Lhuna3
Well-known member
תעשה חיים!סיבה למסיבה:אייקון
ברצינות? מה קרה?סיפור החודש:איך אושפזתי 3 פעמים באותו החודש
תעשה חיים!סיבה למסיבה:אייקון
ברצינות? מה קרה?סיפור החודש:איך אושפזתי 3 פעמים באותו החודש
ממ מחירים מטורפים זה תלוי איך את מסתכלת על זה. בתאכלס המחירים שיש לכם בארץ נשמעים לי הרבה יותר שערורייתיים. אבל בשורה התחתונה זה יוצא לי הרבה מאוד כסף על מעט מאוד דברים שאני רואה, לכן בחג הזה החלטתי לקבל תמורה עבור הכסף שלי והשתמשתי ב-6 אפליקציות סטרימינג שונות כדי לצפות בדברים בכל מיני דבריםואצלך ממה שאני זוכרת זה גם בכלל מחירים מטורפים!
איזו כוכבת ילדים נודניקית כזאת שמלמדת ילדים אנגלית.מי זה מיס רייצ'ל?
בחיים לא ראיתי בארץ קיפוד!מה את מדברת יש לנו מלא קיפודים חמודים!
זה מעליב רק אם את לוקחת את התגובה של עדימון בחשבון. אז קודם כל, כשהגבתי את זה בכלל לא ידעתי על הניסוי החברתי שלה, אז זה לא נחשב.תגובה מעליבה וחצופה!
וכאילו שאת לא יודעת שאת גם
אוי אז באמת נשמע לא כיף. אבל שמחה שלפחות היה אוכל טעים.הדודים שבד"כ אנחנו עושים איתם את החגים היו הפעם אצל צד אחר של המשפחה שלהם, אז התארחנו אצל חברים של ההורים שלי שהזמינו וזה היה מאוד יפה מצידם והאוכל היה טעים מאוד והכל, אבל חצי מהמשפחה שלהם אני לא מכירה בכלל, וגם אלו שאני כן, אז זה לא ממש אנשים שאני בקשר איתם, ובקיצור הרגשתי די לא קשורה.
עם זה אני מסכימה.האמת שאיירון דום זה שם שגורם לזה להשמע כמו משהו עתידני ומגניב.
חח Middle Aged Womanאפילו גוגל לא עזר לי להבין למה את מתכוונת פה ב-MAW. תרגום?
אממ כן אני מבינה למה את מתכוונת אבל לסרט הייתה פואנטה קצת שונה, אני מפחדת לרשום כאן כי עדימון לא יודעת להתרחק מספוילרים ואני רוצה שהיא תראה את הסרט.כנראה שנכון. הבעיה שלי היא שגם בלי לדעת את העתיד אני מפחדת לחיות כי משהו רע עומד לקרות.
חח זה אומנם מרגיז אותי שקוראים לזה סלט אבל אני יותר עצבנית על זה שהיא מתעקשת שרק אם יש במשהו חסה ודרסינג אז זה נחשב סלט.גם אני התפלאתי בעבר לגלות שאנשים קוראים סלט לערימה של חסה עם רוטב. מאז התרגלתי, כי גם בישראל זה כבר נפוץ.
דלקת ריאות שהסתבכה בצורה ספקטקולרית! ואז היה זיהום בקטיריאלי בריאות...כיף לא היה ליתעשה חיים!
ברצינות? מה קרה?
אין סתירה, גם יכולה להיות ילדה טובהיש פה סתירה בין שתי הנקודות שלך, מה מהן היא הנכונה?
נכון ותודהלפחות עכשיו את בדרך לראות את העונות של דיוויד טננט ומאט סמית'
(הבהרה: אני אוהבת את העונה הראשונה אבל שמחה עבורך שעכשיו תראי עונות שאת יותר נהנית מהן)
[הקול בראש 2] הוא לא משתווה בעיני לסרט הראשון, אבל הוא עדיין סרט טוב ושווה.איך היה הסרט?
[מלבד הכלב - מאת קוני וויליס]מה הז'אנר של הספר?
דוקטור 11.איזה מהם? ומה תעשו?
בצדק!זה הפומו שלי
אם הדרקונים?
