UFC 140 : גונס - מאצידה

LORSIN

New member
אנדרסון סילבה

היחיד שיש לו מנטליות חזקה לא להשבר מולו בשום מצב בקטגוריות האלו יש לו עדיפות משמעותית בסטרייקינג הוא מעולה בקלינץ' ויכול לשלוף הכנעות בכל מצב

FrecCo

Active member
דייייייייייי

נמאס לי ממנו...שיעלו נגדו איזה אוברים או לסנר...או דוס סאנטוס... נשבר לי לראות את ג'ונס מוחץ את כולם כמו זבובים ומרגיש שהוא אלוהים

iratherdie

New member
הבנאדם מדהיייייים

סעמק...... והוא עלה כ"כ מפוקס. יותר כמו מול שוגון מאשר רמפייג'. וכמו שאמרתי בעבר בפורום יש לו אחלה סנטר. קיבל את האיגרוף הכי חזק של מצ'ידה ולא נפל. שמצ'ידה קיבל את של ג'ונס הוא צנח.

blackcoldtiger

New member
מג'ידה לא מפורסם בסנטר פלדה

היה לי ויכוח על זה עם אינדיגו אבל מכוון שהוא לא פה יותר אז ניצחתי

iratherdie

New member
מי זה מג'ידה?

יש למצ'ידה אחלה סנטר שנבחן כבר כמה פעמים.. גם קיבל ימנית טובה... השמאלית שהוא חטף הייתה בזמן שהוא שלח שמאלית ואם אני לא טועה זה פגע לו בצד של הראש כל אחד היה נופל... מצ'ידה נלחם כמו גבר, הפתיע אותי היה מאוד התקפי.. אבל אין לו 1 פאנץ' KO ניסיתי להסביר להרבה אנשים והם לא הבינו. זה שיש לראשאד סנטר חרסינה זו בעיה בפני עצמה. אפילו ג'ונס אמר את זה ואין לו מה לשקר.

מרקו בי

New member
הייתה את מוג'דה ילדת הפלא

blackcoldtiger

New member
רק הוא יכול לבצע חניקה כזאת בעמידה

כשהיריב שלו קטן ממנו בראש זה לא כזה הוגן

iratherdie

New member
זו נטו חניקת כוח

ואפשר להגן עליה רק בכוח. כמו שקווינטון ג'קסון עשה... ג'קסון אולי היחידי שחזק פיזית כמו ג'ונס במחלקה... מצ'ידה לא היה חזק מספיק לשחרר. אגב מזל למצ'ידה שהיה את הגדר הוא יכל לנחות על הפנים באכזריות...

iratherdie

New member
מצ'ידה אני מאמין שיפרוש

הוא לא אחד שילחם סתם... לרדת הוא לא יכול בגלל סילבה. והיה דיבורים על זה שהוא רוצה לפרוש ב-35... איזה מלך אבל... איך הוא לא נכנע... איך הוא נתן הכל. מדהים. ידעתי מהתחלה שג'ונס עולה עליו בכל קטגוריה.. כוח, קרדיו, היאבקות.... והוא שיפר את הידיים ברמות מטורפות.. הבנאדם פסיכי.

blackcoldtiger

New member
רק לא זה

הוא באמת מישהו שממש אני לא רוצה שיילך, כל הלוחמים עכשיו נראים אותו דבר, מצ'ידה הוא היחיד שמביא משהו שונה

maaw2

New member
ג'ונס-מאצ'ידה

עד למכה הזאת שגמרה למאצ'ידה את הקרב,הוא נראה טוב. זז טוב בכלוב,הצליח לקום מהקרקע ולפגוע בג'ונס בצורה טובה כך שזה איבד שיווי משקל. חבל שזה נגמר כך,למאצ'ידה היה עוד הרבה מה לתת והוא סיכן את ג'ונס בצורה ברורה.

22wings

New member
כצפוי

היה נחמד לראות את מצ'ידה פוגע בבונס בסיבוב ראשון אבל זה היה ברור שמתישהו זה יגיע לקרקע וזה יהיה בונס שישלח את מצ'ידה לקרקע ולא להיפך. המרפק גמר אותו. חבל כי עם קצת יותר מזל הוא יכל אולי לתפוס אותו בסיבוב הראשון.

iratherdie

New member
מה שגמר את מצ'ידה היו 3 ברכיות לכבד

ג'ונס השמאלי המניאק הזה... מצ'ידה התאבד לצאת מהקלינץ' אחרי ה-2 הראשונות ומכאן זה היה שעון מטקטק.

באסטר1

New member
לא חושב שזה הברכיות

שוגון הכניס לא מעט ברכיות למא'צידה שגם עשו לו צלע שבורה והוא לא נשבר מזה

iratherdie

New member
שוגון לא תקף את הכבד

את הצד השמאלי של מצ'ידה... והוא פגע תמיד מתחת לצלעות... בגלל זה מצ'ידה לא ממש הרגיש את זה... לרעתו של מצ'ידה ושל כל לוחם שיעלה נגד ג'ונס, ג'ונס שמאלי מלידה הוא נלחם ימני ומחליף אבל הוא אכזרי עם הברכיות השמאליות לכבד... מסוגל לעשות הכל... תראה את הקרב שוב ותזהה 3 ברכיות אכזריות לכבד שהרגו את מצ'ידה. אחרי זה ג'ונס בכלל לא היה צריך לקחת אותו לקרקע. רק לשחק קצת בקלינץ'. מה שהתחיל את החניקה היה ברך אכזרי לכבד.

maaw2

New member
מה שעשה את החניקה יותר אפקטיבית הוא האגרוף

שמאצ'ידה קיבל שנייה לפני וקרס,הברכיות היו רק עוד אבן דרך.

למעלה