UFC 140 : גונס - מאצידה

udi102

New member
UFC 140 : גונס - מאצידה

לשרשר לכאן דעות ושיהיה אירוע פורה

iratherdie

New member
מה נסגר היום

אני חזיתי את זה קורה... בדיוק כמו שילדס שרוצה להקדיש ניצחון לאבא שלו לפני שהוא משיג אותו ככה הומיניק רצה להקדיש לטומפקינס. למי שזוכר אמרתי שיש להומיניק סנטר לא משהו בכלל אחרי הקרב מול אלדו וידעתי שאם הוא לא יזהר עם הזומבי הוא יחטוף KO. לא יאמן אבל מצד שני כן יאמן. לא נכנסים ככה לקרב בלי לקבל תחושה.

udi102

New member
ואווווווווווו

איזה KO של הקוריאן זומבי אולי הכי מהיר בתולדות הUFC , הומיניק היה אאוט לגמרי איזה KO מדהים , אירוע טוב על עכשיו הקרבות המקדימים גם היו טובים ,אני מקווה שיראו את הקרואטי נגד סוזינצקי באגו טוטאל אחרי סיום האירוע

iratherdie

New member
חח נוגירה וטיטו 2 קשישים

תחזית: יהיה לטיטו הזדמנות לסיים את הקרב בסיבוב הראשון אם הוא יצליח הוא ינצח אם לא הוא יפסיד. כנראה מימנית ישרה :O נראה מה יהיה..... :)

iratherdie

New member
באתי לרשום שטיטו עומד לפרוש

כמו תמיד... היה מחזיק עוד טיפה ונוגירה הדביל היה מעייף את עצמו

iratherdie

New member
הנוקדאון בדיוק כמו נגד שוגון

מצ'ידה יוצא עם בוקס, אבל מה אנדרסון סילבה לא לימד אותו להוריד את הראש עם האיגרוף? חבל.... גם נגד שוגון מצ'ידה יצא ראשון פספס וחטף. מצ'ידה יש לו חוק אחד - הוא בחיים לא יצא אם הוא לא בטוח שהוא יגיע ראשון. אבל הוא שוב השאיר סנטר למעלה..

iratherdie

New member
כולם יודעים

אם היה קטגוריית לב נוגירה היה מקבל 99 במשחק מחשב... לעומת זאת סנטר שחוק גם כולם יודעים... מיר ב-KO... אבל הלוואי ונוגירה ינצח.

iratherdie

New member
נוגירה הפך למכונת איגרופים

חחח.... איך מיר התנדנד לא יאמן. אני לא בטוח אבל נוגירה ממש השאיר את היד שלו שם... חשב שמיר גמור. הכנעה בדיוק כמו נגד הארדונק. נוגירה דפק רק אחרי שהיד הייתה שבורה... לא יאמן.

blackcoldtiger

New member
לנסות לחנוק את מיר היה רעיון רע מאוד

ומיר לא היה חייב לשבור לו את היד, זאת היתה הצהרה של שחצנות

באסטר1

New member
הקטע הוא

שנוגירה טפח רק אחרי שהיא נשברה מיר לא יכל לשחרר כי אז כל המהלך היה הולך קפוט רק על טוב לב..אסור רגשות וזה מה שהוא עשה המשיך לא נכנע המשיך עד שנשבר בכללי הוא לא היה חייב לטפוח גם אחרי שנשברה מיר לא האמין שהוא באמת שבר לו אותה , סתכלו על הפנים של מיר איך הוא שומע את הקראנק משחרר ומסתכל על נוג' "מה הלך פה כרגע הכנעתי אותך?" לפחות נתנו כבוד לנוגריה ועשו את זה TKO כאילו הוא לא טפח אם כבר שחצנות..ג'ונס שאמר מול רוגן שידע שמא'צידה ישן ולא שחרר..זה שחצנות

למעלה