UFC 140 : גונס - מאצידה

באסטר1

New member
קצת בעייתי לדעת למי יש כוח ולמי לא

זה שא'צידה נתן KO לאוונס לא בהכרח אומר שיש לו כוח בידיים להוריד במכה אחת בכללי ג'ונס עומד עם כולם תמיד לפחות חצי סיבוב גם מול ראמפייג' הוא עמד איתו גם מול מא'צידה ורק שהבין שהוא הפסיד סיבוב וחטף הוא לקח לקרקע ואיך ג'ונס אמר "ידעתי שהוא שחורה וחשבתי שיזוז יותר" השחורה של מא'צידה היא לדעתי רק בגלל היותו בUFC ובמעמד שלו אין לו משחק קרקע ברמה של שחורה

blackcoldtiger

New member
לי נראה שהמרפק שקיבל גמר אותו

וזה כל כך צפוי שזה מה שג'ונס ינסה לעשות. גם כשג'ונס הירגיש בוודאות שליוטו נירדם הוא לא אמר כלום, לא ספורטיבי

באסטר1

New member
אני חושב שזה בא לפני

היה אובר אנד שנכנסה במא'צידה טוב הוא אומנם לא הראה שזה עשה לו משהו אבל מיד אחריה הגיע הטייקדאון לדעתי זה הוציא אותו מפוקס המרפק שנכנס וחתך ומא'צידה שניסה לקום מהר ולא שמר על הצוואר

iratherdie

New member
מה בעייתי? מה הם נלחמים פעם ראשונה?

למה יש וידאו? אגב אם תקרא אמרתי לmoriarty כמה פעמים שאין למצ'ידה 1 פאנץ' KO והוא התעקש שיש לו. יש למצ'ידה שחורה טובה בלהגן, אבל בזמן שהם הגיעו כבר לקרקע למצ'ידה לא היה אוויר. הוא חטף 3 ברכיות אכזריות לכבד.

באסטר1

New member
מסכים איתך לגבי הכוח של מא'צידה

בקשר לכוח של לוחמים התכוונתי שג'ונס לא יודע איך הכוח הזה יהיה על הלסת שלו הוא עד הקרב הזה לא חטף אגרוף אחד וזה הכל בגלל היותו גבוה ועם ריץ מטורף שמגן עליו מצווין מא'צידה היה צריך להיות טיפה אגרסיבי אחרי שפגע בו והוא היה מצליח לדעתי לתת נוקדאון לפחות אבל הוא טקטיקן ציפה לקבל אולי קרב עמידה רק

iratherdie

New member
ג'ונס שיחק איתו...

לא הבנתי למה ג'ונס עומד מההתחלה... ברגע שזה הגיע לקלינץ' הקרב היה גמור. מה אמרתי תמיד??? מצ'ידה מגן טוב על דאבל לג אבל טריפים זה החולשה שלו. נגד סוקודג'ו נגד נקמורה... תוך כמה שניות הוא צנח. כמה שניות בקלינץ' עם ג'ונס ומצ'ידה צנח. לא היה למצ'ידה כלום להציע. הקרדיו היה גמור מהברכיות.... בקרקע הוא היה מפסיד מחתך במאה אחוז.. גם אם הוא היה שורד את הסיבוב tko בשלישי.

iratherdie

New member
כן אבל אחרי שמצ'ידה איבד את כל השיווי משקל

אחרי שג'ונס עשה לו טריפ.

udi102

New member
גונס יכול להוריד אותו בכל צורה

בסינגל ,בדאבל ,בטריפ לא משנה באיזו דרך ובתכלס גונס אפילו לא רצה להשאיר אותו על הקרקע הוא חיפש את ההכנעה הזאת כבר שהם נעמדו ואחרי הנוקדאון גם מצא אותה ,הוא אשכרה שיחק עם מאצידה בראשון וכשהוא ראה שמאצידה נלחם הוא הוא אמר לעצמו בו נעייף אותו טיפה ונראה ,אז הוא לקח אותו קצת לקרקע ומאצידה שקם מהקרקע היה לוחם אחר לגמרי

moriarty

New member
להנדו יש יכולת נוקאאוט ללא ספק

ולא נתן נוקאאוט לשוגון. הנקודה היא שיכולת נוקאאוט לא אומרת שכל אגרוף שלך הוא נוקאאוט.