ולכן בפעם הבאה נא להשאר במקלט לפי ההוראותכן הפורום היה מת חצי מההודעות פה זה אני
שאלה יפה. נראה לי בעיקר על הישן שראיתי בילדותי.נכון, לא חשבתי על זה. פשוט יצאתי מתוך הנחה שיהיה אסור לו לעצור את הטילים.
כשאנחנו מדברים על סופרמן, על איזו גרסה את חושבת?
בגלל זה כולם הפכו להיות עדי.
(יש לי רפרנס מדוקטור הו אבל לא ראית את הסדרה )
אוי נשמע לא נעים בכלל בכללדלקת ריאות שהסתבכה בצורה ספקטקולרית! ואז היה זיהום בקטיריאלי בריאות...כיף לא היה לי
אגב גם אני החלטתי שאחרי שלושה סרטים משונים אני צריכה קצת אפריל, אז אתמול שמתי לי פארקס מההתחלה עד שנרדמתי. הגעתי ל2x07 אני הופכת ללונה!!
אז זהו... בשלב מסויים ג'וס ווידון החליט להתעלל בדמות שלה ממש.בסדר, שתהיה חמודה גם בעונות של רוט.
חחח זה נשמע כאילו את מנסה למכור את זה לבוס שלך "זה רק סופ"ש ארוך"
אבל לאנשים נורמלים כשאת מספרת את זה תגידי שאת הולכת לשבוע
בחלום לפני שנתיים!!היא העליבה אותי קודם!!
וואוכי אכלתי מלא בחג ואני לא מצליחה להירדם אחרי אוכל. סירי טוענת שנרדמתי בסוף ב-4:59.
מה זה אומר, ישנת 24 שעות?אבל זה בסדר, הלילה סגרתי את כל העיגולים אז אני מניחה שזה התאזן.
אני גיליתי את החוויה יחסית לאחרונה ואת לא מפסידה כלום.אבל סתם שתדעו שכשגרתי בארץ תמיד היה לי ממ"ד איפה שגרתי אז אף פעם לא הייתה לי את החוויה של לרוץ לממ"ד עם אנשים שאני לא מכירה מהבנין ואני מרגישה שאני מפסידה משהו.
שמן לבד זה באמת לא רוטב. שמן ולימון צריך.השותפה שלי תמיד צועקת עלי שאני לא שמה רוטב לסלט כי מבחינתה שמן ומלח זה לא רוטב. כאילו מה סלט צריך יותר מזה? נגיד לימון ופלפל שחור. אבל זהו. מה צריך את כל הרטבים הדוחים שלהם עם המיליון קלוריות?
חצופיםאו שאנחנו כבר אדישים לדיבור שלך על טיילור שכשאת אומרת משהו המוח שלנו משלים אוטומטית את החסר ואנחנו לא באמת קוראים לעומק מה שאת כותבת
אני גם לא ככ אוהבת דברים מוזרים או מקריפים או מגעילים. והדברים שלה מאד מוזרים לפעמים יש לה הומור מוזר שתהיה בריאה.חשבתי שאת נרתעת רק מדברים מפחידים.
הוא לא הרבי שלי הוא הרבי של ניק הוא הרבה יותר נלהב ממני מהסדרה הזאת אני רק בסדר איתה.אגב גם אני החלטתי שאחרי שלושה סרטים משונים אני צריכה קצת אפריל, אז אתמול שמתי לי פארקס מההתחלה עד שנרדמתי. הגעתי ל2x07 אני הופכת ללונה!! (וזה אחרי שסיימתי את שמונת הפרקים הנותרים של הרבי שלך ואת הפרק השבועי של אגת׳ה)
זה הכל תלוי ברוטב. כי לחסה אין טעם אבל היא סופגת רוטב, אז זה בתכלס תירוץ לאכול רוטב טעים.גם אני התפלאתי בעבר לגלות שאנשים קוראים סלט לערימה של חסה עם רוטב. מאז התרגלתי, כי גם בישראל זה כבר נפוץ.
זה מעליב רק אם את לוקחת את התגובה של עדימון בחשבון. אז קודם כל, כשהגבתי את זה בכלל לא ידעתי על הניסוי החברתי שלה, אז זה לא נחשב.
