UFC 140 : גונס - מאצידה

גישגוש

New member
טעות של נוגירה שהוא לא המשיך לתת מלמעלה

ויש לו הרבה להתחרט על הטעות הזו הקרב הזה היה בידיים שלו....! ולא ראיתי פה שום קטע של שחצנות נוגירה טפח ממש על הקליק... שהכתף כבר נשברה. איך ביאס הקרב של מאשידה.. עד שמישהו הראה זריזות ועמידה מול ג'ון ג'ונס.

FrecCo

Active member
ספוילר...

פרנק מיר רוקד על הדם של נוגיירה... "אני הראשון לתת לו KO ועכשיו גם הראשון להכניע אותו" .... בזמן שנוגיירה שוכב מאחוריו עם זרוע שבורה... תמיד שנאתי את פרנק מיר... איזו אכזבה לנוגיירה שהלך לגיליוטינה במקום לחסל את פרנק מיר שכבר כמעט היה אאוט בTKO... כואב לראות...

iratherdie

New member
ג'ונס יכול לנצח סיבוב 2?

אני באמת חושב שהוא כזה טוב.... ליוטו לא יפרוש באף מצב.. או ישן או ישבור משהו כמו נוגירה או יקבל נוקאאוט.

iratherdie

New member
היו שמועות שמצ'ידה חולה

זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הוא נראה גמור. מה זה?????? הוא סוחב את עצמו

blackcoldtiger

New member
אני יתפוצץ אם הוא יפסיד בסיבוב הראשון

יכול להיות שג'ונס מכניס משהו למשקאות של היריבים שלו לפני הקרב? כל אחד מגיע לקרב איתו עם בעיות

מרקו בי

New member
מאצידה בא לנצח

אם ג'ונס יעשה ממנו צחוק או יהפוך אותו לסמרטוט כמו שעשה לשאר יריביו אני באמת לא יודע מי יוכל לנצח אותו

tal7345

New member
פאק אני חושב שזה המהפך הכי משוגע שראיתי

וראיתי כמה משוגעים למיניהם. וואו. לא ראיתי את מיר פגוע, לא ראיתי את מיר "פותח רע", ראיתי אותו כבוי מנטלית, כנוע, מפוחד, ועוד אלמנטים של אין סיכוי שהוא מנצח את הקרב הזה. מיר לא מסתדר שמישהו smothering him, כמו שעשה לו ברוק, כמו שעשה לו קארווין. כשנוגיירה פיצץ לו את הראש ליד הגדר, והוא מסמן לפינה שלו שהוא "בסדר", משקר להם בשביל לשכנע את עצמו, בדיוק כמו שעשה מול ברוק בקרב הקודם בניהם, הייתי בטוח שזה יגמר אותו דבר. למעשה גם הצבע של הראש שלו אחרי המכות היה דומה ל-UFC 100. בקיצור גם אחרי שהוא שרד את המכות, ואפילו אחרי שהוא יצא מהחניקה, מקסימום חשבתי שנוגיירה לא יסיים את זה בהכנעת הערב. כל מה שיש לי להגיד זה וואו. חבל שנוגיירה לא יודע מתי להיכנע. בכלל.. ברזילאים. אה ו.. הרב דין השופט הכי טוב בעסק.

iratherdie

New member
לא יאמן.

ג'ונס מדהים. מדהים. מדהים. מסכן מצ'ידה נלחם עד הסוף...

iratherdie

New member
כמו שאמרתי

קרדיו, והיאבקות.... מצ'ידה היה נראה עייף... הברכיות לכבד היו אכזריות. ג'ונס לקח אותו בקלות לקרקע... הקלינץ' גמר את הקרב.

iratherdie

New member
אחי - לא!!!!!!!!!!!

אבנס סנטר חרסינה אם הוא היה חוטף שמאלית כמו מצ'ידה הוא היה נרדם במקום. OUT. COLD. לא ראית את הקרב מול אורטיז לעזעזל??? מי חושב שאבנס יעשה משהו נגד ג'ונס מה קורה כאן???

blackcoldtiger

New member
אולי סנטר חרסינה אבל מהירות גבוהה מאוד

יכול להיכנס לפוקט של ג'ונס מהר ולהשכיב אותו לישון

blackcoldtiger

New member
יש לו כוח

נוקאוט ללידל ואפילו זיעזע את רמפייג', אם לא ראשד אז את מי את מציע? ברוק לסנר? אולי סטפן בונאר(שרד שלושה סיבובים עם ג'ונס)

iratherdie

New member
שוגאן טכני כמו נגד מצ'ידה

תמיד אמרתי... או שוגאן או פיל דיוויס.. או דן הנדרסון שיטעין בקנה 5 ימניות ירה את כולן בסיבוב הראשון ויצפה שג'ונס יפול. אבל מה נראה לך ג'ונס טמבל? כל קרב הוא עולה עם גיים פלאן אחר. ג'ונס יודע בדיוק למי יש כוח בידיים ולמי אין. ג'ונס לא נלחם ככה נגד רמפייג' והסיבות ידועות.

למעלה