yair_bar

New member
מנהל
לא בטוח שזה מדוייק

מה שנכנס אתמול לג'ונס נכנס יפה ועשה עבודה. יש שתי בעיות בהקשר הזה - הריץ/ של ג'ונס גדול בהרבה ולכן מה שמאצ'ידה הצליח להכניס לא היה עם מנוף גדול כי הוא התחיל מרחוק את האגרוף. הדבר השני הוא שהסנטר של ג'ונס לא ממש נבחן בצורה ראויה וקשה להגיד. דווקא ממה שראיתי, כמה מכות של מאצ'ידה בהחלט גרמו לג'ונס לסחרור ואני חושב שלוחם אחר עם יותר חוזק במכה יכול להפיל את ג'ונס. לידל למשל אם היה מכניס אחת היה שולח את ג'ונס לישון

מרקו בי

New member
מצחיק בדיוק חשבתי על לידל

וראיתי כמה תגובות באתרים בחו"ל שאומרות שלידל + סנטר מתאימה (לידל של פעם) עם גיים פלן טוב יכול לנצח את ג'ונס. כמה חבל שזה לא יכול להתקיים היום.

udi102

New member
חחחחח אוונס ילך לישון

בזה אין לי ספק ,הוא לא מהיר ממאצידה ויש לו ריץ של מיני מי ,על הנייר לדעתי הוא טוב ממאצידה אבל מול גונס אין לו סיכוי .

באסטר1

New member
הנדרסון

ראשד סנטר חלשה מידי לקרב כזה הנדרסון עם האגרסיביות שלו ההיאבקות יכול בסיבוב ראשון או שני לסיים ג'ונס אמר שמא'צידה זיזעזע אותו משמע ימנית מהנדו והקרב יגמר

מרקו בי

New member
אין לו כושר מספיק טוב

אם שילדס לקח אותו בקלות לקרקע אז גונס יעשה זאת ללא מאמץ יוציא לו את האויר בקרקע ויגמור סיפור.

באסטר1

New member
הקטע עם שילדס היה בMW

להנדו יש כושר ל3 סיבובים שבאחד מהם הוא מתפוצץ לגמרי שים לב בשלוש שנים האחרונות שכל סיבוב ראשון הוא מתפוצץ על היריב שלו לא משנה מי זה חוץ מאנדרסון סילבה אף אחד לא הצליח לשלוח קאנטרים לעצור אותו גם ג'ונס לא יצליח אבל אולי יצליח לקחת לקרקע שוב אני חושב שהנדו הוא היריב היחידי בגיל 41 שיכול לנצח את ג'ונס כיום בLHW או שאיזה פידור יחליט שבא לו לרדת משקל ולבוא לUFC

22wings

New member
זה נכון אבל

אין לו מספיק כושר. אם ג'ונס שם אותו פעם אחת על הגב זה יהיה גמור.

באסטר1

New member
זה נכון שאין לו כושר

אבל למה שהקרב ימשך 5 סיבובים? שים לב שרוב הקרבות של הנדו נגמרים בהכרעה תמיד ואם לא זה בהחלטה שהוא מפסיד לרוב אני שוב חושב שבגלל ההיאבקות והכוח שלו הוא היחידי כיום במשקל הזה שמנצח את ג'ונס הייתי אומר ששוגון אבל שוגון זה לא מה שהיה..הבחור בלי כושר והוא מחפש רק אגרוף שיכנס כבר אין טכניקה כמו פעם בלי קשר לזה ג'ונס כל כך גדול פיזית..הוא נראה HW במחלקה לא צחוק מא'צידה נראה 2 משקלים מתחתיו מילא סילבה גבוה במשקל שלו אבל הוא צנום ג'ונס לא צנום (חוץ מהרגליים) לפחות מא'צידה הראה שאם סבלנות אינסטיקנטים טובים ויכולת להגיב אפשרי לפגוע במפלצת הזו

למעלה