אממ כן אני מבינה למה את מתכוונת אבל לסרט הייתה פואנטה קצת שונה, אני מפחדת לרשום כאן כי עדימון לא יודעת להתרחק מספוילרים ואני רוצה שהיא תראה את הסרט.
זה נכון זה מטומטם יש הרבה סוגים של סלט.חח זה אומנם מרגיז אותי שקוראים לזה סלט אבל אני יותר עצבנית על זה שהיא מתעקשת שרק אם יש במשהו חסה ודרסינג אז זה נחשב סלט.
אבל הוא מגעיל!ולכן בפעם הבאה נא להשאר במקלט לפי ההוראות
הולי שיט, אני מקווה שאתה בסדר עכשיו.דלקת ריאות שהסתבכה בצורה ספקטקולרית! ואז היה זיהום בקטיריאלי בריאות...כיף לא היה לי
הדמות של קורדי או רוט?? כי אני אהרוג אותו אם הוא התעלל ברוטאז זהו... בשלב מסויים ג'וס ווידון החליט להתעלל בדמות שלה ממש.
חח טוב שיהיה. סופ״ש ארוך
לא אני עומדת על זה שזה נחשב סופש ארוך.
והיא עדין לא התנצלה על זה!!!בחלום לפני שנתיים!!
לא, רק שכל העיגולים שלי ירוקיםמה זה אומר, ישנת 24 שעות?
כן, לא באמת חשבתי שלרוץ עם מגבת ושיער רטוב למקלט זו חוויה מהנה…אני גיליתי את החוויה יחסית לאחרונה ואת לא מפסידה כלום.
לא בהכרח טענתי ששמן לבד זה רוטב. אבל שמן ומלח לבד זה מספיק לי. לפעמים אם אני שמה גבינה לבנה או שמנת חמוצה אני גם לא צריכה את השמן ומלח.שמן לבד זה באמת לא רוטב. שמן ולימון צריך.
יש אבל במסעדות לפעמים וינגרטים ממש טעימים.
אמרה החצופה. לפחות תגווני לנו בחפירות.חצופים
חח אבל הראיונות שהיא עושה חמודים ממשאני גם לא ככ אוהבת דברים מוזרים או מקריפים או מגעילים. והדברים שלה מאד מוזרים לפעמים יש לה הומור מוזר שתהיה בריאה.
זה כזה מוזר שהוא נראה כל כך שונה מסת׳ כהןהוא לא הרבי שלי הוא הרבי של ניק הוא הרבה יותר נלהב ממני מהסדרה הזאת אני רק בסדר איתה.
ובדיוק יס התחילו סבב נוסף של פארקס אז יצא לי גם לראות קצת השבוע, תמיד כיף.
אני לא אוהבת רטבים בסלט. בשביל זה צריך סלט עם ירקות טעימים!זה הכל תלוי ברוטב. כי לחסה אין טעם אבל היא סופגת רוטב, אז זה בתכלס תירוץ לאכול רוטב טעים.
נהה זה ספוילר יחסית משמעותי את תזכרי אותו.צפה בקובץ המצורף 117772
אבל אולי אני אשכח כי לא נראה לי שיצא לי לראות בקולנוע אז עד שזה יגיע לטווליזיה מי יזכור.
אוי בעע מעדיפה להתמודד עם קטיושות מאשר עם ג׳וקיםאבל הוא מגעיל!
וכולם הלכו מה אני אשאר שם לבד עם הג'וקים?
של קורדי.הדמות של קורדי או רוט?? כי אני אהרוג אותו אם הוא התעלל ברוט
לאדעת אם מגיע לך. היא כנראה צדקה.והיא עדין לא התנצלה על זה!!!
כל הכבוד. אבל כמה היית צריכה לישון כדי להשלים את זה?לא, רק שכל העיגולים שלי ירוקים
כן, לא באמת חשבתי שלרוץ עם מגבת ושיער רטוב למקלט זו חוויה מהנה…
איכ מה את לונה?לא בהכרח טענתי ששמן לבד זה רוטב. אבל שמן ומלח לבד זה מספיק לי. לפעמים אם אני שמה גבינה לבנה או שמנת חמוצה אני גם לא צריכה את השמן ומלח.
