
חחח זה נשמע כאילו את מנסה למכור את זה לבוס שלך "זה רק סופ"ש ארוך"
אבל לאנשים נורמלים כשאת מספרת את זה תגידי שאת הולכת לשבוע:-D
אחותי חמודה את תפסיקי להעליב אותה!
היא העליבה אותי קודם!!|זעם|
כן למה את ערה בעצם?
כי אכלתי מלא בחג ואני לא מצליחה להירדם אחרי אוכל. סירי טוענת שנרדמתי בסוף ב-4:59.
אבל זה בסדר, הלילה סגרתי את כל העיגולים אז אני מניחה שזה התאזן.
חחחח, בהתחלה לא הבנתי את הרפרנס, עכשיו אני מבינה 😁
חח ככה הדמות של אוברי שמרה את עצמה בטלפון של הדמות השניה.
לא מתביישת לומר שבהתחלה לקח לי רגע להבין מה הכוונה |פנים|
חח סורי לא היה לי נעים למחוק את השאלה.
אבל סתם שתדעו שכשגרתי בארץ תמיד היה לי ממ"ד איפה שגרתי אז אף פעם לא הייתה לי את החוויה של לרוץ לממ"ד עם אנשים שאני לא מכירה מהבנין ואני מרגישה שאני מפסידה משהו.
למה יש פה יותר מדי יופי 🥺
שלא תחשבי שלא שמתי לב שהורדת את אוברי.
את טוענת שהיא לא יפה?? ;-(
נעלבתי בשם שאר הדמויות האהובות עלייך! במיוחד שהתשובה כל כך נחרצת מבלי היסוס.
חח מה אני אעשה, רוט ושו יהרגו אותי:-D אני מוכנה לקחת את כולם ביחד אבל עדי רשמה רק דמות:-(
אני מניחה שאני יכולה לקחת את זואי, אבל אם זה היא או ריס|מובך|
אגב שתדעו לכם שזואי היא הדמות האהובה על סהר והוא ממש מתבאס בפרקים שהיא לא מופיעה שזה ממש מצחיק אותי כי הוא שנא את אבי במאה כמו שאני שנאתי את בלאמי. אז תדמיינו אותי אוהבת את בלאמי בסדרה אחרת😂😂
אפשר לשאול למה?
אצלי במשפחה חגגנו עם המשפחה המורחבת רק את ראה״ש ופסח אז הם תמיד היו החגים האהובים עליי כי רואים את כל המשפחה ומתלבשים יפה ומקבלים מתנות (וגם האוכל הכי טעים!) במשך השנים גם שבועות הצטרף לטופ החגים האהובים עליי כי כל חג שמגישים בו פסטה זה חג בשבילי:-]
לוותר על הלימודים כדי לראות אותה?
כן!!!
אבל רגע למה בעצם לוותר על הלימודים? חשבתי שאת בחופש עכשיו|תוהה|
לא חשבתי שבהכרח צריך לאהוב את כל העונות בצפייה הראשונה. כי במקרה הזה באפי לחלוטין תקפה אצלי. אבל זה לא משנה כל עוד בסופו של דבר אהבתי את כל הסדרה.
חח עונה 7|כתר|
אני תומכת בך! כבתור אחת שהייתה עושה את אותו הדבר חחח.
אני מעריכה את התמיכה:-D
(למרות שלא מעט אנשים טוענים שאני נוהגת כמו נהגת שודים|שפם| שזה לא נכון, כי אני לא בהכרח נוסעת מהר, פשוט לפעמים אני לוקחת יציאה במהירות קצת יותר גבוהה ממה שמומלץ😅)
בהתחלה תהיתי לגבי זה, אבל אז הגעתי למסקנה שגם עונה 9 שהייתה פחות טובה לטעמי הייתה יחסית סבבה ופשוט פרק הסיום שלה היה מעפן.
הכי מבאס שיש פרק סיום מעפן לעונה טובה.
נגיד זה הדבר היחיד שמפריע לי בעונה 6 של המאה. בעיני זו העונה הכי טובה אבל הפרק סיום מעפן לחלוטין.
לא ברור.
השותפה שלי תמיד צועקת עלי שאני לא שמה רוטב לסלט כי מבחינתה שמן ומלח זה לא רוטב. כאילו מה סלט צריך יותר מזה? נגיד לימון ופלפל שחור. אבל זהו. מה צריך את כל הרטבים הדוחים שלהם עם המיליון קלוריות?|חבול|

למה את חושבת שהם מוזרים?
[הסרטים של אוברי]
תראי, ראיתי רק 4 החודש אבל 2 מהם היו קצת לא מובנים ובלי פואנטה (אבל היא הייתה ממש יפה בהם אז לא אכפת לי) והשלישי אני מניחה שהייתה לו עלילה אבל הוא היה מוזר. צפיתי בו באיזה 3 בלילה כשהייתי עייפה אז הוא התאים לאווירה, אבל קשה לי להאמין שמישהו אשכרה כתב לזה תסריט ושמישהי כמו אוברי באמת הסכימה לשחק בזה😂.
אבל התחת הזקן שלי זה באמת טוב ומי שאוהב קומדיות חמודות אני ממש ממליצה עליו.
איך זה יופי אני אומרת שאני לא אוכל לצפות בהופעה האחרונה כי אני בחול:-D
נראה שאף אחד מאיתנו לא הבין את התחביר שלך
או שאנחנו כבר אדישים לדיבור שלך על טיילור שכשאת אומרת משהו המוח שלנו משלים אוטומטית את החסר ואנחנו לא באמת קוראים לעומק מה שאת כותבת😂
אוף כן. אני גם מתה עליה אבל היא אוהבת דברים ככ מוזרים שמרתיעים אותי בדכ, שאני מעדיפה אותה לרוב פשוט כאפריל.
חשבתי שאת נרתעת רק מדברים מפחידים.
אגב גם אני החלטתי שאחרי שלושה סרטים משונים אני צריכה קצת אפריל, אז אתמול שמתי לי פארקס מההתחלה עד שנרדמתי. הגעתי ל2x07 אני הופכת ללונה!! (וזה אחרי שסיימתי את שמונת הפרקים הנותרים של הרבי שלך ואת הפרק השבועי של אגת׳ה)