אין לי כוח לראות הכל אבל ראית קצת וכן היא חמודה.חח אבל הראיונות שהיא עושה חמודים ממש
נגיד זה אני מתעליה
לא ראיתי האוסי האמתזה כזה מוזר שהוא נראה כל כך שונה מסת׳ כהן
שניק וסהר יריבו עליו אני אקח את ורוניקה מארס תודה.ובסדר תחלקו משמורת על הרבי למי אכפת (רק שתדעו שגם סהר נכנס לריב המשמורת הזאת) (לא יודעת מי רואה את האו.סי ובוחר בכהן במקום ג׳ולי קופר אבל שיהיה)
אוקי אבל גם לכל הירקות צריך רוטב גם אם הוא רק שמן זית-לימון-מלח-פלפל. אחרת זה סתם ירקות חתוכים.אני לא אוהבת רטבים בסלט. בשביל זה צריך סלט עם ירקות טעימים!
טובטוב בסדר.נהה זה ספוילר יחסית משמעותי את תזכרי אותו.
למרות שתאכלס זו קומדיה אז גם אם תדעי את הספוילר זה לא באמת משפיע על הצפיה כי זה עדין חמוד וכיפי. אבל בכל זאת אני אחכה בסבלנות שתראי מתי שזה לא יהיה.
בתכלס אני לא כזה מפחדת מג'וקיםאוי בעע מעדיפה להתמודד עם קטיושות מאשר עם ג׳וקים
טוב אז אולי אני לא אראה. כאילו לא אכפת לי מקורדי (למרות שבצפיה המקורית שלי בבאפי היא כן הייתה הדמות שהכי אהבתי) אבל אני לא מוכנה לראות שמתעללים לי ברוטשל קורדי.
אבל הוא מתעלל בכולם. כאילו יש להתעלל שהדמות עוברת דברים קשים שזה לכולם כולל פרד סליחה. ויש להתעלל שזה להרוס את הדמות שזה מה שהוא עשה לקורדי
לאדעת אם מגיע לך. היא כנראה צדקה.
בעיקרון צריך רק 8 שעות כדי לסגור את העיגול.כל הכבוד. אבל כמה היית צריכה לישון כדי להשלים את זה?
אה אני רואה 8:50 שעות יפה מאד.
סלט עם גבינה זה לונה?? מה..?איכ מה את לונה?
וואי גם אמא שלי עושה את זה שמה על מלפפונים קוטג' או טחינה בעעע
חח הקטע שמייזי לא יודעת שאוברי היא גראמפי קט הכי הצחיק אותי אבל בכלל כל המבטים שלה מצחיקים אותי תמידאין לי כוח לראות הכל אבל ראית קצת וכן היא חמודה.
לפעמים אבל היא מקריפה את המראיינים בכוונה זה משעשע
כי את פג באינקובטור.לא ראיתי האוסי האמת
יש מצב שהם יריבו איתך גם על ורוניקהשניק וסהר יריבו עליו אני אקח את ורוניקה מארס תודה.
אני לא אוהבת שמן זית או לימון.אוקי אבל גם לכל הירקות צריך רוטב גם אם הוא רק שמן זית-לימון-מלח-פלפל. אחרת זה סתם ירקות חתוכים.
יופי עדי. אם כולם יקפצו מהגג גם את תקפצי?!?בתכלס אני לא כזה מפחדת מג'וקים
אבל לאדעת כולם יצאו אז היה נראה בסדר לא ידעתי בכלל שצריך לחכות לאישור לצאת
אבל היא מאד חמודה שם.טוב אז אולי אני לא אראה. כאילו לא אכפת לי מקורדי (למרות שבצפיה המקורית שלי בבאפי היא כן הייתה הדמות שהכי אהבתי) אבל אני לא מוכנה לראות שמתעללים לי ברוט
FINE
חצופה!!
את יותר לא הפליימקיפה שלי
הוא באמת חמודגם את וגם אחותך לא חמודות!!
מהיום רק אבא שלך חמוד!!
אז את בבונוסבעיקרון צריך רק 8 שעות כדי לסגור את העיגול.
כן כי זה נשמע מגעיל ומוזר = לונה.סלט עם גבינה זה לונה?? מה..?
כאילו ממש לשפוך את הגבינה על הסלט? קצת איכסוש.הרבה פעמים אני מכינה סלט ירקות עם בורקסים וביצה קשה לארוחת בוקר ואז אוכלת את זה עם גבינה. מה לא בסדר עם זה?
אמא שלי גם חמודה זה נכון.טוב אמא שלך גם חמודה ורק את ואחותך לא חמודות!!
ראיתי מגרש ביתי וזה היה באותן שנים לא?כי את פג באינקובטור.
מי הגייז האלה?יש מצב שהם יריבו איתך גם על ורוניקה
שמן רגיל???????? שמן טיגון בסלט????????????אני לא אוהבת שמן זית או לימון.
שמן רגיל ומלח זה מספיק.
לא אני ארד במדרגותיופי עדי. אם כולם יקפצו מהגג גם את תקפצי?!?
טוב אז אולי. נראה אחרי שאסיים עם פארקס.אבל היא מאד חמודה שם.
למה את תמיד מניחה שזה רק או או טיטוסFINE
לכי לטיטוס נראה מה יהיה עם הפליים שלך
נכון. חבל שלא לקחת ממנו כלוםהוא באמת חמוד
טכנית אני עדין בחובאז את בבונוס
לא הבנתי מה מוזר?כן כי זה נשמע מגעיל ומוזר = לונה.
מה זה לשפוך? שמה בצד אבל בתאכלס לא באמת רואה הבדל אם מערבבים את זה גם.כאילו ממש לשפוך את הגבינה על הסלט? קצת איכסוש.
מתוק צריך אחרי כל ארוחהאבל חוצמזה אחלה ארוחת בוקר. כ"כ חסר לי בורקס בחו"ל. ואני פחות אוהבת מתוק בבוקר.
וגם ממנה לא לקחת כלוםאמא שלי גם חמודה זה נכון.
מה? תמיד היה רק את השיר של מגרש ביתי. אף פעם לא שמעתי את של האוסי ברדיו.ראיתי מגרש ביתי וזה היה באותן שנים לא?
תמיד נעלבתי שהיו שמים את השיר של האוסי ברדיו ואת של מגרש ביתי לא וזה היה שיר הרבה יותר יפה!
הזכרתי כבר שסהר הוא הגיי הכי סטרייט שאני מכירה??מי הגייז האלה?
טוב אולי על ורוניקה כן.
״שמן טיגון״שמן רגיל???????? שמן טיגון בסלט????????????
אל תגזימי. אני לא ברמת ניק בכלום.אמאלה היית אומרת שזה מוזר ברמות של ניק אבל אם ניק אוכל ירקות הוא בטח אוכל אותם יבשים.
ממש. פדלעה כמוךלא אני ארד במדרגות
איכ מה את לונה?
וואי גם אמא שלי עושה את זה שמה על מלפפונים קוטג' או טחינה בעעע
סלט עם גבינה זה לונה?? מה..?
הרבה פעמים אני מכינה סלט ירקות עם בורקסים וביצה קשה לארוחת בוקר ואז אוכלת את זה עם גבינה. מה לא בסדר עם זה?
טוב אמא שלך גם חמודה ורק את ואחותך לא חמודות!!
את מגעיל ומוזר! שיאכלו אותך הג'וקים במקלט!כן כי זה נשמע מגעיל ומוזר = לונה.
FINE קחי את קלארק אבל אל תתפלאי אם תמצאי את עצמך בראש של מאדי עם הגבות האלה.למה את תמיד מניחה שזה רק או או טיטוס
לקחתי ממנו מלאנכון. חבל שלא לקחת ממנו כלום
אני בחוב תמידיטכנית אני עדין בחוב
קרקרים. לחם.עם מה אוכלים גבינה לבנה אם לא עם ירקות??
אה. אז את אוכלת ירקות חתוכים עם גבינה זה לא סלט!!מה זה לשפוך? שמה בצד אבל בתאכלס לא באמת רואה הבדל אם מערבבים את זה גם.