Lhuna3

Well-known member
אני דווקא התכוונתי לקחת השראה מלונה ולבטל את כל שירותי הסטרימינג הלא נחוצים שלי אבל איכשהו בסוף נרשמתי לעוד אחד במקום 🙈
|פנים| ואצלך ממה שאני זוכרת זה גם בכלל מחירים מטורפים!
נו מה את מיס רייצ'ל?
מי זה מיס רייצ'ל?
קיפוד?? את באמת לא בישראל.
אצלנו היו רק דורבנים|שפם|
מה את מדברת יש לנו מלא קיפודים חמודים!
אוי לא ראיתי שגם את בחרת את זה:-(
תגובה מעליבה וחצופה! :mad:
וכאילו שאת לא יודעת שאת גם |אליהו| |שפם|
למה אנשים שאת לא מכירה?
את לא עושה עם המשפחה?
הדודים שבד"כ אנחנו עושים איתם את החגים היו הפעם אצל צד אחר של המשפחה שלהם, אז התארחנו אצל חברים של ההורים שלי שהזמינו וזה היה מאוד יפה מצידם והאוכל היה טעים מאוד והכל, אבל חצי מהמשפחה שלהם אני לא מכירה בכלל, וגם אלו שאני כן, אז זה לא ממש אנשים שאני בקשר איתם, ובקיצור הרגשתי די לא קשורה.

Lhuna3

Well-known member
ה מזכיר לי שהשבוע הייתי צריכה להסביר לשתי חברות אמריקאיות מה זה כיפת ברזל כי הן עד עכשיו היו בטוחות שאתם כמו בסדרה Under the Dome תחת איזה כיפה חסינה שמכסה את כל המדינה שכל טיל שנורה אליכם פשוט bounce off ממנה|פנים|
:-D:-D:-D האמת שאיירון דום זה שם שגורם לזה להשמע כמו משהו עתידני ומגניב.
צלי כתף, בורקס בשר ובורקס דלורית, פטריות ממולאות, חלות ועוגת דבש.
יאמי!!

אין לי בעיה עם מה שהיא לקחה ממנו, הבעיה שלי היא עם זה שהיא החליטה שזה נותן לגיטימציה לעשן. עישון זה פיכסה.
עם זה אני מסכימה.
ואגב זה לא בדיוק היה המסר של הסרט. לסרט היו שני מסרים- הראשון והחשוב מבניהם זה שאוברי פלאזה היא כוסית בתור MAW:-D
אפילו גוגל לא עזר לי להבין למה את מתכוונת פה ב-MAW. תרגום?
והשני (והמשני) זה שלדעת את העתיד ולפחד לחיות כי משהו רע עומד לקרות זו לא דרך לחיות.
כנראה שנכון. הבעיה שלי היא שגם בלי לדעת את העתיד אני מפחדת לחיות כי משהו רע עומד לקרות.

יואו ספיקינג אוף סלט. לשותפה שלי ולי יש ויכוח קבוע כי כל פעם שאנחנו יוצאות לאכול איפשהו ומזמינות איזה מנה שמגיעה עם תוספת והמלצר שואל אם אנחנו רוצות סלט או צ'יפס אני מתעצבנת שהם קוראים לחסה עם קרוטונים סלט כי זה פאקינג חסה! זה לא סלט|שפם| והשותפה שלי מצידה טוענת שהסלט ירקות המושקע שאני מכינה (עגבניה, מלפפון, גזר, כרוב, בצל ירוק, צנוניות, תירס, פטריות, אבוקדו, ביצה קשה וקוביות מוצרלה) זה לא סלט כי אין בו חסה ודרסינג.
היום בארוחת חג היו על השולחן 20 סוגי סלטים שונים (באף אחד מהם לא היה חסה) והיא אמרה שאף אחד מהם זה לא סלט, וכששאלנו אותה איך קוראת לזה אם לא סלטים היא כזה side dish. אין לי כוח אליה יותר|חבול|
גם אני התפלאתי בעבר לגלות שאנשים קוראים סלט לערימה של חסה עם רוטב. מאז התרגלתי, כי גם בישראל זה כבר נפוץ.
שזה מצחיק כי זו אחת הסיבות שאני אוהבת לראות אותה כמה פעמים באותו טור אבל שנה שעברה שהלכתי לראות אותה יום אחרי יום, ביום השני הבוסית שלי החליטה להביך אותי ולהכריח אותי להסתובב עם כתר של יום הולדת ואז כשליאן עלתה לבמה היא צעקה לה ואמרה לה "זאת דילן" כאילו אני חברה שלה מהגימנסיה|פנים| וליאן כזה "כן, היית פה גם אתמול. את יודעת שזה אותו מופע, כן?" :-D
:-D:-D:-D

למעלה