נכון. אחרי. לא שזאת תהיה הארוחה. אבל אין בחו"ל אז אני מוצאת את עצמי אוכלת איזה מאפין מעפן בסטראבקס רק כדי להכניס משהו לבטן בבוקר אחרת לא טוב לי.מתוק צריך אחרי כל ארוחה
חחחחח יש תמונה שלי, של אמא שלי ושל סבתא שלה כל אחת בגיל 4 וזה בול אותו דבר. אז לא.וגם ממנה לא לקחת כלום
אולי שלושתכם מאומצים
מההה בחיים לא שמעתי אותו ברדיו ואת ה"קליפורניה היר וי קאם טנהנהנהנהנהנה" מלא.מה? תמיד היה רק את השיר של מגרש ביתי. אף פעם לא שמעתי את של האוסי ברדיו.
הזכרתי כבר שסהר הוא הגיי הכי סטרייט שאני מכירה??
אבל זה איטי יותר.אני מטגנת עם שמן זית.
אני לא אוהבת כרוב במילא.וחוץ מזה אני שמה כרוב בסלט ושמן זית עושה אותו מר אז כן, שמן ירקות רגיל.
כן זה הסלט הכי טעים.אם זה סלט של ילדים בגן (עגבניה ומלפפון) אפשר עם שמן זית.
אמרתי כמעט.אל תגזימי. אני לא ברמת ניק בכלום.
נכון אני ארד במעליתממש. פדלעה כמוך
חח סתומהFINE קחי את קלארק אבל אל תתפלאי אם תמצאי את עצמך בראש של מאדי עם הגבות האלה.
מלא כסף אולי.לקחתי ממנו מלא
כי את כל היום פההההאני בחוב תמידי
אני לא כזה אוהבת ומשתדלת לא לאכול לא זה ולא זה. אבל אם כבר קרקרים אז עם גבינות קשות ופירות לא עם גבינה לבנה.קרקרים. לחם.
אני כן. מה אני אעשה. יושבת בבר וזה מה שמגישים אז אני אוכלת. האם זה טעים לי? לא. האם אני אקנה חומוס בבית ואטבול בגזר? גם לא. אבל אם זה קיים על השולחן אז כן.לפחות את לא אמריקאית קוקו שטובלת גזר בחומוס נכון??
וואי סתמי. זה סלט.אה. אז את אוכלת ירקות חתוכים עם גבינה זה לא סלט!!
אל תזלזלי במאפין של סטארבקס. למרות שאני הכי אוהבת את הקרואסון שוקולד שלהם שתמיד זורם לי בבוקרנכון. אחרי. לא שזאת תהיה הארוחה. אבל אין בחו"ל אז אני מוצאת את עצמי אוכלת איזה מאפין מעפן בסטראבקס רק כדי להכניס משהו לבטן בבוקר אחרת לא טוב לי.
בטח פוטושופ.יש תמונה שלי, של אמא שלי ושל סבתא שלה כל אחת בגיל 4 וזה בול אותו דבר. אז לא.
כנראה לא הקשבנו לאותן תחנות רדיו.מההה בחיים לא שמעתי אותו ברדיו ואת ה"קליפורניה היר וי קאם טנהנהנהנהנהנה" מלא.
אני לא מטגנת הרבה אבל כשכן אז עם שמן זית.אבל זה איטי יותר.
הייטריתאני לא אוהבת כרוב במילא.
זה לא רע אבל זה סלט עצלנים.כן זה הסלט הכי טעים.
גם לא כמעטאמרתי כמעט.
פדלעושנכון אני ארד במעלית
כן זה בעיה אבל בסוף הלכתי לישון.כי את כל היום פהההה
אני כן. מה אני אעשה. יושבת בבר וזה מה שמגישים אז אני אוכלת. האם זה טעים לי? לא. האם אני אקנה חומוס בבית ואטבול בגזר? גם לא. אבל אם זה קיים על השולחן אז כן.
אוקי זה נראה טוב לא חבל להרוס עם גבינה?וואי סתמי. זה סלט.
גלגלצ?כנראה לא הקשבנו לאותן תחנות רדיו.
הייטרס גוננה הייט הייט הייטהייטרית
זה סלט קלאסי (פלוס חסה ובצל, ומה שחשוב זה התיבול). אני לא אוהבת את כל הירקות הנוספים.זה לא רע אבל זה סלט עצלנים.
זה בעיקר מתאים לשווארמה בפיתה אבל אם כבר אני חותכת סלט אז אני רוצה ירקות!
דה.פדלעוש
הולי שיט, אני מקווה שאתה בסדר עכשיו.
ואתה רואה, זה מה שקורה כשרואים יותר מידי אנימה
לקח זמן ומאמץ , אבל אני התאוששתי...בערךאוי נשמע לא נעים בכלל בכלל
מקווה שהתאוששת ואתה בסדר כבר!
או שאת לא יודעת חשבון או שאת שקרניתגיל ב2006? 9
את באמת בעייתית!כמה זמן נשארתם בממד? האמת אני בעייתית, אני תמיד נכנסת לשניה וישר יוצאת
אני שמחה שאהבת כי אני זוכרת שמתישהו אמרת שככ אהבת את הראשון שאת מפחדת שהשני יהרוס.סרטי החודש: הקול בראש 2 - סרט מעולה שלא מבייש את הראשון (והיה לו רף גבוהה מאוד לעשות את זה), אני חושבת שהדבר היחיד שקצת גרם לי להיות לסיים אותו בפחות התרגשות מאשר כמו שסיימתי את הראשון, זה שלא יכלתי לא לבוא עם ציפיות כלשהן למרות שניסיתי לבוא בכלל בלי, אבל הראשון בשבילי הוא פשוט יותר מדי יצירת מופת בשביל שלא יהיו לי ציפיות, אז זה היה מעולה, אבל גם יצאתי ממנו מופתעת על כמה שזה היה טוב כי ממש לא ציפיתי שהוא יטפל בנושאים שהוא טיפל בהם. אבל בגיגוד לראשון שבאתי אליו בלי ציפיות כי בקושי הכרתי את העולם והעלילה, ויצאתי נפעמת, ופה פשוט ציפיתי שזה יהיה עשוי כ"כ טוב אז אפקט ההפתעה היה פחות גדול מאשר בראשון. אני כ"כ שמחה שהסרט הצליח כ"כ בקופות. נראה לי שפעם ראשונה בהרבה זמן שאני לא פוחדת שיעשו המשכים, אני אפילו רוצה שיעשו לזה המשכונים, אני חושבת שלא כ"כ התרגשתי ואהבתי פרנצ'ייז כזה מאז צעצוע של סיפור, שכל סרט חדש תמיד היה בשבילי הדבר הכי מצופה בסדרה.
אני פשוט מרגישה שמי שעשה את שני הסרטים האלה קרא את היומן שלא כתבתי כשהייתי ילדה בגיל הזה ופשוט עשה סרט על החיים שלי, כולל סיטואציות כ"כ ספצייות שאני ממש מרגישה כאילו נלקחו מהילדות שלי אחד לאחד.
נכון מאד!!!!אגב אם מדברים על סרטים, אז זוכרים שמזמן אני ועדי המלצנו על החתול של שרק 2, אז עכשיו שראיתי שהוא עלה לנטפליקס ואני זוכרת שאז כמה אנשים פה אמרו שהם רוצים לבדוק, אז אולי זה הזדמנות טובה בשבילם, כי זה באמת סרט כ"כ חכם וטוב, משהו שאף אחד לא ציפה ממנו להיות.
אוי זה יפהרק עכשיו למדתי את הסיפור רקע לשיר הזה, ג'ורג' כתב את זה כמחווה לאהוב הראשון שלו שהיה חבר שלו לשנתיים לפני שמת מאיידס מה שהכניס את מייקל לדיכאון עמוק, אבל חיפשתי ראיונות שלו מדבר על זה והוא אמר דברים כ"כ חמודים ועצובים, כמו שהבחור הזה גרם לו בפעם הראשונה לשמוח שהוא גיי אחרי שהוא שנא שהוא כזה עד לאותה נקודה, בגלל שזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא התאהב במישהו ופתאום הזהות המינית שלו התחברה לו למשהו חיובי, במקום רק לדברים שליליים כמו שהוא הרגיש עד אז, ושהזמן שהם בילו ביחד, אפילו שהיה קצר הייתה התקופה שהוא היה הכי מאושרת בחייו. כ"כ עצוב וקורע לב | המילים בשיר קורעות את הלב
מחזיקה לך אצבעות!!למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: אני מקווה שאני אצליח לצאת מהבית כי המצב הנפשי שלי הורע מאוד שיותר קשה לי לצאת מבעבר, אני מקווה אולי להצליח לפחות לבקר את אחותי ואחיינים שלי כי לא ראיתי אותם הרבה זמן ואני מתגעגעת!
מי מרשה להם לגדול ככה?אחיין שלי בדיוק סיים טירונות והוא הול להתחיל לשרת בגל"ץ, זה מופרע בעיני, אני מרגישה שרק אתמול הוא היה ילד בן שנתיים שהחלפתי לו חיתולים עוד.
דווקא כל עוד זה לא חוק ויותר עניין של כבוד הדדי זה פחות מפריע לי. למרות שמבינה אותך כי לאחרונה יש פחות ופחות חשק לכבד.מי המועדף עליכם מחגי תשרי? לא יודעת, כל החגים אצלי מרגישים לרוב אותו דבר כזה. אבל אני ממש לא אוהבת את יום כיפור, רק מהסיבה שהכל סגור בו, ובניגוד לשבת זה נחשב ממש טאבו לשבור אותו בפרהסיה (לאכול בחוץ, לנסוע במכונית וכו'), ואני שונאת שאני מרגישה שאסור לי לעשות דברים מהסוג הזה, זה מרגיש לי יותר כמו כפייה דתית, אפילו שזה לא אסור בחוק)
מה יותר מסודר אצלכם - הדסקטופ במחשב, שולחן העבודה או חדר השינה? הכל קטסטרופה, אני חיה בכאוס.
טוב את אנחנו כבר יודעים שאת אוהבת להקשיב לדברים.ראיתם כותרת בנושא שמעניין אתכם - תעדיפו פודקאסט או טקסט? תלוי באיזה שפה, בעברית לא אכפת לי, אבל באנגלית הרבה יותר קל לי לשמוע משאר לקרוא.
תשובה נכונה.איזה סדרה עם 5+ עונות הייתה טובה לכל אורכה? שובר שורות
יפה מאד.מה עמתדכם לגבי עגבניות?
א. טעים בכל מצב
זה עדיף על כולם פה שחשבו שאני טרללההאם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. חחח לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי, אבל לפעמים אני מקריינת לעצמי את החיים בראש שלי לא בסיגנון של סדרה ספציפית אבל זה תמיד מזכיר לי סדרות שיש בהם קריינות
נכוןהשלימו את השיר לפי הדבר הראשון שקופץ לכם לראש:
היי נאו: יור אה רוק סטאר
ווייק מי אפ: ביפור יו גו גו
כן.. אני מרגישה שזה האימג' שהיכה בי הכי חזק בסרט, כי דווקא כשהייתי קטנה החרדות שלי נראו יותר ככה- מעיין קיפאון מוחלט ופחד משתק, מאשר התקפי חרדה כמו שיותר רואים מוצגים לאחרונה וגם שיותר שמעתי תיאורים שלהם כל חיי (הקטע של לב דופק מהר, נשימה מהירה, הרגשה של התקף לב), ואם כי חוויתי התקפי חרדה כאלה גם בבגרותי, זה גם היה לי יותר קל להתמודד איתם גם כי הייתי יותר גדולה, וגם כי ידעתי בדיוק שככה נראה התקף חרדה, אבל הסוג הזה של הקיפאון חוויתי בגיל ממש צעיר, מה שגרם לזה שהיה לי הרבה יותר קשה להתמודד עם מקרים שזה קרה, ובכלל לקח הרבה זמן עד שקישרתי שזה בעצם חרדה, הרבה זמן לא ממש הייתה לי מילה לזה חוץ מזה שזה מרגיש נוראי וכ"כ כמו חוסר אונים מוחלט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.